עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תוכנה

נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.

1. Started by ita123,

שלום לכולם אני מחפש קישור לדרייבר לכרטיס מסך RADEON 9200 VIVO , הדרייברים החדשים לא מתאימים לי תודה .

• 0 תגובות
    • 463 צפיות
  2. אני משתמש בVISTA כרטיס מסך GS7600 נהו הצבע המקורי שהיה לי וכיצד מגיעים אליו תודה

• 0 תגובות
    • 463 צפיות
  3. יש לי norton internet security ומניסיון שלי, ברגע שאני מסיר את זה אז מיד על השניה הראשונה נכנסים לי וירוסים,תולעים ומה לא. לכן, חשבתי להתקין את התוכנה של קספרסקי (גרסת ה-trial ל-30 יום) לפני הסרת ה-NIS (גרסה מקורית מלאה) ולא אחרי. האם זה אפשרי או שמא אתקל אח"כ בבעיות כלשהן ? אגב, הסיבה שאני רוצה להסיר את ה-NIS זה: א. שמעתי שהתוכנות של קספרסקי טובות משל סימנטק בדגש על ה-AV. ב. ה-ad blocking ב-NIS גורם לי לבעיות בפתיחת עמודי אינטרנט שיש בהם סקריפטים (בדגש של ג'אווה), ולמרות שאני עושה turn off זה פעם עוזר ופעם לא. אשמח לשמוע עצה. תודה מראש.

• 1 תגובה
    • 463 צפיות
  4. Started by roadrunner,

עברתי מנורטון ל KASPERSKY ,התוכנה באמת קלה יותר אבל כל הדפים מלאי פירסומות (דבר שלא קרה עם נורטון) , התוכנה פחות ידידותית וצריך לקנפג כל תוכנה בניפרד לגישה לאינטרנט. האנטי וירוס זיהה 2 קבצים כפוטנציילית מסוכנים ,דבר שלא היה נכון.(וגם לא קרה עם הנורטון)

• 0 תגובות
    • 463 צפיות
  5. Started by dragonXxX,

שלום, יש לי בעיה מסובכת, השתמשתי בתוכנה וערכתי איזה טראנס והוספתי חלקים מטראנסים אחרים ועשיתי מלא דברים וכסיימתי ושמרתי אז שכחתי לסגור את אחד השירים שפתחתי כדי לגזור ממנו חלקים והתוכנה עשתה לי איתו מיקס כששמרתי וזה עכשיו קובץ אחד ונדפק לי הכל, חשבתי, אולי יש איזו תוכנה שאיכשהו אני אוכל למחוק את הטראנס שהתוכנה הוסיפה לי כי יש לי את השיר שהיא הוסיפה לי ואולי יש תוכנה שלוקחת את השיר שאני לא רוצה וקוראת אותו ומוחקת אותו מהקובץ של שני הטראנסים.. או שאולי אני יכול לשחזר את הקובץ שהיה טוב לפני ששמרתי עליו עם איזו תוכנה? בבקשה תעזרו, זה מבאס תחת אחרי כל ההשקעה הזו

• 0 תגובות
    • 463 צפיות
  6. הם סתם תופסות לי טונות מקום...

• 0 תגובות
    • 463 צפיות
  7. Started by lior_1509,

בס"ד שלום לכולם יש לי מחשב ני'יד ואני מנסה להתקין בו את הכרטיס רשת: NETGEAR FA410TX Fast Ethernet PC Card ויש לי את הדרי'יבר שהורדתי מהאינטרנט אבל כל פעם שהוא מתחיל להתקין הוא נתקע בקובץ שנקרא "fa410nd5.sys" ואומר שהוא לא מוצא אותו.. הבעי'ה היא.. שהקובץ נמצא ואני נותן לו את המיקום של הקובץ בדיוק וזה ממשיך לא לתת.. מישהו יודע מה זה? דרך אגב , ניסיתי להוריד את הדרי'יבר מכל מיני אתרים ובכולם זה לא עובד..

• 0 תגובות
    • 463 צפיות
  8. Started by maverick,

מישהו נתקל בבעיית שליטה בנטמיטינג? יש לי XP עם SP2. עד לפני השדרוג לא הייתה לי בעיה. מאז השידרוג (כך נראה לי) אני לא מצליח להפעיל מחשב מרוחק באמצעות (share desktop). וגם אם אני מצליח זה נורא איטי. מישהו יודע מה הבעיה?

• 0 תגובות
    • 462 צפיות
  9. אני רוצה להכניס סרטים לאייפוד , ונמאס לי שזה על חצי מסך ורוב הסרטים הם על 16 9 אפשר להמיר ? סרט ולשנות את זה שיהיה אחריי ההמרה 4:3 ?

• 0 תגובות
    • 462 צפיות
  10. Started by Psy,

היא מציגה לי טמפ' רק של הארדיסק 1, יש לי עוד הארדיסק ואני רוצה לדעת מה הטמפ' שלו גם.... איך עושים את זה ?

• 0 תגובות
    • 462 צפיות
  11. Started by naknir,

היי, התקנתי לאחרונה את הפנדה החדש (פלטיניום אינטרנט סקיוריטי 2005) אבל משום מה הוא לא רוצה לפעול כשמפעילים את הווינדוז. כלומר, כשאני מפעיל את המחשב והווינדוז עולה וכל התוכניות שעולות עם הווינדוז מתחילות לרוץ (כגון: מסנג'ר, אייסיקיו, AD-WATCH וכו') - הפנדה משום מה לא פועל בעצמו. כשאני מפעיל בעצמי את הפנדה והוא עולה, הכל נמצא במצב של Disabled וצריך ללחוץ על Enable כדי להפעיל שוב את ה-Automatic Protection. מה עושים? תודה מראש, ניר.

• 0 תגובות
    • 462 צפיות
  12. היי אני צריך תוכנה או אתר שמאפשרים לראות טלוזיה אונליין - בעיקר ערוץ 1.. תודה מראש..

• 0 תגובות
    • 462 צפיות
  13. Started by yoyo19,

יש לי מחשב חדש עם כרטיס מסך geforce 8500gt ואני חא מצליח להגדיר אותו ככה שאני אוכל לחבר את המחשה לטלוויזיה ניסיתי לעבוד עם מלא מדריכים ישנים שלא עזרו מישהו מכיר מדריך שמסביר איך לבצע חיבור עם הכרטיס מסך שיש לי או לחלופין יכול לעזור לי באיזושהי דרך בחיבור המחשב לטלויזיה אני ממש אובד עצות.....

• 1 תגובה
    • 462 צפיות
  14. יש לי אופיס 2003 במחשב הנייח אופיס 2000 בנייד אני בונה מצגות בנייח = ומעביר לניד לצורך פגישות הנקודה היא שכשאני שומר משהו חדש במצגת בנייד ( אופיס 2000 ) אני לא יכול ליקרוא את המצגת אח"כ במחשב הנייח ( אופיס 2003 זה כותב לי שפורמט הקובץ אינו מזוהה ( למרות שהמצגת נפתחת בנייד.) למה זה קורה? האם זה קשור לזה שהנייד הוא במערכת הקבצים NTFS והנייח ב FAT 32 ? משגעת אותי הבעיה הזו :s05: תודה למי שעוזר לי

• 0 תגובות
    • 462 צפיות
  15. שלום . היה לי איזה 1 גיגה של קבצי אודיו בנגן עכשיו אני לא רואה שום קובץ לא ב Mp3 ולא במחשב שאני מכניס את הנגן אבל מה שכן אני רואה את המקום שהם תופסים , יש אפשרות להחזיר אותם ? תודה רבה.

• 0 תגובות
    • 462 צפיות
  16. Started by ml,

??? קבלתי בדואל מכתב שכאשר אני פותחת אותו מתנגנת מנגינה. איך ניתן לראות את קובץ הקול שבמכתב? תודה.

• 1 תגובה
    • 462 צפיות
  17. Started by anhiliator,

ביקשתי עצה לגבי תוכנות רציתי שתצציעו אם אתם יכולים כל מיני תוכנות ! למשל בישביל:audioi,video, multimedia וכל מיני דברים ? אז מה אתםיכולים להציע ???

• 2 תגובות
    • 461 צפיות
  18. האם יש תוכנה, שדרכה אפשר לקבוע באיזה רזלוציה המשחקים שיש לי במחשב יפעלו? אל תשאלו אותי למה אני צריך את זה, רק שאלתי אם יש. אם יש מה שמה תודה

• 0 תגובות
    • 461 צפיות
  19. Started by satlan1,

יש לי בעייה עם האנטיוירוס NOD32. כשאני מנסה להפעיל אותו אני מקבל את השגיאה שבתמונה: אמרו לי להיכנס לServices ולבדוק שnod32 kernel service אוטומאטי ופעיל. בדקתי והוא לא היה, אז הפעלתי אותו ושיניתי לאוטומאטי. והאנטיוירוס עלה. הבעייה שכל פעם שאני מפעיל את המחשב מחדש אז זה שוב משתנה לא לא פעיל. מישהו יודע איך אפשר לפתור את זה? תודה!

20. Started by ofirrjd,

היי, יוצא שאני מוריד קבצי אימג' מאימיול וכשאני מציב אותם עם daemon tools לא ניתן להיכנס לדיסק והסמל של הכונן במחשב מראה CD רגיל ולא DVD כמו שאמור להיות. האם זה אימג' דפוק או שאני צריך תוכנה אחרת? העניין הוא שזה קורה עם הרבה קבצים, האם האימיול מוצף בזבל? כמובן, הרבה קבצים הם טובים ולא עושים בעיות כך שזה לא המחשב או משהו כזה. תודה, אופיר

• 0 תגובות
    • 461 צפיות
  21. Started by Raz20,

אני רוצה לשנות את העוצמה של המחשב, לגבי הווליום של הרמקולים , אז אני לוחץ על עוצמה וזה רושם ככה : "לוינדווס אין אפשרות להפעיל את הקובץ Sndvol32.exe , השתמש ביישום הוספה\הסרה של תוכניות בלוח הבקרה כדי לבצע התקנה " ניסיתי להיכנס לשם אבל לא מצאתי שום דבר שקשור לקול מה אפשר לעשות ?

22. היי כבר שעה שאני מחפש אותה אבל לא מוצא זו תוכנה voip שאפשר דרכה להתקשר לטלפון רגיל(בזק) מהמחשב חנים תודה

• 0 תגובות
    • 461 צפיות
  23. Started by ggg456,

שלום לכולם, הורדתי את התוכנה המבוקשת uICE (לשליטה על המחשב באמצעות שלט למי שלא מכיר) ואז שמתי לב שהיא רק לנסיון של 30 יום. מישהו יודע היכן יש גרסה חופשית של התוכנה? או פרוצה אולי?

• 2 תגובות
    • 461 צפיות
  24. המחשב החדש שלי פועל לאט ואני מנסה להבין איפה הבעיה... אני רק רוצה להוציא את ההארדיסק מכלל אפשרות לצוואר הבקבוק שיש לי במחשב... עשיתי BOOT על MHDD ואין לי מושג מה רושמים ואיך מפעילים את הבדיקה... מפחד בטעות לפרמט את ההארדיסק... מישהו יכול לעזור? תודה

• 0 תגובות
    • 461 צפיות
  25. אני לא מדבר על antivirus ו firewall, אבך יש כל מניי דברים שהתקנתי ובטח יושבים בזיכרון השאלה אם הם משפיעים על הביצועים במשחקים כבדים כמו ( rise of legends המעולה!!!!), כי אני יודע שוינדוס נהיה איטי יותר כל שעובר הזמן, והתקנה חדשה זזה חלק. האם יש דרך לנקות וינדוס בצורה טובה, כי אישית אני לא מאמין בכל תוכנות הניקויי האלו, הם נראים לי יותר זבל מהזבל שהם מנסים לנקות

• 0 תגובות
    • 461 צפיות

דיונים חדשים בפורומים