תוכנה
נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.
40,194 דיונים בפורום זה
-
שלום רב, רציתי לדעת האם בתוכנה: פינקל : אולפן מורחב [גירסה 10] יש אפשרות גם להכין מצגת מתמונות ולא רק מסירטונים. תודה
-
- 0 תגובות
- 426 צפיות
-
-
שלום. קניתי מחשב חדש בשעה טובה, הכל עבד טוב ויפה שבוע ופתאום אחרי שבוע אני מעלה את המחשב ומקבל ERROR. עשיתי ריסט ידני ומאז הXP לא עולה לי. הוא עושה את הפס הזה בהתחלה אבל אחרי זה הוא לא עולה, גם לא בSafe mod. לא התקנתי שום דבר מיוחד. עוד דבר מוזר זה שהעליתי את הווינדוז בפעם שקבלתי ERROR פעם ראשונה שזה העלה את המסנג'ר בסארט-אפ. יש למישהו רעיון? נ.ב אולי זה אמור להיות בפורום ווינדוז?
-
- 0 תגובות
- 426 צפיות
-
-
כשאני בא לראות סרטונים באתרים אני לוחץ על play ואז מופיע לי מסך צבעוני ושומעים רק את השמע.. מה הבעיה?
-
- 0 תגובות
- 426 צפיות
-
-
הבעיה היא כזו: כאשר אני שולח הודעה למישהו באי סי קיו כשהוא לא און ליין והוא פותח את האי סי קיו שלו מאוחר יותר הוא מקבל את ההודעה שלי במלאאא סימניי שאלה במקום מה שרשמתי ....זה רק מאצלי ככה הוא רואה את מה שכתבתי ככה : "RobiNooB (PM 10:26) : ?? ???? ??? ??? ????? ???? ???? ???? ? 8 ???? ?? ??? ???? ????? !!!!!!!!#$%???????? ??? ! ???? ???? ! " ניסיתי לשנות אצלי פונט ...כלום .....עדיין מה אפשר לעשות ? אי סי קיו גרסת 2003B
-
- 0 תגובות
- 426 צפיות
-
-
פעם נתקלתי בתוכנה שפורשת את כל החלונות על המסך, ואז אתה רואה את כולם בריבועים קטנים, מקיש על אחד והוא נהיה על כל המסך. מישהו יודע איך קוראים לה? ואל תמליצו לי על כפתור ימני בשורת המשימות ואז TILE
-
- 0 תגובות
- 426 צפיות
-
-
-
לכולם שלום ! אני צריך שזימוני פגישות שנשלחים אלי מלוח שנה אחר יופיעו ביומנים כשהם מקווקווים גם אם עדיין לא היקשתי "קבל". אודה מאוד לעזרה . יבגני
-
- 0 תגובות
- 425 צפיות
-
-
שלום לכולם אני חדש בפורום, ויש לי בעיה בהסרת ucq5 הלכתי להסרה והתקנה של תוכניות ונסיתי להסיר את התוכנה ויצאה לי הודעה : Error opening file: icqLite.log this file is necessary to perform Uninstall. press OK to quit Uninstall. אני אשמח לקבל תגובות בנושא. תודה מראש
-
- 1 תגובה
- 425 צפיות
-
-
הורדתי נורטון גוסט 10 כל מה שביקשתי זה דיסק , שאני אעשה ממנו בוט והוא ישים את כל מערכת ההפעלה שלי כמו שהיא (כמו שעושים בחנויות מחשבים) למה אני לא מצליח לעשות את זה ? חיפשתי בהלפ חיפשתי בכל מקום מישהו יכול להנחות אותי ??? אני כבר מיואש לגמרי תודה לאחר חיטוט נרחב פה ואחרי הרבה ט'רדים ללא תשובה אני באמת מיואש ... אף אחד לא מכיר את האופציה הזאת ?
-
- 0 תגובות
- 424 צפיות
-
-
שלום אני מחפש פיירוול מתאים לויסטה 64, אני לא רוצה את הפייר וול של ויסטה ואני לא מוצא משהו אחר, אשמח לכל עזרה תודה
-
- 1 תגובה
- 424 צפיות
-
-
שלום לכולם, יש לי בעיה, בפיירפוקס, הסרטונים ב YOUTUBE עובדים לי, אבל אין בהם קול... מה הבעיה יש לכם מושג? תודה לעוזרים.. (המוסיקה במחשב עובדת לי רגיל כמו שצריך..)
-
- 1 תגובה
- 424 צפיות
-
-
שלום,כמו שראיתם גם לי קרה שהורדתי דרייברים חדשים ל6600GT שלי שמאטים אותו,אז החזרתי את הישנים ומחקתי תחדשים ועדיין אותה תוצאה,אז ראיתי שכדאי להשתמש בDRIVER CLEANER והשתמשתי וניסיתי להתקין את הדרייברים הישנים שוב,(מחקתי איפה שבוחרים nVidia ולא רשום כלום חוץ מnVidia ולחצתי START) שסיים ישר התקנתי את הדרייברים שבדיסק של הכרטיס(WIN FAST) וזה פשוט לא התקין אותם עכשיו אני משתמש בחדשים שוב :@ עזרה דחוף
-
- 0 תגובות
- 423 צפיות
-
-
אני מחפש תוכנה שאני יכול לתת פקודות למחשב שיחזרו על עצמן בזמן שאני לא במחשב.. למשל שהעכבר יילחץ לי על משהו ואז על משהו אחר כל פעם..
-
- 0 תגובות
- 423 צפיות
-
-
קניתי מחשב חדש ואני כרגע מתקין את הדרייבר לכרטיס מסך X1950XT 512MB באמצע ההתקנה פתאום מופיעה לי שגיאה שרושמת שאני צריך להתקין קודם כל משהו שקשור ל-VGA ואז ההתקנה נעצרת מישהו יודע מה עלולה להיות הבעיה?
-
- 2 תגובות
- 423 צפיות
-
-
שלום, קניתי מחשב חדש עם כרטיס מסך מובנה Radeon X1250 ומסך Samsung SyncMaster 22". חלק מהסרטים מוצגים ברזולוציה גבוהה, אך חלק מוצגים ב-16 צבעים. לדוגמא, כאן http://survivor.nana10.co.il/. מה ניסיתי: 1. להתקין את הדרייבר המעודכן ביותר של כרטיס המסך. 2. להחליף את ה-Codec Pack מ-K-Lite ל-All in One. 3. להוריד את הרזולוציה ואת ה-color quality בקמבינציות שונות. 4. להסיר ולהתקין את ה-flash player (באתר הנ"ל מדובר בסרט שמוצג ע"י flash - אך זה קרה גם בסרט אחר שלא קשור). נגמרו לי הרעיונות, עכשיו תורכם... :s05:
-
- 0 תגובות
- 423 צפיות
-
-
שלום. אני מנסה לפרמט את המחשב עם הלוח הזה. ברור לי שצריך דיסקט עם F6 אבל אין לי את הדיסק המקורי של הלוח. באתר של ג'יגה בייט אין לדגם הזה בכלל את הקובץ להורדה. הורדתי עבור לוח אחר אבל כמובן שההתקנה לא הצליחה. אולי יישהו יוכל לעזור לי ? אני פשוט תקוע באמצע ההתקנה. תודה רבה.[br]פורסם בתאריך: 20.02.2007 בשעה 19:11:37 תודה תודה.בסוף מצאתי.
-
- 0 תגובות
- 423 צפיות
-
-
הי! מישהו יכול להגיד לי איך אני הופך את פיירפוקס משפה עברית לשפה אנגלית. תודה מראש
-
- 1 תגובה
- 422 צפיות
-
-
יש לי מקלדת מולטימדיה אלחוטית של לוג'יטק אחת האפשרויות במקלדת היא שליטה על המדייה פלייר דרך המקשים הנוספים לה. האם יש אפשרות לשלוט גם על הווינאמפ דרכם? (נכון לעכשיו כלומר בברירת מחדל - אין) נ.ב. אין לי את הדרייבר של המקלדת. האם בד"כ דרייברים של מקלדות מהסוג הזה נותנות אפשרות לשנות את ההגדרה כפי שביקשתי?
-
- 1 תגובה
- 422 צפיות
-
-
לא מזמן היה לי איזה WORM במחשב שניקיתי אותו עכשיו כאשר אני הולך ל RUN או הפעלה איך שלא תקראו לזה ומנסה להיכנס לפקודות כמו cmd , regedit עולה מסך שחור קטן כזה ונסגר אחרי חצי שניה יש דרך לתקן את זה או לשחזר את זה או משהו? אם כן בבקשה תגיבו
-
- 1 תגובה
- 422 צפיות
-
-
יש לי קובץ ושאני פותח אותו נפתח ל יחלון של MS DOS לשנייה ונסגר אבל הפסקתי לראות את המשפט שרשום וזה רושם: File is too big to fit in memory או משהו כזה יש דרך לפתוח את הקובץ הזה בדרך אחרת? תודה
-
- 0 תגובות
- 422 צפיות
-
-
בזמן האחרון אני לא יכול לראות תמונות באינטרנט, במקומן יש X אדום, כזה: זה מאוד מעצבן, מה יכולה להיות הבעיה? סרקתי ספייוורים ווירוסים אם זה משנה...
-
- 0 תגובות
- 422 צפיות
-
-
יש לי 3 דיסקי MINIDVD ואני רוצה לעשות אותם לדיסק DVD אחד.. יש לכם תוכנה מומלצת? תודה מראש
-
- 0 תגובות
- 421 צפיות
-
-
אני רוצה למחוק אבל אני לא מוצא את האופציה. מחיקה של האייסיקיו והתקנה מחדש לא פותרת. למישהו יש מושג\דרך לפתור את הבעיה?
-
- 0 תגובות
- 421 צפיות
-
-
שלום התקנתי windows vista והכל עובד חלק רק התקן האודיו לא פועל ... הדריבר (RELTEK HIGH DEFINITION AUDIO) הדריבר וההתקן פעל בעבר ב-XP .... אבל עכשיו אינו פעול . אין לי מושג מה לעשות הורדתי את אותו הדריבר לVISTA אך ההתקן לא מזהה אותו. פליז עם יש למשהו מושג והוא יכול לעזור לי בבקשה!!!! תודה מראש ???
-
- 1 תגובה
- 420 צפיות
-
-
אני צרבתי דיסק מקורי של משחק בעל 550 מגה (זה משחק שצריך דיסק בכונן D: כדי שהוא יעבוד).. אני התקנתי את המשחק, התחלתי לשחק עם הדיסק הצרוב, פתאום זה רושם: בעיה בTEMP 36- ואז אחריי 2 דקות שהמסך שחור, זה עושה: Cannot Read :A בטל ביטול אני לוחץ על שנייהם, המחשב נתקע לגמרי!! הייתי חייב לכבות אותו!! יש רעיונות?! הבעיה השנייה: התקנתי משחק, מחקתי אותו וגם עשיתי UNINSTALL עכשיו אני מנסה בכל דרך, ולא מצליח להתקין את המשחק שוב. כשאני לוחץ על ההתקנה ממיקומים שונים, זה לא עושה כלום! מישהו מוכן לעזור? אני מיואש! אם לא אמצא פתרון לזה, יהיו לי מלא בעיות במשחקים!
-
- 0 תגובות
- 420 צפיות
-