עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תוכנה

נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.

1. Started by dragonXxX,

שלום, יש לי בעיה מסובכת, השתמשתי בתוכנה וערכתי איזה טראנס והוספתי חלקים מטראנסים אחרים ועשיתי מלא דברים וכסיימתי ושמרתי אז שכחתי לסגור את אחד השירים שפתחתי כדי לגזור ממנו חלקים והתוכנה עשתה לי איתו מיקס כששמרתי וזה עכשיו קובץ אחד ונדפק לי הכל, חשבתי, אולי יש איזו תוכנה שאיכשהו אני אוכל למחוק את הטראנס שהתוכנה הוסיפה לי כי יש לי את השיר שהיא הוסיפה לי ואולי יש תוכנה שלוקחת את השיר שאני לא רוצה וקוראת אותו ומוחקת אותו מהקובץ של שני הטראנסים.. או שאולי אני יכול לשחזר את הקובץ שהיה טוב לפני ששמרתי עליו עם איזו תוכנה? בבקשה תעזרו, זה מבאס תחת אחרי כל ההשקעה הזו

• 0 תגובות
    • 457 צפיות
  2. Started by dima_ga,

צריך תוכנה טובה שאני יוכל להקליט שידורים מהכרטיס TV שלי ושיהיה סנכרון בין קול ותמונה מה שאין לי בתוכנה עכשיו winpvr תודה לכל העונים

• 0 תגובות
    • 456 צפיות
  3. שלום, אני מתקין את הדרייבר של הכרטיס קול ובאמצא ההתקנה זה מה שקורה:

• 0 תגובות
    • 456 צפיות
  4. שלום, הורדתי היום את IE8 מהאתר של מיקרוספוט והכל יש לי ויסטה 32 ביט ULTIMATE אז הורדתי את הגרסא המתאימה אבל כשאני בא להתקין יש הרי 4 שלבים בהתקנה אז בשלב השני שזה ההתקנה עצמה זה כותב לי שהוא לא הצליח להתקין את IE8 והפנה אותי לעמוד הזה: http://support.microsoft.com/gp/ie7_browserDetect אבל גם בעמוד הזה אין משהוא שעוזר לי לכן רציתי מה לעשות עלמנת שאני יוכל להתקין את IE 8 תודה רבה מראש !

• 0 תגובות
    • 456 צפיות
  5. Started by amirya,

סיימתי להרכיב מחשב חדש, עכשיו אני רוצה לבדוק את יציבות המערכת אם זה מעבד זיכרון, כרטיס מסך וכדומה (כולל טמפרטורה, מאמץ המעבד וכו) באיזה תוכנות אני יכול לבצע זאת? תודה רבה מראש עמיר

• 1 תגובה
    • 456 צפיות
  6. Started by gshhar,

משהו דומה שמגביל את התעבורה ברשת. יש משהו מומלץ או ש-NETLIMITER הכי טובה ?

• 0 תגובות
    • 456 צפיות
  7. היי כבר שעה שאני מחפש אותה אבל לא מוצא זו תוכנה voip שאפשר דרכה להתקשר לטלפון רגיל(בזק) מהמחשב חנים תודה

• 0 תגובות
    • 456 צפיות
  8. Started by Koko Ben Hamin,

שלום לכולם . יש לי קבצים שחבר הביא לי והם בראר,ויש לו אותם רק ככה ואצלו זה כבר מחוק ככה שאין סיכוי לשחזור. בקיצור הראר כותב שהוא לא טוב או נפגע,ואני לא יודע מה לעשות כי זה המון זמן חיכיתי לקבצים האלה,וזה שוקל 4.30 גיגה בערך,עכשיו שאני עושה לו מאפיינים הוא כותב שיש שם על הדיסק 4.30 ג'יגה אבל הוא לא פותח..אולי אפשר עם תוכנה אחרת חוץ מWINRAR ? או לעשות משהו ? עריכה:עם תוכנות אחרות זה בכלל לא מוצא אותו בתור כל ARCHIVE נתמך,ושאני מנסה להפעיל עם תוכנה אחרת זה כותב שהוא בכלל קובץ ISO וזה מה שיש בתור הראר אבל זה לא הקובץ בחוץ. עכשיו הבעיה היא שגם שאני פותח עם תוכנות צריבה הוא לא מזהה,אז מה זה DAMN !? עריכה:עכשיו שאני פותח ישירות ולא עם OPEN WITH זה נותן לצרוב אותו בתור קובץ ISO…

9. Started by yoyo19,

יש לי מחשב חדש עם כרטיס מסך geforce 8500gt ואני חא מצליח להגדיר אותו ככה שאני אוכל לחבר את המחשה לטלוויזיה ניסיתי לעבוד עם מלא מדריכים ישנים שלא עזרו מישהו מכיר מדריך שמסביר איך לבצע חיבור עם הכרטיס מסך שיש לי או לחלופין יכול לעזור לי באיזושהי דרך בחיבור המחשב לטלויזיה אני ממש אובד עצות.....

• 1 תגובה
    • 456 צפיות
  10. Started by TheSlidead,

שלום, שיחקתי עם הגדרות הIP החיצוני, הפרוקסי והLAN SETTINGS, וכעת אני לא מצליח לגלוש לאתר WALLA (כל השאר עובד בסדר). מהי הבעיה? זוהי לשון ההודעה שאני מקבל, ובתמיכה הטכנית של וואלה לא ממש עוזרים Internal Server Error Apache/1.3.37 Server at now.walla.co.il Port 80

• 0 תגובות
    • 456 צפיות
  11. Started by moris1977,

היי! האם קיימים מחשבים שלא ניתן לעשות בהם גוסט? האם יש פיתרון לכך? ניסיתי לעשות וזה מה שאני מקבל: http://img140.echo.cx/my.php?image=11tx.jpg תודה! הקשיח שלי SATA לוח P5GD1 של אסוס. הגוסט 2003

• 0 תגובות
    • 456 צפיות
  12. Started by anhiliator,

ביקשתי עצה לגבי תוכנות רציתי שתצציעו אם אתם יכולים כל מיני תוכנות ! למשל בישביל:audioi,video, multimedia וכל מיני דברים ? אז מה אתםיכולים להציע ???

• 2 תגובות
    • 455 צפיות
  13. Started by yahalom,

יש לי מחשב אומנם לא חדש אך לא רע... התקנתי OFICE 2007 וכאשר אני עובר בין חלונות של האופיס הוא חושב בטרוף התופעה מתרחשת רק בסיטואציה זו בעיקרון יש לי לוח אם של אזוס P4P800 מעבד ליבה אחת אינטל 1.4 או 1.6 לא זוכר.. לא בבית כרגע... זיכרון 1500 !!! לא יודע ניראה לי מוזר בעיקר בעיקבות הזיכרון יכול להיות שהבעיה נובעת ממשהו אחר או שזה רק בגלל שאין לי דול קור...

• 1 תגובה
    • 455 צפיות
  14. Started by maverick,

מישהו נתקל בבעיית שליטה בנטמיטינג? יש לי XP עם SP2. עד לפני השדרוג לא הייתה לי בעיה. מאז השידרוג (כך נראה לי) אני לא מצליח להפעיל מחשב מרוחק באמצעות (share desktop). וגם אם אני מצליח זה נורא איטי. מישהו יודע מה הבעיה?

• 0 תגובות
    • 455 צפיות
  15. Started by Psy,

היא מציגה לי טמפ' רק של הארדיסק 1, יש לי עוד הארדיסק ואני רוצה לדעת מה הטמפ' שלו גם.... איך עושים את זה ?

• 0 תגובות
    • 455 צפיות
  16. מקודם הורדתי את הטרייל של 3D Studio Max, ואני לא מצליח להתקין אותו. לחצתי על ה-Self-Extractor, וההתקנה עצמה עדיין לא מופיעה לי. http://img214.echo.cx/img214/7863/ziprob8jg.png עזרה? זה די דחוף.

• 0 תגובות
    • 455 צפיות
  17. Started by satlan1,

יש לי בעייה עם האנטיוירוס NOD32. כשאני מנסה להפעיל אותו אני מקבל את השגיאה שבתמונה: אמרו לי להיכנס לServices ולבדוק שnod32 kernel service אוטומאטי ופעיל. בדקתי והוא לא היה, אז הפעלתי אותו ושיניתי לאוטומאטי. והאנטיוירוס עלה. הבעייה שכל פעם שאני מפעיל את המחשב מחדש אז זה שוב משתנה לא לא פעיל. מישהו יודע איך אפשר לפתור את זה? תודה!

18. Started by ofirrjd,

היי, יוצא שאני מוריד קבצי אימג' מאימיול וכשאני מציב אותם עם daemon tools לא ניתן להיכנס לדיסק והסמל של הכונן במחשב מראה CD רגיל ולא DVD כמו שאמור להיות. האם זה אימג' דפוק או שאני צריך תוכנה אחרת? העניין הוא שזה קורה עם הרבה קבצים, האם האימיול מוצף בזבל? כמובן, הרבה קבצים הם טובים ולא עושים בעיות כך שזה לא המחשב או משהו כזה. תודה, אופיר

• 0 תגובות
    • 455 צפיות
  19. יש לי מחשב נייד acer aspire 5520g מדובר במחשב דיי מורכב הדורש הרבהההה דרייברים קניתי אותו עם מערכת הפעלה ויסטה ויש לי רק את הדרייברים של ויסטה אני רוצה להחליף לwin xp אין לי בעיה להתקין את הxp הבעיה היא שאין לי את הדרייברים המתאימים ואין אותם גם באתר היצרן האנגלית שלי לא משהו אשמח אם מישהו יוכל לישלוח לי קישור מדויק של הדרייברים.........

• 1 תגובה
    • 455 צפיות
  20. Started by most,

שלום הורדתי סרט ב avi ושום תוכנה לא יכולה לפצל אותו אני מקבל הערה שהקובץ קודד בפורמט ODML (כנראה פורמט מיוחד) מכירים תוכנה שתעזור לי? או אולי עיצה אחרת

• 0 תגובות
    • 455 צפיות
  21. היי אני צריך תוכנה או אתר שמאפשרים לראות טלוזיה אונליין - בעיקר ערוץ 1.. תודה מראש..

• 0 תגובות
    • 455 צפיות
  22. Started by ggg456,

שלום לכולם, הורדתי את התוכנה המבוקשת uICE (לשליטה על המחשב באמצעות שלט למי שלא מכיר) ואז שמתי לב שהיא רק לנסיון של 30 יום. מישהו יודע היכן יש גרסה חופשית של התוכנה? או פרוצה אולי?

• 2 תגובות
    • 455 צפיות
  23. שלום . היה לי איזה 1 גיגה של קבצי אודיו בנגן עכשיו אני לא רואה שום קובץ לא ב Mp3 ולא במחשב שאני מכניס את הנגן אבל מה שכן אני רואה את המקום שהם תופסים , יש אפשרות להחזיר אותם ? תודה רבה.

• 0 תגובות
    • 455 צפיות
  24. Started by ita123,

שלום לכולם אני מחפש קישור לדרייבר לכרטיס מסך RADEON 9200 VIVO , הדרייברים החדשים לא מתאימים לי תודה .

• 0 תגובות
    • 455 צפיות

דיונים חדשים בפורומים