עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תוכנה

נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.

1. Started by omri_ro,

שלום אני משתמש במנהך ההורדות GETRIGHT ובתוסף FLASHGOT, שמתי לב לאחרונה שקבצים שאני מוריד מאתרים מסויימים דרך הGETRIGHT(קבצי ZIP) יורדים בצורה פגומה למחשב ולא ניתן לפתוח אותם(בהורדת אותו קובץ דרך מנהל ההורדות של FF הקובץ תקין). ניסיתי להגדיר בGETRIGHT שיתעלם מהאתרים ה"בעייתיים" אבל לא עזר. האם ניתן להגדיר בFLASHGOT שישתמש באתרים מסויימים במנהל ההורדות של FF ובכל שאת האתרים ישתמש בGETRIGHT? נ.ב בFLASHGOT סימנתי את הAUTOSTART DOWNLOAD (גם בGENERAL וגם בDOWNLOAD MANAGER) כדי שלא יציק לי יותר מידי, ככה שאני מחפש אפשרות ללא התפריט שלו...

• 0 תגובות
    • 572 צפיות
  2. Started by yaviny,

יש לי נייד של ELONEX ולא מצאתי באתר שלהם תכנה מיוחדת לנ"ל כשהיה עליו WIN 98 היתה תצוגה של הנ"ל אבל אחרי שהותקן XP זה נעלם. מישהוא יודע האם כלול ב XP ואיך לגרום שיופיע או אולי יש תכנה שלא של יצרן המחשב שתדע לתת תצוגה של מצב הסוללה = % טעינה של הסוללה תודה

• 0 תגובות
    • 785 צפיות
  3. Started by Evyatar,

שלום, (רשמתי את זה גם בפורום מצלמות דיגיטליות כי לא ידעתי לאיפה זה שייך למרות שפה זה נראה יותר מתאים). צילמתי סירטוני ווידאו במצלמה הדיגיטלית שלי ועכשיו אני רוצה לעשות מהם סרטם, הבעייה היא שהם עם סאונד ואני רוצה להוריד להם את הסאונד ואם אפשר דרך התוכנה movie maker שמגיעה עם הווינדוס. (XP) תודה לעוזרים

• 0 תגובות
    • 689 צפיות
  4. Started by חן וייסמן,

אז ככה, התקנתי הכל כולל כל העדכונים... יש לי נאנו שהוא עובד פיקס ואני מעדכן שירים עם itunes בלי בעייה כשאני לוחץ על update my ipod והכל מתעדכן. כשאני מחבר את האייפוד וידאו החדש הוא מראה את השירים שעליו ואם אני רוצה לעדכן אותו אי אפשר פשוט ללחוץ על update.... מישהו יכול לעזור?? תודה :s05: :s05:

5. Started by elad01012,

התקנתי את KASPERSKY anti-virus personal pro 5.0.14 ומתי שאני מדליק את המחשב מחדש קופץ לי ERROR מה אני עושה? ניסיתי להתקין מחדש לא עוזר כלום.. [attachment deleted by admin - 90 dayss]

• 0 תגובות
    • 641 צפיות
  6. האם אפשר לעשות רשימה של לינקים מרפידשייר שירדו אוטומטית? או שצריך לפתוח כל לינק בנפרד? תודה

• 0 תגובות
    • 606 צפיות
  7. Started by amitbl,

שלום... יצרתי טבלה גדולה מאוד באקסל (בסביבות ה500-600 נתונים, שחלקם נוסחאות וחלקם רק ערכים) וברצוני להפוך כל שורה לעמודה (לבצע שחלוף - טרנספוזיציה למטריצת הנתונים). יש למישהו מושג איך עושים את זה והאם זה אפשרי בכלל, בלי לעבור תא תא כמו מפגר, או בלי לעשות הכל מחדש? *עריכה* אוקיי מצאתי זה כבר לא רלוונטי. יש אפשרות בהדבקה מיוחדת לבצע טרנספוזיציה למטריצה המודבקת. תודה בכל מקרה

• 0 תגובות
    • 3k צפיות
  8. Started by ladani22,

יצרתי קובץ IMAGE בעזרת GHOST למחשב עם WIN98 ולאחר בדיקת אמינות התקבלה הודעה כי הוא פגום (המערכת ביקשה להכניס דיסק A:\GHOSTERR.TXT). האם אפשר לתקן את הקובץ או לפחות לפתוח את הקובץ כדי לשלוף ממנו מידע?

• 0 תגובות
    • 890 צפיות
  9. ניסיתי המון נגנים, אף אחד מהם לא מציג צבעים עמוקים כמו ב WMP11, ואני בטוח שאני לא היחיד ששם לב לזה. סרטי SD אני רואה דרכו כי ה VOBSUB מציג כתוביות.. אבל משום מה הוא לא מציג לי אותן בסרטי HD ואני חייב לראות סרטי HD דרך מדיה פלייר קלאסיק. אז אני מחפש דרך לגרום לכך ש VOBSUB יראה את הכתוביות לסרטי HD, או פשוט נגן טוב שמציג צבעים כמו ב WMP. (הראשונה עדיפה) או פשוט דרך לגרום למדיה פלייר קלאסיק להציג צבעים חדים כמו ב WMP. (גם יהיה מעולה)

• 0 תגובות
    • 1.4k צפיות
  10. כשאני מנסה להוריד את הסרגל כתוב לי שהוא פועל מגרסה 2.0 ומעלה ואחר כך מציע לי להוריד את הגרסה הכי חדשה. יש לי גרסה 3.0.6 והוא לא מזהה את זה. אשמח לקבל פתרון.

• 0 תגובות
    • 575 צפיות
  11. Started by evy,

יש לי בעיה עם הכתוביות. הצבתי את הפלייבק שאני רוצה לעשות לו כתוביות,ושמתי כבר את המילים של השיר בתיבה שצריך. כאשר אני עושה את ההקלטה,המילים הם לא בסדר הנכון,והצביעה של המילים מתחילה משמאל לימין (כנראה שזה מותאם למילים באנגלית) יש דרך להפוך את זה ?

• 0 תגובות
    • 2k צפיות
  12. Started by sofix4,

אחת הסיבות שאני לא רוצה לעבור לויסטה היא בגלל שהבנתי שבMovie maker בנמצא בויסטה אי אפשר ללכוד וידאו מכרטיס טלוויזיה אנלוגי (Flyvideo 2000 או hunagge wintv pvr 150). אפשר להתקין את Microsoft Movie maker 2.1 או 2.2 על ויסטה? :s05:

• 0 תגובות
    • 445 צפיות
  13. Started by shevah,

שלום לכולם. יש לי ויסטה 64 ביט, ואני מנסה להתקין את שתי התכונות(ניסיתי כל אחת לבד) אבל אני מקבל הודעת שגיאה ממש בחלונות הראשונים, כאשר אני לוחץ next. השגיאה בדימון טולס היא error code 14. Contact support. עכשיו בדקתי בפורומים של שתי התוכנות וגם באינטרנט ולא הצלחתי למצוא פתרון הולם שיסדר את זה. יש לציין שאלכוהל עבד אצלי מעולה עד שפשוט החליט להפסיק לפעול, אז מחקתי אותו ונסיתי להתקין מחדש וזה לא הולך. כל עזרה תתקבל בברכה.

• 0 תגובות
    • 795 צפיות
  14. Started by ilay22,

בחלון אופציות של הורדה שיש open with save flashgot נעלם לי משום מה ה open with אבל כשהשניים האחרים לא מסומנים, ואני לוחץ אנטר, זו פותח לי את הopen with מישהו יודע איך אני עושה שאני אוכל שוב לראותו אותו?

• 0 תגובות
    • 473 צפיות
  15. ניסיתי להפעיל את תכנה הנ"ל על קובץ התקנת מ"ה XP כדי ליצור קובץ התקנת ב USB, וקבלתי את הודעות השגיאה- ראה בקובץ המצורף

• 0 תגובות
    • 809 צפיות
  16. Started by yonit,

מצאתי באינטרנט את התוכנה VobEdit שמתיימרת לעשות את העבודה אבל משום מה התוכנה הזו עובדת לי רק על קבצים קטנים. כאשר אני מנסה לחבר קבצים בגודל 1 ג'יגה התוכנה ממירה לי את הקבצים שוב ל-VOB ולא מחברת אותם. אשמח לשמוע אם יש תוכנה אחרת שעושה את העבודה או לחילופין אם יש פה מישהו שמכיר את התוכנה הזו אשמח אם יסביר לי למה אני לא מצליחה לחבר קבצים גדולים?

• 0 תגובות
    • 965 צפיות
  17. Started by coolthing,

טוב אני מקווה שזה המקום המתאים לשאול , אני נתקע לפעמים בבעיות עם התוכנה , למשל כאשר אני לוחץ על לינק של סרט , במקום הסרט אני מקבל קובץ אינדקס של html בגודל 100 קיי , אבל כאשר אני לוחץ לחיצה ימנית ושמירת יעד בשם אז אני מקבל את הסרט עצמו , אני לא מדבר פה על אתרי אפ טי פי , אלה http למהדרין , למישהו יש מושג מה אפשר לעשות לגבי פלאשגט..? אם יש 50 סרטים אני לא אתחיל להוריד כל אחד בנפרד עם הדפדפן , במקום זאת יש את האופצייה של הורד הכל בפלאשגט ...... שידרגתי לגירסא האחרונה של 1.6 וזה כמובן לא עזר.

• 0 תגובות
    • 547 צפיות
  18. היי. אני מתחבר להאב מסויים ורוצה להוריד תקייה שלמה ממנו למחשב שלי.. אני עושה קליק ימני על התקיה ובוחר TRANSFER.... עד פה הכל בסדר. הבעיה היא שאחרי שיורדים כמה קבצים אז זה תמיד אומר לי באמצע שיש קובץ באותו שם בתקייה (אבל בגודל אחר) ומה אני רוצה לעשות עם זה ( להלחליף\ לשנות שם, לא להוריד...) זה קורה לי בכל הורדה אז זה כנראה משהו שאני לא ממש מבין בהורדה כי אני לא מוריד בדרךכלל באפ טיפי. אז אם למישהו יש מושג על מה אני מדבר בבקשה עזרה!

• 0 תגובות
    • 533 צפיות
  19. Started by TALEVI17,

שלום לכולם יש לי קבצי וורד שאני מורידה מהמייל והם יורדים משום מה עם סימון כזה מסביב לפסקה. הדבר מאוד מפריעה לי ואני לא יודעת איך להוריד את זה. אני רק מניחה את העכבר על משפט והוא מסמן לי את כל הפסקה. גם כשאני רוצה לשנות משהו במילים זה מסמן לי הכל. כיצד ניתן להוריד את זה? תודה ויום מקסים

20. Started by natab5280,

שלום אני מנסה להפעיל תוכנת רוקסטר במחשב אני נכנס להתחלה איפה שהשפות ואז שם זה פשוט קורס ולא ממשיך הלאה השלה מה עושים פה

• 0 תגובות
    • 906 צפיות
  21. המכשיר שלי לא תומך ב-JPG אבל אני יודע שיש תוכנות שממירות את התמונות לפורמט אחר. מכירים משהו טוב?

• 0 תגובות
    • 612 צפיות
  22. Started by Stone Eagle,

יש דרך לזהות את העוגיות שאתר אינטרנט ספציפי שם על המחשב שלי? או, האם יש תוכנות שעושות את זה?

• 0 תגובות
    • 792 צפיות
  23. יש לי Office XP, אני כותב בעברית עם שגיאות בכוונה, כדי לבדוק אם בדיקת האיות מתבצעת... אך היא לא מתבצעת... לכן אני הולך ל Tools שם לוחץ על בדיקת איות... אבל נרשמת לי ההודעה: "Cannot find proofing tools in hebraw" .... מה עושים??? איך מתקינים את "בדיקת האיות האוטומטית, בעיברית"? תודה.... עריכת המודר: אף אחד לא חייב לך משהו. בפעם הבאה דיון עם כותרת כזו יינעל.

• 0 תגובות
    • 667 צפיות
  24. כולם מכירים את התרגום האוטומטי שהיה לגוגל כרום, ומגרסה 26-27 הפסיק לעבוד. פשוט מסירים את הכרום ומתקינים גירסה 25 והתרגום חוזר לעבוד מצוין. הבעיה היא, שהכרום מתעדכן מעצמו מבלי לשאול אותך... לשם כך בעבר קראתי הוראה להסיר את התיקיה אפדייט מהנתיב הבא: AppData\Local\Google\Update אך לאחרונה גוגל כרום מצליח בכל זאת להתעדכן. אולי מישהו מכיר שיטה שתעבוד ותמנע עידכונים?? אגב, אל תאמרו לי שיש תוסף שנקרא :translate.google אני יודע, והוא לא עובד באותה מהירות ומקצועיות כמו התרגום המובנה בכרום 25.

• 0 תגובות
    • 1.3k צפיות
  25. http://vi9ati.deviantart.com/art/Guilty-251299732

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.