עבור לתוכן

תוכנה

נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.

1. Started by or,

מישהוא יכול להסביר לי מה זה, מה עושים עם זה ומאיפה להוריד את זה

• 3 תגובות
    • 992 צפיות
  2. Started by Shortboarder,

למי זה עבד??? מישהו משתמש בזה ??

• 7 תגובות
    • 943 צפיות
  3. מה אתם מציעים? אני רוצה לחסום גם גישה של תוכנות לאינטרנט ולכן ה firewall של xp לא מספיק. איזו תוכמה מומלצת יותר? מי צורכת פחות משאבים? נ"ב, כאנטי וירוס אני משתמש בגרסא החינמית של AVG. המחשב שלי מחובר דרך ראוטר של edimax עם NAT פעיל. תודה, אופיר

• 10 תגובות
    • 701 צפיות
  4. ליפני כמה ימים חברת "pc-tools" שיחררה גירסה חדשה[5.1] למנקה הרג'יסטרי שלה הלו הואא Registry Mechanic לרשימת התיקונים והשיפורים[?] יש ליבדוק פה:http://www.pctools.com/registry-mechanic/# תורידו! ושוב pc-tools שיחקה אותה בגדול! לדעתי אתם חברה נאמבר 1!!!

5. Started by omri_ro,

התקנתי אותו ומאז הWIN מבקש כל פעם סיסמא בהפעלת המחשב כשאני הולך לCONTROL PANEL לשנות את זה בUSERS ACCOUNTS אז חלון של הCHANGE THE WAY USER LOG ON OR OFF הוא נותן לי את ההודעה(בתמונה) איך אפשר לשנות את זה?

• 12 תגובות
    • 2.2k צפיות
  6. Started by uvuv,

מחפש מדריכים באינטרנט לתיפעול התוכנה ? תודה

• 0 תגובות
    • 580 צפיות
  7. Started by רוני1,

מה דעתכם עדיף מבין התוכנות הנ"ל..??

• 2 תגובות
    • 809 צפיות
  8. Started by pssheba,

אני מבקש להתחבר באמצעות pcanywhere למחשב המחובר לאינטרנט בחיבור מהיר של מודם כבלים. אני מחובר בחיבור מהיר ADSL. מהו ה IP שלי ? (כתבתי IPCONFIG) וממספר ה IP שקיבלתי, לא ברור אם זה מספרי תחת המודם או כתובת האחנטרנט הדינאמית הזמנית שלי. כיצד אדע את מספר ה IP של המחשב השני (מודם כבלים). איזה סוג חיבור עלי לבחור ? (pcanywhere, http, winnt etc...) לי מערכת הפעלה win200, לשני XP. מישהו יוכל לתת לי הסבר מפורט להתחברות ? ברצוני להיות גם host וגם remote ב 2 המחשבים. אני מביו ש host הוא ה "נשלט" ו remote" השולט. נכון ? תודה !

• 0 תגובות
    • 722 צפיות
  9. Started by oDot,

שלום, קניתי לאחורנה פלאג PARALLEL למחשב שמתחבר כPCI לאחר שהONBOARD כשל. חיברת והתקנתי דרייבים, הכל טוב ויפה, חוץ מהבעיה - אי אפשר להדפיס דרך LPT1. אני מריץ חשבשבת בVIRTUAL PC 2004, והVPC לא מזהה PHYSICAL LPT1, ככה שגם את בפלאג של החשבשבת אי אפשר להשתמש. אם אני מגדיר את זה בתור LPT2 זה עובד ומדפיס, אבל אני חייב שזה יהיה LPT1 - גם בגלל הVPC וגם בגלל שיש לי עוד תוכנה ישנה שמשתמשת בזה. אשמח לעזרה.. תודה רבה נ.ב, אני מריץ WIN 2000

• 2 תגובות
    • 618 צפיות
  10. Started by dorman2,

לאחרונה התחיל להופיע הודעת בהדלקת המחשב על חוסר דריבר: PCI Simple Communications Controller צירפתי את דף ה Device Manager ובו מסומנים בצהוב החוסר בדריבר שלעיל וכן בעוד "דרייבר" מסוג [cmz vmkd] Virtual Bus זה האחרון לא ברור לי כלל מהיכן הוא צץ וייתכן שהוא שארית של וירוס Antivirus 2011 שהמחשב נדבק בו בעבר. מה דעתכם? [attachment deleted by admin]

• 3 תגובות
    • 3.8k צפיות
  11. שלום מאז שיש לי ויסטה יש דרייבר אחד שלא מתעדכן מצורף צילום רצ"ב גם קצת חומר שמצאתי בגוגל ואין מושג מה לעשות מעבד AMD לוח אסוס לא מצאתי פיתרון באסוס http://www.planetamd64.com/lofiversion/index.php?t20494.html http://www.experts-exchange.com/Hardware/Desktops/PCs/Q_22460812.html http://www.microsoft.com/whdc/system/bus/PCI/ISA-bus.mspx מה עושים ? [attachment deleted by admin]

• 0 תגובות
    • 559 צפיות
  12. Hey HWZone community, I've recently upgraded to a PCIe 5.0 NVMe SSD (a Samsung 990 Pro 2TB), and while the sequential read/write speeds are impressive, I'm noticing that real-world performance isn't quite what I expected. I'm wondering if my CPU might be bottlenecking the drive. My current system specs are: CPU: Intel Core i7-12700K Motherboard: ASUS ROG Strix Z690-A Gaming WiFi D4 (Supports PCIe 5.0) RAM: 32GB DDR5-6000 SSD: Samsung 990 Pro 2TB (PCIe 5.0 NVMe) Operating System: Windows 11 I've run several benchmark tests (CrystalDiskMark, AS SSD Benchmark), and while the sequential read/write scores are close to the advertised speeds of the SSD, the random read/write per…

13. Started by bneli,

בימים האחרונים מידי פעם קופצת לי פרסומת של PCKeeper עשיתי חיפוש ממה שקראתי זה לא תוכנה זדונית או משהו אבל רציתי לדעת איך אפשר שזה לא יצוץ (אני גולש עם פיירפוקס + ADBLOCK וגם MALWARBYTE +AVAST) מישהו ניתקל בתופעה?

• 4 תגובות
    • 3.6k צפיות
  14. Started by אונליין מחשבים,

הרצתי את התוכנה וזה מה שיצא לי מישהו מבין בזה ? מה זה אומר ?

15. Started by BeNzZy-BoY,

הורדתי את התוכנה הנ"ל ולפני ההתקנה היא שלחה לי הודעה שבגלל שאין לי winmedia player 9 יכול להיות שיהיו בעיות בהרצתה.. אז הורדתי את המדיה פלייר 9 והתקנתי את התוכנה .. כשאני בא להיכנס לתוכנה היא שולחת לי 2 errors . משהו על קובץ keren32.DLL מה הבעיה ?! אני זוכר שפעם מישהו רשם שצריך לעשות משהו אבל אני לא זוכר מה וגם עשיתי חיפוש אבל לא מצאתי שום דבר.. :-\ צריך עזרה בבקשה

• 6 תגובות
    • 793 צפיות
  16. Started by skywalker13,

שמעתי על התוכנה. pcmark של שנת 2005 נראה לי.... מה זאת התוכנה הזאת? תודה לעוזרים.

• 1 תגובה
    • 852 צפיות
  17. Started by KavKazoon,

היי יש לי מחשב 6750 אינטל 2.66 ארץ עם אובר קלוק ל 3.5 גיגה ארץ 4 גיגה זיכרון פנימי של ocz כונן קשיח 16 בפר כרטיס מסך ATI 4870 512 ו VISTA עשיתי בדיקה בפסי מארק החדש ונטאג ויצא לי 5000 נקודות בדיוק האם זה טוב או לא טוב ?!?! התוכנה הזאתי באמת בודקת כמו שצריך תמחשב ? עד כמה אפשר להסתמך על התוצאות שלה?!

18. Started by ravid,

http://www.warp2search.net/modules.php?name=Sections&sop=viewarticle&artid=41 http://www.warp2search.net/modules.php?name=News&file=article&sid=15434 יש כאן תמונות שמוכיחות את זה,ורשום שזה יוצא היום! אני מקווה שזה יהפוך לתר'ד הרשמי בשביל התוצאות שלכם.

• 3 תגובות
    • 777 צפיות
  19. Started by SciFi7,

שלום יש לי איזה מסמך PDF ארוך (של 32 עמודים) שאני צריך להמיר ל-DOC , עכשיו ברגע שאני מהמיר עם Adobe Arcobet אז הקובץ החדש יוצא בג'יבריש ניסתי עם pdf2doc ו-sofit pdf pro.. ולא הצלחתי למשהו יש רעיון?

• 2 תגובות
    • 845 צפיות
  20. Started by ras81,

יש לי את התוכנה, הבעיה היא שפתאום אני רואה שBLOCKING IP הוא 0! ניסיתי למחוק אותה (לגמרי - גם מחקתי את הספריה עצמה) ולהתקין מחדש ושום שינוי. מישהו יכול לעזור לי - תודה

• 11 תגובות
    • 956 צפיות
  21. Started by T-Flash,

שלום לכל הגראפיקאים כבר הרבה זמן אני לא מצליח להשתלט על ה Pen Tool בפוטושופ. אני רוצה ללמוד לצייר איתו -מהם הכללים בשימוש וכו'. תודה

• 18 תגובות
    • 2.6k צפיות
  22. Started by Art Tatum,

נראה מעניין.

• 2 תגובות
    • 1k צפיות
  23. היי מחפש תוכנה לDEFRAG לכוננים קשיחים. איזו תוכנה ממליצים לי ולמה? איזו תוכנה יותר טובה??

• 11 תגובות
    • 1.2k צפיות
  24. התופעה הזאת החלה עם גרסה 11, ועודנה קיימת עם גרסה 12 החדשה (בגרסה 10, עוד ניתן היה לאחות במצב לא מקוון, FAT32). למה זה קורה? בכלל, למה PerfectDisk מתייחסת לאיחוי תיקיות במערכות FAT32 כאיחוי בזמן אתחול (איחוי קבצי מערכת, איחוי לא מקוון)(PerfectDisk מאחה תיקיות וקבצים יחדיו במצב מקוון רק ב-NTFS) ומאחה רק את הקבצים באיחוי מקוון? עד חלונות 98 כולל, תיקיות היו מאוחות יחד עם הקבצים במערכת FAT32 ע"י מאחה הדיסק. האם מדובר בחסרונה של התוכנה, וכי קיימות תוכנות איחוי אחרות אשר כן מאחות תיקיות וקבצים יחדיו באופן מקוון גם ב-FAT32?

• 9 תגובות
    • 902 צפיות
  25. מה אתם אומרים? :s05:

• 3 תגובות
    • 629 צפיות

דיונים חדשים בפורומים