עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תוכנה

נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.

1. Started by 1900GT,

איך בודקים עם התוכנה ATI TRAY TOOLS את הטמפ' של הכרטיס מסך?

• 0 תגובות
    • 453 צפיות
  2. שלום. אתמול שלחתי כמה מיילים ברצף דרך האאוטלוק 2007, אך נאלצתי לסגור את התוכנה לפני שכל המיילים נשלחו בפועל (דבר שעשיתי כמה וכמה פעמים בעבר ללא שום בעייה). כשפתחתי שוב את האאוטלוק וניסיתי לשלוח את המיילים שהצטברו ב OUTBOX נתקלתי בבעייה. המיילים לא נשלחים למרות שאני לוחץ אקטיבית על SEND/RECEIVE ולא ניתן למחוק אותם מכיוון שהתוכנה טוענת שהם בתהליך שליחה (מה שבפועל לא קורה). מישהו נתקל בתופעה שכזו ויודע איך לפץור אותה?

• 0 תגובות
    • 475 צפיות
  3. Started by cheneilat,

לא ידעתי ממש איפה לפרסם, כאן נראה לי המקום הכי מתאים קניתי מדפסת משולבת של Xerox PE220 ושאני מתקין את הדרייבר הוא אומר לי ששרת RPC לא זמין מישהו יודע מה הבעיה?

• 0 תגובות
    • 546 צפיות
  4. שלום לכולם, ^^^ כותרת... תמונה: http://img258.imageshack.us/my.php?image=memtestpg9.png

• 0 תגובות
    • 498 צפיות
  5. יש לי וינדוס ויסטה..ויש לי שתי כוננים c ו d, אותו הארדיסק רק הוא מחולק הבעיה היא שלא נשאר לי הרבה מקום על c בגלל ההתקנה של ויסטה ועוד דברים. ניסיתי להישתמש בפרטישן מגיק 8 אבל הוא לא עובד לי עם ויסטה האם מישהו יכול לתת לי שם של תוכנה שתוכל להוסיף מd ל c זיכרון ושתעבוד עם ויסטה? תודה לעונים..

• 0 תגובות
    • 446 צפיות
  6. Started by JHONLEV,

יש לי תמונה במחשב די מטושטשת... איך אפשר לחדד אותה? יש תוכנה או משהו ?

• 0 תגובות
    • 510 צפיות
  7. Started by TAsraf,

ראו פה: http://84.94.230.93/~tasraf/ לתוכנית שלי ברדיו אקסוום נחשו על מה התוכנית

• 0 תגובות
    • 555 צפיות
  8. Started by yotamavi,

עשיתי בדיקה בwinDbg זה רשם ככה: Probably caused by : nv4_disp.dll אני מבין שזה בכרטיס מסך אז החלפתי דרייבר ל93.81 ועדיין יש את הבעיה..מה אני עושה?

• 0 תגובות
    • 452 צפיות
  9. Started by ag43,

יש לי את התוכנה (גירסה 9) ויש לי בעיה - כל פעם שאני מעתיק סרטים אז הם לא מופיעים תחת MOVIES או TV SHOWS וניתן למוצאם רק בRECENTLY ADDED. מדובר בסרטים שנוצרו ע"י VIDEORA. מישהו מכיר את הבעיה הזו?

• 0 תגובות
    • 802 צפיות
  10. Started by Skippy,

שלום, אני מחפש תוכנה שלוקחת את הקבצי MP3 ועל פי ה-TAG של הקבצים מכניסה אותם לתיקיות באקספלורר תודה לעוזרים

• 0 תגובות
    • 609 צפיות
  11. Started by JHONLEV,

התקנתי GOOGLE SKETCUP ועכשיו נגי עשיתי OPEN ובחרתי נגיד לוח אם.. אז אם אני עושה עוד פעם OPEN נגיד לכרטיס מסך הלוח אם נמחק .. למה ? איך אני יכול להטעין כמה פריטים על תמונה אחת ?

• 0 תגובות
    • 452 צפיות
  12. Started by maor848,

שלום.. לפני כמה חודשים התחילה בעיה אצלי במחשב שאי אפשר להיכנס למכתב עצמו בוואלה דואר.. כלומר אני לוחץ על הנושא והוא מסמן אותו כנקרא ולא פותח אותו.. פירמטתי לפני שבוע והבעיה הסתדרה ואז היא חזרה שוב.. אני חושב שזה בגלל העידכונים של הWIN.. מישהו יודע מה הבעיה ? יש עוד אנשים שאצלם זה ככה? נ.ב. הדואר לא עובד ב FF אבל בבעיה אחרת

• 0 תגובות
    • 523 צפיות
  13. Started by dj shay 30010,

אני מחפש תוכנה שבעזרת מצלמת אינטרנט רגילה היה ניתן לראות דרך שאינטרנט את מה שהיא משדרת

• 0 תגובות
    • 582 צפיות
  14. יש לי אופיס 2003 במחשב הנייח אופיס 2000 בנייד אני בונה מצגות בנייח = ומעביר לניד לצורך פגישות הנקודה היא שכשאני שומר משהו חדש במצגת בנייד ( אופיס 2000 ) אני לא יכול ליקרוא את המצגת אח"כ במחשב הנייח ( אופיס 2003 זה כותב לי שפורמט הקובץ אינו מזוהה ( למרות שהמצגת נפתחת בנייד.) למה זה קורה? האם זה קשור לזה שהנייד הוא במערכת הקבצים NTFS והנייח ב FAT 32 ? משגעת אותי הבעיה הזו :s05: תודה למי שעוזר לי

• 0 תגובות
    • 416 צפיות
  15. Started by Frozen-Ice,

שלום DRIVER DETECTIVE האם התוכנה הנ"ל באמת מעדכנת את הדרייברים להכי מעודכנים? או שיש בה הרבה בעיות? והאם בהורדת דרייביר דרך התוכנה הוא מותקן לבד או צריך שהתוכנה רק מורידה את קובץ ההתקנה של הדרייביר החדש ?

• 0 תגובות
    • 570 צפיות
  16. יש לי ריסון 3.0 וכשאני באזור של התופים אני לא מצליח לראות את כול התבניות, ז"א - נגיד אני בוחר 21 תבניות אני עדיין יכול לראות רק 16...

• 0 תגובות
    • 441 צפיות
  17. טוב, המחשב בתהליכי קריסה. אני חייב להציל כמה שיותר דברים, ובראשם הlibrary נiTunes. איך עושים את זה?? אני חייב לעשות את זה באון ידני כי אני ל יכול להריץ תוכנות בכלל! אז איזה קבצים צריך לגבות? תודה Install

• 0 תגובות
    • 471 צפיות
  18. Started by SciFi7,

יש לאבא שלי תוכנית לבית ואני צריך לשנות את הרקע ללבן בשביל שיהיה אפשר להדפיס עכשיו אני לא מוצא בתוכנה הזאת שום דבר שמראה איך צובעים את הרקע... תודה רבה [attachment deleted by admin]

• 0 תגובות
    • 498 צפיות
  19. אם יש לכם מידע אז שתפו נא. אני הבנתי שהגרסאת ה XP עובדת גם על VISTA.

• 0 תגובות
    • 481 צפיות
  20. netlimiter couldn't connect to netlimiter 2 service יש למישהו פתרון?

• 0 תגובות
    • 592 צפיות
  21. Started by gromeck,

אני מעונין לדעת: כאשר אני מתקין את התוכנה הנ''ל אחרי פירמוט וממשיך להתקין תוכנות אחריו. האם ברגע שאני רוצה לבצע שיחזור הוא מוחק לי לגמרי (כולל קבל dll) את ההתקנות עד למועד שיחזור שבחרתי. כך שלמעשה אין צורך יותר בפירמוט?!

• 0 תגובות
    • 477 צפיות
  22. יש למישהו מושג?

• 0 תגובות
    • 459 צפיות
  23. יש לי ויסטה 64. יש איזו תוכנה שמגבילה רוחב פס כמו NETLIMITER אבל בחינם. אם מישהו יכול להסביר לי איך אני אמור להפעיל את NETLIMITER ב VISTA 64 בפרטי אני אשמח.

• 0 תגובות
    • 494 צפיות
  24. Started by wooper,

היי הword מתקן לי מילים רק באנגלית איך אני מוסיף מילון עברי כדי שהוא יבדוק לי שגיעות בעברית גם?

• 0 תגובות
    • 499 צפיות
  25. Started by siin,

הרשמקול שיש במערכת ההפעלה מוגבל להקלטה של 60 שניות בלבד. מבקש המלצה לרשמקול היכול להקליט ללא הגבלת זמן. תנאי הכרחי: קלות ופשטות הפעלה, אין צורך שהיה בעל תכונות של אולפן הקלטות, כל מה שאני זקוק לו הוא להקליט באמצעות מיקרופון, להעביר קלטות אודיו כפי שהן למחשב, לא חשוב לי בשלב זה הפורמט. (לא מדובר בהקלטת מוזיקה, מדובר בהרצאות) שינוי הפורמט, אם אצטרך לשנות אותו, יעשה במועד אחר אם יהיה צורך בכך. הסבר מפורט יותר: יש לי קלטות בהן יש הרצאות. ישנם שתי דרכים להעביר את תוכן הקלטת למחשב. 1. חיבור ישיר מהטייפ לכרטיס קול. 2.השמעת תוכן הקלטת בעזרת טייפ ובעזרת מיקרופון חיצוני המחובר לכרטיס קול להקליט ע"י רשמקול (תוכנה המותקנת במחשב) ישירות למחשב. אגב, הילדים שלי (קטנים) רוצים להקליט עצמם…

• 0 תגובות
    • 968 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.