עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תוכנה

נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.

1. Started by Aviram,

יש איזושהי תוכנה שאפשר לקבוע בה תאריך ושעה מדוייקת שבה היא תכבה את המחשב לבד? כי אני לא אהיה בבית והפעלתי משהו על המחשב שלא ייקח יותר מכמה שעות ואני לא רוצה שהוא יהיה דלוק כמה ימים בשביל כלום. תודה.

• 1 תגובה
    • 550 צפיות
  2. Started by SHELA,

אין לי מושג איך לחפש בגוגל את לוח האם. מה אני רושם על לוח האם וכרטיס הקול שלו? [attachment deleted by admin]

• 1 תגובה
    • 1k צפיות
  3. PICAVIEW... תוכנה שממש אהבתי... פשוטה, שוקלת כלום, ונותנת גישה נוחה מאוד לתמונות, כפתור ימני בEXPLORER\MY COMPUTER וכל ממשקי WINDOWS בעצם... ואתה מקבל את התמונה מוגדלת אבל בקטן בתוך התפריט עם כמה אפשרויות עריכה בסיסיות ובלחיצה על התמונה היא הייתה נפתחת לגודל מלא. פשוט, נוח ועוזר המון לעבודה על המחשב. עכשיו עם XP pro 64bit היא כבר לא עובדת ואין לה עדכונים, זאת תוכנה שלא עודכנה מסוף שנות ה90... אני מחפש בנרות משהו דומה, אם מישהו מכיר אני אשמח לשמוע על פתרונות חלופיים ! תודה! אוהד.

• 0 תגובות
    • 715 צפיות
  4. Started by elad-k1,

איפה התוכנה שיכול לכבות את האוררים שבמחשב יש פה את התוכנה אנמי לא זוכר איפה זה

• 6 תגובות
    • 667 צפיות
  5. שלום לכולם לפני כמה ימים נאלצתי לאפס ביוס בגלל ניסיון OC לא מוצלח לפני המקרה התרגלתי להוריד על מהירויות של 150-200-250-300+ באימיול, ואחרי זה אני מוריד על מקסימום 10. גם קבצים בעלי המון מקורות. מה יכול לגרום לבעיה ואיך אפשר לתקנה? תודה מראש, אבי.

6. Started by xena,

îä ÷øä äåñôú àåúé ìàé ñé ÷éå ùìê? מה רשום כאן?

• 2 תגובות
    • 805 צפיות
  7. בדקתי את הנושא של המרת סרטים למשל, ברצוני להמיר סרט בפורמט - Divx ל - Vcd או - Svcd והתברר לי שכדי להמיר את הסרט אני צריך להוריד לפחות ארבעה תוכנות ולהתקינם על המחשב. בכלל כל תהליך ההמרה מסורבל מאוד למרות שהורדתי שני מדריכים לצורך כך. ושאלתי האם אין תוכנה אחת שיודעת לעשות את המלאכה?. ממתין לתגובתכם ותודה מראש...

• 3 תגובות
    • 744 צפיות
  8. היי, מישהו מכיר תוכנת TEXT 2 SPEECH שתומכת בעיברית ? יש אינסוף תוכנות ואפילו אתרים שמבצעים זאת אונליין באנגלית אבל בעברית חיפוש בגוגל הביא אותי רק לאתרים שניסו להפנות ללינקים שבורים

• 1 תגובה
    • 1k צפיות
  9. שלום ניסיתי להתקין WIN XP וחיברתי בטעות את הדיסק הקשיח הלא נכון. המחשב כמובן אתחל מהסידי רום והחל את תהליך ההתקנה, כשהגיעה ההתקנה לשלב בו אני נשאל האם למחוק את הפרטישן או ליצור חדשה שמתי לב לתקלה וביטלתי את ההתקנה. כעת, לאחר התקנה של WIN על הכונן הקשיח הנכון, אני מחבר את הכונן הנוסף והוא מראה לי אותו כבעל MBR בעייתי או פגום. חשוב לציין - הכונן הזה מחובר כSECONDARY MASTER בדרך כלל, ובעת הנסיון המוטעה להתקין עליו מ"ה הוא חובר כפרימרי מאסטר. מה אפשר לעשות, לא בא לי לאבד את כל המידע שהיה עליו, היו עליו המון תמונות שחשובות לי מאוד. האם יש דרך לתקן את הMBR שלו מבלי לפרמט? רון.

• 4 תגובות
    • 643 צפיות
  10. Started by aavichai,

שלום לכולם. קיבלתי דיסק מחבר והעברתי את השירים למחשב ואני שומע אותם כרגיל. צרבתי את השירים לדיסק גם כ MP3 וגם כ AUDIO ודרך המחשב אפשר לשמוע בלי בעיה אבל כשאני רוצה לשמוע את הדיסק באוטו (וניסיתי בשני רדיודיסקים בשתי מכוניות) הוא פשוט עושה SKIP על התיקייה הזאת וממשיך להשמיע את שאר השירם שיש בדיסק כלומר רק את השירים הספציפיים האלה הוא לא מנגן אבל שירים אחרים כן. מה יכולה להיות הבעיה? תודה רבה.

• 5 תגובות
    • 697 צפיות
  11. מישהו יודע בבקשה מה הניתוח של קובץ dmp שניתחתי באמצעות התוכנה שהורדתי מפה??? Use !analyze -v to get detailed debugging information. BugCheck 100000D1, {2c, 2, 0, f68754c8} ***** Kernel symbols are WRONG. Please fix symbols to do analysis. Unable to load image NVSNPU.SYS, Win32 error 2 *** WARNING: Unable to verify timestamp for NVSNPU.SYS *** ERROR: Module load completed but symbols could not be loaded for NVSNPU.SYS *** WARNING: Unable to verify timestamp for NVNRM.SYS *** ERROR: Module load completed but symbols could not be loaded for NVNRM.SYS Probably caused by : NVSNPU.SYS ( NVSNPU+134c8 ) זה מה שקיבלתי לאחר הניתוח...... אם מישהו יכול לעזור לי בבקשה אני אודה לו.....

• 5 תגובות
    • 601 צפיות
  12. Started by eladbu,

שלום לכולם רציתי לדעת האם ניתן לחבר כתוביות של 2 חלקים לקטע וידאו מסוים?כלומר הכתוביות במקור המחולקות לשניים האם ניתן לחבר אותם וכיצד עושים זאת??

13. Started by ZXY1,

מחפש תוכנה אוניברסלית לכול סורק עדיף חינמית תודה

• 8 תגובות
    • 1.3k צפיות
  14. Started by Singularity,

1. אם יש לי מעבד x64 אבל הwindows שלי הוא עבור x32 כדאי לי להוריד את הגירסה שתתמוך ב-x64? 2. האם התוכנה הזו מוחקת גם תוכנות מושתלות?

15. שלום לכולם, קניתי מחשב לא מזמן על פי מפרט שנתתם לי, ואני ממש מרוצה, יש לי בעייה קטנה שקשורה להורדות HTTP, כל קובץ שאני מוריד דרך התוכנה שלי Download Accelerator Plus 8.555 , לא ניתן להמשיך את ההורדה אם היא נתקעה, או שמישהו נגע במחשב. ניסיתי את כל מנהלי ההורדה, אני אוהב את DAP אך ניסיתי גם את Getright , FlashGet ועוד.... ובכולם אותה הבעייה לא ניתן להמשיך את ההורדה, נתונים שאני חושב שיעזרו... נתב של Simens SL2-141 Windows Vista 32 bit אינטרנט מגה וחצי אם אתם רוצים עוד פרטים שיעזרו לכם להבין את מקור הבעייה תגידו. תודה לכולם.!

• 2 תגובות
    • 883 צפיות
  16. Started by BigDragoon,

כשאני רוצה לטעון אתר מה address bar, הוא לא עולה אוטומטית, אלא רק מוצג ב address bar ואני צריך ללחוץ על Entrer או על המשולש (GO to) שיש מימין ל address bar. לעוד משהו זה מתנהג ככה? משהו יודע איך לפתור את זה?

• 9 תגובות
    • 719 צפיות
  17. היי חברים הכנתי מדריך איך להוריד שירים מיוטיוב תוך שניות פרגנו בלייק / תרשמו לערוץ שלי מעלה מדריכים גיימינג אנבוקסינג

• 0 תגובות
    • 1.4k צפיות
  18. Started by tidan26,

שלום! הורדתי את התוכנה RivaTuner ושיניתי את מהירות המאווררים ל-100% קבוע האם זה בסדר?...

19. Started by AmitDanan,

צריך עזרה פירמטתי מחשב של חבר, מחשב די ישן עים לוח אם (msi g31m3 v2 (ms-7529 אני פשוט לא מצליח למצוא את הדגם של הלוח באינטרנט כדי להוריד את הדריברים הנחוצים. מאיפה אני יכול להוריד את הדריברים כי אני לא מוצא אותם באינטרנט בשום מקום?

• 6 תגובות
    • 1k צפיות
  20. Started by yakir8,

שלום רציתי לדעת אם הWindows AntiSpyware הוא טוב וכדי להתקין ואפשר בבקשה לקבל קישור ישיר של ההורדה כי אני לא מצליח להוריד דרך האתר של Windows תודה מראש

• 1 תגובה
    • 633 צפיות
  21. Started by IDAN AMRAM,

שלום לכולם אני משתמש בNOD32 בגרסאת הבטא ותמיד יכלתי לעדכן את התוכנה אבל עכשיו גיליתי שהתוכנה לא מסוגלת להתחבר לסרבר של האתר... אני רואה בתוכנה שהיא עוברת מסרבר לסרבר ואז בסוף יש לי הודעה "Faliure to open socket" מישהו יודע איך פותרים את הבעיה הזו? תודה מראש...

• 1 תגובה
    • 803 צפיות
  22. Started by xxx1313,

אני צריך עזרה אתמול עשיתי ניקוי לכונן שלי ועכשיו אני לא מצליח לראות באתר את הסירטונים מה אני עושה?

23. Started by dimago,

היי אנשים, אני בסך הכול רציתי לעזור, אני קונה מהם כבר שנתיים רצוף NORTON ANTIVIRUS באמת שירות מעולה. אבל שטיות אחי. זאת לא חברה שלי. רק ממליץ לא יותר

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  24. Started by zuma,

אצל חברי האופציה הזאת אינה פעילה לגבי כל אנשי הקשר שלו. בכרטיסיה "תיקיות שיתוף" (תחת "כלים">"אפשרויות") מצויינת הערה "המחשב שלך אינו תומך בתיקיות שיתוף" ! אין לו פיירוול במחשב. שיתוף תיקיות במחשב מופעל והוא מוגדר כמנהל מחשב. מה יכולה להיות הבעיה?

• 2 תגובות
    • 594 צפיות
  25. אין לי מושג למה אבל פתאום המחשב לא שומר את התמונה שצירפתי ממזמן לאפשרות הזאת והתמונה אצלי כבר מעל שנה אבל לאחרונה היא כל הזמן נעלמת ומשאיר את המסך עם צבע אחד רגיל תודה לעונים

• 2 תגובות
    • 644 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.