תוכנה
נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.
40,194 דיונים בפורום זה
-
בכל פעם שיש מילה לא מובנת אני צריך לעבור לאתר אחר (בד"כ גוגל או מורפיקס) ולהדביק את המילה המבוקשת. יש אפשרות לתוכנה שיושבת באופן קבוע על שורת המשימות ולהדביק לשם את המילה? או כל פתרון אחר העיקר שלא יצריך להחליף עמוד אינטרנט
-
- 7 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
קניתי פעם כרטיס קול והוא הגיע עם cubase le 4 ואיבדתי את הדיסק אבל נישאר לי הסריאל איפה אני יכול להוריד את התוכנה?
-
- 2 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום, למרות שזה לא הפורום שנועד לכך, לא היה לי שום מקום אחר לפרסם בו את הבעיה. ביוטיוב, לאחרונה, נתקלתי בקשיים רבים בצפייה בסרטונים כאשר כל פעם שהפעלתי סרטון, בכל דפדפן כלשהו, הטעינה נתקע וכל הדפדפן נתקע, כאשר הדרך היחידה היא לצאת מן הדפדפן. אני לא יכול לראות סרטונים ביוטיוב NO MATTER WHAT, ניסיתי הכל. שום דבר לא עזר. פשוט כל הדפדפן נתקע.
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום, אני רוצה לאתר את קוד ההתקנה של הווינדוס שיש לי על המחשב, המדבקה שהייתה עליו נהרס וכרגע אני לא יודע מה הקוד אם אני ארצה לבצע התקנה מחדש של הווינדוס , תודה שי
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
על מחשב נייד קצת ישן בלי מצלמה הותקנה מצלמת רשת (ג'נרית שכזאת) שמתחברת לUSB, מצלמה פשוטה שנותנת רק וידאו. על התוכנה של המצלמה (שמגיעה עם הדרייבר) הוידאו עובד חלק במחשב אפשר לראות את הפלט של המצלמה במשך שעות ארוכות בלי קפיצות או בעיות ממש מצויין. הבעיה היא בסקייפ, בהתחלה רואים את הוידאו שהמצלמה מצלמת אבל ממש אחרי פחות מדקה בזמנים משתנים קורה אחד מה4 דברים הבאים: 1. מסך לבן 2. מסך שחור 3. הוידאו קופא 4. הוידאו מקרטע ואז קופא. מה יכולה להיות הבעיה? זה ודאות משהו ברמת התוכנה כי המצלמה עובדת בסדר גמור וגם נבדקה על 3 מחשבים שונים. עצות? תודה, לירון
-
- 4 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
תופעה מוכרת שחוזרת על עצמה, והייתי רוצה לשים לזה קץ. לאחר התקנת Windows XP SP3, כולל התקנת עדכונים, האתר של geocities נבחר אוטומאטית (ככל הנראה) כאתר הבית. הבעיה היא שלמרות שאני משנה זאת ל-blank, האתר תמיד "מוצא את דרכו חזרה" בתור אתר הבית. אודה על פתרון הבעיה המרגיזה הזאת.
-
- 5 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום לכולם מזה זמן מה שיש לי איטיות מעצבנת באוטלוק האוטלוק שלי מחובר להוטמייל (עם הוטמייל קונקטור) בעבר הכל היה בסדר אבל פתאום כל פעם שאני עובר בין תקיה לתקיה יש תקיעה של כל התוכנה לאיזה 5 שניות ואז משתחרר בתוך התקיה עצמה אני יכול לעבור בין מיילים במהירות למחוק, לענות, ליצור מייל חדש, להעביר תקיה אחרת אבל רק שאני מנסה לעבור בין התקיות (בעץ התקיות) הוא נתקע אין מצב שהמחשב שלי לא מספיק חזק כדי להריץ את האוטלוק אני מצרף תמונה עם גדלי הקבצים של האלטלוק דרך אגב האוטלוק מותק על כונן רייד 0 האם יש לזה השפעה? אולי הוא לא אוהב את זה? תודה מראש על העזרה [attachment deleted by admin]
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
שכחתי סיסמא שלא השתמשתי הרבה זמן ואני מחפש תוכנה אפילו עדיף ללא התקנה שתחשוף מה שמסתתר אחרי הכוכביות. תודה רבה.
-
- 9 תגובות
- 5.7k צפיות
-
-
שלום רב, אני מחפש תוכנה טובה לנעילת תיקיות. ראיתי שיש מגוון תוכנות בחיפוש בגוגל אני מחפש המלצה כלשהי על תוכנה שמישהו משתמש בה, אשמח אם לתוכנה תהיה אפשרות להציג הודעות ועוד לגבי התיקיות הנעולות. תודה
-
- 3 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
אהלן, הרכבתי מחשב חדש לאבא של אישתי עם וינדוס 7. תוכנת חשבשבת לא נתמכת על שום דבר מעבר לוינדוס XP. הרמתי לו מכונה וירטואלית עם XP והתוכנה עולה אבל עדיין יש כל מני בעיות תאימות (הגדרת מדפסת וכו'). אשמח לקבל המלצה לתוכנה להוצאת חשבוניות אשר תהווה תחליף לחשבשבת. תודה מראש לעונים.
-
- 4 תגובות
- 2.8k צפיות
-
-
שלום, האם ישנה תוכנת צריבה חינמית (משהו דומה לנרו) ? תודה
-
- 7 תגובות
- 2.8k צפיות
-
-
שלום, פתאום שמתי לב שהסמיילים אצלי מופיעים בתור אותיות במקום ציורים. למשל הסמיילי שאמור להראות ככה נראה בעצם ככה (: וכנ"ל לגבי כל הסמיילים. אה ונזכרתי בעוד בעיה במסנג'ר. הוא לא נותן לי לערוך את השם שלי. איזה תוכנה מעצבנת איך אני משנה את זה בחזרה?
-
- 4 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
התקנתי את האנטי וירוס החינמי avira antivir personal free הוא בהחלט על הכייפאק. הבעיה שהוא לא מתעדכן לבד צריך לעדכן אותו ידני. זה חלק ממהגבלות החינמיות? או שאפשר להגדיר שיתעדכן אוטמטית? נכנסתי ל- f8 להגדרות ומסומן לו להתעדכן. תודה
-
- 0 תגובות
- 782 צפיות
-
-
חרשתי ולא מצאתי איפה רואים את מהירות ההורדה,אולי יש הרחבה לזה? תודה רבה לעוזרים
-
- 3 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום, התקנתי ווינדוז 7 במקום ה XP. איך אני מזהה את הרכיבים שיש לי במחשב, ואילו דרייברים עלי להתקין ? לגבי כרטיס המסך הסתדרתי, האם ישנם עוד דרייברים (למשל ללוח האם) ? תודה
-
- 3 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום לא מצאתי פורום אחר.מה משני הקבצים נחשב איכותי יותר? הבנתי ששניהם יותר טובים מavi ומסקרן אותי להשוות.האם נגן שבמפרט שלו מצויין שהוא מנגן mpeg מנגן mp4?
-
- 8 תגובות
- 4.4k צפיות
-
-
האם יש דרך להתקין AFTER EFFECTS ו- PREMIER PRO על WINDOWS 7 32 BIT?
-
- 0 תגובות
- 817 צפיות
-
-
יש לי מסמך עם כמה עמודים, בכל עמוד טבלה שונה. לפעמים שאני כותב הרבה בטבלה אחת חצי ממנה יורד לדף הבא למרות שיש מקום עדיין בדף שלה ויוצא טבלה על טבלה, איך אפשר לקבוע שהיא לא יכולה לעבור לעמוד הבא ,או להשפיע על העמוד הבא שאני לוחץ אנטר שהטבלה בעמוד הבא לא תרד שורה. תודה, תום
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני משתמש בSYSTEM CARE ויש שם אפליקצייה לייעול הזכרון יש ניקוי יסודי וחכם ...מה היא באמת עושה ? זה בטוח למחשב ? אם ווינדוס 7 מראה לי ש38 אחוז בשימוש אחריי התוכנה יש 29אחוזים....זה לא הורס ביצועים ?
-
- 2 תגובות
- 798 צפיות
-
-
אחרי הרבה שנים עם FF, החלטתי לעבור לכרום. בעזרת תוספים שונים שיניתי את התנהגותו כך שתהיה נוחה כמו שהתרגלתי ב-FF. הדבר היחיד שלא מצאתי לו פתרון, זה פתיחת קבצים. מחיפוש בגוגל אני רואה שעוד אנשים לא מצאו לזה פתרון, אבל אני מסרב להאמין שבאחד מהדפדפנים המובילים ביותר חסר פיצ'ר כל כך בסיסי. אשמח לשמוע על פתרון. תודה.
-
- 0 תגובות
- 876 צפיות
-
-
שלום יש לי מערכץ הפעלה win xp מיום שישי כאשר אני פותח חלון לדוגמא של google אני מקבל ג'יבריש. וכנ"ל על אתר של hotmail. מה עלי לעשות. תודה
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
יש לי מחשב בן 5 בערך, בזמן האחרון נראה לי שהוא קצת התעייף, הבנתי שאני יכול לבדוק את הביצועים שלו עם התוכנה preformance test, וזה מה שעשיתי, קיבלתי תוצאה של 957, מה זה אומר ואיך אני יכול לדעת שהכול בסדר, החלקים שיש לי במחשב הם: מעבד core 2 6600 2.4 לוח: Asus p5w dh delux זכרון: sd ram 3071
-
- 1 תגובה
- 805 צפיות
-
-
יש לי מחשב בן 5 בערך, בזמן האחרון נראה לי שהוא קצת התעייף, הבנתי שאני יכול לבדוק את הביצועים שלו עם התוכנה preformance test, וזה מה שעשיתי, קיבלתי תוצאה של 957, מה זה אומר ואיך אני יכול לדעת שהכול בסדר, החלקים שיש לי במחשב הם: מעבד core 2 6600 2.4 לוח: Asus p5w dh delux זכרון: sd ram 3071
-
- 19 תגובות
- 2.7k צפיות
-
-
שלום חברים, עזרה דחופה אני לא מצליח להכנס לווינדוס אקספי בנייח. היתה לי מדפסת HP והבאתי חדשה של אפסון. הסרתי את הדרייברים של HP והתקנתי את הדרייברים של אפסון. מאז התחילה הבעיה שהוא לא נותן לי להכנס ונותן לי להזין שם משתמש וססמה מה שמעולם לא היה. ניסיתי הכל לא מצליח כלום. כתבתי בשם משתמש administrator וססמה ריקה הוא כאילו נכנס אבל נתקע על מסך כחול. מה עושים?? די דחוף תודה לעוזרים
-
- 1 תגובה
- 889 צפיות
-
-
הכונן הקשיח בנייד שלי (שוב) עושה בעיות (נתקע לשניה + רעש וחוזר חלילה, לפעמים במשך שעות) אז לפני שאני מתקשר ל-Dell והטכנאי שלהם מגיע להחליף את הכונן, הייתי רוצה לגבות את כל המידע שיש לי עליו. אני רוצה ליצור קובץ image יחיד של הכונן כולו, לשמור אותו בצד (על כונן חיצוני) ואחרי שיותקן הכונן החדש, אני רוצה לפרוס את ה-Image ושהמחשב שלי יהיה בדיוק כמו שהוא היום. אני יודע שבזמנו Norton Ghost הייתה תוכנה מומלצת, אבל האם זה נכון גם היום? או שיש תוכנות נוחות/מהירות יותר שיכולות לעשות את אותה עבודה?
-
- 5 תגובות
- 1.5k צפיות
-