תוכנה
נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.
40,194 דיונים בפורום זה
-
האם היא תאפשר לי לעבוד בשני כיוונים גם גיבוי של דיסק בודד ושיחזורו למערך RAID 0 וגם בכיוון ההפוך ? האם זה שהמערך הוא על SSD והדיסק הבודד הוא SATA צריך טיפול מיוחד בתהליך גיבוי שיחזור לעיל ?
-
- 0 תגובות
- 786 צפיות
-
-
צריך לתת לה מיקום של שתי תיקיות ולקבל את שמות הקבצים והגירסאות שלהם (מה שנמצא בתוך Properties => version). מישהו מכיר? בינתיים מגוגל ו download.com עלו לי דברים לא כ"כ שימושיים לצורך העניין... תודה
-
- 0 תגובות
- 693 צפיות
-
-
שלום אנשים שמעתי שעם emule elements אפשר להגיע למהירויות גבוהות מישהו שמע עליו?
-
- 0 תגובות
- 779 צפיות
-
-
היום רכשתי את כרטיס הג'יפורס הראשון בחיי. אחרי 5 רדאונים חשבתי שהגיע הזמן לרענן קצת. אני מחפש תוכנה לנתר טמפ' \ מהירויות מאוורר באופן דינאמי + אפשרות לבצע OC ולסרוק ארטיפקטים. משהו כמו ATT רק לג'יפורס. מצאתי את NTUNE, NVIDIA SYSTEM TOOLS, RIVA TUNER ועוד משהו עם TUNE. מה הכי מומלץ? (אין לי סובלנות להתקין אחת אחת ולשחק איתן)
-
- 0 תגובות
- 533 צפיות
-
-
שלום לכולם אני לא מצליח לראות עברית בתוכנה איזה פונטים צריך בשביל זה?. ומהיכן אני מוריד אותם תודה ושבוע טוב
-
- 0 תגובות
- 708 צפיות
-
-
מחפש תוכנה להמיר BR ISO ל MKV ניסיתי כמה תוכנות ללא הצלחה BLU RAY TO MKV BLU RAY RIPPER CLOWN BD NAHV (למה בפורמת החדש של האתר מקש אנטר לא מתפקד ? )
-
- 0 תגובות
- 696 צפיות
-
-
אני מיתכוון חוץ מ:Creative MediaSource Organizer. אגב מאיפה אני מוריד את הדיסק שקיבלתי עם הנגן,כי אני צריך לעשות REINSTALL ואין לי סידירום
-
יש לי את הmedia player classic. אני מדגיש- זו תוכנת הקוד הפתוח, לא זאת של ווינדוס אני רואה שיש לה אפשרות לsubtitles. מה זה בדיוק? האם זה אומר שאפשר להריץ סרטים עם קובץ נפרד של כתוביות כמו שאפשר עם הנגן של ווינדוס? או משהו אחר? בכל מקרה איך משתמשים באפשרות הזו?
-
- 0 תגובות
- 627 צפיות
-
-
בימים האחרונים אני רואה שכל פעם המסנג'ר מתנתק בזמנים רנדומלים בלי סיבה של ממש. לעוד מישהו זה קיים? יכול להיות בעיה ב- MSN? גרסה 7.5 כמובן
-
- 0 תגובות
- 469 צפיות
-
-
רציתי לדעת אם גם ככה אני הרוב בבית ....עדיף לי לחייג מסקייפ לפלאפון או מהפלאפון לפלאפון ...? הרי פלאפון לפלאפון זה 42 אגורות יוצא לי . כמה זה יוצא לי בסקייפ ? אולי ישתלם לי לעבור .....(או בכלל אם יש תוכנה עדיפה יותר או בכלל בכלל חינמית לגמרי שלא ידוע לי עליה אז תנו הצעות) תודה.
-
- 0 תגובות
- 532 צפיות
-
-
המקרה : שימוש בפורמט SVCD ב DVDLAB PRO ע"מ להכניס מס' דיסקים לדיסק די וי די אחד הבעיה : בזמן ששמים את קובץ ה MPEG אתה נדרש להפוך את הווידאו והסאונד ל 2 סטרימים נפרדים והסאונד חייב באיכות של 48K בקובץ MPA בזמן שנותנים לו את ה Audio Transcode שיהפוך אותו (את ה Sream )ל 48K הוא נתקע באמצע ונותן את הבעיה הזאת : Transcodetest MFC Application error חיפוש בגוגל לא מניב תוצאות עם פתרונות אז אני שואל כאן תודה... אגב הסאונד במקור לא פגום בדקתי מס' פעמים עם קבצים אחרים .... ולא עובד חשבתי אולי על תוכנה שתמיר לי בנפרד אם מישהו יודע אולי איך ניתן להמיר רצף סאונד של SVCD ל 48K ?
-
- 0 תגובות
- 516 צפיות
-
-
מה אני מפספס? אני יודע שאפשר להרשם גם תחת חשבונות אחרים חוץ מ hotmail אז למה בהצטרפות אני רואה ב email address רק אפשרות לבצע זאת תחת הדומיין של hotmail ? plz help
-
- 0 תגובות
- 636 צפיות
-
-
כאשר אני לוחץ על X באיסיקיו 7 אז האייקון שלו מופיע גם בשורת המשימות וגם ב- TRAY. איך אני מגדיר שמתי שאני לוחץ X האייקון יופיע רק ב- TRAY כמו שהיה בחלונות ויסטה ו- XP
-
- 0 תגובות
- 639 צפיות
-
-
שאני עובד עם התוכנה LatencyMon אני חייב שהיא תעבוד נקי ללא שום תוכנה ברקע או ההיפך בשביל בדיקה אמיתית אני צריך לעבוד שיש תוכנות / משחקים ברקע מישהו יודע ?
-
- 0 תגובות
- 349 צפיות
- 1 follower
-
-
קניתי את הכבל הזה ואני משתמש בתוכנה nokia pc suite אבל כל ההעברות נכשלות. כל הדרייברים וההתקנים מותקנים הייטב ואני לא מובין את הבעיה ניסתי עוד שתי תוכנות להפעלת הכבל וגם בהם לא הצלחתי להעביר מה עושים ?!?! :-[
-
- 0 תגובות
- 501 צפיות
-
-
שלום לכולם, הנני צריך את עזרתכם בעיצוב לוגו לאתר. האתר הינו של עסק של המשפחה ועוסק בתחום הריהוט. בלוגו צריך להיות כתוב "גריגורי רהיטים" אם המנהלים לא יהיו נגד ואקבל אישור אפרסם את כתובת האתר על מנת לקבל דגובות וחוות דעת. מקווה שפניתי למקום הנכון. בתודה, תומי
-
- 0 תגובות
- 571 צפיות
-
-
אהלן בעמודים שיש בהם סרטונים של יוטיוב וכדומה, כל הסרטון לא מופיע בכלל, אלא אם כן אני מבטל את ABP מה אפשר לעשות? אני לא מעוניין להוריד אותו לגמרי כי אני כבר מכור לכפתור הקטן הזה שעושה block... תודה
-
- 0 תגובות
- 677 צפיות
-
-
שלום... יש לי מקלדת סטנדרטית של PCALL עם כפתורי אינטרנט... כאילו יש אפשרות להשתיק את הסאונד של המחשב... להעביר שירים בווינאמפ, להיכנס לדף הבית וכ'ו.... הבעיה היא שיש כמה כפתורים שלא עושים את העבודה שלהם.... לדוגמא הכפתור שבעזרתו מעבירים שירים בתוכנות השונות לא עובד, גם כפתור ה- PLAY לא עובד... מישהו יכול להסביר לי מה לעשות? או איך לפתור את הבעיה הזאתי?.... זאת סוג המקלדת: IBM enhanced (101- or 102-key) keyboard שם המקלדת: Standard 101/102-Key or Microsoft Natural PS/2 Keyboard תודה בר..
-
- 0 תגובות
- 526 צפיות
-
-
אני מחפש נגן מדיה שתומך באפשרות של Fast Forward ו-Rewind. כלומר, בנוסף לניווט בסרט באופן אקראי באמצעות הסרגל, אני רוצה שיהיו בנגן גם לחצני FF ו-RWD שיאפשרו להריץ את הסרט קדימה ואחורה, כמו במכשיר ווידאו.
-
- 0 תגובות
- 538 צפיות
-
-
התקנתי במחשב של חברה שלי את המסג'ר החדש ישר אחרי הפירמוט..הכל הלך נהדר ובאותו יום הוא פעל. למחרת כשהיא באה להתחבר אז הוא מציג לה את ההודעה שצירפתי בקובץ JPEG והוא עד היום מציג לה את זה אחרי שעשיתי מלא RESTARTים ומלא התקנות מחדש וכו' לישהו יש פיתרון.? [attachment deleted by admin]
-
- 0 תגובות
- 619 צפיות
-
-
כשאני מנסה להתקין את האופיס, הוא פתאום אומר לי שהוא לא מוצא קובץ בשם SKU011.CAB מישהו מכיר את הבעיה? תודה!
-
- 0 תגובות
- 479 צפיות
-
-
מדי כמה שעות של גלישה הפיירפוקס מחליט לקרוס לו וכל החלונות נסגרים. התקנתי מחדש את הגירסה האנגלית החדשה ביותר והבעיה ממשיכה. לא שמתי לב לקריסה באתר ספציפי. אני מעונין להמשיך ולהשתמש בתוכנה ולא להחליפה, מה אפשר לעשות?
-
- 0 תגובות
- 958 צפיות
-
-
דבר ראשון אני לא סגור אם זה הפורום הנכון אם לא תעבירו לאן שצריך... הבעיה מופיעה רק בניגון סרטים בדפדן לדוגמאביוטיוב בעת ניגון קליפים מופיעות לי כמו נקודות לבנות בהירות על חלק מהמסך. כשבדקתי דרך קובץ מהמחשב גם סיומת avi וגם סיומת mkv הכל היה בסדר... עדכנתי את כל הadobe התקנתי Java קודקים הכי חדשים של klite... מה עוד אפשר לעשות???
-
- 0 תגובות
- 667 צפיות
-
-
האימיול שלי ( ספריית ה Temp וה Download ) מותקנות לי בדיסק אחר D ולא בדיסק של מערכת ההפעלה . האימיול היה בתהליך מתקדם של הורדה שנאלצתי להוריד Ghost על דיסק של מע' ההפעלה. לאחר הורדת האימג' נוכחתי לראות שגם ההורדה נעלמה למרות שוב שסיפריות האימיול ( temp ן download ) מוגדרות בדיסק פיזי אחר . למה תופעה זאת קרתה ? ואיך אפשר אולי לנסות להציל את מה שהיה בתהליך ההורדה ?
-
- 0 תגובות
- 751 צפיות
-
-
שלום! אני מחפש תוכנה שבודקת אם התוכנות במחשב מעודכנות , אני אשמח לקבל לינק או המלצה לתוכנה כזאת תודה מראש!
-
- 0 תגובות
- 621 צפיות
-