עבור לתוכן

תוכנה

נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.

1. Started by giri71,

Hello Anyone knows how i can check my Gmail ,walla mail accounts via Microsoft Outlook Thank you

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  2. Started by cateye,

יש לי 2007 והכל עובד כמו שצריך (כל שאר התוכנות) אבל האווטלוק משום מה לא רוצה להפתח הנה תמונה מישהו נתקל בזה?

• 4 תגובות
    • 6.1k צפיות
  3. Started by TimTam,

שלום, בשלב מסוים, אינני יודע מדוע, הופך ה-OUTLOOK לאיטי מאוד, האם יודעים אתם מדוע?

• 1 תגובה
    • 625 צפיות
  4. Started by shay964,

יש לי במקום העבודה את תוכנת outlook 2003 ואני מעוניין שיהיה לי "תמונת מראה" לכתובת דוא"ל אחר, ז"א ברגע שאני יקבל מייל לכתובת בעבודה אני יוכל לקבל אותה למייל אחר (שאני יכול לפתוח בבית). ד"א אני יודע שזה אפשרי כי יש חבר לעבודה שעשו לו את זה אך הוא אינו יודע איך עשו. אודה למי שיכול לעזור!

• 2 תגובות
    • 1.3k צפיות
  5. Started by Skeleton,

זה רושם לי באג, וטוען שאני צריך להרשם, 0X800cccf6 ויש לי את המייל כבר 4 שנים. איך אני מגדיר את המייל באוטלוק ושיעבוד?

• 2 תגובות
    • 546 צפיות
  6. Started by intermaster,

שלום לכם, אני מחפש פתרון לסינכרון מיידי של יומן פגישות בין מכשיר פלאפון Nokia N97 לבין המחשב במשרד. הסנכרון אמור להתבצע מכל מקום בארץ בחיבור הטלפון לאינטרנט WiFi. סנכרון בין המחשב לטלפון כאשר אני ליד המחשב לא מספיק טוב, המזכירה שיושבת על המחשב עלולה לקבוע פגישה בשעה דומה לפגישות שקבעתי. הרבה תודה.

7. Started by crazydiamond,

התקנתי מחדש את חלונות XP עם אופיס 2003 והתקנתי גם norton internet security 2004, את קובץ ה PST העברתי מההתקנה הקודמת של ה WIN ל התקנה הנוכחית והכל עובד בסדר. כשהתקנתי את נורטון, תוכנת ה ANTI SPAM לא זיהתה את רשימת הכתובות שלי ולכן לא יכלה לייבא אותן אליה כדי שיהיו כתובות מהימנות ושהדוא"ל מהכתובות לא יועבר ל"דואר זבל", ניסיתי יבוא של הכתובות אך גם זה לא עבד. איך גורמים לתוכנה לזהות את ספר הכתובות שלי? ד"א ב WINDOWS ADRESS BOOK הכתובות אינן מופיעות והתוכנה לא יכולה לייבא את הכתובות מתוך ה OUTLOOK. כאשר התקנתי מחדש את NIS התוכנה ביצעה את ההגדרות המתאימות, כאשר הגיע שלב התקנת ה ANTI SPAM התוכנה ניסתה לדלות את רשימת הכתובות אשר קיימת ב OUTLOOK ולא הצליחה, דבר זה הכרחי מכיוון…

• 1 תגובה
    • 500 צפיות
  8. Started by intermaster,

שלום לכם, בעיה מוזרה ביותר באופיס 2003 שמותקן על שרת טרמינל. ניתן להתייחס לבעייה גם כעל התקנה רגילה במחשב בודד - רק שהסרה והתקנה מחדש זה בעייה. שאני שולח מייל שבנושא שלו יש אותיות בעברית - כל ה Process נתקע ואני צריך לסיים אותו. אם אני שולח את אותו מייל שבנושא יש רק אותיות באנגלית - הוא עובר חלק. יש הצעות? תודה רבה.

9. Started by udi,

שלום רציתי לשאול איך אני יכול להוסיף לאוטלוק 2003 שיופיעו לי החגים העיבריים

• 2 תגובות
    • 516 צפיות
  10. הבעייה הייתה שהוא פשוט איטי יותר.. הוא כן מקבל את ההודעות אחרי איזה דקה

• 0 תגובות
    • 736 צפיות
  11. Started by gringo,

שלום לכולם! אני משתמש ב outlook 2003 לשם קריאת דואר. שרת exchange. לאחר מחיקת הפרופיל שלי עקב בעיות המייל שלי איבד את הקטגוריות של תיוק הודעות אשר טרחתי ובניתי במשל זמן רב. כיצד אוכל מצוא את רשימת הקטגוריות שלי וכך אוכל לחסוך הרבה מאוד עבודה בלבנות את הרשימה מחדש? תודה רבה

• 0 תגובות
    • 738 צפיות
  12. Started by arkins,

שלום אני מחובר לשרת ולרשת מחשבים עם יומן (לוח שנה) משותף אני לא רואה את הלוח המשותף וגם אין אצלי אופציה של "פתיחת לוח שנה משותף" בחלון הניווט למישהו יש פיתרון לבעיה?

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  13. Started by yurek,

שלוםייצוא וייבוא אצלי אפור ז"א צריך להפעיל את הפונקציה הזו אנא עזרו איך מפעילים אותה תודה

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  14. Started by milo,

מערכת הפעלה XP SP 2. הסרתי התקנה של office pro 2003 לפני כמה שבועות. התקנתי מיד אח"כ office enterprise 2007. הגדרתי חשבון שלי מנענע שעבד בסדר. אתמול החלטתי להוסיף פרופיל משתמש. יצרתי שני פרופילים כשאחד מהם מחליף את פרופיל ברירת המחדל (מחקתי את פרופיל outlook) ושבפתיחת התוכנית אתבקש לבחור את הפרופיל. מיד אח"כ נכנסתי עם הפרופיל שלי ועם הפרופיל השני באופן רציף. לאחר בדקתי בתהליך יצירת הפרופיל מה קורה כאשר לא מבקשים להגדיר ידנית אבל לא השלמתי תהליך זה אלא חזרתי אחורה וביטלתי אותו. לאחר מכן בפתיחת ה outlook אני מקבל 4 פרופילים כשכל אחד בעצם מוכפל. ניסיתי לשנות את שם ה PST ואפילו למחוק את התיקייה של ה PST. בסופו של דבר יש לי שני פרופילים שונים שאני לא יכול למחוק אותם בגלל שגיאת…

• 0 תגובות
    • 566 צפיות
  15. Started by viper_sb,

יש לי חשבון בGMAIL ןHOTMAIL איך אני יכול להגדיר את אחד מהם בOUTLOOK שלי ?

• 6 תגובות
    • 874 צפיות
  16. Started by ras81,

שלום יש לי בעיה, התקנתי אוטלוק 2007 ואין לי אפשרות לייבא אנשי קשר, הלחצן/פקודה פשוט לא מאופשר. מישהו מכיר פתרון לבעיה? תודה

• 2 תגובות
    • 706 צפיות
  17. Started by oded6188,

ברגע שאני כותב מייל חדש, אחרי כמה מילים המקלדת נתקעת למספר שניות... זה קורה רק כשמקלידים בעברית חשוב לציין שהמקלדת עצמה תקינה, וזה קורה רק באוטלוק

• 0 תגובות
    • 1k צפיות
  18. מהאתר הנ"ל ג'יידייט אני מקבל ג'יבריש כפי שניתן לראות מה אפשר לעשות ? תודה .. [attachment deleted by admin]

• 5 תגובות
    • 1k צפיות
  19. כאשר מייצאים מ-outlook קובץ נתונים, ומייבאים אותו ל-outlook אחר, נוצרים 2 לוחות שנה, 2 רשימות אנשי קשר וכו', ללא אפשרות נראית לעין למחוק את לוח השנה הראשי והריק. מעבר לאי הנוחות שבעניין, כשמנסים לסנכרן את ה-outlook עם הנייד, הנייד מבצע סנכרון רק עם לוח השנה הריק. בתוכנה של הנייד אין אפשרות לשנות זאת, לכן השאלה היא איך באאוטלוק אפשר למחוק את לוח השנה הראשי, או לייבא ישירות אליו את לוח השנה השני?

• 3 תגובות
    • 1.8k צפיות
  20. Started by ekmo,

שלום. לאחרונה התקנתי אאוטלוק 2007 וכאשר אני מנסה למחוק מיילים מתוך תיקיית ההודעות הנכנסות המייל שאמור היה להימחק פשוט מופיע עם קו חוצה לכל אורכו, הכותרת קצת יותר דהויה אבל בסה"כ הוא נשאר במקומו ולא עובר לתיקיית "פריטים שנמחקו". אני זוכר שהתופעה הזו הייתה קיימת גם בגירסת 2003 אך שם היה לי קל לסדר את העניין ופה משום מה אני לא מצליח למצוא איך לבטל את התופעה הזו. אני בסה"כ רוצה שהמיילים שנמחקים יעברו לתיקיית "פריטים שנמחקו" וזה הכל, בלי שאריות בתיקיית הנכנסים. איזה הגדרה צריך לשנות? תודה מראש.

• 0 תגובות
    • 1.5k צפיות
  21. Started by ^GunX^,

שלום לכולם, יש לי תיקיה ציבורית באווטלוק שאותה אני מוסיף ל"תיקיות ציבוריות מועדפות" ואת התיקיה הזאת אני מוסיף ל"תיקיות מועדפות" בתיבת דואר נכנס. הבעיה היא שהפריט המקורי שאותו העברתי ל"תיקיות ציבוריות מועדפות" לא מופיע בתיקיה בתיבת הדואר הנכנס. צירפתי 2 פרינטקרינים...למישהו יש מושג למה זה קורה? תודה. [attachment deleted by admin]

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  22. Started by EAD,

היי לא יודע מה הבעיה העברתי את הRSS שהיו לי מן המחשב הקודם. ומשום מה הOUTLOOK לא מסנכרן אותם! כלומר אני לא מקבל חדשים כשאני לוחץ F9, הוא מעדכן תיבת הדואר שלי, אבל ממש לא מעדכן את הRSS (אין לי בחלון כמו RSS SYNCH כזה שהיה לי במחשב הקודם) אבל אני כן רואה התייקיות של RSS שיש לי וכו'. מישהו יודע מה הבעיה ואיך לתקן אותה בבקשה?

• 0 תגובות
    • 494 צפיות
  23. אתמול בלילה המחשב ביצע עידכונים ומאז אני לא מצליח לסנכרן את הGMAIL מקבל שגיאה 0x800ccc18 יש למישהו מושג איך לתקן את זה ? ומשתמש באנטי וירוס של AVAST + malwarebytes עריכה : טוב אחרי שחרשתי את גוגל מצאתי את התשובה הזו Turn off "Secure Password Authentication". It is not supported, or needed, with Gmail. משום מה העדכון הפעיל את הSPA וזה מנע סנכרון

• 1 תגובה
    • 1.9k צפיות
  24. יש לחבר שלי בעיה בחשבון הgmail והוא מצליח לשלוח אימיילים מהחשבון ורושם תקלה : 8004210B ניסיתי להיכנס להגדרות החשבון והכל נראה שם בסדר הכתובת : שרת דואר יוצא (smtp) : רישמו smtp.gmail.com הכל בסדר אבל שאני מנסה לעשות גם שםם בדיקת חשבון הוא לא מצליח ורושם שעבר הזמן (שגיאה) מה זה יכול להיות? אשמח לעזרה תודה מראש.

• 6 תגובות
    • 1.3k צפיות
  25. שלום ה-outlook 2007 שלי מחזיק כ - 6 קבצי PST אשר גודל כל אחד מהם בין 600 מגה ל-1500 מגה בפעם הראשונה שאני מפעיל את התוכנה לוקח ל-outlook לעלות כ-2 עד כ-3 דקות במידה ואני משתמש בקובץ PST אחד - ה-outlook עולה בזמן סביר עזרתכם תתקבל בברכה

• 4 תגובות
    • 663 צפיות

דיונים חדשים בפורומים