תוכנה
נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.
40,194 דיונים בפורום זה
-
בזמן שיש לי כתוביות בסרטים , הם מופיעות בג'יבריש. כאשר אני פותח את הקובץ בNOTEPAD הכל מופיע בג'יבריש. מה צריך לעשות כדי לתקן את הענין ואיך תודה.
-
- 0 תגובות
- 673 צפיות
-
-
שלום אני מחפש תוכנה לעריכת סרטים שתהיה קלה לשימוש ומקצועית. אני עכשיו משתמש ב-Adobe Premiere Pro 2.0 אך יש לי בעיות איתה כי היא לא תומכת בהרבה קודקים של סרטים וגם במעברים אם אני חותך קטע ועושה מעבר לקטע אחר היא מכניסה במעבר חלק מהקטע שמחקתי. אז תמליצו לי בבקשה על תוכנה נוחה וטובה תודה מראש
-
- 0 תגובות
- 470 צפיות
-
-
אני מחפש תוכנת xear 3D אמרו לי שהיא לא ממש מתאימה לכל לוח אם ..לא יודע אם בכלל זה קשור ללוח אם .. הלוח אם שלי הוא של gigabyte GA-7VRXP rev2.0
-
- 0 תגובות
- 591 צפיות
-
-
-
כשאני מפעיל את המחשב קופצים לי שני חלונות. אשמח אם תוכלו לפרש לי אותם (מצורפים בקובץ). אני חושש לחיי המחשב שלי הוא רק עבר טיפול כימותרפי של avast avg kasperski panda ולמיטב זכרוני של synmatec וגם השתמשתי ואני עדיין משתמש ב zone alarm ובspybot. עשיתי hijackthis והlog מצורף. כמו כן עשיתי ccleaner וdustblaster וגם השתמשתי ב recuva כמו כן עשיתי regvac registery cleaner. אחרי כל הנ"ל הרצתי סריקה מקיפה של avast וzone alarm וגם של spybot והאחרון היחיד שמצא משהו. מצורף הסיכום שלו ג"כ בקובץ. עשיתי גם rootkit ייתכן ואני צריך לבטל את אופציית הrestore אני לא בטוח שזה קשור... איך עושים את זה? סה"כ המחשב מגיב הרבה יותר טוב מלפני הטיפול הארוך שהוא עבר, אך עדיין לא מאה אחוז. תודה לכולם.…
-
- 0 תגובות
- 622 צפיות
-
-
זה פיירוול מספיק טוב ביחד עם NOD32? עדיף במקומו זון אלארם? בכל מקרה אני משתמש בזה כי הזון אלארם לוקח פי 2 יותר משאבים.
-
- 0 תגובות
- 569 צפיות
-
-
שלום כאשר אני צופה בתמונות שמובילות לURL,הוא מציג לי את הדבר הבא: וכאשר אני רוצה לצפות בסרטון יוטיוב דרך לינק ולא להכנס קודם לאתר הוא מציג לי את הקוד מקור. איך אפשר לתקן?
-
- 0 תגובות
- 545 צפיות
-
-
http://lifehacker.com/software/skype/go-hires-with-skype-video-calls-235443.php
-
- 0 תגובות
- 605 צפיות
-
-
שלום. רכשתי מצלמת וידאו דגם 105E של חברת סוני. המצלמה צורבת ישירות לתוך DVD שנמצא בתוכה. המצלמהלא מתחברת למחשב בשום צורה. צילמתי איתה 50 קטעי וידאו. כשאני מעביר פרקים מסויימים לתוך המחשב באמצעות תוכנת PowerProducer2 Gold, הפרקים שאני מייבא נראים מטושטש ולא ברור. הקול נשמע בסדר אבל התמונה באיכות ירודה מאד. האם יש תוכנה אחרת לייבוא פרקים מסויימים לתוך המחשב
-
- 0 תגובות
- 507 צפיות
-
-
שלום אנשים , התקנתי את החבילה AVTP שהופכת את הווינדוס XP שיראה כמו ויסטה. הוספתי ב sidebar את הגאדג'ט שמראה את מזג האויר , הבעיה היא שהוא במעלות פרנהייט ואני רוצה להפוך אותו לצלסיוס... מישהו יודע איך? תודה חברים. עריכה : שכחו מזה... גיליתי , מסתבר שפשוט לוחצים על המעלות וזה משתנה לצלסיוס (למי שזה מעניין אותו)
-
- 0 תגובות
- 494 צפיות
-
-
איך זה קרה פתאום? נסתי להתקין מחדש אבל לא עוזר. ******עריכה***** הסתדרתי לאחר שיחזור של הווינדוס [attachment deleted by admin]
-
- 0 תגובות
- 585 צפיות
-
-
https://www.joost.com JOOST התחילו לחלק גם למשתמשים "רגילים" רשיונות לביתא סוף סוף עוד אין הזמנות עדיין :-\ מישהו עוד קיבל מ"|פשוטי העם"?
-
- 0 תגובות
- 566 צפיות
-
-
היי שלום לכם אני סטודנט להנדסה שמעוניין לקנות נייד שיכול ל"סחוב" soldedge בלי בעיות. האם ה- GMA 950 הסטנדרטי יכול להסתדר עם זה? מה עם זה? nvidia® geforce go 7400 ממפרט של hp: http://www.ctm.co.il/product.asp?id=735
-
- 0 תגובות
- 520 צפיות
-
-
היי, אני מחפש תוכנה שתעביר קובץ סרט מפורמט AVI לפורמט YUV(כמובן ללא קול). תודה.
-
- 0 תגובות
- 586 צפיות
-
-
ב - XP, כאשר הייתי מפעיל לינקים ל - mirc בפיירפוקס הוא היה פותח לי את התוכנה ואת החדר שאליו הקישור קישר. אבל ב- vista הוא נותן לי שגיאה "firefox doesn't know how to open this address", איך אני מקשר את mirc לפרוטוקל IRC בהגדרות כך שהוא יפתח את התוכנה? תודה
-
- 0 תגובות
- 564 צפיות
-
-
שלום אנשים. יש לי בעייה בהצגת סרטים באתר מסויים - הנה דוגמא: hhttp://bidur.finder.co.il/online/news/4761.html במקום לראות את הסירטון אני רואה חלון ריק. לשם השוואה, באתרים אחרים שמציגים סרטים כגון YOUTUBE וחבריו אין לי את הבעייה הזו. הבעייה קיימת גם ב IE7 וגם ב FF2. רעיונות?
-
- 0 תגובות
- 473 צפיות
-
-
חג שמח לכולם! בזמן שאני מעלה את תוכנת AI Suite (של אסוס) אני מקבל הודעת שגיאה! /: ההודעה: assertion failed : m_hlib!NULL file c:\documents and settings\administrator\my documents\projects\aisuite\aisuite\cpu usage.cpp line 159 לאחר שלוחצים OK מופיע ההודעה הבאה:Abnormal programme terminaison הותקן ה-WIN, דרייברים וכו'. ה- AI Suite של אסוס. חיפשתי על התקלה באתר אסוס וגם בגוגל, נראה שלעוד כמה אנשים היתה את הבעיה אך אף אחד מהם לא ענה תשובה עם פתרון. לידע כללי על המערכת שלי: לוח אם ASUS P5B DLX מעבד CORE 2 DOU 6400 2 גיגה זיכרון WIN MCE 2005מערכת הפעלה גם לאחר שעשיתי SYSTEM RESTORE והתקנתי שוב, גם דרך המשתמש שלי שהוא אדמיניסטרטור, וגם אדמיניסטרטור ישנה הבעיה. אשמח אם יודע מה …
-
- 0 תגובות
- 600 צפיות
-
-
חג שמח לכולם! קודם כל אני מצטער על הכפילות עם פורום חומרה ולוחות, פשוט אף אחד כנראה לא מכיר את הבעיה. המחשב חדש, בזמן שאני מעלה את תוכנת AI Suite (של אסוס) אני מקבל הודעת שגיאה! /: ההודעה: assertion failed : m_hlib!NULL file c:\documents and settings\administrator\my documents\projects\aisuite\aisuite\cpu usage.cpp line 159 לאחר שלוחצים OK מופיע ההודעה הבאה:Abnormal programme terminaison הותקן ה-WIN, דרייברים וכו'. ה- AI Suite של אסוס. חיפשתי על התקלה באתר אסוס וגם בגוגל, נראה שלעוד כמה אנשים היתה את הבעיה אך אף אחד מהם לא ענה תשובה עם פתרון. לידע כללי על המערכת שלי: לוח אם ASUS P5B DLX מעבד CORE 2 DOU 6400 2 גיגה זיכרון WIN MCE 2005מערכת הפעלה גם לאחר שעשיתי SYSTEM REST…
-
- 0 תגובות
- 663 צפיות
-
-
שבת שלום לכולם! יש לי WINDOWS XP 64 ,הורדתי את התוכנה הנ"ל ורשום שהיא תומכת ב 64 BIT. אחרי שהתקנתי אותה היא לא החליפה את הסל מחזור שלי... הוא נשאר כמו שהיה.. וכשאני מפעיל את התוכנה ישירות אז זה רושם לי את זה: "The Undelete Service is gathering Recovery Bin data. Please wait..." איזה WAIT ואיזה נעליים נתתי לו שעה ולא עזר... התקנתי את התוכנה בעבודה וב VMWARE על XP רגיל ועובד סבבה.. מה יכולה להיות הבעייה? [move]תודה לכל העוזרים![/move] קישור: http://www.undelete.com/undelete/uddesktops.asp?RId=1&CId=1&Aeid=0&Apid=0&SId=2
-
- 0 תגובות
- 799 צפיות
-
-
שלום, מישהו יכול להמליץ לי על תוכנה טובה לסינכרון קבצים בין שני מחשבים? אני רוצה שברגע שאני משנה קובץ או מוסיף/מוחק קובץ מתיקיה מסויימת היא תסנכרן בין שני המחשבים. ניסיתי עם MICROSOFT GROOVE 2007 של OFFICE2007 אבל היא לא הכי נוחה לי. אני מכיר את SYNCTOY, של MICROSOFT אבל היא לא מבצעת את זה אוטומטי אם אני זוכר נכון. מישהו יכול להמליץ לי על אחרת אחרת?
-
- 0 תגובות
- 798 צפיות
-
-
אוקי. קיבלתי היום מערכת מדהימה של polk audio 5.1. חיברתי את הרמקולים לרסיבר ואותו למחשב, רסיבר של JVC עם סראונד. לא הצלחתי לשמוע ברמקולים האחוריים חזק מספיק אז ניסיתי להגביר אותם ברסיבר ובדריבר אבל ללא הצלחה. לאחר מכן ניסיתי לעדכן דריברים והורדתי את הדריבר הכי חדש מהאתר של קריאיטיב אבל עכשיו אני שומע רק בסנטר ושני הרמקולים הקדמיים. ניסיתי להגדיר "ולשחק" בהגדרות אבל ללא בצלחה חושב לציין שלפני שהורדתי את הדריברים החדשים זה עבד ללא הרמקולים האחוריים :'( תודה על העזרה עריכה: עכשיו אני כבר לא שומע כלום
-
- 0 תגובות
- 524 צפיות
-
-
היום אני עשיתי פורמט והתקנתי מערכת הפעלה והכנתי בה הכל לIMAGE של GHOST עשיתי את ה IMAGE ישירות לדיסק באמצעות GHOST 2005 V.9 עשיתי ריסטארט והכנסתי BOOT GHOST שהיה ברשותי בגירסא 8.2 ...הBOOT לא זיהה את הקובץ..אבל זיהה את הכונן הCDROM חפשתי בתוכנה אם יש שם אשרות להכין BOOT אבל לא מצאתי האם יש פה למישהו מושג איך אני יוכל לעלות את הIMAGE מהדיסק אם GHOST BOOT מתאים בגירסא?
-
- 0 תגובות
- 510 צפיות
-
-
יש לי MICROSOFT OUTLOOK 2003 והגדרתי אותו לאימייל של בזק(התקשרתי אליהם והם אמרו לי איך) עכשיו נגיד אני רוצה להתקין OFFICE 2007 אני יצטרך עוד פעם להגדיר אותו ?(כלומר להתקשר לבזק עוד פעם ) ומה לגבי כל ההודעות הם ימחקו ? ויש לי עוד שאלה בקטנה ... יש תוכנה לספר טלפונים בעברית ? שאפשר לגבות אותה על דיסק ? (בשביל אבא) ?
-
- 0 תגובות
- 445 צפיות
-
-
האם יש במדיה פלייר 11 את האופציה Find Album Info כמו שהיה בגרסאות הקודמות של התוכנה? אם כן, איך מגיעים אליה? חיפשת אותה ולא ממש מצאתי.
-
- 0 תגובות
- 462 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני מחפש תוכנה/פלאגין , שמקריאה לבקשתי (ע"י לחיצה על החלק המבוקש בטקסט) את הטקסט שבעברית(ואנגלית כמובן). במידה וקיימת תוכנה כזו אז אשמח לקבל את השם שלה ובמידה ולא הייתי רוצה לקבל הערכה של כמה יעלה ליצור כזו? בברכה
-
- 0 תגובות
- 696 צפיות
-