תוכנה
נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.
40,194 דיונים בפורום זה
-
היי,יש לי קובץ סרט עם תרגום מובנה. הבעיה היא שהתרגום מופיע בפונטים קצת גדולים מדי. ראיתי שיש מין אופציה כזו שמשנה את הפונטים מ 10-72 הענייו הוא שזה לא ממש משנה את הפונטים האלה.איך אני יכול בכל זאת לשנות ? הקובץ הוא dvdrip.xvid (אם זה משנה) תודה מראש
-
- 0 תגובות
- 447 צפיות
-
-
שלום ! למישהו יש מושג איך אני מנפיש (הנפשה) לטבלה במצגת POWER POINT 2013? כלומר, איך אני מנפיש תאים ? תודה רבה
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום לכולם. יצרתי מצגת עם מספר קטעי וידאו מקבצים שקיימים אצלי על המחשב. אני מעוניין לשמור את המצגת כקובץ אחד כדי שאוכל להפעיל אותו בכל מחשב, אבל כקובץ ppt ולא כpptx כדי שאוכל לפתוח אותו גם באופיס 2003. מישהו יודע?
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
i'm writing a presentation and need to integrate lots of equations. currently when inserting an equation the whole slide formation gows whacko - the text box suddently changes it's dimension, former equations change their size and location etc' is there an option to switch to "anti-stupid" mode or something? if not, a recommendation for an other presentation software would be good i've added a before/after picture to emphesize my point thanks edit: ok, decided to use TeX. good chance to finally learn it [attachment deleted by admin]
-
- 0 תגובות
- 637 צפיות
-
-
אים אני ישתמש בתוכנה הזאת להעלות את הקצב ריענון במקום דרך הגדרות הרגילות ששם אי אפשר זה יכול לגרום נזק למסך?
-
- 1 תגובה
- 1.5k צפיות
-
-
שלום האם עליי להתקין את התוכנה אם ברצוני לראות את סרטי ה dvd שלי? יש לי את הנגן mv2 player והורדתי גם מקודדים אבל אין אפשרות לראות דרכו.
-
- 2 תגובות
- 866 צפיות
-
-
יש לי POWERDVD, יש לי כרטיס קול של קריאייטיב שמחובר דרך יציאה קואקסילית לרסיבר. משום מה כשאני מפעיל סרטים בתוכנה עם פסקול DD התוכנה מעבירה את הסאונד אנלוגית ואני שומע סטריאו. כשאני נכנס להגדרות ומשנה בSPEAKERS ל USE SPDIF, ובכן, לא קורה כלום. כיצד אני גורם לתוכנה לעבוד עם פילטר AC3? או להזרים את המידע דרך היציאה הדיגיטלית? ושאלה 2: התקנתי בשעה טובה כרטיס מסך איכותי RADEON 1900XT. נכנסתי להגדרות של התוכנה וראיתי שיש שם סעיף ENABLE HARDWARE VIDEO ACCELERATION - ATI AVIVO. סימנתי אך אני לא בטוח שיש הבדל, מה בעצם אמור להשתנות/להשתפר? כמו כן, כשאני נכנס ללשונית INFORMAION רשום לי כך: Video Accelerator: DirectX VA not in use Multispeaker Audio Device: SB Audigy 2 Aud…
-
- 2 תגובות
- 605 צפיות
-
-
יש לי אופיס 2003 במחשב הנייח אופיס 2000 בנייד אני בונה מצגות בנייח = ומעביר לניד לצורך פגישות הנקודה היא שכשאני שומר משהו חדש במצגת בנייד ( אופיס 2000 ) אני לא יכול ליקרוא את המצגת אח"כ במחשב הנייח ( אופיס 2003 זה כותב לי שפורמט הקובץ אינו מזוהה ( למרות שהמצגת נפתחת בנייד.) למה זה קורה? האם זה קשור לזה שהנייד הוא במערכת הקבצים NTFS והנייח ב FAT 32 ? משגעת אותי הבעיה הזו :s05: תודה למי שעוזר לי
-
- 0 תגובות
- 414 צפיות
-
-
שלום. יצרתי מצגת ב powerpoint. אני מעוניין לשדר אותה על מסך הטלוויזיה. אי אפשר לחבר את המחשב לטלוויזיה. לכן אני צריך תוכנה שמתאימה לזה. שתמיר לי את קובץ ה PPT לקובץ וידאו. הורדתי 2 תוכנות אך שתיהן יצרו לי את המצגת בלי השירים שהזנתי במצגת ב POWER POINT. הסיבה היא שצריך לקנות אותן וכל אחת מהן עולה מעל 60 דולר. לכן השאלה שלי היא האם מישהו יכול לתת לי הצעה או אפילו קישור לתוכנה חינמית שתוכל להמיר לי את המצגת לקובץ וידאו ושגם יקליט את השירים שבמצגת? תודה מראש, שגיא.
-
- 3 תגובות
- 789 צפיות
-
-
יש לי בעיה קטנה היה לי פרטישן מגיק 4 והתקנתי את 7 ועכשיו אני לא מוצא את ה mover , האם צריך לשנות איזה הגדרה או שיש תוכנה אחרת כל עצה תתקבל בברכה
-
- 4 תגובות
- 872 צפיות
-
-
שאלה לי אליכם חברים נכבדים... מה רמת ההבדל בביצועים בין ויסטה ל XP בעת שימוש בפרימייר CS3 (הכוונה לביצועים בפרימייר)לפי המפרט הבא... והאם יש להשתמש ב GFORCE על מנת לעבוד בפרימייר או אפשר גם עם ה אונבורד VGA... INTEL CORE 2 DUO E6400 INTEL ISLETON D946GZIS CORE 2 / LGA775 INTEL 946G KINGSTON 1024MB DDR2 667MHZ PC2 5300 אשמח לדעה מקצועית ומהירה...תודה רבה
-
- 1 תגובה
- 596 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני מנסה לייצא קובץ מהפרימייר ותמיד יש לי חלקים חסרים (media offline) אלו חלקים שרצים טוב בsequence אבל כשאני מייצא הם נעלמים למישהו יש פיתרון ?! בברכה, יובל.
-
- 0 תגובות
- 580 צפיות
-
-
שלום לכל חברי הפורום, אשמח להעזר בידע שלכם בנוגע לעבודה עם פרימייר. לאחרונה המעסיק שלי הודיע לי שהוא מאשר רכישת מחשב שעיקר יעדו יהיה עריכה בפרימייר פרו.לאחר התבוננות בדרישות המערכת של פרימייר באתר שלהם, ראיתי שממליצים עם כרטיס מסך מקצועי מסוג קוודרו או סתם כרטיסי high end ביתיים.שאלתי היא כזאת, מאחר והכרטיסים האלה דיי יקרים והטכנולוגיה של ההעזרות בהאצת כרטיסי מסך היא יחסית חדשה אצל פרימייר, עד כמה זה באמת יעיל ושווה את תוספת המחיר?אשמח לקבל מידע ממי שנתקל בסוגיה הזאת. ובכלל, אשמח לדעת על איזה דגשים כדאי להקפיד כשרוכשים מחשב (שעיקרו) לעבודה על פרימייר.
-
- 1 תגובה
- 1.5k צפיות
-
-
שלום, למדתי ליצור כותרות משנה לסרטון וידאו ב "פרמייר פרו". יש לי צורך בכותרת משנה ארוכה שאי אפשר להכניס לפריים אלא אם כן מקטינים לאותיות מקרוסקופיות. האם אפשר לפצל כותרת כזו ל 2 שורות? תודה
-
- 0 תגובות
- 867 צפיות
-
-
אז ככה ההביאו לי סרט שנצרב על דיסק DVD שבתוכו שני תקיות: VIDEO_RM VIDEO_TS בראשונה יש את הקבצים: SONATA.IFO VIDEO_RM.IFO SONATA_DEBUG.IFO VIDEO_RM.DAT VIDEO_RM.BUP בשנייה ישאת הקבצים: VIDEO_TS.BUP VIDEO_TS.VOB VTS_01_0.IFO VTS_01_4.VOB VIDEO_TS.IFO VTS_01_2.VOB VTS_01_0.BUP VTS_01_5.VOB VTS_01_1.VOB אחרי הרבה נסיונות לטעון את הקבצים בתוכנות עריכה ( premiere pro 7 ו Studio 10.5 של פינקל) ללא הצלחה החלטתי להמיר את הקבצים לקובץ AVI בעזרת התוכנה WinAVIVideoConverter. אז עם התוכנה המרתי את כל קבצי ה VOB לקובץ אחד של AVI וניסיתי לטעון אותו שוב עם אותם התוכנות. אז עם Studio הוא אומר שאין אפשרות לפתוח את הקובץ ועם premiere הוא עושה IMPORT אבל משום מה הוא נתקע ולא מתקדם. מה שמעצבן…
-
- 0 תגובות
- 539 צפיות
-
-
אני צריך עזרה ממישהו שמבין בעריכת וידאו. (ערוץ 10?) אני מעוניין לשלב שני סרטוני וידאו כך שיראו אותם ביחד באותו הזמן. כלומר כאילו סרטון אחד שקוף ורואים דרכו את השני כך ששתי התמונות מצטרפות לאחת. נאמר אם אני מצלם חדר עם מישהו ואח"כ מצלם את החדר עם מישהו אחר אני רוצה שיראו כאילו שניהם בחדר ביחד. זקוק להסבר מפורט כמה שניתן כי אני לא מקצוען עם Premiere, מצליח לערוך סרטונים רגילים אבל אין לי מושג איך לשלב בין שניים.
-
- 6 תגובות
- 2.6k צפיות
-
-
בEMULE זה קל, מתקינים VLC מגדירים בCLIENT וגמרנו. איך עושים את זה בUTORRENT?
-
- 0 תגובות
- 462 צפיות
-
-
היי, אני משתמש בחבילת קודקים של K-Lite בשביל לראות סרטים לפני זמן מה הכל עבד כראוי והpreview הראה פריים מהאמצע של כל סרט/קליפ בערך. עכשיו זה בכלל לא עובד ומראה את הפריים הראשון של כל סרט: יש דרך לתקן את זה? כי ככה זה דיי משעמם לראות תקיות ככה :-X תודה (:
-
- 1 תגובה
- 557 צפיות
-
-
Prevx חבר המליץ לי עליה אני לא מכיר הוא אמר שתחליף מצוין לחומת האש והוכיח לי את זה הוא בא לבית שלי וניסה לדפוק את המכונה שלו מהחשב שלי ומה אני יגיד לכם לא ציפיתי להרבה אבל השתכנעתי האם Prevx באמת תחליף סופי לפירוול
-
- 0 תגובות
- 479 צפיות
-
-
לכמה זמן להריץ את הטורצ'ר טסט ? והאם הגיוני שהוא משתמש רק ב50% מהמעבד...?? אחרי הכל זו תוכנת מאמץ שבודקת את המעבד ב100% לא ככה?
-
- 1 תגובה
- 789 צפיות
-
-
אני מתחיל ממש בפרימייר (אתמול) ואני טענתי כמה קבצי תמונות והעליתי אותם מחלון הSOURCE לסרט עצמו והבעיה היא שהרזולוצייה שלהם משתנה בהתאם לרזולוצייה של הסרטון כלומר אם התמונה במקור היא 800 על 800 והסרטון הוא על 200 על 200 אז אני יראה 1/16 של התמונה. השאלה שלי היא איך אני יכול לעשות שאני יראה את כל התמונות בגודל מקורי. בתודה מראש לעוזרים.
-
- 0 תגובות
- 474 צפיות
-
-
שאלה חשובה אני רוצה לצלם את הביוס או משחק און ליין איך עושים את זה ? דף אינטרנט למשל אפשר עם ה PRINTSCREEN ומה האופציה האחרת ? - תודה -
-
- 12 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
שלום לכולם, מחפש כלי חינמי שיעשה תילום מסך לאתר אינטרנט מראש הדף ועד לרגליו. אני עושה צילום מסך לתוך פוטושופ או צייר ואני מקבל רק עד חצי דף ואני צריך הכל מקווה שאני מובן תודה
-
- 7 תגובות
- 1.6k צפיות
- 1 follower
-
-
Pro זה קיצור של Professional? כי מישהו אמר לי שיש חוץ מוינדווס אקספיי הום ופרופשיונאל גם פרו.
-
- 6 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום , כל פעם שאני מנסה לערוך בפלאש כמה שכבות באת ובעונה המחשב שלי נתקע * לא כל המחשב רק CS5 ואז אני צריך לסגור את הכל ולהתחיל את הפרוייקט מחדש השאלה שלי האם ידוע על באג כזה או האם יש פתרון ; אני חיפשתי ולא מצאתי תשובה
-
- 0 תגובות
- 833 צפיות
-