עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תוכנה

נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.

1. Started by zik125,

שלום לכולם אני צריך את עזרתכם ומקווה שתפתרו לי את הבעיה-אני עובד עם התוכנה VIRTUAL DJ ויש לה בעיה עם עברית(מראה ג'יבריש);אז הורדתי מהאתר של החברה קובץ תיקון שמכיל 4 קבצים(שתי תמונות-כל אחת לרזולוציה שונה, ושני קבצי XML).שאלתי היא מה אני אמור לעשות עם קובץ התיקון הזה כדי שהבעיה של הגי'בריש תיפתר? בתודה מראש ZIK

• 2 תגובות
    • 1.7k צפיות
  2. Started by vato_loco,

יש לי דיסק של דיוידי של קליפ מסויים ואני רוצה להעתיק אותו. אין לי 2 כוננים במחשב, ופעם הצלחתי דרך נרו 8 יצרתי IMAGE או משהו איך אני עושה את זה? רב תודות.

• 2 תגובות
    • 1.7k צפיות
  3. Started by omri_ro,

לקחת כמה טראקים ולקודד אותם לקובץ MP3 אחד, יש דינוזאור כזה או שעדיין לא המציאו?

• 1 תגובה
    • 1.7k צפיות
  4. Started by Milford Cubicle,

עדכון אבטחה בעיקר, http://www.mozilla.org/products/firefox/releases/1.0.4.html

• 7 תגובות
    • 1.7k צפיות
  5. Started by KapiSH,

אני רוצה להתקין פורום על המחשב, ניסיתי תוכנה בשם OmniHTTPd Professional 2.08 שפותחת שרת HTTP על המחשב, אבל זה באמת מה שהיא עושה... וכשאני מנסה להתקין את הפורום זה נותן שגיאה... ראיתי בדיון של דר. טראנס שצריך תוכנות בשביל זה... אילו תוכנות צריך כדי לפתוח על המחשב שרת שיתמוך בהרצת פורומים (MySQL/PHP/CGI וכו') ???

• 2 תגובות
    • 1.7k צפיות
  6. הי, המחשב הנייד שלי (IBM R50e) לא מזהה את הכרטיס קול הורדתי דרייבר אודיו מהאתר של lenovo ובאמצע תהליך ההתקנה קפצה הודעת שגיאה על כך שחסר קובץ בשם cleanup.exe מישהו מכיר את הבעיה ?? אשמח מאוד לעזרה..

• 5 תגובות
    • 1.7k צפיות
  7. Started by JustNo,

שלום, אני משתמש כיום בNorton Security ובגרסא חינמית של SuperAntiSpyware בנפרד. למרות שהנורטון רץ תמיד, הAS מוצא מאות קבצים בכל סריקה . האם יש במקרה אנטי וירוס שמשלב בין הפעולות של השנים? תודה!

• 4 תגובות
    • 1.7k צפיות
  8. עבודה אצלי, עד לא מזמן עבדתי עם Windows 7 ועם תוכנת הדואר שלה (windows live mail). לאחרונה על פי בקשת הבוס, החלפתי מחשב עם אחת מהעבודה. במחשב שקיבלתי יש Windows XP שמגיע עם Outlook express. איך אני מעביר את המיילים ואנשי הקשר והודעות המייל מהמחשב הקודם שנמצאים כאמור ב-Windows live mail, למחשב הנוכחי שלי שעובד עם Windows XP (ששם תוכנת הדואר היא outlook express)? אני מקווה שזה המקום הנכון לכתוב את השאלה. במידה ולא, נא להעביר את האשכול למקום המתאים וליידע אותי על כך בפרטי. תודה מראש, dr70 כיוון שלא הייתי בטוח איפה לפתוח את האשכול, האשכול מתפרסם במקביל גם בפורום Windows.

• 2 תגובות
    • 1.7k צפיות
  9. Started by Ibrow-Now,

עד עכשיו לא היו לי ממש טענות לגבי אקס פלורר אבל מאז שעברתי לאקספלורר 6 פעם בכמה זמן יש אתרים מסויימים שהוא לא מצליח להכנס אליהם (כש5.5 הצליח!!) והוא רושם שאירעה בעיה והוא חייב לסגור את התוכנית אבל הוא אומר שאני יכול לשלוח דו"ח למייקרוסופט על כך כדי שהם יילמדו כיצד לשפר את אקספלורר. אני תמיד שולח את הדו"ח... אבל באמת, מה הופך אותו לכזה דפדפן זבל ? ברצינות אני שוקל לעבור ל5.5 SP2 .

• 5 תגובות
    • 1.7k צפיות
  10. Started by amiel333,

שאני מכניס דיסאוןקי או כל סוג של USB אחר זה פשוט לא מזהה אותו רק את העכבר זה מזהה עכשיו אחרי קצת בדיקה הבנתי שזה בעיה בדרייבר של זה ולא מצאתי מאיפה אני יכול להוריד אפשר הורדה?

• 9 תגובות
    • 1.7k צפיות
  11. Started by moshiko69,

הבנתי שצריך מדי פעם לבצע ניקוי של ה registry רציתי לדעת למה צריך לעשות זאת? ואיזה תוכנה אתם ממליצים להשתמש?

• 20 תגובות
    • 1.7k צפיות
  12. Started by kknd,

שלום לכולם, אני מחפש את דרייבר לבקר ה-SATA של לוח אם מדגם P5GV-MX של אסוס (מבוסס על צ'יפסט 915GV של אינטל) ופשוט לא מוצא. הדרייבר נדרש לצורך התקנת מערכת הפעלה (F6 Driver). באתר של אסוס אין זכר לדרייבר הזה וגם חיפושים ארוכים בגוגל העלו חרס. אודה לכל עזרה.

• 8 תגובות
    • 1.7k צפיות
  13. יש לי DivX מותקן אבל המדיה פלייר טוען(claims) שאין לו את ה-Codec. לינק? מישהו?

• 8 תגובות
    • 1.7k צפיות
  14. Started by OverBooking,

שלום חברים, יש לי מחשב חדש עם כרטיס מסך: Asus AMD Radeon R9 270X DC2T 2GB GDDR5 ולוח אם: Asus H81M-E כמו כן יש לי טלוויזיית LG עם תלת מימד, וכבר הצלחתי לראות סרטים וסרטונים בתלת מימד – גם באמצעות נגן DVD BLUE RAY, וגם ראיתי תכנים בתלת מימד מתוך התוכן המקוון של LG . יש לי סרטי תלת מימד במחשב בקבצי MKV. ולמרות זאת אני לא מצליח לצפות בתלת מימד בטלוויזיה דרך המחשב, אני מקבל תמונה חצויה של הסרטים. ניסיתי להפעיל את הסרטים באמצעות הנגנים: Media Player, XBMC, BSplayer, Nero Kwik Media ובכולם אני מקבל את אותה תמונה חצויה לשתיים. מה אני צריך לעשות כדי לצפות בתלת מימד?

• 1 תגובה
    • 1.7k צפיות
  15. בדיוק קניתי מחשב נייד חדש עם האנטי וירוס של נורטון מסתבר שאין שום אופציה שמכבה את האנטי וירוס ומורידה אותו מהסרגל כלים התחתון אני צריך את זה דחוף להתקנת דרייברים במחשב שלא יכולים לרוץ ולהתקין כל עוד האנטי וירוס עובד אין שום אופציה שנותנת לי את האפשרות לכבות אותו זמנית מה עושים?

• 10 תגובות
    • 1.7k צפיות
  16. שלום חברים אני בודק כמה זמן מה ללמוד וחושב על הסבת מקצוע. חשבתי על כיוון הסייבר ואבטחת מידע יש לי בגרות חלקית,ולהנדסאי תוכנה אני צריך מכינה שתיקח בערך 4 חודשים (בוקר) ואז אוכל להתחיל הנדסאי תוכנה ובעתיד שאסיים להתחיל לעבוד או לעשות קורס של שנה וחודשיים במכללה של בסייבר ואבטחת מידע ובעצם להיות מאובטח שידאגו לי לעבודה (כמובן אם השקיע ויעמוד במבחנים) והכניסה לתחום תהייה מהירה יותר בעקרון הרצון העיקרי הוא לעשות הסבת מקצוע כמה שיותר מהר ולהכנס לתחום נ.ב חשבתי בדרך להתחיל לעבוד בHELP DESK ולהתחיל להכיר את החומר והשוק של התחום אשמח לשמוע מה אתם חושבים על זה. אשמח לעזרה חברים תודה .

• 0 תגובות
    • 1.7k צפיות
  17. Started by lior.uziel,

שלום רב, צילמתי באייפין סרט מדליק שכולל את הבת שלי מקלחת את התינוק החדש. אממה, אי אפשר לשתף אותו כי בצד הימני של המסך יש חלק שלא הייתי רוצה להעלות כבר המרתי את הפורמט מ MOD ל AVI, כבר סובבתי את הסרט וכל מה שנשאר לי זה למצוא תוכנה שיכולה ל"קצץ" כמה עמודות בתחתית של הסרט (או בצד לא משנה לי אני יכול להפוך ולסובב את הסרט לאחר מכן) אשמח להמלצה ליאור

• 2 תגובות
    • 1.7k צפיות
  18. Started by Screw_Master,

היי, ערב טוב, חיברתי הערב למחשב שני כונני IDE על כבל אחד, והם לא מופיעים ולא מזוהים על ידי מערכת ההפעלה. שניהם מזוהים ב-BIOS, שניהם נפתחים, נסגרים ומדליקים נורות. יש לי תוכנה בשם MagicISO שהתקנתי לאחרונה, שעושה אמולציה לכוננים כאלה, יכול להיות שזה משפיע? מה עוד יכולה להיות הבעיה ומה אני יכול לעשות בשביל להשיג בחזרה את הכוננים האופטיים שלי? אני צריך את צורבי ה-DVD שלי באופן די דחוף. תודה

• 21 תגובות
    • 1.7k צפיות
  19. Started by friedman3010,

אני משתמש ב- acrobat 6 ME שאמור לדעת "לדבר" עברית בצורה טובה וחלקה. משום מה, אני לא מצליח להעתיק טקסט מתוך קבצי ה- pdf למסמך word . האם מישהו יודע מהי הדרך לעשות copy/ paste ממסמך pdf ל - word (או לכל כלי עריכה אחר)??? :s05: האם יש צורך להתקין פונטים מסויימים בבנק של ה- word על מנת לעשות את זה? או שיש תוכנה אחרת שיודעת לטפל בהעתקת עברית בצורה נכונה.

• 4 תגובות
    • 1.7k צפיות
  20. היי לכולם, אני מעוניינת ללמוד תואר בתקשורת חזותית. מאחר ויש לי כבר תואר בהנדסת תעשיה וניהול אין לי אפשרות להפסיק את החיים שוב לעוד 4 שנים - חייבת לעבוד. האם יש אפשרות לעשות את התואר בלימודי ערב? ביררתי גם על האופציה של לימודי תעודה אך אני מעוניינת בהעשרה מעבר לידע טכני (יש לי יכולת ללמוד לבד את התוכנות, פוטושופ למדתי ואני בדרך ללמוד אילוסטרייטור) לכן אני מניחה שלימודי תעודה לא ממש יעזרו לי, אני צודקת? אשמח לכל תגובה, אני לא ממש מבינה ורק עכשיו התחלתי להתעניין. תודה רבה, שני

• 3 תגובות
    • 1.7k צפיות
  21. היי מה עושים? הבנתי שנדבקתי בתולעת או טרוייאן בשם WIN32 HEUR כשאני מנסה להפעיל קבצי EXE של משחקים מסויימים ה AVG מזהה אותם בתור הטרויין הזה. עכשיו מה שנאי חושש שזו תולעת שמעתיקה סיסמאות ואין מנוסה מפורמט? או להפך וירוס יותר גרוע שגם יכול לפגום בחומרת המחשב שלי? מה עושים מפה ומה יכול לעזור לי להעיף את זה? מדובר ב WIN 7. ניסיתי לחפש תכנה בשם STOPzilla! שאמורה להיות טובה אבל בלי סריאל היא לא מוחקת כלום. מה עושים מפה יש למישהו המלצה או תכנה מסויימת? אני ממש לא רוצה לפרמט תודה אשמח לכל עזרה וטיפים :'( :'([br]פורסם בתאריך: 8.03.2011 בשעה 22:54:53 בבקשה עזרה? אני צריך לפרמט או שיש משהו שיציל אותי?

• 2 תגובות
    • 1.7k צפיות
  22. MEGAEPG כבר לא עודכן הרבה זמן, באיזה תחליף אתם משתמשים?

• 1 תגובה
    • 1.7k צפיות
  23. הייתי עם Itunes בגלל האייפוד שלי, אבל לפני איזה חודשיים וחצי עברתי ל-WMP, שגם מנהלת לי את הווידאו. בכל מקרה, אני לא ממש מרוצה משתיהן אז אני מחפש תוכנה חדשה. חשובה לי האפשרות שהיא תנהל גם את קבצי הווידאו שלי, ולא רק את המוזיקה. זהו בערך... תודה!

• 14 תגובות
    • 1.7k צפיות
  24. Started by shimon23,

אני מנסה לצרוב משהו וכשאני בוחר את ה cd writer או את הצורב אני מקבל את ההודעה הבאה: וכשאני בוחר Ignore זה לא מעתיק הזמן עובר ואחוזים נשארים על 0. מישהו יודע איך לטפל בבעיה, יתכן שזה בגלל שה cd והצורב יושבים על אותו כבל ide?

• 6 תגובות
    • 1.7k צפיות
  25. Started by lipa,

איך אני רואה אותו במחשב ? ואיך אני הופך אותו לקובץ AVI ?

דיונים חדשים בפורומים