עבור לתוכן

תוכנה

נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.

1. Started by Shay17,

אני לא רואה שם את הSATA ב Hiren's BootCD 10.0 רואים את כולם.. איך מסדרים את זה ?

• 2 תגובות
    • 734 צפיות
  2. Started by Diman7,

אני משתמש בתוסף חוסם פרסומות ublock עם דפדפן waterfox. ולאחרונה התוסף פשוט הפסיק לעבוד בכל אתרי וואלה וכשאני לוחץ לחיצה ימנית על מנת לחסום את הפרסומות אין תגובה מהתוסף. זה קורה לעוד מישהו? אני לא רוצה להחליף תוסף כי הוא היחידי שמשמש אותי כמו שצריך בכל האתרים, חוץ מאתר וואלה. אשמח לכיוון ועזרה כלשהי

• 0 תגובות
    • 1.3k צפיות
  3. אשמח לקרוא חוות דעת על המערכת ועל היתרונות שלה ברמת המשתמש של חברים כאן . לפני כמה שנים ניסיתי את REDHAT ואני רק זוכר שעות של סבל וסיוט מתמשך. אומרים שהיום דברים השתנו,האמנם? יש פה לינק לסירטון הדמיה והשוואה בין לינוקס לויסטה,אני בטוח שהקצינו ביכולות של לינוקס. http://www.woot.co.il/2007/04/29/%d7%9e%d7%a8%d7%90%d7%94-%d7%9e%d7%a8%d7%90%d7%94-%d7%a9%d7%a2%d7%9c-%d7%94%d7%a7%d7%99%d7%a8-%d7%9e%d7%99-%d7%94%d7%99%d7%a4%d7%94-%d7%91%d7%9b%d7%9c-%d7%94%d7%a2%d7%99%d7%a8-%d7%95%d7%99%d7%a1

• 2 תגובות
    • 543 צפיות
  4. Started by vnhteyal,

יצרתי דיסק איתחול(CDROM) מסוג UBCD4Win לינק /http://www.ubcd4win.com איך אפשר להסביר את זה שבחלק מהמחשבים שבדקתי התוכנה כן מצליחה לעשות BOOT מהכונן וטוענת מערכת הפעלה מה CD ובחלק מהמחשבים לא כמובן שמהBIOS את ה FIRST BOOT DEVICE קבעתי כ CDROM בכל המחשבים תודה אייל

• 0 תגובות
    • 573 צפיות
  5. Started by tal-s,

השתלט על מחשבי איזה ספי בשם הזה הוא מתקין כביכול עליו "תוכנות" אנטי ריגול שהם בעצם כאלה. אני נואש שום דבר לא מוחק זאת לא NOD לא ADWARE יש למישהו מושג מה לעשות?

• 2 תגובות
    • 543 צפיות
  6. Started by RobiNooB,

רציתי לשאול האם היא טובה יותר מהדפרג של WINDOWSXP ...... כי היא דיי מחשידה...לקח לה דקה וחצי ל הרדיסק :C מה שבדר"כ לוקח רבע שעה 20 דקות אפשר להסתמך עליה ? אגב איך ההגדרות אצלכם ? על מה ? "FRAGMENTED FILES ONLY" ? תודה.

• 1 תגובה
    • 473 צפיות
  7. Started by Imtheman,

שלום , אתם יודעים אולי איך אפשר להפעיל את התוכנה בלי שהעין הכחולה תופיע לי ב TRAY כל הזמן סוגרים לי אותה וזה מ ש ג ע !

• 0 תגובות
    • 602 צפיות
  8. Started by KoDkOd,

שלום, אני מקווה שאני בפורום הנכון, אני חייב עזרה דחופה, מישהו מכיר תוכנה טובה לאחזור של מידע אחרי פורמט? אנא עזרתכם בהקדם האפשרי.

• 5 תגובות
    • 668 צפיות
  9. Started by fkvatr,

אני רוצה ליצור קובץ התקנה שיכלול כבר את הסריאל ועוד כמה עדכונים. הבנתי שעם אני מכניס את הסריאל ב "ללא הפניה" ואת שם בעל החשבון, אז אני מקבל התקנה "נקיה"- אני לא צריך לסמן כלום במהלך ההתקנה. רק לבחור מחיצה לפרמט ואני לא נוגע במחשב עד שה windows עולה!! אז עשיתי את כל הנאמר, סימנתי בתוכנה יצירת קובץ אתחול, אני מריץ את הקובץ על מערכת וירטואלית vmware והוא כן מבקש ממני סריאל!! האם זה רק בגלל שזה מערכת וירטואלית? או שפיספסתי משהו ב Nlite ? תודה רבה מראש!!

• 7 תגובות
    • 1k צפיות
  10. שלום חברים. אני אחרי שלא ישנתי כל הלילה. אתמול נמחקה לי בטעות ספרייה בגודל של 800GB עם המון חומר שאין לי גיבוי שלו. יש שם סרטים שערכתי וחומר נוסף רב ערך. ביצעתי בטעות shift-delete כך שהחומר לא בסל המחזור. בהתחלה חשבתי שלא תהיה בעיה, כי לא ביצעתי שום שינוי נוסף בדיסק (לא כתבתי אליו אחרי המחיקה וזה לא דיסק של מ"ה, כך שאין אליו כתיבה של Pagefile וכד'). הורדתי תוכנה ל- Recover, אבל היא אפשרה לשחזר רק קבצים בגודל עד 4GB כ"א. הקבצים הגדולים יותר (שהם עיקר החומר החשוב) זוהו אצלה כקבצים בגודל 0, והיא כתבה לגביהם שסיכויי השחזור Poor ואכן הם לא שוחזרו. זה למרות שלא כתבתי על הדיסק דבר מאז המחיקה. חשבתי שזו בעיה של התוכנה, וניסיתי אחרת והתוצאות זהות. כך גם בתוכנה שלישית, ואז הבנתי שי…

• 2 תגובות
    • 649 צפיות
  11. Started by iSolt,

בעבר לא היתה לי בעיה לנגן שירים עם יוניקוד בנגן, כרגע אף שיר לא מתנגן אם הוא כולל תווים שלא באנגלית/עברית Sexion D'assaut Feat. Dry - Cérémonie.flac לדוגמא לא מתנגן, מחיפוש בפורום שלהם הבנתי שמדובר בבעיה שקיימת 7 שנים, מישהו מכיר פתרון? הרי אי אפשר לשנות שמות למאות שירים ובטח שלא לשנות את שפת המערכת (לתוכנות שאינן יוניקוד) כל דקה לשפה אחרת אל תציעו נגן אחר.

12. Started by efrats1,

אני מנסה להעיף את האייסיקיו מהמחשב...אבל הוא החליט שאי אפשר כי הוא לא מוצא את הקובץ לוג... ניסיתי להתקין עליו אייסי חדש - והוא גם לא מאפשר אז איך מעיפים אותו?!

• 2 תגובות
    • 542 צפיות
  13. Started by han98,

מופיע סימן קריאה צהוב כמתואר בתמונה. ניסיתי קליק ימני עדכון דרייבר, ניסיתי פותר בעיות של win 7. מה עושים ? תודה [attachment deleted by admin]

• 5 תגובות
    • 1.3k צפיות
  14. Started by LazyBoy,

אני מחפש ספר עדכני* ומומלץ לUDK. כן, יש המון מידע באתר הראשי וגם ב3D Buzz אבל אני מחפש ספר להתחיל איתו. *מצאתי מספר ספרים בamazon ונראה שכולם כבר לא רלונטיים כי הם נכתבו לפני שUDK שוחרר והם מתבססים על עורך ישן שלא עודכן כבר שנים. ובלי קשר, אשמח לדעת מי פה מתעסק עם הUDK תודה

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  15. Started by Y-L,

ftp://ftp.us.nero.com/Nero551035.exe ftp://ftp.us.nero.com/NVE1046e.exe

• 4 תגובות
    • 801 צפיות
  16. Started by idofr,

הייייי בנתיים זה רק הגוף למה ניראה לי לא יאהבו את זה פה ממש אם אני יפרסם תמונות שלה ערומה... שיהיו בגדים יהיה גם תמונות של הגוף תהנו וכרגיל תגיבוו חג שמח היייי אז ככה סיימתי אותה אבל לא הייתי מרוצה מהיד אז עשיתי יד חדשה ואז מהרגע שבאתי לחבר אותה הכול התחיל ליפול בגלל בעיות של אי התאמת פולינומים אחד לשני עכשיו אפשר לסדר את זה אבל זה יקח לפחות 3-4 שעות ולפחות גיגה של ראם ואת שינהם יש לי מה גם שהמטרה הייתה ללמוד לעצב גוף אנושי כמו שצריך ואני בהחלט יכול להגיד שאני יודע לעשות את זה עכשיו... בכול מיקרה אז ככה אין לה עיניים כי שוב המטרה הייתה למדל גוף אין לה שיער כי זה דורש המון ראם אז אין לי כוח לעשות את זה בסתם עבודה כדי ללמוד ויש לה חתך באמצע שוב בגלל חוסר זמן…

• 2 תגובות
    • 602 צפיות
  17. שלום התחלתי היום להשתמש בביטורנט((TL ושמתי לב שיש לי בעיה בעוד מהירויות ההורדה מהירות והכל טובות ב מהירות ההעלה הוא לא מגיע לי ל 1k אפילו מישהו יכול לעזור לי ? מה אני צריך לבדוק אילו צעדים לנקוט נ.ב אני מישתמש ב קליינט של azureus וביצעתי את מה שמומצץ ב סטיקי של TL לגבי ה isp תודה רבה לעוזרים

• 28 תגובות
    • 1.5k צפיות
  18. התוכנה ששולתת על הUPS מפסיקה לעבוד לאחר חזרה ממצב המתנה, ע"מ להחזיר אותה לעבודה שיגרתית צריך להפעיל אותה מחדש. האם יש פיתרון כלשהו שהתוכנה תעבוד גם לאחר חזרה מ- standby?

• 2 תגובות
    • 568 צפיות
  19. Started by שבע-שנים,

שלום, מישהו מכיר תוכנה לWindows XP שתציג את הזמן שהמחשב דלוק? רצוי שתהיה פשוטה ומעוצבת. תודה מראש.

• 2 תגובות
    • 812 צפיות
  20. Started by moshiko69,

חברים יקרים שלום, אחרי שהתקנתי FireFox וממש התאכזבתי החלטתי להסירו ולאחר מכן לא עבד לי קישורים ששלוחים לי במסנג'ר ב ICQ בOFFICE וממש הצטערתי שבכלל התקנתי. בקיצור איך אני מחזיר את המצב לקדמותו? כלומר שהקישורים בכל התוכנות הנ"ל יעבדו?

• 9 תגובות
    • 565 צפיות
  21. Started by מאור247,

מאיפה אני יכול להוריד דרייברים ל usb 2.0

• 3 תגובות
    • 861 צפיות
  22. Started by מאור247,

רציתי לדעת אם אפשר לשדרג ע"י דרייבר מ usb 1.0 ל usb 2.0??

• 2 תגובות
    • 617 צפיות
  23. Started by Eitan-Lopez,

יש לי מחשב חדש, לוח אם מתוצרת גי'גהבייט P55 UD-2. אני משתמש ב WIN 7 ULTIMAMTE. ויש לי כונן נייד חיצוני של WD. בקיצור, אני בא להעביר סרט HD מהמחשב לכונן והמהירות היא מאוד איטית, 2.5 מגה לשניה. לפני כן זה לא היה כך, אני זוכר שהמהירות היתה בערך 40 MB. ניסיתי להעביר את אותו קובץ ממחשב אחר להארד דיסק, והמהירות היא מצויינת, כ-40 MB. הדרייברים שלי מעודכנים, יש לי במנהל ההתקנים USB HOST CONTROLLER. יש למישהו עצות? כי לפני כן זה עבד לי מצויין במחשב ה"בעייתי". תודה לעוזרים!

• 2 תגובות
    • 802 צפיות
  24. Started by MetalB,

יש לי מחשב נייד ישן של NEC והכונן קשיח שלו כנראה מת הייתי רוצה לעשות לו boot מה- disk on key אבל אין לו אפשרות כזאת בביוס חשבתי על רעיון אבל לא יודע אם הוא אפשרי - אולי יש תוכנה כלשהי שאפשר להעתיק לדיסקט floppy וכשהמחשב יעשה ממנו boot הוא יפנה אותו ל- USB? או שאולי למישהו יש רעיון אחר?...

• 3 תגובות
    • 942 צפיות
  25. Started by thejinji,

קראתי לאחרונה על האפשרות לשינוי ה removable media bit (RMB) כך שה USB stick יזוהה ככונן מקומי ולא כנייד [למטרות AutoRun ועוד...] רציתי לדעת האם מישהו התנסה/התעניין ומוכן לשפוך מעט אור על הפרשה

• 0 תגובות
    • 583 צפיות

דיונים חדשים בפורומים