תוכנה
נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.
40,195 דיונים בפורום זה
-
אמ... אני מחפש מדריכים והסברים שלמים לICQ ומסנג'ר לשימוש יום-יומי (כן, אין לי עדיין.. כמה עצוב :'( ) ~צונזר ע"י דסו~ סיבה: אוופס, לא ידעתי.. מצטער ובכלל, למסנג'ר צריך כתובת אימייל? ???
-
- 9 תגובות
- 588 צפיות
-
-
אוקיי אז ככה: חילקתי בעבר את ההרדיסק של ה160 G ל20 ל-C שהוא הפריימרי ולסקנדרי נתתי ל-D 130 ול-E 10 משהו כזה ככה חילקתי.... בכל מקרה אני רוצה להעביר את E בחזרה לסי בגלל שאין עליו כלום אבל הוא לא נותן לי... למה? ואיך אני עושה את זה עכשיו? ואני הכי לא רוצה לפגוע ב-D כי כל הדברים שם.... מישהו יודע??? תודה מראש
-
- 9 תגובות
- 595 צפיות
-
-
פשוט אני לא היחיד שעובד על המחשב הזה ולא נראה לי הרעיון שיוכלו לראות מה אני עושה...
-
- 9 תגובות
- 791 צפיות
-
-
לא ביצעתי איחוי דיסק מאז קניתי את המחשב (יותר משנה) ועכשיו הגיע הזמן נראה לי חח.. כשאני מפעל את מאחה הדיסק בווינדוס, הוא אומר לי שהוא צריך 15% שטח פנוי כדי לפעול ביעילות. לי יש רק 5% שטח פנוי ואין לי לאן להעביר את הקבצים. אפשר בכל זאת לפעיל את מאחה הדיסק כשאין לי 15% שטח פנוי? תודה.
-
- 9 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
תוכנת הצ'יטוט החדשה מיועדת בעיקר לגולשים מתחילים היא מכילה את רוב התכנים החשובים של ICQ PRO אך היא קלה יותר ונוחה יותר לשמוש ותפעול. התוכנה החדשה מאפשרת חיפוש והוספת גולשים, קביעת רמת אבטחה, קבלה ושליחה של קבצים, חיפוש בגוגל וכו'. חשוב לציין כי התוכנה לא מונעת שימוש בICQ PRO ואף מתאפשר מעבר בין הגרסאות בלחיצת כפתור. למידע נוסף והורדה
-
- 9 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
hello i don"t know whay but i can"t write in hebrew ?! i tray anything caps lock restart my keyborld but its just not working... i se the hebrew on my languagebar but its no write in hebrew
-
- 9 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
-
איך מחשבים מה הגודל המקסימלי בסנטימטרים של תמונה להדפסה לפי פיקסלים? יש לי תמונה בגודל של 1024X1133 פיקסלים, ואני רוצה להדפיס אותה בחנות צילום. עכשיו, אני צריך לדעת מה הגודל של התמונה להדפסה בסנטימטרים. לפי מה שהבנתי, יש גודל "טבעי" של התמונה לפי כמות הפיקסלים, ואם מדפיסים את התמונה בגודל יותר גדול מזה אז מאבדים איכות (התמונה יוצאת מגורענת). מישהו יודע איך מחשבים?
-
- 9 תגובות
- 8.4k צפיות
-
-
שלום , יש לי כמה קבצי NRG , ISO שאני מעוניין לצרוב . יש כמה קבצים שהם בגודל של פחות מ 350M ( 230 ,260 , 289 וכו' כך שמבחינת נפח ניתן להכניס 2 ב CD . האם הדבר אפשרי , ואם כן , איך ? תודה , יניב
-
- 9 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
לכל צופי הסרטים שבניכם (במחשב כמובן...) שנתקלו לאחרונה בבעיות בצפיה בסרטים (בעיקר החדשים יותר) בפורמט XVID להלן מספר טיפים: אני ממש לא ממליץ להתקין את מקודד ה - XVID שיש בנימו. יש המון סרטים שהוא מהווה בהם בעיה ויוצר כתמים ירוקים על המסך. אז אם כבר מתקינים את נימו (לא הכי מומלץ - למרות שבעבר הייתי אוהד נלהב של החבילה הזאת) לא להתקין את המקודד XVID שלהם אלא למצוא מקודד ספציפי רק של XVID (ויש המון כאלו) ולהתקין אותו. חוץ מזה מאוד ממולץ להתקין גם פילטר שנקרא ffdshow (חפשו בקזאה - יש המון...) שפותר המון בעיות בסרטי XVID חדשים. עוד טיפ קטן, רב הסרטים החדשים שמקודדים ב - XVID מקודדים את הקול של הסרט בפורמט AC3 ולא ממרים אותו לפורמט שהיה מקובל יותר לסרטים האלה עד לא מזמן - MP3 ל…
-
- 9 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
אני רוצה ליצור קובץ bin מדיסק שיש לי. בחיפוש שעשיתי ראיתי שהרבה ממליצים על תוכנת WINISO - אבל זאת יוצרת קבצי ISO... הבנתי שאפשר לעשות את זה עם NERO אבל לא הצלחתי למצוא בתוכנה את האפשרות הזאת. מישהו יכול בבקשה להסביר לי איך אני עושה את זה?
-
- 9 תגובות
- 973 צפיות
-
-
אני מנסה ליתוח תמונה משהו אז הוא כותב לי משהו דיסק משהו כזה לא יודע והוא חוזר על עצמו ככה ואני לא ידוע מה לעשות תעזרו לי http://img136.imageshack.us/my.php?image=untitledddddddddddjt5.jpg תודה לעוזרים הינה הלינק עכשיו תוקן
-
- 9 תגובות
- 964 צפיות
-
-
חברה כולם להיזהר יש עכשיו וירוסים בקקאזה שמוסתרים בתוך שירים אתמול האנטי וירוס שלי גילה וקראתי כתבה היום אז למי שאין אנטי וירוס להיזהר!!!
-
- 9 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
התקנתי את eDonkey ואני מנסה להתחבר לשרתים אך ללא הצלחה.... אומנם מותקן אצלי Firewall(ISA Server)a אבל פתחתי את ה port המתאימים ואני עדיין לא מצליח להתחבר.... אולי לא עשיתי משהו שכן הייתי אמור לעשות? יש למישהו כיוון?
-
- 9 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
היי חבר'ה.. אני מנהל רשת בחברה קטנה.. ברשותינו כמה רשיונות של אופיס 2007, אני סובל מתקיעות של הOUTLOOK בעת קבלת זימון פגישה. אחרי בדיקות הבנתי עם עצמי שהדבר קרה אחרי ההתקנה של SP1, הדבר קורה אך ורק שהפגישה נשלחת מOUTLOOK 2007 SP1 למחשב עם OUTLOOK 2007 SP1. אין בעיה עם 2003 ואין בעיה עם 2007 ללא SP1. מיקרוסופט מכירים בבעיה, אבל מסרבים לתת פיתרון מאחר וזה בתשלום (מפנים אותי לDB שלא עוזר בכלל, משמע - אין פיתרון) לכן אני פונה אלייכם. (הפיתרון היחיד, שאותו אני מעדיף לא לנסות, הוא להסיר את האופיס לחלוטין, להתקין מחדש ללא SP1) אשמח לעזרה. תודה!
-
- 9 תגובות
- 774 צפיות
-
-
כמו בכותרת. הלוח אם שלי ישן, והעדכון האחרון של הדרייברים שלו לפי האתר של החברה הוא לויסטה 64 ביט. האם הדרייברים האלה יתאימו לי במידה ואתקין ווינדוס 7 בגרסא 64 ביט?
-
- 9 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום. היום באתי וניסיתי לפתוח את האיי סי קיו. נכנסתי, היה את ה*ביייייייייייייפ* הארוך הזה, ובאמצע שהיה את הביפ הזה הופיע לי החלון הבא: ואז אני לוחץ על אישור, והכל נסגר. מה לעשות?
-
- 9 תגובות
- 603 צפיות
-
-
יש לי תוכנה שכל פעם שהיא מתחילה,הPROCCESS PRIORITY שלה נמצא על ABOVE NORMAL. אני רוצה לשנות את זה ונמאס לי לשנות כל פעם באופן ידני,יש איזושהי אפשרות לשנות את זה לתמיד? התוכנה המדוברת היא NEO MULE.
-
- 9 תגובות
- 963 צפיות
-
-
שלום, קניתי לא מזמן mp3 זה הדגם:http://ksp.co.il/hmain.php?uin=2904 אכשיו יש לי המון המון שירים ואני רוצה להקטין אותם לפורמט אחר שיהיו פחות שמנים יש תוכנה כזאת, אני יודע, אבל איזו תוכנה עושה זאת הכי טוב אפשר בבקשה את שמה תודה רבה גיל.
-
- 9 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
אני מחפש תוכנה להסרה מלאה של כל הדרייברים אבל ממש הכל. תודה
-
- 9 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום, אני מחפש דרייברים ללוח אם: IBM INTEL I865P/PE/G/I848P SOCKET 478 כרטיס קול,VGA כרטיס רשת. תודה לעוזרים
-
- 9 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום, אני לא בטוח כמה זה מתאים לפורום, מצד שני אני לא רואה פורום אחר שהוא מתאים אליו אז אני פותח את הת'רד כאן. אם כן, הרצתי חיפוש בכונן עם קספרסקי 2009 אם זה משנה, והוא מצא כי FLASH וquick time בsystem32 מסוכנים. וכל תיקיית QuickTime מסוכנת גם כן :-X מה קורה פה? [attachment deleted by admin]
-
- 9 תגובות
- 805 צפיות
-
-
לכבוד החג YNET פתחו את האינצקלופדיה שלהם לכולם לזמן מוגבל. בגלל זה אני חייב דחוף תוכנה שמעתיקה דפי אינטרנט ואת הקישורים שלהם שאני אסמן. אין לי כוח להעתיק דף דף אחד אחד, אז זה צריך להיות העתקה בכמויות לפי קישורים שאני בוחר. ואל תטיפו לי בקשר לחוקיות. בתודה tamir.fri
-
- 9 תגובות
- 779 צפיות
-
-
שלום, הורדתי את הקובץ הבא: http://www.transtitles.co.il/joinus.pdf שהוא טופס בPDF. באתר החברה נאמר למלא את הטופס, לשמור ולשלוח להם בחזרה במייל. הבעיה היא שacrobat reader אומר לי שלא ניתן לשמור את הטופס עם הפרטים, רק להדפיסו. יש פתרון לבעיה?
-
- 9 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
עיזרו בבקשה
-
- 9 תגובות
- 1.2k צפיות
-