עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תוכנה

נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.

1. האם יש תוכנה, שדרכה אפשר לקבוע באיזה רזלוציה המשחקים שיש לי במחשב יפעלו? אל תשאלו אותי למה אני צריך את זה, רק שאלתי אם יש. אם יש מה שמה תודה

• 0 תגובות
    • 471 צפיות
  2. Started by 1900GT,

יש לסבא שלי את התוכנה הכל מקורי ויש בעיה. כאשר רוצים ללכוד וידיאו מהמצלמה הוידאיו דיגטלית שלו אז מופיע צג שבו רואים את מה שיש במצלמה ועוד תמונה של מצלמה ששם אפשר להפעיל את המצלמה, לעצור להריץ קדימה ואחורה הכל דרך המחשב. הבעיה לפעמים הצג לא מגיב ולא רואים מה שיש במצלמה למרות שהמצלמה מגיבה לפקודות שבאות מהמחשב. כלומר אני עדיין יכול לשלוט במצלמה ואני רואה במסך של המצלמה שהיא מגיבה ע"פ מה שאני עושה אבל בצג שמראה את הווידיאו שהולכים ללכוד יש מסך שחור וכאשר מתחילים ללכוד הוא לא לוכד כלום. הבעיה נפתרת מדי פעם כאשר אני מפעיל מחדש את המחשב(וגם זה לא תמיד). ניסיתי לבדוק בהגדרות אבל כלום לא עוזר . יש למישהו רעיון? תודה מראש ****עריכה גיליתי שזה לא רק עם התוכנה הספציפית הזאת זה קטר…

• 0 תגובות
    • 471 צפיות
  3. Started by ofeky1,

האם יש איזה תוסף או כלי בתוכנה שמאפשר לי לחתוך סרט לפי מספר חלקים\גודל של החלקים?? ואיך אני מקודד סרט לאותו פורמט שהוא מבלי לשנות את סוג הקידוד שלו(מקווה שהבנתם אותי!)? תודה מראש!

• 0 תגובות
    • 471 צפיות
  4. Started by Koko Ben Hamin,

שלום לכולם . יש לי קבצים שחבר הביא לי והם בראר,ויש לו אותם רק ככה ואצלו זה כבר מחוק ככה שאין סיכוי לשחזור. בקיצור הראר כותב שהוא לא טוב או נפגע,ואני לא יודע מה לעשות כי זה המון זמן חיכיתי לקבצים האלה,וזה שוקל 4.30 גיגה בערך,עכשיו שאני עושה לו מאפיינים הוא כותב שיש שם על הדיסק 4.30 ג'יגה אבל הוא לא פותח..אולי אפשר עם תוכנה אחרת חוץ מWINRAR ? או לעשות משהו ? עריכה:עם תוכנות אחרות זה בכלל לא מוצא אותו בתור כל ARCHIVE נתמך,ושאני מנסה להפעיל עם תוכנה אחרת זה כותב שהוא בכלל קובץ ISO וזה מה שיש בתור הראר אבל זה לא הקובץ בחוץ. עכשיו הבעיה היא שגם שאני פותח עם תוכנות צריבה הוא לא מזהה,אז מה זה DAMN !? עריכה:עכשיו שאני פותח ישירות ולא עם OPEN WITH זה נותן לצרוב אותו בתור קובץ ISO…

5. Started by Aviram,

היי, יש לי מחשב נוסף (פנטיום 4 לצורך העניין), שיש לו כרטיס מסך מובנה על הלוח אבל אין לי מושג איזה כרטיס זה ואיזה דריוורים אני צריך להוריד בשבילו. בנתיים אי אפשר לשמוע במחשב קול. תוכלו להביא לי איזושהי תוכנה שמזהה מה הכרטיס קול או משהו בסנגון שיכול לעזור? תודה.

6. המחשב החדש שלי פועל לאט ואני מנסה להבין איפה הבעיה... אני רק רוצה להוציא את ההארדיסק מכלל אפשרות לצוואר הבקבוק שיש לי במחשב... עשיתי BOOT על MHDD ואין לי מושג מה רושמים ואיך מפעילים את הבדיקה... מפחד בטעות לפרמט את ההארדיסק... מישהו יכול לעזור? תודה

• 0 תגובות
    • 471 צפיות
  7. חברה תקשיבו אני לא מבין באנטי וירוסים אתם יכולים לעזור לי ולהגיד לי איזה אנטי וירוס לשים במחשב שלי..!???

• 4 תגובות
    • 471 צפיות
  8. ^^

• 0 תגובות
    • 471 צפיות
  9. הם סתם תופסות לי טונות מקום...

• 0 תגובות
    • 471 צפיות
  10. Started by axon,

הורדתי נורטון גוסט 10 כל מה שביקשתי זה דיסק , שאני אעשה ממנו בוט והוא ישים את כל מערכת ההפעלה שלי כמו שהיא (כמו שעושים בחנויות מחשבים) למה אני לא מצליח לעשות את זה ? חיפשתי בהלפ חיפשתי בכל מקום מישהו יכול להנחות אותי ??? אני כבר מיואש לגמרי תודה לאחר חיטוט נרחב פה ואחרי הרבה ט'רדים ללא תשובה אני באמת מיואש ... אף אחד לא מכיר את האופציה הזאת ?

• 0 תגובות
    • 470 צפיות
  11. Started by Yairi1234,

יש לי NERO 7 , ובכל התצוגות המקדימות בהכנת DVD או בתוכנת העריכה אני רואה מסך ירוק מטושטש. מישהו יודע ממה זה נובע ואיך אפשר לפתור את זה?

• 0 תגובות
    • 470 צפיות
  12. שלום אני מחפש פיירוול מתאים לויסטה 64, אני לא רוצה את הפייר וול של ויסטה ואני לא מוצא משהו אחר, אשמח לכל עזרה תודה

• 1 תגובה
    • 470 צפיות
  13. Started by moris122,

שלום התקנתי windows vista והכל עובד חלק רק התקן האודיו לא פועל ... הדריבר (RELTEK HIGH DEFINITION AUDIO) הדריבר וההתקן פעל בעבר ב-XP .... אבל עכשיו אינו פעול . אין לי מושג מה לעשות הורדתי את אותו הדריבר לVISTA אך ההתקן לא מזהה אותו. פליז עם יש למשהו מושג והוא יכול לעזור לי בבקשה!!!! תודה מראש ???

• 1 תגובה
    • 470 צפיות
  14. Started by Reader,

התקנתי את הגירסה החדשה של תוכנת ה-Thunderbird 1.5. אולם לא הצלחתי לפתוח את קובץ התוסף המאפשר כתיבה מימין לשמאל. הסיומת של הקובץ XPI אינה מזוהה ע"י המערכת. אני צריך עזרה בנושא. :s05:

• 2 תגובות
    • 470 צפיות
  15. Started by jorgito,

שלום! קרה לי משהו מאוד מוזר ביומיים האחרונים ואני לא יכול להיכנס למייל שלי (יאהו והוטמייל ביחד) וגם לא להיכנס לחשבון שלי בבנק דרך האתר... לא התקנתי שום תוכנה ולא שיניתי שום הגדרות בנתב או באקספלורר הדבר היחיד שקרה זה נפילת חשמל פעמיים... מישהו יכול לנחש מה הבעיה ואיך לסדר אותה? (ניקיתי את כל ההיסטוריה COOKIES ןכל הסיסמאות שהיו שמורות)

• 1 תגובה
    • 470 צפיות
  16. Started by ggg456,

שלום לכולם, הורדתי את התוכנה המבוקשת uICE (לשליטה על המחשב באמצעות שלט למי שלא מכיר) ואז שמתי לב שהיא רק לנסיון של 30 יום. מישהו יודע היכן יש גרסה חופשית של התוכנה? או פרוצה אולי?

• 2 תגובות
    • 470 צפיות
  17. 1) יש אפשרות לקבל התראת מייל או באמצעות משהו אחר כשמישהו שולח לי הודעה? אולי הסרגל שלהם יכול לספק את זה? (יש את התוכנה של ג'ימייל נוטיפייר שמודיעה כשמתקבל מייל וחשבתי שיש משהו דומה לאייסי. זה יהיה מאוד שימושי) 2) ניסיתי לחפש בהיסטוריה של ICQ חודש פברואר אבל זה לא הופיע למרות שזה מוגדר כן לשמור. מופיע לי משום רק מחודש מרץ. אבל אני צריך לחפש משהו מחודש פבר'. מה אעשה? אני יודע שיש אמצעים לגלות את ההיסטוריה כי הרי כך המשטרה עושה כל הזמן. כך עושים לעברייני מין שרוצים לראות עם מי התכתבו וכך עשו לנאצים שתפסו לא מזמן

18. Started by idangabbay,

קניתי מחשב חדש והתקנתי את כל הדרייברים חוץ מהדריבר של הכרטיס קול עכשיו שאני בא להתקין אותו אז ההתקנה נכשלת והוא אומר שיש עוד תוכנית שפועלת חוץ מההתקנה ואין שום דבר פתוח גם לא על כלום על הסרגל מה אני צריך לעשות??????? הדגם של הכרטיס קול הוא: intel 82801 gb ich7 - high definition audio controller REALTEK הכטיס מובנה בלוח אם.

• 1 תגובה
    • 470 צפיות
  19. אני משתמש בVISTA כרטיס מסך GS7600 נהו הצבע המקורי שהיה לי וכיצד מגיעים אליו תודה

• 0 תגובות
    • 470 צפיות
  20. Started by mimoni9,

הסבר קצר לפני: קניתי מחשב נייד של LENOVO N200 ואני רוצה לפרמט את הVISTA ולהתקין במקום XP, אך כאשר אני מכניס את הדיסק של ה XP להתחלת הפירמוט אחרי כמה דקות שהוא מתקין את פריטים ההתחלתיים הוא פתאום רושם לי את ההודעה הבאה: setup did not find any hard disk drivers installed in your computer make sure any hard disk drivers are powered on and properly connected to your computer, and that any disk-related hardware configuration is currect. this may involve runing a manufacturer-supplide diagnostic or setup program setup cannot continue.to quit setup, press f3 אם מישהו יודע מאיפה אני אמור להשיג את הדרייבר הזה של הדיסק הקשיח זה יעזור מאוד כי כנראה בלי זה אני לא יכול לפרמט (וגם א…

21. Started by AmL1,

יש לי את הפלאפון K800I והתקנתי עליו את התוכנה הזאת... בכל מקרה הוא מציג לי את העיברית בתוכנה הפוך... נגיד בשליטה על הווינאמפ הוא מראה את השמות של השירים בעיברית הפוכה... יש למישהו פיתרון? שמתי את זה פה ולא בגאדג'טים כי נראה לי שזה מתאים לפה...

• 0 תגובות
    • 470 צפיות
  22. Started by CHENAN,

יש לי אנטי וירוס AVEST... קיצור אתמול בלילה פתאום הוא צפצף והופיע WORM VIRUS... ניסיתי למחוק וכל פעם שמחקתי זה כותב לי שהוא קובץ שרק קוראים אני לוחץ OK וזה מופיע לי עוד פעם.. נכנסתי לתיקייה וניסיתי למחוק את זה לבד..וזה כותב לי מה שיש בתמונה.. מישהו יכול להגיד לי איך אני מוחק את הוירוס הזה ולמה הוא גורם?ואם יש בעיה אם זה בתיקיית הווינדוס? תודה... הקובץ של הוירוס: הERROR שיוצא אם פותחים את הקובץ: התמונה של הוירוס: התמונה שזה קובץ לקריאה בלבד.. תודה...

• 0 תגובות
    • 470 צפיות
  23. Started by cohenha,

אני יודע שלכל תוכנה יש דבר שנקרא "התקנה שקטה" אני מחפש תוכנה שתוכל להגיד לי את האפשרויות של התקנה שקטה בכל תוכנה תודה מראש לכל מי שעוזר

• 3 תגובות
    • 469 צפיות
  24. Started by reyrey_200,

לעיתים קרובות מאוד שאני גולש באינטרנט הוא נתקע, הוא נותן לי הודעות שגיאה של:"אינטרנט אקספלורר נאלץ לסגור בלה בלה בלה....." בקיצור זה קורה לי בכל אתר,אני לרשום הודעה בפורום פתאום הוא רושם לי את השגיאה יוצא מהאינטרנט. בקיצור מה עושים ????

25. Started by golansa,

שלום לכולם ! אני מבקש להקרין לילדי סרט DVD שיש לי צורך לדלג במהלך ההקרנה על מספר קטעים מפחידים . שאלתי האם ישנה תוכנה שאני יכול לסמן בה את נקודות הזמן אותן אני מבקש לדלג והיא תדלג עליהן אוטומטית במהלך ההקרנה ? תודה לכולם ושבוע טוב

• 0 תגובות
    • 469 צפיות

דיונים חדשים בפורומים