עבור לתוכן

תוכנה

נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.

1. בדפדוף באתרים או מעבר בפורומים יש לי תקיעות קטנות כאלה..... לא יודע אם זה בעיה אצלי או שככה עובד הFIREFOX אני עם גירסא אחרונה ודרייברים מעודכנים! אם מישהו עוד מרגיש בזה שיכתוב. תודה רבה= )

• 2 תגובות
    • 529 צפיות
  2. Started by gshhar,

שלום לכולם. יש לי רדאון 9600XT של ספייר ולאחרונה יש לי כל כמה דק' תקיעות קטנות בסקטים למשך איזה חצי שנייה. ניסיתי את הדרייבר הכי חדש אבל זה לא עזר ועכשיו אני עם גירסה ישנה יותר,4.1 אבל גם זה לא עוזר. פירמטתי את המחשב שלי אבל גם זה לא עזר ועד לא מזמן לא הייתה לי את הבעיה הזו. מה זה יכול להיות ?

• 11 תגובות
    • 1.4k צפיות
  3. Started by Iko89,

-כותרת- יום בהיר אחד המחשב החל להתקע .. פוטושופ עולה אחרי משו כמו 15 דק', הFF לא זז וכל תוכנה לוקח לה שעות עד ימים להתקע.. פתחתי את המנהל משימות ואין תוכנה חריגה שלוקחת יותר מדיי זכרון או שימוש במעבד ניסיתי שיחזור מערכת אך ללא הועיל ניסיתי גם להריץ סריקה עם הנוד 32, חזרתי אחרי 3 ימים והסריקה היתה על 12 אחוז () איך אפשר לפטור את הבעיה בלי פרמוט ?

• 4 תגובות
    • 712 צפיות
  4. Started by saar3,

שלום! יש לי בעיה עם המקשים של המקלדת במשחקים,שאני לוחץ על w או s הם נתקעים כל כמה שניות ואז צריך ללחוץ שוב מה בעיה?! שאלתי בציוד היקפי ואמרו לי שצריך לשאול פה מה הבעיה!! תודה מראש

• 1 תגובה
    • 465 צפיות
  5. Started by MALEAK,

שלום לך !!!!!!!!!! אולי אתה יכול לפתןר לי הבבעיות 1)באמצע הגלישה מופיעה לי הודעה כדלקמן תוכנית זאת ביצעה פעולה בלתי חוקית והיא תסגר והמחשב נכבה 2)החשב כל כמה זמן מאתחל את עצמו מחדש תודה על העזרה

• 3 תגובות
    • 737 צפיות
  6. Started by berner,

שלום הסתבכתי לגמרי בגלל עצות שקבלתי הסרתי את כל CODEC והMEDIA PLAYER ועכשיו אני לא יכול לפתוח כל קובץ כי אני מקבל הודעה משונה ניסתי להתקין מחדשוהMEDIA PLAYER11 וזה לא יורד לי התקנתי CODEC חדש ועכשיו אני מקבל את ההודעה הזו ניסתי להפעיל אם תוכנת VLC media playerוגם ההודעה הזו מתקבלת --------------------------- Windows Media Player --------------------------- To finish installing Windows Media Player, restart your computer and then log on as an administrator or a member of the Administrators group. מה לעשות דחוף

• 7 תגובות
    • 987 צפיות
  7. Started by kkffiirr,

המחשב מודיע לי את זה כשאני רוצה לשנות הגדרות עם מאפייני מערכת ועוד כל מיני. ניסיתי להעתיק לתיקיית SYSTEM32 את הקובץ אבל הוא לא נותן לי, הוא מודיע שהוא מוגן מפני כתיבה או משהו כזה. מותקנת על המחשב מערכת XP אנטי וירוס של מקאפי ופיירוול של נבידיה. אני יודע שזה גרוע, זה לא מחשב שלי ואי אפשר להסיר בגלל התקלה הזו. בדקתי עם נוד מעדוכן והוא לא מצא וירוס...

• 0 תגובות
    • 577 צפיות
  8. Started by refael111,

http://www.israup.net/images/f247ab6b6fe49c65b37874a79f80fdad.jpg' alt='f247ab6b6fe49c65b37874a79f80fdad.jpg'> אני מקבל את ההודעת שגיאה הזאת כאשר אני מבקש לעשות חיפוש של ערכים על כל המיל אני לא מקבל את כל התוצאות של החיפוש ורק שאני משנה באינדקס מתיקייה ספציפית לכל המיל זה ההודעה שמתקבלת תודה רבה

• 0 תגובות
    • 2.2k צפיות
  9. Started by mrafi26,

התקנתי אאוטלוק 2007 על מערכת הפעלה WINDOWS 7 אך כאשר אני מנסה לפתוח קישור מסוים לאתר,מקבל הודעת שגיאה הבאה(מצ"ב גם צילום מסך): this operation has been canceled to restrictions in effect on this computer.please contact your system administrator בדקתי ב ADMIN TOOLS אך אין זכר לתוכנה. בקטגוריה של DEFAULT PROGRAMS אישרתי את התוכנה. עדיין מקבל את אותה ההודעה. אודה לעזרה. [attachment deleted by admin]

10. Started by liorwin,

יש לי כרטיס קול onboard של realtek. אני מנסה להפעיל שיר בווינאמפ ואני מקבל הודעת שגיאה (למרות שאת מנגינת הפתיחה של ווינדואוס אני שומע) bad directsound driver בלה בלה בלה... הורדתי דרייבר מעודכן ועדיין התקלה חוזרת. האם זה קשור לdirectx?? מה לעשות? תודה, ליאור

• 15 תגובות
    • 1.3k צפיות
  11. Started by klips,

שבת שלום התקנתי היום את SP2 לוויסטה הכל עובד מצויין אבל ברגע שהגדרתי בלוח בקרה של ניוודיה מצב של SLI הוא גורם למסך שלי להיות כחול זה קרה רק לאחר שהתקנתי את הSP2 וכמובן מחקתי והתקנתי כמה פעמים את הדרייברים מהאתר וזה לא עוזר אני משתמש כרגע רק בכרטיס מסך 1 יש לי 9800GT X2 אשמח על כלל עזרה

• 2 תגובות
    • 666 צפיות
  12. Started by ido2309,

שלום, אני משתמש ב- MS Access 2003. נכון לעכשיו, ברגע שאני רק מפעיל את התוכנה, בין עם דרך תוכניות או בלחיצה על קובץ מבוקש, התוכנה נסגרת מיד לאחר הפעלתה ועולה החלון ששואל האם לשלוח דוח שגיאות. הסרתי והתקנתי את התוכנה וניסיתי כל דרך אפשרית אחרת בעזרת חיפוש נרחב לסדר את הבעיה, אך איני מצליח. אשמח לעזרה, תודה.

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  13. Started by crazy in love,

יש לי windows 98 והתקנתי את התוכנה mv2 player והורדתי אפילו את המקודד. שאני באה להפעיל את מה שאני רוצה לראות מופיעים פסים לאורך כל המסך של התוכנה. איך אני יכולה לפתור את זה? תודה

• 4 תגובות
    • 815 צפיות
  14. Started by hararim,

שלום לכולם. כאשר אני מנסה לפתוח את תיקיית הסרטים שלי דרך המדיה סנטר ישר התוכנה נתקעת ומפסיקה לעבוד. מהניתן לעשות?

• 0 תגובות
    • 667 צפיות
  15. http://www.likestatus.co.il/ ורק באקספלורר. יש הודעה כפי שרואים בתמונה המצורפת שממש תוקע את הדפדפן. המתכנת שבנה את האתר אמר שלא ראוה שום דבר מוזר. זה קרה לי בועד אתר מבוסס וורדפרס אבל רק בעמודים מסוימים. מישהו יודע מה זה צריך להיות?

• 4 תגובות
    • 701 צפיות
  16. Started by eyahalom,

שלום לכולם, במשך כמה ימים אני נתקל בבעיה בבואי להשתמש בLive Update של הנורטון (עותק חוקי למהדרין, לשואלים..). אני מקבל את ההודעה המצורפת. אני לוחץ על "בצע" והתוכנה אומרת שאין באפשרותה לבצע. מיד אח"כ היא מנסה להתחבר לשירות העדכונים, ואז מתקבלת הודעת שגיאה.. לא הצלחתי לטפל בבעיה בעזרת התמיכה של Symantec. רק להשתמש בInteligent Updater, שהוא כלי פחות נוח לדעתי. מישהו מכיר את הנושא? אשמח לעזרה. תודה מראש. [attachment deleted by admin]

• 0 תגובות
    • 554 צפיות
  17. Started by Azmodan,

האאוטלוק שלי לא מוכן לשלוח לי אימייל החוצה. הוא נתן את מספר השגיאה 0x800CCC0D. חיפשתי ברשת וכל מה שהציעו ניסיתי: הורדתי את החומת אש בדקתי מול נטוויזן אם החשבון שלי פעיל (אני פעיל, אחרת לא הייתי יכול לכתוב בפורום) הסרתי את האאוטלוק כ"רכיב" מה-XP והתקנתי חזרה אודה על הצעותיכם בנושא. אזמודן

• 3 תגובות
    • 870 צפיות
  18. ראו תמונה. תודה לעונים. [attachment deleted by admin]

• 11 תגובות
    • 939 צפיות
  19. Started by bullfas,

שלום לכולם יש לי תקלה באימיול עשיתי חיפוש באינטרט, אבל לא מצאתי פתרון. קניתי מחשב חדש, והתקנתי עליו שוב את האימיול. כשאני משאיר את ההגדרות הדיפולטיביות אין בעיה,אם אם אני משנה את תיקיית ה incoming,אז כשהקבצים מסיימים לרדת יש לי הודעה, באימיול, שאין מספיק מקום בדיסק (ואז במקום שהצבע של הקבצים שהסתיימו יהיה ירוק,הוא צהוב/שחור) וזה מוזר, כי אם אני אשנה בחזרה את התיקייה , לתיקייה המקורית,ומוריד את אותו קובץ, אז הוא יורד תקין. אודה לעזרתכם - - - תגובה אוחדה: - - - https://docs.google.com/file/d/0B5QAehNu6oJWMVMwVFMwVnIyNk0/edit?usp=sharing https://docs.google.com/file/d/0B5QAehNu6oJWQWlsZVZ2UFdfa0E/edit?usp=sharing https://docs.google.com/file/d/0B5QAehNu6oJWZ3pMemdhYXdjQVU…

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  20. Started by crazy in love,

הורדתי את התוכנה של האימיול והיה לי אותה כמה חודשים אחרי כמה זמן היא הפסיקה לעבוד ושמנסים להפעיל את התוכנה היא עושה תקלה של ווינדוס. ניסיתי להסיר ולהתקין אותה מחדש אבל לא הצלחתי. מה אני יכולה לעשות כדי לפתור את זה?

• 4 תגובות
    • 779 צפיות
  21. Started by dor444,

אין לי מושג למה אבל כשאני מנסה להכנס לג'ימייל דרך גוגל כרום עולה לי השגיאה הבאה: לעומת זאת, כשאני מנסה להיכנס דרך האקספלורר, זה כן נכנס לי אישית לא נוח לעבוד עם האקספלורר, לכן חשוב לי לפתור את הבעיה הזאת אשמח לעזרה

• 4 תגובות
    • 968 צפיות
  22. Started by nissim segev,

שלום לכולם כל פעם שאני מפעיל את גוגל חרום אצלי במחשב הנייד אני מקבל את ההודעה הבאה: מה הפתרון? תודה לכל העוזרים

• 6 תגובות
    • 2.5k צפיות
  23. Started by blancman,

יש לי בעיה בכרום שאני לא יכול לגלול אתרים עם הגלגלת. הבעיה התחילה בגירסה האחרונה שעודכנה לא מזמן (32). בדפדפנים אחרים כמו אקספלורר אין לי את הבעיה הזאת. למישהו יש פיתרון לגבי מה לעשות בשביל לפתור את הבעיה?

• 2 תגובות
    • 2k צפיות
  24. Started by MK007,

כבר תקופה ארוכה שהדפדפן שלי מציג את דפי האינטרנט חלקית ולא כשורה, העלתי תמונה להמחשה. [attachment deleted by admin]

• 4 תגובות
    • 787 צפיות
  25. Started by ColorPencils,

עבדתי עד לפני מספר ימים באופן קבוע עם הדפדפן של פיירפוקס והוא עבד באופן חלק. אבל לפני מספר ימים נוצרה לי תקלה מוזרה בדפדפן, שכל פעם שניסיתי להעלות סרטון ביוטיוב או אתר שיש בו חלון פופאפ כלשהוא, הדפדפן פשוט קפא ולא היה אפשר להגיב בו כלל, והייתי צריכה לסגור אותו דרך הטסק מנג'ר של המחשב, וכל הפעלה מחדש של הדפדפן זה היה מתרחש שוב. התקנתי את פיירפוקס מחדש, ומחקתי את כל ההגדרות האישיות בהתקנה והבעיה חזרה על עצמה. אם זה משנה משהו מדובר על גרסה 9 ומשהו של הדפדפן, אבל גם כשניסיתי להתקין גרסה מעודכנת או שונה זה לא פתר את הבעיה. אבל כשהתקנתי את כרום, גם עם הסימניות האישיות שלי בהעברה, הדברים עבדו בצורה חלקה. כרגע אני עובדת עם כרום בגלל הבעיה הזו. אבל התרגלתי לפיירפוקס, והתוסף פיירבא…

• 1 תגובה
    • 1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים