עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תוכנה

נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.

1. Started by ShaY-MoR,

ובכלל, עם הקיובס 3 היו לי מלא תקלות עם הויסטה, זה משהו ידוע שניתן לסדר איכשהו? הבנתי שאת הקיובס 4 לא ניתן בכלל להפעיל על ויסטה. מה יש לתוכנה הזאת עם הווינדוס הזה?

• 0 תגובות
    • 542 צפיות
  2. Started by nbd,

שלום. קודם כל. יש לי בעייה הTeam Speak 2 אני מקבל הודעת שגיאה כזאת: [03:06:09] Connecting to 80.179.150.79 [03:06:09] Got a bad response from the server לפי הFAQ הזה:http://forum.goteamspeak.com/showthread.php?t=5413 של Team speak זה אומר שאין תאימות גירסאות בין הTS 2 server לגירסה שלי.. וזה לא יכול להיות כי לחברים שלי יש בדיוק אותה גירסה כמו לי והם מצליחים להתחבר. והמסנג'ר. אני יודע שהייתה בעייה גלובלית אבל אצלי הבעייה כבר יותר משבוע. ניסיתי למחוק ולהתקין וגם לשדרג לMSN Messenger 7 וזה פשוט מסרב לעבוד.. זה נותן לי הודעת שגיאה כזאת: מצטערים, לא היתה לנו אפשרות להכניס אותך אל MSN Messenger כעת. נא נסה שוב מאוחר יותר. 80072efd\ בבקשה זה ממש דחוף לי הדברים האלו.. בעיקר הטים…

• 0 תגובות
    • 735 צפיות
  3. היי, אני צריך תוכנה בדומה לPAINT שילדים יוכלו לצייר כל מיני צורות לא קשות ולצבוע אותם, תוכנה יותר איכותית מPAINT שהיא לא MICROSOFT OFFICE והיא קלה לילדים בכיתה ג או ד להבנה, חינמית ותומכת VISTA, תודה!!!

• 2 תגובות
    • 872 צפיות
  4. Started by Wingedbull,

ברגע שאני נכנס ללינק, דרך כתובת רשומה במקרה הזה במסנג'ר בתיבת דואר, אז ישר מזנק לו חלון של האקספלורר שכמובן ריק, ואחרי נפתח לי טאב ב-FF עם הלינק המקורי. למה? מדוע ואיך? איך אני פשוט מאוד עושה שכתובות יפתחו לי ב-FF אך ורק בלבד? תודה, ושבוע טוב.

• 0 תגובות
    • 604 צפיות
  5. Started by Gilmesh,

שלום רב לכולם! ראשית, שמי גיל, אני חדש בפורום (הוא הומלץ לי על ידי חבר). שנית - יש לי בעיה די חמורה במחשב. כל משחק שאני מפעיל, פועל לכמה דקות ולאחר מכן מאתחל את המחשב, ובמקרה הטוב, רק קורס. יש לציין כי זה החל לקרות רק לאחר הפירמוט האחרון שלי. לפני הפירמוט היו לי יותר מ5 משחקים על המחשב, וכולם פעלו בצורה מושלמת. כיום יש לי רק משחק אחד על המחשב, ובכל פעם שאני פותח אותו ומשחק בו לכמה דקות, המחשב שלי מאתחל את עצמו. עוד יש לציין, כי זאת אינה בעיה בחומרה (כך נראה לי לפחות). אמרו לי כי הבעיה יכולה להיות במאווררים או בזיכרון, שהוא חם מדי, או משהו דומה לכך; אז עשיתי ניסוי, פתחתי 30 חלונות של דפדפן האינטרנט והפעלתי סרטון של נגן המדיה, והמחשב עבד בשלמות. (אני עדיין לא יודע אם …

• 5 תגובות
    • 505 צפיות
  6. Started by THDURRR,

שלום אז ככה, שכחתי את הסיסמא למס' האי סי קיו הקבוע שלי.. שיניתי את הסיסמא לסיסמא יחסית מסובכת ואז שכחתי אותה... כן מטומטם. אז ככה, בתוך האי סי קיו בפרטים היה רשום האימייל שלי אך כשניסיתי לעשות שיחזור זה לא הצליח ואמר שאין שום אימייל בפרטים.. דרך מרכז העזרה של האי סי קיו! אבל גם עכשיו, כשאני נכנס מאי סי קיו חדש שפתחתי ומחפש את האי סי קיו הקודם שלי אז בפרטים של אותו אי סי קיו כתוב האימייל האמיתי שלי. יש אימייל לשירות התמיכה של האי סי קיו? אני פשוט אכתוב להם משהו קצר שפשוט ישלחו את הסיסמא לאימייל שרשום שם. כדי להוכיח שאני לא פורץ כביכול למס'/משתמש לא שלי... אשמח לעזרה!

• 4 תגובות
    • 627 צפיות
  7. Started by Tapeworm,

שלום רב, ברשותי סרט ותרגום אשר אני מנסה לצרוב ל- DVD באמצעות התוכנה AVI2DVD. הכל עובד מצוין, אלא שהכתוביות יוצאות לי הפוך. ניסיתי לשחק עם הגדרות התוכנה ללא הצלחה וחשבתי שאולי קובץ הכתוביות פגום. האם מישהו נתקל בתופעה כזו? האם יש למישהו פתרון עבורי? תודה מראש!

• 2 תגובות
    • 1.5k צפיות
  8. Started by maorsh18,

שלום אני מחפש תוכנה להקלטה מכרטיס מסך geforce 6600gt vivo הוא מחובר לממיר אני מחפש תוכנה שמקליטה גם באיכות טובה כמה שיותר תודה למי שעוזר...

• 5 תגובות
    • 579 צפיות
  9. http://rapidshare.com/files/34458303/wrar370he.exe.html קרדית לא שלי

• 8 תגובות
    • 899 צפיות
  10. האווטלוק EXPRESS שלי חרא ....700 אלף הודעות זבל ביום ! כבר אין לי כוח לזה איזה המלצות יש לכם לתוכנת אי מייל שתנקה אם לא 100% לפחות 90% מהדואר זבל ? מה עם OUTLOOK חדש יותר ? יש שם ANTISPAM ?

• 16 תגובות
    • 2k צפיות
  11. Started by i7,

שלום ושנה טובה, אדלג על השלבים שהתרחשו עם המחשב, ואגיע לעניין הרלוונטי כרגע: 1) ITUNES נפתח כשכל שמות קבצי המוזיקה עליו (כ-30,000!), אך הם מסומנים עם סימן קריאה. 2)הקובץ שהיה קיים בכונן C שאליו שמות השירים מתייחסים איננו (נמחק). 3)קבצי השירים המקוריים נמצאים כולם בכונן נפרד. מבינה שאוכל להסיר ITUNES, להתקין מחדש ולהעביר את כל הקבצים מחדש לספריה; אך מאחר וזה מספר עצום של קבצים ומאחר ושמות הקבצים עדיין קיימים בתוכנה - נראה לי בזבוז מטורף של זמן ואנרגיה. ודאי יש פיתרון פשוט יותר. האם מישהו יוכל לעוץ לי? תודה!

• 0 תגובות
    • 1.7k צפיות
  12. Started by RF SOS,

תמיד שאני מפעיל " אינטרנט " אחרי עבודה של חצי שעה - שעה קורה שדף אחד נתקע מתוך 5 ורשום " דף לא מגיב " והמעבד מגיע ל 70 אחוז מאמץ ... למה זה קורה ? אפילו עשיתי פירמוט לשלול וירוס יש לי NOD32 .. זה קשור לזיכרון ? למעבד ? יש לי פנטיום 4 אבל זה מעולה לאינטרנט . " דף לא מגיב " זה חוסר במשאבים ? תודה לכל העוזרים

• 0 תגובות
    • 659 צפיות
  13. אני מחפש תוכנה שתבדוקה טמפרטורה

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  14. אולי חלקכם כבר יודעים אבל הגירסא החדשה ל Forceware של Nvidia ממש זוועה לי אישית זה גרם ל Restart חוזר בזמן משחק. הגירסא ממש לא יציבה וגורמת הרבה בעיות תתרחקו ממנה עד ש Nvidia תשחרר משהו יותר נורמלי

15. Started by Black_eagle,

האם גם אצלכם ה ICQ לא מצליח להתחבר? שוב בעיה בשרתים?

• 5 תגובות
    • 705 צפיות
  16. Started by mena,

קניתי נגן חדש ,שאני מחבר אותו הווינדואס מעלה לי הודעה שבמחשב שלי לא מותקן usb2.0 והלוח אם שלי הוא :msi nforce4 neo-fi משהו יודע מה צריך לעשות?

• 11 תגובות
    • 1.1k צפיות
  17. נעלם לי האפשרות של "מחיקת" דיסקים מתוך תוכנת הצריבה שלי תוכנת הצריבה שאני משתמש בה היא ULEAD..... מישהו יודע מה הבעיה וכיצד אני פותר אותה ?

• 6 תגובות
    • 612 צפיות
  18. נגמר לי השחור, ואני רוצה לדעת כמה יש לי בצבעוני על מנת לדעת עם לקנות רק דיו שחור או מדפסת חדשה ובכך בעצם אני מקבל שניים בחינם במחיר קטן יותר. יש כזה דבר? ואגב בנושה, האם זה נכון שדיו שמקבלים עם המדפסות הוא כחצי או שליש ממה שקונים בחנות?

• 5 תגובות
    • 4.4k צפיות
  19. יש לי סרט מתוך משחק שהקלטתי בFRAPS ששוקל 135מגה ואורכו חצי דקה, איך אני מקודד אותו עד לפחות 20\15מגה?

• 2 תגובות
    • 970 צפיות
  20. Started by eladbu,

מדוע אניט לא מצליח לראות בעיברית את הריבועים המסומנים?

• 4 תגובות
    • 527 צפיות
  21. שלום אני משתמש במורפיוס תוכנת הורדה ממש מהירה אבל היא כבר לא מורידה לי מאז שיש לי את ה SP2 ש בטח חוסם אותה או משהו. מישהו יודע אם יש דרך לסדר זאת?

• 1 תגובה
    • 475 צפיות
  22. Started by LaCostE,

התקנתי NAV 2006 מקורי , כולל אקטיבציה והכל . עכשיו כל פעם שנאי עם הנורטון ברקע , Symantec Integrator או משהו כזה ,נתקל בבעיה ועליו להסגר. שם הקובץ : nmain.exe מה עושים ? עריכה : תמונה מצורפת http://img217.imageshack.us/img217/8034/nabpf7.png

• 5 תגובות
    • 785 צפיות
  23. בקיצור אני החלטתי להתקין את Kaspersky אבל בשלבי ההתקנה הוא אומר לי שקודם כל צריך למחוק את ZA למה? ZA הוא פיירוול וה- Kaspersky הוא אנטי וירוס לא?

• 4 תגובות
    • 552 צפיות
  24. Started by Aviv C,

מישהו יכול לתת לי לינק להורדה של חבילת פונטים חינם? אני מחפש חבילה ולא להוריד אחד אחד.

• 0 תגובות
    • 508 צפיות
  25. אני תמיד מתקין את הדרייבר מהדיסק של הלוח אם. אני רוצה לעדכן הכל להכי חדש. מישהו יכול לתת לי בדיוק מה הדרייברים? הלוח אם GIGABYTE GA-945P-S3. . אני יגיד לכם מה הבעיה אצלי. הכרטיס מסך שלי X1950 PRO וAA והצלליות לא חלקות מספיק וזה לא צריך להיות ככה. הכל ניסתי אני כבר חצי שנה אם הבעיה הזאת. לכן כמעט למסקנא יוצא שהלוח אם הזה הוא זה שעושה את הבעיה לכרטיס מסך לכן אמרתי אולי לעדכן את הדרייברים להכי חדשים אולי זה יעזור. תודה. ועוד שאלה צריך למחוק משהו לפני שמתקינים את הדרייברים החדשים? או שלא צריך?ישר מתקינים . יש לי XP 64 .

• 2 תגובות
    • 594 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.