תוכנה
נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.
40,194 דיונים בפורום זה
-
אני רוצה לקנות אנטי וירוס NOD32 לשרתים ותחנות עבודה (2 כפול שלושים רשיונות + שרת כי אני צריך לחמישים מחשבים) קראתי באתרים כמו VIRUSBTN חוות דעת שאומרות שאנטי וירוס זה הוא טוב לשרתים והוא קיבל מקום 1 בכמה מקומות רציתי לשמוע גם חוות דעת של כמה חברה מהפורום אם אפשר.... לא עדיף SYMANTEC או משהו בסגנון? יש הצעות אחרות? שאלה קצת טיפשית אבל בכל זאת: האם זה שאני קונה לחמישים או שישים מחשבים רשיון לשרת ו30 מחשבים (אני קונה 2 חבילות כאלה) אומר שאני יכול עם החבילה הראשונה לדוגמא להשתמש באפשרויות תוכנת השרת רק על 30 המחשבים בהם הותקנה החבילה הראשונה ורק בשרת השני שהותקנה בו תוכנת השרת של החבילה השנייה אני יוכל להפעיל את אפשרויותיה על 30 המחשבים בהם הותקנה החבילה השנייה או שזה לא משנ…
-
- 0 תגובות
- 408 צפיות
-
-
אני צרבתי דיסק מקורי של משחק בעל 550 מגה (זה משחק שצריך דיסק בכונן D: כדי שהוא יעבוד).. אני התקנתי את המשחק, התחלתי לשחק עם הדיסק הצרוב, פתאום זה רושם: בעיה בTEMP 36- ואז אחריי 2 דקות שהמסך שחור, זה עושה: Cannot Read :A בטל ביטול אני לוחץ על שנייהם, המחשב נתקע לגמרי!! הייתי חייב לכבות אותו!! יש רעיונות?! הבעיה השנייה: התקנתי משחק, מחקתי אותו וגם עשיתי UNINSTALL עכשיו אני מנסה בכל דרך, ולא מצליח להתקין את המשחק שוב. כשאני לוחץ על ההתקנה ממיקומים שונים, זה לא עושה כלום! מישהו מוכן לעזור? אני מיואש! אם לא אמצא פתרון לזה, יהיו לי מלא בעיות במשחקים!
-
- 0 תגובות
- 408 צפיות
-
-
טוב יש לאבא שלי מחשב נייד עם DVD רגיל וחיברנו אליו צורב DVD נייד ניסינו לעשות DVD COPY והוא אומר לי : "driver in use by anather applocation" איך אני פותר את זה ואיך בעצם אני מעתיק סרט DVD ??
-
- 0 תגובות
- 408 צפיות
-
-
מישהו יכול בבקשה להגיד לי איפה מגדירים ב-Norton Internet Security לא לסחום יישומים של javascript ? תודה מראש.
-
- 0 תגובות
- 407 צפיות
-
-
יש לי 3 דיסקי MINIDVD ואני רוצה לעשות אותם לדיסק DVD אחד.. יש לכם תוכנה מומלצת? תודה מראש
-
- 0 תגובות
- 407 צפיות
-
-
לא מזמן היה לי איזה WORM במחשב שניקיתי אותו עכשיו כאשר אני הולך ל RUN או הפעלה איך שלא תקראו לזה ומנסה להיכנס לפקודות כמו cmd , regedit עולה מסך שחור קטן כזה ונסגר אחרי חצי שניה יש דרך לתקן את זה או לשחזר את זה או משהו? אם כן בבקשה תגיבו
-
- 1 תגובה
- 407 צפיות
-
-
שלום,כמו שראיתם גם לי קרה שהורדתי דרייברים חדשים ל6600GT שלי שמאטים אותו,אז החזרתי את הישנים ומחקתי תחדשים ועדיין אותה תוצאה,אז ראיתי שכדאי להשתמש בDRIVER CLEANER והשתמשתי וניסיתי להתקין את הדרייברים הישנים שוב,(מחקתי איפה שבוחרים nVidia ולא רשום כלום חוץ מnVidia ולחצתי START) שסיים ישר התקנתי את הדרייברים שבדיסק של הכרטיס(WIN FAST) וזה פשוט לא התקין אותם עכשיו אני משתמש בחדשים שוב :@ עזרה דחוף
-
- 0 תגובות
- 407 צפיות
-
-
היי שלום לכם! מדי פעם אני מקבל הודעת שגיאה שסוגרת לי את הדפדפן. אולי מישהו מכם יוכל לעזור לי ? :s05: [attachment deleted by admin]
-
- 0 תגובות
- 407 צפיות
-
-
יש לי IE 6 שבאתרים מסוימים לא מראה סרטונים. ביוטוב אני רואה הכל חלק, אבל בוואלה הוא לא מציג סרטונים! אשמח אם תוכלו לעזור.
-
- 0 תגובות
- 407 צפיות
-
-
קניתי מחשב חדש ואני כרגע מתקין את הדרייבר לכרטיס מסך X1950XT 512MB באמצע ההתקנה פתאום מופיעה לי שגיאה שרושמת שאני צריך להתקין קודם כל משהו שקשור ל-VGA ואז ההתקנה נעצרת מישהו יודע מה עלולה להיות הבעיה?
-
- 2 תגובות
- 407 צפיות
-
-
יש לי סדר שסידרתי באייטונז עם עיטפות ממש סדר כמו שאני אוהב ... ועשיתי זו ידנית זה לקח לי עבודה אני רוצה לפרמט את המחשב. יש דרך ? לשמור את כל הסדר הזה אני מגבה את השירים אבל יש דרך ? לשמור את כל הסדר באייטונז . תודה
-
- 0 תגובות
- 406 צפיות
-
-
יש לי מקלדת מולטימדיה אלחוטית של לוג'יטק אחת האפשרויות במקלדת היא שליטה על המדייה פלייר דרך המקשים הנוספים לה. האם יש אפשרות לשלוט גם על הווינאמפ דרכם? (נכון לעכשיו כלומר בברירת מחדל - אין) נ.ב. אין לי את הדרייבר של המקלדת. האם בד"כ דרייברים של מקלדות מהסוג הזה נותנות אפשרות לשנות את ההגדרה כפי שביקשתי?
-
- 1 תגובה
- 406 צפיות
-
-
שלום רציתי לדעת אם ולמה צריך להפעיל את התוכנית של: microsoft office document monitor ? למה זה טוב? האם אני יכול להשאיר את זה מבוטל כמו שזה עכשיו ? [attachment deleted by admin]
-
- 0 תגובות
- 406 צפיות
-
-
שלום. יש לי בעיה במקוריות של האופיס (לא הוינדוס)! הוא מציג לי את הכוכב הכחול הזה של האופיס - לא של הוינדוס! הוינדוס שלי: xp pro sp3 מקורי! יש לי אופיס 2007! הנה תמונה: והנה מה שזה מציג לי בשורת משימות ליד הכוכב: זאת לא בעיה בוינדוס, אלה באופיס! אז מה עושים כדי להיפטר מזה? תודה לעוזרים!
-
- 2 תגובות
- 406 צפיות
-
-
1) העזרה שלי רק באנגלית למרות שהתקנתי תוספת HEB לאופיס XP ולמרות שהגדרתי עזרה בעברית ושפת ממשק בעברית מה שקורה: האופיס בעברית F1 מגיב לשאילתות רק שהן בעברית אבל אחרי שהוא פותח לי את התפריט עזרה עם כל ההסברים - זה באנגלית. למה? 2) איך להפעיל אשף בעת יצירת מסמך חדש? יצרתי תבנית עם שדות למילוי ע"י המשתמש (MACROBOTTOM) אני רוצה שבכל פעם שאפתח מסמך חדש המבוסס על תבנית זו, ייפתח אשף ובו יתבקש המשתמש למלא את כל השדות. 3) לא מצליח להוסיף שם קובץ כ"שדה" בתבנית. אני יוצר תבנית ואז בכותרת עליונה אני מוסיף שדה: "שם קובץ". כשאני יוצר מסמך חדש מבוסס על תבנית זו אז נשמר לי שמה בשדה: DOCUMENT1 וגם כאשר אני נותן שם לקובץ, מעדכן שדות זה לא משתנה! רק אם אני מוסיף ידנית שדה של "שם קובץ" אז ז…
-
- 0 תגובות
- 406 צפיות
-
-
האימיול פועל לי על Low ID מה אני יכול לעשות?? הורדתי את האימיול 0.47c. ולא אין לי ראוטאר. תודה לעוזרים.
-
- 0 תגובות
- 405 צפיות
-
-
-
הי! מישהו יכול להגיד לי איך אני הופך את פיירפוקס משפה עברית לשפה אנגלית. תודה מראש
-
- 1 תגובה
- 405 צפיות
-
-
שלום. לחבר שלי יש בעיה עם התוכנה OUTLOOK כל פעם שהוא מנסה להכנס אליה היא נתקעת הOUTLOOK שלו די מפוצץ לפי מה שבנתי, ובנוסף יש לו פנטיום 3 מחשב די ישן... הוא לא מצליח לראות את המיילים הישנים שלו וכאשר הוא נכנס ממחשב אחר הוא אומר שהוא רואה את המיילים החדשים, מישהו יודע איך הוא יכול גם להכנס לOUTLOOK בצורה נורמאלית וגם לא למחוק את כל המילים הישנים שהוא קיבל? תודה מראש
-
- 1 תגובה
- 404 צפיות
-
-
היי לכולם משום מה למחשב שלי יש איזושהי בעיה עם תוכנות של הדמיית כונן. למשל deamon tools ובאלכוהול. המחשב נוטה באופן קבוע להפעיל עצמו מחדש בכל בעם שאני מנסה לפתוח תוכנה כזו. לא הייתה פעם אחת שהמחשב אפשר לי עבודה בתוכנה כזו. עזרה בבקשה!
-
- 0 תגובות
- 404 צפיות
-
-
תוכנה יהיה אפשר להקליט איתה יותר טוב , יותר מדקה.. ושיהיה אפשר להוריד את הקול של הזמר בשיר , שיישמעו רק את הרקע.. תודה מראש לעוזרים !
-
- 0 תגובות
- 404 צפיות
-
-
בזמן האחרון אני לא יכול לראות תמונות באינטרנט, במקומן יש X אדום, כזה: זה מאוד מעצבן, מה יכולה להיות הבעיה? סרקתי ספייוורים ווירוסים אם זה משנה...
-
- 0 תגובות
- 402 צפיות
-
-
לכולם שלום ! אני צריך שזימוני פגישות שנשלחים אלי מלוח שנה אחר יופיעו ביומנים כשהם מקווקווים גם אם עדיין לא היקשתי "קבל". אודה מאוד לעזרה . יבגני
-
- 0 תגובות
- 402 צפיות
-
-
בפיירפוקס ובאקספלורר, עם אנטי וירוס ופיירוול או בלי, כל פעם שאני מנסה להוריד קובץ לוקח לפעמים עד עשרים דקות לחלון שמירת הקובץ להיפתח(בתלות בגודל הקובץ), וכאשר אני מנגן סרטים הסרט נטען במלואו לאחר עד עשרים דקות ורק אז מתנגן. נראה שמשום מה השמירה של הקובץ או הסרט נעשים ברקע, ורק לאחר טעינתם המלאה אני מקבל אופציה לפתוח או לשמור אותם. אני די חסר אונים בעניין, לא הצלחתי למצוא שום פתרון, אשמח לקבל כיוון אפשרי לפתרון. תוכנה- ווינדוס XP SP2, אקספלורר 7 ופיירפוקס 2.0.0.6 תודה...
-
- 1 תגובה
- 402 צפיות
-
-
אני מחפש תוכנה שאני יכול לתת פקודות למחשב שיחזרו על עצמן בזמן שאני לא במחשב.. למשל שהעכבר יילחץ לי על משהו ואז על משהו אחר כל פעם..
-
- 0 תגובות
- 402 צפיות
-