תוכנה
נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.
40,195 דיונים בפורום זה
-
שלום חברים, פירמטתי את המחשב שלי אתמול ונאבד לי הדיסק עם הדרייבר של הסאונד, הדרייבר נקרא SoundMax ואני לא יודע איזה בדיוק להוריד למחשב שלי: (CPU) 1-Intel® Core2 Duo CPU E4500 @ 2.20GHz, 2194MHz, 0KB (0% Load) .:. (RAM) usage: 422/2048MB (20.61%) .:. (GFX) NVIDIA GeForce 8500 GT, (Display) 1024x768/32bit/72Hz Windows XP Professional, Service Pack 2 (5.1 - 2600), (installed for) 21h 2m, (uptime) 32m 48s .:. (HDDs) 210GB/372GB(56.4%) free (Ethernet) #1 (Realtek RTL8168/8111 PCI-E Gigabit Ethernet NIC - Packet Scheduler Miniport (100Mb/s) 52.35MB In, 3.39MB Out) תודה רבה חברים
-
- 9 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
right now i am using LH-codec Pack which is nice, but allmost all of the moviez that i watching at looks not completely smooth, can someone help me ? Thanks alot!
-
- 12 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
יש לנו בעבודה מחשב HP חדש. במחשב מותקן Office 2003 PRO גירסה עברית עם חבילת שפת אנגלית. ב- WORD קיימת בעיה שמטריפה אותי: פותחים מסמך חדש ואי אפשר להתחיל לכתוב בעברית בתחילת השורה, חייבים לעשות רווח אחד ורק אז ניתן להתחיל לכתוב. בתחילת השורה במסמך אני יכול להקיש על המקלדת עד מחר, לא מופיעה שום אות. לוחץ רווח אחד ואז ניתן לכתוב. באנגלית אין שום בעיה כזו גם אם יש יישור לצד ימין. רק עם העברית יש בעיה. אני מגדיר את עצמי כחובב שדי שולט בחומרה ובווינדוס ואופיס אבל הפעם ישבתי שעות על העניין ולא מצאתי פתרון. כל ההגדרות נראות לי רגילות ודומות למה שאני מכיר מגירסאות קודמות של אופיס. יש למישהו שמץ של מושג מה הפיתרון ?
-
- 1 תגובה
- 1.7k צפיות
-
-
שלום, קניתי LCD חדשה וחיברתי אליה את המחשב. הבעיה שכל פעם שאני מפעיל את המחשב הוא מגדיר רזולוציה אוטומטית. לפעמים זו הרזולוציה הנכונה (משהו עם אורך 720 נדמה לי) ורואים בה טוב וחד.. ולפעמים משהו עם 900 באורך ורואים מטושטש.. עכשיו הבעיה היא כשאני נכנס להגדרות לשנות רזולוציה, כאשר אני במצב המטושטש , הרזולוציה הטובה לא מופיעה לי פשוט.. אין אפשרות לבחור בה רעיונות למישהו ???
-
- 12 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
בבקשה תנו לי תוכנה שעושה את זה למשל באתר הזה. הייתי רוצה להפוך לקובץ mp3 את השיר שמתנגן בסירטון... http://www.karaoke4free.com/he
-
- 6 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
איך אני עושה מסגרת לתמונה בפוטושו'? לדגמה מסגרת שחורה של 2 סמ?
-
- 5 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שלום רב, במחשב הישן שלי עם מערכת הפעלה WINDOWS XP היה מותקן נרו6 כעת רכשתי מחשב חדש עם ויסטה פרמיום, וכאשר ניסיתי להתקין את הנרו, התקבלה הודעה שגירסה זו של נרו לא מתאימה לווינדוס הזה. האומנם? אם אכן זה נכון, אז מה כן יתאים? נרו 7 או הגרסה העדכנית ביותר, נרו 8? תודה רבה
-
- 9 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
תוכנה 3Ds max 7 ... אחרי הרבה שעות של זיעה.. עד שהצלחתי לעשות לבד את המגירה הזאת (לא מצאתי עזרה לצערי). [attachment deleted by admin]
-
- 10 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
זאת המדפסת http://www.mileservices.nl/media/catalog/product/cache/1/image/9df78eab33525d08d6e5fb8d27136e95/i/b/ibm_surepos_300_printer_2.jpg הורדתי לה דרייבר מהאתר הרישמי של IBM ליתר דיוק מכאן: http://www-01.ibm.com/support/docview.wss?uid=pos1R4000123 וזה הוריד לי דרייבר מחברת טושיבה קצת מוזר כי לא מצאתי שרשום איפשהו טושיבה על המדפסת בכל מקרה אחרי התקנת הדרייבר עדיין המדפסת לא מדפיסה,המערכת הפעלה XP והמדפסת מחוברת ביציאת COM אשמח לעזרה,תודה רבה!
-
- 0 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שלום לכולם, לאחר המעבר ל-FIREFOX4 שמתי לב שהפונטים פשוט נראים זוועה, הם לא חלקים כמו שהם אמורים להיות ולפעמים חלק מהאות פשוט נעלם זה נראה כאילו כל הפונטים מרונדרים ברזולוציה מאוד נמוכה. הבעייה מורגשת במיוחד באותיות מודגשות. הרצתי את CLEAR TYPE כמה פעמים (נראה לי אפילו כמה עשרות פעמים כבר..) ואין שום הבדל מה שכן בשאר מע' ההפעלה ובדפדפנים אחרים הפונטים נראים מצויין. רעיונות? תודה לעוזרים
-
- 14 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
ברגע שאני מפעיל את האימיול משום מה הוא מאט לי את האינטרנט בצורה כזו שהוא אפילו לא עובד... זה לא שהוא סתם מאט... חלקים מהאתרים בכלל לא עולים ... וזה מחשב חדש והמשחקים רצים יופי בזמן שהאימיול עובד... רק האינטרנט לא זז... וכן אני יודע שהוא מאט על המחשב ומקשה עליו לעבוד אבל בצורה כזאת זה לא היה לי ויש לי אימיול הרבה זמן... תגובות יתקבלו בברכה....
-
- 18 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
אהלן איך אני עושה תמונה ציבעונית מתמונה שחור לבן בפוטושופ? ניסיתי פעם...אבל לדעתי זה לא יוצא טוב... יש לכם טכניקות כלשהם?
-
- 12 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
זה שם הקובץ:The_Good_Girl_(2002).DVD.SCREENER.DVL.ShareReactor,יש ליבמחשב כל מיני מקודדים וה-WINDOWS MEDIA PLAYER וה-RADLIGHT לא פותחים לי את הסרט. מה הבעיה?
-
- 1 תגובה
- 1.7k צפיות
-
-
שלום לכולם, מחפש כלי חינמי שיעשה תילום מסך לאתר אינטרנט מראש הדף ועד לרגליו. אני עושה צילום מסך לתוך פוטושופ או צייר ואני מקבל רק עד חצי דף ואני צריך הכל מקווה שאני מובן תודה
-
- 7 תגובות
- 1.7k צפיות
- 1 follower
-
-
עכשיו כשיש לי ADSL יש פריצות למחשב שלי, אני יודע את זה כי לפעמים נוספים לי וירוסים ותוכנות ל Startup בלי שאעשה כלום. העניין הוא כזה: המליצו לי על תוכנת Zone Alarm, אבל אני לא מצליח להפעיל אותה בלי שהיא תחסום לי את הגישה לאינטרנט! למי שמכיר, בחרתי בשביל הניסיון Trusted Zone גם לכרטיס הרשת וגם בשביל המודם ועדיין הגישה נחסמת! איך מקנפגים את התוכנה כמו שצריך? ואם לדעתכם זו תוכנה שלא שווה כלום, אז מה כן כדאי לי להתקין בשביל להגן על המחשב המסכן שלי??? תודה.
-
- 9 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
זה עיצוב חדש לאתר של מעצבת תכשיטים שעיצבתי דעות בבקשה..? דרך אגב סקיצה סופית באתר של הרדיו בתארד הזה כנסו תראו תגובה 6 http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=170740.0 http://img234.imageshack.us/my.php?image=ofrikleincopy7kx.jpg
-
- 20 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
אז ככה, נוד 32 החליט שבא לו למחוק לי קבצים מהתיקייה Windows ו-System32... חלק הוא מחק גם בלי לשאול אותי. אז שיחזרתי את הקבצים ומחקתי את נוד32. התקנתי אנטי וירוס ZoneAlarm והייתה אותה בעיה! מחק לי קבצים! בסוף ניסיתי את קאספרסקי... והוא מחק לי מלא קבצים ונאצלתי לתקן את הווינדוס עם דיסק. אז מה עכשיו? יש לי קאספרסקי מותקן אבל אני לא מפעיל אותו. המחשב שלי צולע ואיטי מאוד, והרבה תוכנות ואפשרויות של הווינדוס [כמו נואוט פאד, מנהל משימות, הגדרות אינטרנט וכל מיני כאלה] לא עובדים לי. מישהו יודע אם זה וירוס או משהו? או איך לסדר את זה? כי אנטי וירוס לא יעזור לי כרגע.
-
- 11 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
-
רינדרתי פעמיים את אותו קובץ פעם אחת על AVI ופעם אחת על MP4 ובשתיהן יש פסים כאלה שחורים שעוברים במסך. אני זוכר שהייתה לי את הבעיה הזאת בפינאקל ושינוי פורמט סידר את זה. יש משהו בהגדרות שמשפר את זה? [attachment deleted by admin]
-
- 8 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שלום לכולם יש לי בעיה כבר כמה שבועות, היה לי אקספלורר 6 (מ"ע XP) פתאום יום אחד הוא מסרב להסגר, כלומר לוחץ על ה X הוא נעלם מן העיניים אבל ממשיך לעבוד ברקע, ומעמיס את המחשב כך שאני נאלץ להכנס למנהל הישומים ולנתק אותו ידנית... מאז הוא ממשיך עם הבעיה שלו... (לא יכול לוותר על האקספלורר כי האישה גולשת בו והוא לא ממש מעוניינת לגלוש בדפדפן אחר, ניסית האמינו לי). אני אישית כבר המון שנים בפיירפוקס. בקיצור נסיתי גם שידרוג לאקספלורר 8 אבל לצערי התקלה נשארה הוא פשוט לא מתנתק, ושוב אני נאלץ לנתק ידנית ממנהל הישומים. מה שמעניין הוא שכאשר האקספלורר עובד רגיל הוא צורך בסביבות 100,000 KB כאשר אני לוחץ על הX לניתוק הוא נעלם מן העין אבל בפועל הוא מתחיל לצרוך יותר ויותר עולה לערכים של מעל 200…
-
- 4 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שלום רב לאחרונה התקנתי במחשב וינדוס 7 אולטימייט חוקי בעברית יש לי רמקולים 5.1 של לוג'יטק X530 יש לי לוח אם של אסוס P5Q משמע כרטיס קול של ריילטק HD . הוינדוס 7 מתקין דרייברים לבד והוא התקין לי את הרמקולים בצורה טובה אך קיימת בעייה שאין לי מושג מה מקורה כשאני שומע שירים בתוכנה של וינאמפ או מדיה פלייר או יוטיוב אני שומע תשירים באיכות מעולה דרך חמשת הרמקולים והסאב. אך כשאני שומע רדיו דרך סרגל הכלים או ישירות מהאתר של הרדיו דרך וינאמפ או מדיה פלייר או הנגן של הסרגל כלים צד ימין של הרמקולים לא עובד יש תחנות שרק 2 הרמקולים האמצעים עובדים ויש תחנות שרק הרמקול המרכזי עובד משהו מוזר ניסיתי הכל .. קודם כל הגדרתי בוינדוס בתצורת רמקולים שיש לי 5.1 ואז עשיתי משהו שניקרא SPEAKER FI…
-
- 1 תגובה
- 1.7k צפיות
-
-
-
אני זקוק להמלצה לתוכנת מצוינת שתמיר לי שירים מדיסק לMP3 פרו, רצוי שתיהיה חינמית. אבל אם יש משהו טוב שצריך קובץ מסוים אין לי בעיה. בתודה רבה.
-
- 6 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
אני מחפש דרייברים למצלמה SILVER LINE 130PC אני חושב למי שיש שיביא לי בבקשה!!! תודה!!
-
- 0 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
האם הוספת כתוביות לסרט DivX לצמיתות חייבת לקחת זמן כאורך הסרט ? בדקתי בכמה מדריכים להוספת כתוביות לסרט DivX לצמיתות אבל התוכנות שהם מביאים שם דורשות להקליט את הסרט מחדש כדי להכניס את הכתוביות לצמיתות... אין איזה שהיא דרך אחרת יותר מהירה ? אני פשוט צריך לעשות איזה פרויקט ואם אני יצטרך לעשות את זה לכל סרט זה יהיה סיוט תודה מראש
-
- 7 תגובות
- 1.7k צפיות
-