תוכנה
נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.
40,194 דיונים בפורום זה
-
סיימתי להרכיב מחשב חדש, עכשיו אני רוצה לבדוק את יציבות המערכת אם זה מעבד זיכרון, כרטיס מסך וכדומה (כולל טמפרטורה, מאמץ המעבד וכו) באיזה תוכנות אני יכול לבצע זאת? תודה רבה מראש עמיר
-
- 1 תגובה
- 435 צפיות
-
-
האם יש תוכנה, שדרכה אפשר לקבוע באיזה רזלוציה המשחקים שיש לי במחשב יפעלו? אל תשאלו אותי למה אני צריך את זה, רק שאלתי אם יש. אם יש מה שמה תודה
-
- 0 תגובות
- 435 צפיות
-
-
צריכה עזרה, אתמול התחילה בעיה עם אינטרנט אקספלורר לא בטוחה שזה לא וירוס אבל הרצתי אתמול קספרסקי (הוא ישן) וחזר נקי. אני מתחברת לאינטרנט ומצליחה לגלוש לגוגל, כל אתר אחר אני מקבלת שגיאה של "internert explorer has encountered a problem" משהו בסגנון ואז יש אפשרות אם לשלוי report או לא או לעשות debug כשבוחרים לא- החלון נסגר. אם מחכים מספיק זמן הוא מעלה את כל האתר אבל ההודעה נשארת. כמו כן כשאני מנסה ב run לתת פקודה של cmd , אני לא מקבלת שום דבר - אין פרומפט של דוס. ניסיתי אתמול להתקין מחדש אקספלורר דרך דיסק ההתקנה של windows . לא עזר הבעיה נשארה. לפני שבעיה התחילה הצלחתי לגלוש בכמה אתרים, האם יכול להיות שתפסתי איזה וירוס משם?
-
- 0 תגובות
- 435 צפיות
-
-
היא מציגה לי טמפ' רק של הארדיסק 1, יש לי עוד הארדיסק ואני רוצה לדעת מה הטמפ' שלו גם.... איך עושים את זה ?
-
- 0 תגובות
- 435 צפיות
-
-
מותקן אצלי במערכת (XP) אופיס 2003. כל פעם שאני מנסה לפתוח קובץ EXCEL או נכנס לתוכנה עצמה אני מקבל את ההודעה הזאת (בתמונה)... יש לי את תוכנית ההתקנה בכונן, אבל הוא לא מצליח להתקין משם. בכל מקרה אני לא מבין למה בכלל הוא מבקש ממני כל פעם להכניס את הדיסק ולעשות שוב התקנה...?! איך אני מבטל את זה ? יש דרך אחרת או שחייב את העותק של האופיס בשביל זה ... תודה [attachment deleted by admin]
-
- 1 תגובה
- 435 צפיות
-
-
מקודם הורדתי את הטרייל של 3D Studio Max, ואני לא מצליח להתקין אותו. לחצתי על ה-Self-Extractor, וההתקנה עצמה עדיין לא מופיעה לי. http://img214.echo.cx/img214/7863/ziprob8jg.png עזרה? זה די דחוף.
-
- 0 תגובות
- 435 צפיות
-
-
היי, יוצא שאני מוריד קבצי אימג' מאימיול וכשאני מציב אותם עם daemon tools לא ניתן להיכנס לדיסק והסמל של הכונן במחשב מראה CD רגיל ולא DVD כמו שאמור להיות. האם זה אימג' דפוק או שאני צריך תוכנה אחרת? העניין הוא שזה קורה עם הרבה קבצים, האם האימיול מוצף בזבל? כמובן, הרבה קבצים הם טובים ולא עושים בעיות כך שזה לא המחשב או משהו כזה. תודה, אופיר
-
- 0 תגובות
- 435 צפיות
-
-
שלום אני משתמש ב win xp sp2 ויש תכונה שממש מעצבנת אותי, וכל נסיון לגלות איך אני מבטל אותה עלו בתוהו. אני מדבר על התכונה של העלמה אוטומטית של פריטי התחל שלא נעשה בהם שימוש בזמן האחרון. כלומר, בתפריט Programs שבהתחל יופיעו רק מספר תכניות שהשתמשתי בהן לאחרונה, ולא כולן כפי שהייתי רוצה. כדי להציג את כולן, אני צריך ללחוץ על לחצן החצים, ואז מופיעות כל התכניות. אני רוצה שבאופן דיפולטיבי יופיעו כל התכניות. אני בטוח שהעניין הוא די פשוט לסידור, אבל באמת שכבר נשבר לי הזין לחפש. תודה מראש.
-
- 3 תגובות
- 435 צפיות
-
-
אני לא מדבר על antivirus ו firewall, אבך יש כל מניי דברים שהתקנתי ובטח יושבים בזיכרון השאלה אם הם משפיעים על הביצועים במשחקים כבדים כמו ( rise of legends המעולה!!!!), כי אני יודע שוינדוס נהיה איטי יותר כל שעובר הזמן, והתקנה חדשה זזה חלק. האם יש דרך לנקות וינדוס בצורה טובה, כי אישית אני לא מאמין בכל תוכנות הניקויי האלו, הם נראים לי יותר זבל מהזבל שהם מנסים לנקות
-
- 0 תגובות
- 435 צפיות
-
-
צליל ספציפי, כשלוחצים על קישור נשמע מין "קליק". כיצד ניתן לבטלו?
-
- 2 תגובות
- 435 צפיות
-
-
הסבר קצר לפני: קניתי מחשב נייד של LENOVO N200 ואני רוצה לפרמט את הVISTA ולהתקין במקום XP, אך כאשר אני מכניס את הדיסק של ה XP להתחלת הפירמוט אחרי כמה דקות שהוא מתקין את פריטים ההתחלתיים הוא פתאום רושם לי את ההודעה הבאה: setup did not find any hard disk drivers installed in your computer make sure any hard disk drivers are powered on and properly connected to your computer, and that any disk-related hardware configuration is currect. this may involve runing a manufacturer-supplide diagnostic or setup program setup cannot continue.to quit setup, press f3 אם מישהו יודע מאיפה אני אמור להשיג את הדרייבר הזה של הדיסק הקשיח זה יעזור מאוד כי כנראה בלי זה אני לא יכול לפרמט (וגם א…
-
- 1 תגובה
- 435 צפיות
-
-
תוכנה יהיה אפשר להקליט איתה יותר טוב , יותר מדקה.. ושיהיה אפשר להוריד את הקול של הזמר בשיר , שיישמעו רק את הרקע.. תודה מראש לעוזרים !
-
- 0 תגובות
- 435 צפיות
-
-
??? קבלתי בדואל מכתב שכאשר אני פותחת אותו מתנגנת מנגינה. איך ניתן לראות את קובץ הקול שבמכתב? תודה.
-
- 1 תגובה
- 435 צפיות
-
-
ביקשתי עצה לגבי תוכנות רציתי שתצציעו אם אתם יכולים כל מיני תוכנות ! למשל בישביל:audioi,video, multimedia וכל מיני דברים ? אז מה אתםיכולים להציע ???
-
- 2 תגובות
- 434 צפיות
-
-
צריך תוכנה טובה שאני יוכל להקליט שידורים מהכרטיס TV שלי ושיהיה סנכרון בין קול ותמונה מה שאין לי בתוכנה עכשיו winpvr תודה לכל העונים
-
- 0 תגובות
- 434 צפיות
-
-
יש לי NERO 7 , ובכל התצוגות המקדימות בהכנת DVD או בתוכנת העריכה אני רואה מסך ירוק מטושטש. מישהו יודע ממה זה נובע ואיך אפשר לפתור את זה?
-
- 0 תגובות
- 434 צפיות
-
-
שלום, אני מתקין את הדרייבר של הכרטיס קול ובאמצא ההתקנה זה מה שקורה:
-
- 0 תגובות
- 434 צפיות
-
-
יש לי בעייה עם האנטיוירוס NOD32. כשאני מנסה להפעיל אותו אני מקבל את השגיאה שבתמונה: אמרו לי להיכנס לServices ולבדוק שnod32 kernel service אוטומאטי ופעיל. בדקתי והוא לא היה, אז הפעלתי אותו ושיניתי לאוטומאטי. והאנטיוירוס עלה. הבעייה שכל פעם שאני מפעיל את המחשב מחדש אז זה שוב משתנה לא לא פעיל. מישהו יודע איך אפשר לפתור את זה? תודה!
-
- 1 תגובה
- 434 צפיות
-
-
באמת אין ספייווארס יותר? היא שווה בדיקה?
-
- 0 תגובות
- 434 צפיות
-
-
אחד שיתן לי הכול בלי שיתחן לי את המעכת תודה לעוזרים
-
- 0 תגובות
- 434 צפיות
-
-
היי, יש לי בעיה עם האימיול, כל פעם שאני פותחת אותו זה נותן הודעה שהוא איטי כי צריך להגדיר את הפייר וול ויש הוראות איך להגדיר ל-windows xp ולי יש vista. אני אשמח לקבל עזרה איך לעשות את זה ב-vista. תודה
-
- 0 תגובות
- 434 צפיות
-
-
אני משתמש בimpulse אם מישהו מכיר והתוכנה פשוט לא קוראת הת הכרטיסי קול החדשים ולא מזהה קול אולי משהו יודע איך לגרום לתוכנה לזהות סאונד ?
-
- 0 תגובות
- 434 צפיות
-
-
יש לי מחשב נייד acer aspire 5520g מדובר במחשב דיי מורכב הדורש הרבהההה דרייברים קניתי אותו עם מערכת הפעלה ויסטה ויש לי רק את הדרייברים של ויסטה אני רוצה להחליף לwin xp אין לי בעיה להתקין את הxp הבעיה היא שאין לי את הדרייברים המתאימים ואין אותם גם באתר היצרן האנגלית שלי לא משהו אשמח אם מישהו יוכל לישלוח לי קישור מדויק של הדרייברים.........
-
- 1 תגובה
- 434 צפיות
-
-
שלום לכולם, הורדתי את התוכנה המבוקשת uICE (לשליטה על המחשב באמצעות שלט למי שלא מכיר) ואז שמתי לב שהיא רק לנסיון של 30 יום. מישהו יודע היכן יש גרסה חופשית של התוכנה? או פרוצה אולי?
-
- 2 תגובות
- 434 צפיות
-
-
היי, יש לי מחשב נוסף (פנטיום 4 לצורך העניין), שיש לו כרטיס מסך מובנה על הלוח אבל אין לי מושג איזה כרטיס זה ואיזה דריוורים אני צריך להוריד בשבילו. בנתיים אי אפשר לשמוע במחשב קול. תוכלו להביא לי איזושהי תוכנה שמזהה מה הכרטיס קול או משהו בסנגון שיכול לעזור? תודה.
-
- 1 תגובה
- 434 צפיות
-