עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תוכנה

נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.

1. Started by Sting,

זאת תמונה מלפני חודש-חודשיים בערך מאז שנדפק לי הארד-דיסק עם כל מה שהיה בוא כולל באימיול עם הקרדיט http://img3.imagetown.net/51475592.jpg זה לכל מי שאומר שהוא לא מצליח להוריד כלום ! ??? :

• 26 תגובות
    • 1.6k צפיות
  2. Started by D.r Bit,

שלום לכולם אני יודע שזה דבר ישן וכבר עבר עולמו אבל אני חייב אותה לדבר מסויים שנמצא בתהליך בנייה אני חייב מערכת DOS דוס נטו ולא אימולטורים למינהם ... המחשב הוא פנטיום 1 200 מגהרץMMX עם64 ראם EDO וקשיח כולשהוא אני צריך שבזמן הדלקה של המחשב תוכנה מסויימת תעלה לי אוטמאטית עזרה מישהו ? תודה רבה ;D

• 16 תגובות
    • 1.6k צפיות
  3. Started by Second Edition,

היי לכולם, התקנתי מחדש את דפדפן כרום . אני כעת מחובר לחשבונות שלי (גוגל+כרום). בנוגע לכרום : מסתבר שהגדרתי משפט-סיסמא לסנכרון . מאחר והגדרתי אותו לפני שנתיים יש לי בעיה בלהזכר מה המשפט-סיסמא . יש לי משהו כמו 200 סימניות וחבל לי לבצע להם איפוס (מחיקה של כל המידע!). את כל הסיסמאות שלי אני זוכר ולכן אין לי בעיה לאבד את כל מה שהסנכרון אחראי עליו (מלבד הסימניות !) יש דרך כלשהי לשחזר את הסימניות בלבד ?

• 3 תגובות
    • 1.6k צפיות
  4. Started by ag43,

היה לי מחשב עם התקנת WINDOWS שעשתה לי בעיות ורציתי לשחזר IMAGE. כשניסיתי להפעיל את הRESCUE MEDIA של אקרוניס היא עבדה לשניה ומיד עשתה SHUTDOWN. ניסיתי בכל מיני גרסאות ובכולן אותה בעיה. בחמישה מחשבים אחרים עם מפרט זהה הבעיה לא קרתה. כאשר ניתקתי את הSSD הTRUE IMAGE עבדה מצויין וכאשר ניתקתי נכבתה. הכונן עבר את כל בדיקות התקינות האפשרויות. בסוף נצנץ בי רעיון ועשיתי WIPE לכונן והאקרוניס עבד! מישהו נתקל במצב כזה שמידע שעל הכונן משבית את התוכנה הנ"ל (או את הפצת הלינוקס שעליה היא מבוססת)?

5. מישהו מכיר כזאת תוכנה ?? אם אפשר אז תוסיפו לינק להורדה

• 1 תגובה
    • 1.6k צפיות
  6. Started by T-boon,

שלום, הרבה זמן שרציתי לשאול זאת, איך מגדירים את האופן שבו מוצגות התיקיות ב-WIN7... אני לא מתכוון לאפשרויות של סמלים גדולים או קטנים, פרטים, משבצות... וגם לא לכפתור תצוגה מקדימה. הבעיה שלי היא שרוחב העמודות כל הזמן חוזר להיות צר מאד, למשל העמודה של שם הקובץ, כאשר אני פותח את כונן D שהוא כונן האחסון הראשי אצלי, הוא תמיד נפתח בצורה שאני לא יכול לראות את כל שם הקובץ כי העמודה צרה מדי, אז כמובן שאני מרחיב את העמודות כדי שאפשר יהיה לראות את כל הפרטים. אך לאחר שאני סוגר את התיקיה ופותח אותה שוב זה חוזר לקדמותו, כמו כן הייתי רוצה לדעת אם ישנה אפשרות להחל את הגדרות אלה על תיקיות משנה כמו שהיה בWIN-XP, היה אפשר לעצב את התיקיה ואת רוחב העמודות ואז ללחוץ על כפתור אשר היה שומר הגדרות…

• 0 תגובות
    • 1.6k צפיות
  7. האם הוספת כתוביות לסרט DivX לצמיתות חייבת לקחת זמן כאורך הסרט ? בדקתי בכמה מדריכים להוספת כתוביות לסרט DivX לצמיתות אבל התוכנות שהם מביאים שם דורשות להקליט את הסרט מחדש כדי להכניס את הכתוביות לצמיתות... אין איזה שהיא דרך אחרת יותר מהירה ? אני פשוט צריך לעשות איזה פרויקט ואם אני יצטרך לעשות את זה לכל סרט זה יהיה סיוט תודה מראש

• 7 תגובות
    • 1.6k צפיות
  8. זאת המדפסת http://www.mileservices.nl/media/catalog/product/cache/1/image/9df78eab33525d08d6e5fb8d27136e95/i/b/ibm_surepos_300_printer_2.jpg הורדתי לה דרייבר מהאתר הרישמי של IBM ליתר דיוק מכאן: http://www-01.ibm.com/support/docview.wss?uid=pos1R4000123 וזה הוריד לי דרייבר מחברת טושיבה קצת מוזר כי לא מצאתי שרשום איפשהו טושיבה על המדפסת בכל מקרה אחרי התקנת הדרייבר עדיין המדפסת לא מדפיסה,המערכת הפעלה XP והמדפסת מחוברת ביציאת COM אשמח לעזרה,תודה רבה!

• 0 תגובות
    • 1.6k צפיות
  9. Started by chenrp,

פותח חלון של FIREFOX, ומיד הוא לוקח 38MB RAM. ועולה ל39....עד שהוא מגיע.... שימו לב... מגיע ל1200MB זיכרון RAM! יש לי NO SCRIPT וזהו. מה קורה פה? תודה לעונים.

• 19 תגובות
    • 1.6k צפיות
  10. שלום, קניתי לפני כמה שבועות מחשב נייד וכבר כשקיבלתי אותו ראיתי שמנוצל זיכרון קצת מעל למצופה ממחשב חדש... הדיסק הקשיח שלי מכיל סך הכל 106GB כשהוא מראה ש שפנויים רק 30GB. משהו כאן היה נראה לי לא ממש הגיוני כי אני לא מוריד הרבה קבצים במיוחד לא בקצב כזה, אז עברתי תיקייה תיקייה (ואין לי הרבה) ובדקתי כמה כל אחת שוקלת, בסופו של דבר ראיתי שזה לא מתחבר ביחד ל76GB (שזהו בעצם ה"שטח בשימוש" שלי) אז לקחתי תל כל התיקיות ביחד ובדקתי כמה הן שוקלות והתוצאה היתה 36GB. 70 = 106-36 ולכן אמורים להיות לי 70GB פנויים על המחשב. חשוב לציין שכבר עשיתי איחוי דיסק וזה לא שינה כלום. תודה רבה על העזרה!! עריכה: חשבתי אוליי יכול להיות שיש לי תיקיות\קבצים מוסתרים בכונן ולכן היה הפרש בין הגודל …

• 10 תגובות
    • 1.6k צפיות
  11. יש לי כמה אימיילים שונים שמשמשים אותי למטרה זהה. הייתי רוצה לדעת איך אוכל לשלוח אימייל דרך כל חשבונות האימייל שלי בו זמנית לכל אותם האנשים ששלחו לי אימייל, ואם ניתן לסנן את רשימת האימיילים כך שאני בטעות לא אשלח את אותה הודעה פעמיים לאותו אימייל משני חשובנות אימייל שונים אז זאת תהיה תוספת נחמדה גם. תודה.

• 4 תגובות
    • 1.6k צפיות
  12. שלום, יש לי בעיה, יש לי ווינדוס 7 והתקנתי עליו את האקספלורר 9. עכשיו זה מחק לי את האקספלורר 8 שהיה מותקן ושם לי את ה-9 במקומו. אני רוצה לחזור לגירסא 8 ואני לא מצליח! באינטרנט אין הורדה בשביל WINDOWS 7, מה אני עושה??

• 3 תגובות
    • 1.6k צפיות
  13. Started by frodo,

זה שם הקובץ:The_Good_Girl_(2002).DVD.SCREENER.DVL.ShareReactor,יש ליבמחשב כל מיני מקודדים וה-WINDOWS MEDIA PLAYER וה-RADLIGHT לא פותחים לי את הסרט. מה הבעיה?

• 1 תגובה
    • 1.6k צפיות
  14. Started by m53242,

לפני שנה קניתי מחשב נייד בדגם Dell Vostro 3510 יש בפנים דיסק קשיח SSD M.2 - 256GB אני פותח תוכנה בדיקה דיסק קשיח ניקרא Hard Disk Sentinel Pro 6.01 ומראה לי דיסק קשיח תקין אין שגיאות ואין תקלות קריטיות. אני מפעיל מחשב נייד ולוחץ מקש F12 ניפתח תפריט. אני בוחר חומרה diagnostic המחשב נייד מתחיל ליבדוק חומרה ודקה וחצי פתאום ציפצף ויש הודעה חלון שאומר לי דיסק קשיח לא תקין. אני לא מבין למה התוכנה Hard Disk Sentinel Pro 6.01 לא אומרת לי תקלה דיסק קשיח. האם היא טובה מאוד ואמינה? אגב: נסיתי הרבה פעמיים במחשבים אחרים דרך תוכנה Hard Disk Sentinel Pro 6.01 וזה גילה לפעמיים תקלות וגם אין תקלות. מה דעתכם ? בתודה מראש!

15. Started by Or94,

אוקיי אני משתמש בתוכנה סקייפ (SKYPE) כבר הרבה זמן ולא הייתה לי שום תקלה או בעיה. אתמול דיברתי עם כמה חברים ואז פתאום התוכנה החלה לא להגיב ונסגרה לבד. ניסיתי לפתוח אותה מחדש והיא עדיין לא הגיבה וגם אחרי התקנה מחדש וריסט למחשב היא לא מגיבה. מה ניתן לעשות?

• 0 תגובות
    • 1.6k צפיות
  16. Started by 3d7,

שלום! יש לי אינטרנט מוגבל לנפח של 20GB באורנג' למחשב הנייד (חיבור באמצעות טלפון שמשמש כמודם), ואני מחפש תוכנה קטנה שתשב בtraybar ותנטר את תעבורת האינטרנט שלי. התפקיד של התוכנה הוא להציג כמה MB שלחתי, כמה MB קיבלתי ובכמה MB השתמשתי סה"כ, וזאת כדי לא לעבור את המגבלה של ה20GB בחודש. זה יהיה נחמד אם התוכנה תדע לאפס את המונים שלה בסוף החודש שאני אגדיר לה (החשבונית שלי נסגרת ב6 לחודש בחצות), ותשמור היסטוריה של חודשים לאחור. זה גם יהיה נחמד אם היא גם תדע להציג לי הודעה במסך קופץ במידה ואני אגיע לכמות מסויימת של דאטה (נגיד 18GB), כדי שאני אדע שלא נשאר לי עוד הרבה, ותתריע שוב כשאני אגיע ל20GB ואולי אפילו תנתק לי את החיבור לאינטרנט באופן יזום כדי שאני לא אחרוג מהמכסה. אם התוכנה תדע…

• 3 תגובות
    • 1.6k צפיות
  17. התקנתי את הNorton Internet Security 2007 חבילת האבטחה החדשה ותאמינו או לא יהיא פשוט הדהימה אותי עכשיו זה לא כמו פעם שכולם אמרו היא חרא וכבדה השנה היא ברף הגבוהה ואני לא אומר סתם מי שרוצה יכול לנסות אותה השינוי עצום לעומת שנה שעברה אפשר להבין איזה השקעה יש השנה, התוכנה מודרנית יותר קלה יותר ופשוט כיף לעבוד איתה הפעם נורטון עשתה צעד מדהים אני חושב שהיא הבינה תפאונטה סוף סוף אני חושב שיש מה לצפות מימנה בינתיים. זאת חבילת האבטחה הטובה בעולם ומי שינסה יגיד אותה שוב ושוב מדהימה וקלה מאי פעם לא תרגישו אותה נישבע לכם! השינוי אדיר!! ולטובה כמובן העפתי תAVG המטומטם שלי למרות שהוא היה בסדר אבל הוא לא היה מודרני ולא היה מעניין כיאלו זה עוד אנטי וירוס שעושה תעבודה שלו אבל לפעמים …

• 20 תגובות
    • 1.6k צפיות
  18. שלום וברכה, לאחרונה כאשר אני מנסה לשלוח מייל לקבוצת נמענים מרובה דרך Gmail המייל נשלח במקרה הטוב לחלק קטן מן הקבוצה או במקרה הרע רק לנמען אחד בלבד מתוך כל הקבוצה, ניסיתי לשלוח גם באופן של עותק ועותק מוסתר אך זה לא פתר את הבעיה. אשמח לקבל עזרה - זה די דחוף....

• 1 תגובה
    • 1.6k צפיות
  19. אני בא להתקין את הבבילון וזה מה שמופיע לי הסבר? תודה http://img250.imageshack.us/my.php?image=23486164ua3.jpg

• 10 תגובות
    • 1.6k צפיות
  20. Started by iakovl,

מדובר בסרטון של ידידה שלי, לירון, שלומדת אנימציה בבצלאל ופרסמה את הסרט שלה אחרי הרבה זמן וציפיות. זהו פרויקט שהיא עבדה עליו כמה שנים ואני חייב להגיד, רואים את התוצאות בעיניים. פשוט כישרון טבעי אתר הסרט - http://ladyice.darkplan.com/ (צריך לסדר לHW תמיכה בוידאו מובנה ולא רק לינקים כמו בכל פורום נורמלי)

• 6 תגובות
    • 1.6k צפיות
  21. אני צריך תוכנה בישביל סורק mustek 1200 ub שאני יוכל ליסרוק תמונות (לא דרייבר ) ..........

• 7 תגובות
    • 1.6k צפיות
  22. Started by Kidney_stonE,

http://lifehacker.com/5144248/get-acronis-true-image-10-free

• 8 תגובות
    • 1.6k צפיות
  23. יש לי קובץ RAR גדול שלא ניפתח. וזה חוקי, טוב ? זה המונות של סבתא שלי .... קיצר הבעיה היא שזה תמיד כותב לי שהתוכן הוא לא חוקי או שהוא בפורמט אחר. היו לי כבר כמה קבצים כאלה, (של כמה סבתות), וזה עושה בכולם את אותה הבעיה... ואצל אחרים זה עובד...למה אצלי לא? תודה לעוזרים

• 8 תגובות
    • 1.6k צפיות
  24. Started by vardits2,

קראתי באתר שיש משהו שבנה קובץ כזה ומון לשלוח למי שמבקש אך אני לא מוצאת את ההודעה היום.

• 2 תגובות
    • 1.6k צפיות
  25. השעה עכשיו למטה במחשב 21:21 נגיד שאני רוצה שיזכיר לי שמתחילה ב 22 סידרה ואני במחשב סתם קורא כתבה לא שם לב לשעה אני רוצה תוכנה שתזכיר לי בדיוק בשעה אזכרה כזו .... קיימת תוכנה כזו ?

• 10 תגובות
    • 1.6k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.