תוכנה
נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.
40,195 דיונים בפורום זה
-
לא יודע אם זה קשור לפה אבל יש איזה משחק שאני רוצה לשחק בו, וכשאני מנסה להפעיל אותו הוא כותב לי שהמשחק דורש לפחות 100mb free swap disk space ולי יש 600- swap disk space. איך אני פותר את זה?
-
- 1 תגובה
- 768 צפיות
-
-
הכנתי משהו בswish , תמונה שנכנס כתב ויוצא - כמו באנר כזה. אחרי שעשיתי export כל הכתב נהיה הפוך לגמרי (לא - שינוי encoding לא עזר ) והתמונה נהייתה שחור לבן. בדקתי את זה גם בכל מיני קבצים אחרים מוכנים שבאים עם התוכנה וגם שם זה עשה את אותה בעיה. מישהו אולי יודע למה ? תודה :]
-
- 8 תגובות
- 1k צפיות
-
-
חרב שהכנתי לפי מודל אמיתי שנקרא "sword of darkness" יש אותה בכול חנות של דברים יפים לחדר
-
- 10 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום, לאחר שהתקנתי את Sygate Firewall התוכנה חסמה את הגישה לאינטרנט מהמחשבים האחרים שמחוברים לרשת הביתית. האם מישהו יודע מה אני צריך להגדיר לתוכנה בכדי שהאינטרנט בשאר מחשבי הרשת יעבוד? תודה וחג שמח...
-
- 2 תגובות
- 548 צפיות
-
-
יש לי את הפיירואל של Sygate והגדרתי בו פעם שלא ישים סמל ליד השעון ועכשיו אני לא יודע איך לעזאזל אני אמור להכנס אל התוכנה ולשנות הגדרות. מישהו יודע איך לעשות את זה מבלי להסיר את התוכנה? תודה מראש.
-
- 4 תגובות
- 742 צפיות
-
-
אז ככה אני משתמש ב פיירוואל הזה... והרצתי בדיקה של shield up וראיתי שיש לי 2 פורטים פתוחים מישהו בבקשה יכול להסביר לי איך לחסום פורטים עם התוכנה הזאת ואיך חוסמים פורטים בכלליות הנה הראשון 135 RPC OPEN! והנה השני 1025 Host OPEN! תודה.
-
- 6 תגובות
- 720 צפיות
-
-
יש לי את התוכנה הנ"ל בגירסה 5.5 העדכנית. משום מה, חבר שלי מצליח לראות את כתובת האיי פי שלי על ידי ADDON אי סי קיו מיוחד, והוא אומר שלא מצליח לעשות זאת למשתמשים אחרים בעלי פייר וול. הפעלתי anti ip spoofing(אם זה קשור בכלל..) והוא עדיין מסוגל לראות. מישהו יודע מה פשר הדבר?
-
- 1 תגובה
- 595 צפיות
-
-
שאני מתקין תSygate Personal Firewall Pro 5.6.2808 (אחרי פירמוט) זה לא נותן לי להכנס לאתרים למסינגר וICQ כאילו אין לי מודם מה הבעיה?? מה לשנו?
-
- 3 תגובות
- 545 צפיות
-
-
שלום לכולם ובוקר טוב התקנתי את הפיירוול של סייגט לאחר המלצות פה בפורום (ב-1000 הת'ראדים להמצלה על פיירוול) אבל משום מה הוא חסם לי את הפורטים של ההתקשרות לאינטרנט ואת הדפדפן (לא יכולתי לגלוש) גם שאישרתי את הדפדפן דרכו, גם שכיוונתי אותו לא לחסום שום דבר, ואפילו שכיביתי אותו! לא יכולתי להתחבר לאינטרנט ולגלוש...רק הסרה שלו מהמחשב לחלוטין פתרה את הבעיה. מה אני יכול לעשות כדי שאני אוכל להשתמש בו והוא לא יחסום לי את כל האינטרנט? תודה לעוזרים
-
- 4 תגובות
- 740 צפיות
-
-
לעומת פיירוול אחרים ה-sygate הזה תופס די הרבה מהפעילות של המעבד!!! הוא תותח ויותר טוב מאחרים לפי דעתי. אבל הוא תופס מלא מהכוח של המחשב.... לא הרבה זיכרון מה שלא כ"כ חשוב אצלי כשיש 512 ראם,אבל מהמעבד הוא כן תופס לי !! אני מסתכל ב- procceses ,ו-sygate לוקח פעם 13 פעם 2 פעם 8 פעם 10 פעם 18 פעם 5 פעם6 מהמעבד!! זה המון לפי דעתי כפול מאשר חלון האינטרנט אקספלורר. ואם אני ירצה לשחק במשהו רצחני כמו האלף לייף 2 אני אצטרך את כל המעבד לרשותי. זה כמו שאני מפעיל איזה משחק קטן ואז מפעיל עוד משחק. פיירוול אחרים זה ממש לא ככה,הם תופסים הרבה זיכרון אבל לפחות לא מהמעבד,מה לעשות?? אפשר לשנות את זה?? אני רוצה אותו כי הוא תותח וכל הבעיות נפתרו איתו
-
- 5 תגובות
- 835 צפיות
-
-
-
אני רוצה שיאשר אותו לגמרי. מצ"ב קובץ [attachment deleted by admin]
-
- 0 תגובות
- 482 צפיות
-
-
-
בזמן האחרון אני מתעסק הרבה עם מערכות Windows Server. לצערי אף אנטיוירוס טוב שאני מכיר לא רוצה לרוץ עליהן בטענה שהוא לא מיועד למערכות הפעלה לשרתים. אני די חושש להשתמש במערכות האלה בלי אנטיוירוס, ולכן נאלצתי לחפש אנטיוירוס לשרתים. האנטיוירוס הכי טוב שנתקלתי בו הוא Symantec Antivirus Corporate. הבעיה היא שהגירסה האחרונה שלו היא 10.1 ל-XP ו-10.2 לויסטה. גרסה 10.1 יצאה ב-2007, לכן אני מאוד חושש שהיא מיושנת מדי ולא תגן עלי מפני איומים חדשים. אשמח לשמוע חוות דעת של אנשים שניסו את האנטיוירוס הזה.
-
- 3 תגובות
- 685 צפיות
-
-
שלום לעוזרים ולמנסים, יש לי תוכנת גיבוי Backup exec וכרגע היא מגבה נתונים באופן מושלם: תיקיות, SQL, ואקסצ'יינג'. כרגע הגיבוי מתבצע לקלטות. אני רוצה להעתיק את אותו הגיבוי למיקום נוסף. דיסק קשיח חיצוני ברשת. הדיסק מזוהה ברשת, ויצרתי מיפוי לכונן בשרת המפעיל את ה Backup Exec. אפשר לקבל הסבר עם דרך פשוטה להעתיק את הגיבוי או ליצור גיבוי חדש לדיסק חיצוני ברשת. אם יש אפשרות להעתיק את הגיבוי הקיים למקום נוסף - עדיף. תודה.
-
- 1 תגובה
- 807 צפיות
-
-
אחרי התקנה נקייה הוא אומר שההתקנה עברה בהצלחה הוא פשוט נמצא ב disable ולא משנה מה אני עושה לא יודע אולי זה הגירסה החדשה שלהם ככה ??????????? מיהשו נתקל בבעיה
-
- 2 תגובות
- 524 צפיות
-
-
Symantec Fax Starter Edition קיים לאחר התקנת אופיס איך משתמשים ומפעילים את השרות הנ"ל?
-
- 0 תגובות
- 501 צפיות
-
-
יכול להיות שהתוכנה הפכה לחינמית ?? הורדתי את אותה בגרסה 10.3 ולכל אורך ההתקנה היא לא מבקשת ממני שום סיריאל או תשלום כל שהיא עבורה מיותר לציין שהגרסה שהורדתי לא פרוצה .
-
- 5 תגובות
- 880 צפיות
-
-
שלום, לאחר חודש שלם בלי בעיות וקריסות למיניהן קרתה לי היום קריסה. בדקתי את קובץ המינידאמפ ורשום שם משהו על הדרייברים של NORTON ANTIVIRUS 2009. התוכנה עבדה טוב 3 ימים והיום גרמה לקריסה. *** WARNING: Unable to verify timestamp for SYMTDI.SYS *** ERROR: Module load completed but symbols could not be loaded for SYMTDI.SYS Unable to load image \??\C:\Windows\system32\drivers\NAV\1000000.07D\SYMFW.SYS, Win32 error 2 *** WARNING: Unable to verify timestamp for SYMFW.SYS *** ERROR: Module load completed but symbols could not be loaded for SYMFW.SYS *** WARNING: Unable to verify timestamp for SYMNDISV.SYS *** ERROR: Module load completed but symbols could not be loaded for SYMN…
-
- 4 תגובות
- 687 צפיות
-
-
I am searching a driver for LCD Samsung SyncMaster 730B and cannot find it, does a standart windows LCD driver will be enough ?
-
- 6 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
אהלן, אני מעוניין שיהיה לי במחשב את אותה תיקייה ב 2 מיקומים שונים (כל אחת בכונן אחר לצורך גיבוי) וכל פעולה אשר אבצע באחד מהמיקומים יקרה אוטומטית במיקום השני גם. לדוגמה, הוספתי לתיקייה במיקום א' תמונה מסויימת, אז שהתמונה תופיע גם בתיקייה במיקום ב'. חיפשתי קצת ברשת ונתקלתי בתוכנה של מייקרוסופט שעושה את זה (synctoy). הבעיה שהיא לא עושה את זה אוטומטית, אלא אני צריך להפעיל אותה ורק אז הסנכרון מתבצע. השאלה שלי היא האם יש תוכנה אחרת שיודעת לעשות את זה ללא התערבות שלי?
-
-
- 1 תגובה
- 926 צפיות
- 2 followers
-
-
יש לי ווינדוס איקס פי, ואני מחפשת את התוכנת שנקראת System Monitor. ולא מוצאת אותה. איפה היא ממוקמת? זו תוכנה שמראה כמה זיכרון יש במחשב
-
- 3 תגובות
- 704 צפיות
-
-
שלום. יש לי לפטופ טושיבה, שעובד ממש לאט כבר תקופה ארוכה. אני חושב שהבעיה היא בעובדה ש-system צורך כל כך הרבה זכרון 75000KB בערך וכן בהמון תוכנות האחרות שעובדות ( צירפתי צילום מסך) ניקיתי וירוסים וספיים עם ADAWARE וזה לא שינה כלום וכמו כן הורדתי את הפעלתם של תוכנות לא שימושיות דרך MSCONFIG. כל זה לא עזר. אשמח לעזרה בנוגע ל-system וכן בעזרה בסגירת חלק מהתוכנות האחרות (אלה שלא שימושיות כמובן). כל דרך אחרת להאצת המחשב תתקבל בברכה... תודה מראש.
-
- 4 תגובות
- 711 צפיות
-
-
אני רוצה להציג בפניכם את SysTrayRSS, תוכנה בעלת שם מסובך אבל רעיון פשוט. מדובר בקורא RSS קטן ש"מתחבא" ב-System Tray. הקורא תומך בעברית מיושרת לימין. אני אישית משתמש בו יומיומית בעבודה ונהנה מכל רגע. בכל זמן נתון יש לי עדכוני חדשות ובלוגים שאני יכול לראות בקליק אחד. יתרון נוסף הוא שהתוכנה משתמשת בתפריט פשוט ולא מושכת תשומת לב מיותרת (חשוב למי שעובד במשרד פתוח כאשר הרבה אנשים מסתובבים באזור). קישור להורדה, צילומי מסך והסברים אשמח לשמוע תגובות.
-
- 10 תגובות
- 843 צפיות
-
-
הבנתי שזו הרחבה שכשאני עובר הין לשונית ללשונית זה אמור להיות עם אפקט של קוביה תלת מימדית כזו נכון? אז הורדתי את זה https://addons.mozilla.org/en-US/firefox/addon/4258 התקנתי עשיתי ריסטרט לדפדפן וכלום . הכל רגיל. איך אני מאפשר את הפעולה.. או בקיצור: איך אני רואה את האפקט של הקוביה??
-
- 2 תגובות
- 495 צפיות
-