תוכנה
נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.
40,196 דיונים בפורום זה
-
שלום היתקנתי פיירפוקס גירסה חדשה 52.0.1, אני ניכנס לאתר יד 2. ורושם אימייל ואח"כ לפני שמקישים סיסמה יש הודעה קטנה מזהירה אותי שזה לא מאובטח. צילמתי תמונה. חלק אתרים מאובטח וחלק אתרים לא מאובטח. מה קורה לדפדפן פיירפוקס חדש? משהו לא בסדר דפדפן פיירפוקס. מישהו יעיר את חברה פיירפוקס שיסדרו את אבטחה באינטרנט. אני עשיתי איפוס דפדפן לא עזר עשיתי סריקה וירוסים נימצא נקי עשיתי סריקה Malwarebytes נימצא נקי. מה יכול להיות תקלה אבטחה בדפדפן פיירפוקס, מי האשם דפדפן פיירפוקס או האתרים אלה? בתודה מראש!
-
- 3 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
אני רוצה לשנות את הרקע של התמונה למשהו נחמד... אחי מועמד למועצת תלמידים ואני רוצה לעשות לו תמונה יפה אם אפשר גם לעשות מהתמונה הזאת איזה סטיקר משהו חמוד.... \ ד"א אם יותר קל לשנות את הרקע שהתמונה קטנה אז אתם יכולים להקטין אני צריך את התמונה בגודל של רבע דף (A4)+- ככה שאתם יכולים לשנות את הגודל אם זה יותר קל..... ואני לא צריך משהו יותר מידי מיקצועי אמיתי... גם איזה רקע כחול אם איזה סימניפ או משהו כזה יהיה טוב http://img147.imageshack.us/img147/3272/14971512149715031502150co5.jpg
-
- 1 תגובה
- 1.7k צפיות
-
-
<blockquote> שלום רב, אני מתעסק ובוחן תוכנות מאז ומתמיד ואני חושב שזהו בין המצבים היחדים שאני מגיע לאין פיתרון. זה יותר מדיון מסתם שאלה, האם יש תוכנה (סטרים) שיכול להוריד סרט / סדרה כלשהי מוואלה שיכלול את הכתוביות בתוכו. קחו לדוגמא את סדרת הנוער / ילדים. video.walla.co.il/?w=//1773994 שימו לב! ישנם עשרות דיונים ברשת בכל פורום שרק תירצו על כל פיתרון אפשרי נכון לרגע זה אין פיתרון להבעיה הזאת! ניסתי בכל תוכנה אפשרית, מריבת התוכנות כלל לא מוצאות את הוודאו וישנם תוכנות שכן מביאות להוריד לבסוף אבל ללא כתוביות. האם לראשונה ישנו מצב ברשת שאין לו פיתרון ? תודה רבה, אמיל. </blockquote>
-
- 7 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שלום אני מנסה לגבות את c אך איך שאני פותח את התוכנה ישנה הודעה שהתוכנה אינה תומכת בכוננים דינמיים הגירסה 13.6 גם ב-win7 וגם ב-win xp הכונן הקשיח שלי חולק לפני שנתיים לארבע וביצעתי בעבר כבר גיבוי ע"י תוכנה זו רק מערכות ההפעלה שודרגו עם הזמן לפחות כך אני חושב האם ניתן לעשות משהו?
-
- 6 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
איך אפשר לבדוק לאן הילד שלי גולש ומה הוא מדבר בצ'טים(הרגילים ותוכנות דוגמת ICQ) ועם מי? תודה מראש זה מאד חשוב לי...
-
- 10 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שלום הרבה פעמים כשקוראים כתבה באתרי חדשות, (לדוגמא האתר של הארץ, או ynet, וכו') כל עמוד של כתבה, עושה לעצמו refresh אחרי 5 דקות בערך. האם יש דרך לגרום לדפדפן לא לעשות refresh בעצמו? רק כאשר אני בעצמי לוחץ על הכפתור refresh(או לוחץ F5) אז הוא יעשה, אבל לא בתגובה לבקשה מהאתר.. תודה
-
- 8 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
-
אני מחפש מין תוכנה קטנה ופשוטה שתתפקד כיומן ממחושב מתוך ה SYSTEMTRAY. יש למישהו מושג עם קיימת תוכנה כזו? תודה... vourtex@bezeqint.net
-
- 1 תגובה
- 1.7k צפיות
-
-
האם יש תוכנות חינם ליצירת משחקים פשוטים? כמו למשלAdventure Game Studio
-
- 8 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
יש לי דיסק או קי של סנדיסק 4 ג'יגה , אני מחבר אותו אל המחשב והוא מזהה והכל אבל פתאום שתי תיקיות של ה-download ועוד משהו נעלמו ואין ברשותי לגשת אליהם, אציין שכשאני נכנס אל המאפיינים הוא מציג שהוא כמעט מלא מבחינת מקום ע"י אותם תיקיות אלה אך איני רואה אותם..ואת התיקיות שאני כן רואה הם ריקות וכך גם היו מלכתחילה.. אנא עיזרו לי תודה..
-
- 0 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
היי ושלום מקווה כי אני כותב בפורום הנכון. אני מחפש תוכנה להפיכת סרטים לתלת מימדיים. אשמח לקבל את המלצכם. תודה, דידו.
-
- 0 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שלום לכולם אני אבקש תוכנה שתהיה מין תוסף בוורד (או שאולי יש כבר) שתאפשר לי לעשות כל מני פעולות מתמטיות כגון שורש, חזקה, גדול שווה, קטן שווה, קו שבר וכד' תודה רבה לכם
-
- 2 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
אז ככה, אני מודע לזה שאין פתרונות קסם בעניין, אבל בגלל שאני לא מכיר את התחום בכלל אולי יש איזו תוכנה שכן תצליח לנפות רעשים סטטים מהקלטות. אני צריך לתמלל מספר הקלטות, שבהן משתתפים בין השאר אדם זקן שמדבר חלש ולא נשמע טוב (בלשון המעטה) בהקלטה. מישהו יודע על תוכנה שתוכל לעזור בעניין? חינמית או לא, לא משנה. תודה, בז'נגלו.
-
- 1 תגובה
- 1.7k צפיות
-
-
מישהו יכול לישלוח לי קישור או להסביר לי איך אני הופך בפוטושופ תמונה רגילה להראות כמו תמונה מצויירת (לינק לדוגמה: http://www.badastronomy.com/pix/starwars_poster.jpg ) ניסיתי בעזרת הפילטרים השונים אבל לא הצלחתי. תודה מראש לעוזרים.
-
- 1 תגובה
- 1.7k צפיות
-
-
-
איך אני עושה כתב קלאסי כזה ? זה אפשרי בפוטושופ? אם כן איך?
-
- 2 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
יש כאלה ציורים שמקורם מתמונה ועשו באיזשהי תוכנה שזה יראה כמו ציור אפשר שמות של תוכנות שעושות את זה בצורה פשוטה?
-
- 5 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
יש לי מסך 17CRT. כ.מסך 8500GT. המסך נמצא על 85HERTZ, אבל כשאני נכנס למשחק כלשהו (PES) זה נשאר על 85HERTZ ואז זה עושה בעיה עם הרצת המשחק.. המשחק עובד טוב על 60. אבל זה קצת מרגיז כל פעם לשנות HERTZ בווינדוס רק בשביל המשחק. יש איזה תוכנה או אופציה איך לסדר שבמשחק ספציפית או כאשר מופעל 3D או משהו בסנגון זה יהיה על 60 HERTZ? תודה
-
- 4 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
אני זקוק להמלצה לתוכנת מצוינת שתמיר לי שירים מדיסק לMP3 פרו, רצוי שתיהיה חינמית. אבל אם יש משהו טוב שצריך קובץ מסוים אין לי בעיה. בתודה רבה.
-
- 6 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
בבקשה תנו לי תוכנה שעושה את זה למשל באתר הזה. הייתי רוצה להפוך לקובץ mp3 את השיר שמתנגן בסירטון... http://www.karaoke4free.com/he
-
- 6 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
לילה טוב לכולם, ברצוני לבקש ממכם לינק על איך להתקין את תוכנת utorrent במערכת הפעלה 8.1 וגם ב7 וגם איך לינק על איך להתקין את הכתוביות? בתודה אוהב מחשבים
-
- 1 תגובה
- 1.7k צפיות
-
-
קיבלתי מצלמת אינטרנט שהזמנתי באיביי עם דרייבר מותקן על דיסק. יש לי שתי שאלות: 1. איזה תוכנות יוכלו להציג לי את מה שאני מצלם במצלמה באיכות הגבוהה ביותר? 2. אם המצלמה מתחברת לסקייפ ולעוד יישומים הדורשים מצלמה מבלי שהתקנתי את הדרייבר, האם יש בו צורך? או שהשימוש היחיד שלו הוא להתאים את המצלמה למחשב?
-
- 3 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
יש לי מחשב פנטיום 3 500 MHZ עם וודו 5 ניסיתי להתקין עליו לאחרונה כמה משחקים וגיליתי שיש לי בעיה שדריבר מעודכן יכול לתקן. הווינדוס של המחשב הזה ''כמעט'' קרס חסרים מלא קבצי DLL אין אינטרנט או אפשרות לצפות בסרטים בעזרת DIVX ודרך לוח הבקרה ראיתי שהמחשב לא מזהה את הדריבר של הכרטיס מסך ומצאתי אותו ראיתי שכל המידע שם ריק מה שכנראה גורם למשחקים לא לרוץ על DIRECT3D ורק על SOFTWARE אז השאלה היא אם אני יעדכן את הדריבר זה לא יכול כאילו להרוס יותר ומשחקים לא יפעלו בכלל? אני מנסה להמנע מפירמוט אבל זה די חשוב לי שיהיה את התמיכה הזאת.מה לעשות??
-
- 14 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
מישהו יודע למה?
-
- 0 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שלום אתמול פתחתי ברב טמטומי קובץ שהוא כנראה סוג של וירוס הקובץ הגיע דרך המסנג'ר כביכול ממישהו שאני מכיר בתור כרטיס ברכה של יום האהבה הורדתי אותו ופתחתי הקובץ לא נפתח אבל הוירוס נטען... מאותו רגע זה שולח לאנשים שיש לי ברשימה את אותם הודעות וכשאני עושה בגוגל חיפוש עם מילים מסויימות כמו וירוס או אנטיוירוס או נכנס לתוכנה של האנטיוירוס התוכנה או האתר נסגרים ניסיתי לעשות סריקה בנוד32 AVG ספייבוט ואדאוור במצב בטוח כולם לא פתרו את הבעיה מישהו יודע מה לעשות חוץ מפירמוט?
-
- 17 תגובות
- 1.7k צפיות
-