עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תוכנה

נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.

1. מקווה שזה הפורום המתאים....... משהו השתנה אצלי באופן פתאומי ולא רצוי בפייסבוק: כשאני נכנס לעמודי פייסבוק שמוגדרים כpublic figure, אני לא רואה את התגובות לפוסטים, אלא אם כן אני נכנס לפוסט עצמו. צירפתי תמונה שממחישה את הבעיה. ניסיתי להתנתק ולהתחבר וגם להשתמש בדפדפן אחר- שום דבר לא עוזר להחזיר את המצב לקדמותו. אציין שאתמול השתמשתי בפייסבוק כדי לפרסם שאלה באיזשהו אתר בשם techverse.com, אבל לא יודע אם זה קשור לזה. בבקשה תעזרו :-)

2. אפשר הסבר? זה מאוד חשוב זה מתנה=]

• 8 תגובות
    • 1.1k צפיות
  3. Started by bm1125,

אני רוצה לעשות קו מעוקל כזה. ניסיתי להשתמש ב Pen tool - לעשות עוד נקודות ופשוט להזיז אותם אבל אז זה הופך את הקו לצורה מוסימת ואני לא רוצה שזה יהיה ככה. יש אפשרות לעשות דבר כזה בפוטושופ ? תודה.

• 8 תגובות
    • 851 צפיות
  4. נמאס לי כל פעם לפתוח את תיקיית השירים ולחפש שירים מסויימים. אפשר לקבוע שירים שבלחיצה אחת יתנגנו?

• 8 תגובות
    • 697 צפיות
  5. תראו נמחקה לי הרשימת אייסיקיו מהמחשב אז התקנתי את האייסיקיו מחדש ועכשיו זה עידכן את הרשימה מהדטהבייס של האייסיקיו אבל כל השמות מופיעים בתור סימני שאלה (כל השמות בעברית...) מה לעשות?? יש פיתרון או שצריך לכתוב הכל מחדש??

• 8 תגובות
    • 899 צפיות
  6. Started by tiger3,

מישהו יודע אם אפשר אולי להיכנס למכירות של olsale עם ה - Firefox אולי יש איזה תוספת או משהו תודה מראש

• 8 תגובות
    • 916 צפיות
  7. היי, על שני המחשבים מותקנת VISTA, אני מחפש דרך לסנכרן בין קבצי המדיה שלי (תמונות ומוזיקה) ככה שאותו תוכן יופיע בשני המחשבים. תודה מראש.

• 8 תגובות
    • 2k צפיות
  8. Started by Alex89,

הבעיה היא שלפעמים הוא טוען ממש ממש ממש הרבה זמן דף ולפעמים בכלל לא טוען וכותב Connection Interrupted אני חושב שזה בגלל NOD32 V4 שיש לי ואני לא מצליח לכוון אותו טוב במה יכולה להיות הבעיה?

• 8 תגובות
    • 862 צפיות
  9. Started by rk666,

ניסיתי את מה שיש בOUTLOOK ומה שיש במוזילה וזה לא עוזר! אני מחפש תוכנת ANTISPAM בשביל הEMAIL, ולא מצאתי אחת חינמית מישהו מכיר תוכנה כזאת?

• 8 תגובות
    • 683 צפיות
  10. Started by 3pac,

יש לי PowerDirector וחתחתי קטע מסוים מסרט ועכשיו אני רוצה לשמור אותו . איך אני שומר אותו באותה איכות ?

• 8 תגובות
    • 822 צפיות
  11. אני רוצה לפצל סרט ועולה לי ההודעה הזאת ולאחר הפיצול הסאונד מאחר

• 8 תגובות
    • 651 צפיות
  12. אני צריך אימיול שמוריד ממש מהר בסביבת ה150 200.. כי היה לי אחד כזה ונמחק לי ואני לא זוכר מה היה לי ..

• 8 תגובות
    • 903 צפיות
  13. Started by dovik,

כהקדמה, אני מודה שבנושא הזה אני אפס, אז נא להסביר צעד צעד.. אני רוצה לצלם עם הסמארטפון שלי כמה דפים מהספר, ובעזרת לא יודע איזה תוכנות (או תוכנה) להפוך את זה לקובץ אחד(!) של PDF. כמובן במחשב ולא בנייד. האם זה אפשרי וכיצד? תודה! נ.ב. הטקסט הוא גם בעברית וגם בלועזית, אם זה משנה.

• 8 תגובות
    • 3.2k צפיות
  14. תופע מוזרה מאז שעברתי ל7 שאני משחק בnfs underground 2 אז אני לא יכול למשום מה לשמור את המקשים שאני רוצה בהגדרות..אני נגיד מגדיר את המקשים שאני רוצה וזה אני יכול לשחק איתם במשחק..וגם אם אני שומר את המשחק..ברגע שאני יוצא ויכנס למשחק שוב אז שוב המקשים יחזרו כאילו הם היו ברירת מחדל.. מה עושים? ניסיתי את התיקיות של המשחק ושל השמירה להגדיר שלא יהיו לקריאה בלבד המשחק מעודכן לגירסה הכי גבוה ניסיתי להסיר ולהתקין שוב..ניסיתי לעשות שחקן חדש..כלום לא עוזר...אני משתגע! מה אפשר לעשות? ???

• 8 תגובות
    • 1.4k צפיות
  15. שלום לכולם! אני מחפש תוכנה לדואר אלקטרוני שתקרא לי את האימילים שלי בקול שאשמע דרך הרמקולים בעברית ! :smoke: עד עכשיו לא מצאתי ??? יש תוכנה שמקריאה באנגלית! :-\ אם מישהו מכיר אז שישלח לי לינק! תודה רבה מכל הלב!

• 8 תגובות
    • 1.6k צפיות
  16. שלום חברים מה המצב? טוב אז ככה יש לי בעיה ובקשה: 1. בעיה: יש לי כרטיס טלויזייה מסוג: FlyVideo '98 8 אני הקתנתי דרייברים והכל ואני לא מצליח לסרוק את הערוץ 2! והכרטיס טלויזייה מחובר טוב במחשב ומחובר לכבלים טוב הכל טוב! הוא סרק כמעט את כל הערוצים אבל את ערוץ 2 הוא לא סרק ניסתי לסרוק ידנתי כמה פעמין וגם לא עזר... וד"א אני מחובר לכבלים של ערוצי-זהב יש פה אולי מישהו בפורום שיש לו את הכרטיס טלויזייה הזה? וזה פועל לו! שיעזור לי בבקשה... 2. בקשה: רציתי לדעת עם יש למישהו לינק לדריבריים של הכרטיס מסך FlyVideo '98 למערכת ההפעלה XP ד"א אני לא על מערכת הפעלה XP אבל אני צריך דריבריים..... כל מי שיכול לעזור שיעזור בבקשה ... Icq#102614226 E-mail: Psycho_DrX@Hotmail.Com בברכה ד"ר טראנס.…

• 8 תגובות
    • 1.7k צפיות
  17. היי חברים אני מחפש תוכנה שתשטלט על צג הLCD 5 המשני שלי ותציד בו מידע כגון טמפ' של החלקים ושאר הדברים יש דבר כזה? מצורפת תמונה של המסך [attachment deleted by admin]

• 8 תגובות
    • 724 צפיות
  18. יש לי קובץ אנימציה GIF והגודל שלו (הרזולוציה) 176X120 ואני צריך שהוא יהיה ברזולוציה של 320X240 אני צריך תוכנה שמשנה את הרזולוציה של אנימציות (קבצי GIF), אפשר בבקשה את השמות של התוכנות המאפשרות את זה?

• 8 תגובות
    • 892 צפיות
  19. Started by אוריפ,

היום החלטתי להחליף את הAVG בNOD32. מאז ההחלפה, הביטורנט לא מסכים לעלות, הוא קורס כל הזמן. מישהו מכיר את התופעה? ניתן לפותרה איך שהוא (חוץ מלהחזיר לAVG)?

• 8 תגובות
    • 719 צפיות
  20. Started by nimrodim,

רציתי לדעת על גירסה של OFFICE אתם ממליצים להשתמש למחשב עם WINDOWS XP PRO?

21. Started by shimon1,

לא יודע אם זה קשור לפורום הזה אבל בכל מקרה.. יש לי בעיה בוידוס והוא עושה לי מסכים כחולים ישר על עליתו וזה כולל במצב בטוח ככה שאין לי גישה למחשב אז רציתי לפרמט. יש לי דיסק קשיח SATA ולפני הפירמוט אני צריך להכניס דיסקט מיוחד..ואין לי מושג איך לעשות אותו ומאיפה משיגים אותו..יש לי לוח אם של GIGABITE ויש לי את הכל הדיסקים שהגיעו עם המחשב.. בבקשה עזרה זה דחוףף תודה מראש..שמעון

• 8 תגובות
    • 589 צפיות
  22. Started by idofr,

אז ככה עשיתי את החייל כמו שיש במדריכים שבאים עם התוכנה אבל ברגע שאני בא לסובב אותו קורה משו מוזר תראו הקישור להגדלה http://photos.walla.co.il/ts.cgi?tsscript=guest.folder&path=200507021854537400&user=ido_friman עריכה: עוד משו עכשיו ראיתי שהFlat Miror לא עובד =\ (הגדרתי אותו ה"השתקפות" במפות של החומר)

• 8 תגובות
    • 1.1k צפיות
  23. מישהו מכיר תוכנה שפותחת הרבה קבצי ZIP ביחד? תודה מראש

• 8 תגובות
    • 852 צפיות
  24. Started by HeaT-SinK,

למה היא חייבת ג'אבהההההה אז פסדר שיהיה ג'אבה אבל למה הוא תופס בסביבות 58 מגהה

• 8 תגובות
    • 748 צפיות
  25. אורח ^Rockford
    Started by אורח ^Rockford,

Winamp 2.79 is out! Improvements : upgraded unzip/decompress support to zlib 1.1.4, for big security fix improved multiple instance detection code/opening many files from explorer issues winamp agent tooltip improvement updates to MIDI support, disk writing support, WAV file support (PP) fix to id3v2+unicode support (rOn)

• 8 תגובות
    • 1.3k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.