עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תוכנה

נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.

1. Started by golansa,

שלום לכולם ! אני מבקש להקרין לילדי סרט DVD שיש לי צורך לדלג במהלך ההקרנה על מספר קטעים מפחידים . שאלתי האם ישנה תוכנה שאני יכול לסמן בה את נקודות הזמן אותן אני מבקש לדלג והיא תדלג עליהן אוטומטית במהלך ההקרנה ? תודה לכולם ושבוע טוב

• 0 תגובות
    • 434 צפיות
  2. 1) יש אפשרות לקבל התראת מייל או באמצעות משהו אחר כשמישהו שולח לי הודעה? אולי הסרגל שלהם יכול לספק את זה? (יש את התוכנה של ג'ימייל נוטיפייר שמודיעה כשמתקבל מייל וחשבתי שיש משהו דומה לאייסי. זה יהיה מאוד שימושי) 2) ניסיתי לחפש בהיסטוריה של ICQ חודש פברואר אבל זה לא הופיע למרות שזה מוגדר כן לשמור. מופיע לי משום רק מחודש מרץ. אבל אני צריך לחפש משהו מחודש פבר'. מה אעשה? אני יודע שיש אמצעים לגלות את ההיסטוריה כי הרי כך המשטרה עושה כל הזמן. כך עושים לעברייני מין שרוצים לראות עם מי התכתבו וכך עשו לנאצים שתפסו לא מזמן

3. Started by rredm2,

שלום האם מישהו יכול להגיד לי איך מעבירים תוכנה או דטדאקצ מ ה hard disk ל disk on key כי אם אגרור אז הוא רק מעתיק את התקייה תודה הנושא הופרד מסטיקי המלצת תוכנות.

• 0 תגובות
    • 434 צפיות
  4. ^^

• 0 תגובות
    • 434 צפיות
  5. Started by Shlomi116,

אני מחפש תוכנה שאני יכול לקלוט מהכרטיס מסך וידיאו מהממיר יש לי בכרטיס מסך יציאה IN וOUT (של S-Video ו RCB ) חיברת כמו שצריך אבל אין לי מושג עם איזה תוכנה אני אמור לקלוט ואין לי את הדיסק.. חיפשתי באתר של nVidia יש להם משהו בתשלום ולא בטוח קשור..

6. Started by w7_znay,

שלום אני מאוד מיתעניין בחומרת מחשבים אני קורא הרבה סיקורים וכ'ו . אבל אני קורא בעיברית וכבר ניגמר מה ליקרוא רוב הדברים באנגלית ולי יש בעיה עם השפה אז אתם יכולים להמליץ לי על תוכנה ל... תרגום משפטים או טקסטים ? מאנגלית לעיברית מומלץ חינמי ולא בתשלום (אהה ויש לי בעיה עםGOLDT אז על תמליצו לי אליו )

• 1 תגובה
    • 434 צפיות
  7. Started by moris1977,

היי! האם קיימים מחשבים שלא ניתן לעשות בהם גוסט? האם יש פיתרון לכך? ניסיתי לעשות וזה מה שאני מקבל: http://img140.echo.cx/my.php?image=11tx.jpg תודה! הקשיח שלי SATA לוח P5GD1 של אסוס. הגוסט 2003

• 0 תגובות
    • 434 צפיות
  8. אז כמו שרשום עד לא מזמן עבדתי עם הנורטון אני מחפש אנטי ווירוס וגם פיירוול ניסיתי את הקספרסקי הורדתי את הדמו אבל הוא חסם לי המון דברים ושיגע אותי עד שהסרתי (נתן לי סיבה לא לקנות למרות שיש לי חוקי של חבר שקיבל מתנה) הנוד 32 התקנתי לפני הנורטון (מאוכזב ממנו גם והמצחיק שהנורטון זיהה לי ווירוסים והנוד לא) אודה מאוד על העזרה

• 2 תגובות
    • 433 צפיות
  9. Started by 6600GT,

בעיה בעברית בדפדפן לפורום שלום , לפני שבוע אני קם בבוקר כותב בעברית בחיפוש של גוגל ואין עברית יש אותיות לא מובנות... אני משחק בהגדרות שפה מוחק את העברית מתקין שוב לא עובד... אני כותב במחשב בעברית והכל עובד , רק בתוך הדפדפן עצמו אין עברית, זה קרה לי באינטרנט אקספלורר 6 עידכנתי ל7 עדיין לא עובד, האנגלית עובדת וגם המספרים וסימני פיסוק רק לא העברית אני כותב עכשיו בנוט פאד ומעתיק הכל לפורום מי שרוצה להבין איך נראה העברית: אני כותב עכשיו א ב ג ד ה: ? ? ? ? ?

• 0 תגובות
    • 433 צפיות
  10. Started by nirrabi,

אני צריך ת'דרייבר לALi PCI M2559 Bus Master IDE Controller ושיהיה גרסה 5.2 תודה רבהה

• 0 תגובות
    • 433 צפיות
  11. Started by ofeky1,

האם יש איזה תוסף או כלי בתוכנה שמאפשר לי לחתוך סרט לפי מספר חלקים\גודל של החלקים?? ואיך אני מקודד סרט לאותו פורמט שהוא מבלי לשנות את סוג הקידוד שלו(מקווה שהבנתם אותי!)? תודה מראש!

• 0 תגובות
    • 433 צפיות
  12. Started by h_yoav,

שלום לכולם אני רוצה לפרמט את המחשב שלי ועשיתי את זה כבר מלא פעמיים אבל עכשיו כל פעם שהוא כותב לי ללחוץ על מקש כלשהו בשביל לקרוא מהדיסק אז או שהמחשב נדלק מחדש או שמופיע הודעה עם כל מיני אותיות ומספרים אבל לא זאת עם הרקע הכחול וגם פעם אחת הוא כתב לי שאני צריך לפחות 7mb extended memory מה זה אומר? תודה לכולם

• 0 תגובות
    • 433 צפיות
  13. Started by cohenha,

אני יודע שלכל תוכנה יש דבר שנקרא "התקנה שקטה" אני מחפש תוכנה שתוכל להגיד לי את האפשרויות של התקנה שקטה בכל תוכנה תודה מראש לכל מי שעוזר

• 3 תגובות
    • 433 צפיות
  14. שלום לכולם! אני מחפש אחר תוכנה להמרת וידאו אני בעיקר צריך המרה מכל פורמט לVOB (DVD) אבל נחמד אם זה יהיה כמו win avi convertor שזה ממיר הרבה פורמטים (עד כאן פשוט מאוד אפילו יש לי אחת) אבל,, שמנצלת 64bit ושני ליבות מעבד (C2D E6600) עם המפרט שמימין אני צריך רק שם מפה אני כבר אסתדר תודה רבה לכולם!

• 3 תגובות
    • 433 צפיות
  15. Started by a-gold,

שלום רציתי לדעת אם ולמה צריך להפעיל את התוכנית של: microsoft office document monitor ? למה זה טוב? האם אני יכול להשאיר את זה מבוטל כמו שזה עכשיו ? [attachment deleted by admin]

• 0 תגובות
    • 433 צפיות
  16. Started by golans1,

הורדתי את הסדרה 24 והפכתי את הקבצים לפורמט VCD איך אני צורב מספר פרקים לדיסק אחד כדי שיעבוד לי ב DVD ? -- ניסיתי לצרוב את קבצי ה VCD כDATA עם NERO אך ללא הצלחה .

• 1 תגובה
    • 433 צפיות
  17. Started by AMD 64,

http://img433.imageshack.us/my.php?image=untitled5ch.jpg מישהו יודע מה זה ואיך מסדרים את זה?

• 2 תגובות
    • 433 צפיות
  18. חברה תקשיבו אני לא מבין באנטי וירוסים אתם יכולים לעזור לי ולהגיד לי איזה אנטי וירוס לשים במחשב שלי..!???

• 4 תגובות
    • 433 צפיות
  19. Started by ita123,

שלום לכולם אני מחפש קישור לדרייבר לכרטיס מסך RADEON 9200 VIVO , הדרייברים החדשים לא מתאימים לי תודה .

• 0 תגובות
    • 433 צפיות
  20. Started by TroubleBoy,

אני שבוע משתמש בה, ואני לא מכיר את כולה. 1. קודם כול, היא ברפתית, איפה משנה שפה?2 2. תראו את הסרטון הבא - http://www.youtube.com/watch?v=J_KTH89BdcM א - איך אני יכול לערוך ככה? שיהיה כזה חתוך בכול מיני מקומות...? בסרטונים שלי,לפני כול סרטון אני כותב- Zion Guetta Present האם זה רשמי מדיי? והאם זה מתאים? כי אני לוקח מטריילרים של משחקים קטעים עורך, ום מוזיקה.. ואז בתחילת הסרטון זה כתוב.. האם זה מתאים? או שכדאי לי לכתוב משהו אחר שם? כדאי לי לכתוב פשוט רק בהתחלה - edited by zion guetta ? מה כדאי לי? זה אחד הדברים המציקים לי ביותר בסרטונים. ( כי אני רוצה שידעו שזה שלי ), קרה פעם שאמרו שזה לאא שלי.. חשבו שזה סתם סרטון שהעליתי.. וגם - --- אני תמיד שם תמונות, שבתמונות כתוב עליהם …

• 0 תגובות
    • 433 צפיות
  21. Started by s0d,

שלום, אני צריך לצרוב 3 קטעי מוזיקה. האחד MID והשניים האחרים WAV. רציתי לדעת אם אני יכול לצרוב את זה על Audio בנרו וישמעו את זה במערכת רגילה(קטנה כזאת עם טייפ, רק בנתיים בהמשך תבוא מערכת רצינית) . או שאני צריך להפוך את הסיומות של הקטעים בתוכנה כלשהי לסיומת mp3 כאילו השאלה שלי האם מערכות רגילות כאלה עם טייפ קטנות כאלה מסוגלות לקרוא wav וmid או שרק mp3 הם קוראות

• 0 תגובות
    • 433 צפיות
  22. Started by AmL1,

יש לי את הפלאפון K800I והתקנתי עליו את התוכנה הזאת... בכל מקרה הוא מציג לי את העיברית בתוכנה הפוך... נגיד בשליטה על הווינאמפ הוא מראה את השמות של השירים בעיברית הפוכה... יש למישהו פיתרון? שמתי את זה פה ולא בגאדג'טים כי נראה לי שזה מתאים לפה...

• 0 תגובות
    • 433 צפיות
  23. Started by yuvalchen20,

איך אני בודק איזה דרייבים אני אצטרך להתקנת המחשב לאחר פירמוט? ומאיפה אני אוכל להוריד אותם? תודה מראש

• 1 תגובה
    • 433 צפיות
  24. Started by assaf990,

1) העזרה שלי רק באנגלית למרות שהתקנתי תוספת HEB לאופיס XP ולמרות שהגדרתי עזרה בעברית ושפת ממשק בעברית מה שקורה: האופיס בעברית F1 מגיב לשאילתות רק שהן בעברית אבל אחרי שהוא פותח לי את התפריט עזרה עם כל ההסברים - זה באנגלית. למה? 2) איך להפעיל אשף בעת יצירת מסמך חדש? יצרתי תבנית עם שדות למילוי ע"י המשתמש (MACROBOTTOM) אני רוצה שבכל פעם שאפתח מסמך חדש המבוסס על תבנית זו, ייפתח אשף ובו יתבקש המשתמש למלא את כל השדות. 3) לא מצליח להוסיף שם קובץ כ"שדה" בתבנית. אני יוצר תבנית ואז בכותרת עליונה אני מוסיף שדה: "שם קובץ". כשאני יוצר מסמך חדש מבוסס על תבנית זו אז נשמר לי שמה בשדה: DOCUMENT1 וגם כאשר אני נותן שם לקובץ, מעדכן שדות זה לא משתנה! רק אם אני מוסיף ידנית שדה של "שם קובץ" אז ז…

• 0 תגובות
    • 432 צפיות
  25. Started by naknir,

היי, התקנתי לאחרונה את הפנדה החדש (פלטיניום אינטרנט סקיוריטי 2005) אבל משום מה הוא לא רוצה לפעול כשמפעילים את הווינדוז. כלומר, כשאני מפעיל את המחשב והווינדוז עולה וכל התוכניות שעולות עם הווינדוז מתחילות לרוץ (כגון: מסנג'ר, אייסיקיו, AD-WATCH וכו') - הפנדה משום מה לא פועל בעצמו. כשאני מפעיל בעצמי את הפנדה והוא עולה, הכל נמצא במצב של Disabled וצריך ללחוץ על Enable כדי להפעיל שוב את ה-Automatic Protection. מה עושים? תודה מראש, ניר.

• 0 תגובות
    • 432 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.