עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תוכנה

נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.

1. יש למשהו מושג איך משנים את החיפוש ברירת מחדל של מקסטון ( steady search ) לגוגל? הכוונה לשורת הכתובת ולא לפלאג-אין חיצוני. תודה

• 4 תגובות
    • 709 צפיות
  2. כל פעם שאני פותח את האינטרנט אקספלורר אני מספיק לגלוש שתי דקות עד שמופיעה שגיאה של SEND\DON'T SEND... זה ממש חריף, לא איזה בעיה של פעם ב... מה אני יכול לעשות כדי לפתור אותה? ניסיתי להסיר ולהתקין מחדש, לא עוזר... המפרט מצויין ליד האוטאר. בתודה מראש, תומר

• 1 תגובה
    • 623 צפיות
  3. היי כולם. 1. כאשר עברתי ל- 7 בטעות פירמטתי (דרך שלב ההתקנה) דיסק (בעל מחיצה אחת) שלא התכוונתי לפרמט. כדי להוסיף חטא על פשע, היות ולא חשבתי על אפשרות שחזור, גם כתבתי עליו מעט (מאוד) דברים. כעת אני תוהה אם בכל אופן יש איזו אפשרות לשחזר ממנו את המיידע (או לפחות את חלקו). בינתיים הפסקתי לכתוב עליו כלל ואני ממתינה בתקווה לעזרתכם. 2. בנוסף, הייתי שמחה אם תוכלו לעזור לי לשחזר תקיה מדיסק (שני) אשר נמחקה כאשר הועברה לדיסק שלישי (שגם פורמט). כאן העדפה היא לשחזר את התקיה מהדיסק המקורי ולא מהדיסק שפורמט היות ועל הפירמוט נכתבה מערכת ההפעה החדשה דבר שאני מעריכה שעשוי לעשות צרות. בתקווה שבעזרתכם אוכל להציל לפחות חלק מהמידע שאבד. תודה מראש למתייחסים ולעוזרים

• 7 תגובות
    • 1.2k צפיות
  4. פתאום משום מקום זה תקף אותי. 3+ popup unders אחרי כל שינוי דף, או אחרי זמן מסוים. גם מוסיף לדפים Ads משלו והופך מילים רנדומליות בתוך הדפים לקישורים לADS, עם הכיתוב מתחת Ad OptionAds by FreeHDSport%20TV%20V9.0 זה לא מתגלה בשום סריקה. ניסיתי להסיר היסטוריה, COOKIES וכו', לא עזר. הייתי פותר את זה לבד, אבל אני כבר לא בקיא בכל הדברים האלה כמו בעבר.. מחכה לשמוע מכם. windows 8.1 firefox 30.0 ללא אנטי וירוס צד שלישי. IObit Malware Fighter v2.4

• 0 תגובות
    • 1.4k צפיות
  5. Started by verynoti,

כמו שרשום בנושא מחפש תוכנה טובה שעובדת עם ויסטה X64 כי משום מה הזכירון שלי עמוס ממש תודה לעונים

• 0 תגובות
    • 415 צפיות
  6. Started by sheff2k1,

הורדתי 95% אחוז מקובץ כלשהו, וההורדה תקועה לגמרי מכיוון שמשום מה תוכנת הביטורנט שלי לא מתחברת לאף SEED(יש 1063 כאלה..) אלא רק לPEERS. זה לא פעם ראשונה שאני פוגש את התופעה הזאת. האם מדובר בבעיה טכנית, או במדיניות מכוונת של חלק מהאתרים, כלפי אנשים שלא העלו הרבה?

• 0 תגובות
    • 470 צפיות
  7. Started by Spootnik,

צריך עזרה אני מקווה שזה המקום הנכון אם כן תודה מראש תגידו לי מה אני צריך לעשות. רק למבינים בבקשה לא לנחש זה קורה ברגע שאני מפעיל סרט jearhead שהורדתי [attachment deleted by admin]

• 7 תגובות
    • 754 צפיות
  8. Started by galgalgal2001,

אני רוצה לקוד את הצלV ל DVDHD ואז לצרוב אותו כדי שאוכל לראות אותו בDVD באיכות של HD תודה לעוזרים!

• 6 תגובות
    • 623 צפיות
  9. Started by xTz,

לא מצליח ליצור מחיצות \= אמרו לי לעשות צ'קדיסק, לא עזר. אחרי זה מצאתי באינטרנט "Run CHKDSK /F on the affected drive. For instructions on running CHKDSK, see the document How to run Microsoft CHKDSK from the command line." עשיתי גם את זה, לא עזר. מה עוד ניתן לעשות? גם תוך כדי הבדיקה שמתי לב שבהתחלה מופיעה הודעה שאומרת שבמחיצה D שאותה אני סורק יש קבצי מערכת. איך זה יכול להיות?? התקנתי את המערכת על C [בדיוק פרמטתי אך ורק את מחיצה C]

• 0 תגובות
    • 562 צפיות
  10. Started by Bvlgari,

שלום, פירמטתי את המחשב שלי ואני לא זוכר את הסיסמא של האייסיקיו שלי. יש לי את הקובץ של המספר (כתבן) שבו מופיעים כל המספרים של האנשי קשר. איך אני משיג את הסיסמא שלי ולא משנה באיזה שיטה. רק תעזרו לי בבקשה למצוא אותה התייאשתי

• 2 תגובות
    • 597 צפיות
  11. Started by stone cold,

אני צריך "חומת אש" חינמי לחברה של אחי יש למישהו המלצות?

• 12 תגובות
    • 945 צפיות
  12. Started by artv8,

היי שלום לכם. אני רוצה להדביק כתוביות לסרט. עכשיו ניסיתי התוכנה AVI RECOMP אבל כל הנקודות ושאר הסימנים נהיו בצד השני. אולי אתם מכירים אופציה בתוכנה שמתמודדת עם הבעייה הזו. או תוכנה אחרת שיודעת להדביק את הכתוביות . :s05:

• 2 תגובות
    • 2.6k צפיות
  13. לצערי הצלחתי להידבק בתוכנה הזדונית win32/trojandropper.agent.dgo כל ניסיונותי להילחם בוירוס עלו בתוהו. בצר לי ובשל חוסר הרצון לפרמט - פניתי ל Bootable disk והעברתי את כל הספריות תחת קורת גג אחת והתקנתי מחדש את חלונות. עכשיו הכל תקין אך כשאני מנסה למחוק את אותה תיקייה ארורה - אני לא מצליח בכך. בדקתי את המחשב עם NOD32 ועם בדיקת אנטי וירוס דרך הרשת, כמו כן עם ad-ware 2007. ניסיתי אף תוכנה יעודיית שאמורה למחוק את הקובץ לפני שווינדוז מתחיל לרוץ ואף ניסית לאחות את הדיסק, מתוך מחשבה שאולי זו הבעיה. ניסיתי אף למחוק את הקבצים דרך ה- bootable disk - ללא הצלחה. חשוב לציין שלא הצלחתי להעלות את המחשב ב SAFE MODE עם קומנד פרומט- שבחיפוש ברשת ראיתי שזו בעיה שחוזרת על עצמה בקבצים שהיו…

• 2 תגובות
    • 535 צפיות
  14. שלום רב, רציתי לדעת מהיא הגירסא הכי חדשה של Kali, ואיזה הגדרות צריך לשנות כדי לשחק ברשת עם חברים, את המשחקים שהיא מאפשרת לשחק, אני יודע שאפשר לשחק בה ג'נרלס... תודה

• 2 תגובות
    • 690 צפיות
  15. Started by Shaharrr,

התקנתי עכשיו את הווינדוס מחדש (בלי פירמוט) וגיליתי שאחרי שהתקנתי את ה Java Virtual Machine אין לי עברית בכל מה שנוגע לזה רואים סימני שאלה או ג'יבריש איך אני מתקן את זה?

• 1 תגובה
    • 833 צפיות
  16. Started by ShahafH,

שלום. רציתי להתעסק בעניין של לחבר קטעים מסדרות וליצור סרטון אנימציה עם מוזיקה וכל זה. יש איזו תוכנה קלה? וגם איפה נמצא העורך של הווינדוס לדברים האלו? תודה.

• 2 תגובות
    • 884 צפיות
  17. Started by slavazh,

שלום לכולם השאלה בעיקרון בכותרת. קצת על למה אני צריך את התוכנה: השימוש העיקרי 99.999999% יהיה על עריכת צילומים. רצוי שיהיה גמישות של פלאגינים ותמיכה ב RAW . HDR גם בא בחשבון. אני מצלם בעיקר נוף ופורטרתים. אם חסר איזשהו פרט כדי להמליץ תשאלו.

• 3 תגובות
    • 984 צפיות
  18. Started by WaRez.,

אוקיי אז ככה יש לי מחשב חדש... קיבלתי דיסק של הלוח אם, וניסיתי להתקין אותו. עכשיו רוב הדריברים עבדו. פרט לאחד. חשוב לציין שהכרטיס קול מובנה. שאני נכנס לWINAMP לשמוע מוזיקה ( שלא פועלת ) http://img134.imageshack.us/img134/2779/123art7we.jpg גם ככה במדיה פלייר. ניסיתי להתקין דריבר מהדיסק שוב, לא עבד. הלוח אם שלי - Gigabyte GA-8I945P-G (3 PCI, 2 PCI-E x1, 1 PCI-E x16, 4 DDR2 DIMM, Audio, Gigabit LAN מקווה שתוכלו לעזור לי. תודה

• 1 תגובה
    • 513 צפיות
  19. Started by Iv0ry,

השועל שלי חולה. ניסיתי להפעיל SPYBOT -לא עזר NOD32 -לא עזר ניקוי הסטוריה -לא עזר החלפת USB של הרשת -לא עזר עצות מישהו?

• 4 תגובות
    • 743 צפיות
  20. היי! תודה לכל מי שיעזורר לי... אני כבר שבוע לא מצליח להכנס לאייסי, לפעמים הוא נכנס והוא מראה לי שאף אחד לא מוחבר ואחרי שנייה יוצא, לפעמים הוא מתחבר ואני שולח הודעות והוא כותב לי "שליחת ההודעה נכשלה" אותו דבר במסן, משחקי אונליין לא מתחברים לי. בבקשה אל תגידו לי "בדוק פייר וול" תגידו לי מה זה ואיך אני מסדר את זה בדיוק! תודה ענקיתתתתתתתתתת לכל העוזרים!

• 4 תגובות
    • 687 צפיות
  21. התקנתי (ברוב טיפשותי) את חלון המבזקים של ואללה. עכשיו, כאשר איני מעוניין בו יותר, אני לא רואה שום דרך להוריד אותו. אין כלום במסגרת add/remove programs או אפילו בסיפריית ההתקנה שלו. למישהו יש מושג מה עושים איתו?

• 1 תגובה
    • 605 צפיות
  22. Started by 3emi,

בזמן האחרון המחשב שלי מגיע לשימוש זכרון מקסימלי מתוך 16 גיגה שמותקנים עד לנקודה שהמחשב נתקע וסוגר את עצמו ועולה מחדש ונותן הודעה האם להתחיל וינדוס כרגיל אין שום תוכנה שפתוחה ברקע שרואים שקשורה לעניין הזכרון פשוט לא מתנדף ונצבר לאורך זמן אני כמעט משוכנע שמדובר בכרום אני עובד איתו 99 אחוז מהזמן וגם משאיר את הדפדפן פתוח אפילו במידה ואני סוגר אותו הזכרון לא מתפנה חייב להתחיל את המחשב מחדש אין לי וירוסים מישהו קיבל בעיה כזאת בשבוע האחרון? אולי קשור לגרסא של כרום שרצה כרגע?

• 7 תגובות
    • 2.4k צפיות
  23. שלום,איזה נורטון הכי טוב ושומר על וירוסים , norton antivirus 2003 או norton systemwork2003 או ועוד ...תגידו לי מעידן 20

• 4 תגובות
    • 800 צפיות
  24. Started by erandob,

אני מעוניין ליצור סרטון אנימציה... בתור תחביב, שביל הכיף... רציתי לדעת אם אתם מכירים תוכנות נחמדות חינמיות למתחילים. אשמח לקבל המלצות... ואם אתם מכירים גם מדריכים טובים באינטרנט, תוסיפו גם לינק. תודה.

• 6 תגובות
    • 2.2k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.