עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תוכנה

נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.

1. אני לא מצליח למצוא תוכנה נורמלית שעושה את זה, צריך תוכנה שתאסוף כמה שיותר מידע על שימוש הילדים במחשב, בעיקר שיחות בפייסבוק למשל. כרגע מותקנת תוכנה בשם actual spy היא עושה פחות או יותר מה שצריך אבל לא באופן מספיק טוב. יש קילוגר הבעייה שהוא לא קולט עברית, הכל מופיע באותיות אנגליות. התוכנה גם תופסת סקרינשוטש מדי פעם, לא יודע מה היעילות של האופצייה הזו. צריך המלצה לתוכנה דומה שפשוטה לשימוש ומספקת ריגול כמה שיותר מקיף. בנוסף, אני צריך גם המלצה לתוכנה שמגבילה את השעות שבהן ניתן לגשת לאינטרנט. שוב, צריך שהיא תיהה פשוטה מאוד לשימוש, אני יודע שאפשר למשל לעשות את זה דרך הראוטר, לא תופס, מסובך מדי. מי שמכיר מוזמן להמליץ תודה.

• 5 תגובות
    • 1.9k צפיות
  2. Started by veredaniel,

מישהו מכיר firewall צד 3 לvista 64bit?

• 2 תגובות
    • 636 צפיות
  3. איזה נרו "קל" אני ייכול להוריד כזה שלא שוקל הרבה (MB) ממש רק בשביל הצריבה איזה מספר גירסה ??? תודה לעונים

• 2 תגובות
    • 674 צפיות
  4. Started by chap123,

איך אני נפתר מוירוסים או מטרויאנים שהאנטי וירוס מגלה (אגב יש לי גרסא 9.0.0.463) ? האם מספיק רק למחוק את הקובץ שהוירוס/טרויאן נמצא בו?

• 3 תגובות
    • 618 צפיות
  5. Started by Boaz Halevi,

אהלן חברים אני מחפש דרך לבצע רינדורים שלא אורכים ימים.. הגדרות מומלצות או אפילו (שמעתי שאפשרי) שימוש ברינדור בעזרת GPU , שלפי איך שראיתי באינטרנט והגדרתי..הויריי שלי קרס!!!. אני משתמש ב3DS MAX 2015 ומנוע הרינדור שלי הוא ויריי. מפרט המחשב די חזק. GPU=GFORCE GTX 1080 CPU=4 CORE 4 MHRZ תודה מראש לעונים.. לא מצאתי בארץ הרבה חריפים עם תשובות.

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  6. אני רוצה לחלק סרט ששוקל 1.2GB לשני חלקים שאני יוכל לצרוב אותו על 2 דיסקים רגילים. יש אפשרות כזאת? אם יש איזה תוכנה אשמח לשם שלה או ללניק עם מדריך זה יהיה טוב, או כול דרך אחרת. תודה!

• 26 תגובות
    • 1.9k צפיות
  7. למשל שאני נכנס ל HWZONE השפה תשתנה אוטומטית ל HEB ושאני (למשל) בGOOGLE שהשפה תהיה ENG, האם הדבר אפשרי? לפעמים אני שוכח להחליף שפה (ALT+SHIFT) ומתחיל להפגיז על המקלדת מבלי להסתכל ולראות שהשפה עדיין נמצאת על ENG, אני צריך למחוק הכל ולהתחיל מהתחלה, ממש מעצבן.

• 4 תגובות
    • 673 צפיות
  8. כותרת...

• 7 תגובות
    • 1.6k צפיות
  9. Started by gator_play12,

יש לי ווינדוס XP אני לוחץ על ההתקנה וזה לא מגיב

• 13 תגובות
    • 1.2k צפיות
  10. Started by hagay21,

יש לי מכשיר משולב פקס שמחובר למחשב עד אתמול הכל עבד מצויין עכשיו שאני מקבל פקס למכשיר אני מקבל הודעה קטנה לתוכנה אבל הפקס לא מוזן אליה ויוצא רק הפלט למכשיר מבלי להשאיר תיעוד במחשב למישהוא יש מושג מה יכולה להיות הבעייה?

• 0 תגובות
    • 947 צפיות
  11. Started by Danix60,

היי, אני מנסה בעמודה מסויימת לחשב סה"כ משכורת, הפקודה שאני שם זה =H39*17 ולא הולך לי.. העמודה H39 זה סה"כ שעות, אם מישהו יוכל לעזור לי אני ישמח. אני מצרף את הקובץ אם תוכלו לעזור לי. [attachment deleted by admin]

• 4 תגובות
    • 1k צפיות
  12. בלינקים מסויימים, כאשר אני לוחץ עם המקש האמצעי בעכבר, נפתח לי חלון חדש עם הלינק, אבל גם הטאב הנוכחי עובר לשם. לינקים לדוגמה: http://one.co.il/Oppinion/212/177686.html מתוך one.co.il (נמצא בצד ימין למעלה). כל התמונות בפייסבוק(רק החל מהשבועיים האחרונים). בפוקס זה לא קורה למיטב ידיעתי. מדוע זה קורה? תודה לעוזרים.

• 0 תגובות
    • 2.6k צפיות
  13. Started by night-fire,

קודם כל שנה טובה וחג שמח ..! חבר שלי הוריד איזשהו סקין למדיה פלייר ואמרתי לו להתקין לי אותו,אצלו הסקין עבד אך אצלי הוא לא עובד ובגלל שהסקין החליף קבצי מערכת יש שגיאה: "מספר הגירסא של wmp.dll הוא 11.0.5721.5145 בעוד שהמספר שהיה צפוי הוא 11.0.5721.5230." כתוב שאינו מותקן כראוי ולכן הסרתי את הנגן והתקנתי מחדש ולא עזר. ככל הנראה אני צריך את הקובץ הזה של המדיה פלייר "'wmp.dll" . יש למישהו מושג מאיפה להוריד אותו? או האם מישהו יכול להעלות לי הורדה של הקובץ בבקשה..! תודה רבה רבה מראש!

14. Started by Vidati,

יצרתי את הטפט הזה כי רציתי משהו שיתן לי סדר בשולחן עבודה אז אם יש לכם קצת אייקונים ואתם אוהבים סדר אז הטפט הזה יכול להיות בשבילכם: זה הטפט: Put in order you'r Desktop by ~Vi9ati on deviantART וזה הדוגמה: http://vi9ati.deviantart.com/#/d3ecvx2 וזה למסכים רחבים: נ.ב. אין לי מסך רחב לכן אני לא יכול לבדוק ב100% אם הגודל מתאים לאיקונים, אבל אפשר לשחק עם גדול האיקונים. [attachment deleted by admin]

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  15. Started by TuviaDaCat,

אני משתמש בתוכנה בשם dr.divx ויש לי בעיה איתה, ומשום מה זה לא עובד על קבצים שהורדתי מהמצלמה(קובץ מדיה גולמי)

• 0 תגובות
    • 693 צפיות
  16. Started by sashakrik,

שלום, לאחר שכשלו ניסיונותיי ללכוד וידיאו באמצעות soby vegas pro החלטתי לעבור לתוכנה אחרת אשמח לקבל המלצות לתוכנת לכידת וידיאו. תודה !

• 0 תגובות
    • 693 צפיות
  17. Started by BreezeNET,

אני רוצה להקטין קובץ אנימציה(GIF) , כשאני מקטין( דרך פוטושופ) האנימציה נהרסת -כלומר נשאר לי רק תמונה תודה

• 2 תגובות
    • 2k צפיות
  18. שלום, יש לי בעיה... יש לי מחשב HP MINI 110 בהתחלה היה אפשר לראות סרטים או סרטונים בHD וBluRay עד לא מזמן לא היה לי שום בעיה לראות אבל עכשיו כבר חודשיים שלוש כל פעם שאני צופה באיכות גבוהה כזו אז הסרט לא בא באותו זמן של הקול והתמונה כל הזמן קטועה ובהילוך איטי. אשמח אם תעזרו לי! הודיה

• 3 תגובות
    • 901 צפיות
  19. Started by hagai1990,

אשמח אם ייצור איתי קשר בהודעה פה או פרטית ואני אצור איתו קשר בנייד. תודה!

• 3 תגובות
    • 1.7k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.