תוכנה
נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.
40,195 דיונים בפורום זה
-
שלום לכולם, אני מנסה להרכיב מפרט למחשב שתפקידו העיקרי יהיה עבודה בפוטושופ ושאר כלים לעיבוד תמונה. פתיחתי נושא בפורום מפרטים ושם אמרו להתייעץ הם החבר'ה מהגרפיקה לגבי כרטיס מסך. אני מאוד אשמח לעזרה, מכיוון שאני ממש לא מעודכן בכל המפרטים וכרטיסים וכו' http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=400179.0 זה קישור לנושא שפתחתי במפרטים, אני מאד אשמח אם תענו לי שם כדי שהכל יהיה לי בנושא אחד ושהבחור שענה לי שם גם כן יתן את חוות דעתו. תודה רבה.
-
- 9 תגובות
- 2.7k צפיות
-
-
אשמח לתוסף ספציפי שבאמת עובד. והסבר לתפעול. האם Adblock Plus אמור לעשות את העבודה הזו? אם כן אז איך מגדירים אותו? תודה לכם.
-
- 9 תגובות
- 5.5k צפיות
-
-
איך אני יכול לבטל את ההודעה הזאת של ה 60 שניות ואחרי זה ריסט ? תודה לכל מי שעוזר
-
- 9 תגובות
- 699 צפיות
-
-
פשוט אין לי מושג בתוכנה והיא נראת לי אם המון פוטנציאל לפי מה שאני שומע... אז אני רוצה להכנס לזה.. מישהו מוכן להביר לי הכל אודות ביטורנט..?בבקשה.. צורת פעולה,אבטחה,מקורות הורדה...שמעתי על ליצ'ים או משהו..מושגים אחרים..מה כל אלה.. מזה BitComet ?? בקיצור הכל אודות ביטורנט...מאוד הייתי רוצה לדעת.. תודה רבה, יהב.
-
- 9 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
שלום. אני מוריד קבצים מהאימיול, הגדרתי לו תיקייה שבה ישמור את השירים שאני מוריד וזה מסיים להוריד את הקובץ אבל לא שומר את הקובץ בתיקייה. אני נכנס לתיקייה והיא פשוט ריקה(ניסיתי גם לשנות יעד שמירה). שאני לוחץ לחצן ימני על השיר דרך האימיול ועושה "open file" הוא משמיע לי את השיר אבל פשוט לא שומר אותו. אני לוחץ דרך האימיול: tools > open incoming folder והוא פותח לי את התיקייה שהגדרתי והיא ריקה ניסיתי גם דרך המדיה פלייר ללחוץ open containing folder וגם שם הוא פותח את התיקייה שהגדרתי והיא ריקה מה עושים? תודה רבה
-
- 9 תגובות
- 996 צפיות
-
-
ככה קניתי את ההארד דיסק הזה: http://ksp.co.il/hmain.php?uin=5268 עכשיו אני משתמש בתוכנת הגיבוי Acronis עכשיו עשיתי גיבוי ושמתי אותו על הדיסק החיצוני והכנתי דרך התוכנה דיסק אתחול. *שאלתי היא אם תהיה לי תקלה במערכת ההפעלה (vista) והכל נמחק ואני יירצה להשתמש בגיבוי שקיים על הדיסק הנייד לא תהיה בעיה? כלומר המחשב יזהה אותו גם אם לא תהייה מע' הפעלה או שתהייה איזה בעייה? תודה רן
-
- 9 תגובות
- 925 צפיות
-
-
שלום ראיתי את התוכנה הזאת בתוך התוכנות המומלצות כאן בפורום , מישהו יכול להביא לי מדריך בעברית לשימוש בתוכנה ? אם אין מדריך , אז לפחות הסבר בסיסי. תודה
-
- 9 תגובות
- 579 צפיות
-
-
כל פעם שאני מנסה לפתוח אותו יש לי הודעה "אירעה שגיאה פנימית ביישום" ואני גם לא מצליח לראות סרטים באינטרנט....
-
- 9 תגובות
- 728 צפיות
-
-
יש לי בעיה יש כמה אתרים שאני לא מצליח להיכנס אליהם זה מראה לי שגיאה.. מה הבעיה ואיך אני פותר אותה? תודהה
-
- 9 תגובות
- 805 צפיות
-
-
היי, יש לי דיסק שנשרט, כשניסיתי להעתיק את הסרט שנמצא עליו לתוך המחשב ההעתקה מגיעה לX אחוזים ונתקעת. אני מחפש פיתרון שעדיין יתן לי לצפות במידע אבל (בלית ברירה) ללא החלקים שהמחשב לא מסוגל לשחזר. תודה.
-
- 9 תגובות
- 9.4k צפיות
- 1 follower
-
-
בשיא תמימותי אישרתי איזה הוראת התקנה מאתר לא מוכר. שתי שניות אחרי כל המסך הופצץ בהודעות מהאנטיוירוס. ההודעות הפסיקו בשלב מסויים אבל עכשיו כל החלונות על שולחן העבודה נעלמים לכמה שניות ושוב חוזרים נעלמים וחוזרים וזה לא מפסיק. הרצתי סריקה של האנטיוירוס אבל זה לא ממש עזר. בבקשה עזרו לי. אני סטודנט וחייב את המחשב ללמוד בשבת.....
-
- 9 תגובות
- 749 צפיות
-
-
-
כבר תקופה ארוכה שאני חם על איזה לוח גרפי בשביל ציור... ישדבר כזה אבל בטווח של עד 550-600 ש''ח? מצאתי את זה והוא נראה לי מתאים אבל ממש קטן.. ועוד משהו.. זה נוח לעבוד עם משטח שאתה בעצם לא רואה מה את מצייר, אלה צריך כל הזמן להסכל על המסך? http://www.arigent.co.il/Products/ProdDtl.asp?Pid=3297
-
- 9 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום לכולם מישהו יודע אם יש איזה תוכנה או אופציה בwindows שעושה את הגלילה חלקה? יענו שתהיה תנועה אחידה ולא קפיצה מדובר בעיקר בדפדפן ובword תודה
-
- 9 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
-
ימחק ברגע שאני אקבל לינק, אני מעריך שזה לא יהיה בעוד יותר מחצי דקה. אני ממש שונא שאנשים עושים את זה, אבל זה מקרה דחוף נא לא לנעול או למחוק, אם אתם יודעים מה טוב בשבילכם :asthanos: עריכה - טוב, תודה בכל מקרה ;D הצלתם אותי..
-
- 9 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום, כבר זמן מה יש בעיה במחשב שלי: windows xp עולה לאט מאוד. לאט לא בכוונה של 20 שניות יותר ממה שצריך, אלא זמן העליה הוא בערך 5 דקות. ניסיתי לפרמט את המחשב וזמן העליה נשאר גרוע גם אחרי הפירמוט (גם עם 0 תוכנות ב-startup ב-msconfig). יש לציין שבעבר זמן העליה באותו המחשב עם אותו ה-windows היה מהיר, אבל משהו השתנה ואני לא יודע מה . אודה אם מישהו יעזור לי בעניין הזה.
-
- 9 תגובות
- 3.5k צפיות
-
-
אני מחפש תוכנת צריבה שיכולה לצרוב תמונה על הקדימה של הדיסק, בדיסקים שתומכים בזה כמובן. חוץ מנרו, ולא משנה לי אם חינמית. תודה.
-
- 9 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום החיפוש באימיול שלי דפוק: בחיפוש בעברית הוא מוצא 0 תוצאות לא משנה מה החיפוש בחיפוש באנגלית הוא מוצא ממש ממש ממש קצת תוצאות עד לפני כמה ימים זה פעל טוב ולפתע נדפק... ניסיתי להחליף שרתים, לעשות ריסטרט למחשב, לנתחבר מחדש ל אינטרנט.... כלום! מה לעשות? מה הבעיה? תודה לעוזרים האצילים.
-
- 9 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
הורדתי את הסרט The Sixth Sense גודל הקובץ של הסרט הוא 1084M כמובן שאני לא יכול לצרוב את הסרט בגלל גודלו ולכן חשבתי לחלק את הסרט (שמקודד בDIVX) ל2 חלקים ולצרוב אותו על שני דיסקים. הבעיה שחיפשתי ולא מצאתי תוכנה מתאימה, מצאתי תוכנה שמחייבת שימוש בvirtualdub שאיתה אני נורא מסתבך חוץ מזה שאני רוצה תוכנה שתעשה את הפעולה מבלי לקודד מחדש את הקובץ אלא שתשתמש בקובץ הקיים ובסך הכל תחלק אותו לשני חלקים. מישהו מכיר תוכנה כזו ? הא ועוד משהו.. לסרט הזה הורדתי כתוביות של microdvd בתצורת sub. יש תוכנה שיכולה לבצע חלוקה דומה לכתוביות לשני חלקים ? תודה מראש למי שיעזור.
-
- 9 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
שלום. יש לי בעיה בטעינת סרטוני פלאש בפייר פוקס... לפעמים זה עובד בסדר.... (למשל כמו ביו טיוב) אבל יש אתרים שזה ממש מעצבן (למשל GADGETY) יש איזושהי דרך לפיתרון בלי יותר מידי צרות?
-
- 9 תגובות
- 744 צפיות
-
-
http://img339.imageshack.us/my.php?image=61839667dy1.png מישהו יכול להגיד לי מה השגיאה הנ"ל אומרת וכיצד ניתן לתקן אותה?
-
- 9 תגובות
- 893 צפיות
-
-
קניתי מסך 22 אינץ' של סמסונג עכשיו סרטים שהם לא בפורמט רחב יש לי שוליים גם בצדדים וזה נהיה ממש קטן איך עושים מסך רחב?
-
- 9 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שלום יש לי וירוס מעצבן שגורם להקפצת חלונות ומאמץ את המעבד עשיתי חיפוש באינטרנט ומצאתי את זה ניסיתי לעשות את מה שכתוב שם אבל ברגע שאני מגיע למצב של SAFE MODE אז המחשב עושה לעצמו ריסט ועולה במצב נורמאלי ... אשמח לפיתרון
-
- 9 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אין לי מושג איך זה קרה ...התקנתי אבל את חבילת המקודדים הכי חדשה של KAZAA עכשיו אני לא רואה כתוביות ב TVOUT רק במסך מה אני עושה ? יש אופציה שם ב SUBTITLES OPTION DRY SUBS TO OVERLAY SURFACE עכשיו8 ככה כן רואים ! אבל זה ממש כבר על הסרט ובגדול מאוד ככה שזה לא טוב אני רוצה איך שזה הופיע לי תמיד בקטע השחור ..(איפה שלא מוצג הסט) השוליים השחורים למטה ולמעלה אתם בטח מבינים בעצם למה אני מתכוון ? :-[
-
- 9 תגובות
- 1.1k צפיות
-