תוכנה
נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.
40,195 דיונים בפורום זה
-
אנא ענו לי בהקדם האפשרי.
-
אני לא יכול לעדכן את הקספרסקי הוא מודיע לי NETWORK IS DOWN ואני גם לא יכול לסגור אותו תודה
-
- 28 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
לפעמים תופסת המון משאבי מע' כך שלא ניתן כמעט לעבוד על המחשב. לפניה היה לי את ה Avast Pro גם היא תוכנה טובה ולא תפסה כמעט בכלל משאבי מע' , עברתי ל Kaspersky בגלל המלצות ואכן כאשר התקנתי אותה היא כבר הצליחה למצוא לי כמה וירוסים , אבל לעיתים כאשר פותחים אינטרנט,אפליקציה חלון בוינדוס התוכנה תופסת המון משאבים וכל העבודה על המחשב נעשיית איטית להחריד. האם ניתן לשנות משהו בהגדרות שלה כך שהיא עדיין תשמור על המחשב ויחד עם זאת לא תתפוס כל כך הרבה משאבי מע' בפעולות סטנדרטיות ב windows ? תודה.
-
- 15 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
יש אפשרות ליצור מחיצה נוספת מבלי לפגוע במידע על הכונן? האם המחיצה הזאת תהיה מחיצה לכל דבר? שמישה במצב דוס וכו'?
-
- 21 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
יש לי מצלמה GPT MODEL:DC-4110 ונעבד לי הדיסק אם הדרייבר ואני לא מוצא את הדרייבר בשום מקום מאיפה אני יכול להוריד אותו? תודה מראש!!!
-
- 2 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
האם יש אפשרות להוריד תוכנה שמדמה ממש מחשב כף יד ?... ידוע לכם על משהו כמוVirtualPC שיכול להריץ Windows mobile... בקיצור מחשב כף יד . תודה אשמח לתשובות .
-
- 12 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
הורדתי סרט של 86 דקות וניסיתי לצרוב אותו בתור Video-CD בנרו --- על דיסק 90 דקות של SILVERline.... הצריבה נכשלה וכבר כמה דיסקים נהרסו לי :-X אני משתמש ב Nero 6 Ultra Edition. מישו יודע איך אפשר לצרוב דיסק של 90 דקות בלי כל הארורים?? ועוד בעיה... הורדתי סרט, טענתי אותו בVirtualdub וקיבלתי את ההודעה הזאת: מה צריך לעשות מכאן?? הייתה לי בעייה כזאת עם סרט אחר שהורדתי וצרבתי לדיוידי - אז סימנתי בAudio-direct stream copy ובVideo-direct stream copy, ואז שמרתי את הקובץ כWAV. ואז כשזה סיים לשמור, ב-audio בחרתי WAV וטענתי את הקובץ של הקול ששמרתי .. עד פה הכל סבבה אבל שצרבתי את הסרט ראיתי שהקול והתמונה לא תואמים מאמצע הסרט ככה... מישו יודע למה זה ככה?? מה צריך לעשות? תודה
-
- 16 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
אני צריך תוכנה שתגרום למחשב לקרוס.. נשמע מצחיק אני יודע אבל מחר אני הולך לאייבורי ( כן אני יודע שזאת הייתה טעות לקנות משם ) ואני רוצה להראות להם שהמחשב עושה בעיות, הם טענו כשבאתי אליהם כבר שהם עשו בדיקת מאמץ ושזה בסדר אבל אצלי בבית הוא קורס ללא הפסקה, נתקה בFREEZE ועושה מסכים כחולים פה ושם.. לכן רציתי לדעת אם יש איזה תוכנה לבדיקת מאמץ כוללת של המחשב.. תודה רבה וסליחה אם זה לא המקום לבקש את זה.
-
- 3 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
יש לי את הeHome Infrared Receiver, אם להיות מדויק הדגם TSGi-iR01 של HP שמצורף עם המחשבי Media Center שלהם, אבל זה לא משנה כי זה בעצם סט של הIR Blaster, מקלט IR ושלט של MS שתואם לכל מחשב עם Vista/7/XP עם Windows Media Center. עכשיו זה עובד מעולה עם השלט שמצורף לסט, אבל אני רוצה לשלוט על המחשב עם המתאם הזה עם כל שלט אחר. מצאתי את האתר הזה: http://byremote.com.au/hip/mce_remote_faq.htm שם יש דרייבר חלופי למתאם שאמור לתת לי גישה (עם Plugin מתאים לgirder או לHIP) למתאם עם כל שלט, הדרייבר הזה מותאם רק לXP, לפי האתר הפתרון לויסטה הוא כזה: דרייבר חלופי אחר, שאני נכנס לאתר של הדרייבר (http://forum.team-mediaportal.com/showthread.php?t=29024 שזה בעצם אשכול של המפתח של הדרייבר החלופ…
-
- 0 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
אהלן. אני מחפש תוכנה קלילה ופשוטה לחיתוך שירים (לכל הפורמטים בערך.) יש חיה כזאת? אם כן אשמח לעזרה והצעות.
-
- 1 תגובה
- 1.7k צפיות
-
-
----אני לא יודע אם ההודעה הזאת מתאימה לפורום הזה או לפורום ווינדווס בכל מקרה אם היא לא במקום אני אשמח אם המנהלים יזיזו אותה----- המחשב של אחי בזמן האחרון לא זז. אני כל הזמן - באופן קבוע - רואה את תהליך SVChost תופס 99 אחוז מהמעבד. כשאני מנסה לסגור אותו הוא מבצע איתחול מאולץ של המחשב. מה עושים? תודה
-
- 10 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
מאז גרסה 10.0.5.0 אין יותר אפשרות להוריד את Download Accelerator Plus במצב לא מקוון (חוץ מבאתרים כמו Softpedia). ויותר גרוע מזה: החל מגרסה 10.0.5.1, ההתקנה החלה להכריח אותי להפוך את Speedbit לדף הבית שלי ולמנוע החיפוש שלי, כדי להמשיך בהתקנה (שמתבצעת באופן מקוון) (הלחצן Next לא זמין עד ששתי האפשרויות מסומנות). ראו קובץ מצורף. ב-Softpedia, שהוא האתר היחיד שמאפשר לי להוריד את קובץ התקנה לא מקוונים של תוכנת DAP, אני נאלץ להסתפק רק בגרסה הנוכחית שיש שלי (10.0.5.0), שכן כל האתרים האחרים, מאפשרים לי להוריד את הגרסה האחרונה של התוכנה (10.0.5.2) רק באופן מקוון, ועם מסך הריגול הזה. מה אני יכול לעשות בנידון?
-
- 7 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
מישהו מכיר תוכנה שיכולה לשמור קבצים בפורמט icon ובאיכות טובה? אני רוצה כיאלו למשל לעצב את זה בפוטושפ, ופשוט לפתוח את זה בתוכנה שתשמור לי את זה לקובץ icon שזה יראה איכותי כמו למשל האייקונים של הmy computer.. פעם אמרו לי להוריד gimp אבל זה בכלל שומר את זה דפוק כזה..או שאני עשיתי את זה איכשהולא טוב חח לאדע בקיצר עזרה בבקשה
-
- 16 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
יש לי כונן דיווידי במחשב..ויש לי סרט בדיווידי, עעכשיו עם איזה תוכנה אפשר להעתיק את הסרט למחשב ולשמור ב-MPEG או פורמט אחר?
-
- 6 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
יש בתוך התיקייה של המועדפים תיקייה שנקראת "סרגל המועדפים". לאחר שאני מוחק אותה היא חוזרת. אני מוחק שוב והיא חוזרת שוב וחוזר חלילה. האם יש אפשרות למחוק את התיקייה הזו לצמיתות?
-
- 4 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שלום, רציתי לשאול איך / אם אפשר להוריד ב FIREFOX סרטונים שמועלים לרשת עם FLASH? (כאלה שאין להם קישור להודרה) תודה
-
- 4 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שלום לכולם, אני מחפש תוכנה שתאפשר לי להמיר קובץ mkv לקובץ avi במהירות ובאיכות המירבית. בתודה, תומי
-
- 1 תגובה
- 1.7k צפיות
-
-
הורדתי שתי סרטים מהרשת אחד מקודד בDIVX ואחד מקודד בXVID ובשניהם התמונה נראת אך הקול לא פועל. יש לי את הcodec האחרונים של שניהם ה5.0.2 והXviD-08082002-1. למישהו יש במקרה רעיון איך להפעיל את הקול בשני הסרטים? (בכל שאר הסרטים שיש לי הקול פועל מצויין). נ.ב - אני כמובן מדבר על סרטים חופשיים ברשת ללא זכויות יוצרים(Home Made).
-
- 12 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
מישהו יכול להמליץ על תכנה לחיפוש קבצים במחשב ? פשוט מאז שעברתי ל win 7 אני ממש לא מסתדר על ה search ...
-
- 2 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
חבר שלי ניסה להתקין ווידנוס XP דרך הדוס (winnt.exe), וזה רשם לו את ההודעה שהוא לא מוצא את ה - SMART DRIVE (משהו כזה) מה זה בדיוק ? ואיפה אפשר להשיג את זה ?
-
- 3 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שלום וברכה, לאחרונה יש מתקפת טרויאנים והדבר האחרון שקרה לי בגלל זה הוא כדלקמן: שגיאה המופיעה לי מספר פעמים ביום: script: w:\wundows\system32\winjpg.jpg שורה: 1 תו: 98304 שגיאה: קבוע מחרוזת לא גמור קוד:800A0409 מקור: שגיאת קומפילציה של microsoft vbscript. לדעתי גם בגלל השגיאה הזו אין לי אפשרות ללחוץ על קונטרול אלד דיליט למשל, או לראות תיקיות נסתרות למרות שאני מסמנת את האופציה, או לעשות ריסייז לתמונות בעזרת תוכנת אימג' ריסייזק שיש לי על המחשב. האם יש למישהו ידע כיצד פותרים את זה? זה משגע אותי ובטח לא בריא כל כך למחשב.... תודה מראש על העזרה, ומקווה שתהיה שבת שקטה אני
-
- 0 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
מחפש תוכנה לשילוב כתוביות בסרט כך שיצא לי קובץ וידאו שאני יכול להמיר ולצרוב ל- DVD בלי קובץ הכתוביות הנוסף
-
- 1 תגובה
- 1.7k צפיות
-
-
שלום לכולם אני מחפש מזה כמה ימים תוכנה לשיפור איכות הסאונד ברמקולי\אזניות... אני רוצה שיהיה לי סאונד יותר חזק, ויותר איכותי...משמע להפיק מהכרטיס קול שלי את המיטב. לצערי לא מצאתי תוכנה שתספק אותי. אשמח לקבל עזרה בנושא מכל חובבי המוזיקה ביניכם :-) שם של תוכנה או לינק הורדה שלה פרוצה. תודה רבה רבה
-
- 2 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
טוב אין לי מושג אם זה המקום המתאים אבל זה נראה לי הכי הגיוני בכל מקרה התחלתי להתעסק עם ה-3D של הפוטושופ CS5 החדש ה-extended בכל מקרה שמתי לב שאם אני רוצה לעשות ללייר\טקסט\SHAPE או כל דבר אחר Repousse זה לא נותן לי פשוט לא נותן לי לפתוח את האפוציה הזאת אני לוחץ על 3D ואז אין לי אפשרות כאילו להיכנס לקטגוריה של Repousse ניסיתי להדליק את הפוטושופ מחדש\לעשות ריסט למחשב וראיתי סירטונים ביוטיוב שאנשים משתמשים בזה ככה שאני עושה את זה בצורה נכונה אבל זה פשוט לא נותן לי בדקתי קצת באינטרנט ומצאתי שקרה למישו משו דומה ואמרו לו לבדוק את הדרישות של הפוטושופ אם מתאימות למחשב ואני אין לי מושג בחומרה אבל אני יודע שהמחשב שלי ממש גרוע אז בגלל זה אני שואל הדרישות של פוטושופ CS5 ג…
-
- 1 תגובה
- 1.7k צפיות
-
-
אני מחפש המלצה לתוכנה מאוד ספציפית. שמגבילה תוכנות שפועלות ברקע למהירות שאחליט (הורדה\העלאה). ובנוסף רציתי לדעת אם ברשת אלחוטי, אפשר להגביל מחשב מסויים למהירות הורדה מסויימת? אני עד היום הכרתי רק את התוכנה NetLimiter רציתי לדעת אם ממליצים עליה? או שיש חזקות יותר בשוק? הכי חשוב תוכנה ככה קלה למערכת שתעבוד כמו שצריך בלי קריסות.
-
- 3 תגובות
- 1.7k צפיות
-