תוכנה
נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.
40,196 דיונים בפורום זה
-
למשל אם אני רוצה לבנות 3 בניינים בצורה מלבנית או גלילית ולשחק עם המיקום שלהם או הגובה ורוצה לראות איך זה אמור להיות. אם אין תוכנה פשוטה אז אני מוותר
-
- 4 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
לאחרונה שמתי לב לחוסר סנכרון קל בין הוידאו לאודיו בסרטים/סדרות. מישהו יודע מה יכול להיות הגורם לבעיה?
-
- 13 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שלום, אני שומע הד שנלווה לכל צליל במחשב, אם זה מוזיקה, כתבות וידאו באינטרנט ועוד. שומעים את השיר אך כאילו הוא נשמע מרחוק. זה קורה גם כשאני שומע עם אוזניות, כך שזה לא בהכרח בעיה ברמקולים. יכול להיות שמשהו התקלקל בכרטיס קול?
-
- 5 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
אני צריך תוכנה לשליחת פקסים (לא symantech winfax pro) שתהיה כמה שיותר ידידותית למשתמש ושתעבוד על Win XP , הדגש הוא על שליחת פקסים ולא על קבלה (אני לא צריך לקבל). כמו כן , צריך אפשרות של ספר טלפונים וייבוא ספר טלפונים קיים. וכמובן שעדיפות אחרונה היא לתוכנה חינמית... תודה רבה על העזרה חברים.
-
- 4 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
קיבלתי מצלמת אינטרנט שהזמנתי באיביי עם דרייבר מותקן על דיסק. יש לי שתי שאלות: 1. איזה תוכנות יוכלו להציג לי את מה שאני מצלם במצלמה באיכות הגבוהה ביותר? 2. אם המצלמה מתחברת לסקייפ ולעוד יישומים הדורשים מצלמה מבלי שהתקנתי את הדרייבר, האם יש בו צורך? או שהשימוש היחיד שלו הוא להתאים את המצלמה למחשב?
-
- 3 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
עם מצב רוח על הפנים בעקבות מה שרשמתי אני נאלץ לשאול כאן ואולי למצוא נחמה.. אחרי הפעלה מחדש שבטעות מישהו עשה לי שהיה עליו, המוזילה הייתה פתוחה עם 62 ולאחר ההפעלה שהדלקתי אותה רק 50 נשמרו.. השאלה היא איך?!?!? בדרך כלל היא שומרת הכל... ודבר שני.. יש דרך לשחזר/לדעת מה היה שם?? אילו אתרים?!?!
-
- 20 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
-
אהלן איך אני עושה תמונה ציבעונית מתמונה שחור לבן בפוטושופ? ניסיתי פעם...אבל לדעתי זה לא יוצא טוב... יש לכם טכניקות כלשהם?
-
- 12 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שלום, יש לי מחשב חזק מאוד : AMD 4200 לוח של ASUS זיכרון 1G HD 250G 16M בקיצור האינרנט לא זז (אני מקצין), מה שקורה זה שהאינטרנט איטי הן באתר הזה וגם בשאר האתרים (לוקח זמן די ארוך עד 5 דקות בערך אל תתפסו במילה לאתר כמו זה) יש לי אינטרנט 1.5M. פעולות בסיסיות עובדות בסדר גמור וגם תוכנות כבדות עובדות מצויין. חשוב לציין כי יש לי עוד מחשב שמחובר ברשת ובו נעשה שימוש בעיקר למטרת אינטרנט בסיסית, ICQ, והורדות ב eMule אבל הגבלתי אותו לעד 10K. מה יכול לגרום לאיטיות האינטרנט במחשב? ומה עושים כדי לשפר זאת?
-
- 8 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
מדובר על מחשב עם שני מסכים. אני מעוניין להקליט שני חלונות נפרדים בדפדפן (מדובר בשידור חי משני אתרים שונים) בשני הקלטות שונות. או איך מקליטים שידור חי מאתר אינטרנט? אני רוצה להקליט שידורים חיים באינטרנט של שני אתרים שונים אבל שההקלטות יהיו נפרדות לכל אתר. תוכנה חינמית או בתשלום, לא משנה.
-
- 1 תגובה
- 1.7k צפיות
-
-
לילה טוב לכולם, ברצוני לבקש ממכם לינק על איך להתקין את תוכנת utorrent במערכת הפעלה 8.1 וגם ב7 וגם איך לינק על איך להתקין את הכתוביות? בתודה אוהב מחשבים
-
- 1 תגובה
- 1.7k צפיות
-
-
אני רוצה לשנות את הרקע של התמונה למשהו נחמד... אחי מועמד למועצת תלמידים ואני רוצה לעשות לו תמונה יפה אם אפשר גם לעשות מהתמונה הזאת איזה סטיקר משהו חמוד.... \ ד"א אם יותר קל לשנות את הרקע שהתמונה קטנה אז אתם יכולים להקטין אני צריך את התמונה בגודל של רבע דף (A4)+- ככה שאתם יכולים לשנות את הגודל אם זה יותר קל..... ואני לא צריך משהו יותר מידי מיקצועי אמיתי... גם איזה רקע כחול אם איזה סימניפ או משהו כזה יהיה טוב http://img147.imageshack.us/img147/3272/14971512149715031502150co5.jpg
-
- 1 תגובה
- 1.7k צפיות
-
-
פעם ראיתי כאן שאלה דומה ורציתי לראות מה דעתכם אז אני מקווה שאפשר לשאול... אני מתכנן כבר זמן רב לקנות מחשב חדש ,וכעת כשהופיע הI5 אני מתלבט בינו לבין ה (C2Q (9400\9550 . הייתי לוקח מערכת של I5 אבל האם תוספת המחיר(הלא קטנה) שווה את זה? עד כמה ארגיש הבדל בביצועים? בכ"מ יהיה OC ל 3.4-3.8 ... אני צריך את המחשב בעיקר בשביל חבילת CS3 ,במיוחד פוטושופ ואילוסטרטור ,וקצת לתוכנות כבדות אחרות ותוכנות 3D. תודה.
-
- 10 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
אני צריך תוכנה לפיצוח סיסמאות ואיפה אני יכול להוריד אותה?
-
- 1 תגובה
- 1.7k צפיות
-
-
תודה. איזו תוכנה אני צריך ? DEMON ..?
-
- 4 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שלום. מנסה להתקין את Internet Explorer 9 Beta 64 bit מכאן: http://windows.microsoft.com/en-US/internet-explorer/download/ie-9/worldwide ומקבל שגיעה. מישהו מבין למה? [attachment deleted by admin]
-
- 2 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
לא ידוע הדגם במדויק,אבל זה לא משנה לי. העיקר שתמצאו איזה דרייבר מסוים למצלמת האינטרנט של NEAO ואם יש אתר שמרכז כמה דגמים וגם דרייבים ביחד אני אשמח תודה רבה לעוזרים
-
- 6 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שלום לכולם אני כבר הרבה זמן משתמש באקספלורר ושמעתי הרבה על יציאת דפדפנים חדשים... איזה כדי להתקין? ואיפה אפשר להוריד אותו תודה מראש...
-
- 25 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
import java.util.Scanner; public class Numbers { public static void main (String[]args){ Scanner scan = new Scanner (System.in); System.out.println("Enter the old Katalog Number"); int I=0; while(I<10) { I+=1; int old = scan.nextInt(); System.out.println("The old Katalog Number is " +old + " The new Katalog Number is " +newKatalogNumber(old)); } } private static int newKatalogNumber(int o) { int right = o%10; int C=10,left=o, nkn=0; while(left>=10) { left = o/10…
-
- 1 תגובה
- 1.7k צפיות
- 1 follower
-
-
אני מחובר לרשת, ויש איזה משתמש אחד שכל הזמן מציק לי, נכנס לי למחשב ומוריד דברים. בד"כ אין לי בעייה עם זה, אבל רק אם גם המוריד משתף, והמשתמש המדובר מנייק! אני רוצה לחסום אותו, ורק אותו (אולי עוד כמה קרציות). איך אני עושה את זה? תודה. נ.ב: אני יודע איך להעיף אותו באופן חד פעמי (כפתור ימני על המחשב שלי- מנג'-...), אני רוצה לחסום אותו לגמרי.
-
- 23 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
יש לי דיסק או קי של סנדיסק 4 ג'יגה , אני מחבר אותו אל המחשב והוא מזהה והכל אבל פתאום שתי תיקיות של ה-download ועוד משהו נעלמו ואין ברשותי לגשת אליהם, אציין שכשאני נכנס אל המאפיינים הוא מציג שהוא כמעט מלא מבחינת מקום ע"י אותם תיקיות אלה אך איני רואה אותם..ואת התיקיות שאני כן רואה הם ריקות וכך גם היו מלכתחילה.. אנא עיזרו לי תודה..
-
- 0 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שלום לכול פורום גראפיקה, אני שמח מאוד שהרעיון יצא סוף סוף לפועל הינה כמה מהעבודות האחרונות שלי lightwave 3d עריכת המודר: הקישור הראשון לא עבד והוא עבר תיקון קל
-
- 12 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
היי, רציתי לדעת איך אני יוצר קיצור דרך של אקספלורר 6 בשולחן העבודה ככה שאני ילחץ עליו מקש ימני אני יראה את המאפיינים של האינטרנט, את החלון הזה : כי שאני עושה send to desktop אני רואה את החלון הזה: תודה
-
- 2 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
בבקשה תנו לי תוכנה שעושה את זה למשל באתר הזה. הייתי רוצה להפוך לקובץ mp3 את השיר שמתנגן בסירטון... http://www.karaoke4free.com/he
-
- 6 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
היי ושלום מקווה כי אני כותב בפורום הנכון. אני מחפש תוכנה להפיכת סרטים לתלת מימדיים. אשמח לקבל את המלצכם. תודה, דידו.
-
- 0 תגובות
- 1.7k צפיות
-