תוכנה
נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.
40,195 דיונים בפורום זה
-
אהלן רכשתי את העכבר MX MASTER, פניתי לאתר לוג'יטק להורדה התוכנה הנל. בזמן ההתקנה (במהלך חילוץ הקבצים שלה), ההתקנה קורסת ומדווחת הודעה שתהליך ההתקנה קרס. WIN 10 התקנה נקייה 64BIT ניסיתי להתקין גרסאות ישנות יותר של התוכנה, ללא הצלחה
-
- 2 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
הינני מעונין לסרוק תמונות ישנות כך שהסריקה תשמש כ"פילם" ונוכל להדפיס תמונות טובות כל טיפ בענין יעזור חשבתי על: DPI, רזולוציה , סוג קובץ (BMP'JPG וכד), יחסיות (1:1 1:2 2:1 ) - כלומר נדרשת הכוונה בפרמטרים אלו בינתיים נתתי לברירת המחדל לעבוד לפיה הסריקה היא 1:1 ב200 ושומר בJPG , אח"כ סרקתי גם 300 ו600 במחשב אינני רואה הבדל למעט העובדה שבהתאם לDPI גודל ההדפסה המומלץ הולך וגדל (כבר ב200 הגודל המומלץ להדפסה הוא גדול מגודל התמונה בפועל?) אך אני בהחלט חושש שפורמט זה שהוא פורמט מכווץ יביא בהדפסה תמונות גרועות מאשר אשמור אולי בBMP (ואז כל תמונה היא קובץ ענק) כמו כן לא מצאתי בתוכנת הסריקה (HP) אפשרות לקבוע את הרזולוציה עזרה תתקבל בברכה
-
- 3 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
אני מחפש תוכנה שתוכל לתת לי את המבנה של הHDD שלי ברמה של קבצים אני רוצה פשוט להכין רשימת שמות של כל הקבצים שיש לי בHDD מסויים ברמה של שם קובץ והיכן הוא ממוקם בHDD
-
- 11 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום לכולם יש לי בעיה בווינדוס אני לא מצליח לעדכן דרך האתר של WINDOWS UPDATE כל פעם שאני מנסה לעדכן אז הוא רושם שהוידוא חוקיות נכשל (צירפתי תמונה של הEROR) מה אני עושה כדי לתקן את זה? תודה לעונים [attachment deleted by admin]
-
- 14 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
בס"ד אני צריך דרייבר למדפסת HP 5510 ALL IN ONE, כי אין לי את הדיסק התקנה יותר. מערכת ההפעלה שלי הינה WIN 7. תודה.
-
- 3 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום כולם , ישלי בעיה במחשב שאני מנסה מנסה לפתוח את ה "למחשב שלי" ה-explorer קורס לי בלי שום הודעה ומתחיל מחדש שאני מנסה להיכנס לאינטרנט אקספלורר , אני לוחץ double click כדי לפתוח אותו ושום דבר לא קורה. אני רואה ב-task manager את iexplore.exe ואז הוא נסגר לי אחרי שניה בדקתי spyware עם ad-aware וגם עם windows defender ולא מצאתי כלום יש לי nod 32 מעודכן שגם הוא לא מצא כלום. ד"א , אני גולש עכשיו דרך ה-Browser שיש באימיול זה גם אינטרנט אקספלורר רק בלי אף toolbars שלו.. מישהו נתקל בתופעה ?! תודה !!!
-
- 6 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
-
אני לא מצליח להגדיר את virtualbox להתקין מוינדוס 8 ומעלה גם כשאני לא מגדיר iso יש בעיה באיתחול של boos הוירטואלי מצורף ההודעת שגיאה כאילו חסר לי משהוא בחומרה הוירטואלית אגב במחשב שלי יש 4 גיגיה זכרון אני מצרף גם מידע מערכת מופיע שוירטואליציה אינה זמינה בקשוחה האם זה קשור? אגב גרסאות ישנות מינדוס 7 ומטה אני יכול להתקין בלי בעיה
-
- 2 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
התקנתי office 2003 במערכת הפעלה win 7 64bit. משום מה התוכנה בסינית. כיצד ניתן לשנות את השפה? ניסיתי להיכנס להתחל--כל התוכניות--microsoft office--כלי מייקרוסופט אופיס--בחירת שפה הבעיה שהתפריט בסינית. מצ"ב screen shot [attachment deleted by admin]
-
- 1 תגובה
- 1.6k צפיות
-
-
היי ושלום מקווה כי אני כותב בפורום הנכון. אני מחפש תוכנה להפיכת סרטים לתלת מימדיים. אשמח לקבל את המלצכם. תודה, דידו.
-
- 0 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום, מקווה שזה הפורום המתאים החלטתי לעזוב את ג'ימייל ולחפש מייל חינמי שלא מחטט במידע. כרגע, zohomail ניראה לי הכי סביר, למרות שהוא די מיושן, יש לו את רוב המוצרים שיש לגוגל (יומן, דוקס וכו') ואיחסון של 5 ג'גה. הבעייה העיקרית היא עם האנשי קשר, אם אני מייבא אותם מג'ימייל אז הוא לא מיבא הכל, ואם אני מעלה קובץ, אז את השמות בעברית הוא הופך לג'בריש. יש למישהו פיתרון? או, לחילופין, הצעה לחלופות אחרות למייל וליומן? תודה
-
- 1 תגובה
- 1.6k צפיות
-
-
מישהו בבקשה יכול להמליץ על נגן סרטים למחשב? עם הBSPLAYER הסתבכתי הוא לא נותן לי AC3 ואני רואה רק תמונה שחורה לעומת זאת ה MV2 PLAYER סבבה אבל מלא באגים, קורס כל שנייה נתקע פשוט מעצבן, יש לי ויסטה אז משהו שיתאים לה תודה!
-
- 1 תגובה
- 1.6k צפיות
-
-
שלום צילמתי תמונה של הים והוא לא יצא בצורה אופקית(ישרה). כיצב ניתן ליישר את הים בצורה אופקית ב photoshop? תודה
-
- 7 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
יש לי חלונות אקס פי, כשאני רוצה להחליף שפה באיסיקיו 2001 בטא, האיסיקיו פשוט נתקע לי והופך למצב NOT RESPONDING ויוצא... יש למישהו מושג איך מתקנים את זה?
-
אם למישהו יש מושג בוורד 2013, אולי אוכל לקבל עזרה קטנה : נוסחאות מתמטיות בוורד 2013 לא מופיעות ריקות בעת ההצבעה עליהן . התרוצצתי בימים האחרונים בפורמים וקראתי המון חומר בנושא . כלום לא עזר . הסרתי והתקנתי מחדש , התקנתי ערכת תאימות שכתבו בפורום מייקרוסופט שהיא תסדר את זה וכלום . הוספתי משתמש חדש לחלונות 8.1 , בתקווה שזה יעזור . אשמח אם מישהו לעזור לי בזה , כי אני ממש צריך את זה לאוניברסיטה . תודה! יש תמונה שמסבירה שבעצם אמור להיות גופן בשם cambria MATH שלא מופיע בהגדרות של Equation option היכן שהשורה Default font for math regions . המשבצת של הפנט ריקה וצריך להיות מוזן במשבצת הזו הפונט cambria MAT, שמשום מה נעלם . במחשב אחר, עם אותה התכנה בדיוק ואתו היוזר הכל פועל מצויין .…
-
- 0 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
אני מחפש תוכנה פשוטה שתעשה את זה, כמובן צריכה לעבוד ב-WIN XP תודה
-
- 13 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום לכולם, אחד המשתמשים בארגון שלי מנסה לשלוח טבלת אקסל דרך התוכנה עצמה, בצורה של: Home-->send by email. האפשרות הנ"ל פותחת לו חלון אאוטלוק עם קובץ האקסל מצורף. בנסיון לפתוח את הקובץ המצורף (רק לשם בדיקה, עוד לפני שההודעה נשלחה) הוא מקבל הודעת שגיאה שאת רובה אני לא זוכר, רק זוכר שכתוב משוה עם OLE". יחד עם זאת האקסל נתקעת לו. מישהו נתקל בזה פעם? תודה!
-
- 4 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
מחפש תוגנה לכתיבת תווים אקורדים וכו'...... תודה מראש איתן
-
- 2 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
מאחר ואני לקוח פלאפון, וחבר שלהם בפייסבוק - אני יכול להכנס למן דף אפליקציה כזו, להכניס קוד אישי שקיבלתי ולשלוח עד 10 הודעות SMS כל יום. הכל עבד נהדר, עד שפתאום שמתי לב שזה פשוט לא עובד ומצ"ב תמונה שתראה לכם מה אני "מקבל" כשאני לוחץ על כניסה לדף ה"אפליקציה" הזו. רצוי לציין שזה קורה לי בכמה דפדפנים - כרום,IE ו-FF. אני לא ממש יודע מתי התופעה התחילה, היא נמשכת כבר חודשיים אולי. עריכה: עכשיו גילתי שלא העלתי את התמונה,יפה לי, תוקן. [attachment deleted by admin]
-
- 3 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
היי כרגע אני משתמש בתוכנות גיבוי imagex וghost32, על איזה תוכנת גיבוי אתם ממלצים לי להשתמש ?
-
- 1 תגובה
- 1.6k צפיות
-
-
היה לי את הנוד 32 גירסה 4... מה עכשיו הכי מומלץ וטוב?
-
- 8 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
אני כרגע על מערכת WINDOWS XP PRO. התקנתי את התוכנה IIS שגורמת למחשב לתמוך בכל מיני שפות כגון: CGI, PHP, PERL... עכשיו אני לא יודע איך להשתמש בה היא מבובכת מאוד. מישהו אולי יכול להדריך אותי איך לעשות שהשרת יתמוך בקבצי: CGI, PL וכל זה... זה ממש דחוף לי... יש לי לתרגם מערכת פורומים תוך זמן קצר ואני רוצה כבר להתחיל לעבוד אשמח מאוד אם תעזרו לי... בברכה, ^DR-TRANCE^.
-
- 2 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
אני רוצה לפתח תמונה מסרט משפחתי. הסרט ב AVI אם אני לא טועה. אני צריך המלצות על תכנה בשביל זה כי אני לא מכיר... אם יש חינמית זה יותר טוב. תודה!
-
- 1 תגובה
- 1.6k צפיות
-
-
או ללא הסרת אף תוכנה. פשוט לוודא שכול קבצי מערכת ההפעלה תקינים ובריאים.
-
- 5 תגובות
- 1.6k צפיות
- 2 followers
-
-
אני רוצה למצוא את כל הקבצים הכפולים שיש לי בין שני הארד דיסקים. איזה תוכנה מסוגלת לתת רשימה כזאת? (עדיף חינמנית אם היא באמת טובה)
-
- 7 תגובות
- 1.6k צפיות
-