עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תוכנה

נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.

1. Started by Xstyle,

שלום יש לי מחשב נייד מסוג HP nc6120 וכשהוא נידלק הוא רושם לי non system disk or disk error חיפשתי בכול מקום שרק אפשר ומצאתי שיש איזשהו קובץ באתר הרישמי של HP שמתקן תבעיה הזות אבל הבעיחה היא שבשביל להפעיל תקובץ הזה צריך וינדוס והוינדוס לא עולה..... הא ובנוסף הבעיה הזות אומרת שבעצם הכונן דיסקים שלי לא עובד... הינה מה שהצלחתי למצוא: Fixes issue with Default Setting in F10 Setup where the following error message was generated, "Non system disk error," and the notebook would not start (boot). זהות בעצם בדיוק הבעיה שלי DVD/CDRW Drive (GCC-4243N) Firmware Update ויש שם באתר הזה של HP גם קובץ אבל כמו שאמרתי אני צריך משהו בישביל להפעיל אותו בביוס! הינה האתר http://h20000.www2.hp.…

• 9 תגובות
    • 830 צפיות
  2. Started by BURTON,

פתחתי את הפיירפוקס ונפתח לי תפריט שאף פעם לא ראיתי כלומר ראיתי אותו אבל במוזילה הרגילה לא בפיירפוקס בקיצור הוא שאל איזה יוזר אני רוצה להפעיל והחלטתי בשביל הנסיון ליצור יוזר חדש יצרתי ועכשיו אני כבר לא יכול להיכנס ליוזר הישן הוא לא נותן לי יותר את הבחירה הזאת אלא תמיד נכנס ליוזר החדש והיוזר הישן עם כל ההגדרות הלך(מקווה שלא) מה עושים?

• 9 תגובות
    • 707 צפיות
  3. Started by SaXtoR,

היי. פיירפוקס גירסה אחרונה- כשיש 20-30 לשוניות פתוחות הדפדפן משתמש ב1GB+ של RAM ו50-60% בCPU(לפעמים גם 70% - Q9550) עשיתי ניסיון וניטרלתי את כל התוספות , הוא לוקח בסביבות 600MB וגם CPU נמוך. איך לדעת איזה תוספות טוחנות זיכרון ויש דרך להעתיק את כל השמות של התוספות לכאן? תודה

• 9 תגובות
    • 1.3k צפיות
  4. Started by YeapYeap,

רכשתי מחשב חדש ה-BIOS לא מזהה את ה-HardDisk, בדקתי את החיבורים והכל נראה תקין, יש זיהוי של כונן ה-DVD בלבד מה עושים?

• 9 תגובות
    • 1.3k צפיות
  5. Started by steve_morse,

שלום רב האם לאחרונה מישהו הרגיש לאחר עידכון כרום ל20 איטיות במחשב ובדפדפן ???? הגעתי למצב שפירמטתי,התקנתי מחדש כרום ועדיין אותו דבר. מישהו יודע בעניין?

• 9 תגובות
    • 1.2k צפיות
  6. Started by tom_k85,

שלום כל פעם שאני מנסה לצלם ווידיו עם PRT SCR זה נותן לי הכל חוץ מי התמונה של הווידיו יש עוד דרך שאפשר לצלם מסך ואת התמונה של הווידיו נגיד את התמונה שיש בנגן WINAMP תודה לעוזרים

• 9 תגובות
    • 801 צפיות
  7. Started by omer1789,

הורדתי כתוביות לכל מיני סרטים, (אני רואה על המחשב) וכשאני שם את הכתוביות בסרט זה בדיליי המילים באות קודם מהתנועת שפתיים והתמונה של מי שמדבר... מה עושים? ויש אפשרות לשים תרגום שיהיה כל הזמן בסרט?

• 9 תגובות
    • 1.7k צפיות
  8. טוב כמו שרשום בכותרת. התוכנה עצמה חינמית,אבל האם הדיבור עולה כסף? זה די דחוף לי,אמא שלי צריכה להתקשר לחו"ל עוד מעט.

• 9 תגובות
    • 2.5k צפיות
  9. השאלה בכותרת יש לי תמונה צבעונית ואני רוצה לעשות שהיא תהיה בשחור לבן איך אני עושה את זה?

• 9 תגובות
    • 1.9k צפיות
  10. Started by Lancer,

התקנתי ICQ 5.1.לאחר ההתקנה הופיע הודעה שיש גרסא חדשה ל ICQ אז הורדתי אותה והתקנתי. פעם ראשונה התחברתי בצורה תקינה לחשבון.בפעם הבאה שניסיתי להתחבר קיבלתי את ההודעה הבאה http://www.drivehq.com/file/DF.aspx/icq+problem.JPG?isGallery=&share=&shareID=0&fileID=236487391&pay=&sesID=mj14qtbd2go2fe555c2iscvs ניסיתי כבר מליון פעם למחוק ולהתקין מחדש את התוכנה אבל הבעיה חוזרת על עצמה. מישהו יכול לעזור בבקשה?

• 9 תגובות
    • 644 צפיות
  11. Started by SyPhEx,

http://www.arcmedia.co.il/View/Users/Idan/guide/index.html יצירת קונטור וצל עדין מסביב לטקסט... משחקים עם נפח בפלאש.. תמיד מתאים כשרוצים לשבור חדגווניות של טקסט תהנו כל הזכויות שמורות©

• 9 תגובות
    • 870 צפיות
  12. שלום, מבקש המלצה לתוכנה חינמית \ גירסת ניסיון שמאפשרת לאסוף מרחוק נתוני חומרה ( סוג מעבד\זיכרון \דיסק קשיח ) ממחשבים הנמצאים ב DOMAIN

• 9 תגובות
    • 2.5k צפיות
  13. Started by Sma1,

שלום, במשך שבוע אני מנסה לשחק עם ההגדרות של התוכנה, אפילו ניסיתי כמה גרסאות שונות שלה, ובכל זאת אני עדיין לא מצליח להוריד במהירות של יותר מ 19kbps. אני מחובר לאינטרנט מהיר (750), ועבדתי לפי כל ה"כללים" (סימנתי מספר גדול של הורדות, הגדרתי firewall, חיכיתי מספר שעות וכו') אם למישהו יש הערות או הארות, בבקשה...

• 9 תגובות
    • 911 צפיות
  14. Started by arik_bulldog,

כרגע מחקתי נרו משום ששקל 500 מגה ואני חושב שבשביל צריבה רגילה פעם בחצי שנה אין לי צורך להחזיק בתוכנה כזאת. לפני שאני מתקין נרו ישן כלשהו, יש למישהו המלצה על תוכנת צריבה פשוטה ביותר שמאפשרת צריבה רגילה, צריבה של מוסיקה, וצריבה של DVD? אשמח לשמוע הצעות.

• 9 תגובות
    • 911 צפיות
  15. Started by the kooks,

שלום רב. אני לא הייתי בטוח עם בעיה עם ויורסים שייך ותוכנה או תמיכה טכנית בחומרה אף אחד מהם לא היה מתאים אז עם יש פורום יותר מתאים מזה נא להעביר או להגיד לי, היום נכנסתי לאתר איטרנט של קראקים משהו בשביל חבר, האנטי וירוס שלי AVAST 4.7 מעודכן התריעה כל המחשב נתקע, לא יכולתי לימחוק או לתקן את הויורס הוא רשום משהו כמו אי אפשר למחוק אתצ הקובץ ואז החזיר אותי לחלון הנוכחי של האנטי ויורס שם אני בוחר מה לעשות עם הויורס, אני לא יכול לעשות איתו כלום כיביתי את המחשב בגלל שהמחשב בקושי זז, די מוזר מכיוון שבדרך כלל הAVAST פשוט מתריע ומוחק והוא אנטי וירוס ממש קל, בכול אופן עשיתי סריקת ויורסים עכשיו והוא לא מוצא כלום עידכנתי את האנטי ויורס לפני הסריקה מישהו יכול להמליץ לי על פיתרון? אני יו…

• 9 תגובות
    • 678 צפיות
  16. Started by Rule The Pc,

מתי שאני סוגר את הWINAMP השיר שהשמעתי ממשיך לרוץ אז לחצתי קונטרול אלט דיליט כדי לראות אם הWINAMP כן פועל ולהפתעתי הוא לא פעל אז השיר ממשיך לרוץ והפיתרון היחיד שחשבתי עליו זה ריסטרט או לסגור את הרמקולים. יש פיתרון יותר טוב?

• 9 תגובות
    • 973 צפיות
  17. Started by tomer_et,

יש לי בעיה יש קפיצות בסרטים. הסרט מתנגן בסדר - אבל כל איזה 2-3 דקות יש קפיצות בסרט - גם בתמונה וגם בסאונד. הקפיצות הם כמו קפיצות שיש בסרט כשמפעילים תוכנה כבדה בזמן שהסרט רץ. בהתחלה חשבתי שזה אולי משהו לא בסדר עם המחשב או שיש תוכנה שרצה ברקע - אבל הבעיה הזאת קיימת לי גם שאין שום תוכנה ברקע ואיפו אין חיבור לרשת. ממש כלום חוץ מהסרט (בנגן MV2PLAYER). יש לכם רעיון מה יכולה להיות הבעיה ומה אפשר לעשות?

• 9 תגובות
    • 930 צפיות
  18. שלום לכולם, כבר כמה ימים מחפש דרייבר לכרטיס: Radius INC FireWire PCI 2330 ASSY חפרתי בגוגל ובאתרים הפופולריים ללא הצלחה וגם התקנתי dgt.exe למציאת דרייבר מתאים אך לשווא. שוקל כבר אם שווה לקנות כרטיס אחר והעיקר שיגיע עם דרייבר. לעזרתכם אודה

• 9 תגובות
    • 793 צפיות
  19. Started by huber,

till now i have d\l over 200 quality mvies from thos programs. since the break appart of thos two, i cant find any new movies. my qustion is, which program (other then edonkey) is good for me if im searching for divx movies and games?

• 9 תגובות
    • 1.5k צפיות
  20. Started by Nosh,

Firefox 3.1 Beta 1 - יצא! בנתיים אין הרבה שינויים, לפי מבט ראשון שמים לב ששינו בהגדרות שהTAB BAR תמיד יופיע והסיפו כפתור new tab בקצה. ניתן גם לשנות את גודל תיבת החיפוש ישר על ידי משיכה, ללא שום תוספים. מנוע חדש גיקו חדש, 1.9.1 במקום 1.9 בגרסא 3, שאמור לשפר את ניצול הזיכרון והביצועיים. רשימה עם Features שנוספו/יוספו/בוטלו. https://wiki.mozilla.org/Firefox3.1/Features הורדה: לWindows: http://ftp.mozilla.org/pub/mozilla.org/firefox/nightly/3.1b1-candidates/build1/win32/en-US/Firefox%20Setup%203.1%20Beta%201.exe לMac OS X: http://ftp.mozilla.org/pub/mozilla.org/firefox/nightly/3.1b1-candidates/build1/mac/en-US/Firefox%203.1%20Beta%201.dmg לLinux: http://ftp.moz…

• 9 תגובות
    • 892 צפיות
  21. Started by serg90,

אהלן, אני מחפש תוסף לתוכנה foobar2000 למי שמכיר בשם foo_cwb_hooks.dll. לא הצלחתי למצוא שום לינק שעובד מלבד אחד דרך MEGAUPLOAD אשר גורם לקריסות ולא עובד באמת. אשמח אם מישהו יוכל לשלוח לי את זה או לתת לי קישור שעובד. תודה!

• 9 תגובות
    • 1.3k צפיות
  22. שלום. אני צריך בבקשה תוכנה שאני יוכל להעביר מקום מכונן אחד לכונן שני. אני מתכוון, יש לי שני כוננים C וD בD יש עוד מעט מקום פנוי ובC יש איזה 30 ואני רוצה להעביר כמה לD אז אני צריך תוכנה או דרך כלשהיא לעשות זאת. תודה מראש

• 9 תגובות
    • 1.8k צפיות
  23. Started by shahar07,

בעיה עם התוכנה הנפלאה הז, כאשר אני מבצע אתחול למחשב התוכנה מתחילה להוריד את הבצים מהתחלה ולא מאיפה שהפסיקה

• 9 תגובות
    • 902 צפיות
  24. Started by Vatos-Locos,

יש לי סרט בפורמט VCD שבא עם קובץ כתוביות עם איזה תוכנה אני יכול לטעון ובאיזה צורה (יש לי MICRODVD ו POWERDVD) תודה.

• 9 תגובות
    • 1.1k צפיות
  25. אני צריך לצרוב דיסק cd-rom ISO עם קבצי MP3 דרך תוכנת NERO שסידרתי לפי מספור עוקב(1, 2, 3 וכך הלאה) בתיקיה. לאחר שצרבתי את הדיסק שמתי לב שהיתה התעלמות מהמספור שנתתי בתיקייה לבין סדר ההשמעה של השירים בדיסק. איך אוכל בכל זאת לקבוע את סדר השירים ?

• 9 תגובות
    • 1.4k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.