תוכנה
נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.
40,194 דיונים בפורום זה
-
נושא זה הועבר לפורום [link=http://www.hwzone.co.il/cgi-bin/YaBB/YaBB.pl?board=os&action=display&num=1004285133&start=0]מערכות הפעלה[/link] על ידי KoM
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני צריך קובץ בשם sucatreg.exe שנמצא בתיקיית windows\system שלכם. תודה.
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
בבקשה תביאו לי לינק ל דרייברים הכי חדשים של וודו 3 3000 \ או כל וודו 3 אחר ל ווינדוס 98
-
- 7 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
אהלן... איפה אני יכול להשיג תוכנות כמו מציף אימייל, מציף צ'טים, תוכנות פריצה וכאלה? :asthanos:
-
- 1 תגובה
- 1.4k צפיות
-
-
האם קיים אתר או תוכנה שמאפשר לי לעקוף את חברת אורנג' ולשלוח לעצמי אייקונים, הודעות, צילצולים חינם מהאינטרנט ? ניסיתי להשתמש בתוכנת SmartSMS אבל למיטב הבנתי אין אפשרות לעבוד עם התוכנה בחיבור ADSL, ז"א חייב מודם. מחכה לעזרה, תודה
-
- 2 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
האתר שיפתור לכם את בעיות התוכנה באופן כללי וסופי (קרוק סיראלי וכ"ו): http://www.tfcg.net/crack/c.htm דן
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
היא מבוססת גם על win nt נכון? אז גם עליה nba live 2001 לא יעבוד?
-
גירסה 3 !! כן כן דווקא את הגירסה הזאת אני צריך ודחוף כדי להסיק את הקיים יש שתי אפשרויות אחת להשתמש בתוכנה מיוחדת לכך שלא תמיד עוזרת והדרך השניה והבטוחה יותר היא להתקין את הגירסה הישנה גירסה 3 והיא תסיר לחלוטין את הקיים (גירסה 8) בטח תשאלו אז מדוע לא להשתמש בגירסה אחרת כמו גירסה 5 ? כך נאמר לי שרק הגירסה הישנה יכולה להסיר כל גירסה אחת אנא עיזרו לי למצוא ברשת את הגירסה הישנה (3) חחיב להוריד אותה אם יש למישהו את הגירסה הישנה עוד מהמחשב הישן אשמח לקבל אותו תודה
-
- 11 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
יש לי את הדריברים הנ"ל ואני רואה עברית כמו בתמונה. היה פעם רשום אפשהו איך לסדר את זה אבל לא קראתי אז איך?
-
- 3 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
איך אני יוצר דיסק כזה? למישהו יש אתר עם הוראות? נגיד שיש לי קובץ iso של זה, וגם הורדתי מאיזה אתר קבצי boot , איך אני עושה את זה עם nero או cdrwin?
-
- 5 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
התקנתי מחדש את מערכת ההפעלה במחשב. הפעם, במקום למקם את חלונות 98 במחיצה C שיניתי את חלוקת המחיצות בכונן ל2 גיגה, 5 גיגה, ועוד 5 גיגה. התקנתי את חלונות 98 למחיצה אחת, תוך שימוש בכונן C לSWAPPING בלבד. אחרי זה, התקנתי את חלונות XP למחיצה הנוספת. חלונות XP עובד בלי שום בעיות. לעומת זאת, חלונות 98 עושה בעיות מההתחלה. ההתקנה עברה בלי הרבה בעיות, חוץ מהתקנת כרטיס הקול. כשניסיתי עם דרייברים מעודכנים יותר, הוא הביא לי מסך כחול, אבל הסכים להתקין את הדרייברים המקוריים. (הכרטיס עובד בלי בעיה) אבל.. כשאני מריץ למשל OUTLOOK EXPRESS, הוא תוקע אותי בלי שום אזהרה ובלי שום אפשרות חוץ מRESET. מה שעשיתי בהתחלה, היה ליצור את חשבונות האימייל שלי (שלושה חשבונות, אחד מהם בHOTMAIL), ולייבא את הד…
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
משהו מוזר קרה במחשב שלי... המחשב שלי מסרב להכנס לצאט של תפוז... הוא לא מפעיל את הסקריפט של הצאט.... החלון שנפתח לי הו החלון שאתם רואוים למטה ושם זה נעצר ולא נכנס לצאט למישהו יש מושג???????????????????????
-
- 3 תגובות
- 2k צפיות
-
-
ביותר ב ADSL? וכמובן שיהיה אפשר לשחק בו במשחקים
-
- 6 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
חבר שלי זיין לי ת'סכל שאני ילמד אותו פסקל ולא הצלחתי :'( :'( מישה וא מכיר אתר טוב שילמד פסקל אחת מ*גר ???
-
- 0 תגובות
- 1k צפיות
-
-
יש לי כונן דיווידי במחשב..ויש לי סרט בדיווידי, עעכשיו עם איזה תוכנה אפשר להעתיק את הסרט למחשב ולשמור ב-MPEG או פורמט אחר?
-
- 6 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
זו אחת הבעיות המוזרות ביותר שהיו לי, אני מנסה להכנס לאתר של אננדטק, ונכנס והכל טוב, אבל כאשר אני נכנס לעמוד החדשות, העמוד לא מתעדכן לא משנה מה אני עושה, זאת אומרת הוא כרגע נשאקר לי על האתריך ה-19\10... זהו דף החדשות... מה יכולה להיות הבעייה?
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
אני צריך תוכנה, שאני אוכל לעשות איתה אוברקלוקינג גם למעבדים ישנים, או כאילו שאין להם אפשרות כזו בביוס\ בג'אמפרים... תודה מראש... 8)
-
- 0 תגובות
- 969 צפיות
-
-
ברשותי צורב philips 32*12*8 שכאני מפעיל את נרו, המחשב עושה סימן כיאילו שהוא טוען אבל אחרי כמה שניות הוא מפסיק. התוכנה עבדה מציון עם win Me עד שהתחילה הבעיה. פירמטתי (גם מסיבות אחרות) והתקנתי win 98 אבל הבעיה חזרה. לא בדקתי תוכנות צריבה אחרות. בבקשה עזרו לי בתודה מראש, עדי רובין
-
מישהו יודע אם יש גירסה יותר חדשה מגירסה 3.0 של התוכנה- ++TURBO C ?
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
צורב פלקסטור 16/10/40A, מופיעה הודעת שגיאה error sanding firmeware, מה הסיבה?
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני מתכוון לאנמציות פלאש באינטרנט עם סיומת SWF. כמובן שניסיתי דרך File --> Save והאפשרות אינה פעילה. תודה
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
נושא זה הועבר לפורום [link=http://www.hwzone.co.il/cgi-bin/YaBB/YaBB.pl?board=general_offtopic&action=display&num=1003697058&start=0]כללי[/link] על ידי Enc0der
-
- 0 תגובות
- 941 צפיות
-
-
איפה אני יכול להוריד דמואים כאלה, שבעצם מפיקים את המיטב מהכרטיס, דומה מאד ל-3dmark2001 אבל לא חובה שזה יהיה בנצ'מארק... 8)
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
אבא שלי היה היום באיזו חנות והציעו לו YAMAHA scsi אחד...ואמרו לו שהוא יכול לצרוב דיסקים מוגנים (sd2?) וגם אמרו לו שכל צורב יכול רק שצריך בשביל זה להוריד איזה פאץ' לנירו... ???
-
- 11 תגובות
- 2.6k צפיות
-
-