תוכנה
נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.
40,194 דיונים בפורום זה
-
שלום לכולם, מישהו אולי יודע איך אני מוחק את כל התמונות מרשימת אנשי הקשר שלי במסנג'ר ? אני רוצה מסיבה כלשהי לטעון אותם מחדש וחייב למחוק את הקיימות. יש לציין שאני משתמש בגירסה 8 בטא 566. תודה לעונים.
-
- 0 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
הבקשה בכותרת, אני לא מחפש איזה תוכנה ניהול במסווה של תוכנה דואר, אלא רק תוכנה ניהול.
-
- 6 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
אני מחפש תוכנת ספר טלפונים שמאפשרת שמירה של מספר טלפונים (בית, עבודה, פקס, סלולרי), כתובת, email וכו'..., וכן מספר שורות לכתיבת פרטים שונים. אני צריך שלתוכנה תהיה תמיכה מלאה בעברית, ורצוי שהיא תהיה חינמית. יש המלצות?
-
- 2 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
היי, לאחרונה התחלתי להתעסק עם המחשב הישן שלי, שלא נגעתי בו שנים. בכל אופן, פתאום נזכרתי שיש לי כתובת אימייל שאני מעוניין להכנס אליה, אלא ששכחתי את הסיסמא ו\או את הPW RECOVERY QUESTION. אני יודע שע"ג המחשב הישן הסיסמא ככל הנראה שמורה בCOOKIES ותהיתי לעצמי, האם מישהו יודע כיצד אני משחזר סיסמא דרך הקוקיז? האם יש תוכנה לדבר? האם יש מקום בו הם נשמרים? אודה לעוזרים.
-
- 1 תגובה
- 1.7k צפיות
-
-
כמו שכתבתי איך אני רואה קבצי קוקיס שגלשתי אליהם בוינדוס 7 וכמו כן אם יש דרך לראות סיסמאות דרכן?
-
- 3 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
-
אני מנסה להעתיק מדף אינטרנת לWORD ואני רואה הכל הפוך איך אני מסדר את זה נ.ב אני צריך את זה דחוף עוד להיום כי יש לי עבודה להכין!!!!!!!!!
-
- 3 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
אני מחפש תוסף לכרום שמספיק רק להצביע על מילה או לסמן זה יקפיץ חלון קטן עם תרגום - אם אפשר שהתרגום ישאר כפיתקית מעל המיל זה יכול להיות נחמד
-
- 2 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שלום סרקתי לא מזמן תמונה ועשיתי לה שינויים קטנים, סרקתי אותה ברזולציה של 600. בחרתי חלק ממנה ואת החלק הזה אני רוצה להדפיס על דפי תמונות (10*15). מה שקורה שהיחס של התמונה המודפסת הוא קטן יותר, זאת אומרת בהדפסה זה נראה קטן קצת. מה אפשר לעשות בנידון? יש דרך מפורטת?
-
- 5 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
-
הנורטון מציע לי למחוק את csrss.exe אבל לא מחקתי האם אפשר למחוק? אם כן - איפה אני משיג קובץ כזה חדש?
-
- 5 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
איך מורידים סרטים למחשב מאתרים כמו זה www.youtube.com תודה
-
- 14 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
קודם כל שלום ! אני חדש באתר ובאמת קיבלתי המלצה עליו מחבר ש"הוא" האתר שיוכל לעזור לי בבעיות במחשב... אני מאוד מקווה שזה נכון : ) מיד נראה.. טוב אז נעבור לשאלתי.. יש לי בעיה שאני מנסה להיכנס לאתרים אני חייב שהחלון אקספלורר יהיה פתוח.. אם אני נגיד עובר כזה לחלון אחר למשל הודעה במסנג'ר או סתם תיקייה מסוימת במחשב בזמן שהוא מנסה להעלות את האתר בו זמנית אז האתר לא נכנס! זה מאוד מאוד מציק לי מכיוון שאני לא יכול להיכנס לאתרים מבלי שהחלון אקספלורר יהיה פתוח... האם יכול להיות שזה ווירוס כלשהו ? כי פשוט אין לי :-\ ואגב הייתי מאוד שמח אם הייתם ממליצים לי על תוכנת אנטי ווירוס טובה שאני יוכל להוריד מאפשהו.. בקיצור זאת הבעיה שלי כרגע.. שאני חייב להיות על החלון אקספלורר בכדי שאני יוכל להי…
-
- 23 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
יש ברשותי 30 קלטות וידאו ואני רוצה להעביר את תוכנן לדיסקים של DVD. איזו תוכנה ואיזה ציוד נדרש על מנת לעשות זאת ? תודה מראש
-
- 3 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
אני מחפש תוכנה שתיהיה כמו בקר (כמו החלום של הווליום שיש מן גרף שמעלים למעלה ולמטה) שישלוט על בהירות המסך, הכי למעלה - הסטנדרטי, וכמה שיורדים למטה ככה יותר כהה. שהתוכנה תיהיה נגישה , נוחה ופשוטה אני מתאר לעצמי שאולי זאת אחת הבקשות המוזרות יותר אבל אני רוצה להפעיל מוזיקה כשאני הולך לישון בלילה , ואני לא יכול להרדם עם האור שהמסך עושה. ואם אני ירצה לכבות את המוזיקה אני אצטרך לקום מהמיטה אז מה עשינו בזה. אם המסך היה כהה מאוד, יכלתי עם העכבר האלחוטי לעשות אותו בהיר יותר לרגע אחד, לעשות את הפעולות שאני רוצה, ולהחזיר אותו למצב שאני רוצה שלא יפריע לי. תעזרו לי בבקשה למצוא תוכנה כזאת, הרעיון לא מסובך בכלל.
-
- 3 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שלום רב צריך עזרה בשחזור/הפעלה/הצלת מידע מדיסק קשיח. יש לי דיסק קשיח נייד של טושיבה 1T, כשאני מחבר אותו למחשב הוא מזוהה ככונן אך לא ניתן לגשת אליו או למידע שבפנים. מקבל הודעה שצריך לפרמט אותו. יחוי דיסק לא עוזר כמו גם נסיון לגשת אליו מXP או ממצב בטוח. תודה.
-
- 2 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
האם ניתן לצרוב בעזרת NERO או תוכנה אחרת קובץ בגודל הזה על דיסק כזה או על 2 ? אני יודע שאפשר לפצל בעזרת EINRAR ואז ליצרוב ,אבל זה מלא זמן . זכור לי שהייתה אופציה אחרת שבעזרת NERO היה ניתן לצור שני דיסקים כלומר כאשר יש פתיחה של הקובץ (IMAGE )או התקנה אז הוא מבקש את הדיסק השני שלו תודה
-
- 13 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שלום פעם ראשונה שסרט HD מקרטע לי, זהו סרט בפורמט MKV למרות שיש לי כרטיס מסך מובנה intel 945 gma הכל עבד עד היום חלק יש למישהו רעיונות למה? עדכנתי קודקים klite ודרייברים של הכרטיס מסך מצאתי גם איזשהי תוכנה GMABooster שמאפשרת לקבוע את התדר של הכרטיס מסך, לא ממש עזרה . תודה לעוזרים
-
- 5 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
היי, יש כלי כזה שמאפשר לתרגם מילה במהירות? לראשונה נתקלתי במאמר באנגלית שיש בו הרבה מילים שאני לא מכיר בכלל, ואני מוצא את עצמי קוטע את הקריאה והולך למורפיקס. זה לא יעיל וזה גוזל לי מלא זמן (החלפת טאב, כתיבת המילה; כי זה PDF ואי אפשר לעשות העתק-הדבק). יש תוכנה כלשהי שיכולה להועיל? תודה.
-
- 0 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
צרבתי סרט + קובץ תרגום ובדיוידי רואים ג'יבריש דיוידי של LG RC-185 מה עושים? זה דיוידי מקליט.. איך עושים את הג'יבריש לעברית נורמלי? בכתבן רואים עברים. מה לעשות? עזרו לי דחוף.. תודה..
-
- 2 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
יש אתר אחד של דוהר אלקטרוני שלי ובטח מי שהוא פרץ אלי והחליף סיסמה שלי אז אני לא יחלתי להיכנס מי שהוא ידע אם יש תוחנה שבודקת קודים.. הוא איך אני יכול להחזיר את הדואר אלקטוני שלי?
-
- 2 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שלום יש לי קובץ השוקל כ4G והוא בסיומת ISO.SDC הוא אמור להיות קובץ ISO הניתן לצריבה אבל כרגע הוא לא כזה,הבנתי שצריך ליפתוח את הקובץ או משהו כזה אבל אני לא יודע איך או בעזרת איזו תוכנה אשמח מאוד להסבר ותמונת מסך אם אפשרי תודה רבה ואודה לכם על העזרה!
-
- 2 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
אני רוצה להוריד קובץ וידאו מסויים ,שישנו באתר GOOGLE VIODEO. מצאתי את זה אבל לא הבנתי כלום משם: http://fucoder.com/code/google-video-bookmarklet/ איך אני מוריד משם קובץ וידאו אליי למחשב? תודה
-
- 13 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שלום רב, אני משתמש ב word 2003 על windows 7, מחשב חדש. נתקלתי בבעיה שלא הייתה לי במחשבים קודמים - כשאני לוחץ Alt+Shift השפה לא מתחלפת מעברית לאנגלית. ניסיתי לעשות את זה בשני צדי המקלדת וגם לשנות באופן ידני את השפה בבר התחתון, אבל גם אם זה מתחלף שם (כתוב EN) בוורד עדיין נכתב בעברית. ניסיתי לסגור ולפתוח מסמכים ולפעמים אני מצליח לקבל אנגלית, אבל זה מאד אקראי ולא הצלחתי להבין מה גורם לזה. אשמח מאד אם תוכלו לעזור לי. תודה!
-
- 1 תגובה
- 1.7k צפיות
-
-
שלום לכולם... הורדתי בשבוע שעבר את תוכנת JDOWNLOADER ששמעתי עליה רבות ועל שביעות רצון האנשים שהורידו אותה וכמו כולם באתי לקובץ ענק שאני רוצה להוריד אותו גררתי אותו עם העכבר ולחצתי העתק ואכן זה הופיע בלשונית ה linkgrabber שלי למי שמכיר את התוכנה.. ושם סימנתי את הקבצים ולחצתי play ואכן הקבצים נמצאו בלשונית ההורדות אך לא ירדו בפועל דבר שאני לא מבין כי לפי מה שהבנתי אחרי כל הפעולות שעשיתי התוכנה הזו אמורה לעבוד ללא בעיות.... או ששכחתי משהו להגדיר? אשמח לעצות ולעזרה בפתרון הבעיה שבוע טוב וחג שמח שחף
-
- 13 תגובות
- 1.7k צפיות
-