עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תוכנה

נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.

1. Started by K0sTa,

היי חברס..אני מחפש פונט בשם עינבל[inbal] בנרות..ניסיתי הכל.. אני אשמח מאוד אם תעזרו לי לחפש או תבדקו אם יש לכם ותשלו לי.. אפשר לשלוח ל Big__Dog@walla.com או belegon@walla.com רב תודות

• 8 תגובות
    • 1.3k צפיות
  2. Started by Sma1,

שלום, שידרגתי את תוכנת ה NERO 5 שלי ל NERO 6, אבל לא שמתי לב למשהו מיוחד ???, חוץ מהשינוי הקטן שהם עשו לממשק. אם מישהו יודע באיזה צורה הגרסה החדשה משופרת ביחס לגרסה הקודמת, מוזמן להשמיע את דבריו...

• 8 תגובות
    • 1.2k צפיות
  3. הפורטים הם: UDP 6676 TCP 6666 מדובר ב TLN אימיול תודה לעוזרים!

• 8 תגובות
    • 989 צפיות
  4. Started by Dimer,

שאלה שאני לא בטוח שמיועדת לפורום הזה אבל אחרי הכול החומת אש של NVIDIA היא ברמת הצ'יפסט יש לי שתי אפשרויות לחומת אש במחשב החדש שלי.: 1. NVIDIA FIREWALL 2. חומת האש של נורטון כחלק מ-NIS מה עדיף.....? איך בכלל עובדת חומת האש של NVIDIA? יש לה עידכונים? אני אומר מראש, אין לי עיניין בחומת אש אחרת חוץ מהשתיים הללו.

• 8 תגובות
    • 978 צפיות
  5. למה יש דפים מסויימים שאת חלק מהדף אני לא רואה? לדוגמא אני נכנס לפורום מסויים ובעוד שבאקספלורר אני רואה את כל חלקי הדף. כשאני פותח את אותו דף עם פיירפוקס חלק קטן מהדף אני לא רואה? האם אני צריך להתקין איזו שהיא תוספת?

• 8 תגובות
    • 698 צפיות
  6. בעבר זה קרה לי כשהתקנתי את גרסה 9, אז הסרתי והמשכתי עם 8 היום ניסיתי את 10, ולצורך כך שידרגתי את WIN 7 והתקנתי SP1 ושוב, לאחר הפעלת הדפדפן אני מקבל את זה: '>http://jpg.co.il/view/51671709ecc74.jpg/"] אשמח לפתרון תודה

• 8 תגובות
    • 1.4k צפיות
  7. אני יוסיף תמונה ותבינו מה אני מתכוון במדיה פלייר אני רואה כמו שצריך, שחור באמת שחור, הכל צבעים חזקים וחיים. בקלאסיק פלייר למשל(אפילו בMV2) אני רואה הכל בהיר יותר. הנה תמונה תראו את ההבדלים בצבע השחור [attachment deleted by admin]

• 8 תגובות
    • 770 צפיות
  8. שלום, פעם שאלתי כאן כבר מה עשוים בעניין וענו לי מעולה :-) אבל היום בבוקר משום מה, זה חזר להיות בדיוק אותו דבר. האייקונים בשולחן העבודה עם צבע מאחורה למרות שסימנתי את ה-use drop.... למישהו יש רעיון מה עושים? אדם

• 8 תגובות
    • 870 צפיות
  9. מישהו מכיר תוכנה כזאת ? ואני לא מדבר על וינאמפ אלא על תוכנה שיכולה להפעיל דיסקים בצורה דיגיטלית בדיוק כמו המדיה פלייר. והכי חשוב שיהיה לה אקוליזר ואפשרות להקטין אותה לTRAY כי זה ממש משגע שהמדיה פלייר נמצא תמיד בTASKBAR. תודה מראש !

• 8 תגובות
    • 1.1k צפיות
  10. אני מחפש תוכנה שאם אני מדבר למיקרופון ישר ישמעו אותי ברמקולים של המחשב (בלי להקליט קודם) האם קיימת תוכנה כזאת? תודה לעוזרים מראש נ"ב אם תצטרכו הסבר נוסף לגבי מה אני אחפש אני אשמח לתת...

• 8 תגובות
    • 2.4k צפיות
  11. במחשב נייד טושיבה A3000 היתה ויסטה ופירמטתי והתקנתי XP. מאז העליה מאוד איטית וזה היה אפילו עוד לפני התקנת דרייברים. הבנתי שהדבר קרה בגלל שנאלצתי בביוס לשנות ממצב AHCI למצב COMPITIBLE. איך אני מתקן את המצב ? אני מבין שיש דרייבר אבל איפה אני מוצא אותו ואיך מתקינים אותו לביוס? תודה רבה לכם.

• 8 תגובות
    • 1.9k צפיות
  12. Started by ROTCOR,

שלום אני מנסה להתקין את התוכנה java ואני לא מצליח הוא רושם לי שקובץ זה נחסם מכיוון שאין לו חתימה דיגיטלית חוקית המאמתת את זהות המוציא לאור שלו. ואני הורדתי את זה מהאתר הרשמי של java ויש לי windows 7 ultimate חוקי . ואני ממש אובד עצות אשמח לעזרה תודה . עזרה בבקשה !

• 8 תגובות
    • 3.8k צפיות
  13. Started by shaks,

אני ממדל LIGHTSABER והגעתי לשלב הסופי כמעט ,חסר לי רק להכין את האור של החרב למישהו יש מושג איך אני עושה את זה שזה יצא יפה כזה לדוגמא כמו שאתם רואים לאור של החרב יש מין הילה כזאת כך שלא מספיק ליצור צילינדר ולשים לו חומר זוהר כזה אז מישהו יכול לתת לי רעין מה לעשות? דרך אגב אני עובד ב3DMAX

• 8 תגובות
    • 1.5k צפיות
  14. Started by juliaX,

היי יש ברשותי את כל הערכה של cs2 למק ולאחרונה שידרגתי את המחשב שלי למקבוק פרו, ורציתי לדעת אם כדאי לעדכן את הפוטושופ והאילוסטרטור לגרסה העדכנית? האם זה יעבוד מהר יותר על המחשב החדש? האם יש יותר באגים בגירסאות החדשות של cs5 ה64 ביט? מה השוני בין הגירסאות בעצם? תודה, מחכה לתשובתכם המחכימה... ג'וליה

• 8 תגובות
    • 3k צפיות
  15. שלום לכם, אני רוצה להקליט סרטון שמוצג באתר מסוים, אבל הסרטון פועל רק בדפדפן של מיקרוסופט. תודה מראש.(אגב, תוכנת DEBUT לא עזרה לי, פשוט היא לא קלטה את הסרטון).

• 8 תגובות
    • 940 צפיות
  16. Started by tzahi16,

לקוראי הפורום שלום האם מישהו יכול להמליץ לי על תוכנת מסד נתונים חינמית ונוחה.

• 8 תגובות
    • 864 צפיות
  17. Started by GUNZ,

אילו תוכנות אני צריך ואיפה יש מדריכים? עיברית רוסית אנגלית תודה מראש

• 8 תגובות
    • 851 צפיות
  18. Started by Master-Chipsets,

קצת שעמם לי אז: נעשה בפוטושופ

• 8 תגובות
    • 855 צפיות
  19. שלום, אני צריך לערוך מצגת בצבא, איך אני יוצר את הלוגו של היחידה שיסתובב קבוע במצגת למעלה, בתוכנה פשוטה ומדריך אם יש.. תודה

• 8 תגובות
    • 1.1k צפיות
  20. Started by Zap,

שלום לכולם עד עכשיו היה לי את הפירוול המובנה בראוטר, אבל עכשיו החלטתי שהוא לא מספיק טוב בשבילי. לכן אני מחפש פיירוול טוב שישמש אותי. הדברים שאני מחפש בפיירוול: -שיהיה אמין, ועם שם טוב[לא חובה]. -חינמי[גם לא חובה, אבל זה יהיה לי מאוד עדיף]. -שלא יקח הרבה משאבים, במילים אחרות שאני לא ארגיש שהוא פועל. -שבכל פעם שאני אפעיל תוכנה הוא ישאל אותי אם להרשות לה להתחבר לאינטרנט או לא, וככה ימנע ממני הסתבכות מיותרת עם פתיחת פורטים וכו'. -אם הסעיף הקודם לא ניתן, אז שלפחות מנגנון פתיחת הפורטים יהיה קל ואינטואטיבי. ורצוי לציין שבעבר היה לי זון אלארם, והאינטרנט לא התחבר כשהוא פעל. תודה רבה, אבי. נ.ב האם לאנטי ווירוס אוואסט יש פיירוול? הוא טוב? ואיך סיגייט?

• 8 תגובות
    • 862 צפיות
  21. שלום לכולם... הגיע לידי כרטיס טלויזיה די ישן המחשב מזהה אותו אבל אני לא מוצא בשום מקום את הדרייבר השתמשתי ב unknown device identifier בשביל לראות של מי הכרטיס וזה כתב לי brooktree corp bt848 mediastream controller בכל מקרה חיפשתי במלא מקומות ולא מצאתי אולי מישהו פה כן יכול לעזור?

• 8 תגובות
    • 1k צפיות
  22. תקלה במסנגר. רץ ברקע אבל אי אפשר להשתמש בו... עזרה בבקשה. במנהל ישומים אני רואה אותו רץ ולפעמים אפילו ב TRAY אני רואה אותו. אבל דבל-קליק עליו וכו' לא עוזר כלום. תודה לעונים.

• 8 תגובות
    • 838 צפיות
  23. Started by stone cold,

אני רוצה לעשות שיהיה כמה פרופילים בשועל בימיוחד בישביל הקיצורים לאתרים בסרגל למעלה יש אפשרות לעשות את זה? לדוגמה שאני יפתח תפרופיל שלי יהיו אתרים -א-ב-וג בקיצור ושאחי יפתח יהיה -ד-ה וו בקיצור אני מיתכוון לסרגל למלעה שאפשר להוסיף לו תקיצורים לאתרים בתודה STONE

• 8 תגובות
    • 670 צפיות
  24. ניסיתי להדפיס מהאתר הזה http://www.diranaa.com/ לקובץ דרך מדפסת של ADOBE ואחרי שרשמתי ואישרתי את שם הקובץ להדפסה הופיעה לי הודעה בלשון הזה: "לא היתה אפשרות לפתוח את הקובץ: הגישה נדחתה" מה אפשר לעשות? (בדקתי בכרטיסיית אבטחה ויש לי הרשאות מלאות על התיקייה והקבצים)

• 8 תגובות
    • 1.1k צפיות
  25. איך אני גורם לתוכנה להפעיל את כל הסרטים עם quick time כמו שהסרטים עובדים ב IE?

• 8 תגובות
    • 1.1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.