עבור לתוכן

תוכנה

נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.

1. התקנתי WIN98 SE LOC על פנטיום 166 (מוזר כזה עם USB AGP וכל מני דברים משונים שלא היו קימים אז) כבר פעם שניה שקורה לי על מחשב דומה שכל פעם שאני נכנס למחשב שלי ולוחץ על אחד מהכוננים אז המחשב נתקע !! אבל אם אני נכנס דרך ההפעלה לכונן לא קורה כלום !!! מה זה יכול להיות ???

• 17 תגובות
    • 3.1k צפיות
  2. Started by ot,

האם WORD 97 PRO יכול לקרוא קבצי WORD מירסה ישנה יותר ? גירסה 6.0 אני אמור להעביר למחשב שיש בו WORD 97 PRO קבצים הנשמרו מגירסה ישנה יותר.

• 5 תגובות
    • 1.5k צפיות
  3. Started by Funkyzord,

אני צריך דחוף מאוד תוכנה שבודקת איזה תוכנות יש אל הport com 3 של המודם

• 5 תגובות
    • 1.7k צפיות
  4. Started by Milford Cubicle,

אני לא מוצא אותם בשום מקום, ובגללם אין לי סאונד בדוס!

• 2 תגובות
    • 1.3k צפיות
  5. במחשב שלי. לדוגמא,הרד דיסק- נפח, סל"ד, ATA אם יש ,יצרן, דגם.

• 12 תגובות
    • 2.3k צפיות
  6. Started by Component,

היי המחשב שלי נתקע בצורה בלתי מוסברת! זה קורה בעיקר כשאני עובד עם תמונות כבדות אבל לא רק. אני משתמש ב win 98 ויש לי 128 MB 133 MHz האם הוספת עוד זיכרון תשפר את המצב? המעבד לא עובר את ה45 מעלות. המחשב שלי לא מסתדר עם win 2000/XP אל תשאלו למה.

• 6 תגובות
    • 1.7k צפיות
  7. Started by shimon23,

שלום תמיד הייתי משתמש לביצוע פעולה זו ב audio catalyst 2.1, אבל עכשיו תחת winxp התוכנה רושמת לי : invalid floating foint operation, ניתן לסדר את זה בדרך כלשהי? או על איזה תוכנה שמבצעת את אותה הפעולה אתם ממליצים?

• 31 תגובות
    • 5.9k צפיות
  8. יש לי XP עברי, אי לכך ובהתאם לזאת הטקסטים שנפתחים ב-Notepad מתיישרים אוטומטית לצד ימין, זה בסדר גמור מבחינתי, אך אני מעוניין שקבצים מסוג Nfo ו-Diz יתיישרו לשמאל, לכן עשיתי העתק של ה-Notepad למקום אחר במחשב והגדרתי לקבצי Nfo ו-Diz שייפתחו בעזרת ה-Notepad המועתק, כמובן שעדיין הטקסט מיושר לימין אז אני מעוניין לערוך את ה-Notepad.exe ולגרום לו ליישר אוטומטית את הטקסט לשמאל בלי שאני אצטרך כל פעם ללחוץ על Ctrl+Shift השמאליים. אפשר לעשות את זה איכשהו?

• 2 תגובות
    • 1.3k צפיות
  9. אורח Ghost_Dogg
    Started by אורח Ghost_Dogg,

שלום, אני מחפש תוכנה שמחפשת קבצים שהם אותו הדבר (duplicate files) בספרייה מוגדרת אם זה משנה אני אשתמש בזה בעיקר למצוא כפילויות בקבצי סאונד ווידיאו(mp3,avi,mpg.....) אני מניח שזאת לא צריכה להיות תוכנה גדולה ואם מישהו מכיר אחת כזאת שהיא בחינם אז מצויין אם מישהו יכול לתת לי שם של תוכנה או לינק לתוכנה זה מאוד יעזור לי תודה רבה גוסט

• 5 תגובות
    • 1.8k צפיות
  10. Started by ThE_BesT,

מישהו שמע על התוכנה הזאת? והאם היא תוכנה יעילה?

• 4 תגובות
    • 1.6k צפיות
  11. Started by Bah_gots_pIII_450,

יש לי כמה קבצים שמשום מה רק נגן המדיה מסוגל לנגן אותם, איך אפשר לעשות בו playlist? וגם queing? (מרווח של כמה שניות בין כל שיר)

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  12. Started by ThE_BesT,

יש לי סרטים בפורמט Divx ואת התוכנה Nero 5.5 וכשאני רוצה לצרוב סרט ל- Vcd הוא מראה נפח מוגזם (מעל 800 מגה) אז איך אני עושה את זה (על דיסק אחד)?? ואגב ניסיתי אפילו לצרוב סרט של 250 מגה והוא עדיין עבר את גבול ה-800 מגה תעזרו לי

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  13. Started by נומאד,

האהבה ממני לכם גדולה מנשוא, אז לכן אעיז לבקש לינק ישיר לדרייברים הכי מעודכנים של SB Live , עלה לי כ350 שקל, אין לי מושג אם זה 5,1 אם כי אני יכול להשתמש בכזאת אופציה, במערכת הוא מופיע לי תחת הכותרת SB Live! Basic (WDM) כמו תמיד, ברכה תחול על ידי העוזרים. נ.ב מי שיעיז אותי לאתר שלהם יקולל עד יום מותי, הייתי שם, הדרייברים שוקלים כולה 5 מגה, ניראה לי קצת, ואני עדיין זוכר את הפאקינג הגדול שקרה לי, התקנתי דרייברים מהאתר, עשיתי ריסטרט, וטראח, ציפצופים מכל פינה.

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  14. Started by masterhaifa,

אני מנסה לצרוב מאימג שעשיתי (הייתי חייב להחזיר את המקור) 2 דיסקים של כמעט 800 מגה יש לי ימהה 16 ונירו וקלוןסידי איך אני גורם להם לזהות את הדיק כ800 מגה הם מזהים אותו כ100 מגה בלבד תודה ביי

• 2 תגובות
    • 1.6k צפיות
  15. Started by kaisman,

אני רציתי לדעת אם אפשר להוריד סרט מהאינטרנט ולצרוב אותו על דיסק ואז לראות אותו בדי.וי.די? אם אפשר תגידו לי איך? בבקשה

• 2 תגובות
    • 1.3k צפיות
  16. Started by d3vil,

טוב ככה - נתון בידי סרט AVI מקודד DIVX3... בגודל 700+. בסוף הסרט קרטיד וכו' - יש 10 דקות בערך שאני רוצה לחתוך כדי להכניס את הסרט לדיסק אחד של 700. איזה תוכנה ומה אני צריך לעשות כדי לחתוך את ה10 דקות האלה?

• 6 תגובות
    • 1.6k צפיות
  17. Started by TNT,

מה ההבדל בין הקובץ IMAGE שאני יוצר עם נרו לבין הקובץ ISO שאני יוצר עם WINISO? יש הבדל ?

• 4 תגובות
    • 1.5k צפיות
  18. Started by shayb19,

מתי יוצא ה FINAL שלו ?

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  19. Started by TNT,

יש לי איזה אנציקלופדיה שעובדת על דוס. אני רץ תחת WINDOWS XP, וכאשר אני מפעיל את האנציקלופדיה אז הכתב שם מופיע לי בג'בריש. מישהו יודע מה אני יכול לעשות?

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  20. Started by shimon23,

מה האתר של התוכנה הזאת?

• 5 תגובות
    • 1.6k צפיות
  21. Started by amir,

יש לי nav7.5 מותקן על win 98 se יש לי איתו שתי בעיות ואני מבקש את עזרתכם ??? 1.משום מה הוא מתעלם מבקשתי להפוך אותו ל "לא זמין" ע"י קליק ימני עליו בהתחלה הוא עובר ללא זמין וחוזר מידית להיות זמין חשובה לי מאוד האפשרות הזאת להפכו ללא זמין כל פעם כשאני צורב 2. מידי פעם כשאני עושה סריקה ידנית של המחשב הסריקה נתקעת ונשארת תקועה על 0 קבצים נסרקו מאותו רגע היא כל הזמן במצב סריקה ללא אפשרות ביטולה וללא התקדמות מיותר לציין שמצב זה מעיק ומעכב את עבודת המחשב אודה מראש על פתרונותכם לבעיות אלו

• 2 תגובות
    • 1.4k צפיות
  22. מישהו מכיר אתרים טובים לסקינים יפים ולערכות לשולחן עבודה לווינוס 98??

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  23. Started by guy94,

אני רוצה לדעת איך עושים סימן של שורש...?! ???

• 2 תגובות
    • 9.3k צפיות
  24. עד עכשיו השתמשתי ב purelyrics שמשום מה הפסיק לתפקד. אני מחפש כזה שיחפש לבד באתר שלו את המילים לפי שם ומבצע השיר, ויציג אותם. לא כזה שאפשר רק להדביק לתוכו מילים. תודה

• 2 תגובות
    • 1.3k צפיות
  25. אנשים בואו לסרבר חדש !! פתחו ערוצי ווארז איזה ערוצים שבראש שלכם !! אז יאללה בלאגן אחים שלי /server CyberServ.ath.cx 6667 /join #עברית אל תיצאו אם אתם רואים קצת אנשים תשארו נמלאה תסרבר.. בסך הכל אתם יודעים שאלה הכי וותיקים בסוף זוכים ....

• 0 תגובות
    • 1.3k צפיות

דיונים חדשים בפורומים