תוכנה
נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.
40,195 דיונים בפורום זה
-
שלום רב, במחשב הישן שלי עם מערכת הפעלה WINDOWS XP היה מותקן נרו6 כעת רכשתי מחשב חדש עם ויסטה פרמיום, וכאשר ניסיתי להתקין את הנרו, התקבלה הודעה שגירסה זו של נרו לא מתאימה לווינדוס הזה. האומנם? אם אכן זה נכון, אז מה כן יתאים? נרו 7 או הגרסה העדכנית ביותר, נרו 8? תודה רבה
-
- 9 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
אני מחפש מין תוכנה קטנה ופשוטה שתתפקד כיומן ממחושב מתוך ה SYSTEMTRAY. יש למישהו מושג עם קיימת תוכנה כזו? תודה... vourtex@bezeqint.net
-
- 1 תגובה
- 1.6k צפיות
-
-
התקנתי את ה-TUNEUP UTILITIES החדש, ונראה שהוא עובד סבבה, אבל כשמנסה לפתוח את TUNEUP UNINSTALL MANAGER , שזה אחד היישומים שבתוך התוכנה, אני רואה את החלון נפתח ומיד הוא נסגר. זהו היישום היחיד שאינו עובד בתוכנה. הסרתי את כל התוכנה (עם REVO) והתקנתי מחדש נקי - עדיין אותה בעיה. התקנתי התוכנה במחשב אחר, שפועל על אותה מערכת הפעלה - הכל עובד והחלון הסרה נפתח כמו שצריך. מישהו יכול להסביר לי מה חוסם לי את היישום? האם ייתכן וירוס כלשהו........ כי זה היה החשש המיידי שלי, ולכן סרקתי עם נורטון ועם ספייבוט. אין כלום. תודה.
-
- 0 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום איך אפשר להוריד סרט מYNET (כמו שאפשר להוריד מיוטיוב)? אני מדבר על הורדה, לא לכידה של מה שרץ כעת על המסך שזה תהליך איטי יותר מהורדה.
-
- 0 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
סימנתי טקסט מאיזה אתר אבל שאני מעתיק אותו לWORD אז הוא הופך לי אותו משיהו יודע איך להפוך אותו ??? ???
-
- 11 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
קיבלתי מצלמת אינטרנט שהזמנתי באיביי עם דרייבר מותקן על דיסק. יש לי שתי שאלות: 1. איזה תוכנות יוכלו להציג לי את מה שאני מצלם במצלמה באיכות הגבוהה ביותר? 2. אם המצלמה מתחברת לסקייפ ולעוד יישומים הדורשים מצלמה מבלי שהתקנתי את הדרייבר, האם יש בו צורך? או שהשימוש היחיד שלו הוא להתאים את המצלמה למחשב?
-
- 3 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
בס"ד שלום, אני מבקש ליצור קיצור דרך לכניסה אוטומטית לחשבונות שלי: נגיד שאני רוצה להיכנס למייל שלי, או לפייסבוק. במקום לפתוח את חלון הכניסה של האתר, ולהקליד את השם והסיסמא, אני רוצה ליצור קיצור דרך אצלי במחשב שיעשה את זה באופן אוטומטי - שיכניס אותי למערכת באופן אוטומטי. אני כמעט עשיתי את זה ע"י התוכנה MACRO-RECORDER, רק שאני לא יודע איך אני יכול להציב את הסמן ולהכניס את השם והסיסמא במקומות הנכונים של חלון הכניסה לאתר. [איך אני אומר למחשב לזהות את תיבות ההרשמה הנכונות] אודה לכם על כתיבת הפיתרון, או על מציאת פיתרון יותר יעיל. תודה רבה.
-
- 5 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום לכולם, מחפש כלי חינמי שיעשה תילום מסך לאתר אינטרנט מראש הדף ועד לרגליו. אני עושה צילום מסך לתוך פוטושופ או צייר ואני מקבל רק עד חצי דף ואני צריך הכל מקווה שאני מובן תודה
-
- 7 תגובות
- 1.6k צפיות
- 1 follower
-
-
הי שבת שלום לכולם אם כתבתי מאמר בוורד 2007 ואני רוצה לקחת את הקוד הHTML שלו יחד עם כל העיצובים שעשיתי לטקסט ולהדביק זאת ישירות באתר שלי. זה אפשרי?? וורד נותן לי לראות את הטקסט רק עםפ תגיות ה HTML??? כי חיפשתי את הפונקציה הזו ולא מצאתי תודה לעוזרים
-
- 7 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
פעם ראיתי כאן שאלה דומה ורציתי לראות מה דעתכם אז אני מקווה שאפשר לשאול... אני מתכנן כבר זמן רב לקנות מחשב חדש ,וכעת כשהופיע הI5 אני מתלבט בינו לבין ה (C2Q (9400\9550 . הייתי לוקח מערכת של I5 אבל האם תוספת המחיר(הלא קטנה) שווה את זה? עד כמה ארגיש הבדל בביצועים? בכ"מ יהיה OC ל 3.4-3.8 ... אני צריך את המחשב בעיקר בשביל חבילת CS3 ,במיוחד פוטושופ ואילוסטרטור ,וקצת לתוכנות כבדות אחרות ותוכנות 3D. תודה.
-
- 10 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
"שינוי זה אינו מותר מאחר שהבחירה נעולה". אתמול הכל עבד יופי ולא זכור לי שנגעתי בהגדרות וכו', אגב זה מופיע גם ב excel ו powerpoint יש למישהו פתרון??! תודה
-
- 2 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום. מחפש תוכנה לשתילת כתוביות בסרט. זאת אומרת לאחד את הסרט עם הכתוביות ביחד שהיו קובץ אחד. תודה מראש!!
-
- 2 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
הי לכם, אני טכנאי מתלמד. שמעתי שיש תוכנה שמגבה את כל הדרייברים של המחשב ואז שמתקינים ווינדוס חדש (או על הקיים) התוכנה מנפיקה את הדרייברים הטובים שהיו, וככה לא צריך להתקין מחדש את כל ההתקנים. מישהו מכיר או שמע? איפה אפשר לארגן כזה דבר?
-
- 6 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
רינדרתי פעמיים את אותו קובץ פעם אחת על AVI ופעם אחת על MP4 ובשתיהן יש פסים כאלה שחורים שעוברים במסך. אני זוכר שהייתה לי את הבעיה הזאת בפינאקל ושינוי פורמט סידר את זה. יש משהו בהגדרות שמשפר את זה? [attachment deleted by admin]
-
- 8 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
-
- 23 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
האם זה מספיק לי: http://www.zap.co.il/model.asp?model_id=452897 או שזה: http://www.skak.co.il/Trader/Product.aspx?loc=SFT&DRID=9205780 או שצריך בנוסף לזה עוד תוכנות אם כן איזה אם אפשר קישור עכשיו דברתי עם נטויזן והם אמרו לי את החבילת אבטחה הזאת: http://www.zap.co.il/model.asp?model_id=377497 ב23 ש"ח לחודש שזה יותר טוב מלקנות את הדיסק חד פעמי שהם מעדכנים לי את זה כל הזמן לא הבנתי בדיוק.. בנוסף לזה הם אמרו לי שזה האבטחה למחשב הכי טובה היום שלא צריך שלא צריך שום דבר אחר מלבד זה... האם זה נכון מה שהם אמרו מה אתם מציעים לעשות? תודה
-
- 18 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום, אני שומע הד שנלווה לכל צליל במחשב, אם זה מוזיקה, כתבות וידאו באינטרנט ועוד. שומעים את השיר אך כאילו הוא נשמע מרחוק. זה קורה גם כשאני שומע עם אוזניות, כך שזה לא בהכרח בעיה ברמקולים. יכול להיות שמשהו התקלקל בכרטיס קול?
-
- 5 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
אני יודע שכמות הקבצים שבכונן הקשיח משפיעה על מהירות הסריקה, אבל רציתי לדעת איזה גורמים עוד יכולים להשפיע (לטובה)? אם אני אוסיף זיכרון ל-512MB שיש לי זה ייקצר בהרבה את זמן הסריקה?
-
- 26 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
יש לי סרט שמחולק ל-7 קבצים בעלי סיומת: zip.001 zip.002 וככה עד 007 עכשיו ווינראר לא מזהה את הקבצים גם ווינזיפ לא מצאתי שהיה קובץ אחד פגום - עכשיו כשאני מנסה לפתוח זה פותח אותו בנפרד כאילו הוא קובץ לבד לא מחולק כלומר זה לא פותח את כל ה-7 קבצים ואז זה לא מצליח. ווולמן אי אפשר כי אז לכולם יש אותו שם אני צריך איכשהו לגרום לווינראר לזהות שהקבצים האלה הם חלק מקובץ גדול אבל איך?! מה אני יכול לעשות? יש לי ווינראר גירסה 3.51 תודה
-
- 9 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
איזה פירול יותר טוב ? של מקאפי או של zone alarm? או אולי יש פירול יותר מהתוכנות שציינתי.? הפירול שמישהו פורץ לך נותן לך את הIP של מי שפורץ לך?
-
- 13 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום לכולם יש לי בעיה כבר כמה שבועות, היה לי אקספלורר 6 (מ"ע XP) פתאום יום אחד הוא מסרב להסגר, כלומר לוחץ על ה X הוא נעלם מן העיניים אבל ממשיך לעבוד ברקע, ומעמיס את המחשב כך שאני נאלץ להכנס למנהל הישומים ולנתק אותו ידנית... מאז הוא ממשיך עם הבעיה שלו... (לא יכול לוותר על האקספלורר כי האישה גולשת בו והוא לא ממש מעוניינת לגלוש בדפדפן אחר, ניסית האמינו לי). אני אישית כבר המון שנים בפיירפוקס. בקיצור נסיתי גם שידרוג לאקספלורר 8 אבל לצערי התקלה נשארה הוא פשוט לא מתנתק, ושוב אני נאלץ לנתק ידנית ממנהל הישומים. מה שמעניין הוא שכאשר האקספלורר עובד רגיל הוא צורך בסביבות 100,000 KB כאשר אני לוחץ על הX לניתוק הוא נעלם מן העין אבל בפועל הוא מתחיל לצרוך יותר ויותר עולה לערכים של מעל 200…
-
- 4 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום אני מחפש תוכנה חדשה של ימיול בלי וירוסים (אתר בלי וירוסים) אתם יוכלים להגיד לי האם יש ימיול בלי וירוסים בבקשה בתודה שלומי .ש
-
- 7 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
עכשיו כשיש לי ADSL יש פריצות למחשב שלי, אני יודע את זה כי לפעמים נוספים לי וירוסים ותוכנות ל Startup בלי שאעשה כלום. העניין הוא כזה: המליצו לי על תוכנת Zone Alarm, אבל אני לא מצליח להפעיל אותה בלי שהיא תחסום לי את הגישה לאינטרנט! למי שמכיר, בחרתי בשביל הניסיון Trusted Zone גם לכרטיס הרשת וגם בשביל המודם ועדיין הגישה נחסמת! איך מקנפגים את התוכנה כמו שצריך? ואם לדעתכם זו תוכנה שלא שווה כלום, אז מה כן כדאי לי להתקין בשביל להגן על המחשב המסכן שלי??? תודה.
-
- 9 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
ורום ווארז בחו"ל הצליח להכין דיסק של מערכת הפעלה Windows Xp 64bit ב10 מגה ולאחר חילוץ 3.7 ג'יגה Description: The DVD contains 6 x64 versions of windows, which can be installed by either booting to the DVD or starting the installations from within another x64 installation of Windows. It also will create standalone ISOs of any included version of Windows. File size: Compressed=10 MB Un-compressed=3.7 GB מדהים!!! נבדק ע"י ואכן זה אמיתי ונכון קישור להורדה אני לא אביא כי זה ווארז.
-
- 12 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
אני מנסה לעדכן או להתקין מחדש את הסקייפ הוא מופיע לי הודעת שגיאה 1603עשיתי לו ניקוי מלא גם מהרגיסטרי ועדין לא מצליח להתקין אותו גם אחרי שהורדתי את ההתקנה המלאהכנל לפייסבוק לפלאגין של השיחות בתחילת ההתקנה הוא מפסיק עם הודעת שגיאה והוא בחיים לא היה מותקן אצלי במחשבאז חשבתי שזה הNET FARME שיש לי עכשיו 4.5.1 הסרתי אותו לגמרי ושניסיתי להתקין ידנית הוא העלה לי את ההודעה הבאה Fatal Error ולא התקין לי אותו בכללהוא כן התקין אותו דרך העדכונים של הווינדואוס..אבל עדין שום דבר לא עובד ואני לא מצליח להתקין כלוםאני יושב על זה כבר כמה שעות ואני על סף יאוש ניסיתי כל תוכנה אפשרית לפתרון הבעיה אך ללא הצלחה כולל התוכנה של התיקון בעיות לNET FRAME של מיקרוסופטבבקשה תצילו אותי
-
- 1 תגובה
- 1.6k צפיות
-