עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תוכנה

נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.

1. אני עוסק בצילום ועריכת וידאו,לרוב סרטי תדמית ומוצרים לחברות היי טק. באולפן יש לי גם מחלקה של אירועים (חתונות+ קליפים מיוחדים לבר מצווה). ברצוני לשתף אותכם ב 3 קליפים אחרונים, בנתיים ביו טיוב, שבוע הבא יעלו לאתר שלי אחרי עדכון כולל של האתר מחדש. 1. מתחת לוידאו יש את " watch in high quality " חובה ללחוץ עליו ע"מ לראות טוב... 2. אשמח לקבל דירוג לינקים: בר מצווה עדן: http://il.youtube.com/watch?v=gSAK8aSkBzU בת מצווה ימית: http://il.youtube.com/watch?v=m8stvFcPHuI בר מצווה עומר: http://il.youtube.com/watch?v=0uphVjU-eEE תוכלו לשאול שאלות על אופן/צורת/שיטת עריכה, אשמח לענות כאן התרשמות: www.tal-pro.co.il

• 6 תגובות
    • 1.7k צפיות
  2. ככה יש לי מכשיר נוקיה 6230 לפני איזה חצי שנה קניתי כבל שמחבר את המכשיר למחשב לעביר תמונות וכאלה התקנתי הכל במחשב וזה עבר מצויין לא עשה בעיות בנתיים הכבל היה אצל חבר כמה חודשים טובים והספקתי לפרמט את המחשב ורק עכשיו הוא החזיר לי אותו בגלל שלא היה לי את הדרייבירים המקוריים הורדתי דרייברים התקנתי והורדתי את התוכנה nokia pc suite הגירסה הכי חדשה מהאתר של נוקיה התוכנה זיהתה את המכשיר אבל כשבאתי להכנס להכנס אליו לראות את התמונות וכ"ו הוא רושם לי שגיאה "לא היתה אפשרות להשלים את הפעולה" (אם מישהו יכול להסביר לי איך לעלות תמונה או להראות לי איפה מסבירים ,אני יעלה תמונות) ניסיתי להכנס דרך התוכנה pc suite להעביר מוזיקה מהמחשב למכשיר וזה רשם לי "Audio Manager 5.0 נתקל בבעיה ועליו לה…

• 15 תגובות
    • 1.7k צפיות
  3. Started by Sleepy-T,

בוקר טוב...! קיבלתי מחשב חדש חדש, וכבר יש הודעת שגיאה. השגיאה התחילה להופיע, כאשר התקנתי, ואז החלטתי למחוק איזו תוכנה של EA...[הורדתי את המשחק spore, וזה שאל אותי אם להתקין את התוכנה על מנת לקבל עדכונים בעתיד, אז הסכמתי, ולאחר מחשבה שניה, מחקתי]. ומאז, השגיאה מופיעה. זה מופיע בצורה כזו: אני מקלידה כתובת של אתר, לוחצת "אנטר", אחר כך קופצת לי השגיאה. אני לוחצת OK, ואתר האינטרנט שרציתי להכנס אליו, הופך להיות לא זמין. אחר כך אני עושה refresh, וזה מסתדר. זה לא קורה באתרים קבועים, אלא באקראי. דוגמא: רציתי להכנס לאתר מסויים וזה מה שקפץ לי: זה ממש מעצבן. תודה לעוזרים.

• 23 תגובות
    • 1.7k צפיות
  4. אפשרי לעשות דבר כזה?

• 5 תגובות
    • 1.7k צפיות
  5. Started by PyroGhost,

אני לא יודע אם זה המקום אבל יש לי בקשה קטנה, אני צלם מתחיל והיום יצאתי עם ידידה שלי ( דוגמנית בתחילת דרכה ) לצלם סט תמונות שלה בחוץ, יצאו לי הרבה תמונות מטושטשות ( לא טשטוש רציני לרוב.. ) ורציתי לדעת אם מישהו פה יכול לעזור לי לחדד אותן ולשפץ אותן קצת מחוץ לדפי הפורום? תודה מראש לכל המגיבים והעוזרים, יוסי.

• 26 תגובות
    • 1.7k צפיות
  6. Started by amisu,

"שינוי זה אינו מותר מאחר שהבחירה נעולה". אתמול הכל עבד יופי ולא זכור לי שנגעתי בהגדרות וכו', אגב זה מופיע גם ב excel ו powerpoint יש למישהו פתרון??! תודה

• 2 תגובות
    • 1.7k צפיות
  7. Started by Born2Kill,

שלום, יש לי וינדוס 7 (64 ביט), אני התקנתי דרייברים ועדיין למשל כשאני מפעיל את הכונן החיצוני הוא לא מופיע במסך "המחשב שלי". מה אפשר לעשות בנידון?

• 13 תגובות
    • 1.7k צפיות
  8. שאני לוחץ על ה-IE ב-Desktop עולה לי ההודעה הזאת iexplore.exe - System Error : ‏‏{שגיאת יישום} החריגה unknown software exception ‎(0xc000000d) אירעה ביישום במיקום ‎0x0320edf0‏. http://img443.imageshack.us/img443/7827/mjfb4.jpg ניסיתי להיכנס דרך C:\Program Files\Internet Explorer עולה אותה שגיאה ניסיתי דרך C:\Documents and Settings\User\Favorites עןלה לי ההודעה הזאת http://img509.imageshack.us/img509/2276/sadfdq4.jpg ניסיתי דרך המחשב שלי או המסמכים שלי (כתובת ו-עבור אל) ולא עולה שום הודעה האיטרנט עובד מה יכולה להיות הבעיה ?

• 3 תגובות
    • 1.7k צפיות
  9. Started by FatherBoard,

מישהו יודע עם איזה תוכנה ניתן ליצור Animated GIF ?

• 5 תגובות
    • 1.7k צפיות
  10. Started by liormor,

שלום וערב טוב לאחרונה גלשתי באתר של ג'יגבייט וראיתי עדכונים ללוח אם שלי הורדתי אותם אבל איך אני מעדכן אותם? אני מבצע UNINSTALL לישנים ואז מתקין את החדשים או פשוט מתקין על הישנים? הורדתי גם BIOS חדש איך אני מתקין אותו? יש לי לןח אם של ג'יגבייט GA965PDS3 REV3.3 תודה רבה ליאור

• 1 תגובה
    • 1.7k צפיות
  11. אני מחפש תוכנה מומלצת לניהול סיסמאות. גם בתשלום במידת הצורך. אני מעדיף משהו בפורמט של טוקן, כלומר תוכנה שיושבת על DOK ומכניסה את הסיסמה לאחר חיבור ה-DOK למחשב. משהו מכיר תוכנות מומלצות בסגנון?

• 7 תגובות
    • 1.7k צפיות
  12. שלום כולם , ישלי בעיה במחשב שאני מנסה מנסה לפתוח את ה "למחשב שלי" ה-explorer קורס לי בלי שום הודעה ומתחיל מחדש שאני מנסה להיכנס לאינטרנט אקספלורר , אני לוחץ double click כדי לפתוח אותו ושום דבר לא קורה. אני רואה ב-task manager את iexplore.exe ואז הוא נסגר לי אחרי שניה בדקתי spyware עם ad-aware וגם עם windows defender ולא מצאתי כלום יש לי nod 32 מעודכן שגם הוא לא מצא כלום. ד"א , אני גולש עכשיו דרך ה-Browser שיש באימיול זה גם אינטרנט אקספלורר רק בלי אף toolbars שלו.. מישהו נתקל בתופעה ?! תודה !!!

• 6 תגובות
    • 1.7k צפיות
  13. Started by ddjjsegev,

שלום לכולם אני מחפש תוכנה שתבצע המרה של PDF למשהו שאפשר לקרוא ממנו. (אני מניח ש PDF ל WORD יספק את הדרישה, אשמח גם לקצת תובנות בעניין הזה) בסופו של דבר אני צריך לקחת את כל מה שרשום ב PDF ולהפוך למעין string ארוך של אותיות חיפשתי כל מיני תוכנות אבל אף אחת לא עשתה את העבודה בצורה טובה. הק'צ הוא שזה (לא התוכנה) צריך להיות בעברית כלומר ה PDF שאני צריך לקרוא הוא בעברית לא איכפת לי לשלם על התוכנה אבל אני צריך שהיא תעבוד טוב. תודה שגב.

• 6 תגובות
    • 1.7k צפיות
  14. Started by MacGyver,

מחפש תוגנה לכתיבת תווים אקורדים וכו'...... תודה מראש איתן

• 2 תגובות
    • 1.7k צפיות
  15. קיבלתי על עצמי עבודה לסדר לפאב של חברים (שקיים כבר די הרבה זמן) את תקיות המוזיקה מחדש (כ 40,000 שירים) כל השירים נמצאים בתקית מוזיקה וכוללים בתוכה מלא תתי תקיות (דיסקים,ז'אנרים) מה שאני רוצה לעשות בעיקרון הוא ליצור 5-8 תקיות שיקראו בוקר אמצע שבוע 1-2 ערב אמצע שבוע 1-2 ערב ישראלי שישי בוקר שישי ערב שבת בוקר שבת ערב ניסיתי לעשות זאת בצורה שאני טוען כמות מסויימת של שירים ומנסה להעביר מהתוכנה שאני שומע דרכה לתקיה, עכ עכשיו לפי מה שראיתי אין תוכנה שנותת לי לעשות את זה... יש למישהו עצה? תוכנה שהוא מכיר שתעזור? תודה מראש חברים (:

• 4 תגובות
    • 1.7k צפיות
  16. Started by elior021,

שלום, אני מחפש תוכנה חינמית להקלטת המסך לדוגמא לצורך הכנת מדריך בוידאו חשוב שהתוכנה לא תגביל אותי בזמן הקלטה. תודה מראש אליאור

• 9 תגובות
    • 1.7k צפיות
  17. כל פעם שאני בא לקבל תוצאות רשום לי שהתוכנה לא יכולה להתחבר לאינטרנט וזה מוזר מאוד כי כל שאר החלקים בתוכנה שרצו גישה לאינטרנט קיבלו יפה רק שאני בא לקבל תוצאות אין גישה לאינטרנט ? אז איך מפעילם את התוכנה המחורבנת הזאת אהההההההההההההההההההההה התוכנה אמורה לגרום לי לא להיות מתוסכל ואני מתוסכל בגללה המון

• 4 תגובות
    • 1.7k צפיות
  18. Started by yair_gobani,

שבת שלום לכולם, אני רואה שאתם כותבים "הורדתי מהמירק gta3" מה זה מירק קאזה או משהוא דומה ומאיפה מורידים אותו.

• 13 תגובות
    • 1.7k צפיות
  19. איך אני יכול לחסום אתר מסוים שפשוט יראה שגיאה כאשר יקלידו את שמו במחשב שלי ?

• 5 תגובות
    • 1.7k צפיות
  20. Started by dor123,

לאחר שלא הגעתי לפיתרון כנגד הבעייה של האיטיות שבטעינת הסירטונים ביוטיוב (וגם עם אתרים אחרים של שיתוף סרטונים, כמו Photobucket.com) עם הוט ובזק בינלאומי (אני גם הסרתי את פיירפוקס והתקנתי אותו מחדש נקי וזה לא עזר), החלטתי להוריד את SpeedBit Video Accelerator, שהיא תוכנה להאצת מהירות טעינת הסרטונים ביוטיוב אשר מתיימרת לשים קץ לבעייה, וגם הרבה אתרים מחו"ל ממליצים עלייה ואומרים שהיא הפתרון הטוב ביותר לבעייה. אלא מה, התוכנה הזו פשוט לא מתפקדת. היא מראה את עצמה כאילו היא מאיצה את טעינת הסרטונים (מציגה את ההודעה Now Accelerating...), אך בעצם לא עושה דבר (הסרטונים נטענים באותה המהירות שהם נטענים בלעדייה). למה זה קורה???

• 4 תגובות
    • 1.7k צפיות
  21. Started by Wizard Of Oz,

רציתי לדעת אם אני יכול להפוך את הכונן שלי מ-FAT 32 ל-NTFS בלי לאתחל את המערכת? אם כן אז איזה תוכנה אני צריך?

• 13 תגובות
    • 1.7k צפיות
  22. Started by idan1836,

אני לא יכול להחליף את דף הבית, הוא תמיד חוזר אוטומטית לABOUT BLANK ואין כלום.. מישהו יודע מה עושים ? אני רוצה להגיד רק, שהיה לי ספיי במחשב, אבל הכל הכל ירד ואין יותר אז שום ספיי לא קשור כנראה.

• 16 תגובות
    • 1.7k צפיות
  23. שלום. כמו שהכותרת מציינת אני מחשב תוכנה שיודעת לפעול באופן עצמאי ללא מערכת הפעלה. תוכנה שבודקת תקינות חומרה על ידי מאמץ המחשב, אם אפשר תוכנה אחת שמכילה בתוכה את כל הבדיקות אבל אם לא אז גם כמה תוכנות נפרדות יעשו את העבודה. חיפשתי בפורום ולא מצאתי משהו עדכני / רלונטי. כמו כן, אני לא מבקש שתחפשו בגוגל ותראו לי מה אתם מוצאים אלא תוכנה שאיתה יש לכם ניסיון ואתם יודעים שהיא תקינה ועושה את העבודה כמו שצריך בלי פשלות. תודה רבה לעוזרים.

• 1 תגובה
    • 1.7k צפיות
  24. לא רואה תמונות מסוימות באתרים או דפים מסוימים באתרים מסוימים. ניסיתי הכל: לשחק עם ההגדרות של האינטרנט EXPLORER ,להתקין מחדש את ie6 שום דבר לא עוזר. וזה ממש מעצבן אי אפשר להכנס לחלק מצ'אטים לבלוגים לראות סרטונים באיטרנט. צירפתי כמה דוגמאות. תודה.

• 4 תגובות
    • 1.7k צפיות
  25. Started by BeBest,

שלום, יש לי חשבון בגוגל מיוזיק כבר מספר שבועות, ועד עכשיו אני מרוצה. הבעיה כשאני מוחק שירים מהמחשב הם עדיין נשארים בגוגל מיוזיק. יש דרך לסנכרן את המחיקה עם המיוזיק בלי למחוק את השירים ידנית מהמיוזיק? תודה

• 0 תגובות
    • 1.7k צפיות

דיונים חדשים בפורומים