עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תוכנה

נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.

1. Started by c5123,

אני צריך לעשות update query שמוסיף 50 שח לכל החשבונות אך אני עושה את זה?

• 0 תגובות
    • 801 צפיות
  2. Started by snikel,

ב WINDOWS 7 לא מצליח לראות את ה TIMELINE. התקנתי מחדש את עדכוני WINDOWS LIVE לתוכנה זו וגם אז לא רואים את זה או את ה STORY LINE. מה עושים?

• 0 תגובות
    • 772 צפיות
  3. Started by Nirbj,

אני מנסה להיכנס לשיחה בלייב צאט עם אנשים וכל פעם מפנים אותי למסך לבן ובו רשום שאני צריך להתקין תוכנה מיוחדת כדי להתחיל את השיחה. למישהו יש מושג על איזה תוכנה מדובר על מנת להפעיל את הלייב צאט ?

• 0 תגובות
    • 793 צפיות
  4. Started by Cynicoren,

שלום, איך אפשר שבכל פעם שאני מעלה אקספלורר, תעלינה אוטומטית הכרטיסיות בהן גלשתי לאחרונה ? תודה

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  5. נסיתי להסיר את הפלאש פלייאר ולהתקין גרסא חדש, אך ללא הצלחה. הסרטון לא עולה בשלושה דפדפנים: FF, IE. CHROME. מה אפשר לעשות כדי לסדר את זה? אני לוחץ PLAY זה רושם "מתחבר..." ואז מפסיק ואפשר ללחוץ שוב PLAY. אשמח לעזרה בבקשה.

• 4 תגובות
    • 5.7k צפיות
  6. Started by nimraz,

האם מוכרת תוכנה כזו? ושוב כוונתי ללא יכולת איחזור כלל.... פשוט להעיף כל זכר למידע בקשיח.

• 1 תגובה
    • 998 צפיות
  7. Started by meirbit,

שלום יש לי מערכת הפעלה XP SP3, רציתי לדעת אם יש איזו שהיא אפשרות למצוא יומן כניסות למחשב (או מתי המחשב הודלק)? איזו שהוא תיעוד של זמנים... תודה מראש מאיר

• 4 תגובות
    • 1.8k צפיות
  8. Started by ag43,

הGUI של JD התחיל לעשות לי בעיות. רואים "קשקושים" במקום את מסך התוכנה. כאשר מזיזים את החלון התצוגה מסתדרת לשניה ושוב חוזרת התקלה. הבעיה התחילה אחרי עדכון JAVA לגירסה נוכחית או עדכון הדרייבר של כרטיס המסך ל10.12 (אני לא בטוח איזה פעולה גרמה לזה). מישהו נתקל בבעיה הזו?

• 3 תגובות
    • 1.3k צפיות
  9. אהלן.. סוף סוף קניתי נייד של DELL ועכשיו משום מה כשאני כותב באנגלית כמעט כל אות שאני לוחץ- במקומה מופיעה לי אות או סימן אחר. איך אני פותר את זה? תודה

• 1 תגובה
    • 1.4k צפיות
  10. אני מנסה להתקין את Vmware Workstation 7.1.2-301548 בסביבת host של windows 7 Starter. הבעיה: לאחר לחיצה על קובץ ההתקנה המחשב לא מראה סימני הפעלת ההתקנה ולאחר כ-20 שניות לערך, פולט לי הודעה: Error UI Timed out דיברתי עם התמיכה שלהם בארה"ב על העניין והוא אמר שאין לו פתרון עבורי ושאני אפנה לפורום שלהם, חיפשתי וראיתי שפנו בעניין אבל גם הם לא קיבלו תשובה... לא אמרתי נואש וחיפשתי בגוגל וגיליתי כביכול פתרון של להיכנס להגדרות האבטחה של IE8 (מה הקשר בכלל אבל בסדר...) ולאפשר שם איזשהו פרמטר שקשור בסקריפט, reboot ועדיין לא עובד... אני על סף ייאוש כבר וממש לא יודע מה לעשות עם זה.. לעולם לא אוכל להתקין את זה ?! עריכה ===== הסרתי את המק'אפי שהגיע עם הנטבוק (גם ככה דרש אקטיבציה), והבעיה…

• 0 תגובות
    • 874 צפיות
  11. Started by eity,

היי שידרגתי עכשיו את הכרטיס מסך והספק,ומאז במנהל ההתקנים מופיע לי התקנים אחרים עם סימן שאלה צהוב גדול כזה וכתוב שם audio device on high defenition audio bus התקנתי את הדיסגק של הדרייברים שקיבלתי עם הכרטיס מסך וזה עדין מופיע הכרטיס מסך החדש זה ASUS 6850

• 0 תגובות
    • 893 צפיות
  12. Started by lasalasa1,

איך המחשב שלי נשמע בקשר לבטיחות בגלישה/משחקים אונליין בסטים? - NOD32 AV. - Malwarebytes. - Win7 Firewall. - Common Sense. - כל קובץ במחשב הוא חוקי כולל מערכת הפעלה. אין איפלו warez אחד.

• 2 תגובות
    • 955 צפיות
  13. מחפש live cd שיהיה מהיר אבל שיכיל את כל התוכנות החשובות ל"טיפול" בתקלות-שיהיה אורסט,אנטי ווירוס,אני ספייוור,תוכנה לניהול מחיצות וכ"ו-ושיהיה מהיר. אני יכול לשים את זה גם על DOK וגם על USB. משהו מכיר live cd טוב כזה? משהו יודע אולי איך אפשר להכין live cd בעצמך? יכול להיות שימושי בטרוף תודה לעוזרים.

• 0 תגובות
    • 883 צפיות
  14. Started by shahar75,

החלפתי מחשב לאחרונה. במחשב החדש כשאני מבצע לכידה עם אותה תכנה (ניסיתי גם אחרות), באותה צורה בדיוק, האיכות אינה טובה - התמונה נראית כאילו עם עודף חדות וגרעון ובתנועות ידיים ישנם פסים לרוחב האיבר שבתנועה. ניסיתי לבצע לכידה ממלצת הוידאו באמצעות Roxio 2011, Adobe CS5, Windows Movie Maker. התוצאה אינה טובה. האם מדובר במקודד חסר ללכידה? במחשב הקודם השתמשתי ב-Klite שטרםהתקנתי במחשב החדש (לאור אזהרות באתר זה).

• 1 תגובה
    • 2.2k צפיות
  15. שלום לכולם. יש לי שרת טמינל 2008 שמוגדר חשבון ב-WINDOWS MAIL. האפשרות לשליחת MAIL דרך ה-WORD חסומה (אפורה) כפי שמתואר בתמונה. אין חסימה מכיוון ה-GPO. כאשר מנסים לשלוח ממקומות אחרים כגון IE ו-ADOBE READER אין שום בעיה וזה עובד. יש למישהו רעיון איך אני מבטל את החסימה הזאת? תודה, צחי. [attachment deleted by admin]

• 1 תגובה
    • 1k צפיות
  16. תקשיבו יש לי WIN 7 32BIT פרוץ! עכשיו הרבה זמן לא עדכנתי עדכונים ולא נגעתי בקראק שלי רימוב וואט... עכשיו אני יודע שתמיד צריך לעשות רימוב וואט נכון??? אז למה אצלי זה ככה ולא על הרימוב וואט?????חבר שלי יש אצלו ואצלו זה לחוץ!!! ללחוץ על זה??ואני לאא יודע מה קרה כי במאפייני מערכת מראה שיש לי מקורי =/ ללחוץ על זה או לא??? מה לעשות פה? הוא אומר שזה בסדר??? ^^^ לעזוב את זה ככה.?

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  17. Started by arik100,

שלום , יש ברשותי אלבום בתצורת קובץ FLAC ו CUE , אני מעוניין להפוך אותו למספר קבצי FLAC כמספר הרצועות בדיסק , האם זה אפשרי? האם המידע הזה נמצא בתוך הקובץ? איך עושים את זה אם כן? תודה מראש

• 1 תגובה
    • 1k צפיות
  18. אתמול בלילה המחשב ביצע עידכונים ומאז אני לא מצליח לסנכרן את הGMAIL מקבל שגיאה 0x800ccc18 יש למישהו מושג איך לתקן את זה ? ומשתמש באנטי וירוס של AVAST + malwarebytes עריכה : טוב אחרי שחרשתי את גוגל מצאתי את התשובה הזו Turn off "Secure Password Authentication". It is not supported, or needed, with Gmail. משום מה העדכון הפעיל את הSPA וזה מנע סנכרון

• 1 תגובה
    • 1.9k צפיות
  19. Started by Stingray,

יש לי מסמך PDF שמאפשר העתקה, אני רוצה להעתיק טקסט בעברית לקובץ DOC, רק מה, אני מקבל גי'בריש... המסמך הוא: http://www.2shared.com/document/FbBOVxP7/059c_KS2_Vayeshev1__1_.html הטקסט שאני רוצה להעתיק הוא כל הטקסט הקטן, בלי הכותרות ושאר הדברים. אני בטוח שזה קשור לפונט שחסר לי,רק לא יודע איזה...אשמח לעזרה. תודה

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  20. החלפתי מחשב לא מזמן (לאחר התייעצות כאן). המעבד הוא i7 950 הלוח הוא Gigabyte GA-X58A-UD5 6 גיגה זכרון. כרטיס מסך GT220 1gb. במחשב הקודם שהיה בן 6 שנים ביצעתי לכידה ממצלמת וידאו דיגיטלית באמצעות Firewire. במחשב החדש כשאני מבצע לכידה עם אותה תכנה (ניסיתי גם אחרות), באותה צורה בדיוק, האיכות אינה טובה - התמונה נראית כאילו עם עודף חדות וגרעון ובתנועות ידיים ישנם פסים לרוחב האיבר שבתנועה. התופעות האלו לא קרו במחשב הישן. איפה יכולה להיות הבעיה? אותן תוכנות, אותו ציוד ורק מחשב שונה...

• 13 תגובות
    • 1.9k צפיות
  21. נגן DVD יכול להקרין סרט שנצרב על CD ?

• 5 תגובות
    • 1k צפיות
  22. Started by Crypto,

אני נכנס לסרט ואין תמונה ואין קול מופיע לי רק הדבר הזה שמתי שנכנסים לתוכנה (בלי סרט) תודה לעוזרים

• 1 תגובה
    • 965 צפיות
  23. ש לי את SUPER, אבל רציתי לדעת אולי יש תוכנה יעודית, שיותר טובה ממנה לסוג הקובץ הספציפי הזה. אה, וגם - אם מישהו מבין פה בהגדרות של MP3, אשמח אם יוכל לפרט לי אילו הגדרות קידוד מומלצות לקבצי קול (כי 128KB זה קצב סיביות מוגזם לדעתי. ב SUPER יש 2 פרמטרים - קצב הסיביות, ועוד משהו של מגהרצים, שאין לי מושג על מה הוא משפיע. אשמח לדעת גם על מה לכוון אותו..) תודה מראש.

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  24. שלום חבריא יש לי בעיה קטנה, יש לי NOD32 4. ראיתי מדריכים שלא עובדים לי כגון להוסיף את השורה http://eset.hy.cz/eset_upd/ ולצערי זה לא עזר כלל וכלל. וגם כאשר זנחתי את הדרך הזו וניסיתי שוב יוזר וסיסמא לא קרה דבר, נשארתי עם אייקון כתום במקום ירוק. אשמח לעזרה

• 0 תגובות
    • 795 צפיות
  25. Started by TaZeR,

שלום, באיזו תוכנה ניתן להשתמש על מנת ליצור IMAGE של הכונן של מערכת ההפעלה ולהעביר אותו לכונן שונה (שמחובר לאותו המחשב) - במטרה להחליף כונן קשיח ישן (וקטן) באחד גדול יותר, מבלי להתקין הכל מחדש? כמו כן, האם ניתן ליצור IMAGE של שתי מחיצות ולשחזר אותן כמחיצה יחידה על הכונן החדש? תודה מראש, בן.

• 5 תגובות
    • 2.3k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.