תוכנה
נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.
40,196 דיונים בפורום זה
-
שלום .. כל היום צצה לי הודההה ששיגעה אותי If you're seeing this message, you need to enable JavaScript אבל ה JAVASCRIPT מופעל התקנתי את הדפדפן עוד פעם ולא עזר מה אני יכול לעשות ??? תודהה
-
- 2 תגובות
- 476 צפיות
-
-
האימיול פועל לי על Low ID מה אני יכול לעשות?? הורדתי את האימיול 0.47c. ולא אין לי ראוטאר. תודה לעוזרים.
-
- 0 תגובות
- 476 צפיות
-
-
אני מנסה לבצע לכידת וידאו ממצלמה באמצעות כבל USB, ובשלב של הגדרות וידאו - לחצן הבא לא מגיב
-
- 0 תגובות
- 476 צפיות
-
-
משהו דומה שמגביל את התעבורה ברשת. יש משהו מומלץ או ש-NETLIMITER הכי טובה ?
-
- 0 תגובות
- 476 צפיות
-
-
אודה לחוות דעת . אני משתמש בגרסה המשולבת כבר שבוע , אבל אולי אני מפספס משהו , סך הכל עושה רושם מאוד מקצועי , אמינה ולא שואבת משאבי מיותרים מהזכרון והמעבד. :s05:
-
- 1 תגובה
- 476 צפיות
-
-
למישהו יש מושג??? *משהו קטן ששכחתי לציין זה שב-Windows Media Player הקלאסי זה כן נותן לראות וב-Windows Media Player 11 זה לא נותן...
-
- 0 תגובות
- 476 צפיות
-
-
שלום אני חדש כאן בפורום ולפי מה שהבנתי כאן אפשר לשאולעל תוכנות אז הורדתי את התוכנהAVS VIDO CONVETER 6 בכדי להמיר סרט מWMV ל AVI ונתקלתי בקושי עים יש מדריך מפורט בעברית כיצד לעשות זאת תודה
-
- 0 תגובות
- 476 צפיות
-
-
שלום . היה לי איזה 1 גיגה של קבצי אודיו בנגן עכשיו אני לא רואה שום קובץ לא ב Mp3 ולא במחשב שאני מכניס את הנגן אבל מה שכן אני רואה את המקום שהם תופסים , יש אפשרות להחזיר אותם ? תודה רבה.
-
- 0 תגובות
- 476 צפיות
-
-
שלום לכולם, תודה מראש לכל אלה שיענו אשמח לקבל עזרה במציאת תוכנת עזר - היה לי פעם CD שהוא כמו מערכת הפעלה שלמה עם כל מיני נוספים כמו: GHOST וכלעם אחרים הבעיה שאני לא זוכר איך קראו לזה לתוכנה הזו? היכול להיות WIN XPE? תודה על העזרה
-
- 2 תגובות
- 476 צפיות
-
-
שלום לכולם אני מתקין את הכרטיס החדש של חברה שלי ה gto2 בכל אופן אני רוצה לפתוח לו צינורות הבאתי דיסק איתחול של 98 הבעיה היא שמשום מה הוא לא קורא את הכוננים (כנראה בכלל שהם ntfs) אין לי מושג איך ליצור דיסקט איתחול עברתי על התוצאות בגוגל הכל נראה מסובך ומסורבל אין שיטה קלה ליצור דיסק (cd) איתחול? אגב גם איך אני אמור ליצרוב אותו? תודה מראש לעוזרים מצטער אם זה בפורום הלא מתאים
-
- 0 תגובות
- 476 צפיות
-
-
יש לי norton internet security ומניסיון שלי, ברגע שאני מסיר את זה אז מיד על השניה הראשונה נכנסים לי וירוסים,תולעים ומה לא. לכן, חשבתי להתקין את התוכנה של קספרסקי (גרסת ה-trial ל-30 יום) לפני הסרת ה-NIS (גרסה מקורית מלאה) ולא אחרי. האם זה אפשרי או שמא אתקל אח"כ בבעיות כלשהן ? אגב, הסיבה שאני רוצה להסיר את ה-NIS זה: א. שמעתי שהתוכנות של קספרסקי טובות משל סימנטק בדגש על ה-AV. ב. ה-ad blocking ב-NIS גורם לי לבעיות בפתיחת עמודי אינטרנט שיש בהם סקריפטים (בדגש של ג'אווה), ולמרות שאני עושה turn off זה פעם עוזר ופעם לא. אשמח לשמוע עצה. תודה מראש.
-
- 1 תגובה
- 476 צפיות
-
-
חייב את עזרתכם חברים outlook express אני לא יכול לישלוח הודעות או לקבל כאילו יש איזה משהו זכור לי אם POP ומשהו אם SMTP אז עכשיו אני צריף עזרה בהכול לא רק בזה שאני יוכל לשלוח מישם הודעות תודה מראש
-
- 2 תגובות
- 475 צפיות
-
-
מאיזה אתר אני יכול להוריד קובץ לצריבה אוטומטית לדריברים של הלוח אם שלי במקום להוריד דריבר דרביר ולהתקין אחד אחד כמו דיסק שמקבלים שקונים את המחשב הוא מתקין אוטומטי
-
- 1 תגובה
- 475 צפיות
-
-
היי, התקנתי לאחרונה את הפנדה החדש (פלטיניום אינטרנט סקיוריטי 2005) אבל משום מה הוא לא רוצה לפעול כשמפעילים את הווינדוז. כלומר, כשאני מפעיל את המחשב והווינדוז עולה וכל התוכניות שעולות עם הווינדוז מתחילות לרוץ (כגון: מסנג'ר, אייסיקיו, AD-WATCH וכו') - הפנדה משום מה לא פועל בעצמו. כשאני מפעיל בעצמי את הפנדה והוא עולה, הכל נמצא במצב של Disabled וצריך ללחוץ על Enable כדי להפעיל שוב את ה-Automatic Protection. מה עושים? תודה מראש, ניר.
-
- 0 תגובות
- 475 צפיות
-
-
היי אני צריך תוכנה או אתר שמאפשרים לראות טלוזיה אונליין - בעיקר ערוץ 1.. תודה מראש..
-
- 0 תגובות
- 475 צפיות
-
-
שלום רב. לאחרונה יש לי הרה בעיות בחיבור לMESSENAGR אחרי שעידכנתי אותו מ 7.0 ל 7.5 ועוד דברים אני רוצה להתקים מחדש את גירסת 7.0 אך אני לא מוצא אותה אפילו לא באתר של הMSN.CO.IL מישהו יכול לתת לי לינק בבקשה לגירסה 7.0? תודה מראש רועי.
-
- 2 תגובות
- 475 צפיות
-
-
יש לי אופיס 2003 במחשב הנייח אופיס 2000 בנייד אני בונה מצגות בנייח = ומעביר לניד לצורך פגישות הנקודה היא שכשאני שומר משהו חדש במצגת בנייד ( אופיס 2000 ) אני לא יכול ליקרוא את המצגת אח"כ במחשב הנייח ( אופיס 2003 זה כותב לי שפורמט הקובץ אינו מזוהה ( למרות שהמצגת נפתחת בנייד.) למה זה קורה? האם זה קשור לזה שהנייד הוא במערכת הקבצים NTFS והנייח ב FAT 32 ? משגעת אותי הבעיה הזו :s05: תודה למי שעוזר לי
-
- 0 תגובות
- 475 צפיות
-
-
התקנתי XFIRE והוא כל הזמן מתחבר, כאילו על און ליין, אבל לא שולח הודעות... לאחר מכן הוא פשוט מתנתק מהשרת וזהו :\. ניסיתי לכבות אפילו את הFIREWALL..
-
- 0 תגובות
- 475 צפיות
-
-
שלום, קניתי מחשב חדש עם כרטיס מסך מובנה Radeon X1250 ומסך Samsung SyncMaster 22". חלק מהסרטים מוצגים ברזולוציה גבוהה, אך חלק מוצגים ב-16 צבעים. לדוגמא, כאן http://survivor.nana10.co.il/. מה ניסיתי: 1. להתקין את הדרייבר המעודכן ביותר של כרטיס המסך. 2. להחליף את ה-Codec Pack מ-K-Lite ל-All in One. 3. להוריד את הרזולוציה ואת ה-color quality בקמבינציות שונות. 4. להסיר ולהתקין את ה-flash player (באתר הנ"ל מדובר בסרט שמוצג ע"י flash - אך זה קרה גם בסרט אחר שלא קשור). נגמרו לי הרעיונות, עכשיו תורכם... :s05:
-
- 0 תגובות
- 475 צפיות
-
-
עברתי מנורטון ל KASPERSKY ,התוכנה באמת קלה יותר אבל כל הדפים מלאי פירסומות (דבר שלא קרה עם נורטון) , התוכנה פחות ידידותית וצריך לקנפג כל תוכנה בניפרד לגישה לאינטרנט. האנטי וירוס זיהה 2 קבצים כפוטנציילית מסוכנים ,דבר שלא היה נכון.(וגם לא קרה עם הנורטון)
-
- 0 תגובות
- 475 צפיות
-
-
אהלן אהלן!..יש ברשותי מחשב נייד של HP בעל כרטיס גרפי GeForce 8400 .אמרתי לעצמי למה לא לשדרג קצת דרייברים. ולשים משחק סבבה. מה שקרה התקנתי ווינדוס וויסטה מקורי הורדתי דרייבים ובהתקנה הוא אומר לי שהוא לא יכול להתקין לי על הגרסה של ה 32 ביט כי אין לי 32 ביט. זה מה שהדרייבר אמרץ יש מצב שלניידים יש דרייברים שונים? ואני צריך להוריד ממקום אחר?
-
- 1 תגובה
- 475 צפיות
-
-
??? קבלתי בדואל מכתב שכאשר אני פותחת אותו מתנגנת מנגינה. איך ניתן לראות את קובץ הקול שבמכתב? תודה.
-
- 1 תגובה
- 475 צפיות
-
-
יש לי את nero החדש 7.10. הבנתי שיש שם אופציה להמיר סרט avi לvcd בכדי שאוכל לצרוב ולראות בDVD שאינו קורא DIVX איך אני נכנס לאופציה הזו בדיוק בנרו? תודה מראש
-
- 2 תגובות
- 474 צפיות
-
-
היי, אני מעוניין לגבות את המחיצה הראשית של המחשב למחיצה המשנית (שתיהן מחיצות NTFS). כשאני מאתחל את המחשב מהדיסק של התוכנה, התוכנה מעתיקה קבצים ואז מופיעה הודעה שקשורה ל license agreement ובה נאמר שהמחשב יאתחל את עצמו לאחר שימוש בתוכנה מעבר ל 24 שעות. דרך אגב, אותה הודעה מתקבלת גם בדיסק של ghost 12 ששם הממשק הוא של vista. מישהו מכיר את ההודעה הזו ומה היא אומרת? הערה: בתוכנה ghost 8.1 אין את ההודעות האלה. עוד שאלה היא, האם אני יכול לגבות ל image למחיצה שמפורמטת NTFS או רק למחיצת FAT32? תודה, אופיר
-
- 0 תגובות
- 474 צפיות
-
-
באמת אין ספייווארס יותר? היא שווה בדיקה?
-
- 0 תגובות
- 474 צפיות
-