עבור לתוכן

תוכנה

נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.

1. אני מחפש תוכנה פשוטה שתעשה את זה, כמובן צריכה לעבוד ב-WIN XP תודה

• 13 תגובות
    • 1.6k צפיות
  2. אז משהו מכיר?

• 3 תגובות
    • 1.6k צפיות
  3. Started by katia,

אני לא מצליחה להתקין את מצלמת האינטרנט שלי כל פעם שאני מתקינה מופיעה לי אם אני עושה המשך למרות זאת הוא מסיים לי את ההתקנה אבל כשאני ניכנסת למצלמה זה כותב לי THIS IMAGE CANNOT BE PREVIEWED PORPELY המצלמה של חברת XCOM

• 6 תגובות
    • 1.6k צפיות
  4. העתקתי טבלה מאתר מסוים לוורד וכול האותיות של הטבלה שהעתקתי התהפכו.. איך אני הופך חזרה?

• 1 תגובה
    • 1.6k צפיות
  5. Started by yk1,

לפני מספר חודשים התקנתי visual studio 2010 professional - גרסת ניסיון ל90 יום. תקופת הרישיון הזמני הסתיימה, ולכן חיפשתי תכנה ללא הגבלת זמן. מצאתי (חוקי!) גרסה בשם visual studio 2010 service pack 1 וניסיתי להתקין אותה. אולם, כשההתקנה הגיעה בערך לשלושת רבעי הדרך היא הפסיקה להתקדם, ואז עשיתי ללפטופ restart. (ניסיתי כמה פעמים) כך שההתקנה הופסקה באמצע. חיפשתי גרסה אחרת וזה מה שמצאתי: בתור סטודנטית, מתברר, אני יכולה להוריד את visual studio 2010 professional בחינם מ DreamSpark (גם חוקי! ). אז הורדתי והתקנתי , אבל עכשיו כשאני מנסה לפתוח את visual studio קופצת הודעת שגיאה: only sone of the Microsoft Visual Studio 2010 products on this computer have been upgraded to Service Pack 1.…

• 6 תגובות
    • 1.6k צפיות
  6. Started by RayZ,

הרצתי בדיקה ב PCMARK 2002 ואלה הציונים שקיבלתי: יש לי גם ציטוט מהסיסטם של התוכנה למחשב: System Info Version:2.2 Operating System: Microsoft Windows XP Processor: AMD Athlon @ 1.77 GHz Graphics Card: NVIDIA GeForce 6600 Total Physical Memory: 768 MB Free Physical Memory: 252.08 MB Motherboard Manufacturer: Gigabyte Technology Co., Ltd. Motherboard Model:NF-CK804 המחשב עושה בעיות, המעבד מהיר במיוחד,הכרטיס להיט,ההארדיסק מצויין.. הלוח,לא יודע ממש.. יש לי 768MB זיכרון, המחשב מראה סימנים כאילו הלוח הוא ASUS של צ'יפ SIS ישן ישן משנת 2001. הנה דוגמא לסימנים: הגלגלת זזה כמו במחשב ישן.. עזרה

• 22 תגובות
    • 1.6k צפיות
  7. Started by viper_sb,

האם ניתן לאחד סרט וידיאו יחד עם מקודדים על מנת שהוא יכול להריץ את עצמו לבד ובלי התקנה מסובכת ?

• 13 תגובות
    • 1.6k צפיות
  8. שלום לכולם. יש לי פוטושופ, אך הוא לא ממש מתאים בשביל ציור של גראפים או תרשימים, לדעתי הוא מסורבל מידי ולא מספיק מדויק לשם כך. לכן אני מחפש תוכנה שתעזור לי לשרטט גראפים ו\או תרשימים מכל מיני סוגים. לדוגמה תרשים מסוג כזה: http://upload.wikimedia.org/wikipedia/he/9/9a/Simple_pendulum.jpg או גרף מסוג כזה: http://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/a/a4/Wave-he.png (אלו סתם גראפים\תרשימים אקראיים שמצאתי בwikipedia) מישהו מכיר תוכנה מסוג זה ? נ.ב - אני מצטער אם פתחתי את התראד במקום הלא נכון, פורום תוכנה ניראה לי קצת יותר מתאים מאשר פורום גרפיקה. תודה, מייק.

• 1 תגובה
    • 1.6k צפיות
  9. שלום לכולם, אחד המשתמשים בארגון שלי מנסה לשלוח טבלת אקסל דרך התוכנה עצמה, בצורה של: Home-->send by email. האפשרות הנ"ל פותחת לו חלון אאוטלוק עם קובץ האקסל מצורף. בנסיון לפתוח את הקובץ המצורף (רק לשם בדיקה, עוד לפני שההודעה נשלחה) הוא מקבל הודעת שגיאה שאת רובה אני לא זוכר, רק זוכר שכתוב משוה עם OLE". יחד עם זאת האקסל נתקעת לו. מישהו נתקל בזה פעם? תודה!

• 4 תגובות
    • 1.6k צפיות
  10. Started by מרכוס54,

אני לא מצליח להגדיר את virtualbox להתקין מוינדוס 8 ומעלה גם כשאני לא מגדיר iso יש בעיה באיתחול של boos הוירטואלי מצורף ההודעת שגיאה כאילו חסר לי משהוא בחומרה הוירטואלית אגב במחשב שלי יש 4 גיגיה זכרון אני מצרף גם מידע מערכת מופיע שוירטואליציה אינה זמינה בקשוחה האם זה קשור? אגב גרסאות ישנות מינדוס 7 ומטה אני יכול להתקין בלי בעיה

• 2 תגובות
    • 1.6k צפיות
  11. שלום חברים, אני מחפש תוכנה לניגון סרטי בלו ריי עם כתוביות בעברית במחשב. תודה מראש לעוזרים. חג שמח, ושנה טובה.

• 3 תגובות
    • 1.6k צפיות
  12. Started by Zadu,

שלום, קיבלתי הרבה פעמים היום BSOD באמצע Dragon Age: Origins. ניתחתי את קובץ הDUMP והיה רשום Probally Caused By - nv4_disp.dll. השאלה אם הדבר היחידי לעשות במצב כזה זה הסרה של הדרייבר והתקנתו מחדש (כמו שנכתב במדריך) ? הנה תמונה של ניתוח הדאמפ : תודה.

• 1 תגובה
    • 1.6k צפיות
  13. אני רוצה ליצור סקינים לווינאמפ. אם יש מישהו שיודע ומוכן להסביר לי איך כעיקרון אני יוצר אותם בלי תוכנה מיוחדת אז אני אשמח אבל אם אי אפשר אז... יש מישהו שמכיר תוכנה ליצירת סקינים לווינאמפ ? (עדיף ל - 3 )

• 4 תגובות
    • 1.6k צפיות
  14. Started by ^Dr-TrAnCe^,

אני כרגע על מערכת WINDOWS XP PRO. התקנתי את התוכנה IIS שגורמת למחשב לתמוך בכל מיני שפות כגון: CGI, PHP, PERL... עכשיו אני לא יודע איך להשתמש בה היא מבובכת מאוד. מישהו אולי יכול להדריך אותי איך לעשות שהשרת יתמוך בקבצי: CGI, PL וכל זה... זה ממש דחוף לי... יש לי לתרגם מערכת פורומים תוך זמן קצר ואני רוצה כבר להתחיל לעבוד אשמח מאוד אם תעזרו לי... בברכה, ^DR-TRANCE^.

• 2 תגובות
    • 1.6k צפיות
  15. אני משתמש באווט לוק אקספרס. לפני כמה ימים נעלמו לי לפתע כל התיקיות שפתחתי ,משפחה ,חברים, לימודים וכד'. בתוך התיקיות מאות מיילים חלקם חשובים. התיקיות בסיס לא נעלמו. בצעתי חיפוש במחשב כולל הורדת תוכנות יעודיות לאיתור ותיקון הדואר והן אכן מזהות את התיקיות האבודות אך ביצוע recovery לא מניב דבר. מי שהוא ניתקל בתופעה המוזרה הזו אני עובד עם xp תוכנת אנטי וירוס זון אלרם אנטי ספיי כך שלא מדובר בווירוס לדעתי אלה איזה באג של המחשב תודה

• 1 תגובה
    • 1.6k צפיות
  16. מה עושים

• 7 תגובות
    • 1.6k צפיות
  17. אני צריך המלצה לעכבר חוטי, נוח ומדויק לעבודה ממושכת ,לשימוש כללי ולתוכנות עיצוב גרפי .במחיר של עד 140 ש"ח . כף יד ~קטנה .... שיהיה כפתור נוח לשינוי רזולוצייה מהיר. איך אלו: ??? Saitek Cyborg V.3 http://www.noacomp.co.il/Product.aspx?productid=7212 Gigabyte Laser Gaming Mouse (GM-M6880) 1600DPI http://www.zigzag2000.co.il/catalog/product_info.php?cPath=44&products_id=11463 Gigabyte Gaming Dual Lens (M6800) 1600DPI http://www.zigzag2000.co.il/catalog/product_info.php?cPath=44&products_id=8070 תודה

• 1 תגובה
    • 1.6k צפיות
  18. Started by davidcohen,

היי יש לי בעיה בהתקנה של התוכנה. כשאני בה להתקין מופיעה לי הודעה של : connection to server faild איך אני מתקן את זה ? תודה

• 2 תגובות
    • 1.6k צפיות
  19. Started by TaZeR,

כבר ימים שאני מחפש תוכנה שמאפשרת לצלם תמונות סטילס ממצלמת רשת (גנרית), ושאולי תהיה מסוגלת גם לשמור אוסף תמונות תחת אותו שם (לדוגמה: image001, image 002...), כמו שהתוכנות של המצלמות הממותגות מאפשרות. הבעיה היא שרוב התוכנות שניסיתי לא עובדות (לפחות על המחשב שלי, WIN7 32bit), אולי כי הן ישנות מאוד? מישהו מכיר תוכנה שמאפשרת לעשות את זה? תודה רבה מראש! בן.

• 5 תגובות
    • 1.6k צפיות
  20. Started by AliceInChains,

תוכן נמחק

• 14 תגובות
    • 1.6k צפיות
  21. Started by Transfer,

חיפשתי והפכתי את האינטרנט בחיפושים אחר driver ל SATA מכיוון שאין שום אפשרות בביוס של הלוח הזה לעשות ENABLE (או כל דבר אחר בסגנון) לאפשרות ה SATA, ה HD לא מזוהה ואי אפשר להתקין מערכת הפעלה.. הבעיה די ידועה, צריך להטעין דרייברים של SATA כדי שהמחשב יזהה את ה HD ויהיה אפשר לפרמט ולהתקין מערכת הפעלה.. מישהו מכיר דרך טובה יעילה ועובדת לעשות את זה?

• 11 תגובות
    • 1.6k צפיות
  22. Started by intel suck,

אני לא יכול לעדכן את הקספרסקי הוא מודיע לי NETWORK IS DOWN ואני גם לא יכול לסגור אותו תודה

• 28 תגובות
    • 1.6k צפיות
  23. Started by omri_ro,

המעצבנים האלה...?

• 3 תגובות
    • 1.6k צפיות
  24. יש אפשרות או תוכנית שאפשר איתה לה וסיף את כל או חלק מהקישורים בדף כלשהו, בבת אחת, למועדפים?

• 11 תגובות
    • 1.6k צפיות

דיונים חדשים בפורומים