תוכנה
נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.
40,194 דיונים בפורום זה
-
-
האימיול פועל לי על Low ID מה אני יכול לעשות?? הורדתי את האימיול 0.47c. ולא אין לי ראוטאר. תודה לעוזרים.
-
- 0 תגובות
- 412 צפיות
-
-
טוב אז כידוע(או לא) אתמול - ב19/3 היתה תקלה בבזק שגרמה לכך שהאינטרנט לא יעבוד. לאחר שהכל חזר רציתי בערב להפעיל אמיול אבל נדהמתי שאני נמצא על low id. ניסיתי לעדכן את הפורטים הפתוחים של הנתב שלי אך זה לא עזר. יש הצעות? תודה.
-
- 0 תגובות
- 454 צפיות
-
-
כשאני כותב מסמכים ורוצה שלחיצה על הטקסט תוביל לקישור מסוים, בדרך כלל אני לוחץ על הייפר קישור, ואז מזין לשם את הקישור שלחיצה על הטקסט תוביל אליו, הבעיה היא, שמשום מה ה-WORD לא נותן לי ללחוץ על הכפתור הימני ולעשות paste (כשאני לוחץ על הכפתור הימני, לא מופיע שום תפריט), ולכן אני לא יכול להוסיף שם קישורים, אלא אם כן אני מוסיף אותם ידנית, וזה בעיה, למישהו יש פיתרון לבעיה?
-
- 0 תגובות
- 465 צפיות
-
-
אני יודע שניתן לבנות רקע עם כיתוב כלשהו בוורד, איך אפשר להטות את הכיתוב לאלכסון ולהגדיל אותו?
-
- 0 תגובות
- 502 צפיות
-
-
מרוב הנמענים שלי אני מקבל ג'יבריש, כשהם כותבים בעברית, אם אני רושם אליהם הם רואים את מה שאני רושם, למישהו יש מושג איך לפתור את זה?
-
- 0 תגובות
- 623 צפיות
-
-
-
- 0 תגובות
- 477 צפיות
-
-
-
- 0 תגובות
- 388 צפיות
-
-
-
- 0 תגובות
- 400 צפיות
-
-
-
- 0 תגובות
- 416 צפיות
-
-
-
- 0 תגובות
- 559 צפיות
-
-
-
-
- 0 תגובות
- 377 צפיות
-
-
-
- 0 תגובות
- 762 צפיות
-
-
-
- 0 תגובות
- 1k צפיות
-
-
-
- 0 תגובות
- 680 צפיות
-
-
-
- 0 תגובות
- 461 צפיות
-
-
-
למה, מה, מי, איך? לא מבין למה זה קורה פתאום. אנא עיזרו לי . תודה רבה!
-
- 0 תגובות
- 1k צפיות
- 1 follower
-