עבור לתוכן

תוכנה

נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.

1. Started by ybe,

1.בשבוע שעבר התקנתי את המחשב שלי מחדש. 2.אני משתמש ב: win xp pro, Virtual dub 1.5.10,TMPGEnc 2.521.58.169 3.ניסיתי להמיר סרט DIVX לסרט SVCD/VCD (סרט שכבר המרתי אותו בעבר ובכלל ביצעתי בעבר הרבה מאוד המרות),לשם כך ביצעתי install hander ב virtual duv אז start frame server . 4.כשניסיתי לפתוח את הקובץ VDR באמצעות TMPGEnc , קיבלתי הודעת שגיאה ותוכנת TMPGEnc נסגרה. 5.ניסיתי גירסאות אחרות של TMPGEnc ושל virtual dub אבל הבעיה לא נפתרה. מה עושים?

• 4 תגובות
    • 960 צפיות
  2. Started by Yaniv_Uzan,

אהלן רציתי לדעת מה התפקיד של התוכנה הזאת והאם אפשר להשתמש בה במקום TMPGEnc DVD Author תודה יניב

3. Started by dj shay 30010,

הוספתי כתוביות לסרט בעזרת VirtualDub-1_4c הכל סבבה אני רוצה להפוך אותו ל VCD בעזרת TMPGEnc הוא הופך לי את הסרט ל MPG אבל בלי פס קול מה אני צריך לעשות אולי יש תוכנה אחרת ????

• 4 תגובות
    • 921 צפיות
  4. Started by אהרון קורם,

Tom Hero

5. Started by topgun,

שלום אחותי התלוננה שיש לה בזמן האחרון וכלמיני פופאפס על המחשב, וכלמיני סרגלי כלים שהיא לא מכירה וכו' וכו' - אתם יודעים, הסימנים הרגילים ל-spyware. ניגשתי למחשב שלה, והרצתי את כל התוכנות הרגילות - spybot, adaware, hijack this, כמה אנטיוירוסים - כמעט כולם מצאו קבצים, וכולם הצליחו להסיר את מה שמצאו. אבל משום מה, כמה דברים סירבו לרדת. אז ניגשתי ידנית, והתחלתי למחוק ולהסיר את כל הגורמים המזיקים - דרך "הסר תוכניות", בעזרת RegCleaner (ניקוי אוטומטי+מחיקה ידנית אחרי שעברתי קובץ קובץ...), בעזרת hijack this ידני, ובסוף ע"י שיטוט ב-program files ותיקיות דומות במחשב שלה ומחיקה של קבצים ידנית. הכל נראה טוב ויפה, חוץ מאיזה טולבר אחד מעצבן, שמצליח לשרוד כל מה שאני עושה לו... אני מצליח ל…

• 10 תגובות
    • 1.2k צפיות
  6. Started by liorgadidi,

איך אני מוריד אותו? נראה התקנתי תוכנה או משהו כזה ושאני מוריד את הסרגל הזה בפעם אחרת שאני פותח את האינטרנט הוא מופיע שוב... איך אני מוריד את זה?

• 1 תגובה
    • 589 צפיות
  7. Started by silky,

הכוונה היא לא לToolbar במובן הקלאסי. אלא למן סרגל קטן שמופיע בכל תיבת טקסט באקפסלורר. צירפתי קובץ שיסביר בדיוק מה זה. יש לי את IE7pro אולי זה קשור, למרות שלא מצאתי בהגדרות משהו רלוונטי. השאלה: איך מסירים? [attachment deleted by admin]

• 1 תגובה
    • 578 צפיות
  8. Started by Blackend,

בכל מקרה יש לי אנטיוירוס של גרייסופא שרץ )הגירסה החינמית) הוא כל הזמן מתריע על זה ...בחלק מהמקומות הוא מסוגל להסיר וחלק לא. אני ממש כבר אובד עצות חיפשתי בכל מקום איך נפתרים מזה ואני לא מצליח. בתודה מראש דניאל

• 3 תגובות
    • 762 צפיות
  9. אוקי אז היום ניסיתי להתקין torrent client (utorrent,bitcomet,new flashget, azures והכל פשוט ניתקע כשה מנסים להכניס torrent פשוט לא מבין מה הבעיה ??? גירסת ויסטה אפשר למחוק למי רוצה לדעת זה לא הוינדוס זה היה ביטדיפנדר בטה שבגללו התוכנות לא עבדו enterprise

• 2 תגובות
    • 739 צפיות
  10. Started by JHONLEV,

התקנתי תתוכנה היום והיא פשוט לא זזה! מורידה במקס על 8 ! יש לי אחד וחצי אינטרנט יש לי מודים ואין לי פייראול אפילו ביטלתי את של הWINDOWS לקבוץ יש הרבה זורעים ומקורות ! כמה זמן צריך להשאיר דולק את התוכנה עד שתבצור מהירות ? יש אולי מדריך איך להגדיר נכון תתוכנה?

• 3 תגובות
    • 890 צפיות
  11. Started by beni125,

אם תוכלו לעזור לי כוננן זה עושה בעיה כאשר אני מכניס דיסק הוא עושה את הסימן של דיסק עם העכבר אבל הוא אומר לי שאין דיסק

• 0 תגובות
    • 618 צפיות
  12. Started by snirf,

תוכנת המרה...נתקלתי בבעיה בעת הפעלת התוכנה בווינדוס7, למרות שגרסא זו תומכת... צילום מסך לשגיאה:

• 0 תגובות
    • 1.3k צפיות
  13. Started by borg,

מהם ההבדלים בין צריבת דיסק ב-Track-A-Once לעומת Disc-At-Once? האם אחת משיטות הצריבה הנ"ל מאריכה/מקצרת את אורך חיי הצורב? האם לאחת משיטות הצריבה הנ"ל יש עדיפות בצריבת data או סרטים? האם לשימוש באחת משיטות הצריבה הנ"ל יש חשיבות בצריבת CD או DVD?

• 9 תגובות
    • 2.6k צפיות
  14. Started by Aviv C,

מישהו יודע איך אני עושה שתוכנת ה- Ad-Aware לא תציג Tracking Cookies כמזיקים?

15. Started by Internal,

עכשיו אני מנסה דפדפן אופרה ויש שם בעיה שממש מציקה לי הtransfer שם ניפתח כמו טאב וזה מממש לא נוח איך אני הופך אותו למשו כמו ff or ie?>

• 2 תגובות
    • 688 צפיות
  16. Started by eladbu,

שלום לכולם אני מחפש תוכנה שיודעת להפוך אך ה וינדואס 7 ל MACOS OSX.כמו שהיה פעם ה TRANSFORMATION PACK האם אתם מכירים תוכנה טובה???

• 0 תגובות
    • 655 צפיות
  17. Started by Internal,

אז אנשים למי שמחפש אנטי וירוס טוב ובחינם אז חבילה מלאה לשנה חינם וחוקי המיבצע לזמן מוגבל http://shop.trendmicro.com/iomega/en/?sn=f9bj26006x מצד ימין יש לכם חצים תיבחרו מה שמתאים לכם ויאללה תהנו

• 0 תגובות
    • 604 צפיות
  18. Started by Vatos-Locos,

מישהו שמע על האנטי וירוס הזה (מישהו אמר אייסיקיו?!) הוא שווה משהו בכלל?

• 3 תגובות
    • 687 צפיות
  19. Started by 1immortal,

בוקר טוב לכולם . התקנתי את הגרסה האחרונה , 3 , סופית , להתנסות , ונתקלתי בבעיה מרגיזה , שאין לי מושג איך לסדר אותה . הצמדת טקסט לימין , במהלך כתיבה בעברית . למישהו יש מושג איך לסדר את זה ? נלחמתי בה בערך שעה , אך ללא הצלחה . אולי אני פשוט לא רואה איזו אופציה או משהו , זה מטריף אותי . תודה .

• 2 תגובות
    • 619 צפיות
  20. Started by 1immortal,

צהריים טובים כפי שראיתי בעבר , יש כאן מספר לא מבוטל של משתמשי התוכנה , וגם כמה שמשתמשים במירנדה . שאלה לי אל אלה שכבר עדכנו לגרסה החדשה . הקטע עם העברית סודר ? אני פשוט רוצה לעבור להשתמש בה , והקטע של העברית זה הדבר היחיד שמונע ממני לעבור בצורה מוחלטת לתוכנה זו . אשמח לשמוע תגובות של משתמשים שעברו לגרסה החדשה . להתקין סתם ואז להסיר ... עדיף לשאול . תודה

• 1 תגובה
    • 495 צפיות
  21. Started by kikkler,

איך גורמים לטריליאן להפסיק לתת לי הודעות מטומטמות בסיגנון של - *** NOTE: This user is offline. Your messages will be received when he/she logs into ICQ. מדובר בגרסה 3.0 פרו

• 1 תגובה
    • 802 צפיות
  22. Started by blackcoma,

ה - Trillian הזה עושה יותר מדי בעיות. בזמן האחרון, מאז שהתקנתי את הפלאג-אין החדש של ICQ ( שבלעדיו המערכת לא הייתה מתחברת לאיסיקיו ) אני לא יכול לכתוב בעברית, אלא רק לפעמים, שום דבר לא עוזר, לא alt+shift, לא להחליף ידנית, הוא פשוט לא כותב לי בעברית. ידוע למישהו משהו על הבעיה הזו ?

• 1 תגובה
    • 531 צפיות
  23. Started by blackcoma,

זה התחיל אתמול וקורה בשני המחשבים שלי. יש לי Trillian Pro 3.1 ובכל הפעלה הוא אומר לי "Trillian has encountered an error and must close" האם זה קורה גם לכם ? האם זה עוד פלאגין מקולקל ? ( אין לי פלאגינים נוספים מעבר לסטנדרטיים )

• 2 תגובות
    • 651 צפיות
  24. Started by navtchyev,

מישהו יכל לעשות לי מדריך לזה ??????

• 2 תגובות
    • 2.3k צפיות
  25. Started by sherlock1212,

יש לי טרויני על המחשב וה-Trojan Guarder לא מצליח למחוק אותו אם יש עוד תוכנה שאתם יכולים לתת לי אז בבקשה תרשמו...

• 1 תגובה
    • 668 צפיות

דיונים חדשים בפורומים