עבור לתוכן

תוכנה

נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.

1. Started by menis,

האם האפשרות overburning?

2. Started by Haflo,

נושא זה הועבר לפורום [link=http://www.hwzone.co.il/cgi-bin/YaBB/YaBB.pl?board=os&action=display&num=1003580042&start=0]מערכות הפעלה[/link] על ידי KoM

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  3. Started by THE_COMMANDER,

למישהו יש תוכנה בשביל להוריד את רמת הפינג ואז אני יוכל :AR15: יותר מהר

• 3 תגובות
    • 3.4k צפיות
  4. Started by menis,

למישהו מדריך המסביר איך לצרוב ב nero מדיסק לדיסק עם קבצים

• 8 תגובות
    • 1.6k צפיות
  5. Started by shimon23,

מתחיל להימאס לי לשאול שאלות - מרוב הבעיות שבאות לי. והזוכה הפעם: יש לי סורק של genius עם חיבור lpt 1 וכשאני מחבר את הסורק ומתקין את התוכנה, המחשב לא מזהה את הסורק. הוא אומר שאו שהסורק לא מחובר לחשמל(והוא מחובר) או שהכבל Lpt לא מחובר או לא מופעל(והוא מחובר), אז מה לעשות מה זה האופציה של מופעל?(ממתי צריך להפעיל כבל lpt)

• 7 תגובות
    • 1.5k צפיות
  6. Started by shimon23,

איזה ספריות אחראיות על המשתמשים ב icq? למשל אם רוצים לפרמט את ה Hd איזה ספריות לגבות שאחרי שזה אני יפתח אותם, ויהיה לי את כל המשתמשים?

7. Started by Bah_gots_pIII_450,

MSOE.DLL אתם יכולים למצוא אותו בתיקייה של outlook express. תודה.

8. Started by menis,

אז כמו שאתם יודעים יש לי את הצורב החדש של פלקסטור. חיברתי אותו כמשני - master ואת ה dvd שלי כמשני - slave בתוכנת הצריבה אני בוחר שהתוכנה תיצור קובץ Image על הארד דיסק ואחר כך תצרוב ממנו לצורב אבל באמצע ההעתקה המחשב נתקע ואין לי ברירה אלה להפעיל מחדש את המחשב ולנסות שוב פעם גם בפעם השניה קורה אותו דבר רק בפעם השלישית הצלחתי לצרוב כמו שצריך בלי שום בעיות אז מה אפשר לעשות בשביל למנוע את התקיעות של המחשב

9. Started by elgard,

למישהו יש תוכנה שהיא עמו הסייר של וינדוס (בסיגנון שלו אבל לא הוא)?

• 6 תגובות
    • 1.6k צפיות
  10. Started by Necessary_Evil,

ברשותי כרטיס טלויזיה life view אני עובדת עם win2k pro, התקנתי דרייברים מתאימים, ניסיתי איזה 3 תוכנות שגם כן מתאימות לwin2k אבל בכל זאת הטלויזיה לא פועלת...למישהו יש פתרון?

11. Started by ZigZag,

למהההההההה ?????? וסגרתי הכל הכל הכל

• 6 תגובות
    • 1.3k צפיות
  12. Started by shimon23,

נושא זה הועבר לפורום [link=http://www.hwzone.co.il/cgi-bin/YaBB/YaBB.pl?board=os&action=display&num=1003255564&start=0]מערכות הפעלה[/link] על ידי Enc0der

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  13. Started by shimon23,

נושא זה הועבר לפורום [link=http://www.hwzone.co.il/cgi-bin/YaBB/YaBB.pl?board=os&action=display&num=1003244288&start=0]מערכות הפעלה[/link] על ידי KoM

• 0 תגובות
    • 891 צפיות
  14. Started by shimon23,

שלום מישהו יודע איזו גירסה של anti virus mcafee עובדת על win xp? כי הישנה שלי לא עובדת. (לא להמליץ לי על norton antivirus כי קרה לי מספר מקרים בעבר שחבר שלח לי קבצים לבדיקה שמקפי גילה בהם וירוסים ונורטון לא).

• 2 תגובות
    • 1.3k צפיות
  15. Started by md22,

התקנתי את הדרייבר החדש 21.85 בהגדרות יש סימני שאלה במקום כתב בחלק מהלשוניות

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  16. Started by Crash5,

הכוונה שלי היא, איך לאחר צילום המסך אני מקטין את התמונה שצילמתי כך שלא יראו לי את כל מה שיש ברקע (דסקטופ, תוכנות שעובדות) ויראו רק את החלון שאותו אני רוצה להציג. תודה.

17. Started by MishaK,

ניסיתי לצרוב ISO שהורדתי מהאינטרנט, הגודל שלו הוא בערך 850 מגה, אבל הבנתי שכשצורבים את זה על דיסק 700 התוכנה מכווצת אותו. אז למה קיבינימאט זה לא צרב???? Recording device: LG CD-RW CED-8081B Recording method: Track-at-once Recording Speed: Max Thread1: Executing Thread1: Reading Disc Info Thread1: Setting Write Parameters Thread1: Reading Next Track Info Thread1: Start LBA is 0 Thread1: Processing Track 1 [Mode1] [272476 Sectors] Thread1: Converting from Mode1/2352 to Mode1/2048 on the fly Thread2: Executing Thread2: Synchronizing Cache Thread1: Executing Thread1: Reading Disc Info Thread1: Setting Write Parameters Thread1: Reading Next Track Info Thread1: Start LBA is 272…

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  18. Started by shimon23,

שלום רשמתם לי כאן שהתוכנה הזאת עושה עבודה יותר טובה מ scandisk, חיפשתי אותו באתר של symantec ואין אליה זכר? היא באה כחלק מערכת תוכנות? יש אפשרות להשתמש בה בתור shareware,freeware ?

• 5 תגובות
    • 1.4k צפיות
  19. Started by onn_the_vy,

OK 1. איך עושים IMAGE עם הדבר הזה ?? 2. איך דוחפים את הIMAGE חזרה למחשב עם הדבר הזה... תודה... ;D

• 2 תגובות
    • 1.3k צפיות
  20. Started by shimon23,

שלום יש לי win xp ומשחק nba live 2001 (מקורי בדיסק), עם win 98 se המשחק רץ, אבל אם ה xp הוא תמיד אומר שאירעה תקלה ושואל אם לשלוח ל microsoft או לא, יש למישהו מושג למה זה קורה?

• 6 תגובות
    • 1.2k צפיות
  21. Started by bah,

לא משנה מה אני מנסה, כל ההגדרות נכונות, הכל במקום אבל אני פשוט לא רואה את החשב השני ואפילו לא את שלי בתיקיית נגישות הרשת. המחשב השני יכול לראות רק את עצמו. המחשב שלי מריץ WIN 98 FE והמחשב השני WIN2K. HELP.

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  22. Started by menis,

התקנתי אותו וצרבתי את Worms הכנסתי לכונן תקליטורים את הדיסק הצרוב אני מקליק פעמים על הדיסק וקופצת לי הודעה: קובץ איזה אינו ישום חוקי של WIN32

23. Started by yman,

מאז שהתחלתי לעבוד עם Detonator 21.XX (כרגע 85) פונקציות ה-Video-In של ה-ASUS8200 לא עובדות. מוציאות הודעת שגיאה על i2c.dll. ניסיתי להתקין מחדש את ה-wdm driver ולא עזר. מצד שני הדרייברים של asus עושים צרות עם כל מיני דברים שמתעופפים (אפילו לא הגעתי לשלב של לבדוק הפרשי ביצועים עם 3dmark2001). האם מישהו הצליח להפעיל capture על כרטיס כזה או asus7700 עם פונקציונליות דומה, כאשר הוא משתמש ב-reference driver ולא הדרייבר המקורי של asus ?

• 5 תגובות
    • 1.2k צפיות
  24. Started by X-_PLOSIVE,

חברה כולם להיזהר יש עכשיו וירוסים בקקאזה שמוסתרים בתוך שירים אתמול האנטי וירוס שלי גילה וקראתי כתבה היום אז למי שאין אנטי וירוס להיזהר!!!

• 9 תגובות
    • 1.5k צפיות
  25. Started by onn_the_vy,

אז כחה.... 1. אני הולך לפרמט את המחב שלי ואני רוצה להתקין 2 מערכות הפעלה .... שיעבדו הרבה זמן ביחד.(כמה שאפר..) איזה ?????????????????????????????????????? 2. אני רוצה לעשות image שכל פעם שהם יעצבנו אותי אני ידחוף אותו תimage חזרה למחשב.... איך ???? ואם אפשר לעשות את זה עם כל התוכנות כבר מותקנות help!!!

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות

דיונים חדשים בפורומים