עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תוכנה

נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.

1. Started by UZI_BILI,

אני מחפש את התוכנה Suites זו תוכנה שבעזרתה ניתן להתקין סקינים.. תודה למי שיעזור..

• 2 תגובות
    • 483 צפיות
  2. Started by Domovoi,

הי אני צריך עזרה עם ALCOHOL 120% אני רוצה לפתוח קובץ מסוים שהוא MDF יצרתי כבר כונן ויטואלי רק עכשיו אני לא יודע איך להריץ את התקנה :-\

• 1 תגובה
    • 482 צפיות
  3. Started by free fraek,

אני מתכנת מתחיל ודרושה לי תוכנה נוחה וקלה לתכנות C++. איזו תוכנה לדעתכם היא הכי נוחה?

4. Started by charm,

שלום חברים לפני כמה זמן עברתי מאאוטלוק אקספרס לאאוטלוק 2003 כדי להלחם יותר בזבל ולגרום לכמה שפחות להגיע לתיבת הדואר הנכנס שלי אך לצערי בייחוד לאחרונה אני מקבל המון דואר לתיבת דואר נכנס ועוד כמה בודדים לתיבת ה דואר זבל, איך ניתן להעביר את כל הדואר זבל לתיבת הדואר זבל הגדרתי שלקבל דואר רק מהרשימה הבטוחה ומידי פעם אני מוחק ישר כי זה יותר מהר ולכן איך ניתן לא לקבל דואר זבל לתוך הדואר הנכנס תודה רבה לעונים

• 0 תגובות
    • 482 צפיות
  5. Started by BoA,

שלום לכל חברי הפורום. התקנתי אתמול קספרסקי 6 ונהייתה לי בעיה איתו. הבעיה היא שאנטיוירוס לא נתן למחשב למשוך IP ולא נתן לי להתחבר לאינטרנט (נהיה סימן קריאה על המחשבים שליד השעון). דיברתי עם הוט וקיצור הגענו למסקנה אחרי שניסינו כמה דברים, שהוא זה שמפריע ובאמת אחרי שמחקתי אותו חזרתי להתחבר לאינטרנט. בעבר השתמשתי בקספרסקי ואני מאוד מבסוט מהאנטיוירוס הזה ואני לא מבין מה גורם לבעיה הזאת למרות שהורדתי את רמת שמירה/סריקה על המחשב לנמוכה ביותר. מישהו חווה בעבר את זה ויודע איך לעזור? תודה

• 1 תגובה
    • 482 צפיות
  6. Started by kobi3211,

שלום יש לי איזשהי התלבטות בקשר תוכנה שהוא סורק את ה registery ומוצא את כל מה שלא טוב הוא נותן לי רשימה אני כמובן לוחץ על תקן עכשיו הוא מוחק הכל עכשיו שאלתי היא כך: ברגע שאני לוחץ על REMOVE האם יש סיכון שיקרה משהו למחשב או למערכת ההפעלה כי יש REGISTERY שנמצאים גם שם לא יקרה כלום אם אני יעשה remove תודה

• 0 תגובות
    • 482 צפיות
  7. היי כבר שעה שאני מחפש אותה אבל לא מוצא זו תוכנה voip שאפשר דרכה להתקשר לטלפון רגיל(בזק) מהמחשב חנים תודה

• 0 תגובות
    • 482 צפיות
  8. אני בא לבתקין אותה ובאמצע היא מבקשת תקליטון שקיבלתי עם הדיסק מה לעשות??? תעזרוו אני חייב את זה דחווף

• 2 תגובות
    • 482 צפיות
  9. Started by fox gitlis,

היי לכולם משום מה למחשב שלי יש איזושהי בעיה עם תוכנות של הדמיית כונן. למשל deamon tools ובאלכוהול. המחשב נוטה באופן קבוע להפעיל עצמו מחדש בכל בעם שאני מנסה לפתוח תוכנה כזו. לא הייתה פעם אחת שהמחשב אפשר לי עבודה בתוכנה כזו. עזרה בבקשה!

• 0 תגובות
    • 482 צפיות
  10. Started by Frozen-Ice,

הורדתי את התוכנה לפני כמה ימים בכדי לראות את המילים של השירים שאני שומע אבל בכל פעם שהתוכנה מנסה לחפש מילים לשיר מסויים יוצאת הודעה שאין ההתחברות נכשלה אז אני מנסה להוריד דרך התוכנה ע"י הזנת שם האמן ושם השיר ואז ההודעה הזאת יוצאת לי : וההודעה הזאת יוצאת לי כל פעם שאני מנסה(כבר כמה ימים) אבל חבר שלי באותו זמן מצליח להוריד מילים לשירים תודה מראש

• 0 תגובות
    • 481 צפיות
  11. Started by moris122,

שלום התקנתי windows vista והכל עובד חלק רק התקן האודיו לא פועל ... הדריבר (RELTEK HIGH DEFINITION AUDIO) הדריבר וההתקן פעל בעבר ב-XP .... אבל עכשיו אינו פעול . אין לי מושג מה לעשות הורדתי את אותו הדריבר לVISTA אך ההתקן לא מזהה אותו. פליז עם יש למשהו מושג והוא יכול לעזור לי בבקשה!!!! תודה מראש ???

• 1 תגובה
    • 481 צפיות
  12. מקודם הורדתי את הטרייל של 3D Studio Max, ואני לא מצליח להתקין אותו. לחצתי על ה-Self-Extractor, וההתקנה עצמה עדיין לא מופיעה לי. http://img214.echo.cx/img214/7863/ziprob8jg.png עזרה? זה די דחוף.

• 0 תגובות
    • 481 צפיות
  13. Started by ggg456,

שלום לכולם, הורדתי את התוכנה המבוקשת uICE (לשליטה על המחשב באמצעות שלט למי שלא מכיר) ואז שמתי לב שהיא רק לנסיון של 30 יום. מישהו יודע היכן יש גרסה חופשית של התוכנה? או פרוצה אולי?

• 2 תגובות
    • 481 צפיות
  14. יש לי אופיס 2003 הורדתי אבל שאני מפעיל את ה word נגיד או power point או כל דבר אחר שם הוא רושם לי ככה רושם לי ש user name לא טוב מה אני עושה והורדתי כמה פעמים אותו את האופיס וזה אותו בעיה

• 0 תגובות
    • 481 צפיות
  15. Started by the kooks,

שלום רב. לאחרונה יש לי הרה בעיות בחיבור לMESSENAGR אחרי שעידכנתי אותו מ 7.0 ל 7.5 ועוד דברים אני רוצה להתקים מחדש את גירסת 7.0 אך אני לא מוצא אותה אפילו לא באתר של הMSN.CO.IL מישהו יכול לתת לי לינק בבקשה לגירסה 7.0? תודה מראש רועי.

• 2 תגובות
    • 481 צפיות
  16. Started by yoyo19,

יש לי מחשב חדש עם כרטיס מסך geforce 8500gt ואני חא מצליח להגדיר אותו ככה שאני אוכל לחבר את המחשה לטלוויזיה ניסיתי לעבוד עם מלא מדריכים ישנים שלא עזרו מישהו מכיר מדריך שמסביר איך לבצע חיבור עם הכרטיס מסך שיש לי או לחלופין יכול לעזור לי באיזושהי דרך בחיבור המחשב לטלויזיה אני ממש אובד עצות.....

• 1 תגובה
    • 481 צפיות
  17. שלום . היה לי איזה 1 גיגה של קבצי אודיו בנגן עכשיו אני לא רואה שום קובץ לא ב Mp3 ולא במחשב שאני מכניס את הנגן אבל מה שכן אני רואה את המקום שהם תופסים , יש אפשרות להחזיר אותם ? תודה רבה.

• 0 תגובות
    • 481 צפיות
  18. Started by shram,

היא נמחקה? אם כן למה? הועברה לאנשהו? איך אפשר לברר דברים כאלה מבלי לפתוח נושא חדש?

19. Started by TheSlidead,

שלום, שיחקתי עם הגדרות הIP החיצוני, הפרוקסי והLAN SETTINGS, וכעת אני לא מצליח לגלוש לאתר WALLA (כל השאר עובד בסדר). מהי הבעיה? זוהי לשון ההודעה שאני מקבל, ובתמיכה הטכנית של וואלה לא ממש עוזרים Internal Server Error Apache/1.3.37 Server at now.walla.co.il Port 80

• 0 תגובות
    • 481 צפיות
  20. Started by lielmar1,

שלום לכולם !! יש לי נגן winamp ועכשיו אני בא לראות סרט של dvdrip והנגן רק משמיע קולות הוא לא מראה לי את הסרט אבל נגיד אני שם סרט רגיל הוא מראה הכל טוב תודה לעוזרים !!

• 1 תגובה
    • 481 צפיות
  21. Started by s0d,

שלום, אני צריך לצרוב 3 קטעי מוזיקה. האחד MID והשניים האחרים WAV. רציתי לדעת אם אני יכול לצרוב את זה על Audio בנרו וישמעו את זה במערכת רגילה(קטנה כזאת עם טייפ, רק בנתיים בהמשך תבוא מערכת רצינית) . או שאני צריך להפוך את הסיומות של הקטעים בתוכנה כלשהי לסיומת mp3 כאילו השאלה שלי האם מערכות רגילות כאלה עם טייפ קטנות כאלה מסוגלות לקרוא wav וmid או שרק mp3 הם קוראות

• 0 תגובות
    • 481 צפיות
  22. Started by din707b,

שלום אנשים התקנתי WINDOWS על לוח אם חדש ואין אינדקציה על כרטיס קול בנסיון להתקין את הדרייבר שבא עם הלוח וכן דרייבר שהורדתי מASUS בעת ההתקנה מתקבלת הודעה שהחומרה שלי לא מתאימה לדרייבר יש למישהו רעיון? סביר שהלוח דפוק?

• 1 תגובה
    • 481 צפיות
  23. Started by ml,

??? קבלתי בדואל מכתב שכאשר אני פותחת אותו מתנגנת מנגינה. איך ניתן לראות את קובץ הקול שבמכתב? תודה.

• 1 תגובה
    • 481 צפיות
  24. Started by anhiliator,

ביקשתי עצה לגבי תוכנות רציתי שתצציעו אם אתם יכולים כל מיני תוכנות ! למשל בישביל:audioi,video, multimedia וכל מיני דברים ? אז מה אתםיכולים להציע ???

• 2 תגובות
    • 480 צפיות
  25. Started by mendic,

צהרים טובים משהו יודע אם יש חיה כזו?? Norton PartitionMagic for server 2003 או תוכנה אחרת שתאחד כוננים בWINDWOS SERVER 2003 תודה רבה

• 2 תגובות
    • 480 צפיות

דיונים חדשים בפורומים