עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תוכנה

נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.

1. Started by רוני1,

הורדתי אימיול וכאשר אני מנסה להוריד קובץ מסוים ולוחץ עליו ... הקובץ רק מגיע לטרנספר וב - status כתוב waiting וזהו הוא לא זז.... מה עושים????? ובבקשה אל תכתבו חיפוש עשיתי זאת כבר... תודה... ואיך אני שומע או רואה את הקובץ שאני מוריד תוך כדי הורדה....??? ומנהל הפורום אני יודע שאסור להפר זכויות יוצרים וכל אלה...

• 21 תגובות
    • 1.7k צפיות
  2. Started by maxwell10,

שלום, זה עתה סיימתי לפרמט את המחשב הבייתי שלי, יצרתי שני כוננים, כונן C: ובו מערכת ההפעלה וכל התוכנות וכונן D: בו כל הקבצים (שירים, word וכו') ברצוני ליצור image לכונן C:, כלומר למערכת ההפעלה, לשם כך הורדתי את Norton Ghost 14 ויצרתי image שנשמר בכונן D: 1. ראיתי פעם במחשב שכשהמחשב עולה עולה אז עוד לפני ה BOOT יש אופציה לעלות את המחשב כרגיל או לעשות ghost, כלומר לעשות recover למערכת ההפעלה. זו אופציה טובה כי אינך נתון לחסדי מערכת ההפעלה במקרה וזו קורסת כליל. איך אפשר לעשות את זה? 2. אני רואה שהתוכנה הזו תמיד רצה ברקע (אני רואה אותה באייקונים) אבל אני לא רוצה ולא צריך שהיא תרוץ ברקע, זה גם מבזבז משאבים מהמערכת וגם אין לי צורך שהתוכנה תגבה כל קובץ חדש שאני יוצר. אני רק רוצה …

• 1 תגובה
    • 1.7k צפיות
  3. Started by elior021,

היי מישהו מכיר את הוירוס הזה ששלוח לינקים לכל העולם דרך הצאט של הפייסבוק ויכול לתת לי קצת פרטים על זה

• 0 תגובות
    • 1.7k צפיות
  4. Started by eladh16,

שלום יש לי את המצלמה SX1 IS. ה SX1 שומרת את הסירטונים שהוקלטו על גבי כרטיס הזיכרון בפורמט MOV באמצעות המקודד h264. הבעיה היא שמקודד h264 לא בנוי לעריכה, ולכן לא ניתן לערוך את קובץ הוידיאו של המצלמה בתוכות הערכיה השונות. על כן אני צריך להמיר את פורמט ה MOV לפורמט קריא שניתן לעריכה בתוכונות העריכה השונות. אני מעדיף להמיר אותו לפורמט AVI. השאלה שלי היא בעזרת איזה תוכנה ניתן להמיר את הוידיאו בפורמט MOV לפורמט AVI ושאיכות הוידיאו עדיין תיהיה איכותית וטובה כמעט כמו במקור. מהי הדרך הטובה ביותר להמיר את הקובץ ואיך בדיוק? שאלה נוספת: איזה תוכנה ערכית וידיאו תיהיה טובה לעריכת קבצי AVI? אני מחפש תוכנה ערכיה מקצועית, טובה, שתציע מגוון אפקטים ואפשרויות והכי חשוב שתיהיה קלה ונוחה לשימו…

• 12 תגובות
    • 1.7k צפיות
  5. Started by davidcohen,

היי, רציתי לדעת איך אני יוצר קיצור דרך של אקספלורר 6 בשולחן העבודה ככה שאני ילחץ עליו מקש ימני אני יראה את המאפיינים של האינטרנט, את החלון הזה : כי שאני עושה send to desktop אני רואה את החלון הזה: תודה

• 2 תגובות
    • 1.7k צפיות
  6. התקנתי פלאש SHOKWAVE JAVA הכל !!! זה מה שקורה [attachment deleted by admin]

• 2 תגובות
    • 1.7k צפיות
  7. Started by nadav.sagi,

כנראה ש-LAVALYS פשטו את הרגל או משהו. המפתח המקורי של AIDA32 שחרר את AIDA64 על שם חברה חדשה. http://www.aida64.com

• 5 תגובות
    • 1.7k צפיות
  8. Started by es88,

יש לי מסך 17CRT. כ.מסך 8500GT. המסך נמצא על 85HERTZ, אבל כשאני נכנס למשחק כלשהו (PES) זה נשאר על 85HERTZ ואז זה עושה בעיה עם הרצת המשחק.. המשחק עובד טוב על 60. אבל זה קצת מרגיז כל פעם לשנות HERTZ בווינדוס רק בשביל המשחק. יש איזה תוכנה או אופציה איך לסדר שבמשחק ספציפית או כאשר מופעל 3D או משהו בסנגון זה יהיה על 60 HERTZ? תודה

• 4 תגובות
    • 1.7k צפיות
  9. Started by moshiko69,

שלום, יש לי מחשב חזק מאוד : AMD 4200 לוח של ASUS זיכרון 1G HD 250G 16M בקיצור האינרנט לא זז (אני מקצין), מה שקורה זה שהאינטרנט איטי הן באתר הזה וגם בשאר האתרים (לוקח זמן די ארוך עד 5 דקות בערך אל תתפסו במילה לאתר כמו זה) יש לי אינטרנט 1.5M. פעולות בסיסיות עובדות בסדר גמור וגם תוכנות כבדות עובדות מצויין. חשוב לציין כי יש לי עוד מחשב שמחובר ברשת ובו נעשה שימוש בעיקר למטרת אינטרנט בסיסית, ICQ, והורדות ב eMule אבל הגבלתי אותו לעד 10K. מה יכול לגרום לאיטיות האינטרנט במחשב? ומה עושים כדי לשפר זאת?

• 8 תגובות
    • 1.7k צפיות
  10. היי, אני מצלם דיי הרבה בעזרת הפלאפון (בעיקר מכוניות) והתמונות יוצאות לא משהו מבחינת צבעים בעיקר וכל תמונה שאני מצלם אני מכניס ל-Photoshop ועושה Auto Levels/Auto Contrast/Auto Colors (מה שהכי מתאים ומשפר את אותה תמונה) אבל בכל זאת הייתי רוצה לשפר יותר את התמונה - איך אני עושה זאת? מישהו יכול להסביר לי בעזרת איזה כלי או אפשרות אני יכול לשפר את התמונה בעיקר בקטע של הצבעים ואיך בדיוק עושים את זה, לא רק להגיד לי באיזה כלי להשתמש. אני מכיר את Photoshop ולא צריך להסביר לי דברים פשוטים (יחסית) אבל לא מתמצא בכל הכלים והאפשרויות בו. תודה. *תמונה לדוגמה מצורפת. [attachment deleted by admin]

• 3 תגובות
    • 1.7k צפיות
  11. לא ידוע הדגם במדויק,אבל זה לא משנה לי. העיקר שתמצאו איזה דרייבר מסוים למצלמת האינטרנט של NEAO ואם יש אתר שמרכז כמה דגמים וגם דרייבים ביחד אני אשמח תודה רבה לעוזרים

• 6 תגובות
    • 1.7k צפיות
  12. אז ככה לא יודע אם זה לפה או לא... אז ככה יש לי כל מה שצריך.. ובמחשב עצמו אני רואה אפילו סרטי 1080p ורואים מדהים ועובד חלק ואין שום בעיה... אבל בשניה שאני מפעיל סרטון דרך אתר כמו youtube נגיד זה ושם אותו על hd מתחיל לקרטע חבל על הזמן... אם מישהו יכול לעזור לי אני אודה לו מאוד

• 11 תגובות
    • 1.7k צפיות
  13. Started by Sleepy-T,

בוקר טוב...! קיבלתי מחשב חדש חדש, וכבר יש הודעת שגיאה. השגיאה התחילה להופיע, כאשר התקנתי, ואז החלטתי למחוק איזו תוכנה של EA...[הורדתי את המשחק spore, וזה שאל אותי אם להתקין את התוכנה על מנת לקבל עדכונים בעתיד, אז הסכמתי, ולאחר מחשבה שניה, מחקתי]. ומאז, השגיאה מופיעה. זה מופיע בצורה כזו: אני מקלידה כתובת של אתר, לוחצת "אנטר", אחר כך קופצת לי השגיאה. אני לוחצת OK, ואתר האינטרנט שרציתי להכנס אליו, הופך להיות לא זמין. אחר כך אני עושה refresh, וזה מסתדר. זה לא קורה באתרים קבועים, אלא באקראי. דוגמא: רציתי להכנס לאתר מסויים וזה מה שקפץ לי: זה ממש מעצבן. תודה לעוזרים.

• 23 תגובות
    • 1.7k צפיות
  14. יש כאלה ציורים שמקורם מתמונה ועשו באיזשהי תוכנה שזה יראה כמו ציור אפשר שמות של תוכנות שעושות את זה בצורה פשוטה?

• 5 תגובות
    • 1.7k צפיות
  15. Started by udicol,

האם יש דרך לקבל IP דרך ICQ ?

• 4 תגובות
    • 1.7k צפיות
  16. שלום הרבה פעמים כשקוראים כתבה באתרי חדשות, (לדוגמא האתר של הארץ, או ynet, וכו') כל עמוד של כתבה, עושה לעצמו refresh אחרי 5 דקות בערך. האם יש דרך לגרום לדפדפן לא לעשות refresh בעצמו? רק כאשר אני בעצמי לוחץ על הכפתור refresh(או לוחץ F5) אז הוא יעשה, אבל לא בתגובה לבקשה מהאתר.. תודה

17. Started by cateye,

שלום לכולם אני מחפש כבר הרבה זמן מדריך לאקסס 2007 בעברית אבל אני לא מצליח למצוא אחד מתאים. אם מישהו מכיר בבקשה בבקשה תעזרו לי. תודה מראש

• 2 תגובות
    • 1.7k צפיות
  18. קיבלתי מצלמת אינטרנט שהזמנתי באיביי עם דרייבר מותקן על דיסק. יש לי שתי שאלות: 1. איזה תוכנות יוכלו להציג לי את מה שאני מצלם במצלמה באיכות הגבוהה ביותר? 2. אם המצלמה מתחברת לסקייפ ולעוד יישומים הדורשים מצלמה מבלי שהתקנתי את הדרייבר, האם יש בו צורך? או שהשימוש היחיד שלו הוא להתאים את המצלמה למחשב?

• 3 תגובות
    • 1.7k צפיות
  19. Started by ImAllMostAwake,

אני נמצא בפורומים רשומים, שאני משלם עליהם כסף, אני לא מדבר על פריצות וכו... אז לא חושב שזה נוגד את חוקי הפורום.. יש לי שאלה פשוטה אני משתמש בutorrent ואני הולך לפרמט ת'מחשב איך אני יכול לגבות את הקבצים שאחרי הפירמוט אני אוכל להמשיך לשתף יש את התוכנה uTBackup אבל לא כל כך הבנתי איך היא עובדת... יש לי קבצים בערך 200 ג'יגה מה אני אמור לעשות ? אחרי פירומט בסך הכל אני אעביר ת'קבצים לפרטשין אחר ... אבל מעבר לזה מה לעשות ? תודה על העזרה מראש, ושוב מקווה שהשאלה לא נוגדת ת'חוקים פה

• 6 תגובות
    • 1.7k צפיות
  20. היי כרגע אני משתמש בתוכנות גיבוי imagex וghost32, על איזה תוכנת גיבוי אתם ממלצים לי להשתמש ?

• 1 תגובה
    • 1.7k צפיות
  21. האם יש כזאת תוכנה שבה אני קובע את הרקעים שהתחלפו וכל כמה זמן הם יתחלפו?

• 3 תגובות
    • 1.7k צפיות
  22. Started by godisme171,

סימנתי טקסט מאיזה אתר אבל שאני מעתיק אותו לWORD אז הוא הופך לי אותו משיהו יודע איך להפוך אותו ??? ???

• 11 תגובות
    • 1.7k צפיות
  23. Started by AiXC,

לאחרונה שמתי לב לחוסר סנכרון קל בין הוידאו לאודיו בסרטים/סדרות. מישהו יודע מה יכול להיות הגורם לבעיה?

• 13 תגובות
    • 1.7k צפיות
  24. Started by אוהב מחשבים,

לילה טוב לכולם, ברצוני לבקש ממכם לינק על איך להתקין את תוכנת utorrent במערכת הפעלה 8.1 וגם ב7 וגם איך לינק על איך להתקין את הכתוביות? בתודה אוהב מחשבים

• 1 תגובה
    • 1.7k צפיות
  25. Started by Jaman,

קודם כל לפני שאתם קופצים עלי עם הקטע של הווארז ו/או נועלים את הדיון, התכונה עצמה חוקית ואני גם מתכוון להוריד משהו חוקי בעזרתה.. השאלה שלי היא מהו הקליינט המומלץ ביותר נכון להיום? פעם השתמשתי ב ABC ובמחשב השני שלי מותקן BitComet, אבל לפי מה שאני מבין יש כבר יותר טובים מהם. אז בכל מקרה מה מומלץ? ?uTorrent Azureus? או בכלל אחד אחר? תודה מראש. [עריכה] ואם אפשר לכתוב נימוק זה יהיה נחמד..

• 17 תגובות
    • 1.7k צפיות

דיונים חדשים בפורומים