עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תוכנה

נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.

1. איך אפשר לבדוק לאן הילד שלי גולש ומה הוא מדבר בצ'טים(הרגילים ותוכנות דוגמת ICQ) ועם מי? תודה מראש זה מאד חשוב לי...

• 10 תגובות
    • 1.7k צפיות
  2. Started by RDragon,

פעם ראיתי כאן שאלה דומה ורציתי לראות מה דעתכם אז אני מקווה שאפשר לשאול... אני מתכנן כבר זמן רב לקנות מחשב חדש ,וכעת כשהופיע הI5 אני מתלבט בינו לבין ה (C2Q (9400\9550 . הייתי לוקח מערכת של I5 אבל האם תוספת המחיר(הלא קטנה) שווה את זה? עד כמה ארגיש הבדל בביצועים? בכ"מ יהיה OC ל 3.4-3.8 ... אני צריך את המחשב בעיקר בשביל חבילת CS3 ,במיוחד פוטושופ ואילוסטרטור ,וקצת לתוכנות כבדות אחרות ותוכנות 3D. תודה.

• 10 תגובות
    • 1.7k צפיות
  3. Started by Kidney_stonE,

http://lifehacker.com/5144248/get-acronis-true-image-10-free

• 8 תגובות
    • 1.7k צפיות
  4. אני אחרי פרמוט המחשב ושאני בא להתקין הוא רשום https://gyazo.com/2c...eaaac2f58b79b6e הווינדוס שלי הום 10 מקורי לחלוטין קיבלתי אותו אם המחשב מוזר שאני לא מצליח להתקין אופיס בעברית הורדתי אותו מיפה Microsoft Office 2016 Professional Plus - Hebrew מי יודע מה אפשר לעשות ? אין לי אופיס במחשב הוא אחרי פרמוט microsoft office pro plus 2016 encountered an error during setup זה השגיאה סידרתי לבד לנעול

• 0 תגובות
    • 1.7k צפיות
  5. Started by badmama,

היי אנשים, יש לי בכונן החיצוני בערך 60 ג'יגה של מוזיקה שהעתקתי מחבר. עכשיו אני מעוניין בתוכנה שתקטלג לי את השירים לפי אומנים וכו'. התקנתי את MUSICMATCH JUKEBOX והתאכזבתי. יש משהו אחר שאתם ממליצים עליו?

• 11 תגובות
    • 1.7k צפיות
  6. Started by rotman,

אני צריך תוכנה לשליחת פקסים (לא symantech winfax pro) שתהיה כמה שיותר ידידותית למשתמש ושתעבוד על Win XP , הדגש הוא על שליחת פקסים ולא על קבלה (אני לא צריך לקבל). כמו כן , צריך אפשרות של ספר טלפונים וייבוא ספר טלפונים קיים. וכמובן שעדיפות אחרונה היא לתוכנה חינמית... תודה רבה על העזרה חברים.

• 4 תגובות
    • 1.7k צפיות
  7. Started by אוהב מחשבים,

לילה טוב לכולם, ברצוני לבקש ממכם לינק על איך להתקין את תוכנת utorrent במערכת הפעלה 8.1 וגם ב7 וגם איך לינק על איך להתקין את הכתוביות? בתודה אוהב מחשבים

• 1 תגובה
    • 1.7k צפיות
  8. Started by tom1989,

היי יש לי בעיה, יש לי תכונה שאיתה אני יכול לקרוא קבצי PDF ולראות אותם- Adobo reader. הבעיה שלי היא שאני צריך תוכנה שאני יוכל לכתוב על קבצי PDF, למזג קבצי PDF שונים כאלה ואחרים, בעצם לעשות את כול השינויים האפשרים בקבוץ PDF? מישהו מכיר תוכנה כזאת? תודה על העזרה.

• 2 תגובות
    • 1.7k צפיות
  9. Started by orit212,

ראיתי פה קישורים לדרייבר שלו אבל זה לא עובד לי למישו יש אתה התוכנה על דיסק לעזור לי .. ראיתי של mikkez[ מיכה ] משו יש יכולים לעזור לי ?

• 0 תגובות
    • 1.7k צפיות
  10. Started by chenrp,

פותח חלון של FIREFOX, ומיד הוא לוקח 38MB RAM. ועולה ל39....עד שהוא מגיע.... שימו לב... מגיע ל1200MB זיכרון RAM! יש לי NO SCRIPT וזהו. מה קורה פה? תודה לעונים.

• 19 תגובות
    • 1.7k צפיות
  11. Started by seren99,

שלום אני מנסה לגבות את c אך איך שאני פותח את התוכנה ישנה הודעה שהתוכנה אינה תומכת בכוננים דינמיים הגירסה 13.6 גם ב-win7 וגם ב-win xp הכונן הקשיח שלי חולק לפני שנתיים לארבע וביצעתי בעבר כבר גיבוי ע"י תוכנה זו רק מערכות ההפעלה שודרגו עם הזמן לפחות כך אני חושב האם ניתן לעשות משהו?

• 6 תגובות
    • 1.7k צפיות
  12. אני אנימטורית ועוסקת בתלת מימד, לקחתי שלשום את המחשב מהחנות (לא הרכבתי אותו לבד) ויש איתו כל מיני בעיות. אשמח גם לתשובה חלקית, לכל טיפ ועצה!! :-[ 1. הבעיה הראשונה נוגעת לטמפרטורה: ה-cpu נע בין 48-51 וה-system בין 49-52 גם כשאני לא מבצעת פעולות שדורשות משאבים. הנתונים האלו הם לפי התוכנה שהגיעה עם הלוח אם-"USUS-AI SUITE" לפני כמה דקות המחשב איתחל את עצמו, אני לא יודעת אם הייתה התראה לפני כן ( כי יצאתי מהחדר לדקה.) errors שניתקלתי בהם: א. "microsoft visual c++ runtime library !runtime error Program: c:/program Files (x R6025 -pure virtual call לפי מה שהבנתי, זאת בעיה שקשורה לזמן ריצה ואפשר לראות אותה עם היישום DebugBreak אבל אני לא יודעת מה זה אומר בדיוק.. ב.…

• 4 תגובות
    • 1.7k צפיות
  13. Started by Kfir,

אני מחפש מין תוכנה קטנה ופשוטה שתתפקד כיומן ממחושב מתוך ה SYSTEMTRAY. יש למישהו מושג עם קיימת תוכנה כזו? תודה... vourtex@bezeqint.net

• 1 תגובה
    • 1.7k צפיות
  14. רק האיסיקיו שלי פתוח וזה לא פותח לי עוד תוכנות זה אומר לי ככה<> "אין מספיק משאבי מערכת כדי לפתוח קובץ זה" אז אני צריך תוכנה כזאת שתיצב לי את מהשאבי המערכת ובבקשה אני צריך את זה! תודה מראש

• 14 תגובות
    • 1.7k צפיות
  15. Started by iyehuda,

חיפשתי בחיפוש ולא מצאתי

• 2 תגובות
    • 1.7k צפיות
  16. לא ידוע הדגם במדויק,אבל זה לא משנה לי. העיקר שתמצאו איזה דרייבר מסוים למצלמת האינטרנט של NEAO ואם יש אתר שמרכז כמה דגמים וגם דרייבים ביחד אני אשמח תודה רבה לעוזרים

• 6 תגובות
    • 1.7k צפיות
  17. Started by godisme171,

סימנתי טקסט מאיזה אתר אבל שאני מעתיק אותו לWORD אז הוא הופך לי אותו משיהו יודע איך להפוך אותו ??? ???

• 11 תגובות
    • 1.7k צפיות
  18. בדיוק קניתי מחשב נייד חדש עם האנטי וירוס של נורטון מסתבר שאין שום אופציה שמכבה את האנטי וירוס ומורידה אותו מהסרגל כלים התחתון אני צריך את זה דחוף להתקנת דרייברים במחשב שלא יכולים לרוץ ולהתקין כל עוד האנטי וירוס עובד אין שום אופציה שנותנת לי את האפשרות לכבות אותו זמנית מה עושים?

• 10 תגובות
    • 1.7k צפיות
  19. שלום היתקנתי פיירפוקס גירסה חדשה 52.0.1, אני ניכנס לאתר יד 2. ורושם אימייל ואח"כ לפני שמקישים סיסמה יש הודעה קטנה מזהירה אותי שזה לא מאובטח. צילמתי תמונה. חלק אתרים מאובטח וחלק אתרים לא מאובטח. מה קורה לדפדפן פיירפוקס חדש? משהו לא בסדר דפדפן פיירפוקס. מישהו יעיר את חברה פיירפוקס שיסדרו את אבטחה באינטרנט. אני עשיתי איפוס דפדפן לא עזר עשיתי סריקה וירוסים נימצא נקי עשיתי סריקה Malwarebytes נימצא נקי. מה יכול להיות תקלה אבטחה בדפדפן פיירפוקס, מי האשם דפדפן פיירפוקס או האתרים אלה? בתודה מראש!

• 3 תגובות
    • 1.7k צפיות
  20. Started by ImAllMostAwake,

אני נמצא בפורומים רשומים, שאני משלם עליהם כסף, אני לא מדבר על פריצות וכו... אז לא חושב שזה נוגד את חוקי הפורום.. יש לי שאלה פשוטה אני משתמש בutorrent ואני הולך לפרמט ת'מחשב איך אני יכול לגבות את הקבצים שאחרי הפירמוט אני אוכל להמשיך לשתף יש את התוכנה uTBackup אבל לא כל כך הבנתי איך היא עובדת... יש לי קבצים בערך 200 ג'יגה מה אני אמור לעשות ? אחרי פירומט בסך הכל אני אעביר ת'קבצים לפרטשין אחר ... אבל מעבר לזה מה לעשות ? תודה על העזרה מראש, ושוב מקווה שהשאלה לא נוגדת ת'חוקים פה

• 6 תגובות
    • 1.7k צפיות
  21. התקנתי את הNorton Internet Security 2007 חבילת האבטחה החדשה ותאמינו או לא יהיא פשוט הדהימה אותי עכשיו זה לא כמו פעם שכולם אמרו היא חרא וכבדה השנה היא ברף הגבוהה ואני לא אומר סתם מי שרוצה יכול לנסות אותה השינוי עצום לעומת שנה שעברה אפשר להבין איזה השקעה יש השנה, התוכנה מודרנית יותר קלה יותר ופשוט כיף לעבוד איתה הפעם נורטון עשתה צעד מדהים אני חושב שהיא הבינה תפאונטה סוף סוף אני חושב שיש מה לצפות מימנה בינתיים. זאת חבילת האבטחה הטובה בעולם ומי שינסה יגיד אותה שוב ושוב מדהימה וקלה מאי פעם לא תרגישו אותה נישבע לכם! השינוי אדיר!! ולטובה כמובן העפתי תAVG המטומטם שלי למרות שהוא היה בסדר אבל הוא לא היה מודרני ולא היה מעניין כיאלו זה עוד אנטי וירוס שעושה תעבודה שלו אבל לפעמים …

• 20 תגובות
    • 1.7k צפיות
  22. Started by 3d7,

שלום! יש לי אינטרנט מוגבל לנפח של 20GB באורנג' למחשב הנייד (חיבור באמצעות טלפון שמשמש כמודם), ואני מחפש תוכנה קטנה שתשב בtraybar ותנטר את תעבורת האינטרנט שלי. התפקיד של התוכנה הוא להציג כמה MB שלחתי, כמה MB קיבלתי ובכמה MB השתמשתי סה"כ, וזאת כדי לא לעבור את המגבלה של ה20GB בחודש. זה יהיה נחמד אם התוכנה תדע לאפס את המונים שלה בסוף החודש שאני אגדיר לה (החשבונית שלי נסגרת ב6 לחודש בחצות), ותשמור היסטוריה של חודשים לאחור. זה גם יהיה נחמד אם היא גם תדע להציג לי הודעה במסך קופץ במידה ואני אגיע לכמות מסויימת של דאטה (נגיד 18GB), כדי שאני אדע שלא נשאר לי עוד הרבה, ותתריע שוב כשאני אגיע ל20GB ואולי אפילו תנתק לי את החיבור לאינטרנט באופן יזום כדי שאני לא אחרוג מהמכסה. אם התוכנה תדע…

• 3 תגובות
    • 1.7k צפיות
  23. Started by ag43,

היה לי מחשב עם התקנת WINDOWS שעשתה לי בעיות ורציתי לשחזר IMAGE. כשניסיתי להפעיל את הRESCUE MEDIA של אקרוניס היא עבדה לשניה ומיד עשתה SHUTDOWN. ניסיתי בכל מיני גרסאות ובכולן אותה בעיה. בחמישה מחשבים אחרים עם מפרט זהה הבעיה לא קרתה. כאשר ניתקתי את הSSD הTRUE IMAGE עבדה מצויין וכאשר ניתקתי נכבתה. הכונן עבר את כל בדיקות התקינות האפשרויות. בסוף נצנץ בי רעיון ועשיתי WIPE לכונן והאקרוניס עבד! מישהו נתקל במצב כזה שמידע שעל הכונן משבית את התוכנה הנ"ל (או את הפצת הלינוקס שעליה היא מבוססת)?

• 2 תגובות
    • 1.7k צפיות
  24. קיבלתי מצלמת אינטרנט שהזמנתי באיביי עם דרייבר מותקן על דיסק. יש לי שתי שאלות: 1. איזה תוכנות יוכלו להציג לי את מה שאני מצלם במצלמה באיכות הגבוהה ביותר? 2. אם המצלמה מתחברת לסקייפ ולעוד יישומים הדורשים מצלמה מבלי שהתקנתי את הדרייבר, האם יש בו צורך? או שהשימוש היחיד שלו הוא להתאים את המצלמה למחשב?

• 3 תגובות
    • 1.7k צפיות
  25. Started by m53242,

יש לי מייל שלי ב-google. רציתי לדעת יש עוד גוגל תמונות וגם גוגל דרייבר ויש עוד כמה דברים ב- google. האם כל גוגל תמונות וגוגל דרייבר ועוד כמה דברים יושבים בתוך מייל שלי וגורמים לי הגדלה נפח הגודל תיבות מייל שלי . ובסוף ניגמר לי גודל נפח פנוי בתיבה מייל שלי. האם זה נכון? אני יודע המייל גוגל שלי יש לי תיבה נפח בגודל מקסימום 15GB. איך מפרידים בניפרד גוגל תמונות וגם גוגל דרייבר ועוד כמה דברים בגוגל ? אני לא רוצה שכולם ביחד יהיה באותו רק המייל שלי. בגלל שזה תופס הרבה מקום בתיבה המייל שלי. בתודה מראש!

דיונים חדשים בפורומים

חיפוש

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.