עבור לתוכן

תוכנה

נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.

1. Started by ross,

איך אני מוריד תמונות רבות מאתר אינטרנט ? לדוגמה הרקעים של מייקרוסופט לווינדוס 7 http://windows.microsoft.com/en-US/windows/downloads/personalize/wallpaper-desktop-background יש שם עשרות ואין לי כוח לשמור אחת אחת. יש איזה תוסף לפיירפוקס או כרום? מדובר בתמונות מוקטנות. בתמונות שמופיעות בגודל המקורי שלהם יש לי טריק די פשוט שומרים את הדף ויחד איתו מקבלים את התמונות בתיקיה נפרדת.

• 1 תגובה
    • 3.6k צפיות
  2. Started by CRT,

הבעיה מאוד מוזרה כי לא הותקנה חומרה. SPEEDFAN עדכני, הסרתי והתקנתי מחדש. הTASK MANAGER הוא מופיע אבל הוא פשוט לא ממשיך משם. יש עוד תופעה שהאייקון של אודיו (VOLUME) (XP SP3) לא מופיע בלשונית TASK BAR למרות שמצויין שיופיע. השינוי היחיד שנעשה זה זה שידרוג NIS מ2010 ל2011.

• 0 תגובות
    • 752 צפיות
  3. Started by waizman,

לא יודע מתי זה התחיל, אבל כשאני מנסה לשמור דף במועדפים עם CTRL+D אז הוא שומר אותו בנתיב הראשי בלי לשאול תחת איזה תיקייה, כמו שהוא היה עושה פעם. אם אני בוחר מהתפריט לשמור אז זה גם קורה. מה עושים?

• 12 תגובות
    • 1.3k צפיות
  4. יש לי מחשב שלא עובד. (Win XP) הדיסק הקשיח תקין לחלוטין. הרכבתי מחשב חדש Win 7. ואני רוצה להעביר את הדואר וההגדרות מהOutlook 2003. איך עושים את זה?

• 2 תגובות
    • 837 צפיות
  5. Started by ben672,

היי לאחרונה ניתקלתי בכמה מחשבים שה-MP אצלהם לא עובד יש תמונה מצורפת. האם מישהו נתקל במשהו דומה? ניסתי להסיר ולאחר מכן להתקין לא עובד,ניסיתי עוד כמה דרכים ועדיין לא מצאתי פיתרון אני צריך את עזרתכם תודה רבה.. [attachment deleted by admin]

• 1 תגובה
    • 808 צפיות
  6. Started by rbeny10,

מדובר בקובץ VIDEO CLIP ,באורך 15 שנ'(ניתן להרצה גם ב:MV2 , MEDIA PLAYER . ברצוני לערוך את הסרט,כלומר: לטשטש דמויות. איך עושים זאת ? (אם ציינתם שם תכנה, נא לציין איך משיגים). תודה,בני.

• 0 תגובות
    • 597 צפיות
  7. Started by darkspell,

ניסיתי לברר את זה, האם באמת אי אפשר להוסיף לשורת הפייבוריטים בכרום מועדפי RSS ?

• 4 תגובות
    • 1.2k צפיות
  8. בתוכנה JRiver Media Jukebox 14 לא מצאתי דרך לשנות את הווליום כאשר היא ממוזערת, בSOUND MIXER נוספה עמודה בשם MEDIA JUKEBOX. האם ניתן לקבוע כפתור במקלדת (GLOBAL HOT KEY) לשליטה בMEDIA JUKEBOX ?

• 1 תגובה
    • 943 צפיות
  9. עדיפות גבוהה לתוכנה חינמית

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  10. Started by benyben,

שלום. הכונן שלי הוא SSD, וקיבלתי המלצה להשתמש ב RAMDISK (גם מכיוון שיש לי 8 ג'גיה ראם של זכרון, שזה הרבה מעבר למה שאני אי פעם צריך) ולהעביר את ה CACHE של הדפדפן שלי (Google Chrome) ל RAMDISK כדי לשפר את המהירות, וגם כדי להפחית את הכתיבה לכונן הקשיח (וכך למנוע בלאי מיותר). דבר ראשון - מה דעתכם על כך? דבר שני - לאחר התקנת RAMDISK, אכן, הצלחתי ליצור כונן שהוא למעשה מ RAM, ואכן הצלחתי להעביר את ה CACHE של גוגל-כרום לכונן RAM זה. א-ב-ל, ברגע שכיביתי את המחשב, כל ההגדרות נעלמו. אני מניח מן הסתם שזה מכיוון ש RAM, מעצם טבעו, הוא זכרון נדיף. אם כן -איך מתגברים על בעיה זאת? תודה מראש

• 2 תגובות
    • 919 צפיות
  11. Started by esman,

אני צריך דרייבר לבקר מסך (תואם VGA) לוח אם: AWRDACPI של GIGABYTE אני חושב Windows Xp

• 3 תגובות
    • 5.8k צפיות
  12. Started by AmitDanan,

שלום צריך תוכנה שאפשר בעזרתה לחתוך קטע מוזיקה mp3 אים היא תומכת בעוד קבצי מוזיקה זה מצויין

• 3 תגובות
    • 959 צפיות
  13. ראשית אני מודה ומתוודה שמעולם לא קניתי תוכנה חוקית !!! מכיוון שתוכנת בבילון עושה לי צרות וכל פעם אני צריכה לחפש קראק חדש הרמתי ידיים והחלטתי לקנות תוכנה חוקית - אני מקווה שיש פה אנשים שקונים תוכנות ויוכלו להסביר לי משהו שלא הצלחתי להבין. נניח שקניתי תוכנה חוקית וקיבלתי איתה סריאל והתקנתי אותה על המחשב והכל עובד. השאלות שלי הן כדלקמן: יש לי בבית יותר ממחשב אחד. מה קורה אם אני רוצה להתקין את התוכנה גם על המחשב השני? האם למחשב השני אני צריכה לקנות רשיון נוסף? ומה יעשה מישהו שיש לו 4 מחשבים? יקנה 4 רשיונות? האם יש פתרון לבעיה הזו? במידה ואני מחליפה מחר מחשב - האם הסריאל יתקבל ע"י המחשב השני או שהוא יזהה שאי פעם הרשיון הזה הותקן על מחשב אחר והוא יזהה את זה כאילו אני מנסה להתק…

• 4 תגובות
    • 1.4k צפיות
  14. Started by asafgolan,

לאחרונה איני מצליח לצפות בתכני VOD באתר מאקו אלא אם כן אני מבטל את ABP. יש פתרון יותר אלגנטי?

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  15. Started by yacovmateo,

תראו בתמונה מה חסר,אפשר את הדרייברים של זה? [attachment deleted by admin]

• 1 תגובה
    • 924 צפיות
  16. כל אנשי הקשר שלי נמצאים על ה-outlook כעת קניתי מחשב נוסף ואני מחפשת אופציה להעתיק את כל אנשי הקשר ל-outlook במחשב השני. יש תוכנה שיודעת לעשות כזה דבר?

• 5 תגובות
    • 2.5k צפיות
  17. Started by c5123,

מתחיל אתר ב flash ויש לי movie with in a movie לשני יש stop i have a button in the main movie and i need it to start the other movie easy play command but i dont know how to send it to the other movie i was told there is a target command that can make this work but i dont know how to do it מקווה שמהוא יבין ואם אפשר לתת דוגמא של target תודה מראש

• 0 תגובות
    • 1.4k צפיות
  18. Started by ovesh,

אהלן יש ברשותי כרטיס זיכרון SD , מלא מתמונות מטיול בדרום אמריקה. כשביקשתי מחנות צילום בארגנטינה להעביר אותו לCD, הם סירבו לבקשה בטענה שיש בו וירוס. מאז לא נגעתי בכרטיס במחשבה לטפל בזה בארץ כשאחזור. כשחזרתי לארץ, באמת ראיתי שיש בכרטיס וירוס (קפץ גם אצלי במחשב...). מה לעשות ? מוכן לעשות הכל כדיי להציל את התמונות שיש בו. (כולל מעבדות כלשהן , אנשי מקצוע , הכל....) התמונות עצמן קיימות , ויש אפשרות לצפות בהן מהמצלמה. אבל אני צריך את קבצי התמונות נקיות לשימושים מסוימים. (אגב, מאוד יכול להיות שפעולה פשוטה באנטי וירוס, תנקה את הכרטיס מהוירוס ללא מחיקת אף תמונה אך אני אינני מבין בנושא, ומעדיף שלא לעשות שום פעולה שתסכן את התמונות בכרטיס) אנא , בבקשה עזרו לי. תודה!

• 0 תגובות
    • 973 צפיות
  19. שלום, כפי שנרשם בנדון יש בבעלותי את המדפסת הנ"ל שהינה מדפסת רשת ביתית ולכן אני מחברת אותה לראוטר בכבל רשת. אולם בנוסף לכך, במדפסת יש את האופציה של קבלה ו/או משלוח פקסים. לגבי קבלה בדרייבר של המדפסת יש את האופציה לקבל פקסים ישירות למחשב, על מנת לתייקם וכן על מנת לחסוך בעלויות של דיו ודפים. אולם לצערי, לגבי משלוח פקסים מן המחשב יש לי בעיה שכן, המימשק של הדרייבר הינו לאאוטלוק של אופיס שעל מנת לרוכשו עליי להוציא מאות שקלים. עובדה זו מאלצת אותי בפקסים יוצאים להדפיס אותם ורק אז להיעזר במכשיר כפקס שאלתי היא אם כך, האם ישנן תוכנות עליהן תוכלו להמליץ לי ? כאשר המרכיב העיקרי בעלות שלהן, יהיה חד פעמי ולא כרוך בעלות חודשית שכן מספר הפקסים אותם אני צריכה לשלוח אינו מצדיק עלות שכזו לא…

• 0 תגובות
    • 1.4k צפיות
  20. Started by elior021,

היי נכנס לי וירוס למחשב הוא מתחזה לתוכנה הוא עולה בהפעלה מראה שיש וירוסים ודורש תשלום עבור התוכנה התוכנה לא נמצאת בMSCONFIG וגם לא בהוספה הסרה ניסיתי להריץ combofix ו smintfrundfix ו hijackthis. במצב בטוח כולם לא הועילו אני לא מכיר תוכנות יותר חזקות מהם אבקש את עזרתכם תודה מראש אליאור

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  21. Started by Impreza,

אני משתמש זמן רב ב NOD32 וכבר מזה כמה חודשים שיש לי בעיות עם אותם וירוסים שחודרים לי למחשב והאנטיוירוס מוחק אותם יש לי וינדוס 7 וחומת האש פעילה. האנטיוירוס מוחק את אותם וירוסים/טרויאנים אך הם חוזרים שוב ושוב. לא הותקנה שום תוכנה חדשה או משהו כזה. אני גולש רק בפייסבוק ובאתרים בטוחים ולא פותח פופאפים וכו' צירפתי תמונה של הקבצים שהאנטיוירוס מגלה. מה זה יכול להיות? ניסיתי לסרוק את המחשב ב SPYBOT ותוכנות דומות וגם לעיתים דחופות אני מבצע סריקה מלאה של המחשב עם ה NOD ועדיין כל כמה ימים קופצות לי מלא התרעות על אותם הוירוסים

• 3 תגובות
    • 1k צפיות
  22. אני מקווה שזה הפורום המתאים (בחרתי אותו כי אף אחד אחר לא התאים לנושא ההודעה). אני כל הזמן מתלבט ועדיין לא הבנתי את התשובה הסופית, האם צריך לכבות את המחשב בזמן סיום העבודה, או להשאיר אותו דלוק, או להשאיר אותו במצב "שינה" ? מה יותר טוב לתוכנה במחשב? מה יותר טוב לחומרה במחשב? מה יותר טוב מבחינת צריכת החשמל? מה יותר טוב מבחינת בלאי ואורך חיים? אשמח לתשובה.

• 4 תגובות
    • 2.7k צפיות
  23. Started by Lotar_88,

hey i need recommandation for security/anti virus program for small business(hotel) we are working with cards issue system and many private and sensetive info. thanks

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  24. יש לי כמה אימיילים שונים שמשמשים אותי למטרה זהה. הייתי רוצה לדעת איך אוכל לשלוח אימייל דרך כל חשבונות האימייל שלי בו זמנית לכל אותם האנשים ששלחו לי אימייל, ואם ניתן לסנן את רשימת האימיילים כך שאני בטעות לא אשלח את אותה הודעה פעמיים לאותו אימייל משני חשובנות אימייל שונים אז זאת תהיה תוספת נחמדה גם. תודה.

• 4 תגובות
    • 1.6k צפיות

דיונים חדשים בפורומים