תוכנה
נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.
40,194 דיונים בפורום זה
-
הכי פשוטה ויעילה שיכולה להיות.... תודה רבה!
-
- 2 תגובות
- 701 צפיות
-
-
הכותרת אומרת הכל ושתיהיה בדיוק בדיוק בגירסא של 3DMark2001 SE Pro Build 3.30
-
- 6 תגובות
- 690 צפיות
-
-
-
מישהו מכיר תוכנה שבאמת עובדת של שליחת SMS ללא תשלום?. תודה רבה
-
- 2 תגובות
- 781 צפיות
-
-
רציתי לשאול האם יש תוכנה המאפשרת לי להתקשר חינם לכל טלפון בזק בארץ ואם תוכלו לשלוח לי הוראות שימוש
-
- 2 תגובות
- 643 צפיות
-
-
השתמשתי בתוכנה הזו לחיתוך קובץ וידאו שגודלו 761MB וקיבלתי קובץ שגודלו 12GB!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! למישהו יש הסבר לתופעה המוזרה הזו?
-
- 1 תגובה
- 600 צפיות
-
-
שלום רב, לאחרונה התחלתי להשתמש עם iTunes בשביל ה iPod שלי ואני חייב לציין שהיא לא הכי פשוטה.. בעקרון מה שאני לא מבין זה איך עובד העקרון שלו, אם הבנתי נכון כל מה שאני מעדכן ב Library (מוסיף\מוחק\עורך שירים) מתעדכן מיד עם חיבורו של ה iPod. גם כשאני מוחק משם שירים, השירים נמחקים מה iPod. עכשיו הבעיה שלי היא שעוד כחודש אני אשהה בחו"ל לכמה חודשים, ושם אני אתקין iTunes חדש כמובן - אבל מה יהיה כאשר אני אחבר את ה iPod וה Library יהיה ריק. הוא בעצם ירוקן לי את האייפוד. אני יודע שאני מפספס משהו, פשוט לא הצלחתי להבין מה לעשות.. בעקרון מה שאני רוצה זה שרק שירים שאני מוסיף ל Library או עורך את התגית שלהם, רק אז שזה יעדכן את האייפוד ולא במידה ואני מוחק שיר מה Library. אם מישהו הבין ויכ…
-
- 2 תגובות
- 605 צפיות
-
-
יש לי בדיסק שירים CDA יש לי את התכנה audiograbber 1.83 תסבירו לי איך אני עושה rip ומקודד לmp3 בבקשה
-
- 4 תגובות
- 603 צפיות
-
-
אני לא יודע בדיוק מתי התחיל הספור הזה אבל זה קצת מתחיל להמאס לא ממש משנה באיזה משחק אי משחק אחרי פרק זמן מסויים (לפעמים 10 דקות לפעמים 2 שעתיים)אני עף ממנו עם איזשהו ERROR בהתחלה חשבתי שזה קשור ל OC אז ביטלתי אותו וחזרתי ל DEFAULT זה לא עזר אחכ חשבתי שזה אולי קשור לזה שאני מתקין את הדרייברים של הכרטיס מסך מבלי להסיר את הישן לפני, אז ביצעתי הסרה ניקוי רג'סטרי והתקנה מחדש וגם זה לא עזר אני לא ממש בטוח עוד איפה יכולה להיות הבעיה אשמח לעזרה.
-
- 6 תגובות
- 750 צפיות
-
-
שאני מוריד מהאינטרנט קבצים הוא לא שואל אותי איפה אני רוצה לשמור אותם הוא ישר מוריד אותם לתיקיה זמנית למה ? בבקשה תעזרו לי :'(
-
- 2 תגובות
- 755 צפיות
-
-
אני צריך תוכנה טובה הקלטה מכרטיס TV ל MPG לא לAVI עד היום ב 2130 (ג'יימס בונד)
-
- 13 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
שלום לכם קוראי הפורם יש לי בעיה גרועה בתוכנת ה Photo Editor 3.0 אי אפשר לפתוח קבצי תמונות שבדקתי בסוגי קבצים לא היה שום זכר לPhoto Editor נכנסים למסך הזה על ידי כניסה לתיקיה כולשהי משם לתצוגה משם לסוגי קבצים ומשמה יש את כול התפרטיטים צירפתי תמונה. הבעיה הנוספת היא Photo Editor נפתח ללא תמונה על ידי הגדרתו מחדש בתפריט סוגי קבצים בבקשה עזרו שקד בר
-
- 1 תגובה
- 962 צפיות
-
-
מה שקרה,היה לי IE7 ואז רציתי לנסות IE8 BETA התקנתי,לא אהבתי אז מחקתי,והתקנתי בחזרה IE7. כתוצאה מזה,היה לי את הקטע הזה,שהוא נכנס לאתר הזה: http://runonce.msn.com/runonce2.aspx הגדרתי מה שצריך...הדברים איכשהו התגלגלו,והמצב הוא,שדף הבית שלי עכשיו הוא: http://www.microsoft.com/isapi/redir.dll?prd=ie&clcid=0x809&pver=6.0&ar=home (שאחרי שזה טוען את הדף הURL משתנה אוטומטית וניהיה: http://uk.msn.com/?ocid=iehp) ואני לא יכול לשנות אותו (כלומר אני קובע דף בית אחר,אבל הוא מחזיר לי אוטומטית). מה ניסיתי לעשות בשביל לפתור א הבעיה: 1.מחקתי והתקני מחדש את הIE. 2.התנקתי עוד פעם IE8 BETA ואז חזרתי לIE7. 3.ניסיתי להדגיר REG באופן ידני. 4.ניסיתי את קובץ -REG הבא: Windows Registr…
-
- 8 תגובות
- 800 צפיות
-
-
קרה לי משהו מאד מוזר בתוכנת סרטים bsplayer הורדתי סרטים והכל היה בסדר איתם עד שפיתאום כאשר ניכנסתי לאיזה כדי לראות אותו המסך פיצל לי את הסרט ל2 חצי חצי ראו אותו הדבר...כשבדקתי לפני כן אם הסרט עובד הכל היה בסדר...ועכשיו פתאום 2 סרטים מתפצלים לי...מה אני עושה ולמה זה קרה בכלל???בדקתי בהגדרות משהו לא מצאתי כלום:embarrassed:
-
- 7 תגובות
- 639 צפיות
-
-
חברה מישהו תעזרו לי בבקשה אני נואש אני לא יודע כבר מה לעשות כל פעם שאני נכנס לאינטרנט הוא מעלה לי הודעה כזאת שיש בא או שלח דוח שגיאות או אל תשלח אני מעלה תמונה של השגיאה כדי שזה יעזור לכם תעזרו לי בקשההההההההההההההההההההה בבקשה תעזרו לי
-
- 7 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
יש לי מלא דברים מיותרים ב startup programs והתוכנה ההיא מסדרת הכל במספר שניות.. התוכנה של חברת סטרט-אפ ישראלית שזכתה מקום ראשון בתחרות סטרט-אפים בארה"ב לפני כחודשיים.. מישהו זוכר/מכיר?
-
- 2 תגובות
- 965 צפיות
-
-
רואים כזה בצד שמאל דבר כזה שכשמראים עליו הוא יוצא.. מאיפה אני יכול להשיג כזה?
-
- 7 תגובות
- 702 צפיות
-
-
אני מעונין במראה מקום אשר אכניס אותו לתוכנה ואוכל לשמוע/לראות - או לחילופין שיהיה לי במועדפים קישור שגלישה אליו תפעיחל אוטמטית הרדיו/טיוי הבעיה נוצרת בכך שע"מ לשמוע/לראות לא די להכנס לכתובת המתאימה אלא יש גם ללחוצ על לחצן [קישור גאוה אני חושב] - כך שלא די בקיצור דרך וגם ברדיו/טיוי לא נפתחים בתוכנה [כי לא מספיק לגלוש לאתר אלא צריך ללחוצ על כפתור]
-
- 11 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
טוב חברים לפני כמה ימים הספק שלי הלך לעולמו ועברתי להשתמש במחשב הנייד של IBM שיש לי בבית אני צריך לעשות כל מיני שיעורים בג'אווה וכו וכל מיני אתרים שאני צריך להכנס לא עובדים וגם אתרים רגילים לא יודע התקנתי ג'אווה ולא בא לי לעבוד...אני יעלה תמונות שימו לב שאני לוחץ על קבצים נוספים בשביל להעלות תמונות נוספות זה לא מגיב יש לי את JRE 1.56 אם תוכלו לעזור לי אני ישמח מאד! תודה [attachment deleted by admin]
-
- 6 תגובות
- 686 צפיות
-
-
שלום לכולם! קניתי נטבוק שהגיע עם ווינדוס סטרטר ואופיס סטרטר מובנה. הבעיה של אותו אופיס סטרטר שהוא מציג לי כל הזמן תמונות של פרסומות באמצע העבודה וזה מאוד מפריע. אני מבין שזה הרווח של מייקרוסופט מהתוכנה ולכן הם נותנים אותה בחינם, וזה מקובל עלי. השאלה היא ביחס לזמן שבו אני לא מחובר לרשת שאז אין להם פרסומות ממילא, והם רק מציגים כל הזמן תמונות מבלבלות שלהם. רציתי לשאול אם מישהו יודע היכן המיקום של התמונות האלו בתוך התיקיות כדי שאוכל למחוק אותם ואז יהיה לי ריבוע סטטי, חיפשתי אותם ואני לא מוצא. או לחילופין איך אפשר בכלל להעיף את הריבוע הזה של הפרסומות. תודה רבה לכל המגיב
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
ניסיתי בעבר ולא הצלחתי :'( החשבון שלי כל הזמן מתמלא ואני צריך להוריד כל קובץ בנפרד וזה גוזל לי המון זמן. אני מקווה שכשהמיילים יגיעו לדיסק קשיח יהיה קל יותר לפתוח אותם כי הם כבר יהיו על המחשב ולא אצטרך להוריד כל קובץ בנפרד כמו עכשיו. יש לי גרסה 2003 וגם 2007 אבל אני זוכר שקראתי שזה לא עובד טוב עם 2007. אז תעזרו לי לסדר את זה על 2003. אבל ממש כל שלב כי זה לא הלך לי אני מאוד מודה למי שיעזור לי
-
- 6 תגובות
- 768 צפיות
-
-
יש לי את תופס המסך easy video capture, עכשיו רציתי לעשות ניסיון, להריץ סרט במדיה פלייר ואז לנסות לתפוס אותו כחלק מן תצוגת המסך, אך שלכדתי אותו, הוא פשוט הראה שחור במקום הסרט, איך אני יכול לבטל את התופעה?
-
- 7 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
הוא הדביק ת'נגן שלי אכשהו IAudio I7. יש לי קספרסקי, והוא לא ממש מצליח לטפל בו.. מה עושים S: -עריכה אכשיו זה מחק, רק אני לא יכול להיכנס לכונן של הMP3. S:
-
- 0 תגובות
- 766 צפיות
-
-
-
התקנתי בדפדפן FF את התוסף לחסימת פרסומות וחלונות קופצים Adblock Plus. אך עדין קופצים חלונות, הבנתי שצריך להפעיל פילטר מסויים בתוסף על מנת למנוע חלונות קופצים. אשמח לעזרה בתפעול והגדרות. תודה.
-
- 5 תגובות
- 948 צפיות
-