עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תוכנה

נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.

1. Started by dor123,

לאחר שלא הגעתי לפיתרון כנגד הבעייה של האיטיות שבטעינת הסירטונים ביוטיוב (וגם עם אתרים אחרים של שיתוף סרטונים, כמו Photobucket.com) עם הוט ובזק בינלאומי (אני גם הסרתי את פיירפוקס והתקנתי אותו מחדש נקי וזה לא עזר), החלטתי להוריד את SpeedBit Video Accelerator, שהיא תוכנה להאצת מהירות טעינת הסרטונים ביוטיוב אשר מתיימרת לשים קץ לבעייה, וגם הרבה אתרים מחו"ל ממליצים עלייה ואומרים שהיא הפתרון הטוב ביותר לבעייה. אלא מה, התוכנה הזו פשוט לא מתפקדת. היא מראה את עצמה כאילו היא מאיצה את טעינת הסרטונים (מציגה את ההודעה Now Accelerating...), אך בעצם לא עושה דבר (הסרטונים נטענים באותה המהירות שהם נטענים בלעדייה). למה זה קורה???

• 4 תגובות
    • 1.6k צפיות
  2. Started by Born2Kill,

שלום, יש לי וינדוס 7 (64 ביט), אני התקנתי דרייברים ועדיין למשל כשאני מפעיל את הכונן החיצוני הוא לא מופיע במסך "המחשב שלי". מה אפשר לעשות בנידון?

• 13 תגובות
    • 1.6k צפיות
  3. יש לי מאגר שירים, אני חייב לסנן, נראה לי שיש מלא כפולים. אני צריך סינון לפי ID3 TAG, אולי גם גודל קובץ, אולי גם מחרוזות זהות בשם השיר... פשוט שתקפיץ זוגות חשודים ככפולים, יש תוכנה כזו? האמת זו תוכנה מאד קלה לכתיבה, אין לי ידע בתכנות בסביבת ווינדוז, אחרת הייתי עושה את זה לבד.

• 6 תגובות
    • 1.6k צפיות
  4. Started by duduby,

יש לי מחשב חדש עם xp sp2 ולוח אם של asus PG5D1 עם כרטיס קול מובנה של realtekHD כל תוכנות המולטימדיה עובדות ומשמיעות סאונד וגם במנהל ההתקנים הכרטיס נימצא והכל בסדר אבל, רק הavid מודיע הודעת שגיאה וקורס. כאשר אני מנתק את כרטיס הקול, ה אביד עולה אבל בלי סאונד ויש התראה לכך שלא נימצא כרטיס קול ניסיתי לעדכן דרייברים של החברה ללא הועיל אני מיואש !!!

• 2 תגובות
    • 1.6k צפיות
  5. Started by udicol,

האם יש דרך לקבל IP דרך ICQ ?

• 4 תגובות
    • 1.6k צפיות
  6. Started by RayZ,

הרצתי בדיקה ב PCMARK 2002 ואלה הציונים שקיבלתי: יש לי גם ציטוט מהסיסטם של התוכנה למחשב: System Info Version:2.2 Operating System: Microsoft Windows XP Processor: AMD Athlon @ 1.77 GHz Graphics Card: NVIDIA GeForce 6600 Total Physical Memory: 768 MB Free Physical Memory: 252.08 MB Motherboard Manufacturer: Gigabyte Technology Co., Ltd. Motherboard Model:NF-CK804 המחשב עושה בעיות, המעבד מהיר במיוחד,הכרטיס להיט,ההארדיסק מצויין.. הלוח,לא יודע ממש.. יש לי 768MB זיכרון, המחשב מראה סימנים כאילו הלוח הוא ASUS של צ'יפ SIS ישן ישן משנת 2001. הנה דוגמא לסימנים: הגלגלת זזה כמו במחשב ישן.. עזרה

• 22 תגובות
    • 1.6k צפיות
  7. Started by gangsta,

אני מקווה שזה המקום הנכון הכל התחיל בזה שנכנס לי וירוס בשם "comdlg64" ומאז זה עשה לי כל פעם שאני נכנס למנהל משימות זה עושה ככה: עשיתי הרבה סריקות של אנטי וירוס ובתוכנות כמו Registry Mechanic עשיתי סריקה בHijackThis אבל אני לא מבין בזה אז הנה הקובץ שיצה לי : http://rapidshare.com/files/8030595/hijackthis.log.html אני מקווה שתעזרו לי בבקשה

• 5 תגובות
    • 1.6k צפיות
  8. Started by maor6,

כמה סוגי תוכנות הטובות שיש בשוק.. מה שיש לי כרגע זה VMware Workstation ואני לא ממש מרוצה מימנה יש משהו תחליפי?

• 4 תגובות
    • 1.6k צפיות
  9. כל פעם שאני בא לקבל תוצאות רשום לי שהתוכנה לא יכולה להתחבר לאינטרנט וזה מוזר מאוד כי כל שאר החלקים בתוכנה שרצו גישה לאינטרנט קיבלו יפה רק שאני בא לקבל תוצאות אין גישה לאינטרנט ? אז איך מפעילם את התוכנה המחורבנת הזאת אהההההההההההההההההההההה התוכנה אמורה לגרום לי לא להיות מתוסכל ואני מתוסכל בגללה המון

• 4 תגובות
    • 1.6k צפיות
  10. Started by davidcohen,

היי, רציתי לדעת איך אני יוצר קיצור דרך של אקספלורר 6 בשולחן העבודה ככה שאני ילחץ עליו מקש ימני אני יראה את המאפיינים של האינטרנט, את החלון הזה : כי שאני עושה send to desktop אני רואה את החלון הזה: תודה

• 2 תגובות
    • 1.6k צפיות
  11. איך אני יכול לחסום אתר מסוים שפשוט יראה שגיאה כאשר יקלידו את שמו במחשב שלי ?

• 5 תגובות
    • 1.6k צפיות
  12. אוטומטית ל-GMAIL.... יש חיה כזו?? עכשיו להגיד לאנשים את הכתובת החדשה זה לא פתרון שאני רוצה... תודה רבה למי שעוזר!!

13. Started by assaf990,

יש לי NOD32 על XP והוא מודיע: Operating memory - a variant of Win32/Olmasco.O trojan - unable to clean הרצתי במצב בטוח ולא עזר מה ניתן לעשות?

• 11 תגובות
    • 1.6k צפיות
  14. בדיוק קניתי מחשב נייד חדש עם האנטי וירוס של נורטון מסתבר שאין שום אופציה שמכבה את האנטי וירוס ומורידה אותו מהסרגל כלים התחתון אני צריך את זה דחוף להתקנת דרייברים במחשב שלא יכולים לרוץ ולהתקין כל עוד האנטי וירוס עובד אין שום אופציה שנותנת לי את האפשרות לכבות אותו זמנית מה עושים?

• 10 תגובות
    • 1.6k צפיות
  15. עד היום האימיול תיפקד יוצא מהכלל. קניתי מחשב נייד והדבר הראשון שהורדתי זה אימיול והנה להפתעתי הוא לא מצליח להוסיף שרתים (אני מנסה להוסיף שרתים מכיון שהאימיול ריק משרתים לגמרי). זה קשור לכך שמערכת ההפעלה שלי היא ויסטה ולא אקס םי כמו שהיה לי? תודה לעוזרים.

• 7 תגובות
    • 1.6k צפיות
  16. זה הכרטיס שיש לי

• 17 תגובות
    • 1.6k צפיות
  17. אפשרי לעשות דבר כזה?

• 5 תגובות
    • 1.6k צפיות
  18. Started by BeBest,

שלום, יש לי חשבון בגוגל מיוזיק כבר מספר שבועות, ועד עכשיו אני מרוצה. הבעיה כשאני מוחק שירים מהמחשב הם עדיין נשארים בגוגל מיוזיק. יש דרך לסנכרן את המחיקה עם המיוזיק בלי למחוק את השירים ידנית מהמיוזיק? תודה

• 0 תגובות
    • 1.6k צפיות
  19. Started by shimon23,

יש לי את הטריילר של שר הטבעות, אבל כשאני לוקח ממנו תמונה (ע"י print screen ), ופותח אותה בצייר אי אפשר לערוך את התמונה וגרוע מזה כאשר אני שומר אותה היא נהיית שחורה שזו כנראה איזו הגנה, מישהו יודע כיצד ניתן לפרוץ את ההגנה הזאת ?

• 2 תגובות
    • 1.6k צפיות
  20. שאני לוחץ על ה-IE ב-Desktop עולה לי ההודעה הזאת iexplore.exe - System Error : ‏‏{שגיאת יישום} החריגה unknown software exception ‎(0xc000000d) אירעה ביישום במיקום ‎0x0320edf0‏. http://img443.imageshack.us/img443/7827/mjfb4.jpg ניסיתי להיכנס דרך C:\Program Files\Internet Explorer עולה אותה שגיאה ניסיתי דרך C:\Documents and Settings\User\Favorites עןלה לי ההודעה הזאת http://img509.imageshack.us/img509/2276/sadfdq4.jpg ניסיתי דרך המחשב שלי או המסמכים שלי (כתובת ו-עבור אל) ולא עולה שום הודעה האיטרנט עובד מה יכולה להיות הבעיה ?

• 3 תגובות
    • 1.6k צפיות
  21. אם לא שמתם לב עוד כמה ימים שנה חדשה 2007 ובשבועות האחרונים נוספו אלינו גירסאות חדשות לתוכנות המיקצועיות והפופולריות ביותר.. TuneUp Utilities 2007 http://www.tune-up.com/products/tuneup-utilities/news/ System Mechanic 7 http://www.iolo.com/default.aspx כמובן שינויים רבים נוספו ותיקונים. תוכנות מעולות עכשיו מה שנשאר זה רק לנסות אותן ובהצלחה . תפנקו את עצמכם בטוב ביותר. יום טוב לכולם.

• 16 תגובות
    • 1.6k צפיות
  22. אני בנתיים משתמש באימיול הרגיל והמהירויות הם על הפנים. עשיתי חיפוש לאימיול של ליונטוורק, הגירסה הכי חדשה ברשת האימיול עצמה, אבל מצאתי לינק רק לגרסאות הישנות! אז בבקשה למי שיש את קובץ ההתקנה של LHemule הכי חדש, תעלו את הקובץ לאתר הבא ותביאו קישור הורדה. תודה http://rapidshare.de/

• 15 תגובות
    • 1.6k צפיות
  23. Started by TaZeR,

כבר ימים שאני מחפש תוכנה שמאפשרת לצלם תמונות סטילס ממצלמת רשת (גנרית), ושאולי תהיה מסוגלת גם לשמור אוסף תמונות תחת אותו שם (לדוגמה: image001, image 002...), כמו שהתוכנות של המצלמות הממותגות מאפשרות. הבעיה היא שרוב התוכנות שניסיתי לא עובדות (לפחות על המחשב שלי, WIN7 32bit), אולי כי הן ישנות מאוד? מישהו מכיר תוכנה שמאפשרת לעשות את זה? תודה רבה מראש! בן.

• 5 תגובות
    • 1.6k צפיות
  24. import java.util.Scanner; public class Numbers { public static void main (String[]args){ Scanner scan = new Scanner (System.in); System.out.println("Enter the old Katalog Number"); int I=0; while(I<10) { I+=1; int old = scan.nextInt(); System.out.println("The old Katalog Number is " +old + " The new Katalog Number is " +newKatalogNumber(old)); } } private static int newKatalogNumber(int o) { int right = o%10; int C=10,left=o, nkn=0; while(left>=10) { left = o/10…

25. אני מרגיש שהמחשב טוען אפליקציות קצת יותר לאט וחשבתי לעשות לו טיפול תקופתי. אילו תוכנות מומלצות לניקוי הרג'יסטרי וכו' ? האם מומלץ לעשות איחוי דיסק?

• 13 תגובות
    • 1.6k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.