תוכנה
נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.
40,194 דיונים בפורום זה
-
בימים האחרונים התחל אצלי בלי התרעה מוקדמת מבול של פרסומות. הנ"ל קורה בכל האתרים האפשריים ובצורה שמסתירה ומפריעה לטקסטים והדפים.חוסם הפרסומות שהפעלתי אמנם מרוקן את הקוביות מתוכן אבל הם נותרות ומציקות ברמה שלא תאומן.בקיצור אשמח לעזרה. ועדיף שלא תכלול פתרון שיסתיר את הפרסומות של האתר..תודה לכם
-
- 2 תגובות
- 1.7k צפיות
- 1 follower
-
-
מקווה שזה הפורום המתאים. הלוח MS-7058 עם צ'יפסט 915P. קצת ישן אבל עובד יופי למטרות שצריך. בלוח משולב מתאם קול CMI 9880 HD . ב-XP אין בעיות. ב WIN 7 אין דרייבר. יצרן הלוח (MSI) לא משייך דבר מעשי בלוח הזה לא לחלונות 7 וגם לא לויסטה. עצה? לינק? רעיון ? (טוב, חוץ מהרעיון של כרטיס קול נפרד)
-
- 9 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שלום לכולם, אני מחפש תוכנה לקריאת והשמעת קבצי flac למחשב. עד עכשיו לא מצאתי מחיפוש בגוגל, וקיוויתי שאולי אתם תוכלו לעזור לי. תודה לעוזרים! אלון
-
- 3 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
יש לי במחשב באחת המחיצות תקייה שקוראים לה GHOST ויש בה 5 קבצים שבהם 4 עם סיומת GHS ואחד עם סיומת GHO ,התקנתי את התוכנה Norton Ghost אבל לא מצאתי איך לשחזר, אשמח לעזרה תודה רבה..
-
- 13 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שלום ושנה טובה, אדלג על השלבים שהתרחשו עם המחשב, ואגיע לעניין הרלוונטי כרגע: 1) ITUNES נפתח כשכל שמות קבצי המוזיקה עליו (כ-30,000!), אך הם מסומנים עם סימן קריאה. 2)הקובץ שהיה קיים בכונן C שאליו שמות השירים מתייחסים איננו (נמחק). 3)קבצי השירים המקוריים נמצאים כולם בכונן נפרד. מבינה שאוכל להסיר ITUNES, להתקין מחדש ולהעביר את כל הקבצים מחדש לספריה; אך מאחר וזה מספר עצום של קבצים ומאחר ושמות הקבצים עדיין קיימים בתוכנה - נראה לי בזבוז מטורף של זמן ואנרגיה. ודאי יש פיתרון פשוט יותר. האם מישהו יוכל לעוץ לי? תודה!
-
- 0 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
ברצוני לדעת האם קיימת תוכנה בה ניתן להקליט שיחות הטלפון ישירות מהשקע בקיר אשר יחובר עם קו טלפון למחשבי? (מקו בזק) תודה אנשים !
-
- 9 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
אין מה להוסיף, השאלה בכותרת. תודה.
-
- 11 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
מישהו יודע איפה אינ יכול להוריד אותה? באתר של קאזה יש קישור ל cnet ששם יש 1.33, פעם היה לי אותה מהאתר של קאזה אבל עכשיו זו כנראה איזו תקלה.
-
- 5 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
הי שלום לכולם..לא יודע אם זה קשור כל כך לפה...אבל בכל זאת: היום בערב אני צריך לעשות "ביקור מחשבים"אצל מישהו שהזמין אותי(זה יהיה הביקור הראשון שלי!!! ) אז הוא רוצה שאני יפרמט לו את המחשב שלו... ויש לו כמה דרישות: 1.הר דיסק לגיבוי החומר שלו-יש לי 2.דרייברים אחרי הפירמוט-אין לי(וגם לו אין את הדיסקים) מאיפה אני יכול להסיג דרייברים למחשב שלו? ??? נ.ב השאלה שלי היא:איך אני מוצא לו דרייברים ברחבי האינטרנט,מה אני צריך לכתוב\איזה אתר להוריד מימנו את כל הדרייברים?(וגם איך אני אמור לדעת איזה דרייברים מתאימים למחשב שלו?) תודה. מקוה שהבנתם את השאלה שלי..
-
- 8 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
אהלן. אני רוצה לשים על דיסק חיצוני Portable Windows 8.1 יש לי מספר שאלות: 1. בעבר הכנתי עם recimg קובץ Refresh והוא נשמר כקובץ אחד עם סיומת wim אם אני שם את הקובץ בדיסק נייד, וניגש אליו באמצעות boot, האם תהיה לי אפשרות לעלות ממנו וזה יהיה בעצם Windows portable? 2. אם לא, יש לי אפשרות ליצור את זה עם Windows to go בגרסת ה-Enterprise של מערכת ההפעלה 8.1. השאלה שלי, אחרי שאני מכין את זה, הדיסק הקשיח שלי "נעלם" והוא מוסתר. אני עדיין יכול לגשת אליו ולשמור שם קבצים? כלומר, אם אני שומר שם את הגיבויים שלי, באותה המחיצה איפה ששמורה מערכת ההפעלה, בעת הרצת המערכת מדיסק הקשיח, האם זה ימחק לי קבצים לא קשורים? (כלומר, קבצי גיבוי אחרים שיש לי שלא רלוונטיים למערכת הפעלה שיושבת בדיסק). תוד…
-
- 1 תגובה
- 1.7k צפיות
-
-
אהלן, בימים האחרונים הכרום קורס לי באופן קבוע כשאני צופה בסרטונים ביוטיוב אבל לפעמים גם סתם ככה קורס. אני לא בטוח ממה זה באמת נובע, אולי מעדכון כושל של הכרום עצמו או ממשהו אחר שהותקן במחשב אך בימים האחרונים הותקנו רק שני דברים נוספים במחשב - עדכון של ג'אווה SE והמשחק R6. יש אפשרות לחזור אחורה בעדכונים של כרום? אני בספק שמשהו מהדברים שהתקנתי הוא הגורם המשפיע.
-
- 1 תגובה
- 1.7k צפיות
-
-
באתי לשמור אותו וזה בדיוק נתקע סיימתץי את זה אחרי 10 דקות עם CTRL ALT DEL הקובץ לא נשמר. יש דרך לשחזר את מה שרשמתי שם?
-
- 3 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
אני מחפש תוכנה קלה שניתן לדבר בעזרתה ממש כמו בסקייפ רק שתזלול פחות משאבים? היש כזאת?
-
- 6 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שלום לכולם התקנתי היום את האנטיוירוס המומלץ kav5.0.372 ואחרי ההתקנה כמובן עשיתי ריסט אחר כך הפעלתי את האינטרנט ואז שום תוכנה לא עבדה כמו למש ICQ מסנגר אפילו לא יכולתי לגלוש לשום אתר משום מה הגירסה הזו חסמה אותי זה קרה לעוד מישהו פה :s05: תודה מראש לכול העוזרים
-
- 23 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
אני יסביר.. יש לי אתר שאני מוריד ממנו המון דברים אבל הוא מגביל אותי ל50מגה פר יום. האתר אינו שולח לי לקוקיס והוא מזהה אותי רק לפי כתובת האייפיי. יש לי ADSL ככה שפתרון שנראה הכי פשוט הוא להתנתק ולהתחבר כל זמן.. אבל זה מעצבן.. אני רוצה לדעת האם יש תוכנה שתמנע מהאתר לזהות את האייפי שלי?
-
- 2 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
-
מי שהוא יכול להביא לי תוכנה למדידת טמפרטורה של המעבד או לפחות שם של התוכנה? שיצור איתי קשר shakedan@zahav.net.il
-
- 2 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
איך מוסיפים תירגום ל SVCD???
-
- 12 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
-למה הוא מתעקש לתגרם אוטומטית כל דף-אי אפשר לבטל את זה,about:config לא עושה כלום.ושהוא לא מצליח(בדר"כ) הוא הופך את כיוון הדף מה שהופך את הכתב לבילתי קריא לחלוטין.ולמה אי אפשר להפוך את הכיוון ב'תצוגה'? חיבור אוטומטי לאתרים כבר לא עובד. ומזה לעזאזל "Secure conncection failed, The OCSP response is not yet valid"
-
- 1 תגובה
- 1.7k צפיות
-
-
המרה של שירים מפורמט MP3 לפורמט מוסיקה רגיל CD-DA?
-
- 4 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
הכותרת אומרת יותר מדיי 8)
-
- 5 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
מחפש תוכנה שבו אוכל לדעת IP של מישהו אחר ולא את שלי
-
- 2 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שלום אני צריך עזרה עם התוכנה הזאת הורדתי אותה והתקנתי , אחרי זה הוספתי את חבר שלי עכשיו איך אני אמורים לשחק?? זה ב COD5 אם אפשר הסבר. תודהה
-
- 11 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
יש לי הרבה סרטים בפורמט רחב (16:9), ואני רוצה לגזור אותם למסך מלא(4:3), עם איזה תוכנה אפשר לעשות את זה ?
-
- 20 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
מחפש תוכנה שמוריד קבצים יותר מהר ולמשל אם המחשב נכבה אז התוכנה משהה את ההורדה וכאלו דברים.. תודה, דניאל.
-
- 4 תגובות
- 1.7k צפיות
-