תוכנה
נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.
40,194 דיונים בפורום זה
-
ה DRIVER החדש של CREATIVE לויסטה 32ביט תוקע לי 2 משחקים של ghost recon 1+2 כאשר אני מנסה להכנס להגדרות.מדוע? :please:
-
- 0 תגובות
- 463 צפיות
-
-
האם כרטיס הטלוויזיה Flyvideo 2000 נתמך במדיה סנטר שבחלונות ויסטה?
-
- 0 תגובות
- 423 צפיות
-
-
יש לי במחשב תמיכה בפונט רוסי. כששלחו לי הודעה שאני בטוח שהיא בעברית,קיבלתי אותה באותיות רוסיות. יש דרך להפוך את זה? תודה לעונים
-
- 0 תגובות
- 497 צפיות
-
-
יש לי קובץ ושאני פותח אותו נפתח ל יחלון של MS DOS לשנייה ונסגר אבל הפסקתי לראות את המשפט שרשום וזה רושם: File is too big to fit in memory או משהו כזה יש דרך לפתוח את הקובץ הזה בדרך אחרת? תודה
-
- 0 תגובות
- 411 צפיות
-
-
אין לי פיירוול אני משתמש עם נוד 32 והתוכנות שפוט לט מתחברות... מישו יודע מה הבעיה? אהה ואין לי ראוטר
-
- 0 תגובות
- 522 צפיות
-
-
-
שלום לכולם! יש לי כרטיס טלויזיה של PCIוPinnacle Systems ויש בו גם מקלט+ שלט. יש אפשרות לתכנת את השלט שיבצע גם פעולות שונות מחוץ לתוכנה של הכרטיס, כמו לשמשל שתשלוט על MV2PLAYER (עוצמת שמיעה, השהייה, קדימה, אחורה וכו'). תודה ושבוע טוב, מושיקו
-
- 0 תגובות
- 660 צפיות
-
-
מתחילה בכלל,ולא משנה כמה פעמים אני עושה רסט זה כל פעם ממשיך לבקש...הורדתי פשוט גרסא חדשה יותר ומחקתי את הישנה כבר ואפילו השתמשתי בccleanerועדיין כל פעם שאני נכנס להתקנה של הpc suite זה מבקש לרסט ופשוט אי אפשר להתחיל בהתקנה בגלל זה...מישהו מכיר תבעייה אולי?
-
- 0 תגובות
- 464 צפיות
-
-
אני צריך תוכנה שתיקח דיסק DVD ותהפוך אותו לקובוץ מחשב כמו AVI או MPG תודה
-
- 0 תגובות
- 515 צפיות
-
-
שלום. יש לי וינדוס מקורי Service pack2. עכשיו שאני פותח את הדפדן רשום לי שגיאה וישר הוא נסגר X: מזל שיש פיירפוקס. מה לעשות?
-
- 0 תגובות
- 477 צפיות
-
-
יש לסבא שלי את התוכנה הכל מקורי ויש בעיה. כאשר רוצים ללכוד וידיאו מהמצלמה הוידאיו דיגטלית שלו אז מופיע צג שבו רואים את מה שיש במצלמה ועוד תמונה של מצלמה ששם אפשר להפעיל את המצלמה, לעצור להריץ קדימה ואחורה הכל דרך המחשב. הבעיה לפעמים הצג לא מגיב ולא רואים מה שיש במצלמה למרות שהמצלמה מגיבה לפקודות שבאות מהמחשב. כלומר אני עדיין יכול לשלוט במצלמה ואני רואה במסך של המצלמה שהיא מגיבה ע"פ מה שאני עושה אבל בצג שמראה את הווידיאו שהולכים ללכוד יש מסך שחור וכאשר מתחילים ללכוד הוא לא לוכד כלום. הבעיה נפתרת מדי פעם כאשר אני מפעיל מחדש את המחשב(וגם זה לא תמיד). ניסיתי לבדוק בהגדרות אבל כלום לא עוזר . יש למישהו רעיון? תודה מראש ****עריכה גיליתי שזה לא רק עם התוכנה הספציפית הזאת זה קטר…
-
- 0 תגובות
- 419 צפיות
-
-
היייייייי שלום כולם ושבוע טוב תקשיבו בזמן האחרון קיבלתי חשק עצבני ל"כוכב כחול" אבל הבעיה היא שכבר על הXP אי אפשר ממש היה להריץ אותו אבל לפי מה ששמעתי על הויסטה זה איכשהוא לפעמים עובד... אם מישהו יכול בבקשה לעזור לי לגרום לקלאסיקה הזאת בבקשה לפעוחל אני מאוד מאוד ישמח בתודה מראש עידו
-
- 0 תגובות
- 656 צפיות
-
-
אני מחליף מחשבים עם אבא שלי (מחשב מהעבודה שלו) כי לוח האם שלו תומך PCIE ושלי לא. הוא גם תומך SATA אז אני רוצה גם לקחת את הכונן קשיח שלו, רציתי לדעת עם איזו תוכנה אני יכול להשתמש שתעביר את המידע בין שתי הכוננים (יש לי גם כונן שלישי שיוכל להיות מן גשר ביניהם). תודה
-
- 0 תגובות
- 436 צפיות
-
-
שואל בשביל אחותי. היא רוצה ללמוד שפת C ו-VISUAL BASIC דרך ספרי לימוד טובים, יש משהו מומלץ? בשפה העברית. תודה . עריכה: בטעות שאלתי פה במקום פורום תכנות, בכל מקרה פתחתי שם הודעה, תתעלמו מזאת.
-
- 0 תגובות
- 600 צפיות
-
-
שלום, אני רוצה להתחיל לעבוד בתיקון מחשבים, ואני לא יודע איזה תוכנות אני צריך לקחת איתי: מהם 3 האנטיוירוסים הכי טובים? 3 המשחקים הכי יפים? 3 תוכנות ניקוי הטובות? חוץ מתוכנות בסיסיות אלה אני צריך עוד תוכנות כגון: תוכנה לבדיקת זיכרון מיקרוסופט וורד תוחנה לבדיקת חום של המעבד, ונתוני חומרה. דיסק של ויסטהה ואקס פי פוטושופ winrar האם שחכתי משהו? תוסיפו את תוכנות "החובה" לדעתכם, כמו כן אני ישמח 5אם תענו לי על שאלות ה מהם 3 ה... הכי טובים. תודה מראש, דני
-
- 0 תגובות
- 486 צפיות
-
-
יש מוזיקה ברקע, הדרייבר מכוון על STEREO MIX אבל TUNATIC לא מצליח לזהות צליל :s05: זה קורה גם כשאני מנסה להקליט וידאו בCAMTASIA עם סאונד, אי אפשר להקליט את הצליל :s05:
-
- 0 תגובות
- 559 צפיות
-
-
אהלן חברים; אני משתמש בדפדפן פיירפוקס, וכאשר אני נכנס לקישורים של חברים (ישראבלוג) האתר לא מציג תמונות; גם אם אני מנסה להחליף דפדפן לאקספלורר עדיין התמונות לא מוצגות. איך אפשר לפתור את הבעיה?
-
- 0 תגובות
- 829 צפיות
-
-
האם אפשרי לסנכרן outlook 2003 בין שני מחשבים דרך האינטרנט? ואיך? כמובן ללא שרת נלווה. כעת אני מייצא כל שבוע קובץ מהמחשב הראשון ומייבא במחשב השני. אשמח גם לשמוע רעיונות אחרים. תודה.
-
- 0 תגובות
- 504 צפיות
-
-
ולהוספת תמונה לאלבום בשביל הנגן שיראה את התמונה, בתודה, יאן.
-
- 0 תגובות
- 609 צפיות
-
-
מנסה להתקין מדיה פלייר 11, אבל ההתקנה תקועה כבר איזה שעה על currently installing... user mode driver framework 12% מה הבעיה?
-
- 0 תגובות
- 594 צפיות
-
-
שלום למה שאני רוצה להוריד בתוכנה הזאת המחשב מסמן לי את זה באדום ולא נותן???
-
- 0 תגובות
- 446 צפיות
-
-
כשאני בא לצפות לדוגמא בסרטון באתר ynet אני לוחץ על פליי ומופיע לי מסך צבעוני בסרטון. ואת הקול שומעים. מה הבעיה?
-
- 0 תגובות
- 605 צפיות
-
-
http://img164.imagevenue.com/img.php?image=37507_Patrick_123_699lo.jpg איך יצא?
-
- 0 תגובות
- 616 צפיות
-
-
שלום, ברצוני ליצור באמצעות AFTER EFFECT ו/או MAYA או כול דרך אחרת לפי הצורך את האפקט הבא: יצירת מסכים המתקרבים בהם רואים פריימים / צילומים שונים כפי שמופיע בדוגמא הנ"ל : http://vizrt.com/db/106/6/14/75/ITV_News_relaunch_640kb.wmv המטרה להכניס סרטונים שלנו כמו שמופיע בקישור הנ"ל. במילים אחרות איך ניתן לבצע את המסכים הללו - אם אפשר בצורה מפורטת. תודה מראש
-
- 0 תגובות
- 711 צפיות
-
-
אני שבוע משתמש בה, ואני לא מכיר את כולה. 1. קודם כול, היא ברפתית, איפה משנה שפה?2 2. תראו את הסרטון הבא - http://www.youtube.com/watch?v=J_KTH89BdcM א - איך אני יכול לערוך ככה? שיהיה כזה חתוך בכול מיני מקומות...? בסרטונים שלי,לפני כול סרטון אני כותב- Zion Guetta Present האם זה רשמי מדיי? והאם זה מתאים? כי אני לוקח מטריילרים של משחקים קטעים עורך, ום מוזיקה.. ואז בתחילת הסרטון זה כתוב.. האם זה מתאים? או שכדאי לי לכתוב משהו אחר שם? כדאי לי לכתוב פשוט רק בהתחלה - edited by zion guetta ? מה כדאי לי? זה אחד הדברים המציקים לי ביותר בסרטונים. ( כי אני רוצה שידעו שזה שלי ), קרה פעם שאמרו שזה לאא שלי.. חשבו שזה סתם סרטון שהעליתי.. וגם - --- אני תמיד שם תמונות, שבתמונות כתוב עליהם …
-
- 0 תגובות
- 425 צפיות
-