עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תוכנה

נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.

1. Started by vbCrLf,

שלום! אני צריך להתקין מחשב ציבורי עם Windows XP. כדי למנוע מווירוסים (דרך דיסק-און-קי בעיקר) ולמנוע ממשתמשים לבלגן את המחשב אני צריך תוכנה שלא נותנת לעשות שינויים בהארד דיסק (חוץ מעדכונים, אם אפשרי). יש פתרון חינמי לבעיה? נתקלתי ב-Windows SteadyState, אבל מייקרוסופט הפסיקו לפתח אותו. תודה, אורי.

• 2 תגובות
    • 951 צפיות
  2. Started by Pure-Gold,

תוכנה חינמית המאפשרת שינוי/שכפול שמות של מספר קבצים במכה ע"י הגדרת כללים ומסננים. פשוט מגדירים בתוכנה את הכללים שרוצים וגוררים אותם לתוכנה. שימושי מאוד לסינון "זבל" משמות קבצים שמורידים בדרך כלל וכן לשינוי מאסיבי של שמות קבצים כמו למשל שינוי שמות של תמונות לפי סדר וכו'. קישור לעמוד התוכנה

• 1 תגובה
    • 1.3k צפיות
  3. אז ככה, אני מודע לזה שאין פתרונות קסם בעניין, אבל בגלל שאני לא מכיר את התחום בכלל אולי יש איזו תוכנה שכן תצליח לנפות רעשים סטטים מהקלטות. אני צריך לתמלל מספר הקלטות, שבהן משתתפים בין השאר אדם זקן שמדבר חלש ולא נשמע טוב (בלשון המעטה) בהקלטה. מישהו יודע על תוכנה שתוכל לעזור בעניין? חינמית או לא, לא משנה. תודה, בז'נגלו.

• 1 תגובה
    • 1.6k צפיות
  4. Started by gt2,

יש לי חבר שנכנס לו וירוס למחשב אחרי כמה זמן הוא ניסה לעשות ריסטרט והמחשב לא עלה מאז ניסיתי לפרמט לו אותו עם דיסק של ווינדוס והוא קפא כל פעם לקחתי את ההארדיסק אלי ופירמטתי אותו דרך המחשב שלי (דרך הדיסק מנג'מנט) בכל מקרה ההרדיסק מפורמט וכשאני מחבר אותו אצלו במחשב אני מקבל press any key to install windows אני לוחץ ואז מופיע לי bootmgr is missing press ctrl+alt+delete to restart והמחשב נתקע... בנוסף ניסיתי להכנס לboot menu והוא נתקע גם שם הביוס עובד אבל זה לא עוזר לי... כשההרדיסק מנותק אני מצליח לעשות בוט לתוך ההתקנה של הווינדוס מהדיסק הבעיה זה כשההרדיסק מחובר... מה עושים? זה לא תקלה בהרדיסק כי אם הוא מחובר במחשב שלי אז אני יכול לגשת אליו... אולי הוא לא מפורמט טוב? כאילו …

• 5 תגובות
    • 2.3k צפיות
  5. http://filehippo.com/download_google_chrome/

6. Started by ImAllMostAwake,

אני נמצא בפורומים רשומים, שאני משלם עליהם כסף, אני לא מדבר על פריצות וכו... אז לא חושב שזה נוגד את חוקי הפורום.. יש לי שאלה פשוטה אני משתמש בutorrent ואני הולך לפרמט ת'מחשב איך אני יכול לגבות את הקבצים שאחרי הפירמוט אני אוכל להמשיך לשתף יש את התוכנה uTBackup אבל לא כל כך הבנתי איך היא עובדת... יש לי קבצים בערך 200 ג'יגה מה אני אמור לעשות ? אחרי פירומט בסך הכל אני אעביר ת'קבצים לפרטשין אחר ... אבל מעבר לזה מה לעשות ? תודה על העזרה מראש, ושוב מקווה שהשאלה לא נוגדת ת'חוקים פה

• 6 תגובות
    • 1.6k צפיות
  7. ניסיתי כמה אתרים שונים, בחלקם הרדיו אמור להיות מנוגן מתוך האתר עצמו וחלקם מפעילים את תכנת windows media player ידנית והיא אמורה לנגן. לא משנה באיזה מקרה מדובר, תמיד אין streaming אפילו שהנגן מצביע שהמצב הוא reday. מה עושים?

• 0 תגובות
    • 1k צפיות
  8. Started by galgalgal2001,

שלום לכולם! יש לי נייד EEE1000HE של אסוס יש לי מדפסת/סורק/מכונת צילום של HP מדגם pcs 1110 all-in-one הורדתי את הדרייברים היא מדפיסה יפה מאד אבל! כאשר אני רוצה לסרוק אני מפעיל את תוכנס הסריקה ובמקום לסרוק המחשב מפעיל את המצלמה של מחשב (מקור הסריקה בא ממצלמת המחשב) מישהו יודע איך לדבר את זה?? תודה רבה לכולם!

• 0 תגובות
    • 809 צפיות
  9. יש לי כמה אימיילים שונים שמשמשים אותי למטרה זהה. הייתי רוצה לדעת איך אוכל לשלוח אימייל דרך כל חשבונות האימייל שלי בו זמנית לכל אותם האנשים ששלחו לי אימייל, ואם ניתן לסנן את רשימת האימיילים כך שאני בטעות לא אשלח את אותה הודעה פעמיים לאותו אימייל משני חשובנות אימייל שונים אז זאת תהיה תוספת נחמדה גם. תודה.

• 4 תגובות
    • 1.6k צפיות
  10. Started by Skatman,

שלום. ישלי מדפסת מסוג X1190 של חברת Lexmark אני מתחבר אל המדפסת באמצעות מחשב אחר ברשת חוטית. עד עכשיו היה לי מערכת הפעלה מסוג windows xp אז לא היית לי בעיה והמדפסת עבדה מצויין. אך לאחרונה שידרגתי לwindows 7 64 bit ואני לא מוצא דרייברים מתאימים. אשמח לעזרה, תודה על כל ניסיון.

• 3 תגובות
    • 2k צפיות
  11. Started by Raziel Elmaliach,

שלום התקנתי את התוכנה הכל עבד טוב אבל נוצרו לי שני בעיות שאני נכנס לתוכנה 1.שאני פותח את התוכנה היא נפתחת לי בצורה כזאת:. 2.והשניה שיש לי את ההודעה הזאת שאני סוגר את התוכנה מה לעשות כדי לפתור את שני הבעיות ? בתודה מראש רזיאל נ.ב לגבי הבעיה השניה אין לי את הקובץ שצריך על המחשב אז איך אני משיג אותו ?

12. Started by Rhx,

כבר כמה זמן שאני עם הבעיה הזו וזה כבר התחיל להציק. כל פעם שאני פותח לינק בטאב אחר נפתח לי אוטומטית עוד טאב של google analytics, שמוביל אחרי כמה שניות לגוגל. זה קורה בכל הדפדפנים. (בפיירפוקס עוד בסדר בגלל הNoScript) מה אפשר לעשות נגד התופעה הזאת?

• 0 תגובות
    • 789 צפיות
  13. Started by Yuron,

בוקר טוב. אני צירתי איזשהו סמל בפוטושופ גודלו 800X800 שזה גודל הדף עצמו ולא של הסמל. שאלתי היא: איך אני מגדיל את הסמל לגודל יותר דגול ומשפר את האיכות שלו. כמובן יש לי את הציור גם כJPEG וגם כקובץ PSD. תודה רבה מראש.

• 8 תגובות
    • 3.2k צפיות
  14. Started by ychig,

יש פתרון?

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  15. שלום יש לי בעיה מאד מוזרה עם IE8, שקורית רק עם TheMarker, ונמשכת כבר כמה חודשים טובים. חשבתי שאולי זה יסתדר לבד, אבל אני רואה שלא. כשאני קורא כתבות ב-TheMarker, אז ברגע שאני נכנס לכתבה מסוימת, העמוד כל הזמן ממשיך להטען, גם אחרי שהוא כותב Done, הוא שוב ממשיך להטען, ואם נותנים לו להמשיך כך, אז בסוף ה-IE נתקע/קורס/נסגר. נראה לי שזה התחיל ממתי ש-TheMarker הוסיפו בראש כל עמוד את הקישוריות עם פייסבוק וכל החרטה הזה. צריך לציין שיש לנו עוד מחשב בבית, עם מפרט דומה, ושם אין את הבעיה הזו. ניסיתי למחוק את כל ה-Temporary Files וכל ה-Cookies, זה עדיין לא עזר. למישהו יש רעיון איך אני יכול לפתור את זה, כדי שאוכל לקרוא כתבות בדה-מרקר בשקט? (: לדוגמא, נסו להכנס לכתבה בלינק הבא, ולראות אם ז…

• 8 תגובות
    • 3.2k צפיות
  16. Started by ידין 10,

קניתי אופיס 2007 עם אפשרות התקנה על 3 מחשבים שונים. התקנתי על מחשב אחד ומסיבה שאיה קשורה נאלצתי לפרמט אותו. רוצה להתקין שוב את האופיס מבלי לאבד את זכותי להתקנה על שני מחשבים נוספים, כלומר לנצל את אותה "זכות". איך עושים זאת ?

• 3 תגובות
    • 1.4k צפיות
  17. יש לי כעשרת אלפים תמונות מבולגנות עם שמות שונים, ההייתי רוצה לדעת אם יש תוכנה שתוכל לקחת את אותם עשרת אלפים תמונות שנמצאות בתוך תיקיה אחת ועוד עשרות תיקיות(באותה תיקיה) , ותוכל ליצור תייקייה ייחודית לכל גלריה עפ"י תאריך השינוי שנעשה בה? כלומר תאריך שינוי - הכוונה לתאריך שבו בעצם התמונות הורדו , ולודגמה 20 תמונות שהשתנו בתאריך 31/12/10 בשעה 14:53, ייכנסו לתיקייה יחודית משלה יחד עם כל התמונות. וכן הלאה עם 60 תמונות אחרות שהשתנו ב1/1/2001 בשעה 18:12 ייכנסו לתיקיה נפרדת. *חשוב שהיא תדע ליצור את התיקיות לפי השעה שבא השתנה פעם אחרונה הקובץ, ולא רק את התאריך, משום שיש המון תמונות שהשתנו ונוצרו באותו יום, אבל לא מדובר באותם גלריות

• 13 תגובות
    • 3.7k צפיות
  18. Started by nirmiranda,

• 1 תגובה
    • 1.3k צפיות
  19. על פי מה שהבנתי, התוכנה יודעת לאיזה קובץ קיים גיבוי (על מנת לא לגבותו בשנית) על פי סימון ה-Archive שלו. בהתחלה חשבתי שהתוכנה מבטלת את הסימון של ה-Archive, אבל מסתבר שהיא מבטלת בכלל את האופציה. האם יש אפשרות לשחזר זאת (להחזיר את ה"אפשרות")? כיצד ניתן לגרום לתוכנה (אם אפשר) להוריד רק את הסימון מבלי להוריד את האפשרות?

• 14 תגובות
    • 2.2k צפיות
  20. Started by Iko89,

פשוט כמו שכתוב בכותרת .. האם יש תוכנה הדומה לראדמין שתאפשר שליטה מלאה (בתוך הרשת הביתית) מחלונות 7 למק בוק פרו ?

• 2 תגובות
    • 1.3k צפיות
  21. היי, אני מחפש תוכנה קלה ופשוטה (עם עדיפות לחינמית אבל לא חובה) שתאפשר לאנשים עם רקע ב SQL Query לבצע שאילתות על מאגר התונים שלי בצורה פשוטה וקלה. משהו סטייל Singular SqliteExplorer אין צורך שהתוכנה תתמוך בניהול מאגר הנתונים, הוספה / הסרה של טבלאות וכד' מאגר הנתונים שלי מנוהל ב Microsoft SQL Server 2008 איזשהו רעיון? חיפוש בגוגל הביא אותי לתוכנות כבדות ומסובכות לרוב ואני מחפש משהו פשוט תודה רבה

• 0 תגובות
    • 1k צפיות
  22. WATCH IN HD, אני זה עם הכחול (שמחסל את כולם) כן כן, צעיר. ולצלם יש פרקינקסון, לא מצאתי אף אחד אחר, כל השחקנים והצלם חוץ ממני היו כאלה שחיכו להסעה של הצופים או שלא היה להם כוח לחזור הביתה מבית הספר. לכן, זה הפקה נטולת תקציב. http://www.youtube.com/watch?v=FQIFFUhix2g&feature=player_embedded בכל מקרה, לפרויקט רביעי (כל שאר הפרויקטים במשתמש הYOUTUBE הישן שלי, אתם יכולים לראות אותם, יצאו לא רע בכלל, CHAOSBROTHERS), אבל השלישי היה סגנון אחר לגמרי, איך זה יצא? עוד אין סאונד, יתווסף בקרוב, אם יהיה לי חשק וכוח (עושים דברים כאלה כמו קריירה, רק אם בא לך כרגע)

• 7 תגובות
    • 2.8k צפיות
  23. אני צריך את ה מסנג'ר, YAHOO, GTALK, SKYPE ו AIM ביחד.

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  24. Started by Guy950,

שלום לכולם, יש לי אייפון מבית אפל וכמו כל מכשיר שמגיע מאפל צריך להתקין את התוכנה הכבדה והמרשעת של אפל, iTunes. טוב היא לא כזאת כבדה, אבל היא שמנה. ההארד דיסק שלי חולק ל2, מחיצה אחת לווינדוס ושני לכללי. במחיצה של הווינדוס כולל הווינדוס ועוד כמה תוכנות נשאר 30 ג'יגה פנויים ואחרי שהתקנתי את הiTunes ועד עכשיו נשארו 17 ג'יגה והיא ממשיכה לאכול את כל הזיכרון בהארד דיסק. אני רוצה להפסיק את המגמה הזאתי, המחיצה הזאתי נועדה לווינדוס בלבד ולא מעוניין שהתוכנה המסורבלת iTunes תתפוס לי את כל המקום. איך אני יכול להעביר את הספריה הנוכחית של הiTunes למחיצה השניה? ניסיתי בהגדרות אבל נכשלתי ואני לא יודע כלל איך להעביר את התוכנה מחיצה מבלי לאבד את כל מה שנשמר בה (אפליקציות, שירים וגיבויים של…

• 0 תגובות
    • 850 צפיות
  25. אהלן, ברשותי הלוח GIGABYTE GA-880GM-UD2H והבנתי שהכרטיס מסך שמובנה בו מסוגל להריץ 1080p. השאלה היא איך אני גורם לנגן, נגיד MPC, להריץ סרט באמצעות העיבוד של הכרטיס מסך ולא של המעבד ? תודה רבה !

• 0 תגובות
    • 757 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.