עבור לתוכן

תוכנה

נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.

1. קניתי לפני יומיים את הצורב של LG LG GSA-H44N אני פעם ראשונה מנסה לצרוב דיסק DATA ופעמיים זה נתקע הנרו פשוט עומד על סכום מסוים זה כבר הדיסק השני ניסיתי במהירות 8 ובמהירות 16 יש לי כמה סרטי MPG שאני פשוט מנסה לצרוב כDATA על דיסק DVD וכול פעם זה נתקע באיזשהו שלב! מה הבעיה?!

• 0 תגובות
    • 413 צפיות
  2. Started by megatay,

שלום. קניתי מחשב חדש בשעה טובה, הכל עבד טוב ויפה שבוע ופתאום אחרי שבוע אני מעלה את המחשב ומקבל ERROR. עשיתי ריסט ידני ומאז הXP לא עולה לי. הוא עושה את הפס הזה בהתחלה אבל אחרי זה הוא לא עולה, גם לא בSafe mod. לא התקנתי שום דבר מיוחד. עוד דבר מוזר זה שהעליתי את הווינדוז בפעם שקבלתי ERROR פעם ראשונה שזה העלה את המסנג'ר בסארט-אפ. יש למישהו רעיון? נ.ב אולי זה אמור להיות בפורום ווינדוז?

• 0 תגובות
    • 413 צפיות
  3. Started by most,

הבעיה היא שכשאני בא להפעיל את התוכנה הוא נותן לי הערה של "FATAL ERROR", ולא ניתן להפעיל את התוכנה. בהתחלה התוכנה עבדה בסדר גמור אבל אתמול פתאום הבעיה צצה לה. אין לי מושג מה גורם לבעיה. ניסיתי למחוק ולהתקין מחדש את התוכנה אך זה לא עזר. מישהו נתקל בבעיה ויודע איך לפתור אותה ? תודה מראש

• 0 תגובות
    • 413 צפיות
  4. Started by Oranili,

אז ככה חברים ! אני צריך להעביר מ C ל מחיצה D כמה גי'יגות ! כי אני צריך עוד מקום בכונן D ! יש לי 25.8 גיגה ב C וב D 6 גיגה אני צריך עוד גיגות ל D איך אני עושה את זה בתוכנה בלי שהמידע ימחק ! מישהו שמבין בקשה תודה !

• 0 תגובות
    • 413 צפיות
  5. יש לי אופיס 2003 במחשב הנייח אופיס 2000 בנייד אני בונה מצגות בנייח = ומעביר לניד לצורך פגישות הנקודה היא שכשאני שומר משהו חדש במצגת בנייד ( אופיס 2000 ) אני לא יכול ליקרוא את המצגת אח"כ במחשב הנייח ( אופיס 2003 זה כותב לי שפורמט הקובץ אינו מזוהה ( למרות שהמצגת נפתחת בנייד.) למה זה קורה? האם זה קשור לזה שהנייד הוא במערכת הקבצים NTFS והנייח ב FAT 32 ? משגעת אותי הבעיה הזו :s05: תודה למי שעוזר לי

• 0 תגובות
    • 413 צפיות
  6. Started by tusik,

שלום למביני דבר לאחרונה (בהצתה מאוחרת) פתחתי חשבון דואר ב gmail. הגדרתי אותו בתוכנת הדואר שלי (incredimail) כחשבון pop3 ושיניתי את ההגדרות בחשבון גוגל כך שיאפשר עבודה עם חשבון מסוג pop3. התוכנה שלי מושכת מיילים ושולחת כראוי, אך כשאני מקבל מיילים אני מקבל את תיבת ההודעה הבאה : the server you are connected to is using a security certificate that could not be verified Do you want to continue using this server? אז אני עונה "כן" ולאחר מכן המיילים נמשכים , אבל הוא ממשיך להקפיץ את התיבה עם ההודעה הזו כל פעם מחדש כשאני מושך מיילים. חיפשתי כבר בפורומים של גוגל והנושא עלה לא פעם אך לא מצאתי תשובה שפותרת את הבעיה. מישהו יודע אולי כיצד אני נפטר מההודעה המציקה ? מודה מראש על כל…

• 0 תגובות
    • 413 צפיות
  7. Started by ycf85,

לכולם שלום ! אני צריך שזימוני פגישות שנשלחים אלי מלוח שנה אחר יופיעו ביומנים כשהם מקווקווים גם אם עדיין לא היקשתי "קבל". אודה מאוד לעזרה . יבגני

• 0 תגובות
    • 413 צפיות
  8. Started by moris122,

שלום התקנתי windows vista והכל עובד חלק רק התקן האודיו לא פועל ... הדריבר (RELTEK HIGH DEFINITION AUDIO) הדריבר וההתקן פעל בעבר ב-XP .... אבל עכשיו אינו פעול . אין לי מושג מה לעשות הורדתי את אותו הדריבר לVISTA אך ההתקן לא מזהה אותו. פליז עם יש למשהו מושג והוא יכול לעזור לי בבקשה!!!! תודה מראש ???

• 1 תגובה
    • 413 צפיות
  9. Started by legocar,

הי, אני משתמש במחשב הזה ב windows2000 עם IE 6 sp1 קרה לי היום משהו מאד מוזר: כשאני מפעיל את ה Internet Explorer החלון מופיע, והוא פשוט קפוא למשך 2-3 דקות (!) ורק רח"כ אני יכול להשתמש בו. זה קורה בין אם אני מפעיל אותו בלחיצה ובין אם נפתח חלון חדש מתוך אתר, ובכל פעם מחדש (לא רק בפעם הראשונה). לא ראיתי שינוי באף תוכנה אחרת, וכשאני גולש מתוך ה my computer לדוגמא, אין שום בעיה. הרצתי בדיקת וירוסים ו spyware, עשיתי disable לכל ה ActiveX ועדיין זה קורה. איך אני יכול לתקן את זה? תודה

• 0 תגובות
    • 412 צפיות
  10. Started by ofirk,

לא מזמן היה לי איזה WORM במחשב שניקיתי אותו עכשיו כאשר אני הולך ל RUN או הפעלה איך שלא תקראו לזה ומנסה להיכנס לפקודות כמו cmd , regedit עולה מסך שחור קטן כזה ונסגר אחרי חצי שניה יש דרך לתקן את זה או לשחזר את זה או משהו? אם כן בבקשה תגיבו

11. Started by deso,

אני צרבתי דיסק מקורי של משחק בעל 550 מגה (זה משחק שצריך דיסק בכונן D: כדי שהוא יעבוד).. אני התקנתי את המשחק, התחלתי לשחק עם הדיסק הצרוב, פתאום זה רושם: בעיה בTEMP 36- ואז אחריי 2 דקות שהמסך שחור, זה עושה: Cannot Read :A בטל ביטול אני לוחץ על שנייהם, המחשב נתקע לגמרי!! הייתי חייב לכבות אותו!! יש רעיונות?! הבעיה השנייה: התקנתי משחק, מחקתי אותו וגם עשיתי UNINSTALL עכשיו אני מנסה בכל דרך, ולא מצליח להתקין את המשחק שוב. כשאני לוחץ על ההתקנה ממיקומים שונים, זה לא עושה כלום! מישהו מוכן לעזור? אני מיואש! אם לא אמצא פתרון לזה, יהיו לי מלא בעיות במשחקים!

• 0 תגובות
    • 412 צפיות
  12. Started by ibo,

שלום. יש לי בעיה במקוריות של האופיס (לא הוינדוס)! הוא מציג לי את הכוכב הכחול הזה של האופיס - לא של הוינדוס! הוינדוס שלי: xp pro sp3 מקורי! יש לי אופיס 2007! הנה תמונה: והנה מה שזה מציג לי בשורת משימות ליד הכוכב: זאת לא בעיה בוינדוס, אלה באופיס! אז מה עושים כדי להיפטר מזה? תודה לעוזרים!

• 2 תגובות
    • 412 צפיות
  13. Started by roei_b,

יש לי 3 דיסקי MINIDVD ואני רוצה לעשות אותם לדיסק DVD אחד.. יש לכם תוכנה מומלצת? תודה מראש

• 0 תגובות
    • 412 צפיות
  14. התקנתי שלשום את הפייירול ZoneAlarm Pro ועדכנתי אותו לגרסא העכשווית. מאז אני שם לב לאיטיות בגלישה, ואיטיות בתוכנה Azurues (ביטורנט). האם יש איזה מדריך שמסביר איך לקנפג את התכונה וכו', כמו לתת לו רשות לביטורנט שלא יחסופ אותה? האם האנטיספיוור שבתוכנה שווה? כדאי להשאיר אותה? כי אני כבר משתמש בתוכנה אחרת לאנטיספייור. תודה

• 0 תגובות
    • 411 צפיות
  15. תוכנה יהיה אפשר להקליט איתה יותר טוב , יותר מדקה.. ושיהיה אפשר להוריד את הקול של הזמר בשיר , שיישמעו רק את הרקע.. תודה מראש לעוזרים !

• 0 תגובות
    • 411 צפיות
  16. Started by rjjb7,

יש לי מקלדת מולטימדיה אלחוטית של לוג'יטק אחת האפשרויות במקלדת היא שליטה על המדייה פלייר דרך המקשים הנוספים לה. האם יש אפשרות לשלוט גם על הווינאמפ דרכם? (נכון לעכשיו כלומר בברירת מחדל - אין) נ.ב. אין לי את הדרייבר של המקלדת. האם בד"כ דרייברים של מקלדות מהסוג הזה נותנות אפשרות לשנות את ההגדרה כפי שביקשתי?

17. משום מה אני לא מצליח להחליף בין השפות באקספלורר בעזרת alt+shift אני יכול רק אם אני בוחר שפה בתחתית המסך עם העכבר. אשמח לעזרה

• 2 תגובות
    • 411 צפיות
  18. Started by ilansery,

קניתי מחשב חדש ואני כרגע מתקין את הדרייבר לכרטיס מסך X1950XT 512MB באמצע ההתקנה פתאום מופיעה לי שגיאה שרושמת שאני צריך להתקין קודם כל משהו שקשור ל-VGA ואז ההתקנה נעצרת מישהו יודע מה עלולה להיות הבעיה?

• 2 תגובות
    • 410 צפיות
  19. בזמן האחרון אני לא יכול לראות תמונות באינטרנט, במקומן יש X אדום, כזה: זה מאוד מעצבן, מה יכולה להיות הבעיה? סרקתי ספייוורים ווירוסים אם זה משנה...

• 0 תגובות
    • 410 צפיות
  20. Started by tomer_et,

מישהו יכול בבקשה להגיד לי איפה מגדירים ב-Norton Internet Security לא לסחום יישומים של javascript ? תודה מראש.

• 0 תגובות
    • 410 צפיות
  21. Started by brum,

שלום. אני מנסה לפרמט את המחשב עם הלוח הזה. ברור לי שצריך דיסקט עם F6 אבל אין לי את הדיסק המקורי של הלוח. באתר של ג'יגה בייט אין לדגם הזה בכלל את הקובץ להורדה. הורדתי עבור לוח אחר אבל כמובן שההתקנה לא הצליחה. אולי יישהו יוכל לעזור לי ? אני פשוט תקוע באמצע ההתקנה. תודה רבה.[br]פורסם בתאריך: 20.02.2007 בשעה 19:11:37 תודה תודה.בסוף מצאתי.

• 0 תגובות
    • 410 צפיות
  22. האימיול פועל לי על Low ID מה אני יכול לעשות?? הורדתי את האימיול 0.47c. ולא אין לי ראוטאר. תודה לעוזרים.

• 0 תגובות
    • 410 צפיות
  23. Started by H.I.V,

יש לי קובץ ושאני פותח אותו נפתח ל יחלון של MS DOS לשנייה ונסגר אבל הפסקתי לראות את המשפט שרשום וזה רושם: File is too big to fit in memory או משהו כזה יש דרך לפתוח את הקובץ הזה בדרך אחרת? תודה

• 0 תגובות
    • 409 צפיות
  24. ושוב, בהמשך לצעירות הקודמת.. אם אני קונה לפטופ, מה אני צריכה בשביל אינטרנט אלחוטי? ומה זה אינטרנט לא-אלחוטי בלפ טופ? אני אצטרך שקע לטלפון? או, אם אני עושה אינטרנט בכבלים למחשב הנייד, אני אצטרך חיבור נוסף בקיר בחדר? מה זה אומר? אני מניחה שאם אין סביבת אינטרנט (או משהו כזה) אז צריך איזשהו חיבור.. זה אומר שבאונ' אני לא יכולה להשתמש באינטרנט באופן חופשי, אלא רק במקום עם חיבור? אממ. קצת אבודה. המון תודה.

דיונים חדשים בפורומים