עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תוכנה

נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.

1. Started by kobi_sion,

יש לי קובץ בעברית בשני הפורמטים אני מחפש תוכנה שתאפשר לערוך (לשנות את גודל התצוגה - להדפיס בעמוד מלא) שידפיס את העברית ויצמיד את המסמך ימינה (קובץ בעברית) ניסיתי לבדוק 2 תוספים לכרום אבל הם לא נותנים להדפיס, לא נותנים לערוך ומצמידים שמאלה למשהו יש רעיון?

• 1 תגובה
    • 1.7k צפיות
  2. Started by dr.j,

הי לכם, אני טכנאי מתלמד. שמעתי שיש תוכנה שמגבה את כל הדרייברים של המחשב ואז שמתקינים ווינדוס חדש (או על הקיים) התוכנה מנפיקה את הדרייברים הטובים שהיו, וככה לא צריך להתקין מחדש את כל ההתקנים. מישהו מכיר או שמע? איפה אפשר לארגן כזה דבר?

• 6 תגובות
    • 1.7k צפיות
  3. אני בנתיים משתמש באימיול הרגיל והמהירויות הם על הפנים. עשיתי חיפוש לאימיול של ליונטוורק, הגירסה הכי חדשה ברשת האימיול עצמה, אבל מצאתי לינק רק לגרסאות הישנות! אז בבקשה למי שיש את קובץ ההתקנה של LHemule הכי חדש, תעלו את הקובץ לאתר הבא ותביאו קישור הורדה. תודה http://rapidshare.de/

• 15 תגובות
    • 1.7k צפיות
  4. שלום לכולם! עד כמה שידוע לי {ובדקתי את זה גם בהדרכה של מיקרוסופט } רק קובץ מוסיקה מפורמט WAV נטמע במצגת כל שאר הפורמטים רק מקושרים , כך שאם אני שולח מצגת במייל, שלה הוספתי קובץ מוסיקה שהוא לא WAV המוסיקה לא תשמע אפילו אם שמרתי את המצגת כ PPS ניסיתי לעבוד עם תוכנה שממירה MP3 ל WAV אבל הקבצים יצאו ענקיים!!!..... אז איך זה שאני מקבל מצגות מדהימות בליווי מוסיקה והן שוקלות פחות מ3 מגה???! אני מודה מראש לכל מי שיכול לעזור לי בעניין.

• 0 תגובות
    • 1.7k צפיות
  5. אני מנסה לצפות בסרטים ב DVD, הסרטים מקוטעים = יש קפיצת פריימים כל כמה שניות. רעיונות ? מחשב : מעבד : AMD 1.3 DVD : חברת AOPEN דגם 1240 מערכת הפעלה : WIN ME תודה רבה מראש

• 3 תגובות
    • 1.7k צפיות
  6. כבר הרבה זמן שיש לי את האופיס 2003 ואף פעם הוא לא עשה בעיות היום ניסיתי להיכנס לאיזה קובץ אקסל ופיתאום הוא החליט שהוא לא מותקן והוא צריך להתקין את עצמו(תמונה מצורפת) כשאני מנסה להיכנס לוורד או לפאוור פויינט הדבר לא קורה אין לי בעיה להתקין מחדש את האופיס אבל רציתי לדעת מדוע זה קרה...

• 10 תגובות
    • 1.7k צפיות
  7. Started by oRBenDavid,

שלום לכולם אני משתמש היום בתוכנת מייל IncrediMail לצורכי עבודה... רציתי לדעת אם יש תוכנת מייל אחרת יותר זורמת ופחות כבדה ? או שזאת הכי מומלצת ? תודה מראש

8. היי, אני מצלם דיי הרבה בעזרת הפלאפון (בעיקר מכוניות) והתמונות יוצאות לא משהו מבחינת צבעים בעיקר וכל תמונה שאני מצלם אני מכניס ל-Photoshop ועושה Auto Levels/Auto Contrast/Auto Colors (מה שהכי מתאים ומשפר את אותה תמונה) אבל בכל זאת הייתי רוצה לשפר יותר את התמונה - איך אני עושה זאת? מישהו יכול להסביר לי בעזרת איזה כלי או אפשרות אני יכול לשפר את התמונה בעיקר בקטע של הצבעים ואיך בדיוק עושים את זה, לא רק להגיד לי באיזה כלי להשתמש. אני מכיר את Photoshop ולא צריך להסביר לי דברים פשוטים (יחסית) אבל לא מתמצא בכל הכלים והאפשרויות בו. תודה. *תמונה לדוגמה מצורפת. [attachment deleted by admin]

• 3 תגובות
    • 1.7k צפיות
  9. Started by aaronc76,

היי פעם אחרונה שהתקנתי קודקים היה לפני שנתיים. אז התקנתי K-Lite Codec Pack האם יש משהו עדכני יותר ומומלץ יותר כיום? חן חן

• 8 תגובות
    • 1.7k צפיות
  10. Started by cateye,

שלום לכולם אני מחפש כבר הרבה זמן מדריך לאקסס 2007 בעברית אבל אני לא מצליח למצוא אחד מתאים. אם מישהו מכיר בבקשה בבקשה תעזרו לי. תודה מראש

• 2 תגובות
    • 1.7k צפיות
  11. Started by tom1989,

היי יש לי בעיה, יש לי תכונה שאיתה אני יכול לקרוא קבצי PDF ולראות אותם- Adobo reader. הבעיה שלי היא שאני צריך תוכנה שאני יוכל לכתוב על קבצי PDF, למזג קבצי PDF שונים כאלה ואחרים, בעצם לעשות את כול השינויים האפשרים בקבוץ PDF? מישהו מכיר תוכנה כזאת? תודה על העזרה.

• 2 תגובות
    • 1.7k צפיות
  12. אני רוצה למצוא את כל הקבצים הכפולים שיש לי בין שני הארד דיסקים. איזה תוכנה מסוגלת לתת רשימה כזאת? (עדיף חינמנית אם היא באמת טובה)

• 7 תגובות
    • 1.7k צפיות
  13. זאת המדפסת http://www.mileservices.nl/media/catalog/product/cache/1/image/9df78eab33525d08d6e5fb8d27136e95/i/b/ibm_surepos_300_printer_2.jpg הורדתי לה דרייבר מהאתר הרישמי של IBM ליתר דיוק מכאן: http://www-01.ibm.com/support/docview.wss?uid=pos1R4000123 וזה הוריד לי דרייבר מחברת טושיבה קצת מוזר כי לא מצאתי שרשום איפשהו טושיבה על המדפסת בכל מקרה אחרי התקנת הדרייבר עדיין המדפסת לא מדפיסה,המערכת הפעלה XP והמדפסת מחוברת ביציאת COM אשמח לעזרה,תודה רבה!

• 0 תגובות
    • 1.7k צפיות
  14. Started by badmama,

היי אנשים, יש לי בכונן החיצוני בערך 60 ג'יגה של מוזיקה שהעתקתי מחבר. עכשיו אני מעוניין בתוכנה שתקטלג לי את השירים לפי אומנים וכו'. התקנתי את MUSICMATCH JUKEBOX והתאכזבתי. יש משהו אחר שאתם ממליצים עליו?

• 11 תגובות
    • 1.7k צפיות
  15. יש כאלה ציורים שמקורם מתמונה ועשו באיזשהי תוכנה שזה יראה כמו ציור אפשר שמות של תוכנות שעושות את זה בצורה פשוטה?

• 5 תגובות
    • 1.7k צפיות
  16. Started by seren99,

שלום אני מנסה לגבות את c אך איך שאני פותח את התוכנה ישנה הודעה שהתוכנה אינה תומכת בכוננים דינמיים הגירסה 13.6 גם ב-win7 וגם ב-win xp הכונן הקשיח שלי חולק לפני שנתיים לארבע וביצעתי בעבר כבר גיבוי ע"י תוכנה זו רק מערכות ההפעלה שודרגו עם הזמן לפחות כך אני חושב האם ניתן לעשות משהו?

• 6 תגובות
    • 1.7k צפיות
  17. שלום לכולם אני מחפש תוכנה שיכולה ליצור חתימה לאוטלוק בפרמט JPG בתבנית הבאה שם , שם משפחה ,מחלקה , EMAIL , טלפון \פלאפון . מספר פקס יש לי תמונה של לוגו של החברה ואני צריך להלביש את הפרטים הנ"ל על הלוגו וליצא את החתימה ל קובץ JPG התוכנה צריכה להיות מקומית ולא דרך האינטרנט אם אתם מכירים תוכנה מתאימה אשמח לעזרה המון תודה מראש

• 2 תגובות
    • 1.7k צפיות
  18. אני אנימטורית ועוסקת בתלת מימד, לקחתי שלשום את המחשב מהחנות (לא הרכבתי אותו לבד) ויש איתו כל מיני בעיות. אשמח גם לתשובה חלקית, לכל טיפ ועצה!! :-[ 1. הבעיה הראשונה נוגעת לטמפרטורה: ה-cpu נע בין 48-51 וה-system בין 49-52 גם כשאני לא מבצעת פעולות שדורשות משאבים. הנתונים האלו הם לפי התוכנה שהגיעה עם הלוח אם-"USUS-AI SUITE" לפני כמה דקות המחשב איתחל את עצמו, אני לא יודעת אם הייתה התראה לפני כן ( כי יצאתי מהחדר לדקה.) errors שניתקלתי בהם: א. "microsoft visual c++ runtime library !runtime error Program: c:/program Files (x R6025 -pure virtual call לפי מה שהבנתי, זאת בעיה שקשורה לזמן ריצה ואפשר לראות אותה עם היישום DebugBreak אבל אני לא יודעת מה זה אומר בדיוק.. ב.…

• 4 תגובות
    • 1.7k צפיות
  19. Started by urich,

טוב אני צריך אנטי ווירוס חדש ואני רוצה גם תוכנה תחזוקה למחשב אני חושב לקחת את system works אבל חבר המליץ לי על אנטי ווירוס רוסי בשם קספרסקי שלא שמעתי עליו איך הוא והאם יש תוכנת תחזוקה יותר טובה מנורטון יוטיליטיס.

• 17 תגובות
    • 1.7k צפיות
  20. Started by godisme171,

סימנתי טקסט מאיזה אתר אבל שאני מעתיק אותו לWORD אז הוא הופך לי אותו משיהו יודע איך להפוך אותו ??? ???

• 11 תגובות
    • 1.7k צפיות
  21. לא מצליח למצוא בשום מקום, התקנתי גם את התוכנה drivermax וגם היא לא מצאה כלום. מישהו מכיר?

• 4 תגובות
    • 1.7k צפיות
  22. התקנתי את הNorton Internet Security 2007 חבילת האבטחה החדשה ותאמינו או לא יהיא פשוט הדהימה אותי עכשיו זה לא כמו פעם שכולם אמרו היא חרא וכבדה השנה היא ברף הגבוהה ואני לא אומר סתם מי שרוצה יכול לנסות אותה השינוי עצום לעומת שנה שעברה אפשר להבין איזה השקעה יש השנה, התוכנה מודרנית יותר קלה יותר ופשוט כיף לעבוד איתה הפעם נורטון עשתה צעד מדהים אני חושב שהיא הבינה תפאונטה סוף סוף אני חושב שיש מה לצפות מימנה בינתיים. זאת חבילת האבטחה הטובה בעולם ומי שינסה יגיד אותה שוב ושוב מדהימה וקלה מאי פעם לא תרגישו אותה נישבע לכם! השינוי אדיר!! ולטובה כמובן העפתי תAVG המטומטם שלי למרות שהוא היה בסדר אבל הוא לא היה מודרני ולא היה מעניין כיאלו זה עוד אנטי וירוס שעושה תעבודה שלו אבל לפעמים …

• 20 תגובות
    • 1.7k צפיות
  23. Started by eladh16,

שלום יש לי את המצלמה SX1 IS. ה SX1 שומרת את הסירטונים שהוקלטו על גבי כרטיס הזיכרון בפורמט MOV באמצעות המקודד h264. הבעיה היא שמקודד h264 לא בנוי לעריכה, ולכן לא ניתן לערוך את קובץ הוידיאו של המצלמה בתוכות הערכיה השונות. על כן אני צריך להמיר את פורמט ה MOV לפורמט קריא שניתן לעריכה בתוכונות העריכה השונות. אני מעדיף להמיר אותו לפורמט AVI. השאלה שלי היא בעזרת איזה תוכנה ניתן להמיר את הוידיאו בפורמט MOV לפורמט AVI ושאיכות הוידיאו עדיין תיהיה איכותית וטובה כמעט כמו במקור. מהי הדרך הטובה ביותר להמיר את הקובץ ואיך בדיוק? שאלה נוספת: איזה תוכנה ערכית וידיאו תיהיה טובה לעריכת קבצי AVI? אני מחפש תוכנה ערכיה מקצועית, טובה, שתציע מגוון אפקטים ואפשרויות והכי חשוב שתיהיה קלה ונוחה לשימו…

• 12 תגובות
    • 1.7k צפיות
  24. האם יש כזאת תוכנה שבה אני קובע את הרקעים שהתחלפו וכל כמה זמן הם יתחלפו?

• 3 תגובות
    • 1.7k צפיות
  25. Started by KingYes,

שלום אנשים. אני רוצה להעלות לחשבון ה-gmail שלי קבצים גדולים.. (באיזור ה-100 מגה), כיצד ניתן לעשות את זה? פשוט החשבון ממש נתקע.. ואם אי אפשר כזה גודל של קובץ, אז איזה גודל כן אפשר לעלות? תודה רבה לכולם.

• 8 תגובות
    • 1.7k צפיות

דיונים חדשים בפורומים