תוכנה
נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.
40,194 דיונים בפורום זה
-
יש יש יש !!! נראה לי שמצאתי את הפתרון לבעיה ( בדקתי בשני מחשבים עם אותה הבעיה ובשניהם נפתרה הבעיה. תבדקו אם יש לכם ב Program Files ספריה בשם eZula אם כן יש שם קובץ הסרה של התוכנה הזו. תעיפו אותה לקיבינימט !!! לאחר ההסרה לסגור את האקספלורר ולפתוח שוב. נסה לכתוב עברית.... בינגו זה עובד !!! אני לא יודע מה זו התוכנה ה"מזויינת" הזו אבל תאריך הספריה שלה זהה לתאריך בו נוצרה אצלי הבעיה. איך עליתי על הבעיה: פתאום ה firewall הודיע לי שהתוכנה מנסה לגשת לאינטרנט היות ואני לא יודע שהתקנתי אותה מייד הסרתי אותה. והבעיה נפתרה. אני מבקש מאד ... למי שיש את הבעיה והיא נפתרה ע"י ההסרה. להחזיר תשובה כאן בפורום כדי לדעת עם זה פותר לכולם את הבעיה. תודה ובהצלחה !!!
-
- 11 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
-
מישהו מכיר איזה תוכנה שמתרגמת טקסטים שלמים מאנגלית לעברית? אני צריך אותה דחוף...לינק מאוד יעזור...
-
- 2 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
האם יש נגן DVD שמאפשר לראות סרט widescreen ב-fullscreen? יש לי powerDVD ולא מצאתי אפשרות כזאת... ???
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
-
-
אני רוצה להעביר מוזיקה מהמיני דיסק שלי למחשב ואני לא יודע איך לעשות את זה אם למישהוא יש מושג ודגם איזו תוכנה טובה אז בקשה עזרו לי
-
- 1 תגובה
- 996 צפיות
-
-
התקנתי היום איציק חדש בשם: 2001b אבל התברר לי כי כל השמות של החברים שהיו לי נעלמו. לא זכור לי שזה קרה לי בגירסא הקודמת. מה הייתי צריך לעשות (ולא עשיתי) שהיה מונע לי את הבעיה? תודה
-
- 4 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
מישהו יודע איפה נשמרים ה Error Logs של Office 2000/XP?
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
ולמה לשים לב ?? האם למישהו יש נסיון עם צריבת CDR 900 ואם כן האם יכול ורוצה לשתף את הפורום !!! אגב הצורב שלי הוא Ricoh Mp-7163A 32X16X10 תודה !!! :-/ ???
-
- 8 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
הבעייה היא, שאני גולש כרגיל, ופתאם ללא הודעה מוקדמת לוקח לדף כלשהו שעה לעלות, זאת אומרת בפתאומיות לדף לוקח הרבה יותר זמן לעלות, וזמן רב נראה כאילו המודם לא מעביר שום מידע, מה שהעלה לי את החשד כי הבעייה היא באקספלורר ... יש למישהו רעיון לפתרון ?
-
- 4 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום יש לי geforce 2 pro עם P4 1.4 וקיבלתי ב 3d mark 2001 3540 ב 1024*768*32. וזה נראה לי קצת נמוך - תחת xp ו 21.83 drivers. למישהו יש כרטיס pro או Gts כמה הוא קיבל איתו באותה הרזולוציה ואיזה מעבד יש לכם?
-
- 6 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
מישהו יודע/מכיר/יש לו WIPE שעובד בדוס ויודע כמה בערך זמן יקח לעשות WIPE לכונן 60 גיגה? דחוף מאוד!!!!!!!1
-
- 3 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
my hebrew font look like this ??ג??ט? ??ג?? ג?????ט?ג? ? ?‗?? ??? ?‗??? ?א?א?‗ anyone know what the problem?? i check the properties of the browser and all the font are hebrew plz help me
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
מספר שאלות בנושא: 1. ב FlaskMPEG מהן ההגדרות בכדי להגיע לאיכות הגבוהה ביותר? (אני מדבר על גודל חלון, Bitrate וכדומה) 2. מישהו יודע איך אפשר להוריד Subtitles בפורמט BMP ולשלב אותם ב MicroDVD Player?
-
- 7 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
לפני מספר ימים פוטר מנכ"ל הד ארצי- מיקי טוניס. הסיבה הפסדי העתק של הד-ארצי. בחודשים ינואר עד יוני 2001 כ-10 מיליון ש"ח ומתחילת שנת 1998 מעל 50 מיליון ש"ח.אחת הסיבות העיקריות שניתנה להפסדים- פיראטיות.כידוע הד- ארצי , עומדת בראש קבוצת חברות העוסקות בתחום ההפקה, הייצור, וההפצה של מוצרים בתחומי המוזיקה הישראלית והלועזית, ספרים, קלטות וידאו ומו"לות אלקטרונית. לטענת הד- ארצי תעשית הפיראטיות בתחום התקליטורים המזויפים פוגעת בה קשה. חלק נכבד ממקורות התוכנה הפיראטית (שכמובן מגיעים גם לתקליטורים מזויפים)הינם אתרים הנקראים Warez .האתרים הנ"ל מתמחים בהעלאת תוכנות כולל החדשות ביותר ומאפשרים לכל גולש להוריד את התוכנות למחשב שלו. אתרי Warez לא גובים תשלום בגין הורדת התוכנה וכמובן לא משל…
-
- 20 תגובות
- 4.1k צפיות
-
-
אני כבר שעה מנסה להתחבר והוא כותב לי את הזבל הזה Rate limit exceeded. Please try to reconnect in a few minutes ניסיתי להחליף כבר עשר פורטים וכלום לא עזר!!!! והוא עוד אומר את ההודעה הזאת אחרי שלוש שניות בידיוק שהוא מנסה!!!! אני על ICQ2001b Bulid 3640 הכי חדש!! הצילו!!!!! יש לי רשימה של 120 אנשים!!!
-
- 15 תגובות
- 3.1k צפיות
-
-
האם מישהו מכיר איזה תוכנה של טוטו, אם אפשרויות צימצומים וכל זה...(לא זאת ששולחים און ליין) ? למי שיש את התוכנה, ומוכן לשלוח לי,או להגיד לי מאיפה להשיג, אני יהיה מאוד שמח ויברך אותו!
-
- 0 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
אחד שיוכל לקווץ לי ת'סרט בכמה עשרות מגבייטים במינימום פגיעה באיכות. תודה מראש!
-
- 4 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
יש לי כאן שאלה פשוטה. מה לעשות קודם: להתקין את Win XP ואז להתקין את העדכון ל-Easy CD? או להתקין את העדכון ל-Easy CD ואז להתקין את ה-XP? אני פשוט לא יודע אם העדכון יפעל תחת Win 9x.
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
כנסו לדף הזה: http://www.igl.net/php/page.php?p=lad_frame&t=base&lng=eng&l=fsgin&g=classic יש למעלה שלוש תיבות, יש ללחוץ על התיבה המרכזית ולבחור 1-100 ונא ללחוץ DISPLAY עולה טבלה, לפעמים זה לוקח זמן, קצת סבלנות, ואם כתוב SERVER BESY לחצו שוב על DISPLAY. אחרי שתופיע הרשימה, מופיעה טבלה מאוד מפורטת, אני צריכה דרך להעתיק רק את --שני הטורים משמאל,-- (המספרים והשמות). אבל שאני מעתיקה ל-WORD, מופיע לי איזה כתובת אחרי כל שם וזה נורא מסרבל, אני צריכה להעתיק רק טקסט, בלי כתובות אינטרנט ובלי האייקונים הקטנים של G או P. מי מוצא לי פתרון?
-
- 5 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
כאשר אני מוריד משחק למשל של 3 דיסקים כיצד אני פותח את הקבצים של כל דיסק?? (זה לא iso) ???
-
- 7 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
איך אני שומר את כל התכתובות של האוטלוק...???כשאני מפרמט את ה HD ??
-
- 4 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
התקנתי תוכנה של לינגו לבדיקה וגרמה לי לבעיות ה-BAR שלי התהפך לו כאילו זה ממשק עברית איך משחזרים את המצב ?! :'( תודה
-
- 4 תגובות
- 1.3k צפיות
-