תוכנה
נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.
40,195 דיונים בפורום זה
-
שלום למביני דבר לאחרונה (בהצתה מאוחרת) פתחתי חשבון דואר ב gmail. הגדרתי אותו בתוכנת הדואר שלי (incredimail) כחשבון pop3 ושיניתי את ההגדרות בחשבון גוגל כך שיאפשר עבודה עם חשבון מסוג pop3. התוכנה שלי מושכת מיילים ושולחת כראוי, אך כשאני מקבל מיילים אני מקבל את תיבת ההודעה הבאה : the server you are connected to is using a security certificate that could not be verified Do you want to continue using this server? אז אני עונה "כן" ולאחר מכן המיילים נמשכים , אבל הוא ממשיך להקפיץ את התיבה עם ההודעה הזו כל פעם מחדש כשאני מושך מיילים. חיפשתי כבר בפורומים של גוגל והנושא עלה לא פעם אך לא מצאתי תשובה שפותרת את הבעיה. מישהו יודע אולי כיצד אני נפטר מההודעה המציקה ? מודה מראש על כל…
-
- 0 תגובות
- 446 צפיות
-
-
אנימחפש דרך לשמור את כל הפקסים היוצאים בתיקיה ולא מצאתי דר לאתר את התיקיה של היוצאים בניגוד לפקסים הנכנסים שקל לאתרם.
-
- 0 תגובות
- 446 צפיות
-
-
התוכנה אומרת לי שרק בגירסה הפרופשנאל אני יכול. אם אני רוצה להריץ הרבה לופים מה אני אמור לעשות ? או לשחק עם ההגדרות.
-
- 0 תגובות
- 446 צפיות
-
-
לכולם שלום ! אני צריך שזימוני פגישות שנשלחים אלי מלוח שנה אחר יופיעו ביומנים כשהם מקווקווים גם אם עדיין לא היקשתי "קבל". אודה מאוד לעזרה . יבגני
-
- 0 תגובות
- 446 צפיות
-
-
יש לי מקלדת מולטימדיה אלחוטית של לוג'יטק אחת האפשרויות במקלדת היא שליטה על המדייה פלייר דרך המקשים הנוספים לה. האם יש אפשרות לשלוט גם על הווינאמפ דרכם? (נכון לעכשיו כלומר בברירת מחדל - אין) נ.ב. אין לי את הדרייבר של המקלדת. האם בד"כ דרייברים של מקלדות מהסוג הזה נותנות אפשרות לשנות את ההגדרה כפי שביקשתי?
-
- 1 תגובה
- 446 צפיות
-
-
שלום רב, רציתי לדעת האם בתוכנה: פינקל : אולפן מורחב [גירסה 10] יש אפשרות גם להכין מצגת מתמונות ולא רק מסירטונים. תודה
-
- 0 תגובות
- 446 צפיות
-
-
הורדתי נורטון גוסט 10 כל מה שביקשתי זה דיסק , שאני אעשה ממנו בוט והוא ישים את כל מערכת ההפעלה שלי כמו שהיא (כמו שעושים בחנויות מחשבים) למה אני לא מצליח לעשות את זה ? חיפשתי בהלפ חיפשתי בכל מקום מישהו יכול להנחות אותי ??? אני כבר מיואש לגמרי תודה לאחר חיטוט נרחב פה ואחרי הרבה ט'רדים ללא תשובה אני באמת מיואש ... אף אחד לא מכיר את האופציה הזאת ?
-
- 0 תגובות
- 445 צפיות
-
-
-
-
4830 ליתר דיוק... כי באתר הם לא מזכירים את הסדרה הזאת...
-
- 0 תגובות
- 445 צפיות
-
-
שלום. קניתי מחשב חדש בשעה טובה, הכל עבד טוב ויפה שבוע ופתאום אחרי שבוע אני מעלה את המחשב ומקבל ERROR. עשיתי ריסט ידני ומאז הXP לא עולה לי. הוא עושה את הפס הזה בהתחלה אבל אחרי זה הוא לא עולה, גם לא בSafe mod. לא התקנתי שום דבר מיוחד. עוד דבר מוזר זה שהעליתי את הווינדוז בפעם שקבלתי ERROR פעם ראשונה שזה העלה את המסנג'ר בסארט-אפ. יש למישהו רעיון? נ.ב אולי זה אמור להיות בפורום ווינדוז?
-
- 0 תגובות
- 445 צפיות
-
-
כשאני בא לראות סרטונים באתרים אני לוחץ על play ואז מופיע לי מסך צבעוני ושומעים רק את השמע.. מה הבעיה?
-
- 0 תגובות
- 445 צפיות
-
-
יש לי קובץ ושאני פותח אותו נפתח ל יחלון של MS DOS לשנייה ונסגר אבל הפסקתי לראות את המשפט שרשום וזה רושם: File is too big to fit in memory או משהו כזה יש דרך לפתוח את הקובץ הזה בדרך אחרת? תודה
-
- 0 תגובות
- 445 צפיות
-
-
היי שלום לכם! מדי פעם אני מקבל הודעת שגיאה שסוגרת לי את הדפדפן. אולי מישהו מכם יוכל לעזור לי ? :s05: [attachment deleted by admin]
-
- 0 תגובות
- 445 צפיות
-
-
שלום לכולם אני חדש בפורום, ויש לי בעיה בהסרת ucq5 הלכתי להסרה והתקנה של תוכניות ונסיתי להסיר את התוכנה ויצאה לי הודעה : Error opening file: icqLite.log this file is necessary to perform Uninstall. press OK to quit Uninstall. אני אשמח לקבל תגובות בנושא. תודה מראש
-
- 1 תגובה
- 445 צפיות
-
-
יש לי סדר שסידרתי באייטונז עם עיטפות ממש סדר כמו שאני אוהב ... ועשיתי זו ידנית זה לקח לי עבודה אני רוצה לפרמט את המחשב. יש דרך ? לשמור את כל הסדר הזה אני מגבה את השירים אבל יש דרך ? לשמור את כל הסדר באייטונז . תודה
-
- 0 תגובות
- 444 צפיות
-
-
יש לי IE 6 שבאתרים מסוימים לא מראה סרטונים. ביוטוב אני רואה הכל חלק, אבל בוואלה הוא לא מציג סרטונים! אשמח אם תוכלו לעזור.
-
- 0 תגובות
- 444 צפיות
-
-
שלום ! גם כאשר אני מוחק הודעות דואר מהודעות שנשלחו ומהודעות שנמחקו ב-Outlook Express קבצי ה-dbx ב-Identities נשארים "שמנים" כמה מאות מגות כל אחד. מערכת ההפעלה היא XP SP2 האם מישהו מכיר פתרון לבעייה?
-
- 0 תגובות
- 444 צפיות
-
-
הי! מישהו יכול להגיד לי איך אני הופך את פיירפוקס משפה עברית לשפה אנגלית. תודה מראש
-
- 1 תגובה
- 444 צפיות
-
-
ושוב, בהמשך לצעירות הקודמת.. אם אני קונה לפטופ, מה אני צריכה בשביל אינטרנט אלחוטי? ומה זה אינטרנט לא-אלחוטי בלפ טופ? אני אצטרך שקע לטלפון? או, אם אני עושה אינטרנט בכבלים למחשב הנייד, אני אצטרך חיבור נוסף בקיר בחדר? מה זה אומר? אני מניחה שאם אין סביבת אינטרנט (או משהו כזה) אז צריך איזשהו חיבור.. זה אומר שבאונ' אני לא יכולה להשתמש באינטרנט באופן חופשי, אלא רק במקום עם חיבור? אממ. קצת אבודה. המון תודה.
-
- 0 תגובות
- 443 צפיות
-
-
שלום אני מחפש פיירוול מתאים לויסטה 64, אני לא רוצה את הפייר וול של ויסטה ואני לא מוצא משהו אחר, אשמח לכל עזרה תודה
-
- 1 תגובה
- 443 צפיות
-
-
שלום,כמו שראיתם גם לי קרה שהורדתי דרייברים חדשים ל6600GT שלי שמאטים אותו,אז החזרתי את הישנים ומחקתי תחדשים ועדיין אותה תוצאה,אז ראיתי שכדאי להשתמש בDRIVER CLEANER והשתמשתי וניסיתי להתקין את הדרייברים הישנים שוב,(מחקתי איפה שבוחרים nVidia ולא רשום כלום חוץ מnVidia ולחצתי START) שסיים ישר התקנתי את הדרייברים שבדיסק של הכרטיס(WIN FAST) וזה פשוט לא התקין אותם עכשיו אני משתמש בחדשים שוב :@ עזרה דחוף
-
- 0 תגובות
- 443 צפיות
-
-
בזמן האחרון אני לא יכול לראות תמונות באינטרנט, במקומן יש X אדום, כזה: זה מאוד מעצבן, מה יכולה להיות הבעיה? סרקתי ספייוורים ווירוסים אם זה משנה...
-
- 0 תגובות
- 443 צפיות
-
-
אני מחפש אפשרות שאם למשל אני רוצה להוריד כמה קבצים מ-RAPIDSHARE אז אם אני עושה COPY לכמה ביחד זה כבר פותח לי את ההורדה של כולם ביחד ואני לא צריך להעתיק ולהדביק אחד אחד. תודה.
-
- 0 תגובות
- 443 צפיות
-
-
היי שוחררה גירסה 3.1.0 של תוכנת הדואר החינמית * כותרות אישיות לפני שליחת מייל * סינון מהיר על פי שם שולח/נושא * נוספו עמודות חדשות: נמענים, הערות, תיקייה, סיסמה, מחיקה תוך ימים, נשמר מקומית, תוית, פתיחה בהפעלה הבאה, דומיין השולח * קיצורי דרך חדשים: ctrl+r, ctrl+f, ctrl+shift+r * מחיקת מכתבים אחרי מספר ימים שהוגדרו * מחיקה מסל מיחזור לאחר מספר ימים שהוגדרו * בחירת עמודות * פתיחת מייל בהפעלה הבאה של התוכנה * כישלון בהקשת סיסמה ישלח מייל אתרעה + סיסמה * יבוא של קבוצות מאאוטלוק * הגנת סיסמה לכל מכתב * בהחלפת חשבון שולח תוחלף גם החתימה * עורך הגדרות, למשתמשים מתקדמים בלבד * בדיקת איות תוך כדי כתיבה * גירסה זו תעבוד עד לינואר 2009 ללא הגבלה. לאחר מכן עידכון גירסה יהיה חובה * תי…
-
- 0 תגובות
- 443 צפיות
-