תוכנה
נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.
40,195 דיונים בפורום זה
-
זה עיצוב חדש לאתר של מעצבת תכשיטים שעיצבתי דעות בבקשה..? דרך אגב סקיצה סופית באתר של הרדיו בתארד הזה כנסו תראו תגובה 6 http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=170740.0 http://img234.imageshack.us/my.php?image=ofrikleincopy7kx.jpg
-
- 20 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
התקנתי את הNorton Internet Security 2007 חבילת האבטחה החדשה ותאמינו או לא יהיא פשוט הדהימה אותי עכשיו זה לא כמו פעם שכולם אמרו היא חרא וכבדה השנה היא ברף הגבוהה ואני לא אומר סתם מי שרוצה יכול לנסות אותה השינוי עצום לעומת שנה שעברה אפשר להבין איזה השקעה יש השנה, התוכנה מודרנית יותר קלה יותר ופשוט כיף לעבוד איתה הפעם נורטון עשתה צעד מדהים אני חושב שהיא הבינה תפאונטה סוף סוף אני חושב שיש מה לצפות מימנה בינתיים. זאת חבילת האבטחה הטובה בעולם ומי שינסה יגיד אותה שוב ושוב מדהימה וקלה מאי פעם לא תרגישו אותה נישבע לכם! השינוי אדיר!! ולטובה כמובן העפתי תAVG המטומטם שלי למרות שהוא היה בסדר אבל הוא לא היה מודרני ולא היה מעניין כיאלו זה עוד אנטי וירוס שעושה תעבודה שלו אבל לפעמים …
-
- 20 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
עכשיו כשיש לי ADSL יש פריצות למחשב שלי, אני יודע את זה כי לפעמים נוספים לי וירוסים ותוכנות ל Startup בלי שאעשה כלום. העניין הוא כזה: המליצו לי על תוכנת Zone Alarm, אבל אני לא מצליח להפעיל אותה בלי שהיא תחסום לי את הגישה לאינטרנט! למי שמכיר, בחרתי בשביל הניסיון Trusted Zone גם לכרטיס הרשת וגם בשביל המודם ועדיין הגישה נחסמת! איך מקנפגים את התוכנה כמו שצריך? ואם לדעתכם זו תוכנה שלא שווה כלום, אז מה כן כדאי לי להתקין בשביל להגן על המחשב המסכן שלי??? תודה.
-
- 9 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
התקנתי פלאש SHOKWAVE JAVA הכל !!! זה מה שקורה [attachment deleted by admin]
-
- 2 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
לאחר שיחה עם ThePorscher הבנתי שאין תוכנה שממירה את המספר ICQ בIP אך הוא שלח תוכנה בשם ICQIP התוכנה נותנת לי IP של רשימת חברים, ורק של מי שONLINE אני מחפש תוכנה אחרת אולי יותר מתקדמת\טובה, ANIWAY אם תביאו לי שם של תוכנה אני ישמח לקבלה ואם תביאו לי לינק אני ישמח אפילו עוד יותר ;D בתודה מראש naorai
-
- 10 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
אני צריך תוכנה לשליחת פקסים (לא symantech winfax pro) שתהיה כמה שיותר ידידותית למשתמש ושתעבוד על Win XP , הדגש הוא על שליחת פקסים ולא על קבלה (אני לא צריך לקבל). כמו כן , צריך אפשרות של ספר טלפונים וייבוא ספר טלפונים קיים. וכמובן שעדיפות אחרונה היא לתוכנה חינמית... תודה רבה על העזרה חברים.
-
- 4 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
איך אפשר לבדוק לאן הילד שלי גולש ומה הוא מדבר בצ'טים(הרגילים ותוכנות דוגמת ICQ) ועם מי? תודה מראש זה מאד חשוב לי...
-
- 10 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
אז ככה, אני מודע לזה שאין פתרונות קסם בעניין, אבל בגלל שאני לא מכיר את התחום בכלל אולי יש איזו תוכנה שכן תצליח לנפות רעשים סטטים מהקלטות. אני צריך לתמלל מספר הקלטות, שבהן משתתפים בין השאר אדם זקן שמדבר חלש ולא נשמע טוב (בלשון המעטה) בהקלטה. מישהו יודע על תוכנה שתוכל לעזור בעניין? חינמית או לא, לא משנה. תודה, בז'נגלו.
-
- 1 תגובה
- 1.7k צפיות
-
-
שלום. נתון מחשב נייד חדש שנרכש בארה"ב תוצרת HP בו מותקנת תוכנת הפעלה - VISTA. במחשב קיים דיסק קשיח בנפח - 300G, שמחולק מראש ע"י היצרן לשתי מחיצות: מחיצה C בנפח 280G ומחיצה D בנפח של כ - 10G ( בה נמצאים כל הנתונים הבסיסיים של HP ). אני מנסה לחלק את הכונן הקשיח ( מחיצה - C ) לספריה נוספת ולא מצליח. ניסתי באמצעות שתי תוכנות ניהול ולא הצלחתי ע"י שתיהן: PARTITION MAGIC 8 - כשאני מנסה להפעיל את התוכנה מתקבלת הודעה: התוכנה אינה פועלת במחשבים בהם מותקנת תוכנת הפעלה - VISTA, אלא רק במחשבים בהם מותקנת תוכנת הפעלה מסוג - XP או NET. מוזר - כי בעבר כן הצלחתי באמצעות תוכנה זו לחלק דיסק במחשב נייד שבו מותקנת תוכנת הפעלה - VISTA. PARAGON PARTITION MANAGER - בתום הפעולה לאחר הקשה על APPL…
-
- 3 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
היי פעם אחרונה שהתקנתי קודקים היה לפני שנתיים. אז התקנתי K-Lite Codec Pack האם יש משהו עדכני יותר ומומלץ יותר כיום? חן חן
-
- 8 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
האם יש כזאת תוכנה שבה אני קובע את הרקעים שהתחלפו וכל כמה זמן הם יתחלפו?
-
- 3 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
לא ידוע הדגם במדויק,אבל זה לא משנה לי. העיקר שתמצאו איזה דרייבר מסוים למצלמת האינטרנט של NEAO ואם יש אתר שמרכז כמה דגמים וגם דרייבים ביחד אני אשמח תודה רבה לעוזרים
-
- 6 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שלום לכולם אני אבקש תוכנה שתהיה מין תוסף בוורד (או שאולי יש כבר) שתאפשר לי לעשות כל מני פעולות מתמטיות כגון שורש, חזקה, גדול שווה, קטן שווה, קו שבר וכד' תודה רבה לכם
-
- 2 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
-
מישהו יכול לישלוח לי קישור או להסביר לי איך אני הופך בפוטושופ תמונה רגילה להראות כמו תמונה מצויירת (לינק לדוגמה: http://www.badastronomy.com/pix/starwars_poster.jpg ) ניסיתי בעזרת הפילטרים השונים אבל לא הצלחתי. תודה מראש לעוזרים.
-
- 1 תגובה
- 1.7k צפיות
-
-
היי, אני מצלם דיי הרבה בעזרת הפלאפון (בעיקר מכוניות) והתמונות יוצאות לא משהו מבחינת צבעים בעיקר וכל תמונה שאני מצלם אני מכניס ל-Photoshop ועושה Auto Levels/Auto Contrast/Auto Colors (מה שהכי מתאים ומשפר את אותה תמונה) אבל בכל זאת הייתי רוצה לשפר יותר את התמונה - איך אני עושה זאת? מישהו יכול להסביר לי בעזרת איזה כלי או אפשרות אני יכול לשפר את התמונה בעיקר בקטע של הצבעים ואיך בדיוק עושים את זה, לא רק להגיד לי באיזה כלי להשתמש. אני מכיר את Photoshop ולא צריך להסביר לי דברים פשוטים (יחסית) אבל לא מתמצא בכל הכלים והאפשרויות בו. תודה. *תמונה לדוגמה מצורפת. [attachment deleted by admin]
-
- 3 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שלום היתקנתי פיירפוקס גירסה חדשה 52.0.1, אני ניכנס לאתר יד 2. ורושם אימייל ואח"כ לפני שמקישים סיסמה יש הודעה קטנה מזהירה אותי שזה לא מאובטח. צילמתי תמונה. חלק אתרים מאובטח וחלק אתרים לא מאובטח. מה קורה לדפדפן פיירפוקס חדש? משהו לא בסדר דפדפן פיירפוקס. מישהו יעיר את חברה פיירפוקס שיסדרו את אבטחה באינטרנט. אני עשיתי איפוס דפדפן לא עזר עשיתי סריקה וירוסים נימצא נקי עשיתי סריקה Malwarebytes נימצא נקי. מה יכול להיות תקלה אבטחה בדפדפן פיירפוקס, מי האשם דפדפן פיירפוקס או האתרים אלה? בתודה מראש!
-
- 3 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
כנראה דרייברים אבל אני לא מצליח למצוא את הדרייברים בשום אתר מישהו יכול לכוון אותי? מחשב חדש.
-
- 6 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
עם מצב רוח על הפנים בעקבות מה שרשמתי אני נאלץ לשאול כאן ואולי למצוא נחמה.. אחרי הפעלה מחדש שבטעות מישהו עשה לי שהיה עליו, המוזילה הייתה פתוחה עם 62 ולאחר ההפעלה שהדלקתי אותה רק 50 נשמרו.. השאלה היא איך?!?!? בדרך כלל היא שומרת הכל... ודבר שני.. יש דרך לשחזר/לדעת מה היה שם?? אילו אתרים?!?!
-
- 20 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שלום וברכה, לאחרונה כאשר אני מנסה לשלוח מייל לקבוצת נמענים מרובה דרך Gmail המייל נשלח במקרה הטוב לחלק קטן מן הקבוצה או במקרה הרע רק לנמען אחד בלבד מתוך כל הקבוצה, ניסיתי לשלוח גם באופן של עותק ועותק מוסתר אך זה לא פתר את הבעיה. אשמח לקבל עזרה - זה די דחוף....
-
- 1 תגובה
- 1.7k צפיות
-
-
אם לא שמתם לב עוד כמה ימים שנה חדשה 2007 ובשבועות האחרונים נוספו אלינו גירסאות חדשות לתוכנות המיקצועיות והפופולריות ביותר.. TuneUp Utilities 2007 http://www.tune-up.com/products/tuneup-utilities/news/ System Mechanic 7 http://www.iolo.com/default.aspx כמובן שינויים רבים נוספו ותיקונים. תוכנות מעולות עכשיו מה שנשאר זה רק לנסות אותן ובהצלחה . תפנקו את עצמכם בטוב ביותר. יום טוב לכולם.
-
- 16 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
אני בנתיים משתמש באימיול הרגיל והמהירויות הם על הפנים. עשיתי חיפוש לאימיול של ליונטוורק, הגירסה הכי חדשה ברשת האימיול עצמה, אבל מצאתי לינק רק לגרסאות הישנות! אז בבקשה למי שיש את קובץ ההתקנה של LHemule הכי חדש, תעלו את הקובץ לאתר הבא ותביאו קישור הורדה. תודה http://rapidshare.de/
-
- 15 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
סימנתי טקסט מאיזה אתר אבל שאני מעתיק אותו לWORD אז הוא הופך לי אותו משיהו יודע איך להפוך אותו ??? ???
-
- 11 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
יש לי 2 תיבות דואר ש-90% מהן זה זבל אבל יש בכל אחת בערך 2K אימיילים שחשובים לי. אני רוצה לפתוח תיבה חדשה ולאחד את המיילים החשובים משני התיבות לתוכה. אפשרי? אם כן מה הדרך הכי יעילה לעשות את זה?
-
- 4 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שלום לכולם. יש לי שאלה שקשורה בדרייברים, ואני מקווה שזהו הפורום הנכון. כמעט כל תוכנה שמותקנת במחשב ניתנת להסרה מסודרת וכמעט מוחלטת מהמחשב בעזרת אופציה של Uninstall או הסרה דרך לוח הבקרה (Control Panel). התקנת דרייברים היא קצת שונה: הם מותקנים בתפזורת באחת מהתיקיות בתוך תיקית Windows. נוצר מצב, שבו המחשב מתמלא בקבצים, שבשלב מסוים לא חיוניים או נחוצים וסתם תופסים מקום (במידה והפסקתי את השימוש בהתקן מסוים). ישנם התקנים, אשר לא דורשים התקנת תוכנה, אלא מסתפקים בהתקנת דרייבר (מנהל התקנים) בלבד, ולכן גם אין אופציה של "הסרה מסודרת" של אותו דרייבר. השאלה שלי היא: כיצד ניתן להסיר באופן מסודר דרייברים ישנים של התקנים, אשר כבר לא פועלים במחשב?
-
- 0 תגובות
- 1.7k צפיות
-