עבור לתוכן

תוכנה

נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.

1. Started by nimni,

שלום לכם, יש לי בעיה מעצבנת שאין לי מושג איך אני פותר אותה. כאשר אני מנסה להוריד משהו דרך ה-EMULE רושמים לי שיש בעיה בקובץ PART . שאי אפשר לשמור בה או שאי אפשר לפתוח. למישהו מוכרת בעיה זו ? ניסיתי להוריד EMULE מגירסה אחרת ועדיין יש את הבעיה. אנא עזרו אני מפסיד המון בגלל שהתוכנה לא עובדת. תודה מראש נימי

• 5 תגובות
    • 935 צפיות
  2. Started by Xanadu,

hello everybody i have a very annoying problem with hebrew in ie6 that will not allow me to write hebrew using the explorer (that's why i'm writing in english) and everytime i press a button for hebrew i get signs instead of hebrew fonts. when i use kazaa or word i don't have this problem... please let me know if someone knows how to solve this problem (otherwise than formatting the h.d) thanks

3. Started by coorva,

שלום יש לי XP PRO SERVICE PACK 2 התקנתי את הפלאש האחרון של מקרומדיה גירסה 8 אך למרות זאת כל פעם שאני פותח את האקספלורר ונכנס לאתר מופיע לי הערה למעלה שאני מתבקש להתקין שוב את ה- ACTIVE X על מנת לראות את האתר כמו שצריך. אני לוחץ מייד על INSTALL ACTIVE X וזה עושה רושם שההתקנה הצליחה והאתר ניראה היטב, אך בפעם הבאה שאני פותח את האקספלורר הבעיה חוזרת על עצמה שוב, ואני שוב מתבקש להתקין את ה- ACTIVE X. אודה למי שיוכל לעזור.

• 3 תגובות
    • 870 צפיות
  4. Started by alonezer,

Hello I'm having trouble with my computer. He wont start up in normal mode Because of Boot\Memtest.exe he tells me to insert vista recovery disc and i did and i did the recovery and nothing helped.. what can i do? (the English is because the safe mode) thanks.

• 3 תגובות
    • 802 צפיות
  5. Started by Viper2K2,

I have windows XP and from some reason my IE 6 doesn't work. I download Opera but I have two problems with it - 1. I can't write in hebrew. 2. I cant see hebrew, but not in the right order... EX: If I see Shana tova, on the net I will see "tova Shan" What can I do? 10X by advence. Yours,

• 0 תגובות
    • 657 צפיות
  6. Started by pbl1,

יש לי בעייה עם התוכנה איריס היא לא מנתחת לי את הקבצים שסרקתי אלא רק פותחת לי דף ריק בוורד מישהו נתקל בבעיה כזאת אולי מתישהו ויודע לפתור אותה? תודה רבה לעוזרים מראש נ"ב יש לי מדפסת HP PSC 1513 ALL-IN-ONE

• 5 תגובות
    • 807 צפיות
  7. Started by Armageddon,

I recently bought a new computer with an intel P4 2.4B and a Gigabyte GA-8PE667 Ultra 2 board, after formatting and installing all my programs including Sandra i was quite surprised to see Sandra claims that my motherboard supports SMP and that I should add another CPU to the system, it also insists to compare me to Xeon and Athlon MP based systems in all the benchmarks. I am referring to SiSoft Sandra 2003 professional , if anyone has any idea how to resolve this issue i would greatly appreciate the help.

• 5 תגובות
    • 918 צפיות
  8. Started by Armageddon,

I installed NOD32 2.12.3 trial today since I wasn't pleased with NAV and it all seems fine except that I can't get the program to update the virus definitions, I get the following error: 27/10/2006 15:09:29 Update Error occurred while updating program modules (Cannot replace the current file.) Does anyone have any idea how to solve this issue?

9. קיים אצלי process בשם avp.exe האם זה trojan או וירוס? אם כן, איך מתפטרים ממנו ? המון תודה לעוזרים

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  10. Started by MDK,

יש לי תוכנה בשם PRODJ משנת 1998 שלא עובדת על הWINXP.... ניסיתי לשנות את הCOMPATIBILITY אך לא עזר...ניסיתי לחפש אולי עדכון באינטרנט אבל התוכנה כל כך ישנה שלא כתוב כלום עליה...:\ יש למישהו רעיון ? :

• 1 תגובה
    • 735 צפיות
  11. Started by hidday,

החלפתי מחשב ובהתקנת ה-נורטון אנטי וירוס דורשים את ה-product key ,שלי בן 29 ספרות ולא מתקבל- מפנים אותי לתמיכה שם אני מקבל קוד של 30 ספרות שלא מפעיל את התוכנה- ואז דורשים לבצע קנייה חוזרת-מה עושים??? ???

• 1 תגובה
    • 687 צפיות
  12. Started by ruff stuff,

שלום. אני מקבל את ההודעה הזו ואז המסך נתקע . עשיתי סריקה של וירוסים ורוגלות ולא מצאתי משהו חריג. מה לעשות.?

• 3 תגובות
    • 585 צפיות
  13. Started by dandisc,

איך ניתן להסיר אותו הוא משתלט על דף הבית,מקפיץ פופ-אפים על ימין ועל שמאל,Nod32 לא עזר האם אפשר להסיר בדרך ידנית?

• 2 תגובות
    • 846 צפיות
  14. השאלה בכותרת

• 0 תגובות
    • 696 צפיות
  15. Started by deso,

הי.. אמ אני רוצה גם לדעת איך משתמשים בפרוקסי, ומה התוכנה הכי עדכנית של היום.. :

• 0 תגובות
    • 527 צפיות
  16. Started by SOLIDUS SNAKE,

תוכנה נפלאה להורדת פרסומות POPUPS וכל השאר PROX

17. Started by rotman,

שלום , מישהו יכול לעדכן אותי מה זה proxy ולמה זה טוב? האם אני כגולש רגיל צריך להשתמש ב proxy ? תודה

• 2 תגובות
    • 2.2k צפיות
  18. Started by lompy,

לאחרונה שיחקתי קצת עם ההגדרות של פרוקסי בדפדפן. עכשיו ביטלתי אותו ככה שלא מוגדר שום שרת פרוקסי יותר. אין שום בעיה עם הדפדפן חוץ מבאתר של וואלה שאותו הוא מסרב להעלות. אני מקבל את הדף הבא Internal Server Error The server encountered an internal error or misconfiguration and was unable to complete your request. Please contact the server administrator, support@walla.net.il and inform them of the time the error occurred, and anything you might have done that may have caused the error. More information about this error may be available in the server error log. -------------------------------------------------------------------------------- Apache/1.3.37 Server at www.walla.co…

• 3 תגובות
    • 875 צפיות
  19. Started by eido300,

כשאני מנסה לפתוח קובץ psd בgimp הוא כותב לי את השגיאה הבאה Error loading PSD file: Unsupported color mode: CMYK, חיפשתי על זה באינטרנט והפתרונות בגדול הם להתקין תוכנות שממירות את זה לrgb או שטוענות שמתקנות את הבעיה, יש אפשרות לפתוח קבצי psd בלי להמיר אותם קודם או בלי להתקין סתם תוכנות מיותרות?

• 4 תגובות
    • 3.5k צפיות
  20. Started by JUNGLE,

תוכנה מעצבנת שמהבהבת לך בסרגל התוכנות הפעילות[איפה שאיי סי וכו] ומתריאה שהמחשב שלך יכול להיות נגוע בספייוור +לפעמים שהוא נגוע וזה מהבהב באדום. סרקתי אד אוור הכל וזה נעלם נדמה לי,עכשיו בבוקר אני קם ואני רואה תוכנה\אתר פתוח[ה] של הפיאס גארד הזה. אולי אחים שלי פתחו אין לי מושג,הם טיפשים. קיצר מישהו רואה לי אותה בלוג חוץ מזה שברור מאליו שזה לא עוזר... ? C:\WINDOWS\System32\smss.exe C:\WINDOWS\system32\winlogon.exe C:\WINDOWS\system32\services.exe C:\WINDOWS\system32\lsass.exe C:\WINDOWS\System32\Ati2evxx.exe C:\WINDOWS\system32\svchost.exe C:\WINDOWS\System32\svchost.exe C:\Program Files\Sygate\SPF\smc.exe C:\WINDOWS\system32\spoolsv.exe C:\Program Files\Analog Devices\Soun…

• 1 תגובה
    • 658 צפיות
  21. Started by duk4u,

האם יש למישהו נסיון עם התוכנה, והאם היא באמת משחררת את המעבד הראשי בעת קידוד ווידאו?. פשוט רציתי לדעת אם בכלל כדאי לטרוח להתקין את התוכנה. הנה ציתות שלא זוכר מהיכן הורדתי..."טכנולוגיה זו היא למעשה יחידה נפרדת ב-GPU (Graphics Processing Unit) אשר אחראית לטפל בכל מה שקשור לוידאו. בעת הפעלת סרטון וידאו, רוב עבודת הפענוח מבוצעת על ידי ה-GPU במקום המעבד המרכזי (CPU), דבר שמוריד מהעומס של המערכת. גם בעת קידוד וידאו, חלק מהעבודה מתבצעת ביחידה האחראית על הוידאו בליבה וכתוצאה מכך, זמן הקידוד מתקצר ובמקרים מסוימים ישנו אף שיפור באיכות התמונה. שימו לב: למרות שהתמיכה ב-PureVideo היא חומרתית, ישנו צורך בתוכנה מיוחדת על מנת לנצל אותה, ותוכנה זו - נמכרת בנפרד ועולה כסף. מי שבכל זאת מעונ…

• 12 תגובות
    • 1.2k צפיות
  22. Started by Stone Eagle,

הי, יש לי Win2000 SP2. ב Control Panel, ב Administrative Tools יש קיצור דרך ל PWS. ניסיתי להריץ אותו לאחר שהתקנתי את מערכת ההפעלה והוא ניתקע. התקנתי את כל הרכיבים של Windows שקשורים לאינטרנט (וכמה שלא קשורים, רק ליתר ביטחון), ונראה שה PWS התחיל לעבוד. עכשיו הוא שוב לא עובד, כלומר - הוא ניתקע כשאני מנסה להשתמש בו. אני מכיר די טוב את ה PSW של 98, ושם לא היו לי בעיות כאלה. מישהו יודע למה זה קורה? דניאל.

• 0 תגובות
    • 881 צפיות
  23. Started by gilp123,

שלום, אני מחפש את התוכנה QI macros. מישהו מכיר ויכול לעזור ???

• 4 תגובות
    • 697 צפיות
  24. Started by zeevik_k,

שלום, אני מחפש את תוכנת QMax. אודה על קישור/הכוונה. תודה זאב

• 1 תגובה
    • 735 צפיות
  25. Started by Dubek,

שלום. לאחרונה החלפנו במשרד את אחד המחשבים, למחשב עם Windows XP. אנחנו משתמשים במעבד תמלילים ישן בשם Qtext. לאחר העברת כל הבצים, והתקנת התוכנה, ראינו כי בחלק מהקבצים, העברית מופיעה הפוך. ניסיתי להפעיל את התוכנה במצב תאימות ל- Windows 95/98 לבטל את שירותי הטקסט המתקדמים, אבל זה לא עזר. מישהו יודע איך אפשר לסדר את הבעיה?

• 0 תגובות
    • 973 צפיות

דיונים חדשים בפורומים