תוכנה
נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.
40,195 דיונים בפורום זה
-
שלום כולם, לאחר ימים ולילות של חיפוש - אני מיואש!, ומה אני בסך הכל מחפש? שבצד יהיה לי שעון ולוח הודעות? כל מה שאני מוצא או שזה רק ל-Vista או שההתקנה לא עובדת. בבקשה עזרו לי למצא את מבוקשי!.
-
- 15 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
אני זקוק להמלצה לתוכנת מצוינת שתמיר לי שירים מדיסק לMP3 פרו, רצוי שתיהיה חינמית. אבל אם יש משהו טוב שצריך קובץ מסוים אין לי בעיה. בתודה רבה.
-
- 6 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
-
שלום לכול פורום גראפיקה, אני שמח מאוד שהרעיון יצא סוף סוף לפועל הינה כמה מהעבודות האחרונות שלי lightwave 3d עריכת המודר: הקישור הראשון לא עבד והוא עבר תיקון קל
-
- 12 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
הבנתי שצריך מדי פעם לבצע ניקוי של ה registry רציתי לדעת למה צריך לעשות זאת? ואיזה תוכנה אתם ממליצים להשתמש?
-
- 20 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
למישהו ידוע על דבר כזה? לי לא נראה בכלל שיש דבר כזה, כי זה משהו חיצוני, אבל חבר שלי אומר שיש, יש תוכנה כזאת? אם יש אז תנו שם. תודה
-
- 3 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
בבקשה תנו לי תוכנה שעושה את זה למשל באתר הזה. הייתי רוצה להפוך לקובץ mp3 את השיר שמתנגן בסירטון... http://www.karaoke4free.com/he
-
- 6 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
ראיתי פה קישורים לדרייבר שלו אבל זה לא עובד לי למישו יש אתה התוכנה על דיסק לעזור לי .. ראיתי של mikkez[ מיכה ] משו יש יכולים לעזור לי ?
-
- 0 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
היי אני מחפש תוכנה שדרכה אוכל לשים אקרוניס,וונדוס 10 64 בייט,ו heren cd כול זה בדיסק און קיי של 32 גיגה נראה לי מספיק. עכשיו איזה תוכנה שעובדת מומלצת?< כמו easy2boot תוכנה טובה אבל מחפש משהו יותר פשוט תודה מראש לעוזרים
-
- 4 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
-
איך אני עושה כתב קלאסי כזה ? זה אפשרי בפוטושופ? אם כן איך?
-
- 2 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שלום אני מנסה לגבות את c אך איך שאני פותח את התוכנה ישנה הודעה שהתוכנה אינה תומכת בכוננים דינמיים הגירסה 13.6 גם ב-win7 וגם ב-win xp הכונן הקשיח שלי חולק לפני שנתיים לארבע וביצעתי בעבר כבר גיבוי ע"י תוכנה זו רק מערכות ההפעלה שודרגו עם הזמן לפחות כך אני חושב האם ניתן לעשות משהו?
-
- 6 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
קיבלתי מצלמת אינטרנט שהזמנתי באיביי עם דרייבר מותקן על דיסק. יש לי שתי שאלות: 1. איזה תוכנות יוכלו להציג לי את מה שאני מצלם במצלמה באיכות הגבוהה ביותר? 2. אם המצלמה מתחברת לסקייפ ולעוד יישומים הדורשים מצלמה מבלי שהתקנתי את הדרייבר, האם יש בו צורך? או שהשימוש היחיד שלו הוא להתאים את המצלמה למחשב?
-
- 3 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
אני מחפש מין תוכנה קטנה ופשוטה שתתפקד כיומן ממחושב מתוך ה SYSTEMTRAY. יש למישהו מושג עם קיימת תוכנה כזו? תודה... vourtex@bezeqint.net
-
- 1 תגובה
- 1.7k צפיות
-
-
יש כאלה ציורים שמקורם מתמונה ועשו באיזשהי תוכנה שזה יראה כמו ציור אפשר שמות של תוכנות שעושות את זה בצורה פשוטה?
-
- 5 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
אני נמצא בפורומים רשומים, שאני משלם עליהם כסף, אני לא מדבר על פריצות וכו... אז לא חושב שזה נוגד את חוקי הפורום.. יש לי שאלה פשוטה אני משתמש בutorrent ואני הולך לפרמט ת'מחשב איך אני יכול לגבות את הקבצים שאחרי הפירמוט אני אוכל להמשיך לשתף יש את התוכנה uTBackup אבל לא כל כך הבנתי איך היא עובדת... יש לי קבצים בערך 200 ג'יגה מה אני אמור לעשות ? אחרי פירומט בסך הכל אני אעביר ת'קבצים לפרטשין אחר ... אבל מעבר לזה מה לעשות ? תודה על העזרה מראש, ושוב מקווה שהשאלה לא נוגדת ת'חוקים פה
-
- 6 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
right now i am using LH-codec Pack which is nice, but allmost all of the moviez that i watching at looks not completely smooth, can someone help me ? Thanks alot!
-
- 12 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
איך אני עושה מסגרת לתמונה בפוטושו'? לדגמה מסגרת שחורה של 2 סמ?
-
- 5 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
רק האיסיקיו שלי פתוח וזה לא פותח לי עוד תוכנות זה אומר לי ככה<> "אין מספיק משאבי מערכת כדי לפתוח קובץ זה" אז אני צריך תוכנה כזאת שתיצב לי את מהשאבי המערכת ובבקשה אני צריך את זה! תודה מראש
-
- 14 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
זאת המדפסת http://www.mileservices.nl/media/catalog/product/cache/1/image/9df78eab33525d08d6e5fb8d27136e95/i/b/ibm_surepos_300_printer_2.jpg הורדתי לה דרייבר מהאתר הרישמי של IBM ליתר דיוק מכאן: http://www-01.ibm.com/support/docview.wss?uid=pos1R4000123 וזה הוריד לי דרייבר מחברת טושיבה קצת מוזר כי לא מצאתי שרשום איפשהו טושיבה על המדפסת בכל מקרה אחרי התקנת הדרייבר עדיין המדפסת לא מדפיסה,המערכת הפעלה XP והמדפסת מחוברת ביציאת COM אשמח לעזרה,תודה רבה!
-
- 0 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
OFIICE 2003 ....מדפסת חדשה לגמרי ....הקובץ הוא 2 דפים , הבעיה שהמדפסת מוציאה רק את הדף הראשון מודפס והדף השני יוצא לבן למה זה ?
-
- 2 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
תוכנה 3Ds max 7 ... אחרי הרבה שעות של זיעה.. עד שהצלחתי לעשות לבד את המגירה הזאת (לא מצאתי עזרה לצערי). [attachment deleted by admin]
-
- 10 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
אני משתמש בפוטושופ גרסא CS2 וכשאני כותב בעברית הכתב יוצא הפוך כלומר:"תירבע" איך ניתן לפתור תקלה כזו?
-
- 2 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
יש לי ווינדוס XP ליד השעון יש לי איקס אדום שכל הזמן קופצת ממנו ההודעה: Your Computer Is infected Windows had detected a spyware infection בלה בלה בלה בלה הרצתי סריקה עם AVG, ועם SPYSWEEPER, וההודעה הזאת עדיין ממשיכה להטריד אותי איך אפשר להיפטר מזה? תודה
-
- 2 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
יש לנו בעבודה מחשב HP חדש. במחשב מותקן Office 2003 PRO גירסה עברית עם חבילת שפת אנגלית. ב- WORD קיימת בעיה שמטריפה אותי: פותחים מסמך חדש ואי אפשר להתחיל לכתוב בעברית בתחילת השורה, חייבים לעשות רווח אחד ורק אז ניתן להתחיל לכתוב. בתחילת השורה במסמך אני יכול להקיש על המקלדת עד מחר, לא מופיעה שום אות. לוחץ רווח אחד ואז ניתן לכתוב. באנגלית אין שום בעיה כזו גם אם יש יישור לצד ימין. רק עם העברית יש בעיה. אני מגדיר את עצמי כחובב שדי שולט בחומרה ובווינדוס ואופיס אבל הפעם ישבתי שעות על העניין ולא מצאתי פתרון. כל ההגדרות נראות לי רגילות ודומות למה שאני מכיר מגירסאות קודמות של אופיס. יש למישהו שמץ של מושג מה הפיתרון ?
-
- 1 תגובה
- 1.7k צפיות
-