עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תוכנה

נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.

1. קיבלתי את ההצעה הבאה למחשב חדש שולחני המתאים לעבודה גרפית: מעבד: Intel i5 לוח אם: MB intel DP55WB WJITESBURG L1156/QP זכרון: 3GB DDR3 1333 דיסק קשיח: HITACHI/Seagate 500GB כונן אופטי: LG DVD-RW SATA כ. מסך: NVIDIA GT220 מארז: איכותי ספק 500w מחיר כולל התקנה אחריות ותמיכה: 3490 כולל מע"מ מה דעתכם על המפרט? ועל המחיר? אשמח לתגובות מהירות

• 1 תגובה
    • 1.7k צפיות
  2. למה זה ככה ומה לעשות?

• 11 תגובות
    • 1.7k צפיות
  3. Started by hakoki,

כנראה דרייברים אבל אני לא מצליח למצוא את הדרייברים בשום אתר מישהו יכול לכוון אותי? מחשב חדש.

• 6 תגובות
    • 1.7k צפיות
  4. יש ברשותי 30 קלטות וידאו ואני רוצה להעביר את תוכנן לדיסקים של DVD. איזו תוכנה ואיזה ציוד נדרש על מנת לעשות זאת ? תודה מראש

• 3 תגובות
    • 1.7k צפיות
  5. כבר הרבה זמן שיש לי את האופיס 2003 ואף פעם הוא לא עשה בעיות היום ניסיתי להיכנס לאיזה קובץ אקסל ופיתאום הוא החליט שהוא לא מותקן והוא צריך להתקין את עצמו(תמונה מצורפת) כשאני מנסה להיכנס לוורד או לפאוור פויינט הדבר לא קורה אין לי בעיה להתקין מחדש את האופיס אבל רציתי לדעת מדוע זה קרה...

• 10 תגובות
    • 1.7k צפיות
  6. Started by Eled,

שלום שוב, אני מחפש תוכנה טובה שכאשר אני כותב מייל אז אם אני אכתוב לדוגמא את הקיצור "תמ" אז זה יכתוב "תודה מראש" מכירים? תודה,

• 3 תגובות
    • 1.7k צפיות
  7. היי! יש לי אקסל 2000 בעברית אבל ה a b c d עולים משמאל לימין והמספרים נימצאים בצד שמאל, קיצר האקסל שלי כרגע משמאל לימין, ואני רוצה להפוך אותו ל"מימין לשמאל", איך אני עושה זאת? תודה רבה לכל העוזרים!!!

8. Started by vardits2,

קראתי באתר שיש משהו שבנה קובץ כזה ומון לשלוח למי שמבקש אך אני לא מוצאת את ההודעה היום.

• 2 תגובות
    • 1.7k צפיות
  9. אם לא שמתם לב עוד כמה ימים שנה חדשה 2007 ובשבועות האחרונים נוספו אלינו גירסאות חדשות לתוכנות המיקצועיות והפופולריות ביותר.. TuneUp Utilities 2007 http://www.tune-up.com/products/tuneup-utilities/news/ System Mechanic 7 http://www.iolo.com/default.aspx כמובן שינויים רבים נוספו ותיקונים. תוכנות מעולות עכשיו מה שנשאר זה רק לנסות אותן ובהצלחה . תפנקו את עצמכם בטוב ביותר. יום טוב לכולם.

• 16 תגובות
    • 1.7k צפיות
  10. Started by ag43,

היה לי מחשב עם התקנת WINDOWS שעשתה לי בעיות ורציתי לשחזר IMAGE. כשניסיתי להפעיל את הRESCUE MEDIA של אקרוניס היא עבדה לשניה ומיד עשתה SHUTDOWN. ניסיתי בכל מיני גרסאות ובכולן אותה בעיה. בחמישה מחשבים אחרים עם מפרט זהה הבעיה לא קרתה. כאשר ניתקתי את הSSD הTRUE IMAGE עבדה מצויין וכאשר ניתקתי נכבתה. הכונן עבר את כל בדיקות התקינות האפשרויות. בסוף נצנץ בי רעיון ועשיתי WIPE לכונן והאקרוניס עבד! מישהו נתקל במצב כזה שמידע שעל הכונן משבית את התוכנה הנ"ל (או את הפצת הלינוקס שעליה היא מבוססת)?

• 2 תגובות
    • 1.7k צפיות
  11. שלום לכולם, אשמח אם מישהו יוכל לעזור בזריזות. במחשב של העבודה קיים OUTLOOK 2003. אני לא יודע מה קרה במהלך הסופ"ש, אבל עכשיו התוכנה מודיעה על שגיאה בקובץ ה-PST ולא מוכנה לקבל דואר חדש, להוציא דואר או לבצע שינויים בדואר קיים. גוגל אמר לי להריץ כלי לתיקון PST, אבל אני לא מוצא את קובץ ה-PST! הרצתי סריקת דיסק לתיקון שגיאות בכונן (של XP)- לא עזר. תצוגת התיקיות מכוונת להציג קבצים נסתרים. בתוכנה עצמה ניתן לגשת לכל המיילים ולקרוא אותם, אבל אי אפשר לייצא תקובץ PST חדש (שוב מופיעה השגיאה). *אני שוקל לנסות שיחזור מערכת, אבל מפחד שזה יהרוס את הסיכויים לשחזר את הקובץ במידה והוא נמחק בצורה כלשהי. מצאתי את הקובץ. מסתבר שקבצי מערכת היו מוסתרים. לכן גם החיפוש לא איתר אותם.

• 0 תגובות
    • 1.7k צפיות
  12. אני רוצה למצוא את כל הקבצים הכפולים שיש לי בין שני הארד דיסקים. איזה תוכנה מסוגלת לתת רשימה כזאת? (עדיף חינמנית אם היא באמת טובה)

• 7 תגובות
    • 1.7k צפיות
  13. Started by domuzy,

:nixweiss::nixweiss::nixweiss::nixweiss: אני לא מבין נכון?

• 3 תגובות
    • 1.7k צפיות
  14. Started by DarK_NaF,

אם כבר נזכרים בכל הבעיות הטיפשיות שהמחשב שלי עושה... אחת לשבועיים בערך....התוכנה הופכת לי את הסקין של הXP למראה רגיל של WIN98.... זה לא בעיה להחזיר את זה... אבל שוב....למה? מה כבר עשיתי למחשב המטומטם?!

• 13 תגובות
    • 1.7k צפיות
  15. Started by GIlan,

• 2 תגובות
    • 1.7k צפיות
  16. Started by chenrp,

פותח חלון של FIREFOX, ומיד הוא לוקח 38MB RAM. ועולה ל39....עד שהוא מגיע.... שימו לב... מגיע ל1200MB זיכרון RAM! יש לי NO SCRIPT וזהו. מה קורה פה? תודה לעונים.

• 19 תגובות
    • 1.7k צפיות
  17. מידע כללי :מוריד סרטי ווידאו והייתה הפסקת חשמל לאחרונה(לא זוכר אם הבעיה הייתה אחרי הפסקת החשמל או לפני) כל פעם שאני נכנס לתיקיות מסוימות שנמצאות על שולחן עבודה (לא המיסמכים שלי) המחשב עושה מין ריענון כזה ואז הוא נותן חלון של דוח שגיאות: explorer.exe נתקל בבעיה ועליו להיסגר. אנו מתנצלים על אי-הנוחות. ואז אני לוחץ אל תשלח\שלח וזה עושה רענון גדול שמעלים הכל חוץ מהרקע וחוזר תוך כמה שניות בלי התקייה והבעיה גם שלוחץ על מדייה פלייר יש את אותה שגיאה רק במקום שכתוב אקספלור כתוב wmplayer.exe ולרוב גם חלון שאומר: drwtsn32.exe בבעיה ועליו להיסגר. אנו מתנצלים על אי-הנוחות. משהו יכול אולי לעזור בבעיה כי זאת בעיה מאוד מציקה אי אפשר לראות סרט ווידאו או להכנס לתקיות.. אלה פרטים של מערכת …

• 6 תגובות
    • 1.7k צפיות
  18. דחוף חברה

• 2 תגובות
    • 1.7k צפיות
  19. קניתי DELL Inspiron n3010 לפני כשבוע, היום ניסיתי להתקין משחק וקיבלתי את ההודעה הבאה: הורדתי (מאתר חיצוני) את הגירסה הכי חדשה שמצאתי של ווינדוס אינסטולר, וזה לא עזר. הורדתי שוב את העדכון האחרון מהאתר של מייקרוסופט. זה מתחיל להתקין את העדכון במשך שתי שניות ואז אני מקבל את ההודעה הבאה: "אין די מקום אחסון זמין לעיבוד פקודה זו." ומיד אחריה - "התקנת לא הושלמה". אשמח לעזרה בשני הבעיות. גיא עריכה: בנייח זה מתקין מצויין

• 0 תגובות
    • 1.7k צפיות
  20. Started by aaronc76,

היי פעם אחרונה שהתקנתי קודקים היה לפני שנתיים. אז התקנתי K-Lite Codec Pack האם יש משהו עדכני יותר ומומלץ יותר כיום? חן חן

• 8 תגובות
    • 1.7k צפיות
  21. עם מצב רוח על הפנים בעקבות מה שרשמתי אני נאלץ לשאול כאן ואולי למצוא נחמה.. אחרי הפעלה מחדש שבטעות מישהו עשה לי שהיה עליו, המוזילה הייתה פתוחה עם 62 ולאחר ההפעלה שהדלקתי אותה רק 50 נשמרו.. השאלה היא איך?!?!? בדרך כלל היא שומרת הכל... ודבר שני.. יש דרך לשחזר/לדעת מה היה שם?? אילו אתרים?!?!

• 20 תגובות
    • 1.7k צפיות
  22. למשל אם אני רוצה לבנות 3 בניינים בצורה מלבנית או גלילית ולשחק עם המיקום שלהם או הגובה ורוצה לראות איך זה אמור להיות. אם אין תוכנה פשוטה אז אני מוותר

• 4 תגובות
    • 1.7k צפיות
  23. Started by lyosi,

ערב טוב, קיבלתי מחשב "מגמגם" עם לוח אם Foxconn 945 7AD שעליו (לפי תוכנת Sisoft Sandra), כרטיס המסך של אינטל Foxconn 82945G Iintegrated Grafic Controller, כרטיס קול של Realtek HD Audio input כרטיס רשת מובנים בלוח אם וכרטיס רשת אלחוטי נעוץ בסלוט PCI. הבעיה במחשב היא שהקליטה בכרטיס הרשת האלחוטי משובשת, תקשורת אינטרנט בלתי אפשרית, (חיבורי הרשת והאינטרנט החוטיים עובדים תקין) סאוננד נישמע איום ונורא, צרוד ומהדהד ברמקולים שבמחשב אחר נישמעים מעולה על אותה רצועת נגינה. אני רוצה לשדרג את מערכת ההפעלה מ- XP HOME עברי, ל- XP PRO אנגלי, אבל - יש בעיה - לא מצליח לאתר דרייברים ללוח האם וליחודות המובנות עליו. ניסית באתר של FOXCONN מצאתי רק דרייבר לכרטיס קול, ניסיתי לעדכן אותו והסתבר שהו…

• 1 תגובה
    • 1.7k צפיות
  24. אני זקוק להמלצה לתוכנת מצוינת שתמיר לי שירים מדיסק לMP3 פרו, רצוי שתיהיה חינמית. אבל אם יש משהו טוב שצריך קובץ מסוים אין לי בעיה. בתודה רבה.

• 6 תגובות
    • 1.7k צפיות
  25. Started by chenrp,

למישהו יש המלצה? תודה לעונים.

• 25 תגובות
    • 1.7k צפיות

דיונים חדשים בפורומים