עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תוכנה

נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.

1. Started by moshiko69,

יש לי Kaspersky Internet Security 6.0 ורציתי לדעת מה משמעות ההודעה המצורפת. [attachment deleted by admin]

• 1 תגובה
    • 490 צפיות
  2. Started by mikko,

שלום. הורדתי את הגרסא האחרנוה של k lite codec pack ולאחר מכן מופיע לי כיתוביות ירוקות שרשום שם audio track ואז מידע על הקול שבסרט וכו.. אבל איך אני מעיף את זה?

• 3 תגובות
    • 490 צפיות
  3. זה תמיד ככה? יש דרך לשפר את מהירו הגלישה מבלי להסיר את התוכנה? אם לא, על איזה אנטי-וירוס אתם ממליצים?

• 2 תגובות
    • 490 צפיות
  4. Started by orelzion,

שלום! נתקלתי בבעיה שלא ראיתי אף פעם קודם, אין לי מושג ממה היא נגרמה. אבל פתאום סמן העכבר בפיירפוקס הפך לי כמו סמן עכבר בכתיבה, ואם אני לוחץ על למטה או למעלה בחיצים, אז זה יורד לי שורות במקום לרדת בדף. אני מקווה שהצלחתי להסביר את עצמי. יש למישהו פתרון?

• 1 תגובה
    • 490 צפיות
  5. Started by _BooM_,

צליל ספציפי, כשלוחצים על קישור נשמע מין "קליק". כיצד ניתן לבטלו?

• 2 תגובות
    • 490 צפיות
  6. Started by rredm2,

שלום האם מישהו יכול להגיד לי איך מעבירים תוכנה או דטדאקצ מ ה hard disk ל disk on key כי אם אגרור אז הוא רק מעתיק את התקייה תודה הנושא הופרד מסטיקי המלצת תוכנות.

• 0 תגובות
    • 490 צפיות
  7. Started by moti g,

כדי להתקין את הצ'ט של נענע האתר מבקש ממני להתקין את הפקד שלACTIVE X אבל האנטי וירוס של מקאפי מבטל לי את ההתקנה כל הזמן ומודיע לי שזה וירוס טרואיני האם זה וירוס ?ואם לא איך אני גורם למקאפי לקבל התוכנה -הוא לא נותן לי אופציה כזו בכלל

• 0 תגובות
    • 490 צפיות
  8. Started by niceguy22,

אני רוצה לקנות אנטי וירוס NOD32 לשרתים ותחנות עבודה (2 כפול שלושים רשיונות + שרת כי אני צריך לחמישים מחשבים) קראתי באתרים כמו VIRUSBTN חוות דעת שאומרות שאנטי וירוס זה הוא טוב לשרתים והוא קיבל מקום 1 בכמה מקומות רציתי לשמוע גם חוות דעת של כמה חברה מהפורום אם אפשר.... לא עדיף SYMANTEC או משהו בסגנון? יש הצעות אחרות? שאלה קצת טיפשית אבל בכל זאת: האם זה שאני קונה לחמישים או שישים מחשבים רשיון לשרת ו30 מחשבים (אני קונה 2 חבילות כאלה) אומר שאני יכול עם החבילה הראשונה לדוגמא להשתמש באפשרויות תוכנת השרת רק על 30 המחשבים בהם הותקנה החבילה הראשונה ורק בשרת השני שהותקנה בו תוכנת השרת של החבילה השנייה אני יוכל להפעיל את אפשרויותיה על 30 המחשבים בהם הותקנה החבילה השנייה או שזה לא משנ…

• 0 תגובות
    • 490 צפיות
  9. הורדתי אתר מוכן שעשוי בפוטושופ ואני לא מבין מהם הסימני קריאה הצהובים האלה...? כשאני מנסה להיכנס ללאייר ולשנות אותו הוא שואל אותי האם להוריד את הסימן קריאה הצהוב הזה וכשאני עושה לו כן ואני משנה אני לא יודע איך להחזיר אותו.... מה זה ולמה זה משמש??

• 0 תגובות
    • 489 צפיות
  10. אני רוצה להכניס סרטים לאייפוד , ונמאס לי שזה על חצי מסך ורוב הסרטים הם על 16 9 אפשר להמיר ? סרט ולשנות את זה שיהיה אחריי ההמרה 4:3 ?

• 0 תגובות
    • 489 צפיות
  11. יש תוכנה שאני יכול להקליט וידאו חוץ מFRAPS למה FRAPS מוריד לי את הFPS מ90 ל20 מצאתי הרבה תוכנות פשוטות וכאלה אבל האיכות שם ממש ממש גרועה אז ודה מראש למי שיש תוכנה או לפחות שם של תוכנה טובה בשביל זה.

• 0 תגובות
    • 489 צפיות
  12. אני נכנס לכל מיני אתרים ולעיתים קרובות הוא מסרב להכנס לכל מיני קישורים וכשאני לוחץ עליהם המחשב פשוט לא עושה כלום ובדרך כלל יש הודעה למטה באקספלורר איפה שהוא רושם בוצע בד"כ או את הכתובות שהוא נכנס אליהם הוא רשום לי מין הודעה מוזרה כזאת javascript משהו ויש לי גאוה מותקן ועובד לפחות לפי האתר שלהם שבדקתי ויש לי את הגרסה האחרונה מישהו יודע איך לתקן את זה?? תודה מראש

• 2 תגובות
    • 489 צפיות
  13. מה אני יכול לעשות?? אני עם IE, התקנתי מקסטון ולא עזר עדין...צריך להוריד איזה משהו כדי שיפעל לי?? דחוף תודה

• 0 תגובות
    • 489 צפיות
  14. שלום לכולם . אני צריך עזרה לגבי בעיה שנבעה מהחלפת כרטיס מסך וכמובן דרייבר (CATALYST)של ATI . הבעייה היא כזו שכאשר אני ניכנס לראות חדשות באינטרנט אז אני רואה תמונה מרוחה בצבע אבל עם קול ותזוזה,לעומת סרטים רגילים שאותם אני רואה ברור. בעיה זו לא הייתה לי בעבר ולכן אני חושב שזה קשור בצורה כלשהי לדרייבר ולהגדרות בו. ועוד משהו מוזר כל פעם שאני מנסה לראות חדשות באיטרנט אז מופיע לי פתאום קובץ dxva_sig על שולחן העבודה,אם זה קשור ואיך אני נפתר משני הבעיות הללו. אשמח לעזרה אלי

15. אני צריך להתקין J2E אבל אין ברירה חייבים לאתחל את הדפדפן לאחר ההתקנה,זה כבר עלה לי שני ריסטורים...

• 0 תגובות
    • 489 צפיות
  16. Started by RX7,

ידוע לי שלא מזמן היתה השוואה לfirewall הטוב ביותר. מי נבחר? וגם לדעתכם, איזה firewall הכי טוב שקיים? תודה.

• 1 תגובה
    • 489 צפיות
  17. Started by idangabbay,

קניתי מחשב חדש והתקנתי את כל הדרייברים חוץ מהדריבר של הכרטיס קול עכשיו שאני בא להתקין אותו אז ההתקנה נכשלת והוא אומר שיש עוד תוכנית שפועלת חוץ מההתקנה ואין שום דבר פתוח גם לא על כלום על הסרגל מה אני צריך לעשות??????? הדגם של הכרטיס קול הוא: intel 82801 gb ich7 - high definition audio controller REALTEK הכטיס מובנה בלוח אם.

• 1 תגובה
    • 489 צפיות
  18. שלום לכם!!! אני התקנתי לאחרונה את התוכנה everst בשביל לבדוק ביצועי מחשב. אבל הבעייה שאני לא יודע איפה אני בודק בתוכנה ביצועי מחשב? מישהו יכול להגיד לי איפה זה בידיוק נמצא. בתודה מראש בר לוי!!!

• 1 תגובה
    • 489 צפיות
  19. Started by Googleness,

חיפשתי דפדפן חדש כי יש לי איזה באג בפיירפוקס ורציתי לנסות משהו חדש ותשעמו האופרה הזה דפדפן משהו משהו... הקיצר מישהו משתמש בזה ורוצה לתת לי המלצות או משהו?

• 0 תגובות
    • 489 צפיות
  20. יש לי בעיה בחלק מהסטים שאני מפעיל דרך תוכנה bs player הם מותגים בצורה ממש מהירה, הזמן קופץ בדקות ואי אפשר לראות את הסרט. אבל אם אני מפעיל את הסרט דרך מדייה פלייר זה עובד בסדר גמור. מה אני עושה עם זה? כי דרך המדיה פלייר אני לא יכול להוסיף תרגום... תודה לעוזרים

21. Started by gigi,

שלום... אני מעוניין לדעת איך אני צורב דיסק בנרו שאפשר לאחך מכן להמשיך לצרוב עליו.. זאת אומרת שהדיסק לא יהיה סגור..

• 3 תגובות
    • 489 צפיות
  22. ניסיתי להעתיק דיסק מוסיקה לדיסק אחר... פעם אחת זה הצליח ופעם אחת לא ואני לא יודע מה הבעייה... כשזה לא מצליח הוא נעצר לי במשהו כמו 14% וקופצת הודעת שגיאה כזאתי של ה-NERO... זה גם דופק את הדיסק (בזבזתי כבר 5 דיסקים) וזה גם מעצבן.. ניסיתי לצרוב גם באלכוהול 120% גם שם זה חוזר... תודה לעוזרים מראש נ"ב אם צריך עוד פרטים על הבעייה אשמח לתת רק תגידו...

• 0 תגובות
    • 489 צפיות
  23. הם סתם תופסות לי טונות מקום...

• 0 תגובות
    • 489 צפיות
  24. שלום ! אז ככה.. יש לי בעיה באתר של תפוז (בלבד) שאני גולש באתר עם המשתמש שלי אז אם אני קורא כמה הודעות בפורום או פותח תמונה בפורום האתר קופא לי ואז אני לא יכול לדפדף בעמודים של הפורום או לעבור לפורומים אחרים.. הדרך היחידה היא לסגור את האקספלורר ולהיכנס שוב לתפוז ולהיכנס לפורום שאני רוצה ואז לגלוש בפורום עצמו.. ועכשיו מה קשור הקספרסקי.. יום אחד יצא לי שעשיתי לו ניתוק וגלשתי בתפוז ואז זה גלש לי ללא בעיה ויכלתי לפתוח הודעות, תמונות ולעבור לפורומים בלי לקפוא.. ואז ניסיתי הדלקתי אותו ושוב זה קפא.. ואז ניתקתי אותו ושוב יכלתי.. השאלה איך אני מגדיר לקספרסקי לעבוד אבל לא להקפיא לי את האתר של תפוז.. שמתי את האתר ב"איזורים בטוחים" אז זה לא עזר.. ובהגדרות של הקספרסקי לחצתי נגיד לב…

• 0 תגובות
    • 489 צפיות
  25. Started by yahalom,

יש לי מחשב אומנם לא חדש אך לא רע... התקנתי OFICE 2007 וכאשר אני עובר בין חלונות של האופיס הוא חושב בטרוף התופעה מתרחשת רק בסיטואציה זו בעיקרון יש לי לוח אם של אזוס P4P800 מעבד ליבה אחת אינטל 1.4 או 1.6 לא זוכר.. לא בבית כרגע... זיכרון 1500 !!! לא יודע ניראה לי מוזר בעיקר בעיקבות הזיכרון יכול להיות שהבעיה נובעת ממשהו אחר או שזה רק בגלל שאין לי דול קור...

• 1 תגובה
    • 488 צפיות

דיונים חדשים בפורומים