תוכנה
נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.
40,194 דיונים בפורום זה
-
יש לי את הטריילר של שר הטבעות, אבל כשאני לוקח ממנו תמונה (ע"י print screen ), ופותח אותה בצייר אי אפשר לערוך את התמונה וגרוע מזה כאשר אני שומר אותה היא נהיית שחורה שזו כנראה איזו הגנה, מישהו יודע כיצד ניתן לפרוץ את ההגנה הזאת ?
-
- 2 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
-
שבת שלום לכולם, אני רואה שאתם כותבים "הורדתי מהמירק gta3" מה זה מירק קאזה או משהוא דומה ומאיפה מורידים אותו.
-
איפה Firefox שומר את ה-Bookmarks שלו? האם Firefox שומר את ה-Bookmarks שלו בקובץ בודד, או בתיקייה המכילה כל Bookmark בקובץ נפרד בדומה ל-Favorites של Internet Explorer? איך אפשר לעשות גיבוי לכל ה-Bookmarks של Firefox? איך אפשר ליצור גיבוי עבור Bookmarks מסויימים? העברתי את תיקיית Favorites ל-"D:\My Settings\Favorites". איך אפשר להעביר את תיקיית/קובץ Bookmarks ל-"D:\My Settings\Bookmarks"?
-
- 15 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
אני יודע שזאת שאלה דיי newbit, אבל האמת שאף פעם לא ניסיתי ולכן אני לא יודע. אז איך עושים את זה? לצורך העניין אני רוצה לדעת גם לגבי CD ולא רק לגבי DVD. ואם צריך גם תרגום אז עוד מידע לגבי זה.
-
- 5 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
האם יש תוכנה שיכולה לסרוק מסמך של טבלה עם ערכים של מספרים וטקסט ולהעביר אותו לאקסל כדי שאני אוכל לבצע שינויים?
-
- 2 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
התוכנה היחידה שזיהתה את המדיה הייתה Orbit++ אבל ההורדה תמיד נתקעת ב-98% ובסוף נכשלת. מצרף גם את אתר - 10tv.nana10.co.il לשאלה.
-
- 0 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
אהלן, אני רוצה להכין סרטון תמונות ליומולדת של אמא שלי. ואני לא יודע באיזה תוכנה להשתמש יש איזשהם המלצות לתוכנה מקצועית אבל נוחה לעבודה? אני לא צריך דברים מסובכים: 1. תמונות. 2. סרטונים קצרים. 3. מוזיקת רקע. 4. אפשרות לכתיבה (הדפסת אותיות במהלך הסרטון). האם כדאי להשתמש בWindows Movie Maker? אשמח להצעות... תודה.
-
- 0 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
אני צריך תוכנה שמשנה לי IP כל כמה זמן .... תודה
-
- 1 תגובה
- 1.6k צפיות
-
-
שלום, בזמן האחרון גילית בעייה בקובץ אקסל שאני עובד עליו. כשאני מנסה לבצע פעולה עיצוב כלשהי על מס' תאים בו זמנית אני מקבל הודעת שגיאה: "עיצוב תא שונים רבים מדי" לא טעיתי בציטוט ההודעה. ככה היא מופיעה. אפילו הניסוח שלה לא ברור. בכל מקרה, רק אם אני סוגר את הקובץ ופותח שוב אז יש מצב שזה מסתדר ונותן לי לעצב. אשמח אם מישהו יידע מה זה אומר ויכול לעזור לי
-
- 0 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
לא אופיס ולא אקרובט\אדוב רידר (ולא הרידר של FOXIT)
-
- 2 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
ברגע שאני מפעיל את האימיול משום מה הוא מאט לי את האינטרנט בצורה כזו שהוא אפילו לא עובד... זה לא שהוא סתם מאט... חלקים מהאתרים בכלל לא עולים ... וזה מחשב חדש והמשחקים רצים יופי בזמן שהאימיול עובד... רק האינטרנט לא זז... וכן אני יודע שהוא מאט על המחשב ומקשה עליו לעבוד אבל בצורה כזאת זה לא היה לי ויש לי אימיול הרבה זמן... תגובות יתקבלו בברכה....
-
- 18 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
החלטתי לפתוח טראד ולספר על בעיה שהרבה אנשים נתקלים בה והפיתרון אינו ברור כלל. חוויתי על בשרי את הבעיה פעמיים. לצערי אני טיפוס עצלן, והפיתרון העילג שמצאתי היה לכתוב ב notepad ולהדביק לאקספלורר טקסט בעברית. פשוט כשניסיתי לכתוב עברית, יצא ג'יבריש. המצב נמשך כך חודש חודשיים עד שפשוט נשבר לי, אז החלטתי לחקור את העניין. חיפשתי תשובה בפורום של hwzone ולא מצאתי פיתרון לבעייתי. לאחר מספר ימים נואשים של ניסיונות שונים ומשונים ( כמובן שחרשתי על Control panel==> Regional and language options ), בחור טוב בשם MooMoo הציע לי להסיר את סרגל Google tool bar . הפלא ופלא, אחרי הדלקה מחדש הבעיה נפתרה. זהו הרגע המיוחל שהרגשתי את תוצאות מאמצי. אך לצערי לא ידעתי באותו זמן שהבעיה נפתרה אך לא …
-
- 2 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
-
קצת רקע: יש לי במחשב 4 הארדיסק, אחד מהם הוא של 4 ג'יגה ומשמש אותי בשביל להעביר מידע ביני לבין המשפחה/חברים וכו' הבעיה היא שכל פעם צריך לכבות את המחשב בשביל לנתק/לחבר את ההארדיסק... רציתי לדעת האם זה יפגע בו אם אני אנתק אותו בלי לכבות את המחשב? הגיוני שכן... אך אני לא בטוח, לכן אני שואל... ואם כן - האם יש תוכנה שתאפשר לי לנתק אותו בלי לפגוע בו? כלומר כמו התוכנה המובנית של WinXP של "ניתוק חומרה באופן בטוח", שכשמחברים הארדיסק נייד (כמו עט [128 מגה]) אז אחרי שלוחצים על "ניתוק חומרה באופן בטוח" אפשר לנתק בלי לפגוע בו, אז רציתי לדעת אם יש דבר כזה גם להארדיסק לא נייד (IDE)... תודה מראש.
-
- 14 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
בוקר טוב, זה היה הפורום שהתאים ביותר אז פתחתי את הת'ראד פה... השאלה בכותרת, האם דבר כזה אפשרי? ניסיתי TMPEnc, ניסתי AVIRECOMP, בשניהן מאבדים הרבה מאוד מהאיכות. איך אני יכול להדביק כתוביות על קובץ AVI בלי לאבד מהאיכות? תודה מראש.
-
- 5 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
אני מנסה להתקין אופיס ומשום מה הוא לא נותן לי לשמור על הHARD DISK אלא רק על הCD מה עלי לעשות?לא נותן לי לעבור לכונן C ועוד משהו קטן ה CPU שלי על 100% בגלל IEXPLORE.EXE מה זה יכול להיות איך אני מוריד את העומס הזה מ CPU?
-
- 10 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
אני מחפש תוכנה לניהול אוסף סרטים שתיראה טוב ושיש לה אפשרות לעדכן מידע על סרטים דרך האינטרנט וקלה לתיפעול ואם אפשר גם שתתמוך בעברית, ושהבסיס נתונים שלה ירוץ מהר.. קניתי את התוכנה "All My Movies" אך הבסיס נתונים שלה עובד יחסית לאט ויש בה כל מיני בגים, ואין לא יותר מידי אופציות.. המחיר זה לא הבעיה(כל עוד זה לא יותר מ-500 ש"ח) העיקר שתעבוד מהר ושיהיה לה את האופציות שציינתי.. יש לכם המלצה על אחת כזאת טובה??
-
- 3 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
אני מחפש תוכנה לגיבוי המחשב שהיא מהירה יחסית(אני לא מצפה שמהירה תגבה 1TB ב10 דקות) אני מעדיף תוכנה שהיא לא חינמית. זהו זה כל הדרישות אם יש תוכנה חינמית שמומלצת לרשום גם אותה
-
- 11 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום, אופיס 2007 בעל SP2 - מערכת הפעה חלונות 7 32 כאשר מנסים לשלוח מתוך WORD קובץ (תחת קובץ - שלח) מתקבלת הודעת שגיאה word couldn't send mail because of MAPI failure : "attachment open failure " כאשר משנים את שם הקובץ לאנגלית אין שום בעיה לשלוח אותו אין שום בעיה לשלוח את הקובץ בדרכים אחרות (שלח לנמען דואל מ-EXPLORER או כאשר מצרפים אותו כמסמך מצורף בצורה ידנית) תודה, גבריאל
-
- 5 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
רציתי לדעת אם אני יכול להפוך את הכונן שלי מ-FAT 32 ל-NTFS בלי לאתחל את המערכת? אם כן אז איזה תוכנה אני צריך?
-
- 13 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
יש לי מאגר שירים, אני חייב לסנן, נראה לי שיש מלא כפולים. אני צריך סינון לפי ID3 TAG, אולי גם גודל קובץ, אולי גם מחרוזות זהות בשם השיר... פשוט שתקפיץ זוגות חשודים ככפולים, יש תוכנה כזו? האמת זו תוכנה מאד קלה לכתיבה, אין לי ידע בתכנות בסביבת ווינדוז, אחרת הייתי עושה את זה לבד.
-
- 6 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
אם לא שמתם לב עוד כמה ימים שנה חדשה 2007 ובשבועות האחרונים נוספו אלינו גירסאות חדשות לתוכנות המיקצועיות והפופולריות ביותר.. TuneUp Utilities 2007 http://www.tune-up.com/products/tuneup-utilities/news/ System Mechanic 7 http://www.iolo.com/default.aspx כמובן שינויים רבים נוספו ותיקונים. תוכנות מעולות עכשיו מה שנשאר זה רק לנסות אותן ובהצלחה . תפנקו את עצמכם בטוב ביותר. יום טוב לכולם.
-
- 16 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום אני רוצה לצרוב קובץ של 4GB על DVD בצורה של DVD-ROM רגיל הוא לא נותן לי לצרוב את זה על ISO אלה רק על UDF רציתי לדעת מה ההבדל ואם אני צורב את זה בUDF אז הקובץ יהיה בסדר בדיוק כמו שאני צורב על ISO דבר שני מה ההבדל בין UDF ל ISO\UDF ועל מה עדיף לצרוב את הקובץ של ה4GB תודה רבה
-
- 2 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
- לכרטיס אין דרייבר מצורף - לא כתוב על הכרטיס השם של היצרן שלו מה שכתוב עליו זה RH1394-A006 ומתחת כתוב בקטן 94V-O ובנוסף הוינדוס מזהה אותו כ 1394 Net Adapter ומוסיף 'סימן קריאה' לידו במנהל ההתקנים הוא נמצא תחת קטגוריית מתאמי רשת ונותן שגיאה: "אין אפשרות להפעיל התקן זה. (קוד 10)" ואם זה עוזר אז הוא נקנה מאתר www.e-buy.co.il לפני כחודש ב 55 שקלים (אולי למישהו יש את הדרייבר שלו). (ניסיתי ליצור קשר עם האתר אבל אני חוזר רק שושים והם לא עונים למיילים שלי). [attachment deleted by admin]
-
- 7 תגובות
- 1.6k צפיות
-