תוכנה
נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.
40,194 דיונים בפורום זה
-
שלום רב, אני משתמש ב word 2003 על windows 7, מחשב חדש. נתקלתי בבעיה שלא הייתה לי במחשבים קודמים - כשאני לוחץ Alt+Shift השפה לא מתחלפת מעברית לאנגלית. ניסיתי לעשות את זה בשני צדי המקלדת וגם לשנות באופן ידני את השפה בבר התחתון, אבל גם אם זה מתחלף שם (כתוב EN) בוורד עדיין נכתב בעברית. ניסיתי לסגור ולפתוח מסמכים ולפעמים אני מצליח לקבל אנגלית, אבל זה מאד אקראי ולא הצלחתי להבין מה גורם לזה. אשמח מאד אם תוכלו לעזור לי. תודה!
-
- 1 תגובה
- 1.7k צפיות
-
-
שלום אני מנוי ברשת אורנג'(הגנבים הנבלות), ובמסגרת זאת יש לי כמובן 20 סמסים בחינם דרך האתר שלהם, למנויים אחרים ברשת אורנג'. הבעיה היא שזה לא נותן לי לשלוח בחינם לסלקום ופלאפון =] אני מחפש תוכנה או אתר, שמאפשרים לשלוח בחינם לסלקום ופלאפון. למעשה, עדיף אפילו אתר על פני תוכנה, ככה זה בטוח לא דורש ממני להתקין כלום. (רק שלא יעבירו את ה-thread הזה עכשיו, בגלל שרשמתי אתר חח) מישהו מכיר משהו כזה? אני רק חייב לפסול שתי אפשרויות מראש: 1) ICQ. אופציה לא כל כך מעניינת. 2) Gmail. הם הוסיפו לאחרונה אפשרות לשלוח סמס דרכם, הבעיה היא שאם תנסו את זה ותשלחו לעצמכם הודעה עם המילה "בדיקה", אתם תראו שאתם מקבלים עוד סמס לפני זה עם הסבר ארוךךךך... לא בדיוק מה שהייתי רוצה שהצד השני יקבל כל פעם כשא…
-
- 2 תגובות
- 974 צפיות
-
-
אז ככה , ההארד דיסק שלי נמחק , ביצעתי שיחזור לקבצים עם התוכנה GetMyDataBack NTFS הוא שיחזר לי ת'קבצים , אבל מסמכי הWORD יצאו פגומים , שאני מנסה לפתוח מסמך WORD זה פותח לי את השגיאה הבאה : ואחרי שאני לוחץ נפתחת לי השגיאה הבאה : בבקשה אתם חייבים לעזור , תודה מראש . ואם לא פירסמתי את זה בפורום הנכון אז תעבירו אבל אתם חייבים לעזור לי בבקשה .
-
- 0 תגובות
- 3.2k צפיות
-
-
שלום כולם, יש לי מחשב עם אופן אופיס ואני לא מצליח לפתוח קבצים חדשים של אופיס כמו docx כמו כן גם פורמטים של מצגות חדשות של אופיס.. מכירים תוכנה או תוסף לאופן אופיס שיקלו לי על החיים?
-
- 4 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום לחברי הפורום. אני מחפש תוכנה לקריאה של קבצי PDF. אני מתכוון שזה ממש יקריא בקול כמובן. הקובץ עצמו באנגלית. אני יודע שיש את התכונה ב ACROBAT PDF READER אבל משום מה זה לא עובד. מנסיונכם מה אתם ממליצים? תודה
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
-
-
חבר שקצת מבין אמר לי טלפונית שכדאי לי להריץ את התוכנה הזאת והיא תפתור לי הרבה בעיות במחשב. אתם מכירים ? במה מדובר ? מה זה התוכנה הזאת? ובאיזה מצבים צריך להריץ אותה ? האם יש טעם להריץ אותה סתם ככה בלי סיבה? היא יכולה רק לעזור ? הוא אמר לי לסמן שם הכל .לסרוק .לחכות שיסיים ולצאת. הוא מבסוט ממנה יותר מדי לטעמי.. מישהו שמע עליה ויודע מה התפקיד שלה ?
-
- 84 תגובות
- 17.1k צפיות
-
-
שלום ברשותי המדפסת HP LASER JET 4 PLUS ניסיתי לחפש דרייבר באתר של HP והוא נותן לי דגם HP LASER JET 4 PLUS\M שזה צבעוני אני צריך בלי M רק שחור לבן תודה
-
- 2 תגובות
- 810 צפיות
-
-
משום מה מאתמול ה-MPC פשוט נשאר מעל כל שאר החלונות. אני לא יכול לפתוח שום חלון אחר "שיעלה" על גבי MPC. אני קודם צריך להוריד את MPC ל-TASKBAR ורק אז לדפדף בין שאר החלונות הפתוחים שלי. מישהו יודע למה?
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
טוב אני מקווה שיש פה אנשים מביני עניין עוד חודשים אני טס לטיול לתאילנד ורציתי המלצות לגבי מצלמות אני מתכנן לקנות מצלמת ווידיאו HD והשאלות הן ככה 1-בתאילנד זול יותר משמעותית מבארץ או לא (אני כן מתכנן לעבור במסלול האדום ) 2-איזה מצלמת ווידיאו שתומכת ב1080P מומלץ למשתמש ביתי ? אני לא צריך אחת סופר מקצועית אלה אחד ידידותית שמספקת תמונה טובה בלי לשחק אתה יותר מידי 3-בעניין תקציב אני לא סגור אליו
-
- 1 תגובה
- 2.2k צפיות
-
-
שלום רב, יש לי OUTLOOK2007 ושלחו לי כרטיס של איש קשר שהוקלד ב- OUTLOOK2003, העברית מתקבל כג'יבריש. היכן למצוא קוד לתאימות? תודה רבה !
-
- 0 תגובות
- 697 צפיות
-
-
שלום אני מחפש תוכנה לעיוות קול שאני אוכל לשנות את הקול לבחורה וכאלה שזה יישמע ממש אמיתי!
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
לאחרונה אני מרבה להשתמש בLYX לצורך כתיבת עבודות. הבעיה היא שנוצרת לי בעית שוליים כשאני כותב נוסחאות ארוכות או חישובים ארוכים וכד', ומאחר והתצוגה הרגילה היא פשוט פריסה על פני כל המסך אני אפילו לא רואה את הבעיה עד שאני מייצא ל PDF ורואה זאת שם. האם יש אפשרות שמלכתחילה אני אראה את הטקסט שאני מקליד על רקע בגודל A4, כולל השוליים שאני מדפיס בהם, כדי שאני אראה איך זה הולך להיראות? מצאתי בהגדרות > שוליים אפשרות להגדיר ידנית ואני משחק עם הערכים כדי לקבל מה שנראה פחות או יותר כמו שזה אמור להיות, אבל בכל זאת רציתי לדעת אם יש משהו שמוכן מראש בהגדרות שנחבא ממני ולא הצלחתי למצוא עדיין, ואם יש אפשרות לסדר גם את התצוגה כך שאוכל לראות את הטקסט ע"ג גודל A4 ולא סתם רוחב כל המסך שלעיתים י…
-
- 1 תגובה
- 1.5k צפיות
-
-
אני יודע שהשאלה שלי קצת לא קשורה פה למטרות של הפורום, ובכל זאת אני מבין שיש פה אנשים רציניים שמבינים עניין. אני מעוניין ללמוד עיצוב גרפי. השאלה שלי אם יש את זה לתואר ראשון או הנדסה. ומידה וכן איפה אפשר ללמוד את זה.? תודה מראש!
-
- 4 תגובות
- 2k צפיות
-
-
מאיזו שהיא סיבה אני שם לב שבזמן האחרון התוכנה הזו לא חוסמת לי פירסומות בדקתי את האפשרויות וראיתי שהאפשרות לחסום פירסומות מסומנת ב V ויש לי רק 2 אתרים בחריגים (אתרים שאני רוצה facebook egged.co.il) אני רואה יותר מידי פירסומות מטומטמות שקופצות לי ואני נאלץ לסגור אותם
-
- 22 תגובות
- 4.6k צפיות
-
-
שלום רב, אני משתמש בדפדפן של אקספלורר גרסה 8. עמלתי זמן רב על סידור המועדפים שלי בתיקיות משנה, לפי נושאים. כעת אני רוצה לייצא אותם לדיסק חיצוני, למקרה של נפילת מערכת ההפעלה שתאלץ אותי לבצע שחזור (כפי שקרה לי לפני יומיים) השאלה, האם מבנה התיקיות של המועדפים יישמר, לאחר שאנסה לייבא למצב התקין? במילים אחרות, האם לא אצטרך לבצע מחדש את סידור המועדפים בתיקיות? תודה רבה
-
- 2 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום רציתי לדעת איזה מבין הגירסאות של התוכנה עובד הכי טוב עם וינדוס 7 (כי ניסיתי לעבוד עם הגירסה אקספרס והיא לא עבדה כל כך טוב ) בתודה מראש רזיאל
-
- 1 תגובה
- 786 צפיות
-
-
שאלה למבינים ולמנוסים. מי מהן בעלת ממשק המשתמש הנוח ביותר מבחינת נגישות ואפשריות? אני מתמקד בשניהם כתוסף לSolidWorks ולא CAD אחרים. לצורך העניין כסטודנט עבדתי עם SolidCAM אבל עבודתי תדרוש שימוש נרחב יותר בMasterCAM לפי התפתחות העניינים.
-
- 0 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
-
היי במחשבים בגדול יש לי ידע סביר אבל יש לי בעיה די רצינית באופיס, בכל מה שקשור לאופיס אני נוראי. אני הולך לבקש עזרה באקסל, ואני מניח שמי שמבין באקסל זה יראה לו מאוד פשוט. אני צריך לבנות טבלה של ליגה (6 קבוצות. סתם לצורך העניין - ריאל, אינטר,בארסה,צ'לסי,מילאן,ארסנל) עם רשימת משחקים כמובן (2 סיבובים אם זה משנה) שברגע שאני אעדכן תוצאה של משחק זה יעדכן את שערי הזכות וחובה של כל קבוצה, את מספר הנקודות שלה, את המיקום שלה ויקפיץ או יוריד קבוצה בהתאם למיקום כמובן. מהמעט שעבדתי על האקסל הצלחתי לעשות שברגע שאני מעדכן ניצחון אז הוא מעדכן את המספר נקודות בהתאם וברגע שאני מעדכן שערי זכות וחובה הוא מעדכן את ההפרש שערים. אבל עדיין נוצר מצב שבו יכול להיות שבמקום השני יש קבוצה עם 14 נקודו…
-
- 1 תגובה
- 8.9k צפיות
-
-
-------------------------------------------------------------------------------- היי לכולם... יש לי משחק שקניתי spellforce 2 shadoe of wars כשאני מנסה להתקין את patch 2 המחשב כותב לי install folder not found יש לי מערכת הפעלה חלונות 7 הבנתי שבגלל שזה משחק דיי ישן אז על XP אין בעיות איתו במערכת החלונות החדשה כנראה זה לא מתקין את המשחק אוטומטי ל program files וכנראה שכאן מתחילה הבעייה הבעייה שאם אני מתקין מחדש זה שוב מתקין את זה לאותו מקום אוטומטי... אשמח לקבל עזרה בנושא....תודה רבה...
-
- 2 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
הייתי מעוניין בתוכנה חינמית ופשוטה לשימוש שתמיר DVD עם כמה פרקים לקבצי AVI או MP4 נפרדים - אחד לכל פרק. יכולת להטמיע/להוסיף כתוביות ו/או דיבוב מה-DVD זה בונוס נחמד אבל לא קריטי. חשוב שתהיה multi-threading כדי לנצל את ה-I7 שלי ביעילות מירבית - יש לי עשרות DVD חהמיר. ראיתי את HandBreak אבל היא מעט בעייתית עם AVI הבנתי (מיועדת בעיקר ל-HD) ומניסיוני לא ממש מנצלת ריבוי ליבות בכל קידוד: http://www.videohelp.com/tools/HandBrake מכיר גם את PocketDivxEncoder המצויינת אבל הפרדת הפרקים שם לא משהו. תודה
-
- 2 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום רב יש לי הרדיסק של 1 טרה. עם חומר ממש ממשממש חשוב אני כבר יומיים בוכה. אני סטודנט ואין לי גרוש על התחת לקחת את המחשב למעבדה שרוצה 600 שקל הוצאת חומר. מישהו יכול להמליץ לי על תוכנות טובות שיכולים להוציע מידע מהדיסק שנידפק? אותם החברות האלו אמרו לי שהם עושים את זה עם תוכנה מיוחדת שעובדת כל הלילה מישהו מכיר תוכנות כאלו לפני שאני הולך לשלם תודה מראש חיפשתי כאן בקהילה ולא מצאתי
-
- 16 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
אני מעביר סרט שצילמתי בקלטת דיגיטלית, באמצעות firewire לכרטיס Geforce GT220 1gb. כשאני פותח את הסרט ב-Windows Media Player הוא נראה באיכות טובה, אבל כשאני פותח אותו ב-Roxio Creator 2011 או ב-Power Director 8 או אפילו ב-Adobe Premiere Pro CS5, איכות התמונה בעייתית. התנועות נראות כאילו ישנם פסים על האיברים, ישנה "עודף" חדות והכל נראה מגורען. ביצעתי את הלכידה עם כל התוכנות הנ"ל וגם עם \Windows movie Maker והתוצאה זהה: ב-Windows Media Player התוצאה תקינה, אך בתוכנות ובצריבה על דיסק האיכות גרועה. מה דעתכם?
-
- 1 תגובה
- 789 צפיות
-
-
היי חברים. שמעתי שאפשר לערוך מסמכי אופיס על ידי office apps ב- windows live ו- sky drive. כשאני נכנס לחשבון לא מופפיע לי צור מסמך חדש או אפשרות לעריכה אלא רק אפשרויות להעלאת קבצים. למישהו יש מושג מה זה אומר? האם אני חייב אופיס 2010? האם השרות לא זמין בישראל או שאני לא עושה משהו טוב? אשמח לתשובות ורעיונות... חנן
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
סופש נעים לא יודע אם זה המקום הנכון לשאול בקשר ל istockphoto יקרנים מדי האתרים שאני בונה דורשים המון תמונות והאתר הזה לא בא לי טוב למי מכם שיש נסיון עם אתר אחר יותר זול אני אשמח לדעת תודה לעוזרים
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-