עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תוכנה

נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.

1. אני מעוניין לקנות מחשב חדש ולעבוד עם התוכנות פוטושופ ופרימייר. איזה דרישות חומרה מינימליות אני צריך, מבחינת מעבד וכרטיס-מסך?

• 5 תגובות
    • 1.8k צפיות
  2. שלום. אני לפני פרמוט מחשב ורוצה לגבות את הפיירפוקס, גם ססמאות וגם מועדפים וכל אלו. אשמח לדעת מה ההמלצה שלכם לגיבוי הכי טוב. דרך הפיירפוקס עצמו או דרך תוסף כלשהו מומלץ? תודה

• 2 תגובות
    • 1.8k צפיות
  3. הפונט השחור שמופיע על הצו. הוא מנוקד כזה... מישהו מכיר את הפונט?

• 12 תגובות
    • 1.8k צפיות
  4. אני עד היום לא מבין מה התוכנה הכי טובה שיש להעתיק שירים מדיסק מוזיקה ל MP3. בנוסף לזה אני לא מבין למה השמות של השירים לא נקראים מהדיסק. אני משתמש ב EASY CD DA CREATOR. תודה רבה יניב

• 8 תגובות
    • 1.8k צפיות
  5. Started by DarK_NaF,

כאשר מופיעה הודעת שגיאה: the msdn collection does not exist. please reinstall msdn. לאחר חיפוש באינטרנט. ניתן להתקין visual basic services, אך הבעיה שהקבצים שוקלים הרבה מדי עבור ה56K שלי... הנה הלינק יש דרך אחרת לפתור את הבעיה?

• 12 תגובות
    • 1.8k צפיות
  6. ואני מבקש גם הסבר על איך משתמשים בה. פעם ראשונה שאני הולך לעשות את זה.

• 17 תגובות
    • 1.8k צפיות
  7. Started by Jabradb1,

שלום, עד היום הייתי משתמש ב BSPLAYER להפעלת קבצי AVI + תמיכה בכתוביות. אני משתמש כעת ב WINDOWS 7 ו BSPLAYER לא עובד כל כך טוב. מישהו מכיר פלייר שתומך גם בכתוביות ונמצא עובד טוב על WINDOWS 7? תודה מראש!!

• 5 תגובות
    • 1.8k צפיות
  8. Started by moo2004,

אני רוצה שבכל פעם שאני אפתח את ה Word המסמך יפתח עם תבנית קבועה. אני לא רוצה ללחוץ על איזשהו כפתור (טקסט אוטומטי) או לפתוח תסנית ע"י לחיצה על Open->Filename.dot מישהו מכיר דרך כזו?

• 2 תגובות
    • 1.8k צפיות
  9. אני צריך לערוך בדיקות על מגוון סוגי קבצים של תוכנות שונות ( של תוכנות OFFICE או AUTOCAD או ZIP או JPEG, PNG או EXE וכדומה). במקום להוריד כל תוכנה כבדה ולנסות ליצור בה קובץ מסויים בגודל מסויים, חשבתי אולי יש תוכנה שיוצרת קבצי דוגמה של תוכנות פופולריות מסוגים שונים: - קבצים של תוכנות OFFICE - של תוכנות עריכת תמונות כמו PHOTOSHOP - של תוכנות עיבוד תמלילים כמו OPEN OFFICE או OFFICE על גרסאותיהן השונות - של תוכנות עריכת וידאו וכך הלאה... חשוב שהקבצים יהיו אמיתיים (נגיד אם זה בקובץ תמונה אז שתהיה בו תמונה או משהו, לא סתם קובץ ששינו לו את הסיומת והוא דחליל). כאמור אני מחפש שתי תכונות בלבד: - יצירת מגוון סוגי קבצים - קביעת הגודל שלהם תודה

• 7 תגובות
    • 1.8k צפיות
  10. Started by SD Project,

לקובץ זה לא משוייכת תוכנית לצורך ביצוע פעולה זו צור שיוך באפשריות תיקייה בלוח הבקרה הבקרה מופיעה אצל חבר שלי הודעה כזאת כל פעם שמנסים להיכנס לקובץ exe כמו תוכונת משחקים והשאר... מה אפשר לעשות ?! מיש'ו נתקל בזה פעם ?! אנ מודה מאוד לעוזרים, ניאו

• 16 תגובות
    • 1.8k צפיות
  11. -למה הוא מתעקש לתגרם אוטומטית כל דף-אי אפשר לבטל את זה,about:config לא עושה כלום.ושהוא לא מצליח(בדר"כ) הוא הופך את כיוון הדף מה שהופך את הכתב לבילתי קריא לחלוטין.ולמה אי אפשר להפוך את הכיוון ב'תצוגה'? חיבור אוטומטי לאתרים כבר לא עובד. ומזה לעזאזל "Secure conncection failed, The OCSP response is not yet valid"

• 1 תגובה
    • 1.8k צפיות
  12. Started by url,

תגידו יש איזה תוכנה שבודקת את מערכת הקול במחשב? משהו כמו גצשרל כרטיס המסך רק במקום כרטיס מסך כרטיס קול ורמקולים? :s05: אם כן אז תצרפו גם לינק אם אפשר

• 3 תגובות
    • 1.8k צפיות
  13. Started by Ibrow-Now,

אני יודע שאפשר לעשות את זה אבל רק בעקיפין וכו' אז אני מחפש מישהו נדיב שאוכל לשלוח לו קובץ MIDI והוא ימיר לי אותו לMP3 או WAVE ויישלח לי בחזרה אם יש פה מישהו כזה שיירשום לי בבקשה. תודה

• 3 תגובות
    • 1.8k צפיות
  14. Started by shaithebest,

הקמתי קובץ ראר ונתתי לו ססמה עכשיו אני לא זוכר את הססמה האם יש דרך לחלץ את הקבצים בלי הססמה או לפרוץ אותה?

• 8 תגובות
    • 1.8k צפיות
  15. Started by amiros20,

בוקר טוב ותודה לעוזרים אני מחפש כבר הרבה מאוד זמן תוכנת אנטומיה 3D. שמעתי שיש כמה גרסאות אינטרנטיות ואפילו מצאתי אחת אבל אני צריך אחת שתעבוד גם כשאין אינטרנט. אלו השמות שאשמח אם מישהו יודע איפה למצוא אותן.. interactelsevier 3D anatomy netter's 3d interactive anatomy תודה..

• 0 תגובות
    • 1.8k צפיות
  16. שלום נניח ויש לי קובץ וידאו באורך 30 דקות, ואני רוצה לחתוך ממנו קטע מסוים, למשל מהדקה החמישית עד הדקה העשירית, אבל בלי שיעשה אח"כ Encoding מחדש לקטע שנשאר.. האם יש תוכנה שחותכת כך? תודה רבה card

• 4 תגובות
    • 1.8k צפיות
  17. Started by blancman,

היי לכולם. אני מחפש תוכנה שיכולה לאחד כמה קבצי MP3 לקובץ בודד אני צריך את זה לאיחוד של ספרים אלקטרונים שמגיעים בכמה קבצים בחלקים ולא כיחיד תודה מראש

• 2 תגובות
    • 1.8k צפיות
  18. Started by Pure-Gold,

;D

• 25 תגובות
    • 1.8k צפיות
  19. ככל שעובר הזמן מיום התקנת מערכת ההפעלה המחשב מתחילות לצוץ יותר יותר בעיות, מערכת ההפעלה הופכת לפחות יציבה והעבודה במחשב הופכת פחות נעימה. אני מועניין לדעת באיזה תוכנות ממולץ להשתמש ע"מ לשמור על המחשב נקי, מהיר, ויציב ככל הניתן לאורך זמן. מי שממליץ על תוכנה שיסביר מה המטרה שלה בבקשה. תודה לכם :saint:

• 16 תגובות
    • 1.8k צפיות
  20. Started by tomer_et,

לכל צופי הסרטים שבניכם (במחשב כמובן...) שנתקלו לאחרונה בבעיות בצפיה בסרטים (בעיקר החדשים יותר) בפורמט XVID להלן מספר טיפים: אני ממש לא ממליץ להתקין את מקודד ה - XVID שיש בנימו. יש המון סרטים שהוא מהווה בהם בעיה ויוצר כתמים ירוקים על המסך. אז אם כבר מתקינים את נימו (לא הכי מומלץ - למרות שבעבר הייתי אוהד נלהב של החבילה הזאת) לא להתקין את המקודד XVID שלהם אלא למצוא מקודד ספציפי רק של XVID (ויש המון כאלו) ולהתקין אותו. חוץ מזה מאוד ממולץ להתקין גם פילטר שנקרא ffdshow (חפשו בקזאה - יש המון...) שפותר המון בעיות בסרטי XVID חדשים. עוד טיפ קטן, רב הסרטים החדשים שמקודדים ב - XVID מקודדים את הקול של הסרט בפורמט AC3 ולא ממרים אותו לפורמט שהיה מקובל יותר לסרטים האלה עד לא מזמן - MP3 ל…

• 9 תגובות
    • 1.8k צפיות
  21. קודם כל שלום ! אני חדש באתר ובאמת קיבלתי המלצה עליו מחבר ש"הוא" האתר שיוכל לעזור לי בבעיות במחשב... אני מאוד מקווה שזה נכון : ) מיד נראה.. טוב אז נעבור לשאלתי.. יש לי בעיה שאני מנסה להיכנס לאתרים אני חייב שהחלון אקספלורר יהיה פתוח.. אם אני נגיד עובר כזה לחלון אחר למשל הודעה במסנג'ר או סתם תיקייה מסוימת במחשב בזמן שהוא מנסה להעלות את האתר בו זמנית אז האתר לא נכנס! זה מאוד מאוד מציק לי מכיוון שאני לא יכול להיכנס לאתרים מבלי שהחלון אקספלורר יהיה פתוח... האם יכול להיות שזה ווירוס כלשהו ? כי פשוט אין לי :-\ ואגב הייתי מאוד שמח אם הייתם ממליצים לי על תוכנת אנטי ווירוס טובה שאני יוכל להוריד מאפשהו.. בקיצור זאת הבעיה שלי כרגע.. שאני חייב להיות על החלון אקספלורר בכדי שאני יוכל להי…

• 23 תגובות
    • 1.8k צפיות
  22. Started by sandra,

מישהו יכול לבדוק תלוג שלי? הינה.... תודה .

• 1 תגובה
    • 1.8k צפיות
  23. מה קורה אחים שלי? הכל טוב? אז ככה: אני צריך תוכנה להעלות את המהירות fsb זה גם יעלה לי את המהירות של המעבד וגם של הזיכרון..... :asthanos: אני גם צריך שהתוכנה תתמוך בלוח אם שלי: intel easton 815 אז אם למישהו יש ישלח לי לינק...... תודה בכל מקרה

• 6 תגובות
    • 1.8k צפיות
  24. Started by Snirz,

שלום לכולם הבעיה שלי היא לא סתם בעיה יש לי בעיה אני חושב עם התוכנה נורטון אינטרנט סיקיוריטי הבעיה היא כזו אני מעלה את המחשב ולוקח לו מלא זמן לבדוק את החומרה או את התוכנה נגיד כשעולה המחשב אני מנסה לפתוח את המחשב שלי והוא מראה לי את הפנס שמחפש ולוקח לו שנה לעלות חוץ מזה המחשב אחרי פירמוט והכל רץ מצויין זו הבעיה היחידה אומנם היא קטנה אבל מרגיזה נורא ניסיתי הכל לבדוק תוכנה לבדוק חומרה וכלום לא עוזר אפילו הפעלתי אנטי וירוס אחר וכלום אני ישמח עם מישהו יוכל לעזור לי תודה רבה...

• 10 תגובות
    • 1.8k צפיות
  25. היי בטעות נמחקה לי סימנייה בכרום . איך אני מחזיר אותה ? מדובר על הסימניות שבעת פתיחת כרטיסייה חדשה .. עריכה : נפתר , מוחקים עוד אחת ולמטה מופיע "שחזר הכל" . לחיצה עליו וכל האחרונים חוזרים ..

• 0 תגובות
    • 1.8k צפיות

דיונים חדשים בפורומים