תוכנה
נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.
40,194 דיונים בפורום זה
-
אוקיי אז ככה הורדתי B&W 2 ויש לי כרטיס מסך שלא תומך בפיקסל שאדר[ג'יפורס 4 MX ] עכשיו שמעתי שיש תוכנה שכאילו "מערימה" על המחשב וגורמת לו לחשוב שיש לי את זה למישהו יש מושג מה שם התוכנה ואיך משתמשים בה? \ תודה מראש יואב
-
- 0 תגובות
- 420 צפיות
-
-
שלום הורדתי סרט ב avi ושום תוכנה לא יכולה לפצל אותו אני מקבל הערה שהקובץ קודד בפורמט ODML (כנראה פורמט מיוחד) מכירים תוכנה שתעזור לי? או אולי עיצה אחרת
-
- 0 תגובות
- 420 צפיות
-
-
היי, יוצא שאני מוריד קבצי אימג' מאימיול וכשאני מציב אותם עם daemon tools לא ניתן להיכנס לדיסק והסמל של הכונן במחשב מראה CD רגיל ולא DVD כמו שאמור להיות. האם זה אימג' דפוק או שאני צריך תוכנה אחרת? העניין הוא שזה קורה עם הרבה קבצים, האם האימיול מוצף בזבל? כמובן, הרבה קבצים הם טובים ולא עושים בעיות כך שזה לא המחשב או משהו כזה. תודה, אופיר
-
- 0 תגובות
- 420 צפיות
-
-
שלום אני מאוד מיתעניין בחומרת מחשבים אני קורא הרבה סיקורים וכ'ו . אבל אני קורא בעיברית וכבר ניגמר מה ליקרוא רוב הדברים באנגלית ולי יש בעיה עם השפה אז אתם יכולים להמליץ לי על תוכנה ל... תרגום משפטים או טקסטים ? מאנגלית לעיברית מומלץ חינמי ולא בתשלום (אהה ויש לי בעיה עםGOLDT אז על תמליצו לי אליו )
-
- 1 תגובה
- 419 צפיות
-
-
ניסיתי כמה תוכנות שונות, כולן מצליחות להוריד רק אחוז נמוך מהPieces מבלי לפסול אותן בעקבות Hash failure. יש למישהו מושג מה הפתרון? תודה.
-
- 0 תגובות
- 419 צפיות
-
-
בעיה בעברית בדפדפן לפורום שלום , לפני שבוע אני קם בבוקר כותב בעברית בחיפוש של גוגל ואין עברית יש אותיות לא מובנות... אני משחק בהגדרות שפה מוחק את העברית מתקין שוב לא עובד... אני כותב במחשב בעברית והכל עובד , רק בתוך הדפדפן עצמו אין עברית, זה קרה לי באינטרנט אקספלורר 6 עידכנתי ל7 עדיין לא עובד, האנגלית עובדת וגם המספרים וסימני פיסוק רק לא העברית אני כותב עכשיו בנוט פאד ומעתיק הכל לפורום מי שרוצה להבין איך נראה העברית: אני כותב עכשיו א ב ג ד ה: ? ? ? ? ?
-
- 0 תגובות
- 419 צפיות
-
-
יש לי מחשב חדש עם כרטיס מסך geforce 8500gt ואני חא מצליח להגדיר אותו ככה שאני אוכל לחבר את המחשה לטלוויזיה ניסיתי לעבוד עם מלא מדריכים ישנים שלא עזרו מישהו מכיר מדריך שמסביר איך לבצע חיבור עם הכרטיס מסך שיש לי או לחלופין יכול לעזור לי באיזושהי דרך בחיבור המחשב לטלויזיה אני ממש אובד עצות.....
-
- 1 תגובה
- 419 צפיות
-
-
כשהוא בסוף הסריקה של ה REGISTRY הוא פשוט נתקע. גם בסריקת ה SMART וגם ב FULL. הורדתי גרסא אחרונה ועשיתי UPDATE ועדיין זה נתקע. למשהו יש מושג?
-
- 3 תגובות
- 419 צפיות
-
-
האם יש תוכנה, שדרכה אפשר לקבוע באיזה רזלוציה המשחקים שיש לי במחשב יפעלו? אל תשאלו אותי למה אני צריך את זה, רק שאלתי אם יש. אם יש מה שמה תודה
-
- 0 תגובות
- 419 צפיות
-
-
אהלן, יש לי 3 מחיצות (HDD אחד).. אחת למערכת הפעלה (40G) ועוד שתיים אחת 115G ואחת 78G.. אני רוצה לשנות את המקום שהקצתי, יש אפשרות כזאת בלי לפרמט ולמחוק הכל?
-
- 0 תגובות
- 418 צפיות
-
-
אני מחפש תוכנה שאני יכול לקלוט מהכרטיס מסך וידיאו מהממיר יש לי בכרטיס מסך יציאה IN וOUT (של S-Video ו RCB ) חיברת כמו שצריך אבל אין לי מושג עם איזה תוכנה אני אמור לקלוט ואין לי את הדיסק.. חיפשתי באתר של nVidia יש להם משהו בתשלום ולא בטוח קשור..
-
- 1 תגובה
- 418 צפיות
-
-
שלום אני משתמש ב win xp sp2 ויש תכונה שממש מעצבנת אותי, וכל נסיון לגלות איך אני מבטל אותה עלו בתוהו. אני מדבר על התכונה של העלמה אוטומטית של פריטי התחל שלא נעשה בהם שימוש בזמן האחרון. כלומר, בתפריט Programs שבהתחל יופיעו רק מספר תכניות שהשתמשתי בהן לאחרונה, ולא כולן כפי שהייתי רוצה. כדי להציג את כולן, אני צריך ללחוץ על לחצן החצים, ואז מופיעות כל התכניות. אני רוצה שבאופן דיפולטיבי יופיעו כל התכניות. אני בטוח שהעניין הוא די פשוט לסידור, אבל באמת שכבר נשבר לי הזין לחפש. תודה מראש.
-
- 3 תגובות
- 418 צפיות
-
-
אחד שיתן לי הכול בלי שיתחן לי את המעכת תודה לעוזרים
-
- 0 תגובות
- 418 צפיות
-
-
שלום רב, להפתעתי גיליתי לפני כמה ימים שאיני יכול לשלוח ולקבל קבצים דרך תוכנות המסרים המידיים (ICQ ומסנג'ר). הודעת השגיאה המתקבלת היא משהו בסגנון שהחיבור חסום ושצריך לבדוק את הגדרות הפירוול. מדובר במחשב שמריץ Windows XP, האנטי וירוס הוא נורוטון 2003, החומת אש שרצה ברקע היא המקורית של Windows, ויש לי גם ראווטר אלחוטי שמחובר של סימנס. העסק רץ מצויין מאז חודש אפריל 2007 ורק עכשיו צצה הבעיה הזו. חשוב לציין שלא שיניתי שום הגדרות לאחרונה, רק ביצעתי סריקה במצב בטוח לגילוי וירוסים, רוגלות ושגיאות. מה יכולה להיות הבעיה? תודה מראש, גיא.
-
- 0 תגובות
- 418 צפיות
-
-
אז כמו שרשום עד לא מזמן עבדתי עם הנורטון אני מחפש אנטי ווירוס וגם פיירוול ניסיתי את הקספרסקי הורדתי את הדמו אבל הוא חסם לי המון דברים ושיגע אותי עד שהסרתי (נתן לי סיבה לא לקנות למרות שיש לי חוקי של חבר שקיבל מתנה) הנוד 32 התקנתי לפני הנורטון (מאוכזב ממנו גם והמצחיק שהנורטון זיהה לי ווירוסים והנוד לא) אודה מאוד על העזרה
-
- 2 תגובות
- 418 צפיות
-
-
שלום, אני מתקין את הדרייבר של הכרטיס קול ובאמצא ההתקנה זה מה שקורה:
-
- 0 תגובות
- 418 צפיות
-
-
הסבר קצר לפני: קניתי מחשב נייד של LENOVO N200 ואני רוצה לפרמט את הVISTA ולהתקין במקום XP, אך כאשר אני מכניס את הדיסק של ה XP להתחלת הפירמוט אחרי כמה דקות שהוא מתקין את פריטים ההתחלתיים הוא פתאום רושם לי את ההודעה הבאה: setup did not find any hard disk drivers installed in your computer make sure any hard disk drivers are powered on and properly connected to your computer, and that any disk-related hardware configuration is currect. this may involve runing a manufacturer-supplide diagnostic or setup program setup cannot continue.to quit setup, press f3 אם מישהו יודע מאיפה אני אמור להשיג את הדרייבר הזה של הדיסק הקשיח זה יעזור מאוד כי כנראה בלי זה אני לא יכול לפרמט (וגם א…
-
- 1 תגובה
- 418 צפיות
-
-
שלום לכולם אני חייב עזרה, יש לי כרטיס מסך של NVIDIA 6600GT עכשיו במשך השנה האחרונה אני מוריד מהאתר שלהם את העדכון תוכנה עכשיו כל פעם שאני מתקין את העדכון תוכנה אני לא מצליח לראות סרטים במחשב קבצי( MPG/AVI/WMV וכו) אני מצליח לראות חלק בשחור לבן בתוכנת המדייה פלייר ובשאר התוכנות אני פשוט רואה מסך ירוק ושומע צליל עכשיו אני בשנה האחרונה הורדה איזה 4 עדכוניים של הכרטיס מסך וכל פעם מחדש זה קורה לי 1. תמיד אני מוחק את הדרייברים הקודמים שלי לפני ההתקנה של העדכון 2. כל פעם אני צריך לחזור לגרסא הישנה שקיבלתי על הדיסק עם המחשב יש לי מחשב OS: WinXP Professional 5.1 SP2 (Build #2600) CPU: AMD Athlon 64 X2 Dual Core 4200+, 2.21 GHz, 512KB Video: NVIDIA GeForce 6600 GT (1024x768x32bp…
-
- 1 תגובה
- 418 צפיות
-
-
האם כרטיס הטלוויזיה Flyvideo 2000 נתמך במדיה סנטר שבחלונות ויסטה?
-
- 0 תגובות
- 418 צפיות
-
-
-
האם יש איזה תוסף או כלי בתוכנה שמאפשר לי לחתוך סרט לפי מספר חלקים\גודל של החלקים?? ואיך אני מקודד סרט לאותו פורמט שהוא מבלי לשנות את סוג הקידוד שלו(מקווה שהבנתם אותי!)? תודה מראש!
-
- 0 תגובות
- 418 צפיות
-
-
שלום, יש לי Router בבית שאליו מחוברים 4 מחשבים, על כל המחשבים מותקן Sygate FW וכולם אף גולשים באינטרנט וכן ניתן להעביר קבצים אחד עם השני. הבעייה שלי היא כשאני נכנס ל-ROUTER אני לא רואה שהוא מזהה מחשב כלשהו שמחובר אליו. ברגע שאני מכבה את ה-FW ה-ROUTER מראה כל מחשב שמחובר אליו כמו כן את כתובת ה-IP שלי. יש לציין שאני עובד ב-DHCP בכל מחשב. יש לי ROUTER של WISELINK שבתוכו יש תוכנת CONEXANT והבעייה אינה ב-ROUTER. ניסיתי עשות RULE ב-FW שיפתח PORT 67-68 בפרוטוקול UDP אך זה אינו עובד כשאני RULE שיאפשר תנועה של מידע בכל ה-PORT בכל הפרוטוקלים זה, ואני לא רוצה לעשות זאת. כמו כן מסומנת לי האופציה של ENABLE SMART DHCP ניסיתי לבטל זאת ולשים RULE אך זה אינו מישהו יכול לעזור ולהסביר לי א…
-
- 0 תגובות
- 418 צפיות
-
-
צליל ספציפי, כשלוחצים על קישור נשמע מין "קליק". כיצד ניתן לבטלו?
-
- 2 תגובות
- 418 צפיות
-
-
אני יודע שלכל תוכנה יש דבר שנקרא "התקנה שקטה" אני מחפש תוכנה שתוכל להגיד לי את האפשרויות של התקנה שקטה בכל תוכנה תודה מראש לכל מי שעוזר
-
- 3 תגובות
- 418 צפיות
-
-
שלום לכולם. למשתמשים במחשב נייד של העבודה יש אפשרות לקחת אותו הביתה ולגלוש איתו בבית. אחד המשתמשים לקח את המחשב וגלש איתו באינטרנט וסגר את הפיירוול. מאז כל הזמן הסימנטק אנטיוירוס צועק שהוא סורק אימייל שיוצא ואין אימייל שיוצא כי הוא אומר שהוא לא מוצא שרת, משהו כזה. ניסיתי כל מיני סורקים און ליין אנטי וירוס נוד 32 מעודן לא מצא כלום ASQUSRED לא מצא כלום, גם PANDA ONLINE SCAN לא מצאה כלום. אני כבר אובד עצות, מה דכתכם? האם יש פיתרון?
-
- 0 תגובות
- 418 צפיות
-