עבור לתוכן

תוכנה

נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.

1. Started by kaywolfson,

שלום לכולם. לפני כמה ימים התחילה לי בעיה משונה ביותר. מידי פעם (כל 3, 4 כניסות לאתר) במקום להעביר אותי לאתר אשר רשמתי בURL BAR הוא מעביר אותי לאתר אחר, ככל הנראה פרסומת. http://media.mynewswheel.com/dsnredu.html דבר זה קורה כאשר אני מנסה להיכנס לFACEBOOK או לYOUTUBE. גם כן, יש לי איבודי קול בYOUTUBE, ככה שאני יכול להחזיר את הקול רק כאשר אני פותח את אותו החלון מחדש. כל זה קרה לאחר שהאתר המיסתורי התחיל להופיע. ניסיתי להפעיל POP UP BLOCKER, שמתי את האתר בRESTRICTED SITES אבל שום דבר לא עוזר. עשיתי 2 סריקות של המחשב עם אנטי וירוס ESET NOD32 ומצאתי מספר סוסים טרויאניים ווירוסים אבל לא בדיסק של מערכת ההפעלה (WIN 7). כל הוירוסים והסוסים נימחקו מהמחשב. איך אני יכול לתקן את זה???

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  2. שלום . בשבוע האחרון קפצה לי בעיה , שפתאום המחשב מתחיל להיות איטי , וכשאני בודק את צריכת הזיכרון מופיע לי צריכה מלאה ( 1.89 גיגה מתוך 2 ) , ללא סיבה מיוחדת . סגרתי תוכנות כבדות , ניקיתי וירוסים , עשיתי ריסטרט , ואחרי כמה שעות הבעיה חזרה שוב . תמונה- תורידו רווחים : http://www. siz .co.il/my/ou1eyawzwd1d.png תודה מראש על העזרה . אור .

• 0 תגובות
    • 848 צפיות
  3. Started by ladani22,

יש לי WIN7 ULTIMATE. עאשר אני גולש לגוגל העולמי אני מופנה לדף ביפנית. לג'ימייל לא ניתן להיכנס בכלל (דף לא נמצא). ביצעתי סריקה עם UNHACKME ו-HIJACKTHIS וגיליתי שב-HOSTS יש חסימה לכל כתובות גוגל בעולם מלבד ישראל. לא ניתן להסיר את הוירוס הזה כי אין לי אפשרות לבצע שינווים להרשאות ב-HOSTS או בתיקיה בה הוא ממוקם. מישהו יודע באיזה וירוס מדובר ואיך מסירים אותו?. זהו קובץ הLOG של HIJAKTHIS: הרצתי HIJACKTHIS ן-UNHACKME. המערכת זיהתה בעיה בHOSTS אבל לא מצליחה להסיר את הקבצים/פקודות הנגועים. למישהו יש מושג מה אפשר לעשות? בקובץ הלוג אפשר לראות שיש חסימה לכל האתרים של גוגל בעולם מלבד ישראל אבל אי אפשר להסיר את השורות האלו Logfile of Trend Micro HijackThis v2.0.4 Scan saved at 12:36:48…

• 4 תגובות
    • 2k צפיות
  4. Started by sarit_co,

רכשתי נייד מיני של acer שמגיע מותקן עם win 7 starter. בגלל שלמחשב זכרון 1G נראה לי שעדיף לפרמט אותו ולהתקין xp בתקווה שזה ישפר קצת את המהירות האיטית שלו... בדקתי באתר של acer ומצאתי רק דרייברים של win 7. איך אני יכולה לוודא שהמחשב/דרייברים יעבדו עם xp? מישהו אולי עשה זאת (downgrade) ויכול לעזור לי? תודה

• 1 תגובה
    • 806 צפיות
  5. שלום לכולם! יש לי תופעה מעט מוזרה, שהיא כביכול טובה אבל מציקה מעט. המקרה הוא כזה: אני רואה סרט במדיה פלייר הום סינמה, ובאמצע הצפיה נכנסת שיחה בסקייפ. כתוצאה מזה אוטומטית מונמך הווליום של המדיה פליר. לדעתי זה מתבצע על ידי הוינדוס 7 עצמו. כל זה טוב ויפה אבל בתום השיחה הווליום לא חוזר לעצמו ואז אני ממשיך עם סרט בווליום נמוך. ראוי לציין שמבחינת המדיה פלייר, הווליום נשאר על 100% בכל מקרה. גם במיקסרים של הוינדוס זה על 100%. רציתי לדעת מי אחראי לתופעה המענינת הזאת, כי זה כנראה מגיעה במחשבה טובה בסופו של דבר. והאם יש דרך לבטל את ההנמכה הזו, או האם יש דרך לגרום לה לעבוד בסדר, כלומר להחזיר את הווליום לקדמותו בתום השיחה. תודה לעונים.

• 2 תגובות
    • 999 צפיות
  6. תודה רבה

• 4 תגובות
    • 1.4k צפיות
  7. היי יש לי כמה שומרי מסך בגלאקסי אס שמאוד הייתי רוצה שיהיו עם על השולחן עבודה במחשבה וירוצו ככה.. האים יש אמולטור תוכנה כל שהיא שיודעת לעשות את הדבר? נמעס לי מהתמונות המתחלפות של הווינדוס ...

• 1 תגובה
    • 1.3k צפיות
  8. Started by Ronen Mars,

שלום רב לכולם, במחשב הסלוני שמחובר לטלויזיה בחיבור dvi-hdmi, יש לי את המפרט הבא: לוח אם: Gigabyte P35-DS4 מעבד: DualCore Intel Pentium D 830, 3.0 Ghz זיכרון - 2 סטיקים של 512 מגה-בייט, תדירות: 533 Mhz בדואל צ'אנל. כרטיס מסך: NVIDIA GeForce 6600 256 mb אחרי משהו כמו 3 דקות , סרט בגודל 4.36 ג'יגה מתחיל להתקע בקול ובוידיאו. הוספת 2 ג'יגה זיכרון תשנה את זה, או שצריך להשקיע יותר ? נ.ב- אני לא בטוח לגבי מקום פתיחת האשכול, אולי עדיף היה לפתוח במפרטים או קולנוע ביתי... אם לא מתאים, תעבירו.

• 6 תגובות
    • 929 צפיות
  9. Started by Satlan,

היי חברים ברשותי רשימה של 3000 שירים, וברצוני להוסיף לכולם בגורף album art. אני לאו דווקא משתמש באייטונס. יש תוכנה שאתם מכירים שעושה את זה טוב, ובצורה אוטומאטית ? תודה!

• 2 תגובות
    • 647 צפיות
  10. Started by D.r Bit,

תמונה מצורפת חג פסח שמח ! [attachment deleted by admin]

• 1 תגובה
    • 762 צפיות
  11. רגילים וHD .. ? אני כרגע עם KMPLAYER..

• 8 תגובות
    • 866 צפיות
  12. עבד בעבר התקנתי מחדש וינדוס מדיה פלייר ופלאגאינים לכל הדפדפנים לא עובד בשום דפדפן וגם לשים את שורת הכתובת בתוכנה לא עוזר גם מדיה פלייר קלאסיק לא עוזר אני מתחרפן -בלי גלגלצ או 88 ברקע קשה לי להרדם בבקשה תעזרו לי זה פשוט כאילו מטעין ואז נשאר על ready -הפלייר לא עובד!

• 24 תגובות
    • 5.3k צפיות
  13. בvlc זה לא קורה, אני משתמש בshark 007, ניסיתי להסיר ולהתקין גרסא ישנה יותר.. תודה

• 1 תגובה
    • 851 צפיות
  14. Started by orel13orel,

יש לי DOK של SANDISK ואני מחפש תוכנה לגיבוי אוטומטי שלו כל פעם שאני מחבר אותו למחשב הראשי שלי תודה מראש, אוראל

• 2 תגובות
    • 952 צפיות
  15. Started by rjjb7,

שלום רב, מישהו מכיר תוכנה שיודעת להפעיל קבצי וידאו עם סיומת rms?? realplayer לא מצליחה לפתוח את הסיומת הזו אגב.. תודה מראש.

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  16. Started by avive2004,

אני יושב כבר שעתיים ולא מצליח להבין מה לא בסדר... זו הפעם הראשונה שאני מתקין וינדוס 7 (עד היום היה לי XP) אני מתאר לעצמי שלמי שיש וינדוס 7 התשובה צריכה להיות ברורה מאליה עקרונית פעם ראשונה שאני מתקין וינדוס והוא מעדכן דרייברים לבד הכל כביכול מעודכן, הסאונד כביכול עובד, אין חומרה לא מותקנת, ועדיין בפועל אני לא שומע כלום ניסיתי לחבר קלט אחר למגבר אך הבעיה לא במגבר, להסיר את ההתקנה ולהתקין מהדיסק עצמאית, ועדיין לא שומעים כלום השתגעתי, נדפק לי הראש מזה הלוח הוא p5k-e asus הוינדוס בגירסת 64 תודה רבה מראש

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  17. Started by Cupid Me,

היי, אני מחפש תחליף לתוכנה MHDD (לבדיקת דיסק קשיח) שיהיה פשוט כמו בסגנון של MEMTEST תודה

• 4 תגובות
    • 1k צפיות
  18. שלום לכולם, לאחר המעבר ל-FIREFOX4 שמתי לב שהפונטים פשוט נראים זוועה, הם לא חלקים כמו שהם אמורים להיות ולפעמים חלק מהאות פשוט נעלם זה נראה כאילו כל הפונטים מרונדרים ברזולוציה מאוד נמוכה. הבעייה מורגשת במיוחד באותיות מודגשות. הרצתי את CLEAR TYPE כמה פעמים (נראה לי אפילו כמה עשרות פעמים כבר..) ואין שום הבדל מה שכן בשאר מע' ההפעלה ובדפדפנים אחרים הפונטים נראים מצויין. רעיונות? תודה לעוזרים

• 14 תגובות
    • 1.6k צפיות
  19. Started by ngn1,

יש לי חשבון ב- VMAIL ואני לא מצליח להגדיר את שרת הכניסה והיציאה בOUTLOOK בבדיקת הגדרות החשבון מודיע לי התוכנה שהבדיקה נכשלה, מה טעיתי.

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  20. אני משתמש בגרסה האחרונה של chrome, ויש לי בעיה שמציקה, כמו שתיארתי בכותרת. הכוונה לסרגל המועדפים היא לרשימה שנמצאת מתחת לשורת כתובות האינטרנט למעלה! הסרגל מופיע בצורה תקינה, אבל אם אני נכנס לאתר כלשהו שמופיע על הסרגל, הוא נעלם עד שאני פותח טאב חדש ושם מופיע כרגיל. יש הגדרה שתגרום לו להופיע כל הזמן ולא להיעלם?

• 0 תגובות
    • 1k צפיות
  21. Started by marinazl,

רכשתי מחשב חדש (מעבד אינטל core i5 2400 3.2GHz, s1155, 6MB, GPU core, Tray ולוח אם של ASUS P8P67 S1155 ), הגדלתי את התשתית ל 12Mb ואיכות וידאו בסקייפ עדיין גרועה (בשיחות לחו"ל). מה ניתן לעשות בנידון? האם מצלמת HD איכותית תפתור את הבעייה? קראתי שיש תוכנה בשם:Force Skype HQ/HD Webcam Video אבקש לחוות דעתכם המקצועית תודה

• 13 תגובות
    • 1.5k צפיות
  22. Started by neogod,

השאלה בכותרת ...

• 1 תגובה
    • 646 צפיות
  23. Started by ranko,

שלום רב הזמנתי דרך חבר באתר איי ביי "easycap" זאת תוכנה לעריכת ודיאו+מחבר USB עם 4 כניסות RCA. המוצר הגיע אבל הדסק התקנה הגיע שבור,רציתי לדעת אולי למישהו יש תדיסק? easycap dc60 2.1 c זה מה שרשום עליו. ניסתי לחפש בגוגל אבל ללא הצלחה. תודה לעוזרים.

• 4 תגובות
    • 6.9k צפיות
  24. Started by WarNet,

היי,איך אני עושה זאת?

• 1 תגובה
    • 610 צפיות
  25. Started by jackhammer,

מישהו יודע איך אני מחזיר את שיטת ההורדת קבצים לשיטה הרגילה שהיתה? למה כל דבר מיקרוסופט צריכה להעתיק מFF השיאה החדשה בIE9 להורדת קבצים פשוט אחד על אחד עם הFF ואני פשוט שונא את זה יש דרך להחזיר את זה? תודה מראש

• 4 תגובות
    • 946 צפיות

דיונים חדשים בפורומים