תוכנה
נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.
40,194 דיונים בפורום זה
-
שלום רב ברשותי מחשב עם מעבד ( athlon dual core 4850e ) וזיכרון 4G לוח אם ASUS M3A78 PRO עם כרטיס מסך מובנה radeon 3200 HD לאחרונה אני נתקל בקיטועים בהצגת סרטים וסדרות ( לא HD ) בדקתי בזמן ניגון סרט, אין עומס על המעבד ויש מספיק זיכרון לאחר מכן ביצעתי גם איחוי לכוננים הקשיחים. האם יש לכם רעיונות לסיבת הקיטועים ? והאם יש תוכנה שאני יכול להריץ שתיתן לי אינדיקציה לגבי הבעיה ?
-
- 0 תגובות
- 972 צפיות
-
-
לא פעם ולא פעמים נתקלתי במצב, שעומדת לרשותי מצלמת רשת ללא דיסק התקנה (נניח שהוא אבד) וללא שום מסמך מזהה (נניח שזרקו אותם לפח). עובדה זו הופכת את המשימה למציאת מנהל התקן למצלמה בלתי אפשרית, אלא אם אני פשוט לא יודע כיצד לעשות זאת נכון. מה שבטוח, בכל פעם אני חורש את הרשת, וכל דרייבר שאני מוריד מתגלה כבעייתי. אז למקרה הנתון כרגע, יש למחשב נייח מצלמת רשת חיצונית בחיבור USB, דיסק ההתקנה המקורי לא זמין, ואין שום רקורד לגבי דגם או פרטים מזהים על המצלמה, חוץ מכיתוב METRIX עליה. למצלמה יש גם "לדים" (נורות LED). תוכלו לעזור לי בתהליך חיפוש מנהל התקנים מתאים, או לחילופין, בתהליך זיהוי המצלמה?
-
- 1 תגובה
- 1.5k צפיות
-
-
שלום לכולם יש לי תייקיה עם מלא קבצי POWERPOINT שהורדתי מהמייל ושמרתי אותם עד היום כולם נפתחו רגיל.... הם כבר מלפני שנה הקבצים האלה... פתאום אני מנסה לפתוח אותם והרוב מה שאני פותח הוא נותן שגיאה עם TEXT CONVERTER . CANT OPEN THE FILE TEXT CONVERTER משהו כזה.... מה זה יכול להיות?.... לא שיניתי כלום במחשב לא עשיתי כלום פתאום זה התחיל.
-
- 2 תגובות
- 905 צפיות
-
-
שלום יש לי בעיה מאד מוזרה עם IE8, שקורית רק עם TheMarker, ונמשכת כבר כמה חודשים טובים. חשבתי שאולי זה יסתדר לבד, אבל אני רואה שלא. כשאני קורא כתבות ב-TheMarker, אז ברגע שאני נכנס לכתבה מסוימת, העמוד כל הזמן ממשיך להטען, גם אחרי שהוא כותב Done, הוא שוב ממשיך להטען, ואם נותנים לו להמשיך כך, אז בסוף ה-IE נתקע/קורס/נסגר. נראה לי שזה התחיל ממתי ש-TheMarker הוסיפו בראש כל עמוד את הקישוריות עם פייסבוק וכל החרטה הזה. צריך לציין שיש לנו עוד מחשב בבית, עם מפרט דומה, ושם אין את הבעיה הזו. ניסיתי למחוק את כל ה-Temporary Files וכל ה-Cookies, זה עדיין לא עזר. למישהו יש רעיון איך אני יכול לפתור את זה, כדי שאוכל לקרוא כתבות בדה-מרקר בשקט? (: לדוגמא, נסו להכנס לכתבה בלינק הבא, ולראות אם ז…
-
- 8 תגובות
- 3.2k צפיות
-
-
מישהוא יודע איך מגדירים בשועל שכאשר פותחים לשונית חדשה ישר יעלה דף הבית ולא דף ריק?
-
- 3 תגובות
- 843 צפיות
-
-
אהלן, אני יודע איך מקבעים קובץ img או iso או כל קובץ דומה לכונן וירטואלי ב deamon tools אבל איך אני מקבע דיסק (של משחק לצורך הדוגמא) אין לא קובץ iso או משהו כזה איך עושים???
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
יש לי כונן USB CRUZER של SANDISK עם מערכת U3 עליו. מעולם לא השתמשתי במערכת הזו כי לא היה לי צורך ותמיד עצבן אותי שהיא לא עובדת עם WIN7/VISTA. לאחרונה אני צריך להפעיל את המערכת כדי אני מתנייד הרבה ואין לי מחשב נייד , אך לפי מה שאני מבין SANDISK הסירו את התמיכה מהמערכת. שיטוט קצר באינטרנט הפנה אותי לכתבה מלפני שנתיים שאומרת שSANDISK הכריזה שהם מפתחים מערכת חלופית שתהיה זמינה תוך שנה (מאז עברו שנתיים), אבל אני לא מצליח למצוא שום דבר חלופי. האם מישהו יודע על מה מדובר ויכול לעזור ? תודה.
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום, אני מעוניין לעדכן את הביוס. 1. יש בעיה, הוא כותב לי שאין תאימות עם וינדוס 64bit, מה אני צריך לעשות במקרה כזה? (מצורף צמונה). 2. באתר של ג'יגהבייט יש כמה עידכוני ביוס, האם אני יכול ישר להתקין את הגירסא F11 או שאני צריך להתקין אחד אחרי השני? כלומר F11 מכיר את כל העידכונים? http://www.gigabyte.com/products/product-page.aspx?pid=3439#bios תודה לעוזרים! [attachment deleted by admin]
-
- 2 תגובות
- 939 צפיות
-
-
מה המצב ?? תראו היה לי את המסינגר החדש 2011 , עכשיו הסרתי אותו ואני רוצה להתקין את הישן אבל הוא אומר לי שיש לי גרסה יותר חדשה איך זה ?? תודה ****** הסתדרתי תודה
-
- 0 תגובות
- 809 צפיות
-
-
-
יש לי חבר שנכנס לו וירוס למחשב אחרי כמה זמן הוא ניסה לעשות ריסטרט והמחשב לא עלה מאז ניסיתי לפרמט לו אותו עם דיסק של ווינדוס והוא קפא כל פעם לקחתי את ההארדיסק אלי ופירמטתי אותו דרך המחשב שלי (דרך הדיסק מנג'מנט) בכל מקרה ההרדיסק מפורמט וכשאני מחבר אותו אצלו במחשב אני מקבל press any key to install windows אני לוחץ ואז מופיע לי bootmgr is missing press ctrl+alt+delete to restart והמחשב נתקע... בנוסף ניסיתי להכנס לboot menu והוא נתקע גם שם הביוס עובד אבל זה לא עוזר לי... כשההרדיסק מנותק אני מצליח לעשות בוט לתוך ההתקנה של הווינדוס מהדיסק הבעיה זה כשההרדיסק מחובר... מה עושים? זה לא תקלה בהרדיסק כי אם הוא מחובר במחשב שלי אז אני יכול לגשת אליו... אולי הוא לא מפורמט טוב? כאילו …
-
- 5 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
תוכנה חינמית המאפשרת שינוי/שכפול שמות של מספר קבצים במכה ע"י הגדרת כללים ומסננים. פשוט מגדירים בתוכנה את הכללים שרוצים וגוררים אותם לתוכנה. שימושי מאוד לסינון "זבל" משמות קבצים שמורידים בדרך כלל וכן לשינוי מאסיבי של שמות קבצים כמו למשל שינוי שמות של תמונות לפי סדר וכו'. קישור לעמוד התוכנה
-
- 1 תגובה
- 1.3k צפיות
-
-
שלום! אני צריך להתקין מחשב ציבורי עם Windows XP. כדי למנוע מווירוסים (דרך דיסק-און-קי בעיקר) ולמנוע ממשתמשים לבלגן את המחשב אני צריך תוכנה שלא נותנת לעשות שינויים בהארד דיסק (חוץ מעדכונים, אם אפשרי). יש פתרון חינמי לבעיה? נתקלתי ב-Windows SteadyState, אבל מייקרוסופט הפסיקו לפתח אותו. תודה, אורי.
-
- 2 תגובות
- 945 צפיות
-
-
אז ככה, אני מודע לזה שאין פתרונות קסם בעניין, אבל בגלל שאני לא מכיר את התחום בכלל אולי יש איזו תוכנה שכן תצליח לנפות רעשים סטטים מהקלטות. אני צריך לתמלל מספר הקלטות, שבהן משתתפים בין השאר אדם זקן שמדבר חלש ולא נשמע טוב (בלשון המעטה) בהקלטה. מישהו יודע על תוכנה שתוכל לעזור בעניין? חינמית או לא, לא משנה. תודה, בז'נגלו.
-
- 1 תגובה
- 1.6k צפיות
-
-
אני רוצה לקנות מחשב חדש וחושב לעבור ל-windows7 64bit האם יהיה לי בעיה להפעיל את הכרטיס טלויזיה עליו? הכרטיס הוא: LIFE VIEW FLY TV PLATINUM FM נכנסתי לאתר של החברה ויש להם רק דריברים ל-xp ומטה. כמו כן, גם התוכנה tvr שהגיע עם הכרטיס טלויזיה בטח לא תעבוד בwindows7, האם יש תוכנה טובה לכרטיס טלויזיה ל-windows 7? תודה מראש,
-
- 2 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
http://filehippo.com/download_google_chrome/
-
- 1 תגובה
- 1.3k צפיות
-
-
שלום. ישלי מדפסת מסוג X1190 של חברת Lexmark אני מתחבר אל המדפסת באמצעות מחשב אחר ברשת חוטית. עד עכשיו היה לי מערכת הפעלה מסוג windows xp אז לא היית לי בעיה והמדפסת עבדה מצויין. אך לאחרונה שידרגתי לwindows 7 64 bit ואני לא מוצא דרייברים מתאימים. אשמח לעזרה, תודה על כל ניסיון.
-
- 3 תגובות
- 2k צפיות
-
-
בוקר טוב. אני צירתי איזשהו סמל בפוטושופ גודלו 800X800 שזה גודל הדף עצמו ולא של הסמל. שאלתי היא: איך אני מגדיל את הסמל לגודל יותר דגול ומשפר את האיכות שלו. כמובן יש לי את הציור גם כJPEG וגם כקובץ PSD. תודה רבה מראש.
-
- 8 תגובות
- 3.2k צפיות
-
-
אני נמצא בפורומים רשומים, שאני משלם עליהם כסף, אני לא מדבר על פריצות וכו... אז לא חושב שזה נוגד את חוקי הפורום.. יש לי שאלה פשוטה אני משתמש בutorrent ואני הולך לפרמט ת'מחשב איך אני יכול לגבות את הקבצים שאחרי הפירמוט אני אוכל להמשיך לשתף יש את התוכנה uTBackup אבל לא כל כך הבנתי איך היא עובדת... יש לי קבצים בערך 200 ג'יגה מה אני אמור לעשות ? אחרי פירומט בסך הכל אני אעביר ת'קבצים לפרטשין אחר ... אבל מעבר לזה מה לעשות ? תודה על העזרה מראש, ושוב מקווה שהשאלה לא נוגדת ת'חוקים פה
-
- 6 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
פשוט כמו שכתוב בכותרת .. האם יש תוכנה הדומה לראדמין שתאפשר שליטה מלאה (בתוך הרשת הביתית) מחלונות 7 למק בוק פרו ?
-
- 2 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
ניסיתי כמה אתרים שונים, בחלקם הרדיו אמור להיות מנוגן מתוך האתר עצמו וחלקם מפעילים את תכנת windows media player ידנית והיא אמורה לנגן. לא משנה באיזה מקרה מדובר, תמיד אין streaming אפילו שהנגן מצביע שהמצב הוא reday. מה עושים?
-
- 0 תגובות
- 1k צפיות
-
-
על מחשב נייד קצת ישן בלי מצלמה הותקנה מצלמת רשת (ג'נרית שכזאת) שמתחברת לUSB, מצלמה פשוטה שנותנת רק וידאו. על התוכנה של המצלמה (שמגיעה עם הדרייבר) הוידאו עובד חלק במחשב אפשר לראות את הפלט של המצלמה במשך שעות ארוכות בלי קפיצות או בעיות ממש מצויין. הבעיה היא בסקייפ, בהתחלה רואים את הוידאו שהמצלמה מצלמת אבל ממש אחרי פחות מדקה בזמנים משתנים קורה אחד מה4 דברים הבאים: 1. מסך לבן 2. מסך שחור 3. הוידאו קופא 4. הוידאו מקרטע ואז קופא. מה יכולה להיות הבעיה? זה ודאות משהו ברמת התוכנה כי המצלמה עובדת בסדר גמור וגם נבדקה על 3 מחשבים שונים. עצות? תודה, לירון
-
- 4 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
שלום לכולם! יש לי נייד EEE1000HE של אסוס יש לי מדפסת/סורק/מכונת צילום של HP מדגם pcs 1110 all-in-one הורדתי את הדרייברים היא מדפיסה יפה מאד אבל! כאשר אני רוצה לסרוק אני מפעיל את תוכנס הסריקה ובמקום לסרוק המחשב מפעיל את המצלמה של מחשב (מקור הסריקה בא ממצלמת המחשב) מישהו יודע איך לדבר את זה?? תודה רבה לכולם!
-
- 0 תגובות
- 801 צפיות
-
-
-
על פי מה שהבנתי, התוכנה יודעת לאיזה קובץ קיים גיבוי (על מנת לא לגבותו בשנית) על פי סימון ה-Archive שלו. בהתחלה חשבתי שהתוכנה מבטלת את הסימון של ה-Archive, אבל מסתבר שהיא מבטלת בכלל את האופציה. האם יש אפשרות לשחזר זאת (להחזיר את ה"אפשרות")? כיצד ניתן לגרום לתוכנה (אם אפשר) להוריד רק את הסימון מבלי להוריד את האפשרות?
-
- 14 תגובות
- 2.2k צפיות
-