עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תוכנה

נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.

1. Started by MishaK,

יש לי מדפסת Cannon BJC-4300(דרעק לא נורמאלי)שלא מוכנה להדפיס לי כבר איזה ארבע חודשים, בזמן האחרון החלטתי שאני הולך לתקן את זה לא משנה מה, ולא מצליח לי.. :-/ אז הבעיה ככה: כול פעם שאני רוצה להדפיס משהו, לא משנה מה(צבעוני, שחור-לבן, סתם דף ריק)קופצת לי ההודעה הזאת אבל מה, בבדיקת דיו, הוא מדפיס לי מעולה... לפי ההודעה המעצבנת הזאת, אני צריך להחליף דיו, ובדקתי כמה הדיו הזה עולה(110 שקל..)ואני לא ממש רוצה לבזבז את הכסף הזה בגלל שמה שיש לי עכשיו מלא לגמרי.. יש דרך לתקן ת'בעיות האלה??

• 6 תגובות
    • 1.7k צפיות
  2. Started by Kidney_stonE,

http://lifehacker.com/5144248/get-acronis-true-image-10-free

• 8 תגובות
    • 1.7k צפיות
  3. אני אחרי פרמוט המחשב ושאני בא להתקין הוא רשום https://gyazo.com/2c...eaaac2f58b79b6e הווינדוס שלי הום 10 מקורי לחלוטין קיבלתי אותו אם המחשב מוזר שאני לא מצליח להתקין אופיס בעברית הורדתי אותו מיפה Microsoft Office 2016 Professional Plus - Hebrew מי יודע מה אפשר לעשות ? אין לי אופיס במחשב הוא אחרי פרמוט microsoft office pro plus 2016 encountered an error during setup זה השגיאה סידרתי לבד לנעול

• 0 תגובות
    • 1.7k צפיות
  4. איזה תוכנות צריך? בינתיים יש: - אופיס 2003 (מחשב לא חזק כ"כ) - AVG Anti Virus - Burn Aware (לקחתי מהנושא תוכנות מומלצות, מקווה שהיא טובה..) איזה עוד תוכנות כדאי להתקין?

• 8 תגובות
    • 1.7k צפיות
  5. Started by oFiR 22,

אהלן, לאחרונה - בנסיונות להיכנס לפייסבוק עם כרום קיבלתי את ההודעה המצורפת הראשונה (what) ומדי פעם ההודעה חלפה, אבל בימים האחרונה אני מקבל את ההודעה השנייה (error) ללא כל אופציה אחרת חוץ מלפתוח את הפייסבוק באינטרנט אקפלורר, ראיתי ביוטיוב ניסיונות פתרון לפי השעון - לא עבד. תודה רבה, אופיר [attachment deleted by admin]

• 4 תגובות
    • 1.7k צפיות
  6. Started by shahar07,

יש לי מערכת win 7 הבעיה היא כזו, כל פעם שאני נכנס לאתרים שלי ואני צריך למלא שם משתמש או כתובת email אני צריך לעשות את זה בכל פעם מחדש, ניסיתי למצוא את הבעיה, ולהגדיר אבטחה נומכה יותר וכל מיני דברים הקשורים לעוגיה, אך לשוא מה זה יכול עוד להיות ?

• 11 תגובות
    • 1.7k צפיות
  7. Started by GodLike,

אני מקווה שזה המקום לפרסם הודעה כזאת הבוס שלי ביקש ממני למצוא מישהו שעושה מצגות גרפיות. חבר שלי נתן לו הצעה של 350 דולר למצגת שהיא בערך 13-14 שקופיות. האם המחיר סביר יחסית ?

• 6 תגובות
    • 1.7k צפיות
  8. אני מנסה לראות באיזו תוכנה כדאי לי להשתמש.

• 13 תגובות
    • 1.7k צפיות
  9. בגירסאות הקודמות של בביליון היה ניתן להפעיל ולהשתיק את התוכנה ע"י לחיצה אחת על האייקון המופיע בשורת המשימות. כאשר האייקון היה בצבע כחול התוכנה הייתה פעילה וכאשר האייקון היה בצבע אפור התוכנה הייתה מושתקת. בגירסא הנ"ל לא ניתן לבצע זאת, אלא רק דרך התפריטים, מה שמאריך את הפעולה. אולי מישהו מוכן להאיר את עיניי ולהסביר לי כיצד ניתן לעשות זאת בגירסא העדכנית, תודה.

• 6 תגובות
    • 1.7k צפיות
  10. Started by 3d7,

שלום! יש לי אינטרנט מוגבל לנפח של 20GB באורנג' למחשב הנייד (חיבור באמצעות טלפון שמשמש כמודם), ואני מחפש תוכנה קטנה שתשב בtraybar ותנטר את תעבורת האינטרנט שלי. התפקיד של התוכנה הוא להציג כמה MB שלחתי, כמה MB קיבלתי ובכמה MB השתמשתי סה"כ, וזאת כדי לא לעבור את המגבלה של ה20GB בחודש. זה יהיה נחמד אם התוכנה תדע לאפס את המונים שלה בסוף החודש שאני אגדיר לה (החשבונית שלי נסגרת ב6 לחודש בחצות), ותשמור היסטוריה של חודשים לאחור. זה גם יהיה נחמד אם היא גם תדע להציג לי הודעה במסך קופץ במידה ואני אגיע לכמות מסויימת של דאטה (נגיד 18GB), כדי שאני אדע שלא נשאר לי עוד הרבה, ותתריע שוב כשאני אגיע ל20GB ואולי אפילו תנתק לי את החיבור לאינטרנט באופן יזום כדי שאני לא אחרוג מהמכסה. אם התוכנה תדע…

• 3 תגובות
    • 1.7k צפיות
  11. אני בנתיים משתמש באימיול הרגיל והמהירויות הם על הפנים. עשיתי חיפוש לאימיול של ליונטוורק, הגירסה הכי חדשה ברשת האימיול עצמה, אבל מצאתי לינק רק לגרסאות הישנות! אז בבקשה למי שיש את קובץ ההתקנה של LHemule הכי חדש, תעלו את הקובץ לאתר הבא ותביאו קישור הורדה. תודה http://rapidshare.de/

• 15 תגובות
    • 1.7k צפיות
  12. Started by seren99,

שלום אני מנסה לגבות את c אך איך שאני פותח את התוכנה ישנה הודעה שהתוכנה אינה תומכת בכוננים דינמיים הגירסה 13.6 גם ב-win7 וגם ב-win xp הכונן הקשיח שלי חולק לפני שנתיים לארבע וביצעתי בעבר כבר גיבוי ע"י תוכנה זו רק מערכות ההפעלה שודרגו עם הזמן לפחות כך אני חושב האם ניתן לעשות משהו?

• 6 תגובות
    • 1.7k צפיות
  13. תודה לעוזרים.

• 1 תגובה
    • 1.7k צפיות
  14. Started by RAZIEL98,

שלום הייתה לי גירסה 3.4.9 של התוכנה ושינמכתי ל2.2.1 אבל יש לי בעיה שחסרים חלק מהטורנטים וגם אני מקבל הודעת שגיאה שאני יוצא מהיוטורנט בגירסה 2.2.1 אני מצרף צילומי מסך תודה לעוזרים

• 1 תגובה
    • 1.7k צפיות
  15. יש לי פוטושופ CS4 ושאני רושם בעברית זה יוצא הפוך,מישהו יודע איך אני מסדר את זה ?

• 2 תגובות
    • 1.7k צפיות
  16. Started by badmama,

היי אנשים, יש לי בכונן החיצוני בערך 60 ג'יגה של מוזיקה שהעתקתי מחבר. עכשיו אני מעוניין בתוכנה שתקטלג לי את השירים לפי אומנים וכו'. התקנתי את MUSICMATCH JUKEBOX והתאכזבתי. יש משהו אחר שאתם ממליצים עליו?

• 11 תגובות
    • 1.7k צפיות
  17. אני אנימטורית ועוסקת בתלת מימד, לקחתי שלשום את המחשב מהחנות (לא הרכבתי אותו לבד) ויש איתו כל מיני בעיות. אשמח גם לתשובה חלקית, לכל טיפ ועצה!! :-[ 1. הבעיה הראשונה נוגעת לטמפרטורה: ה-cpu נע בין 48-51 וה-system בין 49-52 גם כשאני לא מבצעת פעולות שדורשות משאבים. הנתונים האלו הם לפי התוכנה שהגיעה עם הלוח אם-"USUS-AI SUITE" לפני כמה דקות המחשב איתחל את עצמו, אני לא יודעת אם הייתה התראה לפני כן ( כי יצאתי מהחדר לדקה.) errors שניתקלתי בהם: א. "microsoft visual c++ runtime library !runtime error Program: c:/program Files (x R6025 -pure virtual call לפי מה שהבנתי, זאת בעיה שקשורה לזמן ריצה ואפשר לראות אותה עם היישום DebugBreak אבל אני לא יודעת מה זה אומר בדיוק.. ב.…

• 4 תגובות
    • 1.7k צפיות
  18. אני משתמש בAZUREUS להורדת מוזיקה וסרטים אבל עכשיו סגרו את האתר שהשתמשתי בו ושמו באותה כתובת אתר מסריח.... משיהו מכיר אתרים טובים??? או אולי מישהו מכיר תוכנה יותר טבוה להרודה... אלב הורדה של דיסקים שלמים אני לא מריד שירים אחד אחד כמו בקאזה נגיד.....

• 4 תגובות
    • 1.7k צפיות
  19. Started by lordgod,

http://www.download.com/Mozilla-Firefox/3000-2356_4-10537003.html?tag=sptlt_s ENJOY

• 23 תגובות
    • 1.7k צפיות
  20. כמו בכותרת, אני מחפש תוכנה שמאפשרת הורדה של סרטון מיוטוב (ואם אפשר, גם המרה שלו ל-XVID/DIVX) עכשיו הפואנטה זה שאני מעוניין בתוכנה שתהיה כמה שיותר פשוטה. לא אכפת לי שיהיו לה אינסוף הגדרות שאפשר להגיד מראש, אבל כשמישהו בא להוריד סרטון שזה ייקח כמה שפחות קליקים ושיהיה כמה שיותר פשוט. אני פשוט צריך את זה בשביל אבא שלי, והוא לא בדיוק הבחור שמסתדר הכי טוב שאפשר עם טכנולוגיה...

• 3 תגובות
    • 1.7k צפיות
  21. <blockquote> שלום רב, אני מתעסק ובוחן תוכנות מאז ומתמיד ואני חושב שזהו בין המצבים היחדים שאני מגיע לאין פיתרון. זה יותר מדיון מסתם שאלה, האם יש תוכנה (סטרים) שיכול להוריד סרט / סדרה כלשהי מוואלה שיכלול את הכתוביות בתוכו. קחו לדוגמא את סדרת הנוער / ילדים. video.walla.co.il/?w=//1773994 שימו לב! ישנם עשרות דיונים ברשת בכל פורום שרק תירצו על כל פיתרון אפשרי נכון לרגע זה אין פיתרון להבעיה הזאת! ניסתי בכל תוכנה אפשרית, מריבת התוכנות כלל לא מוצאות את הוודאו וישנם תוכנות שכן מביאות להוריד לבסוף אבל ללא כתוביות. האם לראשונה ישנו מצב ברשת שאין לו פיתרון ? תודה רבה, אמיל. </blockquote>

• 7 תגובות
    • 1.7k צפיות
  22. Started by shimon23,

מה האתר של התוכנה הזאת?

• 5 תגובות
    • 1.7k צפיות
  23. Started by GunBlade,

עכשיו כשיש לי ADSL יש פריצות למחשב שלי, אני יודע את זה כי לפעמים נוספים לי וירוסים ותוכנות ל Startup בלי שאעשה כלום. העניין הוא כזה: המליצו לי על תוכנת Zone Alarm, אבל אני לא מצליח להפעיל אותה בלי שהיא תחסום לי את הגישה לאינטרנט! למי שמכיר, בחרתי בשביל הניסיון Trusted Zone גם לכרטיס הרשת וגם בשביל המודם ועדיין הגישה נחסמת! איך מקנפגים את התוכנה כמו שצריך? ואם לדעתכם זו תוכנה שלא שווה כלום, אז מה כן כדאי לי להתקין בשביל להגן על המחשב המסכן שלי??? תודה.

• 9 תגובות
    • 1.7k צפיות
  24. כל מי שיש באפשרותו לעזור שיפנה אליי בפרטי. תודה

• 0 תגובות
    • 1.7k צפיות
  25. שבוע טוב לכולם! כמו שציינתי בכותרת האימיול איטי גם אחרי ראוטר ופיירוול. לפני שרכשתי את הראוטר רמת המהירות הייתה סבירה בהתחשב לקרדיט שלי אבל מאז הראוטר המהירות ירדה פלאים, פתיחת הפורטים רק הורידה לו את הכיסוי מהעיניים לא יותר מזה. היה לי מדריך שקינפגתי את האימיול לפיו בהתאם למהירות שיש לי(750), האם כשמחברים ראוטר צריך לשנות משהו בקונפיגורציה? אם יש מדריך בנושא אני מאוד אשמח לקבלו. תודה מראש לכל מי שיכול לעזור בנושא...

• 3 תגובות
    • 1.7k צפיות

דיונים חדשים בפורומים