תוכנה
נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.
40,194 דיונים בפורום זה
-
כולם מכירים את התרגום האוטומטי שהיה לגוגל כרום, ומגרסה 26-27 הפסיק לעבוד. פשוט מסירים את הכרום ומתקינים גירסה 25 והתרגום חוזר לעבוד מצוין. הבעיה היא, שהכרום מתעדכן מעצמו מבלי לשאול אותך... לשם כך בעבר קראתי הוראה להסיר את התיקיה אפדייט מהנתיב הבא: AppData\Local\Google\Update אך לאחרונה גוגל כרום מצליח בכל זאת להתעדכן. אולי מישהו מכיר שיטה שתעבוד ותמנע עידכונים?? אגב, אל תאמרו לי שיש תוסף שנקרא :translate.google אני יודע, והוא לא עובד באותה מהירות ומקצועיות כמו התרגום המובנה בכרום 25.
-
- 0 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
האפליקציה רצה,רואים במנהל המשימות,אבל אני לא יכול לגרום לממשק שלה לעלות,מישהו יודע למה? ד"א אני לא עם הסקין של ווינדוס.
-
- 1 תגובה
- 487 צפיות
-
-
הדרישות הן כדלקמן: 1) שיהיה טוב ולא יהיו בובאגים מורגשים(הסיבה העיקרית לכך שמאסתי ב FDM הנוכחי). 2) שלא יזייף כאשר אני מוריד מהRS(חשוב מאוד-FDM התוכנה היחידית שאני יודע בוודאות שלא מזייפת). דברים שיהיה נחמד אם יהיו: 3) אפשרות הפרדה בין הורדות שונות. 4) פתיחת ארכיב באופן אוטומטי. תודה על ההמלצות. אגב- האם JDOWNLOADER עומד בכל התנאים הללו?
-
- 6 תגובות
- 954 צפיות
-
-
אל תגידו תאימיול של האתר שאתם חברים בו כמו LIONETWORK או WAREZFAW רק בגלל שאתם חברים באתר ובפורומים שלהם ו\או נוהגים להוריד מהם...אימיול שתופס הכי פחות משאבים...שהוא לא פרוץ (כדי שלא נקבל באן מהשרתים) ושהוא הכי OPTIMIZED יעני מואץ כזה...תגובות יתקבלו בברכה ;D
-
- 81 תגובות
- 23.9k צפיות
-
-
http://vi9ati.deviantart.com/art/Guilty-251299732
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום! בעצם רוב הבעיה בכותרת, אני לא מצליח להתחבר לרשת הקדמליה באמיול (0.46c) אשמח לעזרה.....
-
- 0 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
-
אתמול הסרתי את הדפדפן כרום (הסרה מלאה, כולל היסטוריה וכו') והתקנתי מחדש בגלל שהייתה לי בעיה קטנה עם שמירת הסיסמאות.. אחרי ההתקנה נכנסתי לדפדפן ובדקתי אם באמת נמחקה ההיסטוריה. ההיסטוריה "שלי" נמחקה אבל ראיתי עשרות/מאות דפים שבחיים לא הייתי בהם.. איך זה הגיע לשם? זה היה פשוט מוזר.. אני בטוח שלא הייתי בדפים האלה בחיים.. כמובן שמחקתי שוב היסטוריה ואז זה הסתדר למישהו יש מושג מה יכול לגרום לזה להופיע? יכול להיות שזה קשור לבעיה הזאת איכשהו? כי עדיין לא הצלחתי לפתור את זה..
-
- 3 תגובות
- 937 צפיות
-
-
תודה לאל על שברא את בלוקבאסטר וצורבי DVD . אני משתמש ב dvd encrypter ו dvdshrink. התהליך של העתקת DVD הוא די פשוט וחלק יחסית. הבעיה היחידה היא בהרצת הסרט הצרוב....כלומר הסרט פשוט נתקע בשלב מסוים. כל מה שאפשר לעשות הוא לאתחל אותו. כבר צרבתי 3 סרטים ושלושתם נתקעו בשלב זה או אחר....לא בזמנים קבועים. האם מישהו יודע על מדריך טוב לשימוש בתוכנות אלו או שיודע על שום מה ולמה הצריבה לא יוצאת טוב. תודה על היחס.
-
- 9 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
יש לי סרט במחשב שאני מנסה להפעיל אותו הוא עושה לי דוח שגיעות ומפיל לי את האקספלולר יש למישהו מוסג למה
-
- 1 תגובה
- 844 צפיות
-
-
פירסמתי את המודעה באודיו וקולנוע ביתי אבל עד עכשיו אין תשובה אז אני מנסה פה..... יש לי בעיה עם כתוביות ב-MEDIA PLAYER CLASSIC הכתוביות ניראות כמו בתמונה המצורפת. אין לי תוכנה אחרת לבדוק האם הבעיה היא רק ב -MEDIA PLAYER CLASSIC או גם באחרות, אבל במחשב אחר הן עובדות ככה שהבעיה היא לא בכתוביות. ניסיתי גם כתוביות בסרט אחר עם אותה התוצאה.... פעם לא היתה לי שום בעיה עם הכתוביות הללו באותו המחשב עם אותה התוכנה עם אותו הסרט. יש לי במחשב K-LITE CODEC שבאה עם MPC ואני מאוד מרוצה ממנו ככה שאני לא רוצה להשתמש בתוכנה אחרת. יש לכם מושג למה פתאום הכתוביות הפכו לפסים צבעוניים מוזרים? בעיה נוספת עם MPC במחשב אחר שיש לי.... מותקנת בו חבילת המקודדים K-LITE MEGA CODEC. כדי לטעון כתוביות ב-MP…
-
- 2 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
כשאני מייצא את אנשי הקשר שלי מהאטלוק לקובץ במטרה להעביר לgmail הוא ממיר לי את כל מספרי הטלפונים למספרים ולא שומר אותם בצורת מחרוזת ואז בכל מספרי הטלפונים חסר ה - 0 בהתחלה מחר מוחקים לי את המייל של העבודה ואני חייב את זה דחוףף תודה רבה לעוזרים.
-
- 2 תגובות
- 909 צפיות
-
-
שלום לכולם אני חייב תוכנה כמו בבילון ושתהיה חופשית נגמרה לי התקופת ניסיון של הבבילון ואני לא מצליח לפרוץ אותה........ ממתין לתגובות............
-
- 13 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
קראתי את הסטיקי וחיפשתי בפורום. אז אם מישהו יודע על תוכנה כזאת אני מודה לו מראש.
-
- 0 תגובות
- 603 צפיות
-
-
אני צריך מדריכים שיעזרו לי להכין סרט דיוידי רגיל שיכלול כתוביות באצמעות התוכנה Subtitle Workshop ותפריט (כאשר אני רוצה לצרוב עונה שלמה של סדרה מסוימת) בנוסף איך אני יכול לאחד 2 קבצים של סרט באמצעות התוכנה (Easy Video Joiner) תודה על העזרה מראש, תומר
-
- 0 תגובות
- 510 צפיות
-
-
-
האם יש דרך להוריד כל התמונות מאינדקס מסויום, מבוסס HTML בצורה אוטומאטית.. לדוגמה, אני רוצה להוריד את כל התיקיות + הקבצים שבתוכם אליי למחשב מכאן : http://www.economysuperstar.com/milesfox/gallery/ איך אני עושה את זה?
-
- 4 תגובות
- 802 צפיות
-
-
משום מה איני מוצא את האפשרות הבסיסית הזאת בתוכנה. במידה ולא ניתן לצרוב עם התוכנה הנ"ל קבצי אודיו: -האם יש אפשרות כזאת בתוכנת הצריבה המובנת של W7/VISTA(גם שם לא מצאתי את האופציה) ? -איזה תוכנה טובה חינמית(שתעבוד על 64BIT) כן יש לה את האופציה ?
-
- 3 תגובות
- 830 צפיות
-
-
הורדתי 2 סרטים מהאתר www.3dgameman.com כשהיה לי את המדיה פלייר המקורי של אקס פי. הורדתי מדיה פלייר 9 בטא והוא לא מריץ לי עכשיו אף סרטון. מישהו יודע למה?
-
- 6 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
??? ??? ??? יש לי מחשב חדש וווינדוס XP פרופישיונל חדש (חצי שנה) ובזמן האחרון המחשב שלי מתחיל להיתקע כל 20 דקות בערך לכמה שניות וגם בכיבוי המחשב הוא נתקע מה אני אוכל לעשות (מי שרוצה יכול לראות בפירוט המחשב איזה פצצה יש לי )[ בבקשה.. עזרו לי
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום אתמול התקנתי Windows XP 64 Bit Edition והיום שהתכוונתי להתקין את האנטי-וירוס שלי הוא אמר שאין לו תמיכה ב-64 ביט. בבקשה תמליצו לי על אנטי-וירוס טוב שתומך 64 ביט (אם קיים) ואיפה אני יכול לקנות אותו. אם לא קיים, מה אני יכול לעשות כדי לשמור על מחשב מאובטח (בלי להחליף מערכת הפעלה). תודה
-
- 3 תגובות
- 975 צפיות
-
-
אני מחפשת ממש דחוף כבר הרבה זמן ממיר שימיר את קבצי הוידאו של ה- MPEG ל- AVI או ל-WAV.. ואני לא מוצאת.. אני מיואשת HELP!!! :
-
עד היום תמיד השתמשתי ב BSPLAYER לצפיה בסרטים וVLC לכל מקרה ולמוסיקה WMP11. אני רוצה לעבור לעבוד רק עם WMP11 ו VLC כגיבוי. הבעיה של WMP11 יש חסרון בכל הנוגע לשליטה בסרטים מהמקלדת. דברים בסיסים כמו למטה למלה משה את הווליום ימינה שמאלה מקפיץ את הסרט והמקשים Z,X,C,V,B משמשים להקפצה עצירה וכו... של הסרטון - או בקיצר מה שיש ב BSPLAYER. יש איזה תוסף או משהו שיכול לגרום לWMP11 להגיב באותה צורה? הכי קרוב שמצאתי זה קישור בנעוץ לשידרוג קטן ל MEDIA CENTER http://damienbt.free.fr/index.php
-
- 1 תגובה
- 613 צפיות
-
-
שלום רציתי לדעת האם יש תוכנה טובה לניגון של קבצי 2160P יש לי מחשב חזק אבל קבצי דוגמא שהורדתי מנגנים בצורה מאוד מקרטעת. מפרט I7-920 12GB RAM 5870 האם זו בעיה של מפרט לדעתכם? עד ניסיתי VLC , MEDIA PLAYER, QUICK TIME אף אחת לא עמדה בעבודה...
-
- 1 תגובה
- 1.6k צפיות
-
-
שלום חברים. ברצוני להגדיר בשרת האקצ'נג שלי שכאשר יוזר יפתח את האוטלוק, יוצג מסך פתיחה בו כתוב - X ו Y. היכן אני מגדיר זאת? והיכן זה מתבצע על שרת האקצ'נג או per יוזר בתוכנת ה - Outlook?
-
- 0 תגובות
- 500 צפיות
-