תוכנה
נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.
40,196 דיונים בפורום זה
-
קודם כל לפני שאתם קופצים עלי עם הקטע של הווארז ו/או נועלים את הדיון, התכונה עצמה חוקית ואני גם מתכוון להוריד משהו חוקי בעזרתה.. השאלה שלי היא מהו הקליינט המומלץ ביותר נכון להיום? פעם השתמשתי ב ABC ובמחשב השני שלי מותקן BitComet, אבל לפי מה שאני מבין יש כבר יותר טובים מהם. אז בכל מקרה מה מומלץ? ?uTorrent Azureus? או בכלל אחד אחר? תודה מראש. [עריכה] ואם אפשר לכתוב נימוק זה יהיה נחמד..
-
- 17 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
מחפש תוכנה 3D משהו בין 3D MAX - SKETCUP 3DMAX- ממש מסובכת יותר מידי כלים..... SKERCHP- מאוד קלה ונוחה, אבל יותר מידי ..... חסר כלים אפשריות בקיצור משהו בינהים, אני רוצה סתם לעבוד לפעמים
-
- 16 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שלום , מישהו מכשיר את התוכנה שנקראת ? Microsoft Windows and Office ISO Download Tool זאת תוכנה שנותנת להוריד גרסאות של וינדוס ואופיס ישר מהשרת של מיקרוסופט . השאלה שלי היא האם גרסאות הוינדוס שמורידים דרך התוכנה מגיעים עם עדכונים אחרונים או בגרסה המקורית שיצאה לראשונה ? תודה
-
- 1 תגובה
- 1.7k צפיות
-
-
הורדתי אימיול וכאשר אני מנסה להוריד קובץ מסוים ולוחץ עליו ... הקובץ רק מגיע לטרנספר וב - status כתוב waiting וזהו הוא לא זז.... מה עושים????? ובבקשה אל תכתבו חיפוש עשיתי זאת כבר... תודה... ואיך אני שומע או רואה את הקובץ שאני מוריד תוך כדי הורדה....??? ומנהל הפורום אני יודע שאסור להפר זכויות יוצרים וכל אלה...
-
- 21 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
-
השעה עכשיו למטה במחשב 21:21 נגיד שאני רוצה שיזכיר לי שמתחילה ב 22 סידרה ואני במחשב סתם קורא כתבה לא שם לב לשעה אני רוצה תוכנה שתזכיר לי בדיוק בשעה אזכרה כזו .... קיימת תוכנה כזו ?
-
- 10 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
אני רוצה ליצור סקינים לווינאמפ. אם יש מישהו שיודע ומוכן להסביר לי איך כעיקרון אני יוצר אותם בלי תוכנה מיוחדת אז אני אשמח אבל אם אי אפשר אז... יש מישהו שמכיר תוכנה ליצירת סקינים לווינאמפ ? (עדיף ל - 3 )
-
- 4 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
right now i am using LH-codec Pack which is nice, but allmost all of the moviez that i watching at looks not completely smooth, can someone help me ? Thanks alot!
-
- 12 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
מישהו יכול לישלוח לי קישור או להסביר לי איך אני הופך בפוטושופ תמונה רגילה להראות כמו תמונה מצויירת (לינק לדוגמה: http://www.badastronomy.com/pix/starwars_poster.jpg ) ניסיתי בעזרת הפילטרים השונים אבל לא הצלחתי. תודה מראש לעוזרים.
-
- 1 תגובה
- 1.7k צפיות
-
-
אהלן רכשתי את העכבר MX MASTER, פניתי לאתר לוג'יטק להורדה התוכנה הנל. בזמן ההתקנה (במהלך חילוץ הקבצים שלה), ההתקנה קורסת ומדווחת הודעה שתהליך ההתקנה קרס. WIN 10 התקנה נקייה 64BIT ניסיתי להתקין גרסאות ישנות יותר של התוכנה, ללא הצלחה
-
- 2 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שלום, הרבה זמן שרציתי לשאול זאת, איך מגדירים את האופן שבו מוצגות התיקיות ב-WIN7... אני לא מתכוון לאפשרויות של סמלים גדולים או קטנים, פרטים, משבצות... וגם לא לכפתור תצוגה מקדימה. הבעיה שלי היא שרוחב העמודות כל הזמן חוזר להיות צר מאד, למשל העמודה של שם הקובץ, כאשר אני פותח את כונן D שהוא כונן האחסון הראשי אצלי, הוא תמיד נפתח בצורה שאני לא יכול לראות את כל שם הקובץ כי העמודה צרה מדי, אז כמובן שאני מרחיב את העמודות כדי שאפשר יהיה לראות את כל הפרטים. אך לאחר שאני סוגר את התיקיה ופותח אותה שוב זה חוזר לקדמותו, כמו כן הייתי רוצה לדעת אם ישנה אפשרות להחל את הגדרות אלה על תיקיות משנה כמו שהיה בWIN-XP, היה אפשר לעצב את התיקיה ואת רוחב העמודות ואז ללחוץ על כפתור אשר היה שומר הגדרות…
-
- 0 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
אני מחפש דרייברים למצלמה SILVER LINE 130PC אני חושב למי שיש שיביא לי בבקשה!!! תודה!!
-
- 0 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
יש לי ווינדוס XP ליד השעון יש לי איקס אדום שכל הזמן קופצת ממנו ההודעה: Your Computer Is infected Windows had detected a spyware infection בלה בלה בלה בלה הרצתי סריקה עם AVG, ועם SPYSWEEPER, וההודעה הזאת עדיין ממשיכה להטריד אותי איך אפשר להיפטר מזה? תודה
-
- 2 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
תוכנה 3Ds max 7 ... אחרי הרבה שעות של זיעה.. עד שהצלחתי לעשות לבד את המגירה הזאת (לא מצאתי עזרה לצערי). [attachment deleted by admin]
-
- 10 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
היי חברים יש לי דילמה, הורדתי סרטים בפורמט MKV (אם אינני טועה בסיומת) ואני רוצה להדביק להם תרגום דרך AVIRECOMP אבל לא מצליח כי זה לא פורמט של AVI יש דרך להפוך את זה ל- AVI ? יש ממיר טוב שעושה את העבודה בלי לפגוע באיכות ?
-
- 11 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שלום אני מחפש תוכנה חדשה של ימיול בלי וירוסים (אתר בלי וירוסים) אתם יוכלים להגיד לי האם יש ימיול בלי וירוסים בבקשה בתודה שלומי .ש
-
- 7 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
רק האיסיקיו שלי פתוח וזה לא פותח לי עוד תוכנות זה אומר לי ככה<> "אין מספיק משאבי מערכת כדי לפתוח קובץ זה" אז אני צריך תוכנה כזאת שתיצב לי את מהשאבי המערכת ובבקשה אני צריך את זה! תודה מראש
-
- 14 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
אני משתמש בפוטושופ גרסא CS2 וכשאני כותב בעברית הכתב יוצא הפוך כלומר:"תירבע" איך ניתן לפתור תקלה כזו?
-
- 2 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
http://technation.themarker.com/1.1899600 מכירים? מישהו ניסה?
-
- 4 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
זה שם הקובץ:The_Good_Girl_(2002).DVD.SCREENER.DVL.ShareReactor,יש ליבמחשב כל מיני מקודדים וה-WINDOWS MEDIA PLAYER וה-RADLIGHT לא פותחים לי את הסרט. מה הבעיה?
-
- 1 תגובה
- 1.7k צפיות
-
-
איך אני עושה מסגרת לתמונה בפוטושו'? לדגמה מסגרת שחורה של 2 סמ?
-
- 5 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שלום. נתון מחשב נייד חדש שנרכש בארה"ב תוצרת HP בו מותקנת תוכנת הפעלה - VISTA. במחשב קיים דיסק קשיח בנפח - 300G, שמחולק מראש ע"י היצרן לשתי מחיצות: מחיצה C בנפח 280G ומחיצה D בנפח של כ - 10G ( בה נמצאים כל הנתונים הבסיסיים של HP ). אני מנסה לחלק את הכונן הקשיח ( מחיצה - C ) לספריה נוספת ולא מצליח. ניסתי באמצעות שתי תוכנות ניהול ולא הצלחתי ע"י שתיהן: PARTITION MAGIC 8 - כשאני מנסה להפעיל את התוכנה מתקבלת הודעה: התוכנה אינה פועלת במחשבים בהם מותקנת תוכנת הפעלה - VISTA, אלא רק במחשבים בהם מותקנת תוכנת הפעלה מסוג - XP או NET. מוזר - כי בעבר כן הצלחתי באמצעות תוכנה זו לחלק דיסק במחשב נייד שבו מותקנת תוכנת הפעלה - VISTA. PARAGON PARTITION MANAGER - בתום הפעולה לאחר הקשה על APPL…
-
- 3 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
קראתי באתר שיש משהו שבנה קובץ כזה ומון לשלוח למי שמבקש אך אני לא מוצאת את ההודעה היום.
-
- 2 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
U CAN EVEN ADJUST THE TRANSPARENCY!!!!!!!
-