תוכנה
נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.
40,195 דיונים בפורום זה
-
שלום בשבוע האחרון התחילה להופיע בעיה במחשב שלי. זה התחיל עם כך שפיירפוקס (גירסא 3.5.2) פשוט הפסיק לעבוד, לאחר מכן ניסיתי להתקין את כרום שגם הוא לא עלה ואותו הדבר גם עם ספארי. אופרה וIE שכבר היו מותקנים קודם במחשב עובדים כרגיל. ניסיתי שחזור מערכת וסריקת נוזקות ווירוסים. מה עליי לעשות? תודה.
-
- 8 תגובות
- 836 צפיות
-
-
-
שלום! מישהו יכול לעזור לי ולהביא לי דרייבר ל XP 32 ביט לכרטיס הבא: PINNACLE Media Center 100i אני חיפשתי בכל האתרים וכל מה שמוצאים זה רק עדכוני דרייברים(מ 2.10 ל 2.11 ) תודה רבה מראש לכל העוזרים וזה דיי דחוף
-
- 8 תגובות
- 877 צפיות
-
-
שלום לכולם אני צריך את החבילת מקודדים / קודקים הכי טובה והכי חדשה שיש שיפעלו טוב גם ב MP10 וגם ב BSPlayer 2 ... הורדתי איזה משהו של XP Codec Pack 2.0.7.1 ואני לא מרוצה כל כך ... מה הכי הכי טוב שכדאי וגם לינק יעזור.. בתודה מראש...
-
- 8 תגובות
- 835 צפיות
-
-
אני זקוק לחבילת קודקים לווינדוס 98 שתכלול הרבה קודקים (AVI, XVID,DIVX וכו'). תתפלו יש אנשים שמתשמשים בזה, טוב נו כשהמחשב בן 7 הוא לא בדיוק יכול להחזיק XP.
-
- 8 תגובות
- 702 צפיות
-
-
פעם קראתי מדריך ליצירת סרט לDVD ואמרו שאני צריך לעשות את הפעולות הבאות - אחרי שאני פותח את הסרט, עלי ללכת Video ולשנות שם לDirect Stream Copy משם לפנות לAudio ולשנות למלטה לFull Processing Mode. אחרי זה ללכת ל Audio -> Conversion ולבחור את האיכות שאני רוצה. אחרי שאני עושה את כל זה אני אמור לשמור את זה כAVI. הוא מתחיל להריף לי את השמירה עד שקובץ לי המסך הבא - מה אני אמור לעשות? יש למשהו פיתרון? תודה מראש,
-
- 8 תגובות
- 846 צפיות
-
-
היי נכנס לי וירוס רציני למחשב שהרס לי את המקלדת וגם את הבוט שהייתי לוחץ A למשל היה יוצא AE4 > בנוסף הוירוס הוריד לי את התוכנות שרצות בהפעלה כמו ESET הרצתי COMBOFIX היא פתרה את רוב הבעיות חוץ מזה שאני לא רואה את ESET ועוד הרבה תוכנות ב MSCONFIG גם שאני מתקין תוכנה חדשה אני לא רואה אותה ב msconfig >stratup יש לי וינדוס 7 לידע כללי תודה מראש
-
- 8 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
בקרוב אקבל את המחשב החדש, ואין לי מושג מה לעשות בקשר לאייפוד (האיי טונס יותר נכון) במחשב הזה האיי טונס שלי מכיל את כל הרשימות שבאייפוד והשירים וכל זה. השאלה היא מה יקרה כשאתקין את האייטונס במחשב החדש? האם הוא יזהה את הרשימות ולא תהיה לי בעיה? או שהאופציה היחידה שלי היא לפרמט את האייפוד ולהתחיל מהתחלה? מה לעשות? תודה לעוזרים
-
- 8 תגובות
- 683 צפיות
-
-
שלום , אני מחפש תוכנה שיכולה נגיד לקבץ לי קובץ IMAGE של משחק בעל 4 גיגה ל100 מגה לדוגמא . כמו GTA סאן אנדרס הוא קובץ ל 1 מגה בייט , איך עושים את זה?
-
- 8 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אוקי, אז אחרי שהצלחתי להעביר סרט חתונה לפורמט AVI אני מנסה לצרוב אותו עכשיו לSVCD, האורך של הסרט הוא בערך 56 דקות (לא זוכר בדיוק) והגודל קובץ AVI הוא 423 מגה בייט (מקודד עם VIDX) אני מנסה לצרוב עם נירו לSVCD, מכניס את הנתונים ואת כל מה שצריך והוא מקודד לי את הסרט מחדש לפורמט SVCD, למעלה כתוב לי שגודל הקובץ הוא 680 מגה בייט/77.21.09 דקות (שזה הבנתי מה שיוצא אחרי הקידוד מחדש) גודל הדיסק שאני מכניס הוא של 700 מגה/80 דקות. ולמרות הכל, בסיום הקידוד ובהתחלת הצריבה אני מקבל הודעה שאין מספיק מקום בדיסק. מה בדיוק הבעיה? מה אני עושה לא טוב? אני כבר יומיים מתעסק עם זה בלי שום הצלחה :-( נ.ב. אפשרי גם OVERBURN עד ל85 דקות, הצורב (LG CED-8120B) מזהה את הדיסק כדיסק של 80 דקות/700 מגה …
-
-
עשיתי חיפוש בגוגל, אבל נתקלתי בהמון תוכנות לא מועילות, שגורמות לבעיות מסויימות. אז אני צריך בבקשה המלצה לתוכנה ל-XP, שמנקה קבצי אינטרנט מהדפדפנים פיירפוקס ומוזילה. לא משנה אם בתשלום או חינמית, העיקר שתהיה טובה.
-
- 8 תגובות
- 573 צפיות
-
-
שלום יש לי בעיה. והיא ככה: אני מתקין WINXP למישהו שם אנטי וירוס, עושה עידקונים, אחרי יומיים הוא לא יכול לפתח אקספלורר ומחשב שלי. כאילו הכובץ EXPLORER.EXE נדפק. אני מתקין גיקסאות של אקספלורר חדשות, שום דבר לא עוזר. רק פירמוט. גם ככה אחרי יומיים ה בעיה חוזרת. מה יכול להיות? מה אני יכול לעשות ללא לפרמט. נסיתי לשחזר REGYSTER ולא עוזר תודה
-
- 8 תגובות
- 921 צפיות
-
-
התקנתי על אחד מהמחשבים שלי את XP, וחוץ ממנה (ומדרייברים) אני מתכוון להשתמש בתוכניות חינמיות או חופשיות בלבד, עדיף חופשיות. הייתי שמח אם מישהו מכיר עוד תוכנות שפיספסתי והן בשלות וטובות מספיק. (הבהרה: זה לא מתוך איזה עיקרון כלשהו, רק ניסוי או הוכחת יכולת. חוץ מזה, למה לגנוב אם אפשר לא לעשות את זה ובאותו זמן להנות מתוכנות טובות) התוכנות המותקנות לי כרגע הן: eMule Morph FireFox ThunderBird TightVNC CDBurnerXP Pro 7-Zip Bittorent all-in-1 Codec Pack Gaim OpenOffice PDFCreator VideoLan MediaPlayer Classic כאטיוירוס אני כרגע משתמש בClamWin למרות שזו תוכנה מאד לא בשלה עדיין, רק בגלל שאני לא סובל את AVG ו-AVAST. פיירוול של וינדוס, לא מצאתי אחד חופשי נורמלי. אני עדיין מתלבט אם להתק…
-
- 8 תגובות
- 711 צפיות
-
-
אני מחפש את הדריבר של function באתר של סוני איפה הוא נמצא שם-מצורף לינק של סוני http://esupport.sony.com/US/perl/swu-list.pl?mdl=VGN-FZ430E®ion_id=1 תודה !! http://img518.imageshack.us/my.php?image=73090917ru3.jpg
-
- 8 תגובות
- 708 צפיות
-
-
שלום, יש לי בעיה לכתוב עברית בצ'אט בתוכנות של skype (ניסיתי כמה..) יש לי מערכת ויסטה (אגב במסנג'ר הוא כותב עברית). תודה רבה. [attachment deleted by admin]
-
- 8 תגובות
- 934 צפיות
-
-
יש לי קובץ PDF של אקרובט... שאני צריך להעתיק משם משהו... אכשיו, זה דיי ערוך כך שלכתוב את זה הרבה זמן... יש אפשרות כזאת?
-
- 8 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
ACTION שנותן לבדוק את מהירות פוטושופ על המחשב שלך. CS5 או CS6. http://www.gavtrain.com/?p=1509 (מבושה אני לא מפרסם את התוצאה שלי... רק נגיד שהיה לי זמן לראות רבע משחק כדורסל כולל פסקי זמן...)
-
- 8 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום אני מקווה שהנושא שייך לכאן, אם לא אני מצטער. בכל מקרה, לפני איזה יום הייתי במחשב שלי בOUTLOOK EXPRESS וזה שאל אותי שאלה משהו כמו: "Do you want to archive your old emails?" -- או משהו כזה. בטעות לחצתי YES ונעלמו לי אימיילים חשובים מלפני כשנה. איך אני יכול להחזיר אותם? תודה!
-
- 8 תגובות
- 897 צפיות
-
-
לאחרונה החלו להיפתח לי בלי הפסקה pop ups בכל תוכנות הגלישה השונות (פיירפוקס, אקספלורר וכו'). ניסיתי להריץ Spybot+Ad aware בכדי להתגבר על הבעיה, אך כלום לא עוזר. כמובן שהאופציה של סגירת pop-ups מופעלת בשתי התוכנות. האתרים שנפתחים בכל התוכנות האלו הם אתרים ישראלים בלבד, למשל: 012, web.sense.co.il וכל מיני אתרי זבל אחרים. כיצד ניתן להיפטר מהמטרד הזה?
-
- 8 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום שאני נכנס לתיקייה שיש בה כמה סרטים המחשב אומר ש EXPLORER.EXE צריך להסגר..ואם אני רוצה לדווח...בלה בלה בלה... למה זה נגרם ואיך מטפלים בזה? תודה
-
- 8 תגובות
- 679 צפיות
-
-
התקנתי וורד 97 ווורוד 2000 על אותו מחשב תחת WIN98 איך אני גורם לוורד 97 להיות תוכנת ברירת המחדל, שינוי דרך folder options לא מצליח וורד 2000 חוזר להיות ברירת המחדל. תודה מראש שלומי
-
- 8 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום, פתאום בלי שום סיבה אני לא יכול לעבור בין חלונות שפתוחים אצלי, אני רואה אותם בסרגל הכלים אבל כשאני לוחץ על חלון אחר שום דבר לא קורה חוץ מזה ששניהם מהבהבים בסרגל הכלים (בצבע הכתום). הדרך היחידה שאני יכול לעבור בין חלונות זה או למזער את הפתוח או דרך TAB+ALT יש למישהו מושג מה לעזאזל קרה לווינדוס?או איך לפתור את המצב המעצבן הזה? תודה מראש יניב
-
- 8 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
שלום לכולם, יש לי מחשב של dell latitude-d630 ולאחר פרמוט (WINDOWS XP) לא הצלחתי לסדר את האינטרנט. אני מניח שהבעיה בדרייברים אבל לא הצחלתי למצוא את הדיסק של המחשב, האם למישהו יש רעיון? או שהבעיה בכלל לא בדרייבר? בתודה מראש אורי
-
- 8 תגובות
- 951 צפיות
-
-
שלום, אני חייב להגדיל את את המחיצה -C כי נשארו לי בסביבות 100 MB פנוי וזה רק עם מערכת ההפעלה (XP pro) ניסיתי לעשות זאת עם PARTITION MAGIC 8.0. יש לי במחשב 3 כוננים C D ו-E השתמשתי ב "resize partition" וניסיתי להוסיף 400 MB ממחיצה E למחיצה C במהלך הפעולה התוכנה רשמה לי שגיאה שאומרת שאי אפשר להזיז את המחיצה ומה שקרה בפועל זה שיש לי עכשיו 400 MB על הדיסק שלא שייכים לשום מחיצה "unallocated" וכונן C נשאר באותו הגודל (כונן E קטן ב-400). ניסיתי להשתמש ב"redistribute free space" על מנת להכניס את ה-400 MB האלו ל-C אך שוב אני מקבל אותה הודעת שגיעה. מישהו יודע מה עושים?
-
- 8 תגובות
- 720 צפיות
-