תוכנה
נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.
40,196 דיונים בפורום זה
-
כל פעם שאני בא לקבל תוצאות רשום לי שהתוכנה לא יכולה להתחבר לאינטרנט וזה מוזר מאוד כי כל שאר החלקים בתוכנה שרצו גישה לאינטרנט קיבלו יפה רק שאני בא לקבל תוצאות אין גישה לאינטרנט ? אז איך מפעילם את התוכנה המחורבנת הזאת אהההההההההההההההההההההה התוכנה אמורה לגרום לי לא להיות מתוסכל ואני מתוסכל בגללה המון
-
- 4 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
יש לי NOD32 על XP והוא מודיע: Operating memory - a variant of Win32/Olmasco.O trojan - unable to clean הרצתי במצב בטוח ולא עזר מה ניתן לעשות?
-
- 11 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
אני עוסק בצילום ועריכת וידאו,לרוב סרטי תדמית ומוצרים לחברות היי טק. באולפן יש לי גם מחלקה של אירועים (חתונות+ קליפים מיוחדים לבר מצווה). ברצוני לשתף אותכם ב 3 קליפים אחרונים, בנתיים ביו טיוב, שבוע הבא יעלו לאתר שלי אחרי עדכון כולל של האתר מחדש. 1. מתחת לוידאו יש את " watch in high quality " חובה ללחוץ עליו ע"מ לראות טוב... 2. אשמח לקבל דירוג לינקים: בר מצווה עדן: http://il.youtube.com/watch?v=gSAK8aSkBzU בת מצווה ימית: http://il.youtube.com/watch?v=m8stvFcPHuI בר מצווה עומר: http://il.youtube.com/watch?v=0uphVjU-eEE תוכלו לשאול שאלות על אופן/צורת/שיטת עריכה, אשמח לענות כאן התרשמות: www.tal-pro.co.il
-
- 6 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
קודם כל לפני שאתם קופצים עלי עם הקטע של הווארז ו/או נועלים את הדיון, התכונה עצמה חוקית ואני גם מתכוון להוריד משהו חוקי בעזרתה.. השאלה שלי היא מהו הקליינט המומלץ ביותר נכון להיום? פעם השתמשתי ב ABC ובמחשב השני שלי מותקן BitComet, אבל לפי מה שאני מבין יש כבר יותר טובים מהם. אז בכל מקרה מה מומלץ? ?uTorrent Azureus? או בכלל אחד אחר? תודה מראש. [עריכה] ואם אפשר לכתוב נימוק זה יהיה נחמד..
-
- 17 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
יש לי Radeon 9800pro. אתמול ניסית לעדכן את הדרייבר שלי מ5.7 ל5.10, אבל משום מה אחרי שאני נכנס להתקנה אני מקבל את Error 0x80040707. אותו הדבר קרה כשניסיתי להתקין את 5.9. ניסיתי להקין את הדרייבר עצמו בלבד מבלי כל התוספות, ושם קיבלתי טעות כזאת: 0x80040707, Dll function call crashed islayer.islgetdirectxversion ניסיתי להתקין את Directx 9.0c שוב אך זה לא עזר. לבסוף נכנסתי ל dxdiag ומשום מה הוא לא מציח לסיים את הבדיקה הזאת שהוא עושה בהתחלה (לא בטוח מה הוא עושה בעצם) בטענה שהקובץ netdtect.dll לא נמצא. מה אני יכול לעשות? אף פעם לא הייתה לי בעיה בהתקנת דרייברים לפני זה.
-
- 15 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
בהמשך לזה- http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=151265.msg2283873#msg2283873 (שלושה עמודים...) תודה לעוזרים
-
- 18 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
אני מחפש דרייבר למחשב נייד: Toshiba Satellite A215-S4697 למערכת הפעלה XP SP3 הורדתי חבילת דרייברים והוא לא מתקין את הWifi, את הרשת והכ. מסך... ניסיתי כבר באתר של טושיבה וגם באתרים ידועים יותר ולא מצאתי משהו עובד.. אם מישהו יכול להפנות אותי או להדריך זה ממש יציל אותי.. תודה מראש!
-
- 3 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
- לכרטיס אין דרייבר מצורף - לא כתוב על הכרטיס השם של היצרן שלו מה שכתוב עליו זה RH1394-A006 ומתחת כתוב בקטן 94V-O ובנוסף הוינדוס מזהה אותו כ 1394 Net Adapter ומוסיף 'סימן קריאה' לידו במנהל ההתקנים הוא נמצא תחת קטגוריית מתאמי רשת ונותן שגיאה: "אין אפשרות להפעיל התקן זה. (קוד 10)" ואם זה עוזר אז הוא נקנה מאתר www.e-buy.co.il לפני כחודש ב 55 שקלים (אולי למישהו יש את הדרייבר שלו). (ניסיתי ליצור קשר עם האתר אבל אני חוזר רק שושים והם לא עונים למיילים שלי). [attachment deleted by admin]
-
- 7 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
אני לא עובד עם IE אלה עם FF אבל אמא שלי צריכה אותו.... ובתאות לפני כמה זמן התקנתי את הסרגל הקלים של יהוו! עכשיו אתם לא קולטים מה גילתי! יש סרגל TAB! והוא מובנה עם הסרגל כלים של יהאו! איך מיקרוסופט או כל חברה אחרת לא עשתה אתזה עדין? ? איך? למרות שאני לא צריך את היהאו עצמו אני עדין נשאר איתו ולא מחפש תוסף TAB רגיל [אם יש בכלל] כי אני חושב שזה מגיעה להם!
-
- 17 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
לא רואה תמונות מסוימות באתרים או דפים מסוימים באתרים מסוימים. ניסיתי הכל: לשחק עם ההגדרות של האינטרנט EXPLORER ,להתקין מחדש את ie6 שום דבר לא עוזר. וזה ממש מעצבן אי אפשר להכנס לחלק מצ'אטים לבלוגים לראות סרטונים באיטרנט. צירפתי כמה דוגמאות. תודה.
-
- 4 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
אני מנסה להתקין אופיס ומשום מה הוא לא נותן לי לשמור על הHARD DISK אלא רק על הCD מה עלי לעשות?לא נותן לי לעבור לכונן C ועוד משהו קטן ה CPU שלי על 100% בגלל IEXPLORE.EXE מה זה יכול להיות איך אני מוריד את העומס הזה מ CPU?
-
- 10 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
לפני- אחרי- בבקשה תנו לי תגובות בונות בלבד נערך ב Adobe After Effects CS5 ו-Sony Vegas Pro 9.0 ואם אפשר בבקשה, שמישהו יביא לי סאונד יותר טוב לנשק, כי מה שמצאתי הוא לא הכי איכותי וטוב.
-
- 6 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
אני מקווה שזה בסדר שאני מפרסם את זה כאן, פשוט זה היה ניראה לי המקום הנכון ביותר... אז ככה, לאחרונה עידכנתי את האינטרנט ל 12MB ולפי דעתי כתוצאה מזה נחסמו לי כל הפורטים. כשאני נכנס ל can you see me לא משנה איזה פורט שאני לוחץ הוא כותב באדום שהוא חסום. עכשיו אין לי ראוטר אני מחובר ישירות למודם ומפאת כך זה חייב להיות פיירוול או ספק האינטרנט. אז התחלתי את המחשב כאשר ביטלתי ב msconfig את כל תוכנות שפועלות ברקע וגם את השירותים ועדיין הייתה אותה הבעיה. בנוסף התקשרתי לבזק (אני בתשתית של הוט והספק הוא בזק) והם אמרו לי שאין לי שום חבילה שחוסמת גלישה או אבטחה כלשהיא ואף הם התקינו לי חייגן ואמרו שזה עלול לעזור אבל זה לא עזר. עכשיו מה לעשות? איך אני פותר את הבעיה של הפורטים הללו??? תוד…
-
- 6 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
נמאס לי ! אפילו מסייף מוד אי אפשר !
-
- 7 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
יש לי חלונות אקס פי, כשאני רוצה להחליף שפה באיסיקיו 2001 בטא, האיסיקיו פשוט נתקע לי והופך למצב NOT RESPONDING ויוצא... יש למישהו מושג איך מתקנים את זה?
-
לפני כמה זמן רציתי לשנות את שמות הקבצים שבספריית הMP3 שלי מעברית לאנגלית, בדרך פונטית, ז"א אותיות אנגליות עם מצלול עברי: _____________________________________ אביב גפן - אני בודד ומסכן.MP3 = Aviv Gefen - Ani Buded Vemisken.MP3 _____________________________________ אחרי נבירה באמת אינסופית באינטרנט מצאתי מספר תוכנות שכמעט עמדו בקריטריונים אך לא לחלוטין. בעזרת התוכנה החמודה הזאתי, אפשר: א. לקבל רשימת מילים מסודרת לפי סדר האלף - בית של כל המילים שנמצאו בשמות הקבצים בספריה מסויימת ובכל תת הספריות שבה, ב. לערוך בקלות את הרשימה ב EXCEL ולהוסיף את התרגומים הרצויים לכל מילה. ג. להציג תצוגה מקדימה של שמות הקבצים לאחר השינוי ד. לשנות את שמות הקבצים באופן אוטומטי. התוכנה …
-
- 0 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
אני מחפש תוכנה לגיבוי המחשב שהיא מהירה יחסית(אני לא מצפה שמהירה תגבה 1TB ב10 דקות) אני מעדיף תוכנה שהיא לא חינמית. זהו זה כל הדרישות אם יש תוכנה חינמית שמומלצת לרשום גם אותה
-
- 11 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
חרב שהכנתי לפי מודל אמיתי שנקרא "sword of darkness" יש אותה בכול חנות של דברים יפים לחדר
-
- 10 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
מחפש נגן כמו VLC או MEDIA PLAYER CLASSIC שמנגן גם קבצי וידאו של quick time מבלי שאצטרך כמובן להתקין quick time. האם קיים נגן כזה? תודה
-
- 1 תגובה
- 1.7k צפיות
-
-
שלום לחברי הפורום, גיליתי כי קיימת אפשרות מאוד נחמדה אשר מאפשרת להגדיר חשבון GMAIL בOutlooK. הכול הלך בסדר ופעלתי בדיוק לפי המדריכים והצלחתי לקבל את כל הדואר, אלה שלשלוח דואר אלקטרוני זה לא נותן ומוציא שגיאה מסויימת. מהות ההודעה: אירעה שגיאה לא מוכרת. נושא '****', חשבון:POP.GMAIL.COM'. שרת: SMTP.GMAIL.COM' פרוטוקול SMTP, יציאה: 465 מאובטח (SSL): כן, מספר שגיאה: 0x800CCC0B אודה אם תוכלו לעזור בפיתרון בעיה זו.
-
- 4 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
הרצתי את התוכנה הנה מה שקיבלתי: זאת קצת יותר ברורה: כמו שרואים בתמונה אין לי סקטורים פגומים אבל יש לי הרבה warning קבצים שאים לא מטפלים הם יכולים לעשות בלגן בשלב יותר מאוחר, עים התוכנה MHDD אני מפחד לתקן עים הפקודה erase delay כי יכולים להימחק מהמחשב קבצים חשובים, הרצתי את התוכנה HDD Regenerator היא לא מצאה כלום איזה מין תוכנה זאת?? בקיצור אני רוצה תוכנה שתהיה מסוגלת לתקן את השגיאות בלי שאני יראה פתאום שנימחקו קבצים וכדומה, תודה עמית[br]פורסם בתאריך: 25.10.2010 בשעה 14:07:51 http://www.up2me.co.il/v.php?file=33374870.jpg
-
- 4 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שלום לכולם יש לי מצלמה דיגיטלית מסוג NIKON COOLPIX S550. היא עבדה מצויין והעברתי תמונות כרגיל מאז ומתמיד. היום ניסיתי לחבר אותה והמחשב לא זיהה אותה, היה צליל חיבור של חומרה למחשב אבל המחשב לא זיהה אותה. למצלמה יש תוכנה מיוחדת שאיתה ניתן להעביר תמונות מהמצלמה למחשב והתוכנה לא מזהה את התמונה. ניסיתי גם דרך אשף הסורק והמצלמה וגם שם המצלמה לא מזוהה.. ניסיתי להתקין מחדש את המצלמה וזה לא עזר. מישהו יכול לעזור????
-
- 2 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שלום, אני לא ממש יודע איך עושים זאת, לכן אני שואל אותכם. אם זה היה מספרים זו לא הייתה בעיה אך זה לא המקרה. אני רוצה לראות בגרף באחוזים מילים... נגיד יש לי 4 מילים: *כן *לא *אולי *אולי אז בגרף יופיע לי 25% כן, 25% לא, 50% אולי. כי יש 4 מילים וכל אחד יש לו 25%. אז איך אני עושה גרף מילים לפי אחוזים?
-
- 6 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
יש לי תמונה שנראת כאילו צולמה דרך FISH EYE. אני צריך להפוך אותה למרובעת לחלוטין עם פינות של 90 מעלות. יש דרך לעשות זאת בפוטושופ ? יש CS2 תודה
-
- 9 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
בס"ד אני צריך דרייבר למדפסת HP 5510 ALL IN ONE, כי אין לי את הדיסק התקנה יותר. מערכת ההפעלה שלי הינה WIN 7. תודה.
-
- 3 תגובות
- 1.7k צפיות
-