עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תוכנה

נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.

1. אני מחפש דרייבר למחשב נייד: Toshiba Satellite A215-S4697 למערכת הפעלה XP SP3 הורדתי חבילת דרייברים והוא לא מתקין את הWifi, את הרשת והכ. מסך... ניסיתי כבר באתר של טושיבה וגם באתרים ידועים יותר ולא מצאתי משהו עובד.. אם מישהו יכול להפנות אותי או להדריך זה ממש יציל אותי.. תודה מראש!

• 3 תגובות
    • 1.6k צפיות
  2. אז תודה לכם

• 0 תגובות
    • 1.6k צפיות
  3. Started by computer_freak,

שלום אתמול פתחתי ברב טמטומי קובץ שהוא כנראה סוג של וירוס הקובץ הגיע דרך המסנג'ר כביכול ממישהו שאני מכיר בתור כרטיס ברכה של יום האהבה הורדתי אותו ופתחתי הקובץ לא נפתח אבל הוירוס נטען... מאותו רגע זה שולח לאנשים שיש לי ברשימה את אותם הודעות וכשאני עושה בגוגל חיפוש עם מילים מסויימות כמו וירוס או אנטיוירוס או נכנס לתוכנה של האנטיוירוס התוכנה או האתר נסגרים ניסיתי לעשות סריקה בנוד32 AVG ספייבוט ואדאוור במצב בטוח כולם לא פתרו את הבעיה מישהו יודע מה לעשות חוץ מפירמוט?

• 17 תגובות
    • 1.6k צפיות
  4. Started by מרכוס54,

אני לא מצליח להגדיר את virtualbox להתקין מוינדוס 8 ומעלה גם כשאני לא מגדיר iso יש בעיה באיתחול של boos הוירטואלי מצורף ההודעת שגיאה כאילו חסר לי משהוא בחומרה הוירטואלית אגב במחשב שלי יש 4 גיגיה זכרון אני מצרף גם מידע מערכת מופיע שוירטואליציה אינה זמינה בקשוחה האם זה קשור? אגב גרסאות ישנות מינדוס 7 ומטה אני יכול להתקין בלי בעיה

• 2 תגובות
    • 1.6k צפיות
  5. Started by Jonnyboy,

לפני- אחרי- בבקשה תנו לי תגובות בונות בלבד נערך ב Adobe After Effects CS5 ו-Sony Vegas Pro 9.0 ואם אפשר בבקשה, שמישהו יביא לי סאונד יותר טוב לנשק, כי מה שמצאתי הוא לא הכי איכותי וטוב.

• 6 תגובות
    • 1.6k צפיות
  6. Started by eliyahoo2,

היי יש לי בעיה של פרסומת בצד שמאל למטה של הדפדפן יש לידה X קטן שאפשר לסגור, והיא לא תמיד מופיעה חשוב לציין שהמחשב חדש, ואני לא זוכר אחרי איזו תוכנה שהתקנתי זה הופיע סרקתי עם malwarebytes ולא מצא כלום גם במחשב הקודם שלי זה היה, העניין ששם התקנתי תוכנה שחוסמת פרסומת אבל אז היה דבר ממש ממש מעצבן: הפרסומת הייתה, אבל הייתה בלתי נראית! איך אני יודע שהיא הייתה שם פשוט בלתי נראית ? פשוט העכבר לא היה מגיב כשהייתי לוחץ על דברים שהיו באזור הזה של המסך קישור לתמונה יש פתרון ? :\ תודה מראש

• 4 תגובות
    • 1.6k צפיות
  7. אני עוסק בצילום ועריכת וידאו,לרוב סרטי תדמית ומוצרים לחברות היי טק. באולפן יש לי גם מחלקה של אירועים (חתונות+ קליפים מיוחדים לבר מצווה). ברצוני לשתף אותכם ב 3 קליפים אחרונים, בנתיים ביו טיוב, שבוע הבא יעלו לאתר שלי אחרי עדכון כולל של האתר מחדש. 1. מתחת לוידאו יש את " watch in high quality " חובה ללחוץ עליו ע"מ לראות טוב... 2. אשמח לקבל דירוג לינקים: בר מצווה עדן: http://il.youtube.com/watch?v=gSAK8aSkBzU בת מצווה ימית: http://il.youtube.com/watch?v=m8stvFcPHuI בר מצווה עומר: http://il.youtube.com/watch?v=0uphVjU-eEE תוכלו לשאול שאלות על אופן/צורת/שיטת עריכה, אשמח לענות כאן התרשמות: www.tal-pro.co.il

• 6 תגובות
    • 1.6k צפיות
  8. Started by maXopka,

יש לי תמונה שנראת כאילו צולמה דרך FISH EYE. אני צריך להפוך אותה למרובעת לחלוטין עם פינות של 90 מעלות. יש דרך לעשות זאת בפוטושופ ? יש CS2 תודה

• 9 תגובות
    • 1.6k צפיות
  9. נמאס לי ! אפילו מסייף מוד אי אפשר !

• 7 תגובות
    • 1.6k צפיות
  10. Started by Born2Kill,

שלום, אני לא ממש יודע איך עושים זאת, לכן אני שואל אותכם. אם זה היה מספרים זו לא הייתה בעיה אך זה לא המקרה. אני רוצה לראות בגרף באחוזים מילים... נגיד יש לי 4 מילים: *כן *לא *אולי *אולי אז בגרף יופיע לי 25% כן, 25% לא, 50% אולי. כי יש 4 מילים וכל אחד יש לו 25%. אז איך אני עושה גרף מילים לפי אחוזים?

• 6 תגובות
    • 1.6k צפיות
  11. או ללא הסרת אף תוכנה. פשוט לוודא שכול קבצי מערכת ההפעלה תקינים ובריאים.

12. Started by fuichtva,

כיצד ניתן להמיר את קבצי המוזיקה MPA ל קבצי WAV , ובאיזו תוכנה אפשר מלכתחילה להעתיק מתקליטור את השירים בפורמט בו אני מעונין?

• 1 תגובה
    • 1.6k צפיות
  13. אני רוצה לקנות מחשב שישמש בעיקר ל-PS. בהתחלה המליצו לי ללכת על Radeon HD3650 512MB DDR2 PCIe והייתי מרוצה. http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=411437 בעקבות המלצה של חנות שאלתי על מעבד והדיון התגלגל לכרטיסי מסך עד שהמודר החליט שהוא מתדרדר יותר מדי. http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=414841 ולכן אני שואל אתכם: מי מהם עדיף? הערה למודרים: אני שואל כאן כי המליצו לי לשאול כאן, כי כאן יש הרבה אנשים שמתעסקים עם PS. אם צריך להזיז לפורום כרטיסי מסך, זה בסדר גמור מצידי.

• 9 תגובות
    • 1.6k צפיות
  14. Started by AcidBurn10,

שלום חברים, אני מנסה להדפיס שטר דולר אמריקאי דרך פוטושופ ואני מקבל הודעה שלא נין להדפיס שטרות. ניסיתי כל מיני דרכים להדפיס ושומדבר לא עובד אני כל הזמן מקבל הפניה לאתר www.rulesforuse.org. עשיתי משהו חמוד עם השטר בפוטושופ ואני רוצה להדפיס אותו .. אני ממש לא בקטע של זיוף או משהו בסגנון הזה ניסיתי אפילו להקטין את השטר למידות יותר קטנות או יותר גדולות , זה עדיין לא נותן להדפיס. אני זוכר שקראתי אז כתבה (אולי אפילו פה באתר) שיצרנים של המדפסות הכינו הגנה כזאת בדרייבר של המדפסת .... יש איזשהו אלגוריתם שיודע לזהות שזה שטר ומונע הדפסה שלו ב-windows. הם יש דרך לעקוף את זה? ד"א , אני לא רואה שומדבר פסול בהודעה הזאת , והיא לא בסגנון של warez או משהו כזה. אם כן מנהלים ,'צטערת…

• 11 תגובות
    • 1.6k צפיות
  15. Started by elgard,

למישהו יש תוכנה שהיא עמו הסייר של וינדוס (בסיגנון שלו אבל לא הוא)?

• 6 תגובות
    • 1.6k צפיות
  16. לפני כמה זמן רציתי לשנות את שמות הקבצים שבספריית הMP3 שלי מעברית לאנגלית, בדרך פונטית, ז"א אותיות אנגליות עם מצלול עברי: _____________________________________ אביב גפן - אני בודד ומסכן.MP3 = Aviv Gefen - Ani Buded Vemisken.MP3 _____________________________________ אחרי נבירה באמת אינסופית באינטרנט מצאתי מספר תוכנות שכמעט עמדו בקריטריונים אך לא לחלוטין. בעזרת התוכנה החמודה הזאתי, אפשר: א. לקבל רשימת מילים מסודרת לפי סדר האלף - בית של כל המילים שנמצאו בשמות הקבצים בספריה מסויימת ובכל תת הספריות שבה, ב. לערוך בקלות את הרשימה ב EXCEL ולהוסיף את התרגומים הרצויים לכל מילה. ג. להציג תצוגה מקדימה של שמות הקבצים לאחר השינוי ד. לשנות את שמות הקבצים באופן אוטומטי. התוכנה …

• 0 תגובות
    • 1.6k צפיות
  17. אני צריך תוכנה שמשנה לי IP כל כמה זמן .... תודה

• 1 תגובה
    • 1.6k צפיות
  18. שלום, בעבר הורדתי תוכנה של windows live - sync שהסינכרנה בין שלושה מחשבים שנמצאים במספר בתים. התוכנה הוציא גירסה למערכות הפעלה windows7 ו- MAC בלבד. והגירסה החדשה לא עובדת יותר בשאר המחשבים שברשותי. כל שאר המחשבים שלי עם windows - XP ואני רוצה להשאיר את זה ככה. והמחשב הראשי שאצלי בבית עם windows 7 . האם קיים תוכנה דומה לזה? בלי הגבלה לעברות מידע או להגבלה של מספר מחשבים?. וחינם!. מקווה שתוכלו לעזור לי זאב. תודה.

• 6 תגובות
    • 1.6k צפיות
  19. Started by Cynicoren,

שלום, "בבילון" הותקן והשתלט לי על הכרום וגם על האקספלורר. איך מסירים את הדבר הזה ??? הוא לא מופיע בקונטרול פאנל. תודה

• 3 תגובות
    • 1.6k צפיות
  20. Started by The Terminator,

יש לי חלונות אקס פי, כשאני רוצה להחליף שפה באיסיקיו 2001 בטא, האיסיקיו פשוט נתקע לי והופך למצב NOT RESPONDING ויוצא... יש למישהו מושג איך מתקנים את זה?

• 12 תגובות
    • 1.6k צפיות
  21. Started by dids22,

טוב הורדתי את הגרסה החדש(1.0.6) ויש לי בעיה להיכנס לאתר http://www.91fm.co.il/ גם בגרסה הקודמת זה לא עבד(1.0.5) אבל באקספלורר זה עובד משהו יודע אולי איך לסדר את זה?

• 18 תגובות
    • 1.6k צפיות
  22. Started by dor123,

אני רוצה לדעת שמות של תוכנות מומלצות ל-Chkdsk של Windows. לפי מה שטכנאי המחשבים שלי אמר, קיימות בשוק תוכנות טובות יותר לבדיקת הדיסק מאשר ה-Chkdsk של Windows.

• 9 תגובות
    • 1.6k צפיות
  23. בשעתיים האחרונות, הפעלתי את איסיקיו בערך 30 פעם... כל פעם הוא מתרסק לי... ונותן שתי הודעות (בצורה רנדומלית אני מקבל אחת מהשתיים) בהתחלה הייתי עם 2002B ואחרי זה התקנתי את 2003A (חשבתי שזה יעזור) וזה רק הוסיף עוד תקלות... התוכנה מתרסקת לי כל הזמן... ניסיתי כבר להתקין מחדש, למחוק מחיקה מלאה ואז להתקין, ריסטרט, הפעלה של התוכנה סתם ככה... אם למישהו יש רעיונות, תודה רבה נדב עריכת המודר: שני הת'רדים אוחדו.

• 17 תגובות
    • 1.6k צפיות
  24. Started by GolanBerlin,

בס"ד אני צריך דרייבר למדפסת HP 5510 ALL IN ONE, כי אין לי את הדיסק התקנה יותר. מערכת ההפעלה שלי הינה WIN 7. תודה.

• 3 תגובות
    • 1.6k צפיות
  25. Started by OrBen91,

אשמח להמלצה לתוכנה שמבצעת חיפוש במחשב ומנקה קבצים / עוגיות מיותרות שמעמיסות על המחשב ..

• 2 תגובות
    • 1.6k צפיות

דיונים חדשים בפורומים