תוכנה
נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.
40,195 דיונים בפורום זה
-
שלום.. אני לא יודע אם זה קשור לכאן אבל אני אנסה את מזלי. אממ אז ככה... אני מקליט סרטים מהממיר של הטלוויזיה ואני צורב את זה על דיסק ורואה ב-DVD.. הבעיה שלפעמים הקול לא תואם לתמונה אלא הוא ממהר... אבללללל במחשב הקול והתמונה תואמים אחד לשני... מה יכולה להיות הבעיה ? אני צורב על רמה נמוכה.. נגיד יש 5.. אז אני צורב על רמה 3 או 2... מה אפשר לעשות...? תודה על העזרה, ההמלצות, הדעות, רעיונות ופתרונות
-
- 0 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום. לא בטוחה שהשאלה צריכה להיות מופנית לפורום זה, אבל נראה לי שזה הכי קרוב לשלאלה שיש לי. ניסיתי להסיר את QUICKTIME.. משום מה, ההסרה לא הושלמה, אבל בעקבות כך, נוצרה בעיה בITUNES. ולכן ניסיתי להסיר את ITUNES ולהתקין הכל שוב. קיבלתי הודעה שאכן הכל הותקן בהצלחה אך בסופו של דבר אף תוכנה לא נפתחה. אשמח לעצה. תודה[br]פורסם בתאריך: 30.10.2009 בשעה 12:48:28 הצלחתישבת שלום
-
- 0 תגובות
- 558 צפיות
-
-
היי חבר'ה! אני צריך בבקשה המלצה לתוכנה קלה לשימוש שמסוגלת לקחת קובץ MP3 מוכן - שיר ולתת לי להקליט על הקול של הזמר כול אחר - כמו קריוקי. זאת אומרת תוכנה שתשקיט את הקול של הזמר או להקה אבל תשאיר את המוזיקה. מישהו מכיר משהו בסגנון? תודה רבה! ובנוסף - האם להוריד פלייבקים של שירים זה חוקי? (רק המוזיקה בלי השירה עצמה). או שמא זה גם מוגן בזכויות יוצרים? זה נראה כזה תחום אפור. אם כן אולי זה יכול לפטור לי את הבעיה... ואם כן אז מישהו מכיר אתר להורדת פלייבקים?
-
- 2 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום לכולם אני מחפש תוכנה שאני יכול להתקין על המחשב ותפעל אוטומתית בהדלקה, התוכנה תגן על המחשב מכל שינוי שנעשה בו כך שלאחר הדלקה מחדש המחשב ישוחזר למצב שהיה בו בתחילה. למשל, אם יתקינו תוכנה כלשהי, כשידליקו מחדש התוכנה המותקנת תעלם, וכן כל קובץ ושינוי בהגדרות שבוצע במחשב. תודה מראש לכל עזרה
-
- 1 תגובה
- 562 צפיות
-
-
שלום לכולם וחג שמח, הזמנתי לא מזמן את הכרטיס מסך שלי כדאי להשלים את המפרט שלי ולהרכיב אותו. הכרטיס יגיע בסביבות ה20.1.06, ברגע שהוא יגיע אני יחבר הכול ירכיב ויתקין מערכת הפעלה XP (חוקית לגמרי) אם יש ספקות. יש לי עכשיו כמה שאלות בשאלה: אחרי התקנת המערכת הפעלה אני יצתרך להתקין דרייברים.. ללוח אם/כרטיס מסך/וציפסטים וכול זה/ בעיקרון אני מקבל עם הלוח אם והכרטיס מסך דרייברים. השאלה עצמה היא: אם עלי להתקין את הדרייברים של הכרטיס מסך ועלהם את הדייברים המעודכנים האחרונים מאתר נווידיה? במקרה שלנו זה: ForceWare 81.98 מה אתם אומרים קודם את הדרייברים של הכרטיס מסך מהדיסק שמגיע יחד איתו ואחרי זה את זה עליו? או שלהתקין את ה ForceWare 81.98 ישר וזהו? עכשיו בקשר ללום אם: צריך להתקין משם …
-
- 12 תגובות
- 819 צפיות
-
-
זה ציטוט של בחור שהעלה בעיה שיש לו "יש לי בעיה.. כל פעם שאני גולש בשניים או יותר חלונות במקביל, לפני שזה נתקע אז למשל אני קרא דף אחד, אז הדף השני קופץ באמצע מבלי שלחצתי עליו בכלל... או שאם הוא ממוזער הוא מהבהב בכתום! זה ממש, אבל ממש מעצבן! אני בטוח ששיניתי משהו בהגדרות כי זה לא היה ככה לפני כן... אני רק לא יודע איפה שיניתי. בתודה, תומר." סוף ציטוט וגם אצלי צצה אותה בעיה בדיוק שלשום בלילה אני לא מבין למה ואיך זה קרה אני גולש בשני אתרים וחלון אחד בזמן הטעינה קופץ קדימה ואי אפשר להמשיך לקרוא במסך השני אפילו שאני ממזער את החלון ההוא הוא ממשיך לקפוץ חזרה עד סוף הטעינה שלו לפני כן הייתי קורא בחלון אחד כשהשני נטען ברקע כאילו הדף שנטען הופך להיות הראשי וזה מתנהג ממש כמו POPUP כ…
-
- 4 תגובות
- 877 צפיות
-
-
הינה תמונה של ההודעה שמופיעה חצי דקה בערך אחרי שאני פותח את המחשב: זה נותן לי 60 שניות עד שהמחשב מבצע בעצמו ריסט.. למישהו יש מושג מה הבעיה, זה ווירוס או שמדובר בבעיה בווינדוס, כי לפי מה שאני זוכר בפעם האחרונה לפני שהייתה לי את הבעיה וכיביתי את המחשב, לא הורדתי כלום וגלשתי באתרים הכי בטוחים שיש כמו YNET האתר הזה Walla וכו'.. מצד שני גם לא עשיתי שום פעולה שעלולה לפגוע בווינדוס.. מישהו נתקל בבעיה הזו או יודע איך אני אמור לפתור אותה? תודה רבה לעוזרים!
-
- 4 תגובות
- 570 צפיות
-
-
היי! מקווה שזה פורום הנכון, אם לא תכוונו אותי לפורום הנכון התחדשתי במחשב חדש i7 920 לוח asus p6t זיכרון 6 גיגה כ.מסך quadro fx 580 התקנתי עליו וינדואוס 7 64 ביט חוץ מזה שנתקלתי עם הבעיות של דרייברים בוינדואוס 7 (בדיסק שקיבלתי לא היו דריברים מתאימים והורדתי אותם אחד אחד מאינטרנט) בזמן הרנדר בתוכנת סטודיו מקס הוא לא מנצל את כל הזיכרון, רק 25 או 30 אחוז סימנתי בהגדרות no paging file, אבל עדין לא מנצל את כל הזיכרון יש למישהו פתרון? תודה מראש!
-
- 1 תגובה
- 589 צפיות
-
-
מקטינה רזולוציה או משנה דחיסה. יהודים עזרה
-
- 3 תגובות
- 724 צפיות
-
-
יש לי windows live mail שבו אני משתמש בשביל האימייל של הספק לי שבו אני תמיד משתמש.. בנוסף לאימייל הזה אני משתמש בעוד 2 אימיילים רגילים אחד של נענע ועוד אחד של mail.ru איך אני יכול להוסיף לתוכנה הזאת שזה יבדוק לי גם את שני האימיילים השניים?
-
- 4 תגובות
- 839 צפיות
-
-
אני רוצה לשים לבתי הקטנה תוכנת מעקב/ריגול במכשיר הנייד שלה (אנדרואיד). איזה תוכנות אתם ממליצים? האם יש תוכנה חינמית ויעילה?
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אהלן יש לי זכרון של דג, זה כבר ידוע... מה לעשות יש לי הרבה אנשים ב ICQ שאני לא זוכר מי הם, מאיפה הם, מה הם רוצים ממני וכו'... האם יש דרך לדעתכם להוסיף מידע על כל בן אדם באופן ספציפי? ככה נגיד אני מפרמט את המחשב, מתקין את ICQ שוב ואז עולה הרשימה מהשרת של ICQ, וגם ישמרו לי הפרטים על אותו בן אדם... מעיין הערה שאני ייצור על כל משתמש שתזכיר לי כל פעם מחדש מאיפה אני מכיר אותו (אם עבר הרבה זמן ולא דיברנו) רעיון מקורי? אם אין לכם פתרון מדוייק אבל רעיון אחר שיכול לענות על הצרכים שלי אז בכיף תודה מראש! יניב
-
- 7 תגובות
- 697 צפיות
-
-
היי, אני מנסה לעבוד על אחד המחשבים העמוסים כאן עם כרום כי הוא באמת מהיר בהרבה מהפיירפוקס (מבחינת ממשק, לא ממש הרגשתי הבדל במהירות טעינת דפים). הדבר היחידי שבאמת חסר לי זה חוסם פרסומות, מן הסתם שאם אין אז אני נאלץ לחזור לפיירפוקס כי זה בלתי אפשרי לגלוש ככה. יש פתרון ראוי שיכול להשוות/להתקרב ל-ABP שבפיירפוקס? עריכה: יש אפשרות שהפונטים בכרום יראו בדיוק כמו בפיירפוקס? למרות שהגדרתי ידנית בכרום את הפונטים שמוגדרים בפיירפוקס עדיין התצוגה בכרום שפיצית מזעזעת יחסית לפונטים שבפיירפוקס. תודה!
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אהלן , ברשותי מחשב נייח בו מותקן windows10 גירסה 2004 . מחשב משמש אותי להקלטות מוזיקאליות , עריכת וידאו ,עניינים משרדיים ,ענייני הפרטיים .רוצה לקנות nod32 מebay ואינני יודעת איזה יתאים כי יש כול כך הרבה אפשרויות. מישהו פה מבין בזה ויכול בבקשה ליעץ לי? חשוב לציין שזה צריך להיות nod שניתן להפעיל בארץ. בנוסף יש כאלו שאומרים שהאנטיוירוס של מיקרוסופט (זה שכבר מותקן במחשב) מספיק לצרכים אלו ואשמח לשמוע מה אתם אומרים בבקשה?
-
- 1 תגובה
- 770 צפיות
- 1 follower
-
-
אני צריך עזרה יש לי קובץ של שעה וחצי אני גם רוצה לחתוך אותו, להגביר איך שהו את הסאונד, ולהעלות לו את הרזולוציה... אה וגם לחבר אחר כך בין החלקים החתוכים מישהו יכול להמליץ לי באיזה תוכנה לעשות את זה..... _____________________________________ ואיך כמובן.....
-
- 0 תגובות
- 537 צפיות
-
-
שלום, איזה תוכנה הכי מומלצת לקריאת טמפרטורות ולהצגת מידע בווינדוס 7 תודה
-
- 1 תגובה
- 685 צפיות
-
-
רכשתי רישיון לשנה לקספרסקי 2012 (אינטרנט סקיוריטי) לאחר ההתקנה והאקטיבציה הפעלתי את היוטורנט להשלים כמה הורדות (מהאתר טורנטליץ') המהירות ירדה פלאים לאיזור ה 1-10KB יש הגדרות מיוחדות שאני צריך לבצע ביוטורנט או בקרספסקי? [attachment deleted by admin]
-
- 0 תגובות
- 714 צפיות
-
-
אם מישהו מכיר mirc script טוב שיכול לעשות לי הגנות בערוץ שלי וגם שיכול למנוע מאופים אחרים להעיף אופ אחר ויש לו אפשריות שימושית ביותר ונוח לישימוש בבקשה לשלוח לי ב Pm או להשאיר הודעה
-
- 3 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
היי בניגוד לפעמים קודמות, מכיוון שמדובר בגירסה חשובה הכוללת המון חידושים ותיקונים, החלטתי להודיע גם על שיחרור בטא (פתוחה לקהל הרחב כמובן) של תוכנת הדואר emailaya רשימת השינויים: * הוספת אשף להגדרות התוכנה * תפריטים יוצמדו לימין כאשר עובדים בעברית * אפשרות חדשה למייל: למחוק את כל המכתבים של השולח * אפשרות חדשה לסל מיחזור: רוקן את סל המיחזור * אנשי קשר מועדפים לגישה ישירה בעת כתיבת מייל חדש * מצא תוך כדי כתיבה בחלון תוכן גולמי/צפייה במכתב/צפיה מוקדמת בחלון הראשי * אם במייל אין טקסט או שהוא מכיל HTML תופיע כיתובית במקום תוכן לא קריא * שיפור מהירות פתיחת חלון מכתב חדש/צפייה * אפשרות למחוק איש קשר+שיחה בצי'טוט מהיר * כפתור שליחת מכתב גדול יותר * כשמגיעה שיחה חדשה האייקון ליד ה…
-
- 1 תגובה
- 630 צפיות
-
-
מחפש המלצה לתוכנה : גיבוי 24/7 של המחשב לדיסק חיצוני שמחובר למחשב . איזו הכי טובה ? תודה מראש :)
-
- 6 תגובות
- 5.7k צפיות
- 2 followers
-
-
-
-
היי לכולם!! פירמטתי את המחשב אתמול והתקנתי מחדש את windows live mail כבר הרבה זמן שאני משתמשת בתוכנה הזו למיילים שלי, לשני החשבונות. אבל משום מה שהתקנתי אתמול נתקלתי בבעיה, אני לא מצליחה לראות את התכולה של המיילים ולא את הקבצים המצורפים למייל (מצורפת תמונה שאולי תסביר את המצב באופן פשוט יותר). אודה למי שיעזור! מורן [attachment deleted by admin]
-
- 2 תגובות
- 635 צפיות
-
-
שלום לכולם. משהו יכול להסביר לי בפשטות איך משתמשים בתוכנה הזאת? אני רוצה לצור GHOST לדיסק שלי, אבל שאני מפעיל את התוכנה אני רואה שם רק אפשרות ליצור BOOT DISK. בבקשה, מישהו יכול להסביר לי איך אפשר ליצור GHOST?
-
- 3 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
2 רקעים ישנים שמצאתי באיזה תיקיה נידחת בעת גיבוי המחשב. והשני בכמה גרסאות : בהירה : רגילה : וכהה : מה דעתכם ?
-
- 7 תגובות
- 938 צפיות
-