עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תוכנה

נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.

1. Started by homart,

שלום! בעצם רוב הבעיה בכותרת, אני לא מצליח להתחבר לרשת הקדמליה באמיול (0.46c) אשמח לעזרה.....

• 0 תגובות
    • 1.3k צפיות
  2. קראתי את הסטיקי וחיפשתי בפורום. אז אם מישהו יודע על תוכנה כזאת אני מודה לו מראש.

3. Started by tomer87,

אני צריך מדריכים שיעזרו לי להכין סרט דיוידי רגיל שיכלול כתוביות באצמעות התוכנה Subtitle Workshop ותפריט (כאשר אני רוצה לצרוב עונה שלמה של סדרה מסוימת) בנוסף איך אני יכול לאחד 2 קבצים של סרט באמצעות התוכנה (Easy Video Joiner) תודה על העזרה מראש, תומר

• 0 תגובות
    • 508 צפיות
  4. Started by mishiago,

שלום חברים. ברצוני להגדיר בשרת האקצ'נג שלי שכאשר יוזר יפתח את האוטלוק, יוצג מסך פתיחה בו כתוב - X ו Y. היכן אני מגדיר זאת? והיכן זה מתבצע על שרת האקצ'נג או per יוזר בתוכנת ה - Outlook?

• 0 תגובות
    • 499 צפיות
  5. Started by johnwoo,

זוהי גירסת לייט של 2.47 מגה. התוכנה לא מפעילה לי קובץ מסוג MDF או MDS. מה עושים?

• 0 תגובות
    • 588 צפיות
  6. http://img146.imageshack.us/my.php?image=weqeq0.jpg תמונה תראה את השיגאה הכי טוב שאפשר , ממה היא יכולה להיווצר .

• 0 תגובות
    • 508 צפיות
  7. יש לי משתמש של סטים עם 2 משחקים, אני מעוניין להעביר את אחד המשחקים למשתמש סטים אחר. כדי ששני המשחקים לא יהיו באותו משתמש אלא כל משחק במשתמש אחר. זה אפשרי? אם כן, איך לעשות את זה? [br]פורסם בתאריך: 27.03.2010 בשעה 12:11:07 הפרסומת של היטמן מסתירה אז אני רושם שוב יש לי משתמש של סטים עם 2 משחקים, אני מעוניין להעביר את אחד המשחקים למשתמש סטים אחר. כדי ששני המשחקים לא יהיו באותו משתמש אלא כל משחק במשתמש אחר. זה אפשרי? אם כן, איך לעשות את זה? ערוך הודעה

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  8. בעת ניסיון לפתוח קובץ (מכל סוג שהוא; וידאו, pdf וכד') נפתח לי חלון ה-notepad ונשאר תקוע ללא כל תוכן. אני עובד עם XP ו-OUTLOOK EXPRESS. על מנת לראות קבצים שנשלחים אלי במייל אני חייב לשמור אותם קודם ואז לפתוח אותם מהמקום בו נשמרו. פתיחה ישירות מהמייל תמיד תגרום לתופעה שתיארתי. הבעיה נמשכת כבר מספר שבועות והחלה ללא כל סיבה ניראית לעין. אתמול כשניסיתי לעבור לאחד ממסכי העזרה ממסך הפתיחה הראשי של photoshop, נתקלתי בתופעה דומה, אלא ששם, מסך ה-notepad התמלא בג'יבריש. למישהו יש רעיון מה יכול לגרום לתופעה כזאת? תודה רבה מראש.

• 0 תגובות
    • 802 צפיות
  9. Started by bubu,

איך אני יכולה לצרוב קלפים לדיסק לאוטו? יש לי נירו וניסיתי DVD ניסיתי MP3 - CD כל דבר אפשרי וזה לא נותן לי תודה!

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  10. Started by ofeky1,

איך התוכנה הזאת בכללי?? יש לי אותה והיא מסיימת לאחות לי תכונן תוך כמה דקות ונראה לי שזה מהר מידי משהו יכול להסביר לי את התופעה!? תודה ofeky1

• 0 תגובות
    • 517 צפיות
  11. Started by eladbu,

התקנתי את MSN SUITE ומשום מה כאשר אני רושם משהו בתחתית הטסקבאר המלבן הלבן נותר ריק ולא מניב שום תוצאה ניסיתי הכל להתקין מחדש לעשות מפתוח חוזר ולעבור על ההדרות מחדש המוזר הוא שלפני שבוע זה עבד לי תקין?! יש למשהו פתרון?

• 0 תגובות
    • 576 צפיות
  12. שלום לכולם, אני הולך לקנות כרטיס מסך SAPPHIRE RADEON X1800GTO עם חיבור VIVO ואני ארצה להעביר קבצי וידיאו ממצלמת הוידיאו למחשב והשאלה שלי אם אפשר?? ואיך?? והאם אפשר להעביר וידיאו מהטלויזיה למחשב??

• 0 תגובות
    • 471 צפיות
  13. שלום כולם ! אני אפתח ואומר שאני שואל את השאלה הזאת בשביל חבר הוא קנה היום צורב די וי די פאיוניר 06 עכשיו גם אני וגם הוא לא הכי מבינים בקטע של תוכנות צריבה מדיות וכ'ו הייתי רוצה לקבל המלצות למידיות לצריבה וכן גם גדלים מומלצים (אם ש גדלים שונים) למדיות אמממ תוכנות מומלצות וכן מקודדים אם צריך ובאופן כללי כל מה שצריך לצריבה טוב ואיכותית עד כמה שאפשר בתודה מראש לירן

• 0 תגובות
    • 659 צפיות
  14. Started by gal atedgi,

אני צריך שם של תוכנה שיכולה להקליט קול ואז לערוך אותו מישהו מכיר תוכנה כזאת? תודה מראש

• 0 תגובות
    • 547 צפיות
  15. Started by dannygnh,

כאשר אני מנסה להמיר קבצי avi to mpg אני מקבל הודעה מסוג זה "can'ot open or unsupported"

• 0 תגובות
    • 530 צפיות
  16. Started by SharonSx,

שלום לכם, התקנתי את ה DAEMON Tools 4.09 וכשאני לוחץ על הסמל בשביל לבחור קבצים מתוך הרשימה, התוכנה לא פותחת את חלון הבחירה ולא מגיבה יותר. זה מוזר מאוד כי לפניכן זה עבד ועכשיו לא... מחקתי והתקנתי שוב משהו כמו 10 פעם ועדיין לא עזר, אפילו ניסיתי עם גרסאות ישנות יותר וגם לא. מישהו יודע מה הבעיה? או מישהו ניתקל בא בעבר? תודה,

• 0 תגובות
    • 652 צפיות
  17. ניסיתי לצורך העניין את VLC והתאכזבתי קשות ומפני שזה לא אינטאוטיבי ולא נוח לשימוש.

• 0 תגובות
    • 1.4k צפיות
  18. Started by arkadur,

באחד מהמחשבים שברשותי, יש בעיה מאוד מעצבנת ברגע שאני עובר בין טאבים , בעצם הדפדפן עושה REFRESH לדף, במידה וזה דף קליל, זה עוד בגדר נסבל אך, אם מדובר בדף כבד ומלא תמונות (לדוג' פייסבוק) זה משגע! הסרה והתקנה מחדש לא פתרה את הבעיה. פיתרונות?

• 0 תגובות
    • 549 צפיות
  19. Started by pms1,

שלום יש לי אקספלורר 9 באנגלית ניסיתי להתקין בעברית ואני מקבל הודעה שמה שמותקן חדש יותר מה עושים ? מערכת הפעלה win7 בעברית תודה רבה

• 0 תגובות
    • 763 צפיות
  20. Started by Eden 6600,

שלום אני משתמש בדפדפן Maxthon כבר הרבה זמן, ומהתחלת השימוש שלי בו הייתה לי בעיה בשינוי שפת הכתיבה מעברית לאנגלית ולהפך. במקום פשוט ללחוץ על צירוף המקשים Alt+Shift, אני צריך ללחוץ בנוסף גם על מקש ה-Shift הימני. המחשב נוסף בבית שלי הבעיה לא קיימת (כמובן שבדפדפן Maxthon שמותקן בו). גם במחשב שלי בדפדפן IE הבעיה לא קיימת. יש איזו דרך לפתור את זה? תודה :]

• 0 תגובות
    • 531 צפיות
  21. שלום, יש לי בעיה, שאני מסנכן את השירים לאייפון חלק מהם לא מופיעים לי תחת אמן ואני רוצה לערוך ולשנות את השם של האמן שלהם ניסיתי דרך האייטונס בשיטה של קליק ימני על השיר ואז get info ולשנות, אבל כל העמודות אפורות, וגם הקובץ של השיר לא מסומן כקריאה בלבד אז אפשר לפסול את האפשרות הזאת. פיתרונות ? תודה.

• 0 תגובות
    • 760 צפיות
  22. PICAVIEW... תוכנה שממש אהבתי... פשוטה, שוקלת כלום, ונותנת גישה נוחה מאוד לתמונות, כפתור ימני בEXPLORER\MY COMPUTER וכל ממשקי WINDOWS בעצם... ואתה מקבל את התמונה מוגדלת אבל בקטן בתוך התפריט עם כמה אפשרויות עריכה בסיסיות ובלחיצה על התמונה היא הייתה נפתחת לגודל מלא. פשוט, נוח ועוזר המון לעבודה על המחשב. עכשיו עם XP pro 64bit היא כבר לא עובדת ואין לה עדכונים, זאת תוכנה שלא עודכנה מסוף שנות ה90... אני מחפש בנרות משהו דומה, אם מישהו מכיר אני אשמח לשמוע על פתרונות חלופיים ! תודה! אוהד.

• 0 תגובות
    • 715 צפיות
  23. Started by Singularity,

1. אם יש לי מעבד x64 אבל הwindows שלי הוא עבור x32 כדאי לי להוריד את הגירסה שתתמוך ב-x64? 2. האם התוכנה הזו מוחקת גם תוכנות מושתלות?

24. היי חברים הכנתי מדריך איך להוריד שירים מיוטיוב תוך שניות פרגנו בלייק / תרשמו לערוץ שלי מעלה מדריכים גיימינג אנבוקסינג

• 0 תגובות
    • 1.4k צפיות
  25. Started by Dos,

אהלן וסהלן לכם אישים יקרים, לאחר שנים רב של שימוש בפיירפוקס, התעייפתי. תמיד רציתי לעבור לכרום בגלל הזריזות שלו, אבל מספר דברים מנעו ממני זאת, בעיקר החוסר באפשרות ל"Open file" בקבצים שאני מוריד. כלומר פתיחה אוטומטית לקבצים מסויימים, כמו טורנטים למשל, ורארים וזיפים. האם יש תוסף שנותן לי את האפשרות הזאת? תודה מראש, וקיץ נעים לכולנו.

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.