עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תוכנה

נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.

1. שלום וברכה, לאחרונה כאשר אני מנסה לשלוח מייל לקבוצת נמענים מרובה דרך Gmail המייל נשלח במקרה הטוב לחלק קטן מן הקבוצה או במקרה הרע רק לנמען אחד בלבד מתוך כל הקבוצה, ניסיתי לשלוח גם באופן של עותק ועותק מוסתר אך זה לא פתר את הבעיה. אשמח לקבל עזרה - זה די דחוף....

• 1 תגובה
    • 1.6k צפיות
  2. Started by pure perfection,

שלום , מישהו מכשיר את התוכנה שנקראת ? Microsoft Windows and Office ISO Download Tool זאת תוכנה שנותנת להוריד גרסאות של וינדוס ואופיס ישר מהשרת של מיקרוסופט . השאלה שלי היא האם גרסאות הוינדוס שמורידים דרך התוכנה מגיעים עם עדכונים אחרונים או בגרסה המקורית שיצאה לראשונה ? תודה

• 1 תגובה
    • 1.6k צפיות
  3. שלום אחרי שההורדה מסתיימת, מהירות ההעלאה רוב הזמן על 0 ק"ב, במקרה הטוב זה קופץ ל2... אפשר אולי לשחק איך שהוא בהגדרות שייצב לי את זה..?

• 3 תגובות
    • 1.6k צפיות
  4. יש לי כמה אימיילים שונים שמשמשים אותי למטרה זהה. הייתי רוצה לדעת איך אוכל לשלוח אימייל דרך כל חשבונות האימייל שלי בו זמנית לכל אותם האנשים ששלחו לי אימייל, ואם ניתן לסנן את רשימת האימיילים כך שאני בטעות לא אשלח את אותה הודעה פעמיים לאותו אימייל משני חשובנות אימייל שונים אז זאת תהיה תוספת נחמדה גם. תודה.

• 4 תגובות
    • 1.6k צפיות
  5. Started by davidcohen,

היי, רציתי לדעת איך אני יוצר קיצור דרך של אקספלורר 6 בשולחן העבודה ככה שאני ילחץ עליו מקש ימני אני יראה את המאפיינים של האינטרנט, את החלון הזה : כי שאני עושה send to desktop אני רואה את החלון הזה: תודה

• 2 תגובות
    • 1.6k צפיות
  6. Started by ScreameR,

ב Win XP PRO ?

• 9 תגובות
    • 1.6k צפיות
  7. Started by oded6188,

יש לי ווינדוס XP ליד השעון יש לי איקס אדום שכל הזמן קופצת ממנו ההודעה: Your Computer Is infected Windows had detected a spyware infection בלה בלה בלה בלה הרצתי סריקה עם AVG, ועם SPYSWEEPER, וההודעה הזאת עדיין ממשיכה להטריד אותי איך אפשר להיפטר מזה? תודה

• 2 תגובות
    • 1.6k צפיות
  8. Started by iakovl,

מדובר בסרטון של ידידה שלי, לירון, שלומדת אנימציה בבצלאל ופרסמה את הסרט שלה אחרי הרבה זמן וציפיות. זהו פרויקט שהיא עבדה עליו כמה שנים ואני חייב להגיד, רואים את התוצאות בעיניים. פשוט כישרון טבעי אתר הסרט - http://ladyice.darkplan.com/ (צריך לסדר לHW תמיכה בוידאו מובנה ולא רק לינקים כמו בכל פורום נורמלי)

• 6 תגובות
    • 1.6k צפיות
  9. שלום, יש לי בעיה, יש לי ווינדוס 7 והתקנתי עליו את האקספלורר 9. עכשיו זה מחק לי את האקספלורר 8 שהיה מותקן ושם לי את ה-9 במקומו. אני רוצה לחזור לגירסא 8 ואני לא מצליח! באינטרנט אין הורדה בשביל WINDOWS 7, מה אני עושה??

• 3 תגובות
    • 1.6k צפיות
  10. כיום אני משתמש ב - WIN XP PRO SP1 וכדי להגן על המחשב אני משתמש ב - Norton Internet Security כאשר ה - firewall פעיל. רציתי לדעת האם יש דרך לשפר את "מערך האבטחה" של המחשב - ע"י אפיונים של נורטון ו/או תוכנות נוספות. כל הזמן אני רואה סימנים של "מחשבים אחרים" שמנסים לחדור למחשב שלי ואני רוצה (לנסות לפחות) למנוע זאת מהם... בתודה מראש.

• 8 תגובות
    • 1.6k צפיות
  11. אני צריך תוכנה בישביל סורק mustek 1200 ub שאני יוכל ליסרוק תמונות (לא דרייבר ) ..........

• 7 תגובות
    • 1.6k צפיות
  12. Started by moris,

היי! אני מחפש תוכנה שמתרגמת קול דיבור לכתב בעברית קיים דבר כזה? תודה

• 0 תגובות
    • 1.6k צפיות
  13. import java.util.Scanner; public class Numbers { public static void main (String[]args){ Scanner scan = new Scanner (System.in); System.out.println("Enter the old Katalog Number"); int I=0; while(I<10) { I+=1; int old = scan.nextInt(); System.out.println("The old Katalog Number is " +old + " The new Katalog Number is " +newKatalogNumber(old)); } } private static int newKatalogNumber(int o) { int right = o%10; int C=10,left=o, nkn=0; while(left>=10) { left = o/10…

14. אני מרגיש שהמחשב טוען אפליקציות קצת יותר לאט וחשבתי לעשות לו טיפול תקופתי. אילו תוכנות מומלצות לניקוי הרג'יסטרי וכו' ? האם מומלץ לעשות איחוי דיסק?

• 13 תגובות
    • 1.6k צפיות
  15. שלום. כמו שהכותרת מציינת אני מחשב תוכנה שיודעת לפעול באופן עצמאי ללא מערכת הפעלה. תוכנה שבודקת תקינות חומרה על ידי מאמץ המחשב, אם אפשר תוכנה אחת שמכילה בתוכה את כל הבדיקות אבל אם לא אז גם כמה תוכנות נפרדות יעשו את העבודה. חיפשתי בפורום ולא מצאתי משהו עדכני / רלונטי. כמו כן, אני לא מבקש שתחפשו בגוגל ותראו לי מה אתם מוצאים אלא תוכנה שאיתה יש לכם ניסיון ואתם יודעים שהיא תקינה ועושה את העבודה כמו שצריך בלי פשלות. תודה רבה לעוזרים.

• 1 תגובה
    • 1.6k צפיות
  16. Started by vardits2,

קראתי באתר שיש משהו שבנה קובץ כזה ומון לשלוח למי שמבקש אך אני לא מוצאת את ההודעה היום.

• 2 תגובות
    • 1.6k צפיות
  17. Started by SpLiNtEr,

שלום כולם, לאחר ימים ולילות של חיפוש - אני מיואש!, ומה אני בסך הכל מחפש? שבצד יהיה לי שעון ולוח הודעות? כל מה שאני מוצא או שזה רק ל-Vista או שההתקנה לא עובדת. בבקשה עזרו לי למצא את מבוקשי!.

• 15 תגובות
    • 1.6k צפיות
  18. Started by ^DaRk-MiNd^,

יש לי קובץ CUE ו BIN של המשחק ג'דיי נייט 2 בגודל 738 האם יש דרך לפתוח אותם לתוך ההארדיסק בלי לצרוב על דיסק מיוחד ?

• 11 תגובות
    • 1.6k צפיות
  19. Started by Shiker,

היי חברים יש לי דילמה, הורדתי סרטים בפורמט MKV (אם אינני טועה בסיומת) ואני רוצה להדביק להם תרגום דרך AVIRECOMP אבל לא מצליח כי זה לא פורמט של AVI יש דרך להפוך את זה ל- AVI ? יש ממיר טוב שעושה את העבודה בלי לפגוע באיכות ?

• 11 תגובות
    • 1.6k צפיות
  20. אני די מתחיל בvb ואני בונה ככה תוכניות שעולות לי לראש אז סתם עשיתי תוכנית קטנה שמציגה תמונות אני עובד על איזה acdsee אז זה התחלה בבקשה תורידו ותסתכלו ככה כליל הנה הלינק http://planet.nana.co.il/tomertot/picbrowser.exe

• 11 תגובות
    • 1.6k צפיות
  21. Started by moshiko69,

הבנתי שצריך מדי פעם לבצע ניקוי של ה registry רציתי לדעת למה צריך לעשות זאת? ואיזה תוכנה אתם ממליצים להשתמש?

• 20 תגובות
    • 1.6k צפיות
  22. Started by רוני1,

הורדתי אימיול וכאשר אני מנסה להוריד קובץ מסוים ולוחץ עליו ... הקובץ רק מגיע לטרנספר וב - status כתוב waiting וזהו הוא לא זז.... מה עושים????? ובבקשה אל תכתבו חיפוש עשיתי זאת כבר... תודה... ואיך אני שומע או רואה את הקובץ שאני מוריד תוך כדי הורדה....??? ומנהל הפורום אני יודע שאסור להפר זכויות יוצרים וכל אלה...

• 21 תגובות
    • 1.6k צפיות
  23. עם מצב רוח על הפנים בעקבות מה שרשמתי אני נאלץ לשאול כאן ואולי למצוא נחמה.. אחרי הפעלה מחדש שבטעות מישהו עשה לי שהיה עליו, המוזילה הייתה פתוחה עם 62 ולאחר ההפעלה שהדלקתי אותה רק 50 נשמרו.. השאלה היא איך?!?!? בדרך כלל היא שומרת הכל... ודבר שני.. יש דרך לשחזר/לדעת מה היה שם?? אילו אתרים?!?!

• 20 תגובות
    • 1.6k צפיות
  24. Started by shimon23,

יש לי את הטריילר של שר הטבעות, אבל כשאני לוקח ממנו תמונה (ע"י print screen ), ופותח אותה בצייר אי אפשר לערוך את התמונה וגרוע מזה כאשר אני שומר אותה היא נהיית שחורה שזו כנראה איזו הגנה, מישהו יודע כיצד ניתן לפרוץ את ההגנה הזאת ?

• 2 תגובות
    • 1.6k צפיות
  25. יש לי מאגר שירים, אני חייב לסנן, נראה לי שיש מלא כפולים. אני צריך סינון לפי ID3 TAG, אולי גם גודל קובץ, אולי גם מחרוזות זהות בשם השיר... פשוט שתקפיץ זוגות חשודים ככפולים, יש תוכנה כזו? האמת זו תוכנה מאד קלה לכתיבה, אין לי ידע בתכנות בסביבת ווינדוז, אחרת הייתי עושה את זה לבד.

• 6 תגובות
    • 1.6k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

חיפוש

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.