תוכנה
נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.
40,194 דיונים בפורום זה
-
אחרי הרבה זמן שלא יצא לי לעשות משהו הנה כמה תמונות:
-
- 0 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
הי, בשעה טובה קניתי מחשב חדש (נייח). התקנתי XP 64bit והכל היה בסדר. אחרי יומיים (פלוס מיליון עדכונים של windows ותוכנות שאני התקנתי) מתחילה בעיה שהיתה מוכרת לי מהמחשב הישן שלי- כשאני בא לכבות את המחשב, במקום שהמחשב יכבה הוא עושה רק ריסטרט. מאחר וזה היה גם במחשב הקודם ברור שזאת בעיית תוכנה ולא חומרה. מה שעשיתי עד עכשיו- הורדתי את האפשרות לריסטרט אוטומאטי כשיש בעיות. זה לא עזר. אני אפילו שוקל לקנות וינדווס 7 אם זה לא ייפתר כי זה מעצבן נורא וזה מאלץ אותי לכבות את המחשב עם כפתור הכיבוי במארז. רעיונות מישהו? תודה!
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
HDD שמפוצל לשני כוננים. פורמט הכונן הלא נכון. יש דרך עם תוכנה לשחזר את המידע שהיה עליו? מחפש המלצות מניסיון שלכם. תודה.
-
- 1 תגובה
- 938 צפיות
-
-
זה ממש מעצבן כל פעם אני ניכנס ואני רואה שמישהו אחר באנשי קשר שלי מסומן כחסום ואני מבטל את זה למה זה קורה??? יש לזה פיתרון? הגירסה שיש לי זה מסנג'ר לייב 2009 (V14.0.8117.416) מערכת הפעלה XP SP3 מקווה שתוכלו לעזור לי עם זה ניסיתי לחפש וירוסים בAVIRA אבל לא מצא משהו גםSPYBOT לא וגם Advanced SystemCare לא נ.ב :אני לא יודע אז זה קשור אבל גם בימים האחרונים משום מה לא עובד לי הסיוע מרחוק במסנג'ר שגם לא הצלחתי להבין למה וגם התחילה בעיה שהעכבר של המייקרוסופט מחליט שאני נותן לחיצה אחת על הכפתור השמאלי אז זה נותן לי 2 וזה משגע אותי....(במיוחד שאתה פותח 2 חלונות ו2 על מסך מלא וסוגר אחד על הX וזה מהלחיצה הזאת סוגר את שניהם... מקווה שתוכלו לעזור לי בתודה אלי.
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
קודם כל רציתי להגיד שקניתי את המשחק האלים cod ורציתי לדעת איך אני מוצא משחקי רשת קלים יותר כי אני בכלל לא מבין איך משחקים במשחקי רשת שם. גם רציתי להגיד שקניתי עכשיו מחשב חדש והווינדווס 7 32 כל הזמן נתקע. בדקתי וירוסים ורוגלות ואין. כאשר אני מתקין AVG אז המחשב בכלל מתחרפן ונתקע וקופא. משום מה אני גם לא מצליח להרוג תוכנות תקועות. מישהו יכול לעזור?
-
- 3 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
היי, יש לי כתובות mms שבהן יש סרטוני וידאו. אני רוצה להוריד את הסרטונים האלה באמצעות תוכנה. כיצד אני יכול לעשות זאת? אם זה משנה, הסרטונים נמצאים ברשת פרטית אליה אני מחובר מהבית בפרוטוקול L2TP.
-
- 4 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
כתבתי לתוכנה קובץ ריקונקט שנראה כך: @ECHO OFF start /wait clean.bat color A @Echo Reconnecting ( IP switch ) ... please wait... echo. rasdial "[012]" /disconnect @Echo DialUp disconnected, will reconnect in 8 seconds. echo. PING 1.1.1.1 -n 1 -w 8000 >NUL rasdial "[012]" [name] [ password ] exit ומשום מה המחשב אומר לי: שהוא לא יכול למצוא את הקובץ הזה: clean.bat מה אפשר לעשות? אשמח לעזרה בבקשה.
-
- 7 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
אז ככה, אני מפרסם פה כדי לשאול מהי דעתכם המקצועית (יותר ממני, או לא מקצועית ) על עבודה שעשיתי- ברכת מומולדת. אני לא מקצוען, אני רק מתעסק קצת בעיצוב דיגיטלי בזמני הפנוי. אז זוהי בעצם ברכה כללית ליום הולדת הכוללת ברכות בעשרות שפות שונות ומגיעה בפורמט של רקע לשולחן העבודה. אז, מה דעתכם? איפה לשפר? [היום בדיעבד אי יודע שהייתי צריך לבחור פונט שמן יותר ל- Happy Birthday, אבל זה בדיעבד.] [הקובץ גדול מידי לצירוף (מי החליט שיותר ממגה וחצי אסור?! ) ולכן אני מעלה אותו באיכות מלאה (1920*1080): http://www.megaupload.com/?d=3WJ4GL43 אני גם מצרף את התמונה מוקטנת, למרות שכדי להינות ממנה במלואה אני ממליץ להוריד את הגודל המקורי. [attachment deleted by admin]
-
- 2 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
מצאתי באינטרנט את התוכנה VobEdit שמתיימרת לעשות את העבודה אבל משום מה התוכנה הזו עובדת לי רק על קבצים קטנים. כאשר אני מנסה לחבר קבצים בגודל 1 ג'יגה התוכנה ממירה לי את הקבצים שוב ל-VOB ולא מחברת אותם. אשמח לשמוע אם יש תוכנה אחרת שעושה את העבודה או לחילופין אם יש פה מישהו שמכיר את התוכנה הזו אשמח אם יסביר לי למה אני לא מצליחה לחבר קבצים גדולים?
-
- 0 תגובות
- 944 צפיות
-
-
חבר הביא לי נייד Acer Aspire 5043 אחרי התקנה חדשה של ווינדוס XP Pro, הצלחתי להתקין את כל הדרייברים חוץ משניים שהם VGA ו- SM Bus Controller הכרטיס מסך של הנייד הזה הוא ATI Radeon XPress 200M, חפרתי את האתר של Acer, של ATI, גוגל ופורמים ועדיין לא הצלחתי למצוא את הדרייבר שלו. ומה אני יכול לעשות לגבי ההתקן השני SM Bus Controller? תודה מראש.
-
- 5 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
התקנתי את התוכנה RAMDISK ויצרתי כונן RAM במחשב. העברתי לכונן הזה את Temporary Internet Files של IE ואת משתני סביבה של המשתמש והמערכת. איך אני מעביר את הקבצים הזמניים של CHROME לכונן, ואיזה עוד תוכנות כדאי לשים בכונן הזה? תודה רבה.
-
- 4 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
מדובר בקובץ VIDEO CLIP ,באורך 15 שנ'(ניתן להרצה גם ב:MV2 , MEDIA PLAYER . ברצוני לערוך את הסרט,כלומר: לטשטש דמויות. איך עושים זאת ? (אם ציינתם שם תכנה, נא לציין איך משיגים).
-
- 1 תגובה
- 1.9k צפיות
-
-
שלום רב, הורדתי סרט בפורמט bdmv. הבנתי שמדובר בקובץ בלו-ריי. הצלחתי להפעיל את הסרט, אך ללא התפריטים. הורדתי powerdvd, אך עדיין אני לא מצליח להפעיל את הסרט עם התפריטים. אשמח לעזרה בנושא.
-
- 5 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
-
- 0 תגובות
- 1k צפיות
-
-
היי רציתי לדעת עם יש תוכנה לאיחוי שתעשה לבד לופים, שהיא מסיימת למשל עם C שתעשה עוד כמה פעמים. אני רוצה להשאיר לילה אחד שיעשה כמה לופים תודה
-
- 4 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
FIREFOX START PAGE מה לעשות בכדי שדף זה לא יופיע? תודה נעם
-
- 8 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום. יש לי קובץ (56 מגה) בפורמט WMV , שאני רוצה לנגן בנגן DVD (על דיסק כמובן). הנגן לא קורא DIVX או פורמט כלשהו, אך ורק DVD. אשמח לדעת איך לעשות את ההמרה, בעזרת איזו תוכנה ואיך? אגב, אין כתוביות נלוות, כך שזה רק המרה. תודה רבה
-
- 2 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
היי אנשים... יש לי כמה לינקים לאתר רדיו... במחשב בעבודה שאני מפעיל את הלינקים הוא ישר פותח לי את ה Windows media player ושם אני שומע את השירים דרך הנגן... זה כמו דיסקים כזה שאני שומע. הבעיה שבבית, מותקנת לי BSPLAYER וכל פעם היא זאת שטוענת את הלינק... לא היתה לי בעיה עם זה, אבל משום מה דרך ה BSPLAYER אני לא יכול לשמוע את כל האלבום אבל דרך הMEDIA PLAYER אני כן מצליח להעביר שירים ולשמוע את כל האלבום. בשורה התחתונה: איך אני גורם לקישורי הייפרלינק לא להפתח בעזרת BSPLAYER אלה בעזרת MEDIA PLAYER. נכנסתי להגדרות הקבצים ושיניתישם שכל הקבצים שנפתחים בעזרת BS יפתחו בעזרת MEDIA. לא עזר.
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
יש לי בעיה כאשר אני מנסה להפעיל את adorage בתור מעברים בין שתי תמונות הוא לא מקבל את התמונות ומראה רק מסך שחור והאפקטים שלו לא עובדים על התמונות מה אפשר לעשות?
-
- 0 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
התקנתי את התוכנה סוני וגאס כל ההתקנה הלכה בסדר וכשניסיתי לפתוח את התוכנה היא לא ניפתחה וגם לא אמרה שיש בעיה מה לעשות?
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
שלום . אני רוצה להעתיק את המועדפים שלי לכוהן גיבוי שלי איך אני עושה את זה בפייר פוקס ? ואם אפשר גם את כל הססמאות.... תודה לעוזרים.
-
- 4 תגובות
- 1k צפיות
-
-
במחשב מותקנת מערכת הפעלה windows xp .לאחרונה באשר אני מדליק את המחשב התוכנה מתחילה לעלות ונעצרת בשלב בו היא אמורה לרשום well come . רק אחרי שאני לוחץ על restart המחשב עולה בצורה חלקה . עלי להוסיף כי לאחרונה השתמשתי גם במצב stand by האם זה גרם לבעיה ? ואם כן מהוא הפיתרון ?
-
- 0 תגובות
- 849 צפיות
-
-
הורדתי סרט בפורמט mp4 והכתוביות לא מופיעות ניסיתי במדיה פלייר - לא עובד (שמות הקבצים זהים) ב-vlc הכתוביות ג'יבריש אפשר בכלל ראות סרט בפורמט mp4 עם כתוביות?
-
- 0 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
תוכנה שאפשר לשרטט ארונות תקשורת, ומה שבתוכם ללא התחשבות בחדר מסביב. או תוסף לOFFICE שמאפשר זאת בתודה מראש
-
- 4 תגובות
- 4.8k צפיות
-
-
היי, Dropbox הוא שירות אחסון שמאפשר לכם ליצור תיקיה שמסתנכרנת אוטומטית עם כל הוספה\שינוי\גריעה של קובץ ממנה. בכל מחשב שבו תתקינו את השירות התיקיה תופיע עם כל הקבצים שלכם בה. אני משתמש בשירות בעיקר לעבודות באוניברסיטה,השירות מאפשר לשמור גם היסטוריה של כל קובץ,בנוסף לגיבוי. השירות מגיע עם 2GB בסיסים שניתן להרחיבם אח"כ. אם תרצו להרשם, אודה לכם אם תרשמו דרך הקישור ותקבלו 500MB נוספים(וגם אני.. ) **** נערך - קישורים עם refid לא מקובלים פה. בהצלחה!
-
- 0 תגובות
- 981 צפיות
-