תוכנה
נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.
40,194 דיונים בפורום זה
-
היי, פתחתי דיון בפורום גאדג'טים אבל נראה לי שגם כאן יהיו אנשים שזה מעניין אותם: http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=456522.0
-
- 0 תגובות
- 711 צפיות
-
-
יש למישו לינק למשהו בסגנון? ראיתי תכנות שמייבאות שירים לתוך המשחק עצמו..
-
- 3 תגובות
- 935 צפיות
-
-
מישהו מכיר אותה? יכול לקשר אותי אליה? תודה
-
- 20 תגובות
- 4.1k צפיות
-
-
שאלתי היא האם יש תכנה שיכולה להוריד את כל התמונות שנצפו ע"י המשתמש בדפדפן? חשוב לי שהיא תהיה כמה שיותר טוטאלית. תודה לעוזרים! הדפדפן הוא כרום, כפי שצויין
-
- 0 תגובות
- 763 צפיות
-
-
שלום,יש לי MX1000 עכשיו אני רוצה להשתמש בכפתוריי הקדימה ואחורה להרצה מהירה של דפים בדפדפן אבל משום מה הדפדפן בכלל לא מגיב לפקודות וב IE כן,רציתי לשאול מה צריך לעשות בשביל ש ב FF הכפתורים האלה יפעלו לי. ואני משתמש בגירסה העברית הכי חדשה של FF תודה
-
- 4 תגובות
- 486 צפיות
-
-
שלום לכולם. אני משתמש חדש באימיול המהירות של ההורדה איטית ביותר זה החיסרון היתרון שאני מוצא זהו המבחר הגדול ומושקע שעושים האתרים הישראליים בנושא. רציתי לשאול אותכם מנסיונכם על איזה תוכנות לשיתוף קבצים אתם ממליצים הן מבחינת אבטחה(וירוסים וכו')והן מבחינת מהירות. עיקר ההורדות אצלי הן סרטים עם תרגום,ומשחקים. אנא תציינו איזה גירסת תוכנה עדיפה התוכנות ששמעתי עליהם: [1-ביטורנט 2-sabbadc+ 3-קאזה תודה צביקה
-
- 2 תגובות
- 684 צפיות
-
-
לאחרונה איני מצליח לצפות בתכני VOD באתר מאקו אלא אם כן אני מבטל את ABP. יש פתרון יותר אלגנטי?
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום חברים, מאתמול התכני ווידאו שאני רואה באינטרנט באתרים כמו youtube או gametrailers הסרטונים פשוט מפסיקים לנגן באמצע הסרטון וכאילו עושה באפרים, אבל זו לא בעיה של איטיות באינטרנט מכיוון שאם מנגנים את אותו הסרטון שוב הוא יכול לתנגן רגיל עוד איזה דקה וזהוא. כביכול Flashplayer פשוט מפסיק לעשות באפרים ולהוריד את תוכן הסרטון. מישהוא אי פעם נתקל בבעיה או כזו? או יכול לעזור לי לפתור את הבעיה? תודה מראש. נ.ב. שכחתי לציין שזה קורה גם ב Google Chrome וגם ב Internet Explorer. עריכה: עכשיו אני שמתי להורדב דרייברים חדשים לנוידיה ואני קולט שגם כאן יש בעיה... זה התחיל להוריד על מהירות מקסימלית הגיע לכ30% והפסיק להוריד.. אני חסר רעיונות ל-מה יכל לגרום לזה כי לא התקנתי שום דבר חדש
-
- 3 תגובות
- 995 צפיות
-
-
רציתי לדעת האם יש תוכנה שגם לאנשים שיש את התוכנה שרואה מי מסתכל באווי לא יכלו לראות אם אני מסתכל? תודה מראש
-
- 2 תגובות
- 633 צפיות
-
-
במידה והפרדתי את המחשב למחיצות, האם התכנה מנקה רק את הקבצים במחיצה בה היא נמצאת? האם יש להגדיר לה מאיזה כונן לנקות, או שהיא רצה על כל המחיצות?
-
- 2 תגובות
- 634 צפיות
-
-
מישהו יודע או מכיר שם או מקום הורדה של תכנה טובה למיקסים של שירים על המחשב? קודם מחשב, אחרי זה נקנה מכשיר. :smilyDJ:
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
התחדשתי במעבד חדש: AMD x3 720 האם קיים מדריך איך לתפעל את התכנה, על מנת לבדוק תקינות ויציבות של הרכיבים? אם אין מדריך, מבקש הסבר איך להפעיל את התכנה. איזה אפשרות בוחרים? לכמה זמן להשאיר? חשוב לי לבדוק את הביצועים והיציבות של המערכת, למחשב חדש. תודה
-
- 1 תגובה
- 773 צפיות
-
-
שלום התקנתי לאחרונה תוכנת AVAST אבל הוא היא מונעת גלישה לאינטרנט. רק כשמנטרלים אותה האינטרנט עובד. מה צריך לעשות כדי שהכל יעבוד?
-
- 2 תגובות
- 659 צפיות
-
-
שלום! רציתי בבקשה לדעת אם מישהו יכול להמליץ לי על תוכנות אנטיוירוס וFireWall - אבל למחשב מאוד מיושן, נייד... Compaq Presario 1200, הוא בעל מעבד AMD K6 (לא יודע יותר מזה לגביו), וזכרון של 28 (מאיפה המספר הזה אלוהים)... התכנות - שיהיה כמה שיותר קלות ודלות בצריכת משאבים כמובן... וכן, אני יודע שהגיע (מזמן) הזמן לשדרג - אבל זה בכלל לא מחשב שלי. כל המלצה תתקבל בברכה ובתודה!
-
- 0 תגובות
- 705 צפיות
-
-
רכשתי כונן גיבוי חצוני 250 גיגה של wd, הוא מגיע עם תכנת גיבוי טובה (סנכרון של כל הקבצים שהשתנו בלחיצת כפתור), אבל...בגרסה לחודש, לקנות עולה 40$, מכירים תכנת גיבוי טובה בחינם או בפחות?
-
- 1 תגובה
- 656 צפיות
-
-
יש לי הארד דיסק שמוקצה בעיקר לצרכי גיבוי. עכשיו השאלה אם יש תכנה טובה לסינכרון בין תקיות שתוכל לעדכן את הגיבוי על כל שינוי בתיקית המקור? ניסיתי את התכנה של מיקרוסופט אבל היא דורשת להריץ את הסינכרון כל פעם ע"י המשתמש וזה מאד לא נוח להריץ כל יום יומיים עידכון על 5 "זוגות" של תיקיות. יש המלצות לתכנות שירוצו תמיד ויעדכנו עצמאית את התיקיות? תודה
-
- 3 תגובות
- 764 צפיות
-
-
אני מחפש תוכנה שנגיד אני אוכל לשים תמונה סרוקה של המערכת השעות שלי שתעמוד בגודל דיי קטן בשולחן עבודה בפינה ושאני אוכל לסמן עליה דברים ולאחר מכן למחוק אותם בלי להתאמץ... המטרה היא בעצם שכל יום שאני חוזר מבית הספר ואני פותח את המסך פשוט לסמן בתהליך קצר נקודות על המקצועות שאני צריך להכין בהם שיעורי בית ואת הנקודות אני אסמן על אותו המקצוע שעליו יש את השיעורים ביום שאני צריך בעצם לעשות אותם. אני לא מחפש לרשום מה צריך לעשות משום שזה יפנה אותי למחברת שם הכול יתברר :-) כל תוכנה דומה תסייע! בתודה מראש!
-
- 3 תגובות
- 701 צפיות
-
-
צריך רק ת'שם. אני צריך אחת שיודעת לקחת קול,לשרטט גרף שלו,ושתיתן כל מיני משחקים עם הגרף הזה,בייחוד אפקט המראה(גרף הפוך לגרף נתון,ביחס לציר הX במקרה הזה,לא משנה...) תודה, אייל
-
- 0 תגובות
- 651 צפיות
-
-
תכנת פירמוט שלא משאירה אחריה עקבות (קבצים) - מנטרלת שחזור קבצים ישנים שהיו על הדיסק תודה מראש
-
- 15 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
אני משתמש תקופה ארוכה בתוכנה truecrypt להצפנה ומאוד מרוצה נסיתי לתקופה קצרה את axcrypt שמצפינה כל קובץ בנפרד לאחר כמה ימים הבחנתי שכמה קבצים נפגמו בכך שניסיתי לפתוח את הקבצים ועלה חלון שהם נפגמו ונאלצתי לשחזר חלק מהקבצים חבל שהשתמשתי בתוכנה היה לי מסמך עם סיסמאות לסטים שנמחק לגמרי מחקתי את הקבצים שנפגמו לצערי
-
- 0 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
את התמונה עשיתי מכלום כלומר 100% פוטושופ רק פוטושופ מה דעתכם? אם אתם מכירים מדריכים לעשות 3D מכל צורה אשמח אם תביאו לי קישור
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
קרה לי דבר מאוד מוזר. אני מנסה לטעון תמונה לפוטושופ אבל התמונה אינה נטענת לשולחן עבודה (של התוכנה). אולם היא מופיעה בחלון השכבות וגם בחלון הנביגייטור. מישהו יכול לתת עיצה כיצד אני פותר את בעייה?. ממתין לתגובות בתודה מראש...
-
- 10 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
היי חבר'ה ושבת שלום :] ראיתי לא קצת אנשים עם תמונה באווי שלהם באייסיקיו, יש לכם מושג איך עושים זאת בדיוק? ( לא השתמשתי בתוכנה כבר כשנה אז זה דבר יחסית חדש בשבילי ) תודה !
-
- 0 תגובות
- 736 צפיות
-
-
איך עושים בפוטושופ תמונה בסגנון עתיק כמו שיש בתמונות הישנות שזה חום לבן
-
- 3 תגובות
- 850 צפיות
-
-
שלום, ניתן לשנות אזור בחירה בעל צבע אחיד למשתנה (gradient). שאלתי היא האם ניתן לשנות תמונה בעלת שלל צבעים ודמויות לצבע משתנה ? נניח שאני רוצה שמצידה הימני, התמונה תהיה בעלת צבעים חזקים ובהירים שילכו ויחלשו לכיוון שמאל עד שבחלקה השמאלי היא תהיה בצבע מתפוגג ודמויות מטושטשות. מישהו יודע כיצד ? תודה
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-