תוכנה
נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.
40,196 דיונים בפורום זה
-
OFIICE 2003 ....מדפסת חדשה לגמרי ....הקובץ הוא 2 דפים , הבעיה שהמדפסת מוציאה רק את הדף הראשון מודפס והדף השני יוצא לבן למה זה ?
-
- 2 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
-
- 2 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שלום , מישהו מכשיר את התוכנה שנקראת ? Microsoft Windows and Office ISO Download Tool זאת תוכנה שנותנת להוריד גרסאות של וינדוס ואופיס ישר מהשרת של מיקרוסופט . השאלה שלי היא האם גרסאות הוינדוס שמורידים דרך התוכנה מגיעים עם עדכונים אחרונים או בגרסה המקורית שיצאה לראשונה ? תודה
-
- 1 תגובה
- 1.7k צפיות
-
-
היי, רציתי לדעת איך אני יוצר קיצור דרך של אקספלורר 6 בשולחן העבודה ככה שאני ילחץ עליו מקש ימני אני יראה את המאפיינים של האינטרנט, את החלון הזה : כי שאני עושה send to desktop אני רואה את החלון הזה: תודה
-
- 2 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
מישהו מכיר את התוכנה CDRWIN ? זוהי תוכנת צריבה שמאפשרת לצרוב דיסקים של מוזיקה עם קבצי CUE (קבצי חלוקה) ניסיתי להשתמש בה אבל לצערי היא צרבה לי דיסק מוזיקה שאינו קריא, וכשמנסים להפעיל את הדיסק המוזיקה שנשמעת היא בעצם רעשים כמו שמנסים להפעיל דיסק נתונים בתור דיסק מוזיקה. מישהו מכיר תבעיה ו/או דרך לפתרון ? או אולי תוכנה צריבה אחרת שמאפשרת לצרוב דיסק מוזיקה עם קבצי CUE ?
-
- 10 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שלום לכולם יש לי בעיה כבר כמה שבועות, היה לי אקספלורר 6 (מ"ע XP) פתאום יום אחד הוא מסרב להסגר, כלומר לוחץ על ה X הוא נעלם מן העיניים אבל ממשיך לעבוד ברקע, ומעמיס את המחשב כך שאני נאלץ להכנס למנהל הישומים ולנתק אותו ידנית... מאז הוא ממשיך עם הבעיה שלו... (לא יכול לוותר על האקספלורר כי האישה גולשת בו והוא לא ממש מעוניינת לגלוש בדפדפן אחר, ניסית האמינו לי). אני אישית כבר המון שנים בפיירפוקס. בקיצור נסיתי גם שידרוג לאקספלורר 8 אבל לצערי התקלה נשארה הוא פשוט לא מתנתק, ושוב אני נאלץ לנתק ידנית ממנהל הישומים. מה שמעניין הוא שכאשר האקספלורר עובד רגיל הוא צורך בסביבות 100,000 KB כאשר אני לוחץ על הX לניתוק הוא נעלם מן העין אבל בפועל הוא מתחיל לצרוך יותר ויותר עולה לערכים של מעל 200…
-
- 4 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
אני בא להתקין את הבבילון וזה מה שמופיע לי הסבר? תודה http://img250.imageshack.us/my.php?image=23486164ua3.jpg
-
- 10 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שלום, קניתי LCD חדשה וחיברתי אליה את המחשב. הבעיה שכל פעם שאני מפעיל את המחשב הוא מגדיר רזולוציה אוטומטית. לפעמים זו הרזולוציה הנכונה (משהו עם אורך 720 נדמה לי) ורואים בה טוב וחד.. ולפעמים משהו עם 900 באורך ורואים מטושטש.. עכשיו הבעיה היא כשאני נכנס להגדרות לשנות רזולוציה, כאשר אני במצב המטושטש , הרזולוציה הטובה לא מופיעה לי פשוט.. אין אפשרות לבחור בה רעיונות למישהו ???
-
- 12 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שלום לכולם אני כבר הרבה זמן משתמש באקספלורר ושמעתי הרבה על יציאת דפדפנים חדשים... איזה כדי להתקין? ואיפה אפשר להוריד אותו תודה מראש...
-
- 25 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שלום רב, במחשב הישן שלי עם מערכת הפעלה WINDOWS XP היה מותקן נרו6 כעת רכשתי מחשב חדש עם ויסטה פרמיום, וכאשר ניסיתי להתקין את הנרו, התקבלה הודעה שגירסה זו של נרו לא מתאימה לווינדוס הזה. האומנם? אם אכן זה נכון, אז מה כן יתאים? נרו 7 או הגרסה העדכנית ביותר, נרו 8? תודה רבה
-
- 9 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
כנראה ש-LAVALYS פשטו את הרגל או משהו. המפתח המקורי של AIDA32 שחרר את AIDA64 על שם חברה חדשה. http://www.aida64.com
-
- 5 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
תודה לעוזרים.
-
- 7 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שלום לכולם, לאחר המעבר ל-FIREFOX4 שמתי לב שהפונטים פשוט נראים זוועה, הם לא חלקים כמו שהם אמורים להיות ולפעמים חלק מהאות פשוט נעלם זה נראה כאילו כל הפונטים מרונדרים ברזולוציה מאוד נמוכה. הבעייה מורגשת במיוחד באותיות מודגשות. הרצתי את CLEAR TYPE כמה פעמים (נראה לי אפילו כמה עשרות פעמים כבר..) ואין שום הבדל מה שכן בשאר מע' ההפעלה ובדפדפנים אחרים הפונטים נראים מצויין. רעיונות? תודה לעוזרים
-
- 14 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
יש לנו בעבודה מחשב HP חדש. במחשב מותקן Office 2003 PRO גירסה עברית עם חבילת שפת אנגלית. ב- WORD קיימת בעיה שמטריפה אותי: פותחים מסמך חדש ואי אפשר להתחיל לכתוב בעברית בתחילת השורה, חייבים לעשות רווח אחד ורק אז ניתן להתחיל לכתוב. בתחילת השורה במסמך אני יכול להקיש על המקלדת עד מחר, לא מופיעה שום אות. לוחץ רווח אחד ואז ניתן לכתוב. באנגלית אין שום בעיה כזו גם אם יש יישור לצד ימין. רק עם העברית יש בעיה. אני מגדיר את עצמי כחובב שדי שולט בחומרה ובווינדוס ואופיס אבל הפעם ישבתי שעות על העניין ולא מצאתי פתרון. כל ההגדרות נראות לי רגילות ודומות למה שאני מכיר מגירסאות קודמות של אופיס. יש למישהו שמץ של מושג מה הפיתרון ?
-
- 1 תגובה
- 1.7k צפיות
-
-
שלום, הרבה זמן שרציתי לשאול זאת, איך מגדירים את האופן שבו מוצגות התיקיות ב-WIN7... אני לא מתכוון לאפשרויות של סמלים גדולים או קטנים, פרטים, משבצות... וגם לא לכפתור תצוגה מקדימה. הבעיה שלי היא שרוחב העמודות כל הזמן חוזר להיות צר מאד, למשל העמודה של שם הקובץ, כאשר אני פותח את כונן D שהוא כונן האחסון הראשי אצלי, הוא תמיד נפתח בצורה שאני לא יכול לראות את כל שם הקובץ כי העמודה צרה מדי, אז כמובן שאני מרחיב את העמודות כדי שאפשר יהיה לראות את כל הפרטים. אך לאחר שאני סוגר את התיקיה ופותח אותה שוב זה חוזר לקדמותו, כמו כן הייתי רוצה לדעת אם ישנה אפשרות להחל את הגדרות אלה על תיקיות משנה כמו שהיה בWIN-XP, היה אפשר לעצב את התיקיה ואת רוחב העמודות ואז ללחוץ על כפתור אשר היה שומר הגדרות…
-
- 0 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
אני מחובר לרשת, ויש איזה משתמש אחד שכל הזמן מציק לי, נכנס לי למחשב ומוריד דברים. בד"כ אין לי בעייה עם זה, אבל רק אם גם המוריד משתף, והמשתמש המדובר מנייק! אני רוצה לחסום אותו, ורק אותו (אולי עוד כמה קרציות). איך אני עושה את זה? תודה. נ.ב: אני יודע איך להעיף אותו באופן חד פעמי (כפתור ימני על המחשב שלי- מנג'-...), אני רוצה לחסום אותו לגמרי.
-
- 23 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
אני מנסה לעדכן או להתקין מחדש את הסקייפ הוא מופיע לי הודעת שגיאה 1603עשיתי לו ניקוי מלא גם מהרגיסטרי ועדין לא מצליח להתקין אותו גם אחרי שהורדתי את ההתקנה המלאהכנל לפייסבוק לפלאגין של השיחות בתחילת ההתקנה הוא מפסיק עם הודעת שגיאה והוא בחיים לא היה מותקן אצלי במחשבאז חשבתי שזה הNET FARME שיש לי עכשיו 4.5.1 הסרתי אותו לגמרי ושניסיתי להתקין ידנית הוא העלה לי את ההודעה הבאה Fatal Error ולא התקין לי אותו בכללהוא כן התקין אותו דרך העדכונים של הווינדואוס..אבל עדין שום דבר לא עובד ואני לא מצליח להתקין כלוםאני יושב על זה כבר כמה שעות ואני על סף יאוש ניסיתי כל תוכנה אפשרית לפתרון הבעיה אך ללא הצלחה כולל התוכנה של התיקון בעיות לNET FRAME של מיקרוסופטבבקשה תצילו אותי
-
- 1 תגובה
- 1.7k צפיות
-
-
-
-
שלום לכולם, אשמח אם מישהו יוכל לעזור בזריזות. במחשב של העבודה קיים OUTLOOK 2003. אני לא יודע מה קרה במהלך הסופ"ש, אבל עכשיו התוכנה מודיעה על שגיאה בקובץ ה-PST ולא מוכנה לקבל דואר חדש, להוציא דואר או לבצע שינויים בדואר קיים. גוגל אמר לי להריץ כלי לתיקון PST, אבל אני לא מוצא את קובץ ה-PST! הרצתי סריקת דיסק לתיקון שגיאות בכונן (של XP)- לא עזר. תצוגת התיקיות מכוונת להציג קבצים נסתרים. בתוכנה עצמה ניתן לגשת לכל המיילים ולקרוא אותם, אבל אי אפשר לייצא תקובץ PST חדש (שוב מופיעה השגיאה). *אני שוקל לנסות שיחזור מערכת, אבל מפחד שזה יהרוס את הסיכויים לשחזר את הקובץ במידה והוא נמחק בצורה כלשהי. מצאתי את הקובץ. מסתבר שקבצי מערכת היו מוסתרים. לכן גם החיפוש לא איתר אותם.
-
- 0 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שלום רב: כאשר אני לוחץ alt + shift באקסל כדי להחליף שפה, תכופות במקום להחליף שפה, הוא מתחיל להשתולל לי עם הממשק כאילו לחצתי רק על Alt בלי Shift. בדקתי האם הבעייה קורית גם בוורד ואכן זה כך. הבעייה לא קורית עם תוכנות אחרות שאינן של מיקרוסופט אופיס. מה הגורם לבעייה הזאת?
-
- 3 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
http://technation.themarker.com/1.1899600 מכירים? מישהו ניסה?
-
- 4 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
-
U CAN EVEN ADJUST THE TRANSPARENCY!!!!!!!
-
יש לי קובץ CUE ו BIN של המשחק ג'דיי נייט 2 בגודל 738 האם יש דרך לפתוח אותם לתוך ההארדיסק בלי לצרוב על דיסק מיוחד ?
-
- 11 תגובות
- 1.7k צפיות
-