תוכנה
נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.
40,194 דיונים בפורום זה
-
שלום איך אני שומר pattern ושם אותו כרקע לטקסט ששברתי בFLASH8 ? או בקיצור איך עושים רקע שהוא טפט לטקסט (שבור) תודה.
-
- 0 תגובות
- 784 צפיות
-
-
חיברתי את הכרטיס זיכרון של הפלאפון שלי דרך מתאם לUSB ואז העברתי קובץ שיר (וגם ניסיתי קובץ של "ערכת נושא" שהכנתי) והמחשב כותב לי: "אין אפשרות ליצור את הספריה או את הקובץ: שם של קובץ. וזה פעם ראשונה..כבר העברתי איזה מאה ומשהו שירים. מה לעשות??? תצילו אותי! :'(
-
- 0 תגובות
- 504 צפיות
-
-
יש לי מכשיר משולב פקס שמחובר למחשב עד אתמול הכל עבד מצויין עכשיו שאני מקבל פקס למכשיר אני מקבל הודעה קטנה לתוכנה אבל הפקס לא מוזן אליה ויוצא רק הפלט למכשיר מבלי להשאיר תיעוד במחשב למישהוא יש מושג מה יכולה להיות הבעייה?
-
- 0 תגובות
- 947 צפיות
-
-
בלינקים מסויימים, כאשר אני לוחץ עם המקש האמצעי בעכבר, נפתח לי חלון חדש עם הלינק, אבל גם הטאב הנוכחי עובר לשם. לינקים לדוגמה: http://one.co.il/Oppinion/212/177686.html מתוך one.co.il (נמצא בצד ימין למעלה). כל התמונות בפייסבוק(רק החל מהשבועיים האחרונים). בפוקס זה לא קורה למיטב ידיעתי. מדוע זה קורה? תודה לעוזרים.
-
- 0 תגובות
- 2.6k צפיות
-
-
אני משתמש בתוכנה בשם dr.divx ויש לי בעיה איתה, ומשום מה זה לא עובד על קבצים שהורדתי מהמצלמה(קובץ מדיה גולמי)
-
- 0 תגובות
- 693 צפיות
-
-
שלום, לאחר שכשלו ניסיונותיי ללכוד וידיאו באמצעות soby vegas pro החלטתי לעבור לתוכנה אחרת אשמח לקבל המלצות לתוכנת לכידת וידיאו. תודה !
-
- 0 תגובות
- 693 צפיות
-
-
-
- 0 תגובות
- 772 צפיות
-
-
-
-
-
- 0 תגובות
- 567 צפיות
-
-
-
- 0 תגובות
- 700 צפיות
-
-
-
- 0 תגובות
- 473 צפיות
-
-
למה, מה, מי, איך? לא מבין למה זה קורה פתאום. אנא עיזרו לי . תודה רבה!
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
-
- 0 תגובות
- 401 צפיות
-
-
-
- 0 תגובות