תוכנה
נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.
40,194 דיונים בפורום זה
-
היה לי מחשב עם התקנת WINDOWS שעשתה לי בעיות ורציתי לשחזר IMAGE. כשניסיתי להפעיל את הRESCUE MEDIA של אקרוניס היא עבדה לשניה ומיד עשתה SHUTDOWN. ניסיתי בכל מיני גרסאות ובכולן אותה בעיה. בחמישה מחשבים אחרים עם מפרט זהה הבעיה לא קרתה. כאשר ניתקתי את הSSD הTRUE IMAGE עבדה מצויין וכאשר ניתקתי נכבתה. הכונן עבר את כל בדיקות התקינות האפשרויות. בסוף נצנץ בי רעיון ועשיתי WIPE לכונן והאקרוניס עבד! מישהו נתקל במצב כזה שמידע שעל הכונן משבית את התוכנה הנ"ל (או את הפצת הלינוקס שעליה היא מבוססת)?
-
- 2 תגובות
- 1.6k צפיות
- 1 follower
-
-
סימנתי טקסט מאיזה אתר אבל שאני מעתיק אותו לWORD אז הוא הופך לי אותו משיהו יודע איך להפוך אותו ??? ???
-
- 11 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
עד היום השתמשתי בתוכנה outlook express על מנת לבדוק את האימיילים שלי, והייתי מקבל הרבה מאוד (!) ספאם לפני מס' ימים ראיתי את תוכנת IncrediMail בעבודה, למרות ששמעתי על התוכנה הזו לפני הרבה זמן, מעולם לא התקנתי אותה ורציתי לבדוק אותה, התקנתי היום את התוכנה, וזה פשוט משנה את ההתיחסות שלי לאימיילים תוכנה מעולה, די מרשימה יש בה כל מה שאני רוצה שיהיה בתוכנת האימייל שלי. בנוסף התוכנה חינמית, ואינה מציגה פרסומות או כתב על ההודעות - בניגוד לתוכנות אימייל חינמיות אחרות או שירותי אימייל חינמיים מבוססיי ממשק רשת ( Webmail) אתר התוכנה - www.incredimail.com באתר גם כן ניתן להוריד תוספות לתוכנה - עיצובים נוספים, רקעים, צלילים, מודיעים ( = בתוכנה ישנה אפשרות שמודיעה על אימיילים חדשים, כמו…
-
- 20 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שמעתי שזה שיטת הורדה טובה וכל זה, אבל אני רוצה לדעת מה זה ואיזה תוכנה צריך כדי להתחיל להורדי דרך פאבים? (אני לא חושב שזה לא חוקי כי לא אמרתי שאני ישמתמש בתוכנה ויוריד מפאבים לא חוקיים, רק רציתי לדעת איזה תוכנה ואיך לעבוד איתה
-
- 21 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
זה שם הקובץ:The_Good_Girl_(2002).DVD.SCREENER.DVL.ShareReactor,יש ליבמחשב כל מיני מקודדים וה-WINDOWS MEDIA PLAYER וה-RADLIGHT לא פותחים לי את הסרט. מה הבעיה?
-
- 1 תגובה
- 1.6k צפיות
-
-
כמה סוגי תוכנות הטובות שיש בשוק.. מה שיש לי כרגע זה VMware Workstation ואני לא ממש מרוצה מימנה יש משהו תחליפי?
-
- 4 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום. כמו שהכותרת מציינת אני מחשב תוכנה שיודעת לפעול באופן עצמאי ללא מערכת הפעלה. תוכנה שבודקת תקינות חומרה על ידי מאמץ המחשב, אם אפשר תוכנה אחת שמכילה בתוכה את כל הבדיקות אבל אם לא אז גם כמה תוכנות נפרדות יעשו את העבודה. חיפשתי בפורום ולא מצאתי משהו עדכני / רלונטי. כמו כן, אני לא מבקש שתחפשו בגוגל ותראו לי מה אתם מוצאים אלא תוכנה שאיתה יש לכם ניסיון ואתם יודעים שהיא תקינה ועושה את העבודה כמו שצריך בלי פשלות. תודה רבה לעוזרים.
-
- 1 תגובה
- 1.6k צפיות
-
-
רכשתי לפני כמה ימים את המפרט הבא: מעבד INTEL CORE i5 S1156 2.66GHz 750 לוח GIGABYTE GA-P55M-UD2 כרטיס מסך GAINWARD 9500GT 1024MB DDR2 זכרון G.SKILL 4096MB (2048MBX2) DDR3 1333 CL9 - F3-10600CL9D-4GBNT שני כוננים HD103SJ ו - HD502HJ בהתקנה של XP x32 המחשב נתקע בשלב של "Installing devices" ולא מוכן להמשיך. על Win 7 Ultimate x64 המחשב פשוט קופא לפעמים וגם קורס עם מסך כחול. המחשב עבר בדיקת מאמץ עם linx בהצלחה.[br]פורסם בתאריך: 12.01.2010 בשעה 22:08:38 המצב דומה גם על XP x64.
-
- 15 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שאני לוחץ על ה-IE ב-Desktop עולה לי ההודעה הזאת iexplore.exe - System Error : {שגיאת יישום} החריגה unknown software exception (0xc000000d) אירעה ביישום במיקום 0x0320edf0. http://img443.imageshack.us/img443/7827/mjfb4.jpg ניסיתי להיכנס דרך C:\Program Files\Internet Explorer עולה אותה שגיאה ניסיתי דרך C:\Documents and Settings\User\Favorites עןלה לי ההודעה הזאת http://img509.imageshack.us/img509/2276/sadfdq4.jpg ניסיתי דרך המחשב שלי או המסמכים שלי (כתובת ו-עבור אל) ולא עולה שום הודעה האיטרנט עובד מה יכולה להיות הבעיה ?
-
- 3 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום, אני מחפש את הרקע מטריקס באנימציה (שזה זז ) באיכות גבוהה . ערכתי חיפוש בגוגל ולא מצאתי את זה בשום מקום! תודה !
-
- 6 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
ךי כבר יש וזה עובד פצצה! http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-2808641,00.html בבזק עד שניפגש, או לא עוד . http://www.skype.com/
-
- 17 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום לכולם, אני פונה אליכם אחרי שחזרתי מסט צילומים בים ובין התמונות שצילמתי יש שתיים שכשאר צפיתי בהן על המחשב הבחנתי במתכת מעצבנת שנתקעה לי בפריים. רציתי לדעת אם יש פה מישהו שביכולות "להעלים" אותה מהתמונה המקורית? אני מצרף פה את שתי התמונות מוקטנות, אם יש מישהו שמוכן לעזור לי עם זה הוא מוזמן לפנות אליי בפרטי ואני אשלח לו את הקובץ המקורי כבר. שימו לב למוט המתכת שמציץ לו בצד הימיני של התמונה ופה למוט המתכת שמזדנב לו לים, גם בצד בימני תודה מראש לכל העוזרים, יוסי
-
- 15 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
יש לי מחשב חדש עם xp sp2 ולוח אם של asus PG5D1 עם כרטיס קול מובנה של realtekHD כל תוכנות המולטימדיה עובדות ומשמיעות סאונד וגם במנהל ההתקנים הכרטיס נימצא והכל בסדר אבל, רק הavid מודיע הודעת שגיאה וקורס. כאשר אני מנתק את כרטיס הקול, ה אביד עולה אבל בלי סאונד ויש התראה לכך שלא נימצא כרטיס קול ניסיתי לעדכן דרייברים של החברה ללא הועיל אני מיואש !!!
-
- 2 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום, יש לי וינדוס 7 (64 ביט), אני התקנתי דרייברים ועדיין למשל כשאני מפעיל את הכונן החיצוני הוא לא מופיע במסך "המחשב שלי". מה אפשר לעשות בנידון?
-
- 13 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
פעם ראיתי כאן שאלה דומה ורציתי לראות מה דעתכם אז אני מקווה שאפשר לשאול... אני מתכנן כבר זמן רב לקנות מחשב חדש ,וכעת כשהופיע הI5 אני מתלבט בינו לבין ה (C2Q (9400\9550 . הייתי לוקח מערכת של I5 אבל האם תוספת המחיר(הלא קטנה) שווה את זה? עד כמה ארגיש הבדל בביצועים? בכ"מ יהיה OC ל 3.4-3.8 ... אני צריך את המחשב בעיקר בשביל חבילת CS3 ,במיוחד פוטושופ ואילוסטרטור ,וקצת לתוכנות כבדות אחרות ותוכנות 3D. תודה.
-
- 10 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
יש לי כמה אימיילים שונים שמשמשים אותי למטרה זהה. הייתי רוצה לדעת איך אוכל לשלוח אימייל דרך כל חשבונות האימייל שלי בו זמנית לכל אותם האנשים ששלחו לי אימייל, ואם ניתן לסנן את רשימת האימיילים כך שאני בטעות לא אשלח את אותה הודעה פעמיים לאותו אימייל משני חשובנות אימייל שונים אז זאת תהיה תוספת נחמדה גם. תודה.
-
- 4 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
רציתי בבקשה שתמליצו לי על פיירוול, ללא אנטיוירוס כי יש לי אנטיוירוס Kaspersky ואני מרוצה ממנו :-* יש לי כמה דברים שאני רוצה שהוא יעמוד בהם והם: אני רוצה בבקשה שתמליצו לי על הפיירוול הכי טוב שיש! [לינקים יתקבלו בברכה] חשובים לי כמה דברים: 1. דבר ראשון והכי חשוב, שיעשה את העבודה! ששום דבר לא יעבור אותו 2. שלא יעמיס לי על המחשב.. 3. שלא יאט הורדות.. או יפגע בהן בדרך כל שהיא. תודה רבה רבה לעוזרים! :> זה חשוב לי.
-
- 29 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
FIREFOX VER 0.9.1 תוכנה לגלישה באינטרנט לדעתי יותר טובה מהIE אתר הבית של התוכנה :: http://mozilla.org/products/firefox/ לינק להורדה של התוכנה :: http://mozilla.org/products/firefox/download.html?http%3A//ftp.mozilla.org/pub/mozilla.org/firefox/releases/0.9.1/FirefoxSetup-0.9.1.exe פיטצ'רים Popup Blocking Stop annoying popup ads in their tracks with Firefox's built in popup blocker. Tabbed Browsing View more than one web page in a single window with this time saving feature. Open links in the background so that they're ready for viewing when you're ready to read them. Smarter Search Google Search is built right into the toolbar, and there are a plethora …
-
- 22 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
יש לי קובץ CUE ו BIN של המשחק ג'דיי נייט 2 בגודל 738 האם יש דרך לפתוח אותם לתוך ההארדיסק בלי לצרוב על דיסק מיוחד ?
-
- 11 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
-
אהלן יש לי כרטיס קול מובנה בלוח אם ASUS P4P800 DELUXE וכרגע לאחר התקנת וינדוס 7 אני לא מוצא מאיפה אפשר להוריד דרייברים עדכניים.. כרגע אין לי קול במחשב בגלל זה תודה רבה
-
- 2 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
היי! אני מחפש תוכנה שמתרגמת קול דיבור לכתב בעברית קיים דבר כזה? תודה
-
- 0 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
אני מקווה שזה המקום הנכון הכל התחיל בזה שנכנס לי וירוס בשם "comdlg64" ומאז זה עשה לי כל פעם שאני נכנס למנהל משימות זה עושה ככה: עשיתי הרבה סריקות של אנטי וירוס ובתוכנות כמו Registry Mechanic עשיתי סריקה בHijackThis אבל אני לא מבין בזה אז הנה הקובץ שיצה לי : http://rapidshare.com/files/8030595/hijackthis.log.html אני מקווה שתעזרו לי בבקשה
-
- 5 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
חבריה שלום נתקלתי בדפדפן חדש שיש לו יכולות כמו FAIREFOX אשמח לקבל חווד דעת מהחברים על היכולות של הדפדפן כניסה באתר הדפדפן WWW.MAXTHON.COM בברכה :s05:
-
- 28 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
אני יודע שכמות הקבצים שבכונן הקשיח משפיעה על מהירות הסריקה, אבל רציתי לדעת איזה גורמים עוד יכולים להשפיע (לטובה)? אם אני אוסיף זיכרון ל-512MB שיש לי זה ייקצר בהרבה את זמן הסריקה?
-
- 26 תגובות
- 1.6k צפיות
-