תוכנה
נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.
40,194 דיונים בפורום זה
-
עכשיו כשיש לי ADSL יש פריצות למחשב שלי, אני יודע את זה כי לפעמים נוספים לי וירוסים ותוכנות ל Startup בלי שאעשה כלום. העניין הוא כזה: המליצו לי על תוכנת Zone Alarm, אבל אני לא מצליח להפעיל אותה בלי שהיא תחסום לי את הגישה לאינטרנט! למי שמכיר, בחרתי בשביל הניסיון Trusted Zone גם לכרטיס הרשת וגם בשביל המודם ועדיין הגישה נחסמת! איך מקנפגים את התוכנה כמו שצריך? ואם לדעתכם זו תוכנה שלא שווה כלום, אז מה כן כדאי לי להתקין בשביל להגן על המחשב המסכן שלי??? תודה.
-
- 9 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
אז ככה לא יודע אם זה לפה או לא... אז ככה יש לי כל מה שצריך.. ובמחשב עצמו אני רואה אפילו סרטי 1080p ורואים מדהים ועובד חלק ואין שום בעיה... אבל בשניה שאני מפעיל סרטון דרך אתר כמו youtube נגיד זה ושם אותו על hd מתחיל לקרטע חבל על הזמן... אם מישהו יכול לעזור לי אני אודה לו מאוד
-
- 11 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
היי לכולם, התקנתי מחדש את דפדפן כרום . אני כעת מחובר לחשבונות שלי (גוגל+כרום). בנוגע לכרום : מסתבר שהגדרתי משפט-סיסמא לסנכרון . מאחר והגדרתי אותו לפני שנתיים יש לי בעיה בלהזכר מה המשפט-סיסמא . יש לי משהו כמו 200 סימניות וחבל לי לבצע להם איפוס (מחיקה של כל המידע!). את כל הסיסמאות שלי אני זוכר ולכן אין לי בעיה לאבד את כל מה שהסנכרון אחראי עליו (מלבד הסימניות !) יש דרך כלשהי לשחזר את הסימניות בלבד ?
-
- 3 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
מה קורה אחים שלי... יש לי מחשב אחד שאני רוצה שיהיה רק לגלישה באינטרנט! בלי לשנות הגדרות, בלי להתקין תוכנות או משחקים - כלום! רק גלישה! רציתי לדעת אם אתם מכירים תוכנות לנעילת הגדרות ותיקיות בכל המחשב ככה שהדבר היחיד שיהיה אפשר לעשות במחשב זה לגלוש באינטרנט! לא להוריד שום דבר, לא לשנות שום הגדרות, לא לטייל בתיקיות - כלום! ובכל זאת, אם יצליחו לעשות את הבלתי אפשרי וכן לשנות משהו אז גם תוכנה שמחזירה את המחשב להגדרות ברירת מחדל ברגע שמדליקים אותו מחדש. וחוץ מזה, אם אתם מכירים פילטר טוב לאינטרנט, ככה שגם כשגולשים לא יכולים להכנס לאתרים מפוקפקים...
-
- 15 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום לכולם אני יודע שזה דבר ישן וכבר עבר עולמו אבל אני חייב אותה לדבר מסויים שנמצא בתהליך בנייה אני חייב מערכת DOS דוס נטו ולא אימולטורים למינהם ... המחשב הוא פנטיום 1 200 מגהרץMMX עם64 ראם EDO וקשיח כולשהוא אני צריך שבזמן הדלקה של המחשב תוכנה מסויימת תעלה לי אוטמאטית עזרה מישהו ? תודה רבה ;D
-
- 16 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
כיום אני משתמש ב - WIN XP PRO SP1 וכדי להגן על המחשב אני משתמש ב - Norton Internet Security כאשר ה - firewall פעיל. רציתי לדעת האם יש דרך לשפר את "מערך האבטחה" של המחשב - ע"י אפיונים של נורטון ו/או תוכנות נוספות. כל הזמן אני רואה סימנים של "מחשבים אחרים" שמנסים לחדור למחשב שלי ואני רוצה (לנסות לפחות) למנוע זאת מהם... בתודה מראש.
-
- 8 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
מישהו יכול לישלוח לי קישור או להסביר לי איך אני הופך בפוטושופ תמונה רגילה להראות כמו תמונה מצויירת (לינק לדוגמה: http://www.badastronomy.com/pix/starwars_poster.jpg ) ניסיתי בעזרת הפילטרים השונים אבל לא הצלחתי. תודה מראש לעוזרים.
-
- 1 תגובה
- 1.6k צפיות
-
-
כשאני לוחץ על קישור, כל הפונטים עוברים ל-Larger ואני צריך להחזיר אותם חזרה לגודל הפונט המקורי שלי. אני לוחץ על עוד קישור, הם שוב חוזרים ל-Larger. מה עושים?
-
- 22 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
איזה פירול יותר טוב ? של מקאפי או של zone alarm? או אולי יש פירול יותר מהתוכנות שציינתי.? הפירול שמישהו פורץ לך נותן לך את הIP של מי שפורץ לך?
-
- 13 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
-
שלום! יש לי אינטרנט מוגבל לנפח של 20GB באורנג' למחשב הנייד (חיבור באמצעות טלפון שמשמש כמודם), ואני מחפש תוכנה קטנה שתשב בtraybar ותנטר את תעבורת האינטרנט שלי. התפקיד של התוכנה הוא להציג כמה MB שלחתי, כמה MB קיבלתי ובכמה MB השתמשתי סה"כ, וזאת כדי לא לעבור את המגבלה של ה20GB בחודש. זה יהיה נחמד אם התוכנה תדע לאפס את המונים שלה בסוף החודש שאני אגדיר לה (החשבונית שלי נסגרת ב6 לחודש בחצות), ותשמור היסטוריה של חודשים לאחור. זה גם יהיה נחמד אם היא גם תדע להציג לי הודעה במסך קופץ במידה ואני אגיע לכמות מסויימת של דאטה (נגיד 18GB), כדי שאני אדע שלא נשאר לי עוד הרבה, ותתריע שוב כשאני אגיע ל20GB ואולי אפילו תנתק לי את החיבור לאינטרנט באופן יזום כדי שאני לא אחרוג מהמכסה. אם התוכנה תדע…
-
- 3 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
איך אני יכול לחסום אתר מסוים שפשוט יראה שגיאה כאשר יקלידו את שמו במחשב שלי ?
-
- 5 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
אני משתמש בפוטושופ גרסא CS2 וכשאני כותב בעברית הכתב יוצא הפוך כלומר:"תירבע" איך ניתן לפתור תקלה כזו?
-
- 2 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום לכולם, אשמח אם מישהו יוכל לעזור בזריזות. במחשב של העבודה קיים OUTLOOK 2003. אני לא יודע מה קרה במהלך הסופ"ש, אבל עכשיו התוכנה מודיעה על שגיאה בקובץ ה-PST ולא מוכנה לקבל דואר חדש, להוציא דואר או לבצע שינויים בדואר קיים. גוגל אמר לי להריץ כלי לתיקון PST, אבל אני לא מוצא את קובץ ה-PST! הרצתי סריקת דיסק לתיקון שגיאות בכונן (של XP)- לא עזר. תצוגת התיקיות מכוונת להציג קבצים נסתרים. בתוכנה עצמה ניתן לגשת לכל המיילים ולקרוא אותם, אבל אי אפשר לייצא תקובץ PST חדש (שוב מופיעה השגיאה). *אני שוקל לנסות שיחזור מערכת, אבל מפחד שזה יהרוס את הסיכויים לשחזר את הקובץ במידה והוא נמחק בצורה כלשהי. מצאתי את הקובץ. מסתבר שקבצי מערכת היו מוסתרים. לכן גם החיפוש לא איתר אותם.
-
- 0 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
כל פעם שאני בא לקבל תוצאות רשום לי שהתוכנה לא יכולה להתחבר לאינטרנט וזה מוזר מאוד כי כל שאר החלקים בתוכנה שרצו גישה לאינטרנט קיבלו יפה רק שאני בא לקבל תוצאות אין גישה לאינטרנט ? אז איך מפעילם את התוכנה המחורבנת הזאת אהההההההההההההההההההההה התוכנה אמורה לגרום לי לא להיות מתוסכל ואני מתוסכל בגללה המון
-
- 4 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
לאחר שלא הגעתי לפיתרון כנגד הבעייה של האיטיות שבטעינת הסירטונים ביוטיוב (וגם עם אתרים אחרים של שיתוף סרטונים, כמו Photobucket.com) עם הוט ובזק בינלאומי (אני גם הסרתי את פיירפוקס והתקנתי אותו מחדש נקי וזה לא עזר), החלטתי להוריד את SpeedBit Video Accelerator, שהיא תוכנה להאצת מהירות טעינת הסרטונים ביוטיוב אשר מתיימרת לשים קץ לבעייה, וגם הרבה אתרים מחו"ל ממליצים עלייה ואומרים שהיא הפתרון הטוב ביותר לבעייה. אלא מה, התוכנה הזו פשוט לא מתפקדת. היא מראה את עצמה כאילו היא מאיצה את טעינת הסרטונים (מציגה את ההודעה Now Accelerating...), אך בעצם לא עושה דבר (הסרטונים נטענים באותה המהירות שהם נטענים בלעדייה). למה זה קורה???
-
- 4 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
פותח חלון של FIREFOX, ומיד הוא לוקח 38MB RAM. ועולה ל39....עד שהוא מגיע.... שימו לב... מגיע ל1200MB זיכרון RAM! יש לי NO SCRIPT וזהו. מה קורה פה? תודה לעונים.
-
- 19 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
התקנתי את הNorton Internet Security 2007 חבילת האבטחה החדשה ותאמינו או לא יהיא פשוט הדהימה אותי עכשיו זה לא כמו פעם שכולם אמרו היא חרא וכבדה השנה היא ברף הגבוהה ואני לא אומר סתם מי שרוצה יכול לנסות אותה השינוי עצום לעומת שנה שעברה אפשר להבין איזה השקעה יש השנה, התוכנה מודרנית יותר קלה יותר ופשוט כיף לעבוד איתה הפעם נורטון עשתה צעד מדהים אני חושב שהיא הבינה תפאונטה סוף סוף אני חושב שיש מה לצפות מימנה בינתיים. זאת חבילת האבטחה הטובה בעולם ומי שינסה יגיד אותה שוב ושוב מדהימה וקלה מאי פעם לא תרגישו אותה נישבע לכם! השינוי אדיר!! ולטובה כמובן העפתי תAVG המטומטם שלי למרות שהוא היה בסדר אבל הוא לא היה מודרני ולא היה מעניין כיאלו זה עוד אנטי וירוס שעושה תעבודה שלו אבל לפעמים …
-
- 20 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
זה עיצוב חדש לאתר של מעצבת תכשיטים שעיצבתי דעות בבקשה..? דרך אגב סקיצה סופית באתר של הרדיו בתארד הזה כנסו תראו תגובה 6 http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=170740.0 http://img234.imageshack.us/my.php?image=ofrikleincopy7kx.jpg
-
- 20 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום לכול פורום גראפיקה, אני שמח מאוד שהרעיון יצא סוף סוף לפועל הינה כמה מהעבודות האחרונות שלי lightwave 3d עריכת המודר: הקישור הראשון לא עבד והוא עבר תיקון קל
-
- 12 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום לכולם, מחפש כלי חינמי שיעשה תילום מסך לאתר אינטרנט מראש הדף ועד לרגליו. אני עושה צילום מסך לתוך פוטושופ או צייר ואני מקבל רק עד חצי דף ואני צריך הכל מקווה שאני מובן תודה
-
- 7 תגובות
- 1.6k צפיות
- 1 follower
-
-
אוטומטית ל-GMAIL.... יש חיה כזו?? עכשיו להגיד לאנשים את הכתובת החדשה זה לא פתרון שאני רוצה... תודה רבה למי שעוזר!!
-
- 5 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום וערב טוב לאחרונה גלשתי באתר של ג'יגבייט וראיתי עדכונים ללוח אם שלי הורדתי אותם אבל איך אני מעדכן אותם? אני מבצע UNINSTALL לישנים ואז מתקין את החדשים או פשוט מתקין על הישנים? הורדתי גם BIOS חדש איך אני מתקין אותו? יש לי לןח אם של ג'יגבייט GA965PDS3 REV3.3 תודה רבה ליאור
-
- 1 תגובה
- 1.6k צפיות
-
-
ברצוני לברר האם אפשר לקרוא דואר וואלה דרך ה-outlook. אני יודע שוואלה לא תומכים ב-POP3 אן ב-IMAP בשל איזו מדיניות מטופשת (אם הם שינו את המדיניות נא ידעו אותי), אבל ב-outlook 2007 יש עוד סוג של חשבון - לא POP3 או IMAP - אלא HTML. שאלתי היא האם אולי דרך חשבון HTML ניתן לשייך את וואלה ואם כן מהן ההגדות?
-
- 1 תגובה
- 1.6k צפיות
-
-
שלום רב, התחלתי לבנות אתרים ואני צריך תוכנת פוטושופ פשוטה בישביל לעצב את האתר. איזה תוכנה מומלצת?
-
- 3 תגובות
- 1.6k צפיות
-